Hoe de hoogte van de deuropening te verkleinen

Hoe u de interne opening in breedte en hoogte met uw eigen handen verkleint

De herontwikkeling van de interne ruimte, reparatiewerkzaamheden vereist niet vaak een kleinere doorgang. Wees niet bang voor de schaal van de hoofdstad, want het proces zelf is vrij eenvoudig. Maak een opening kleiner met je eigen handen is acceptabel, maar eerst moet je een methode kiezen die de grootte van de openingen zal veranderen. Er zijn tenslotte meerdere.

Manieren om de binnenopening te verminderen

Het verkleinen van de binnendeuren voor standaard deurafmetingen kan in veel verschillende omstandigheden nodig zijn.

Schets van herontwikkeling met minder deuropening

Een deur van niet-standaard formaat in appartementen met meerdere appartementen is te vinden in vrijwel alle appartementen - een plechtige doorgang naar de woonkamer (in het dagelijks leven staat het bekend als een hal). Dus, de meest voorkomende redenen die het huishouden zouden moeten bewegen om de opening te verminderen:

 • belangrijke herontwikkeling van de gebouwen;
 • een ontwerpoplossing voor interieurdecoratie, waarbij een vrij wandoppervlak nuttiger is dan een brede opening;
 • een toename van de bruikbare ruimte voor het rangschikken van extra meubilair;
 • de ruimte verwarmen door de doorgang te verminderen;
 • De standaard hoogte van de deuropening ten opzichte van de hoogtemetingen op het grondgebied van de Russische Federatie is 2 meter. Daarom is de reden om de grootte van openingen te verkleinen, in aanwezigheid van niet-standaard overspanningen in woningen of andere gebouwen, duidelijk.

Er zijn verschillende opties voor het beantwoorden van de vraag hoe de doorgang kan worden verkleind. Elk van hen impliceert bouwwerk, in meer of mindere mate. In dit geval zijn ze te onderscheiden met betrekking tot de decoratieve composiet.

Constructies van openingen met veranderde parameters

Dus we verkleinen de openingen als volgt:

Vanuit het oogpunt van fundamentele veranderingen in de constructie van de doorgang tussen de aangrenzende kamers, zijn er praktisch geen. Verander gewoon de afmetingen van de opening naar de grootte van de deurstructuur. De perimeter zelf blijft onaangetast, met behoud van rechthoekige contouren. In dit geval blijft de visuele binnenopening hetzelfde, maar wordt het extra gebied van de muur en de ruimte zelf toegevoegd.

De boog is een constructie die het niet alleen mogelijk maakt om de breedte van de deuropening te verkleinen, maar ook om deze te onderschatten. Met deze optie kunt u de opening niet alleen functioneler maken, maar ook de hoofdinrichting van de kamer. Tegelijkertijd kan het succesvol worden genoemd als er een intentie is om de ruimte van aangrenzende kamers opnieuw te verbinden, omdat de boogboog niet voorziet in de installatie van het deurproduct.

Standaard opening, ingetogen spiegel

De basisfunctionaliteit van de doorgang in deze variant van het verminderen van de doorgang kan worden behouden als u een deurblok van de juiste afmetingen invoegt en een spiegel boven de vleugel maakt. De opening van de deur van een of beide zijden wordt met geselecteerd materiaal dichtgenaaid, en boven is een decoratief element dat de ruimte zal versieren en een extra bron van lichtpenetratie zal verlichten.

In de kern is dit ontwerp een gewelfd gewelf waarmee je de deuropening halverwege kunt vullen of in een gekrulde vorm kunt tekenen. Een van de zijkanten kan niet worden verminderd, maar eenvoudig om planken of een smalle kast onder decoratief glas in lood uit te rusten.

