Welke plafonds zijn beter dan glanzende of matte beoordelingen

Welke plafonds zijn beter dan glanzende of matte beoordelingen

kamer jonger en onze slaapkamer - satijn met fotodruk

badkamer en hal - glans. In de hal - gekleurd, onder de kleur van de muurpleister. Heel mooi, ruimte neemt toe

We deden in de gang mat, en in de badkamers glanzend.

Als ik een spanplafond in de kamers zou plannen, zou ik een matte, in het extreme geval een satijn glanzend plafond maken in de kamers die ik niet leuk vind.

Over het algemeen is er geen definitieve regel, zoals je wilt en doet, belangrijker nog, die je leuk vindt;)

In de gang satijn satijn, heel natuurlijk.

En buiten het raam - niet de straten en auto's, maar het bos, of liever de taiga. En tot de dichtstbijzijnde uitlaatpijp ver? En over het algemeen is het schadelijk om te leven :)).

Hoewel niet voor mij, maar ik zal antwoorden.

Nee, natuurlijk, genoeg plastic, maar ik wil het terugbrengen naar een mini.

Ik zal je vertellen over de filosofie dicht bij me. Ik zal beter in de gipsplaten met podsvetochka en glossy plafonds te sparen, maar de vloer zullen het hout en deuren zijn gemaakt van hout, aangenaam om te lopen en te ademen het was. Ik spaar liever de decors op de tegel, maar ik maak een normaal water- en verwarmingssysteem met thermostaten en filters. Ik zal gezichtsloze meubels van Ikei kopen, maar ik zal de techniek abrupt en betrouwbaarder maken. Ziet er buiten bescheidener uit, maar vanbinnen is alles als een uurwerk.

En in Rusland, zoals ik zal zien, is de tegenovergestelde benadering ontwikkeld. Het maakt niet uit dat de bedrading verrot is, maar ik blijf bij de pasta's, ik plaats het, laat buren obzaviduyutsya. En deze mode met glanzende plafonds uit dezelfde serie. Ik zal de stront over mijn hoofd trekken, maar ik zal schitteren. :))

Nee, natuurlijk is er genoeg plastic, maar toch probeer ik het persoonlijk te verkleinen tot een mini.

Ik zal je over mijn filosofie vertellen. Ik spaar liever gips met accenten en glanzende plafonds,

Satijn kijkt in het licht en dichter naar het plafond na de olieverf.

Glanzend (lak) lijkt op een gekleurde spiegel met alle gevolgen van dien.

Reflecteert alles eronder, van stof op de kast tot de kroonluchter.

En spanplafonds kosten ongeveer 60 tr.

Zonder bloemen ziet het er leuk uit?

Zonder bloemen ziet het er leuk uit?

Beter of slechter - u beslist.

- reflecteer alle lampen in de kamer en intensiveer de verlichting;

- voeg interessante effecten toe tijdens seks. Spiegel, ik zou niet hangen, eng, plotseling gebroken 🙂

Daarnaast neem ik sportclubs, plastic kona, acrylbaden en de installatie van toiletpotten op.

Maar ik merk op dat het spanplafond echt goedkoper is dan een goed genivelleerd gewoon plafond.

Het feit is dat de spanning de enige optie voor ons is.

Wij ook in de badkamer zijn uitgerekt, omdat ze zijn gegoten en om verschillende redenen. Maar ik vind het niet erg mooi.

Gewoon voor mij is het een compromisloze optie, wanneer de normale niet, maar niet

het meesterwerk van de ontwerper. En in dit geval, mijn mening, is het beter om de meest gelijkende pleister te maken.

Kortom, over het onderwerp. Als je helemaal geen stukadoors doet, dan ben ik voor mat. En natuurlijk hetzelfde in het hele appartement.

Hoewel ik lieg. De badkamers hebben glans, dan is er zo'n klein gebied dat je niet kunt zien dat ze glanzend zijn.

Zonder bloemen ziet het er leuk uit?

Er zijn spiegelspiegels;)

Het opslaan van de positie van satijn, bleek dat werd bedacht.

Stretch plafond. Welke glanzende of matte?

Eigenlijk is de vraag is: Ik kan niet beslissen wat het beste in ziet flat glanzend of mat spanplafond Verward wat te dingen glans zal waarschijnlijk otrazhatsya.Hotya het visueel verhoogt komnatu.Podskazhite die dit hebben meegemaakt of die in de flat plafond geïnstalleerd? ? En nog een vraag: het plafond van welk bedrijf is beter: in kwaliteit, hechting, naadloos. En waar moet ik nog op letten bij het kiezen? Bij voorbaat reageerde iedereen bedankt.

