Welke blender is het beste onderdompelbaar of stationair?

Welke menger is beter - onderdompelbaar of stationair? Beoordelingen, beschrijvingen, functionaliteit

Veel huisvrouwen waardeerden alle functionele mogelijkheden van zo'n huishoudelijk apparaat als een blender. Dankzij dit apparaat kunt u eenvoudig vele heerlijke en gezonde gerechten bereiden. Bij het vinden van het beste apparaat, rijst de vraag: "Welke menger is beter - onderdompelbaar of stationair?" Feedback van klanten en hun mening zijn nogal dubbelzinnig.

Als u een blender voor het huis selecteert, moet u precies weten welke optie u wilt gebruiken, omdat dit keukenblok stationair of onderdompelbaar kan zijn. Bovendien bevat de set veel verschillende bijlagen die nodig zijn in het kookproces.

De kosten van verschillende opties hangen grotendeels af van dergelijke factoren:

De handigste optie voor veel huisvrouwen is een onderwater- of handheld-apparaat, dat erg handig is om te gebruiken tijdens het koken. Een soortgelijk apparaat heeft verschillende bijlagen. Om de keuze definitief te bepalen, moet u eerst aandacht besteden aan het materiaal dat is gebruikt om het apparaat te maken. Er wordt rekening gehouden met de meest hoogwaardige modellen, waarvan de sproeiers van roestvrij staal zijn.

De belangrijkste voors en tegens van dompelbare opties

Kies een goede blender is moeilijk, omdat er verschillende modellen van dit apparaat zijn. Voordat u een definitieve keuze maakt, moet u alle technische kenmerken bestuderen en de voor- en nadelen evalueren. Een van de belangrijkste voordelen zijn:

 • gebruiksgemak;
 • compactheid;
 • betaalbare kosten.

Bij het malen of kloppen van producten als beker, kunt u absoluut elke capaciteit gebruiken. Ondanks alle voordelen hebben dergelijke apparaten echter bepaalde nadelen, die kunnen worden toegeschreven aan een korte werkingsperiode.

De handmatige versie wordt gekenmerkt door een dergelijke functionaliteit:

 • vermalen van vaste producten;
 • Hiermee kunt u producten dunne plakjes snijden;
 • het deeg kneden;
 • kloppende vloeistof in een schuimige staat.

Hoe een submersible blender kiezen? Eerst moet je de technische kenmerken bestuderen, en ook rekening houden met parameters zoals het aantal snelheden, functionaliteit en vermogen van het apparaat. Het is het beste om apparaten van roestvrij staal te kopen, omdat deze duurzamer, betrouwbaarder zijn en geen vreemde geuren absorberen.

Een belangrijke indicator is de configuratie. De eenvoudigste apparaten bevatten slechts een mes en drie spuitmonden voor een mixer met onderdruk. Standaard uitrusting omvat:

Over hoeveel snelheidsmodi het apparaat beschikt, hangt de mate van verplettering van de producten rechtstreeks af.

De belangrijkste voor- en nadelen van een stationaire menger

Wilt u een stationaire goede blender vinden? Vervolgens moet je alle voor- en nadelen van dit apparaat evalueren. De belangrijkste voordelen zijn de volgende:

 • volledig autonoom werk;
 • gebruiksgemak;
 • de mogelijkheid om vaste producten te pletten;
 • veel snelheden en modi;
 • zelfreinigende functie.

Een van de belangrijkste nadelen van gebruikers is de grote omvang van het apparaat en onvoldoende kwaliteitsmalen van groenten.

Belangrijkste technische kenmerken

Wanneer u stationaire blenders koopt, moet u op dergelijke parameters letten:

Hoe hoger het vermogen, hoe steviger de producten het apparaat kunnen slijpen. Het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan het materiaal van de kom en het lokaas. De mengkom kan van glas of plastic zijn. Plastic wordt beschouwd als de meest duurzame en betrouwbare optie, maar het absorbeert vreemde geuren.