Een aangepast plan voor de toekomstige decoratie of de gebruikelijke versmalling van de opening, impliceert het gebruik van een speciaal type technologie dat in het werk zal worden gebruikt. Vóór het werk, en hoogstwaarschijnlijk nog in de planningsfase, raden we aan om een ​​plan te maken, waar zullen zijn:

 • een toekomstbeeld van de opening wordt getrokken;
 • exacte afmetingen zijn verwijderd;
 • en visualiseer deze hele structuur in zijn natuurlijke vorm.

Schets van de toekomstige opening rekening houdend met alle gebruikte materialen

Berekening van de benodigde hoeveelheid materiaal hangt af van het type materiaal dat wordt gebruikt. Het is dus mogelijk om de grootte van openingen te verminderen met behulp van dergelijke materialen:

Baksteenmetselwerk is handig als u een solide monumentale passage met een smaller formaat wilt maken. Het leggen van stenen is een nogal arbeidsintensief constructieproces om de doorgang te verkleinen. Bovendien moet een steen een bepaald gedeelte van de vloerbedekking verwijderen om het metselwerk aan de plaat te verbinden als de acties in het appartement plaatsvinden.

Samannye blokken, in vergelijking met metselwerk, zullen tijd besparen bij het leggen, vanwege de toegenomen afmeting. In dit geval worden dergelijke blokken aanbevolen voor gebruik in gebouwen waar de dikte van de muur gelijk is aan de dikte van het bouwelement.

Sibit voor binnen- en buitenwerk

Gasblokken zijn handig in gebruik in constructiewerk en in het bijzonder om de doorgang als een metselwerkmateriaal te verminderen. De reden hiervoor voornamelijk in het gemak van producten, evenals een blok van sibit kan ongeveer 15 stukken keramische stenen vervangen. Sibit heeft geen extra aandacht nodig voor de ruwe afwerking, zoals een baksteen. Het materiaal zelf is begiftigd met warmte- en geluidsisolerende eigenschappen, evenals dampdoorlatendheidsniveau dat de waarde van de steen overtreft.

Bovendien worden alle voordelen van een modern bouwproduct toegevoegd en eenvoud bij het leggen: het blok kan indien nodig worden gezaagd, gebouwd of gesneden.

Vernauw indien nodig de binnendeur slechts enkele centimeters, het is acceptabel om een ​​eenvoudige methode toe te passen om het oppervlak van de eindwanden van de doorgang te bepleisteren. Een dergelijke correctie van de totale afmetingen kan voldoende zijn om in het verworven blok van de deurstructuur te passen.

Met gipsplaat is het niet alleen toegestaan ​​om de doorgang te verkleinen, maar ook om een ​​decoratieve variatie te creëren. Het materiaal is verkrijgbaar in de detailhandel, gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor het afwerken van elk type oppervlak.

Het is vrij eenvoudig om de doorgang van de doorgang te versmallen door middel van een bar en planken, maar moderne meesters gebruiken, ondanks de eenvoud van de technologie, zelden hout voor dergelijke doeleinden. De reden hiervoor ligt in de fysieke vergankelijkheid van het materiaal, dat wil zeggen dat een natuurlijke boom het eigendom is van "wandelen" onder invloed van vocht of een temperatuurdaling in de kamer. Zo kan de decoratieve afwerking van het muuroppervlak na een korte periode ophouden te behagen.

Opties voor het verminderen van de deuropening

De selectie van een bepaald type materiaal voor het werk om de afmetingen van de binnenste oversteekplaatsen te verminderen, is afhankelijk van de gestelde doelen. Dat wil zeggen, beslis of u een decoratief element met extra planken in de opening wilt, of vernauw de overgang om de standaard deurafmetingen daar in te stellen.

In geval van twijfel, wees niet verlegen en breng een voorbereide schets van de toekomstige opening naar de bouwwinkel, raadpleeg de verkoper en maak de juiste keuze van dit of dat type materiaal en de hoeveelheid ervan.

Hieronder zullen we de belangrijkste punten van het werken met metselwerk en gipsplaat beschouwen, zoals met de meest voorkomende bouwmaterialen die worden gebruikt in particuliere constructies. Natuurlijk wordt het vooraf aanbevolen om de deuropening op een speciale manier voor te bereiden: ontmantel de oude eenheid en herstel de blootgestelde schade aan de muur.

