Hoe de deurtelefooncode te achterhalen

Hoe een deurtelefoon te openen zonder een sleutel, met behulp van een geheime code?

Elke fabrikant van de portofoon installeert een speciale code op zijn producten, wetende dat het mogelijk is om de intercom te openen zonder een sleutel. Maar misschien is dit alleen als het installatieprogramma tijdens de installatie het hoofdwachtwoord niet heeft gewijzigd. Anders is het openen van de deur veel moeilijker en is het onmogelijk om dit te doen zonder de systeeminstellingen in te voeren.

Het gebruik van speciale codes om te openen, moet u onthouden dat u ze alleen in geval van nood hoeft te gebruiken. Het gebruik van code voor huurdoeleinden wordt door de wet vervolgd.

Voor elk type deurtelefoons is er een code, er is geen universele code voor alle merken deurtelefoons.

Om een ​​vizit intercom te openen, kost het wat meer moeite dan het openen van een andere intercom. Codes verschillen in variëteit, en op het toetsenbord soms in plaats van de sleutel "* 9quo; "C9raquo; wordt gebruikt, en in plaats van" # 9raquo; - "Q9raquo;.

Om de deur te openen moet u de code gebruiken:;, «12 # 3459raquo;« * # 42309raquo, voor nieuw geïnstalleerde intercoms komen vaak codes «* # 4239raquo; en "67 # 8909raquo;.

U kunt de deur ook openen via het servicemenu. Om dit te doen heeft u nodig:

 1. open het menu door "# 9999raquo ;;
 2. voer na twee signalen de code "12349raquo; in, wacht op een korte piepgeluid;
 3. als de karakteristieke gepiep hoort, en geen twee-tone-signaal, kunt u proberen om andere standaard codes te verzamelen: «67679raquo;,« 35359raquo;, «99999raquo;,« 123459raquo; of "116399raquo ;;
 4. Hierna moet u de combinatie "2 - pauze - # - pauze - 3535" invoeren

Om de intercom Metacom te openen, moet u een van deze codes kiezen:

 • klik op de knop "B9raquo; - Het nummer van het appartement, dat is de eerste in deze ingang - "B9raquo; ("COD9raquo;) - de code 5702 verschijnt;
 • kies code 65535 - de knop "B9raquo; - 1234 - "B9raquo; - 8;
 • of deze code: 1234 - "B9raquo; - 6 - "B9raquo; - 4568.

Voor het intercommodel MK-20 M / T kunt u de codes gebruiken: "В9raquo; - 27 - "B9raquo; - 5702 of "B9quo; - 1 - "B9raquo; - 4526.

De deurtelefoons van het merk Eltis zijn vrij eenvoudig te openen. U kunt een van de twee codes gebruiken die u helpen de intercom voorzichtig te kraken:

Als u de deur niet kunt openen met deze codes, dan kunt u de volgende codes van de doorphone cyfral gebruiken.

 • Voor intercoms in deuropeningen, waarin de platte ronde getallen (100, 200, 300, enz.), Is het mogelijk de code installed "call - code 1 - noemen - code 2". "Code 1" geeft het aantal flats (100, 200, enz.) En "code 2" - code deurintercomgesprek «23239raquo,,« 72729raquo; of "72739raquo;.
 • Voor een deurtelefoon met de letter "M9raquo;, kunt u de code gebruiken:" call - 41 - call - 1410 ". Sommige deuren gaan open bij gebruik van de code "070549raquo;.
 • Intercoms CCD-modellen - 2094.1M kan een set van "challenge - 0000" open code die de deur hetzij onmiddellijk zal openen of geeft u toegang tot het menu (het display «ON9raquo;). Klik vervolgens op "29raquo; - de deur gaat open. Als "OFF9raquo;, betekent dit dat de toegangscodes zijn gewijzigd door het installatieprogramma tijdens de installatie.
 • Voor de deurintercom van de CCD-2094M voert u de code "0000 - oproep" in. Voer na "cod9raquo;, de code" 123456 - oproep "of" 456999 - oproep "in. U kunt ook de code "123400 - oproep" gebruiken. Na het verschijnen van de inscriptie "f09raquo;, voer de code in" 6019raquo;.

