Welke foto’s kunnen niet thuis worden opgehangen?

Aura Doma.ru

Terwijl hij de muren van zijn huis ophief, wisten onze voorouders zeker dat ze een verdedigingslinie innamen waardoor elke onreine kracht het niet zou durven oversteken.

Voor een stadsbewoner creëren planten een speciale psychologische sfeer, vaak is het voor velen de enige mogelijkheid om dichter bij de natuur te komen,

Vaak is ons huis vol van allerlei dingen, waaraan we zo gewend zijn dat we ze al lang niet meer opmerken. Ondertussen elk

Soms, vooral op sombere regenachtige dagen, scheurt de saaie grijsheid van de omringende wereld de ziel uit elkaar. Een man bidt tot God zodat hij zal toestaan

Wat is visualisatie immers? Dit is de sterkste tool om het gewenste resultaat te behalen.

Welke foto's kun je thuis hangen?

Vandaag is het interessant om de muren van het appartement te versieren is niet moeilijk. Tot uw dienst niet alleen bekwame ontwerpers, maar ook een enorme keuze aan materialen en accessoires. Nu is het huis versierd met vazen, beeldjes, verschillende decoraties en schilderijen.

Voordat je een foto ophangt, is het aan te raden om te beslissen welke je niet moet ophangen. Als u wilt naar de slaapkamer te versieren, is het niet heel toepasselijk leuk beeld van de wilde dieren, is het niet nodig om het imago en staand formaat eenzame mannen of vrouwen kiezen, voorkomen dat de indiening van elke vorm van beweging - in de slaapkamer beweging zou interfereren met recreatie. Er is geen plaats in de slaapkamer voor verschillende vijvers, zeegezichten en watervallen. Hier is het gezellige landschap en de prachtige bloemen de beste plaats om comfort en vrede te creëren. Van groot belang is de indruk geproduceerd door het beeld, niet toegeven aan de overtuigingen en adviezen van vreemden, alleen vertrouwen op de eigen gevoelens. Let op het frame van de gekozen afbeelding voor de slaapkamer - het moet van hout zijn gemaakt en daardoor een gunstige uitstraling behouden in uw slaapkamer.

Als u voor het eerst een schilderij voor uw appartement of huis koopt, bepaal dan de basiskleuren in het interieur van uw woning, het is wenselijk dat deze tinten aanwezig waren in de foto. Van de stijl van het interieur hangt af en werk, waar je op moet letten. Als u minimalistische sfeer, de inrichting van de kamers, dicht bij de stijl van "high-tek9raquo hebben gezien, is het zeer waarschijnlijk had kunnen worden gestopt met hun aandacht op een zeer goede zwart-wit fotografie, abstractie en surrealisme.

Zoek een goede foto voor de woonkamer is moeilijk, hier, in aanvulling op hun eigen sensaties, is het raadzaam dat het werk reageert op stijl en algehele kleur. Schilderen is duur, dus je kunt eerst een goed exemplaar kiezen van het werk dat je leuk vindt. Dit is niet moeilijk, vooral omdat een kopie op bestelling gemaakt kan worden. Voel je vrij om een ​​foto te kiezen die geen negatieve emoties veroorzaakt, hoogstwaarschijnlijk is dit wat je zoekt. Voor de woonkamer is de plot van het werk niet onbelangrijk, want dit is de finishing touch van het interieur. Zeer harmonieus passen in zulke kamers zijn beelden van rustig water met een zeilboot (nou ja, als hij met zijn neus in de kamer kijkt - dit levert veel geluk en geld op). Dergelijke foto's veroorzaken gevoelens van vrede, frisheid. Goed voor een gemeenschappelijke ruimte zomerlandschappen, een bosstruikgewas, verlicht door de zon, bloemstillevens, een rustige binnenplaats. Als de kamer niet helder en saai is, zal het werk van heldere, verzadigde kleuren uw woonkamer aantrekken en versieren.

Het kader van de foto moet noodzakelijkerwijs organisch in de algehele stijl van de kamer passen en harmoniëren met meubels of accessoires.