Het diafragma versmallen met metselwerk

Voor installatiewerkzaamheden aan het leggen van stenen is het noodzakelijk om zorg te dragen voor de beschikbaarheid van hulpgereedschap:

Hulpmiddel voor het werken met metselwerk

Metselwerk voor het versmallen van de deuropening

Het metselwerk valt op een cementmortel met de volgende samenstelling: water, 3/4 droog cement en 1/4 gezeefd zand. De oplossing wordt gemengd met een consistentie van gemiddelde dichtheid. Het leggen van het materiaal gebeurt op een vlak oppervlak en voor de sterkte van het wanddeel wordt de wapening gelegd: 3 stuks kunnen over het uiteinde en 2 langs de muur worden gebruikt.

Het bovenste deel is gebouwd met behulp van wapening, baksteen en bar. Eerst wordt aan de eindranden van de muur een stang bevestigd, waarop het anker (2 staven) wordt gelegd, waarop verder baksteen of sibit wordt gelegd. Oppervlakken in de volgende pleister en wachten op het volledig drogen van de muur. De balk wordt immers uit de overspanning verwijderd en het deurkozijn wordt op de rechtmatige plaats geïnstalleerd en het blad wordt opgehangen.

Vermindering van overspanning door gipsplaat

Gipsplaten zijn geweldig voor elk soort interieurwerk, het is gemakkelijk en gemakkelijk te gebruiken. Het materiaal vereist geen speciale vaardigheden in het bouwvaartuig, maar sommige gereedschappen zijn nodig:

Hulpmiddel om met GCR te werken

Eerst wordt de omtrek van het toekomstige ontwerp op het plafond en de vloer getekend met een potlood, niveau en roulette. Op de verhogingen van de tekening schroeven we het profiel. Vervolgens wordt de muur opgebouwd met losse vellen gipsplaat. Aan het muuroppervlak worden de platen bevestigd met behulp van bouwlijm en aan het profiel - zelftappende schroeven. Verder zijn de oppervlakken geslepen en gepleisterd, gevolgd door decoratieve wanddecoratie.

Hoe kunt u de breedte en hoogte van een grote deuropening zelf verkleinen?

Wanneer reparaties in een appartement worden uitgevoerd, blijkt dat de openingen tussen aangrenzende kamers te groot zijn gemaakt en niet geschikt zijn voor het installeren van standaard deuren.

De vraag rijst, hoe de deuropening te verminderen, hoe dit te doen met minimale kosten en hoge kwaliteit? Om deze vraag te beantwoorden, overweeg verscheidene factoren:

Smal de deuropening is vereist onder verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld een herontwerp van de kamer. Het verkleinen van de brede opening maakt het mogelijk om een ​​maximum aan vrije ruimte vrij te maken.

Om de bestaande pas te verkleinen, kunt u verschillende opties gebruiken.

Ideeën voor het oplossen van het probleem

Er zullen geen grote veranderingen zijn. Alleen de grootte van de opening zal veranderen. De vorm van de omtrek heeft de oorspronkelijke vorm. Met andere woorden, het wandoppervlak wordt groter.

Soms moet je de deuropening en hoogte verkleinen. In dit geval is de constructie van de boog de meest geschikte optie. Tegelijkertijd kunt u vrije ruimte besparen. Het bovenste deel van de boog wordt smaller en er wordt een ovale kluis gebouwd.

Het is de bedoeling om de opening gedeeltelijk te sluiten en een figuurframe uit te voeren. Dit werk is gemakkelijker te doen, met behulp van gipsplaat. In plaats van de muur kunt u een verticale scheidingswand maken en de vrije ruimte vullen met planken. Deze lay-out wordt als relevant beschouwd wanneer de ruimte in een studio wordt veranderd en wanneer het bestemmingsplan wordt voltooid.