Om de deur te openen, die is uitgerust met de Forthorial intercom, moet u de zescijferige code invoeren: "0000009raquo; of "1234569raquo;. Maar vaak wordt het hacken van zo'n deurintercom onmogelijk omdat de verplichte voorwaarde voor een service-installatie de vervanging van deze code is.

U kunt deze reeks opdrachten proberen: "59raquo; - op het scherm staat een servicebericht - 180180 - een oproep - de sleutel «49quo; - een uitdaging. "

Een universele sleutel gebruiken

Om de deuren te openen, kunt u ook een universele sleutel gebruiken, waarmee de meeste deurstations van verschillende fabrikanten kunnen worden geopend. Dergelijke sleutels zijn erg handig en helpen postbodes, koeriers en werknemers van andere diensten om toegang te krijgen tot alle ingangen en geen sleutels bij zich te hebben.

Als u zo'n sleutel hebt, hoeft u niet na te denken over hoe u een deurtelefoon zonder sleutel opent, servicecodes onthoudt en selecteert. De universele sleutel bevat immers informatie die de intercom in de normale modus leest en vergelijkt deze vervolgens met de informatie in de firmware van de processor. Als deze informatie overeenkomt, gaat de deur open.

De universele sleutel bestaat in verschillende vormen: een tablet, een sleutel met twee contacten, een fob-proxy voor de radiosleutel. De universele sleutel kan heel legaal worden gebruikt door specialisten van verschillende diensten:

 • ambulance artsen;
 • politiedistrict;
 • reclameagenten;
 • door koeriers;
 • postbodes;
 • huisvesting en gemeentelijke diensten.

Hoe een deurtelefoon te openen zonder een sleutel

Fabrikanten van toegangsdeurtelefoons installeren speciale codes op hun apparaten waarmee u de deur zonder een sleutel kunt openen. Dergelijke combinaties worden gebruikt door onderhoudswizards. Voor buitenstaanders worden geheime codes niet bekendgemaakt, maar in sommige gevallen van overmacht is dit noodzakelijk. Als u weet hoe u een deurtelefoon zonder sleutel moet openen, kunt u een persoon in nood redden of een misdrijf plegen. Na de onderstaande handleiding te hebben bestudeerd, zult u begrijpen hoe dit wordt gedaan. Gebruik de verworven kennis verstandig, omdat het gebruik van codes voor persoonlijk gewin strafbaar is.

Manieren om de deur te openen met een intercom zonder sleutel

Elk bedrijf dat elektronische deurblokkers produceert, gebruikt zijn eigen individuele toegangscodes. Ze werken foutloos, als tijdens de installatie de master de fabrieksinstellingen verlaat. In alle andere gevallen wordt het openen van de deur zonder sleutel aanzienlijk belemmerd. Om dit te doen, moet u het instellingenmenu openen, dat niet zo gemakkelijk toegankelijk is. Niettemin worden veel sloten in ons land geïnstalleerd zonder het wachtwoord te wijzigen, dus in geval van nood kunt u de deur openen met een keyless intercom. Laten we dit in meer detail bekijken.

De deursloten van deze fabrikant verschillen in een aantal functies. Volg deze aanbevelingen om te begrijpen hoe u een Cyfral-intercom zonder sleutel opent:

 1. In de ingang, waar sprake is van een appartement met een rond nummer (100, 200, etc.), wordt de volgende combinatie gebruikt: "call + code1 + call + code2". In dit geval is "code1" het appartementnummer van deze ingang, een veelvoud van 100, en "code2" de code van het apparaat zelf (23 23, 72 72 of 72 73).
 2. Apparaten met de letter "M" worden geopend door de combinatie "oproep + 41 + oproep + 14 10". Als dit niet werkt, voer dan "070 54" in.
 3. Elk model CCD-0294.1M, waarin de standaardinstellingen zijn ingesteld, wordt geopend wanneer u de reeks "call + 00 00" invoert. Als het bericht "AAN" verschijnt, drukt u op "2" en de deur gaat open. Het antwoord "UIT" geeft aan dat de wachtwoorden zijn gewijzigd en dat u de deur niet zonder sleutel kunt openen.
 4. Modellen CCD-2094 en CCD-40 worden zonder sleutel geopend met de combinatie "00 00 + oproep". Na de introductie van deze reeks verschijnt het bericht "cod". Dan moet u het geheime wachtwoord "123456 + oproep" invoeren. Als dit niet werkt, probeer dan "123400 + bellen". In sommige gevallen kunnen apparaten van dit model de melding "f0" weergeven. Als u het ziet, voert u de cijfers "601" in.