Wat betreft de grootte van de gekozen afbeelding, is het noodzakelijk om rekening te houden met de afmetingen van de kamer. In stedelijke typische appartementen zien de werken van horizontaal formaat er het beste uit. Als u een afbeelding op de bank wilt plaatsen, moet de breedte ervan de helft van de breedte van de achterkant van de bank zijn. Als je twee of drie foto's wilt plaatsen, neemt het bezette gebied toe, maar moet 1/3 van de muur vrij zijn, want als de muren te vol zijn, lijkt de ruimte visueel kleiner. Vrij kleine foto's trekken geen aandacht, en hun rol in het ontwerp is tot nul gereduceerd.

05.05.2015 Huisdecoratie met bloemen

Het is altijd zo geweest: hoeveel mensen wonen er, zoveel en proberen je huis te versieren met originele decoratie, meubels, bloemen. Deze wens is vooral begrijpelijk, omdat ik niet alleen mijn lichaam wil plezieren in momenten van rust, maar ook in mijn ziel.

02.02.2015 Foto's voor de slaapkamer

Zodra de decoratie van het huis met schilderijen een voorrecht van de rijke mensen was, kan de welvarende persoon het interieur van zijn huis diversifiëren. Ongeveer 200 jaar geleden schilderde het huis de nadruk op de status van de eigenaar, financiële positie, vandaag, dankzij het bekwame gebruik van schilderijen, de individualiteit en uniekheid van de situatie worden gecreëerd.

16/09/2014 Bontdekens

De langste weg in de beschaving ging door de vacht - van eenvoudige, niet-aangepaste huiden tot modieuze producten die tegenwoordig zo populair zijn. Meer Neanderthalers droegen pelsgoed en verstopten zich met dierenhuiden, op de vlucht voor sneeuw en vorst.

Om voor vrede in de kinderkamer te zorgen, moet deze zich in het noorden bevinden; en in de ruimte voor games is het noodzakelijk om een ​​creatieve start te behouden,

Onze nieuwsbrieven

© Het kopiëren van sitemateriaal is verboden zonder een hyperlink naar de bron en de instructies van de auteur.

Foto's in termen van Feng Shui

Wanneer er alles is wat het meest nodig is voor het leven, begint een persoon zichzelf te omringen met luxe en mooie dingen, bijvoorbeeld schilderijen.

Volgens de leer van Feng Shui kunnen schilderijen verschillende delen van ons leven aanzienlijk beïnvloeden, we hoeven alleen bepaalde regels te kennen en te observeren bij het selecteren en plaatsen ervan.

Probeer je te houden aan een aantal feng shui-aanbevelingen bij het kiezen van een foto voor je huis.

Allereerst moet de foto geliefd zijn en positieve emoties veroorzaken. Als je, naar haar kijkend, je verontrustende, vage gevoelens hebt, denk dan eens aan wat dit kan veroorzaken.

• De foto mag niets negatiefs, agressiefs, levenlooss of doods tonen.

• De foto's met abstracte afbeeldingen zijn niet erg gunstig, vanuit het oogpunt van feng shui, in een woonhuis.

• Hang niet in de kamer waar je slaapt of veel tijd doorbrengt, portretten van overleden familieleden en geweldige mensen, foto's van beroemde zangers en acteurs. Deze afbeeldingen dragen slechte energie. In extreme gevallen kunt u portretten van uw idolen op kantoor of op kantoor ophangen.

• In de slaapkamer, vooral aan het hoofdeinde van het bed, is het onwenselijk om waterlandschappen op te hangen.

• Men gelooft dat panelen die gedroogde bloemen en insecten gebruiken, hun dode energie om zich heen verspreiden. Maar dit is niet van toepassing op artikelen gemaakt van hout en stro. Deze materialen daarentegen absorberen en verspreiden de Yang-energie, de energie van de zon om zich heen.

• Zeer goede schilderijen van stenen, bijvoorbeeld van barnsteen. Ze dragen een zeer krachtige positieve, helende energie. Het is bijzonder gunstig om deze foto's in het zuidwesten van het huis te plaatsen in het zuidwesten, westen, noordwesten, noordoosten. Het is heel goed om zo'n foto over de eettafel te hangen.

• Hang geen afbeeldingen op in het noorden met de afbeelding van zonsopgang, zonsondergang, verzadigde rode of oranje tinten.