Verlaag de hoogte van de deuropening, verander de breedte kan met behulp van een verscheidenheid aan materialen. Volgens professionals zijn er verschillende geschikt.

 • Bakstenen of autoclaaf gasblokken (sybite). Dit materiaal wordt gebruikt in ruimtes met zeer dikke muren. De breedte van de scheidingswand komt overeen met de breedte van de constructiedelen. Baksteen wordt beschouwd als een duurzaam materiaal, dus wordt het gebruikt in gevallen waar het vereist is om deuropeningen te verkleinen met niet-standaard afmetingen. Deze techniek is bewerkelijk. Om de blokken te installeren, moet u de vloerbedekking in de opening verwijderen om het metselwerk aan te sluiten op de geïnstalleerde vloerplaten.
 • Gipsplaat. Dit materiaal is goedkoop en dankzij het geringe gewicht is het eenvoudig om een ​​scheidingswand in de kamer te maken, ongeacht het materiaal van de muur. Met gipskarton kunt u de hoogte van de doorgang wijzigen, zelfs als de wanden van beton zijn.
 • Houten balken. Tegenwoordig wordt deze technologie zelden gebruikt, zelfs wanneer u een klein gebied moet bouwen. Dit komt door de eigenschappen van het hout. Ze houdt niet van hoge luchtvochtigheid en verandert van formaat bij temperatuursprongen.

Nadat je een materiaalkeuze hebt gemaakt, voer je de schets uit van het toekomstige diafragma. Voer de nodige metingen uit, bereken het gebied en bereken de benodigde hoeveelheid materiaal.

Blanking the Blocks

Het materiaal is veel sterker dan gipsplaat. Baksteen wordt gebruikt om met dikke wanden te werken, wanneer de breedte van de scheidingswand gelijk is aan de afmetingen van de steen. Om dit werk uit te voeren, moet u:

 • roulette,
 • niveau,
 • hoedanigheid
 • bouw mixer,
 • troffel,
 • spatel
 • rubber hamer,
 • bewapening
 • schaar, voor het snijden van metaal,
 • houten bar, voor het leggen van het bovenste deel van de opening;
 • gips.

Om te begrijpen hoe de opening voor een deur in de breedte kan worden verminderd, is het noodzakelijk om kennis te maken met de technologie van het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden. Voor het bevestigen van stenen wordt een mengsel gemaakt, dat bestaat uit:

De resulterende massa moet van gemiddelde consistentie zijn. U kunt de kant en klare droge mix gebruiken die in de winkel wordt verkocht. Het blijft alleen maar water toevoegen en roeren tot een homogene massa zonder klonten.

Wat moet de consistentie van de oplossing zijn

Het leggen van stenen gebeurt alleen op een voorgevormd oppervlak. Om de sterkte van de wapening te vergroten, is gemonteerd. Het wordt een soort raster. Twee staven worden langs de muur gelegd, twee aan de overkant. Gebruik voor het snijden van de staven een ijzerzaag of metalen schaar. Vervolgens wordt het voorbereide deel van de deur afgesloten met stenen.

Als het de bedoeling is om de sibil boven de ingang te leggen, maak dan eerst de houten balk langs de randen van de opening vast. Om het armatuur te versterken, en dan worden stenen geplaatst. Zonder een betonstaal zal metselwerk niet behouden blijven.

De naden worden gesloten met een troffel en dan is de muur bedekt met gips. Wanneer alles droog is, wordt de balk verwijderd, een doos en deurblad geplaatst.

Bij het werken met een steen is er veel stof en vuil. Veel schoner werk bij het versmallen van de opening met gipskarton. Dit materiaal is geschikt voor elk werk met deuropeningen. Hieruit kunt u eenvoudig de gewenste vorm maken.

Om de GCR te bevestigen, zijn aluminiumprofielen vooraf geïnstalleerd. Dat wil zeggen, er wordt een frame gebouwd, waarbij de profielen op de vloer en het plafond worden bevestigd. In de extreme profielen is een verticale kist gemonteerd om de gipsplaat vast te zetten.