In een van de appartementen is de glans hechting, in de andere - matte charutti.

De glans wordt echt bepaald door het feit dat alles erin wordt weerspiegeld.

mijn mening is mat.

En het is beter om versterkt te nemen, hoewel het duurder zal zijn.

Chip, het is een kwestie van smaak, die, zoals je weet, niet beweert. Persoonlijk vind ik de glossy mooi, het vergroot visueel de ruimte in de kamer. Natuurlijk, daarin zal de inhoud van de kamer een beetje reflecteren, maar ik vind het leuk, en TechSanEl doet dat niet. Dus je beslist zelf.

Bureaublad of neem het tot 25 keer sterker dan normaal ziet er perfect uit van de gebruikelijke een keer en kan niet worden onderscheiden Hij veegde En het kan in elke gewenste kleur worden geschilderd als je moe van degene die opdracht gaf te krijgen

de vrouw zo gezocht. Ik heb het over roze en "shining9quot;.

niet helemaal zweterig maar toch geen spiegel. hoewel het weerspiegelt.

Er is een vraag met het plafond. Maak deze week dringend strak. Deze thread lezen

  1. Matt ik wil
  2. Wat is het wonder van Descor, waar en hoeveel?
  3. Het probleem is - ik weet niet wat voor soort kroonluchter absoluut is. het plafond wordt gedaan in de keuken. Is het belangrijk om van tevoren een kroonluchter te hebben? Ik zie op foto 3 zo'n kroonluchter aan de basis dat er een soort ridder is. hoe zit het vast aan het plafond? dwz Heeft u eerst een kroonluchter nodig om het juiste gat te maken?

. Het probleem is - ik weet niet wat voor soort kroonluchter absoluut is. het plafond wordt gedaan in de keuken. Is het belangrijk om van tevoren een kroonluchter te hebben? Ik zie op foto 3 zo'n kroonluchter aan de basis dat er een soort ridder is. hoe zit het vast aan het plafond? dwz Heeft u eerst een kroonluchter nodig om het juiste gat te maken?

U moet een universele hypotheek onder de kroonluchter plaatsen en geen problemen, een kroonluchter kan er dan een kopen.

vertel kameraden over zijn plafond.

Bron: keuken 3x3.2, 4 hoeken, kroonluchter aan de haak, 1 pijp.

Nadat ik het onderzoek had uitgevoerd, koos ik voor:

  1. fabrikant Frankrijk. Het is mogelijk en Duitsland, maar in een van de gesprekken met "zakaze9quot; de manager zei dat het voor Duitsland is dat China vaak een vals exemplaar krijgt. Ja, en wanneer je ontvangt kan het materiaal nog steeds niet bepalen wat je wordt getrokken. De Rus en de Chinezen zijn meteen weggevaagd. na verloop van tijd zal het veel sneller geel worden dan het Europese.
  2. materiaal - PVC ((gemakkelijker te wassen en geen water van boven)
  3. kleur - wit - als de meest veelzijdige en soort stof - satijn (reflecteert beter dan mat, maar niet zo glinsterend als glans). Velen in de fora merkten op dat de spiegelglans na 6-8 maanden vermoeiend is.
  4. De naad is het belangrijkste. Je zou een naadloze, maar matte (ze zijn 4 meter breed), maar koos satijn en werd gedwongen te nemen met een naad. De naad zelf is bijna onzichtbaar - u kunt bepalen waar deze bij het meten over het plafond gaat.

De belangrijkste steek, omdat de kwaliteit van het lassen niet visueel wordt gecontroleerd, net onder een sterk vergrootglas en bekijk de hele naad. Als het niet goed is, kan het na 5-7 jaar uiteengaan. Daarom is de keuze "svarschika9quot; - Kritiek. Omdat ik bijna alle fabrikanten in St. Petersburg rekte, besloot ik (naar mijn mening) de beste fabrikant van naden (het Franse materiaal is hetzelfde voor iedereen). Ik heb met succes installateurs gevonden, die een 40% goedkoper plafond voor deze fabrikant bieden dan hij. Besteld, betaald en 2 uur na de komst van installateurs - kreeg het plafond voor gebruik.

Mijn vrouw verheugt zich niet.

Hoewel, zoals altijd, houdt iedereen van verschillende dingen.