Het hacken van de bescherming van deze fabrikant is een echt probleem. Op dit moment zijn er twee betrouwbare werkcombinaties: "K + 100 + 789 ... geluidssignaal ... 123456 + 8" en "K + 170862 ... geluidssignaal ... 0". Als je ze toepast, kun je 2-3 Keyman-deuren op tien openen. Als de bovenstaande methoden niet werken, kunt u de deur niet openen zonder een sleutel of chip.

Moderne modellen van dit bedrijf openen zich met ernstige problemen, omdat bij het installeren als toegangscode, het aantal huizen en appartementen moet worden gebruikt. Voor alle oude toegangsdeurblokkers werkt een eenvoudige combinatie: "het nummer van het laatste appartement, verhoogd met één + K5555". Sommige Marshal-modellen worden bovendien zonder sleutel met het wachtwoord "240 361" geopend.

Over het openen van een deurtelefoon zonder deze sleutel, deze fabrikant, een lange tijd om na te denken is niet nodig. Je wordt geholpen door een van de twee standaardcombinaties:

Als tijdens de installatie van de deur het installatieteam geen instructies heeft ontvangen om de toegangscode te wijzigen, kan een van de drie onderstaande schema's helpen om de vergrendeling van deze fabrikant te openen:

 1. "Bellen + nummer van het eerste appartement in de entree + bel." Hierna wordt het standaard wachtwoord van Metacom ingevoerd - "57 02".
 2. "655 35 + oproep + 12 34 + oproep + 8".
 3. "12 34 + oproep + 6 + oproep + 45 68".

Het METACOM MK-20 M / T-model wordt op een andere manier geopend. Hiervoor wordt een van de twee reeksen gebruikt:

Het vinden van de geheime mastercode van het doorstuurapparaat is niet zo eenvoudig, omdat in de meeste gevallen bij het installeren de combinaties worden ingesteld die aan het adres zijn gekoppeld. Componenten kunnen het aantal huizen en appartementen zijn. In sommige gevallen bevat de codering het telefoonnummer van een van de laatste (eerste of laatste) appartementen in de ingang. Er is echter een standaardcodering die werkt als de wizard tijdens de installatie het wachtwoord niet wijzigt. Schrijf het zelf op: "24 27 101".

Het beveiligingssysteem van dit merk lijkt in veel opzichten op de blokkers van toegangsdeuren Cyfral. Ze zijn wijdverspreid in St. Petersburg, maar lokale experts kunnen niet precies zeggen hoe een deur te openen zonder sleutel. Er is een enkel wachtwoord, maar het werkt zelden, omdat bijna altijd een unieke code wordt ingevoerd tijdens de installatie. Dit is nodig zodat de bewoners van ingangen geen gebruik maken van deurtelefoons gratis. Toch kunt u het proberen. Typ het volgende: "00 00 00 + 12 34 56". Als dit niet werkt, probeer dan de combinatie "5 + 180 180 + oproep + 4 + oproep".

Hoe de universele code van de deurtelefoon te achterhalen

De universele code van alle intercoms is een mythe. Elk bedrijf programmeert zijn apparaten zodat ze worden geopend door een paar geheime combinaties. Als installateurs tijdens de installatie van de deur het niet nodig achten om de codes te wijzigen, kan iedereen zonder een sleutel de ingang betreden. Mastercodes zijn alleen bekend bij medewerkers van de service, maar ze bewaren ze in het geheim en hebben niet het recht om aan iemand bekend te maken. Er is echter een alternatieve oplossing - een universele sleutel voor een deurtelefoon. Het is goedkoop en werkt bijna probleemloos. Hiermee hoef je geen lange codes te onthouden die in de loop van de tijd werken.