Om ervoor te zorgen dat de structuur stijf en sterk is, zijn dwarsprofielen geïnstalleerd. Bevestigingsbladen worden gedaan met zelftappende schroeven. De gevormde gewrichten en mogelijke onregelmatigheden zijn grondig shpaklyuyutsya. Bovenop zijn de bladen bedekt met een laag pleister.

Als u de deuropening in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid wilt verkleinen, installeer dan een vochtbestendige gipsplaat.

Toevoeging van een muur van gipsplaat

Wat is het doel van de houten balk?

Deze staven worden, indien nodig, gebruikt om de opening te sluiten die is gevormd tussen de nieuwe opening en de oude doorgang. Hiervoor wordt gedroogd hout gekocht. Dan moet het een paar dagen in de kamer blijven. Gedurende deze tijd zal de boom wennen aan de vochtigheid van de ruimte en zal deze niet vervormen na de installatie.

Om de afmetingen van de deuropening te wijzigen, worden de lengte van de staaf en de dikte aangepast, waarvoor het vlak wordt gebruikt. In het ideale geval moet de afgewerkte straal na het aanpassen van het vlak worden geslepen. Hij past er eenvoudig op, er zullen geen splinters zijn.

Om steviger in de stoel te kruipen, wordt het gehamerd met een hamer. Het niveau zal helpen om de gewenste vlakheid te handhaven. Bevestiging van de houten insert wordt uitgevoerd met schroeven of spijkers. En de hoeden moeten zich in de boom verbergen.

Als u de juiste straal kiest, kunt u eenvoudig de hoogte van de doorgang wijzigen. De dwarsdoorsnede van de houten balk moet twee centimeter kleiner zijn dan de breedte van de doorgang.

Spacer voering tab

De boom is bedekt met platen spaanplaat of gipsplaat met zelftappende schroeven. De steken zijn bedekt met stopverf. Vervolgens wordt het oppervlak geprimerd en na het drogen het behang geplakt.

Na de technologie van het werken met een deuropening te hebben bestudeerd, kunt u een origineel ontwerp maken. Doe je fantasie aan en je herkent de kamer niet. Het wordt veel gezelliger en aantrekkelijker.

Over hoe u de lengte van de muur kunt vergroten met gipskartonnen vellen, kunt u leren van de video.

Terwijl ze het interieur van de woning opmaken, komen ze tot een beslissing om de deurbladen te verwijderen. .

Het huis moet altijd binnen en buiten gezellig zijn. Hoe dat te doen.

Als u een goede ventilatie van het pand en bij wilt organiseren.

Nieuwjaarsvakanties zijn gelukkige herinneringen uit de kindertijd van iedereen.

Nog geen opmerkingen of recensies, maar u kunt de uwe wel verlaten.

Hoe de doorgang te verkleinen

Foto van de site vsesdelaem.com

Het verbeteren van de plaats waar iemand woont, is een van zijn basisbehoeften. Ons huis is tenslotte een familiehuis waar alles zijn eigen betekenis heeft. Zelfs de deuropening. Het kan de stemming erg verpesten bij herontwikkeling of reparatie, vooral als blijkt dat het te groot is.

In dit artikel gaan we na hoe je de grote opening kunt verkleinen en welke methoden hiervoor de juiste keuze zijn. Laten we beginnen.

Voordat u het formaat van de deuropening wijzigt, moet u de vorige doek demonteren en vervolgens de deur van de scharnieren en alles wat erin zit verwijderen.

Vervolgens moet u het stof en vuil van de zijde die u nodig hebt verkleinen of vergroten. Nadat u de deur hebt verwijderd, ziet u bakstenen of betonnen metselwerk.

Neem vervolgens een label of potlood en begin met markeren. Eerst moet je een aluminiumregel aanschaffen. Als je het al hebt, dan moet het op de vloer worden gelegd zodat het tegen elke zijde van onze deur rust. Daarna markeert elk geïmproviseerd middel verschillende segmenten, wat betekent dat hier de muur zal blijven.