Ik zal je steunen! Satijn ziet er echt heel mooi uit, de naden zijn niet merkbaar, vooral niet op wit. Ik heb satijn in mijn kamers. In de keuken - glanzend, ook niet slecht, maar nu zou ik kiezen voor satijn - absoluut, op de een of andere manier zien de kamers er stijlvol uit.

Heeft u eerst een kroonluchter nodig om het juiste gat te maken?

installateurs hebben een gat gemaakt (standaard), daarna heb ik de bevestigingsmiddelen geïnstalleerd. U kunt universele bevestigingsmiddelen maken.

en op de foto met twee ankers dan vanaf de zichtbare kant worden ze gesloten met de meegeleverde knoppen.

PVC is al de vorige eeuw.

Het is noodzakelijk om een ​​weefsel te plaatsen, bijvoorbeeld chertuti.

sergik0 en chertuti niet pvh?

de eigenaar van dit plafond is hetzelfde plastic met een vleugje stof.

Ja, niet echt pvc. Dit materiaal heeft een thermisch geheugen (dat wil zeggen, wanneer het wordt verwarmd, heeft het zijn oorspronkelijke vorm).

Wat heeft hij in vredesnaam?

Het belangrijkste principe van een glanzende film, hoe donkerder hoe meer het reflecteert, naar de mening van veel witte glossen is het beter om het niet te zeggen, het weerspiegelt de ruimte en het blijkt niet duidelijk welke kleur. Het stoffen plafond heeft veel plussen, maar één ohogromisch minpuntje in een paar jaar om het schoon te maken, zal een groot probleem zijn. Naar mijn mening is de beste optie een combinatie van texturen van satijn en lak. Of een multiniveau. Op een vernis is het beter om niet op te slaan om B1 te bestellen, hoewel de kwalitatieve film alleen door de expert zal worden gedefinieerd, en in de meeste gevallen tijdens de installatie.

Glanzend spanplafond - terugroepen

Glanzend of mat? (+ mijn foto's, geweldige tip) Welk plafond te kiezen, functies, voor welke kamers ze passen, hoeveel zijn ze en hoe heb ik de overstroming overleefd.

Al meer dan vijf jaar in mijn huis spanplafonds. In verschillende kamers, zowel glanzend als mat. Ik zal meteen zeggen dat ik beide evenzeer tevreden ben en ik heb nooit spijt gehad dat ik precies zo had besteld. Eerlijk gezegd, heb ik al lang afgevraagd belangrijk voor mij was de kleur, de rest is er niet, waar ik een glossy, het is geweldig fit opgericht, en waar de mat - zei hij. In feite geeft geen enkele expert u duidelijke instructies, aangezien in de grotere mate individuele voorkeuren hier een rol spelen. En ongeacht welk plafond u ook kiest, u zult er op tijd aan wennen en het zal u schijnen dat het beter is om onmogelijk te doen! Ze zien er in elk geval netjes uit.

Uitgerekt plafond - een structuur gemaakt van doek, bevestigd op een metalen (aluminium) of kunststof profiel (stokbrood) onder het hoofdplafond. Er zijn twee soorten spanplafonds: van gelaste vinylfolie (PVC) en naadloze stof.

  • Glanzende plafonds toestaan ​​om een ​​interessant effect te bereiken in termen van ontwerp. Glanzende plafonds hebben een breed scala aan kleuren. Een onderscheidend kenmerk is een spiegelbeeld. De ruimte wordt visueel groter wanneer dergelijke doeken worden gebruikt. De nadelen van glanzende spanplafonds, in vergelijking met de matte en satijn is gelegen op het spiegeloppervlak van de naad, in sommige gevallen, grote delen van de kamer.
  • Frosted canvas - De klassieke versie. Zo'n plafond past gemakkelijk in elk interieur en zal de aandacht niet afleiden van de decoratieve elementen van de kamer. Op matte spanplafonds zijn er geen verblinding en verblinding, zodat ze elke kleur die u kiest nauwkeurig overbrengen.

maar Toch zijn er principes, ervaring en overwegingen

100% voor de keuken is beter om een ​​glanzend plafond te maken zonder na te denken. Vooral als je in een appartement woont, waar de keuken in de regel bijna altijd klein is. Het vergroot de ruimte, dus voor de keuken zijn spanplafonds beter glanzend, maar voor de slaapkamer, integendeel, mat. Ze zijn rustiger, in glanzend is alles weerspiegeld en naar mijn mening zijn ze niet geschikt voor beddengoed. Er zijn natuurlijk een paar amateurs die zelfs een spiegelplafond in de slaapkamer maken, maar het is interessanter tegelijk, maar het belangrijkste is om voldoende te slapen. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan mat. Ze zijn rustiger of zoiets.