Bekijk de onderstaande video om te begrijpen hoe de intercom te gebruiken, als er geen sleutel is. Hierin is niets ingewikkelds, je hoeft alleen maar correct combinaties in te voeren, naar geluiden te luisteren en zorgvuldig naar het scherm te kijken. Volg de aanbevelingen uit de video en je zult begrijpen hoe je de intercom bij je ingang kunt kraken. Deze kennis kan nuttig zijn als iemand van de huurders dringend hulp nodig heeft.

Hoe de code van de deurtelefoon Cyfral CCD te achterhalen

Er zijn verschillende soorten intercoms. De belangrijkste zijn:

Het eerste type intercom maakt het mogelijk om gewoon met de bezoekers te praten om ze te herkennen. Met de tweede kunnen huurders thuis zien wie er aan de deur staat om te beslissen of ze iemand de ingang in mogen laten. Het onderhandelde type intercom wordt het vaakst gebruikt in stedelijke hoogbouw. Dergelijke apparaten vereisen geen hoge kosten voor CCTV-camera's. Audio- en video-intercoms zijn veel duurder en daarom veel minder vaak gebruikt.

Van de verschillende bedrijven die controlekamers produceren, zijn de meest bekende:

Het bovenstaande zijn de meest voorkomende soorten deurtelefoons. Ze werken allemaal volgens hetzelfde principe: de huurders van het huis openen de deur met speciale sleutels. Elk apparaat heeft zijn eigen unieke sleutel, die het ontgrendelt. Pas daarna kan de deur worden geopend. Als het huis is op zoek naar een persoon die niet in deze leeft pas, dan bijgevolg de noodzakelijke sleutel het niet en het moet het appartement te bellen om te laten in de ingang. Dit verhoogt ongetwijfeld de controle over mensen die het huis binnenkomen en verhoogt vaak de veiligheid van huurders en hun eigendommen.

Klopt het dat de intercoms zo betrouwbaar zijn?

Zoals je weet, kunnen ze af en toe breken. Vaak kunnen zelfs degenen die in het huis wonen niet het huis binnenkomen. Of omgekeerd, de deur van de deurtelefoon kan constant worden geopend en er kunnen absoluut vreemde mensen het huis binnenkomen. Bel in dergelijke gevallen de wizard, die alle problemen elimineert. Maar dergelijke reparaties vereisen absoluut geen speciaal gereedschap of extra sleutels.

Allemaal omdat de intercom een ​​normaal apparaat is. En om het te laten werken, hebt u geen speciaal gereedschap of speciale vaardigheden nodig. Om te "repareren" volstaat het om speciale codes in te voeren met behulp van de knoppen. En dat is alles. Bewoners die ze kennen, kunnen altijd de deur openen, zelfs zonder een sleutel te gebruiken.

Dit wordt uitgevonden door de ontwikkelaars zelf, om het ontgrendelen van het apparaat te vergemakkelijken. Uiteindelijk, als je een paar speciale codes leert, kunnen ze absoluut worden gebruikt voor elk apparaat en zelfs in elke andere plaats. Ze laten niet alleen de deur open, maar veranderen ook volledig de programmeermodus.

Laten we het principe van keyless-toegang analyseren aan de hand van het voorbeeld van een van de apparaten.

De deurtelefoon is een van de eenvoudigste apparaten om een ​​huis te beschermen tegen toegang door onbevoegden, die bewoners van hoge gebouwen genieten.

Om gewoon de deur te openen en de ingang binnen te gaan, is het voldoende om de universele code te kennen die zal helpen om binnen te dringen.

De code voor de Cyfral-intercom kan zelfs te simpel zijn als er appartementen in het huis zijn met getallen die volledig veelvouden van 100 zijn. Dat wil zeggen, er zijn 100, 200, 300 enzovoort tot 900 appartementen. In dat geval is een universele de openingscode van de Cyfral: 7272 of 7273.