Foto van de site dvervdome.ru

Om te leren hoe u de deuropening met 10 cm kunt verkleinen, moet u eerst een potlood nemen en een lijn tekenen naar de volledige hoogte van de opening over de afstand die hierboven werd aangegeven. Hoe precies te doen? Allereerst kan het gebouwniveau helpen. Daarmee wordt de hoofdlijn langs de verticale lijn getrokken en daarna wordt het benodigde segment voor inspringen genomen.

Bijvoorbeeld, als tussen onze hoofdlijn en het niveau van de geplande opening 15 cm is, trek dan 10 cm terug volgens de regels Tekentekens worden achtergelaten op het hoogste punt van de opening en daaronder, bijna op de vloer. En dan nemen ze zo'n gereedschap als nodig op de boerderij als een gon en tekenen ze een rechte lijn.

Manieren om de opening in de muur te verminderen

Deskundigen adviseren om de volgende methoden te volgen, waardoor het mogelijk wordt om de deuropening in de muur te verkleinen:

 • Het probleem van het verkleinen van de deuropening kan optreden wanneer u besluit om een ​​volledige herontwikkeling van uw huis uit te voeren. Het is ook mogelijk dat u naar een nieuw huis bent verhuisd. Het probleem in dit geval kan worden teruggebracht tot een vrij eenvoudige oplossing: het is noodzakelijk om stapel-en-groefplaten te kopen. Met hun hulp zal het verminderen van de opening niet zo'n moeilijke taak zijn als eerst.

Foto van mainavi.ru

 • Borden en mortel kunnen een stevige muur bouwen. Met behulp van speciale bevestigingsmiddelen kunt u letterlijk binnen een paar minuten de verkleining van de deuropening aan.
 • Houten staven zijn geschikt in het geval dat er geen drastische veranderingen gepland zijn, maar alleen is er een behoefte om de scheuren of gaten te verwijderen. Vanwege het gemak van dit materiaal is het bovendien veel gemakkelijker te gebruiken om de hoogte van de opening te verkleinen.
 • Als de afstand groot moet worden verwijderd, gebruik dan schuimblokken. Verwijder voor het gebruik een deel van de vloerbedekking. Het is dankzij deze actie dat een sterke bevestiging mogelijk is.

Foto van de site www.betiz74.ru

Hoe de hoogte van de deuropening te verkleinen

Stel dat de deur we nodig hebben om de hoogte met 10 cm te verminderen. Veel experts beweren dat als je de opening veel meer laat zakken, je een andere methode zou moeten gebruiken, namelijk het frame van de profielen.

De methode die wij u aanbieden is uiterst eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is gipsplaatvellen en lijm gebruiken. Door de methode van eenvoudige manipulaties zet onze structuur in de opening. Om met een speciale tool te beginnen, snijden we het materiaal uit dat we nodig hebben om te zagen. Hierna moet allereerst de uitgesneden gipsplaat worden geprimed en op een vlak oppervlak worden gedroogd. Ze zullen dus zeker niet gekromd worden na het drogen.

Foto's van stroisovety.org

Werk vóór het werk en de opening zelf, dus de bovenste helling. Wanneer alles droog is, gaat u verder met de volgende stap van onze instructies.

Hoe de gipsplaat van de deur te verkleinen? Zeer eenvoudig. Nu smeren we met lijm, die niet veel is opgelegd (het is niet bijzonder nodig), niet alleen een laag gipsplaat, maar juist de bovenste helling zelf. Het zal dus beter vastlopen.

Houd er rekening mee dat u de vellen alleen op elkaar kunt plakken nadat de lijm volledig is opgedroogd!

Om onze gipsplaatstructuur sterker te maken, is het noodzakelijk om een ​​paar schroeven te schroeven. De betekenis van de actie is als volgt: lijm eerst enkele vellen gipsplaat. Neem vervolgens de oefening en maak een paar gaten. Na het insteken van de deuvels, schroeven we een paar schroeven.