• Hang geen afbeeldingen met water achter je rug, vooral niet op je werkplek thuis en vooral niet op kantoor. Achter je rug op je werkplek is het heel goed om een ​​afbeelding van een berg of een ander voorwerp op te hangen dat een gevoel van stabiliteit en betrouwbaarheid geeft.

• Als het belangrijk voor u is om een ​​relatie te hebben met uw huwelijkspartner of geliefde, hang dan nooit een foto van een eenzaam persoon in de slaapkamer, ongeacht in welke sector van het huis uw slaapkamer zich bevindt. De foto met twee meisjes, mannen, etc. is ook ongepast.

• In de slaapkamer kunt u foto's ophangen die een gevoel van stabiliteit en onschendbaarheid geven. Als je een beetje verfrissing van de relatie met je partner nodig hebt, kun je hier afbeeldingen van bloemen, vooral pioenrozen, hangen.

• Heel belangrijk is hoe je de foto hebt gemaakt. Elk geschenk gemaakt door het hart of gegeven door een persoon die van je houdt, kan iets heel positief opladen.

• Koop geen schilderij speciaal voor het interieur, kies de kleur van behang of meubels. Veel belangrijker is wat in de afbeelding wordt afgebeeld en de naleving van de hierboven genoemde feng shui-aanbevelingen.

Welke foto's kunnen niet thuis worden opgehangen?

Schilderijen en hun betekenis in het huis door Feng Shui

Hoe een foto kiezen? De foto zou je allereerst moeten plezieren, alleen aangename gewaarwordingen en emoties veroorzaken. Als het beeld interne verlichting, tevredenheid en rust veroorzaakt, dan hebt u de juiste keuze gemaakt. Kijk naar de foto en als het maakt je iets negatiefs, opwinding of stress, angst, in dit geval is het noodzakelijk om een ​​dergelijke inrichting van het interieur te verlaten, omdat een goede energie in het huis dit schilderij niet zal brengen.

Het is niet nodig om op te hangen in het appartement of huis schilderijen van puin, armoede, gebroken gerechten, gebroken, dode bomen, obscure figuren of personages, vooral als je niet de betekenis ervan te leren kennen. Foto's zouden de energie van aspiratie, welvaart en groei moeten dragen. Bijvoorbeeld, tegenover uw bureaublad, is het goed om een ​​afbeelding op te hangen van een weg die in de verte of horizon gaat, zodat u het vooruitzicht van groei, welvaart kunt zien. Het beeld van bergen en met sneeuw bedekte heuvels geeft u een gevoel van veiligheid en duurzaamheid. Maar laten we analyseren welk soort foto's geschikt zijn voor elke zone in het appartement of huis.

Gasten die in de eerste plaats naar je huis komen, vallen in de gang. Voor dit doel zijn foto's van indrukwekkende afmetingen met een algemene inhoud perfect, het kunnen landschappen en stillevens en dierenfoto's zijn, afbeeldingen die stadslandschappen weergeven. Over het algemeen wordt aangenomen dat de schilderijen in de hal de aandacht van gasten afleiden van andere ruimtes in uw huis en de binnenwereld van huurders kunnen beschermen tegen ongunstige interferentie. Om rijkdom aan het huis aan te trekken, hangt een foto van de "geldboom" .De geldboom is een onveranderlijk symbool van rijkdom en aantrekkingskracht van geld. Het is heel belangrijk dat je op je boom een ​​oneven aantal vruchten, bessen, bloemen, munten ziet. Deze foto is het beste om de voordeur te plaatsen, dus zou het geld ging naar uw huis .. En u kunt een verscheidenheid van de hand te dekken - van een vakantie ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van het bedrijf - voor de aankondiging van een lucratief contract met een nieuwe postavschikom.No Daarnaast kan met deze tool u kunt een nieuwsbrief houden of op uw site een catalogus met artikelen over elk onderwerp organiseren. Als u wilt, kunt u ook opmerkingen koppelen aan berichten en delen in sociale netwerken.