Dus ik heb een glanzend plafond (foto) in de keuken en in de kinderkamer.

In de kinderkamer was er simpelweg geen keuze, omdat de benodigde kleur slechts glans was. In de rest matte spanplafonds. Wat is hun verschil? Naar mijn mening is dit een kwestie van smaak. Ze zijn even duurzaam, bestand tegen vocht en hebben een lange levensduur. Daarom zie ik geen verschil, net als toen we ze installeerden, noemden we ook de verschillen niet.

Hoe ik werd overstroomd in een privéwoning

Ik had nooit gedacht dat water uit het plafond een privé-huis kon binnenstromen, maar toch zijn er verbazingwekkende, zij het enigszins trieste dingen. De verwarming werd overstroomd met een overmaat (als u woont in een appartement is het waarschijnlijk dat je niet begrijpt wat ze betekenen, en nooit van pas komen deze informatie, ben je daar zijn "problemen met de buren boven" ontbreekt. En het water begon te druppelen op het verlaagde plafond boven. En de meeste interessant - niets gebeurd is gewoon verzameld in het midden van het plafond - en door een gat voor kroonluchters samengevoegd Natuurlijk, we zette de elektriciteit, popanikovali verzamelde het water, maar de totale uitstraling pololka doet geen pijn, en niets is veranderd Dat is het verhaal zonder enige bepaalde uitkomst .. in de vloer Dhu verlaagde plafonds.

Hoeveel zijn spanplafonds glanzend

Het hangt af van de fabrikant, de uitvoerder, de materialen, het land van productie en onbeschaamdheid van het bedrijf waarin u bestelt. Helaas gebeurt dit te vaak. Ik ben een gemiddeld plafond van elke kamer oboschelsya van 6 tot 10 duizend dollar, dat is ongeveer twee keer goedkoper dan normaal omdat ik bestelde volledig in alle kamers van de aandelen met Kuponatora. (Door de manier waarop ik adviseren, waar u kunt "vangen" een goede staat van onderhoud daden en niet alleen "). Hierdoor zal ook afhangen van de vaardigheid van het bedrijf, ik heb alles perfect, heel gelukkig. In ons huis dat ze voor vele jaren en nog als nieuw.

Stretch plafond in Krasnodar waar te kopen

Prachtig perfect vlak oppervlak in vrijwel elke kleur. Ik heb een plafond in het bedrijf besteld Chatstroy (Krasnodar). Ik vond het bedrijf erg leuk, dus ik kan ze aanbevelen.

Ik hoop van harte dat mijn beoordeling nuttig was!

La_Bohème beveelt Glans spanplafond aan

Een glanzend plafond gemaakt van PVC-folie is wat u nodig hebt in kamers met lage plafonds, in keukens, gangen en badkamers. Ik zou niet zeggen dat de reflectie direct wordt gespiegeld, maar de grens van het plafond aan de muur is wazig en de ware hoogte van het plafond is verborgen.

Esthetisch en praktisch. 12 jaar garantie, ook na de overstroming! Veel fotoplafonds van verschillende kleuren in verschillende kamers.

Spanplafonds (in tegenstelling tot Skinali) nu is niemand meer verrast. Dit is niet exotisch, maar een praktisch onderdeel van het interieur. Hier en ouders, die een nieuw huis hadden gekocht, besloten om de reparatie bij te werken, en om niet lang te storen, maakten ze spanplafonds. Maar over dit hieronder.

Natuurlijk zal ik laten zien welk soort lampen geselecteerd kunnen worden voor een glanzend spanplafond, hoe het ontwerp er uit ziet vóór het uitrekken, maar het belangrijkste. En voor mij was het een schok: span de plafonds op, behalve de overstroming. Ik stond voor dit en wat was de volgende - ik zal laten zien.

Goede dag) Ik heb een schrikkeljaar vanaf het allereerste begin. En dan was er een Vloed direct aan het verlaagde plafond van de buren van de top, dus heb ik besloten om te vertellen in deze terugroepactie alles binnen en van buiten: voordat u (en dit is de tweede plafond op dezelfde plaats), die lampen onder de lampen moet worden gekozen, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

60 + = 65