Deze constructie zal niet zo sterk zijn, als je na het lijmen van alle lagen gipsplaat nog een paar schroeven moet schroeven. En pas na deze manipulatie zal de doorgang zeer persistent worden. De overgebleven pleister zal ook voor een goed doel dienen - pleister de rest van de muur.

Om een ​​beter inzicht te krijgen in hoe u de gipsplaat van de deur kunt verkleinen, kunt u de video bekijken en beoordelen:

Hoe de deuropening in de breedte te verkleinen

Nu zullen we u vertellen wat u moet doen als de deuropening te breed is. Hoe kan ik het verfijnen?

We beginnen, zoals gebruikelijk, met het markeren van segmenten. We nemen de aluminiumregel en leggen deze op de vloer, zodat deze achter de opening ligt. Neem nu een potlood of een marker en teken een lijn van de ene muur naar de andere.

Voor een goede markering is het noodzakelijk om dergelijke lijnen aan beide zijden van de opening te tekenen die we veranderen. Als u goed kijkt naar de toekomstige deur, kiest u hoeveel u de breedte van de opening wilt verkleinen. Stel dat het in ons geval 15 cm is, we markeren het op de vloer.

Nu moeten we deze lijn op de bovenste helling markeren, zodat deze precies parallel loopt met de lijn die we eerder zagen. Je kunt het doen met behulp van een gebouwniveau.

Foto's van front-remonta.ru

Dan hebben we de gemarkeerde lijnen voor het toekomstige raamwerk nodig. Neem een ​​blad van gipsplaat en breng aan op de binnenkant van de lijn die we op de vloer hebben getekend. We markeren met hetzelfde potlood.

Hoe de grootte van de deuropening te verkleinen na de beschreven acties? Het is heel eenvoudig. Op de omtrek van de lijnen plaatsen we de geleiders zowel op de vloer als op de bovenste helling. We maken ons ontwerp. Voer daarna de rackprofielen in.

Voor het werk hebben we de muren geslepen, vergeet het niet. Terwijl ze drogen, is het mogelijk om de nodige gipsplaten uit te snijden. Meestal gebruiken bouwers speciale lijm in dergelijke situaties. Als het niet bij de hand was, zal de gebruikelijke pleister van gips helpen.

Om overtollige lijm en lucht eruit te persen, is het noodzakelijk om de regel te nemen en deze uit te voeren op de geplakte plaat van gipsplaat. Als alles goed is gedaan, kun je naar andere delen gaan en ze met schroeven bevestigen.

Hoe we de deuropening op de juiste manier kunnen verkleinen, hebben we begrepen. Als iets voor u onbegrijpelijk blijft, bieden we een videobeoordeling over hoe u de deuropening in de breedte kunt verkleinen.

Hoe de deuropening met betonnen muren te verminderen

Op dit moment zijn er geen specifieke functies om de deuropening te verkleinen of te verkleinen. Je kunt het materiaal nemen dat je het leukst vindt. Het kan zijn als gipsplaten (de meest populaire optie die we hierboven beschreven hebben), evenals baksteen, gips of in principe een staaf gemaakt van houtmateriaal.

Hoe de deuropening over de breedte van de balk te verkleinen

Stel dat je de deur over een korte afstand moet versmallen. Welk materiaal is in dit geval het meest geschikt? Bouwers gebruiken de balk om kleine spleten tussen de nieuwe en de oude opening te naaien. Dus het is noodzakelijk om te handelen en dat is begonnen met het repareren van het huis van de handen.

Het is belangrijk op te merken dat voordat u de opening met een bar verkleint, de gekochte boom in de kamer wordt achtergelaten om te drogen en aan de omstandigheden te wennen. Dit wordt gedaan zodat na installatie in de deuropening het materiaal niet wordt vervormd.