Deze kamer, in belang, is de tweede alleen voor de slaapkamer, en als deze kamer zowel de slaapkamer als de woonkamer combineert, is het de moeite waard om speciale aandacht te besteden aan het inrichten van het interieur van deze kamer. Voor de huiskamer zijn bewegende beelden, bijvoorbeeld foto's met renpaarden of vliegende vogels, geschikt, dergelijke foto's op feng shui dragen positieve stromen over en verversen de kamer. Het wordt aanbevolen om afbeeldingen op te hangen die geschikt zijn voor de levensdoelen en -wensen van het huishouden. Schilderijen van zeegezichten en schepen aan te trekken geld in het huis macht, schilderijen van bloemen en vlinders-overvloed, en de bergen en bossen natuur, rust en veiligheid.

Koop een huis, een datsja, een appartement helpt bij het tekenen van een huis, het kan van elke grootte zijn, maar het is er één waar ik graag zou willen wonen. Voor sommigen is het een klein huis in een dorp omgeven door bloemen en bomen, en voor sommigen is het een gezellig appartement met uitzicht op zee. Elk gebouw zal de levensomstandigheden helpen verbeteren. Maar het basisprincipe van Feng Shui is: alle gedachten materialiseren, wat je nastreeft, krijg je. Daarom, kijkend naar het huis van je dromen, zul je elke keer positieve emoties ervaren en het felbegeerde doel naderen. Het is het beste om deze foto in de woonkamer te plaatsen op een prominente, goed verlichte plaats.

Het kiezen van een foto in de slaapkamer is belangrijk om een ​​belangrijke regel te overwegen - het beeld zou geen agressie moeten dragen. In de slaapkamer rust een persoon en zijn ziel en lichaam. Hang daarom niet te dynamische scènes in de slaapkamer: watervallen, stormachtige waterstromen of vulkanen. Geef de voorkeur aan het kalmeren van motieven en verhalen. Voor de slaapkamer waarin de echtgenoten wonen, zullen foto's met het beeld van pioenrozen perfect passen. Deze bloemen symboliseren liefde, trouw en standvastigheid. Voor mensen die alleen wonen, is het aan te raden een foto op het bed te hangen die de eenheid van de twee symboliseert. Bijvoorbeeld een paar duiven of een afbeelding van twee geliefden. Zulke foto's zullen helpen om een ​​persoonlijk leven op te bouwen en een soulmate te vinden.

In de slaapkamer is het niet aan te raden om foto's te maken van watervallen en water. Dergelijke foto's hebben een negatieve invloed op de slaap en uw welzijn.

Wat betreft de processen die plaatsvinden in de keuken, kunnen ze allemaal worden toegeschreven aan de elementen van de Boom. Daarom is de keukenruimte erg handig om dingen, vooral schilderijen, in groene tinten te decoreren. Het kunnen verschillende landschappen, houtmotieven, rustige beelden van water, velden, bossen, enzovoort zijn. Met de hulp van goed geselecteerde schilderijen in de keuken, kunt u welvaart brengen in uw huis. Volgens Feng Shui heeft het stilleven een gunstig effect op de materiële situatie. Beelden van sappig fruit of bloemen kunnen cashflows activeren. Heldere kleuren, vooral rood, zijn ook een symbool van een sterke positieve energielading. Hij behoort tenslotte tot de elementen van vuur en ondersteunt alles wat met het huis, de familie haard te maken heeft.

Bij het kiezen van een foto in een kinderkamer is het erg belangrijk om naar de peuter te kijken die eigenaar is van deze kamer. Bekijk van dichtbij welke kleuren uw baby het liefst heeft en waardoor hij de meest positieve emoties krijgt. Hang de kamerfoto op, zo vol als mogelijk met deze kleuren. Zeer goed voor kinderfoto's met zonnebloemen. Het is een symbool van zonne-energie, leven, gezondheid en welvaart. Men gelooft dat hij boze geesten kan verdrijven. Zijn imago is goed geplaatst in de kamer van een student of student - het zal gemakkelijker voor hem zijn om met de trainingslasten om te gaan. Negatieve energie kan de aanwezigheid van de "zonnebloem" niet weerstaan, ook kunnen uw zonnebloemen in het oostelijke of zuidoostelijke deel van de kamer van het huis worden geplaatst.

We hopen dat ons advies u zal helpen bij het kiezen van een foto om uw huis te versieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 67 = 75