De eerste is om op de knop "Bellen" te drukken.

De tweede is om het appartementnummer in te voeren met de juiste nummers.

Ten derde - voer de code van de deurtelefoon Cyfral 7272 of 7273 in.

Afhankelijk van de programmering van het apparaat kan het eerste of het tweede wachtwoord verschijnen.

Als er geen appartementen met geschikte kamers in de ingang zijn, worden andere combinaties gebruikt.

Hoe leer je de code van de deurtelefoon Cyfral? Om de veiligheid van de geproduceerde systemen te vergroten, begon het Cyfral-deurtelefoonbedrijf verschillende soorten apparaten te maken. Deze beslissing heeft het werk van het bedrijf aanzienlijk verbeterd. Maar dit betekent niet dat hun programmering moeilijk te omzeilen is. Gewoon voor verschillende modellen gebruikt Cyfral nu verschillende cijfers.

In de afgelopen jaren zijn de cijfers van dit apparaat iets gecompliceerder geworden. Allemaal omdat nieuwe modellen nu extra microcontrollers en speciale programmering hebben. Het gebruik van wachtwoorden die zijn ontworpen voor andere deurtelefoons en combinaties met appartementnummers, een veelvoud van honderd, zal het apparaat niet helpen te misleiden.

Om dit model te omzeilen, moet u als volgt te werk gaan.

Stap 1. Typ op het toetsenbord vier nullen.

Stap 2. Wacht op de inscriptie "AAN" en druk op nummer twee.

Stap 3. Kies een van de volgende combinaties - 123400, 123456 of 456999. Dit zijn de meest gebruikelijke codes van de deurtelefoon Cyfral 2094. Voor elk apparaat past slechts één cijfercombinatie en u kunt deze selecteren door elke combinatie te proberen.

Nadat het juiste wachtwoord is geselecteerd, verschijnt een melding F0 op het display van het apparaat. Dit is een soort verzoek om informatie die toestemming geeft voor toegang. Om het te krijgen, moet u de nummers 601 invoeren.

Als de bovenstaande acties u niet hebben geholpen de codes voor de Cyfral CCD 2094-intercom te vinden en u de volledige identificatie (apparaatsleutel) niet kunt gebruiken, probeer dan de programmering te wijzigen en uw eigen wachtwoord in te stellen.

Voer hiervoor de volgende stappen uit. Als de vorige combinaties op het scherm staan, drukt u op de resetknop. Voer vervolgens de code-informatie K0K in. Daarna moet u een combinatie van vier cijfers kiezen. Als het uniek lijkt, worden deze getypte tekens het nieuwe wachtwoord nadat ze zijn herhaald. Om nu de deur te openen, voert u eenvoudig deze combinatie van cijfers in.

Deze acties beschadigen het apparaat op geen enkele manier. Maar in het geval van een echte inzinking, kunnen de meesters moeilijkheden ondervinden bij het herprogrammeren. Maar ze kunnen hetzelfde schema volgen en een nieuw wachtwoord instellen.

Voor dit model zijn er ook verschillende combinaties die helpen het apparaat te hacken. Maar het gebruik ervan kost meer tijd en het is iets moeilijker om ze te leren. Daarom kunt u een eenvoudigere manier kiezen om de deur te openen: stel een nieuw wachtwoord in.

Het principe van herprogrammering voor de modellen van deurtelefoons Cyfral CCD 20 en CCD 2094 is vrijwel identiek. Dus, wat zijn de combinaties om te gebruiken?

Om te beginnen introduceren we de volgende symbolen: K0K1234. Na een korte pauze moet u nummer vijf invoeren. Na een speciaal geluidssignaal, kunt u een nieuw wachtwoord kiezen: drie of vier cijfers.

Als de ingevoerde combinatie uniek is, wordt deze na het opnieuw kiezen, het nieuwe wachtwoord voor de deurtelefoon.

U kunt nu het huis binnengaan zonder een sleutel: wanneer u deze code-informatie invoert, wordt de deur automatisch geopend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 + 9 =