Om de gekochte balk op de gewenste hoogte en afmeting in te stellen, gebruikt u een dergelijk belangrijk gereedschap in de constructie, zoals een vlak. Op de plaats van aanplant, die we van tevoren hebben voorbereid, wordt een houten blok binnen gereden. Deze insert zal sterker zijn als je schroeven gebruikt.

En om te weten hoe je de doorgangsbalk kunt verkleinen, moet je onthouden wat zijn juiste keuze is. De doorsnede van onze balk moet a priori minder zijn dan de breedte van onze markeringen.

Met behulp van schroeven, bovenop een houten blok na de installatie, is het gebruikelijk om te verwijzen naar gipsplaten die het oppervlak van de gesloten deur bedekken. Nadenmasker met stopverf en na het drogen verf met verf.

En hoe je de doorgang tot de hoogte van de bar kunt verkleinen, kun je leren van deze video.

Hoe de deuropening met baksteen te verminderen

Baksteen in constructie is een van de belangrijkste materialen. Hiermee kunnen we de deuropening verkleinen tot de gewenste hoogte en / of breedte. We hebben nog een paar dingen nodig: ten eerste is het mortel voor metselwerk en dan een paar gereedschappen.

Om het metselwerk het meest stevig met de muur te laten communiceren, is het noodzakelijk om het met een speciale oplossing te smeren. Als u serieuze veranderingen in de deuropening plant, raden de aannemers het gebruik van speciale metalen bevestigingsmiddelen aan, zodat de stenen stevig op de betonnen muur passen.

Foto van almstroy.ru

Baksteen kan ook passen om de hoogte van de deuropening te verkleinen, maar het is beter om te schakelen naar lichtere materialen. Het is bijvoorbeeld de moeite waard om het bovenstaande voorbeeld te lezen met hoe u de hoogte van de deuropening kunt verkleinen met gipsplaat.

Hoe de deuropening van schuimblokken te verkleinen: video

Als uvas van de reparatie schuimblokken zijn, kunnen ze ook worden gebruikt om de deuropening te verkleinen of te verkleinen, wat niet geschikt is voor de maat.

Professionele bouwers adviseren om schuimblokken op de tegellijm te leggen en vervolgens alle nagels of ankerbouten te bevestigen.

Natuurlijk kan deze optie u veel geld besparen. De kwaliteit van de prestaties is echter alleen van u afhankelijk. Nauwkeurig werk wordt meestal gedaan als een metalen frame wordt gebruikt dat is bedekt met gipsplaat. Een goede optie als u een materiaal binnen bakstenen of houten balken kiest.

Hoe de deuropening verkleinen, vertellen en weergeven in de volgende video:

Hoe de deuropening van gipskarton te verkleinen: instructie

Uw aandacht wordt gepresenteerd met een stapsgewijze instructie, die voor al het bovenstaande een korte handleiding voor actie is. Dat wil zeggen, dit is het skelet van werken, ongeacht het materiaal dat je gaat gebruiken om je deur te verkleinen.

 • We verwijderen de deur van de scharnieren, verwijder alle bevestigingsmiddelen.
 • We maken de opening vrij van vuil en stof, waarna we de muren afschrapen tot aan het metselwerk. Pas na deze werken kunnen we doorgaan naar de volgende fase.
 • Daarna nemen we de markup op. Teken de grootte van onze toekomstige deur met behulp van speciaal gereedschap met een potlood of viltstift.
 • We sluiten de deur af met dit of dat materiaal.
 • We hebben de muur geslepen, laten die drogen.
 • We plakken gipsplaat met de gebruikelijke bouwlijm.
 • Installeer de dragende profielen.
 • We vullen de opening, een nieuwe laag pleister op de muur.

Vergeet niet dat het materiaal dat u gebruikt om de opening in de muur te verkleinen, is gekozen, het is belangrijk om zorgvuldig te werken, volgens de instructies en gedetailleerde video. Bovendien, om te weten dat dit soort werk op zichzelf wordt gedaan, is het veel aangenamer dan om hulp van specialisten te zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 4