#

Elérkezett hát az év vége, 2012 karácsonyára várva megpihenhetünk. Készülnek a háziasszonyok és háziurak a csodálatos süteményekkel, a mézeskalács illata, adventi gyertyák fénye lengi be az otthonokat. Ilyenkor azok is hazatérnek családjukhoz, akiket az élet külföldre szólított, s a régen látott ismerősök örömöt csalnak az arcokra. Mi pedig elgondolkodhatunk kicsit a mögöttünk hagyott hónapokról. ...

Olvass tovább!

#

A Balaton Today Magazin, mint kutatásfejlesztési, tesztelési munkánk elsődleges terepe, egy újabb megújulási szakaszba érkezett. Mostantól minden kedves felhasználónk, olvasónk könnyedén használhatja felületeinket, bármilyen internet képes eszköz van is a közelében! Olvassák el technikai részletektől sem mentes cikkünket!

#

Kedves barátaink! Talán már páran felfedeztétek, hogy partnereink önálló weboldalai és a Balaton Today magazin megváltozott. 2 év megfigyelés és tapasztalatgyűjtés után ideje volt a megújulásnak. Ebben a cikkünkben összefoglaljuk a főbb változásokat. Ismerd meg mit kínálunk neked és a vállalkozásoknak!

#

Ez a cikk azért készül, hogy folyamatában bemutassa számotokra, hogyan működik szerkesztő rendszerünk. Ezzel kívánunk segíteni titeket a kreatív alkotásban! Úgy gondoltam módosítást is bemutatok ebben a cikkben!

#

1848–49-es forradalom és szabadságharc idején történt a Balatonon 1848 szeptember 21-én. Faluszemesen, a Balaton-part közelében táborozott Jellasics, osztrák seregével. István főherceg tárgyalásra szólította fel Jellasicsot. A nádor a Kisfaludy gőzös fedélzetén érkezett Balatonfüredről a szemesi partra, horgonyt vetett és csónakot küldött Jellasicsért....

#

Viszlát 2011, Boldog Új Évet Kívánunk 2012-ben! Megérett az idő egy rövid beszámolóval szolgálni minden kedves olvasónknak, partnereinknek, a Balaton Today magazin elmúlt másfél évéről, jelenéről és jövőjéről!

#

Az online tartalom iránti fokozódó érdeklődés és az offline tartalmak fokozatos leépülése napjainkban nem csak szélsőséges jóslat, ma már mérhető trend. A médiának át kell állnia egy olyan gyakorlatra, ahol a fogyasztó rétegnek nem csak lehetősége van a beleszólásra és a véleményezésre, de ezt támogatni, segíteni kell és a visszajelzéseket komolyan kell kezelni. És ennek alapján tervezni a jövőt.....

 1. Magunkról

  Iván Moran-Villota on Balaton Today Magazin

  I ♥ Balaton Today

  Balaton Today Magazin - Interaktív Online Magazin (mashup) bétateszt. Zárt tesztüzemünk során egy geolokációs magazin prototípusát teszteljük, meghívott résztvevőink közreműködésével. Köszönjük bizalmukat!

 2. Social

  Kövess minket a Twitteren:

 3. Térkép

 4. Galéria

  Galéria

 5. Aktivitás

  Aktivitás

  Hamarosan...