Dit apparaat heeft de volgende functies:

Dankzij de beschikbaarheid van verschillende functionele modellen, is het mogelijk om een ​​goedkope vaste blender te kiezen die lang meegaat. In veel moderne modellen is er een zeer nuttige zelfreinigende functie.

Hoe de juiste optie te kiezen

Velen vragen zich af welke menger beter is - onderdompelbaar of stationair. De reacties van specialisten en kopers zijn in dit geval nogal verschillend, omdat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft. Om slechts één cocktail voor te bereiden, kunt u alleen een shaker gebruiken, omdat het een handig en functioneel apparaat is dat fungeert als een stationair apparaat.

Een populaire blender is een stationaire blender met een glazen schaal, omdat deze een hoge sterkte en functionaliteit heeft. Dergelijke modellen zijn veel beter dan plastic, maar ze hebben hogere kosten.

Voor de bereiding van desserts en sauzen is een dompelmenger het meest geschikt. Dankzij de aanwezigheid van speciaal aas is het mogelijk om het voedsel te malen en te kloppen. Met een grote verscheidenheid aan verschillende functies kunt u een verscheidenheid aan gerechten bereiden voor elke smaak. Om te begrijpen welke menger beter is - onderdompelbaar of stationair, moeten klant- en expertreviews noodzakelijkerwijs worden bestudeerd.

Velen weten niet wat ze moeten kiezen. Beide apparaten zijn goed: beide blender is onderdompelbaar en stationair. Het verschil tussen deze apparaten is aanzienlijk, omdat ze verschillen in hun functionaliteit, technische kenmerken, de mate van slijpen van producten. Een groot aantal fabrikanten is vertegenwoordigd op de markt voor huishoudelijke apparaten, waardoor het vaak moeilijk is om de juiste keuze te maken. Om een ​​apparaat te selecteren, moet u de beoordeling van stationaire mengers zorgvuldig bestuderen. Onder de beste fabrikanten kunnen dergelijke bedrijven worden geïdentificeerd:

Van de moderne moderne submersible blenders moet Moulinex worden benadrukt, aangezien de instrumenten van dit Franse bedrijf worden gekenmerkt door bijzondere sterkte, duurzaamheid en duurzaamheid. Bosch-apparaten zijn goed bewezen, omdat ze het meest duurzaam en functioneel zijn. Het grootste pluspunt is dat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en scherpe messen hebben.

Een van de meest interessante varianten van stationaire mengers zijn de Braun-apparaten, die gemakkelijk een volwaardige keukenmachine kunnen vervangen.

Populaire modellen van submersible blenders

Er zijn verschillende opties voor ondergedompelde blenders, waaronder de meest populaire consumenten zijn:

De dompelbare mechanische blender Bosch MSM 66110, volgens gebruikers, heeft een hoog vermogen. In de set zit een plastic bekertje met een deksel. Met goede kracht kun je werken met de turbo-modus. Dit model verdiende alleen de meest positieve feedback van gebruikers. Opvallend is vooral de bijna geruisloze werking van het apparaat, het snel en kwalitatief slijpen van producten en de aanwezigheid van scherpe metalen spuitmonden. Bovendien is er een geïntegreerde modus voor het crushen van ijs.

Een ander goed apparaat is de blender Bosch MSM 6B700. Het is uitgerust met een garde en een hakmolen. De set bevat ook een plastic container en een maatbeker. Dit apparaat is ideaal voor hoogwaardig en snel slijpen van producten in de gewenste mate en neemt weinig plaats in. Dit model is handig, functioneel en betrouwbaar. Veel moeders merken op dat het goed geschikt is voor het dagelijks koken van babyvoeding, het malen van gekookt vlees, noten en diverse groenten.

Een andere krachtige blender is Bosch MSM 66150. Het is uitgerust met een garde voor slaand, shredder, maatbeker. Een onderscheidend kenmerk van dit model is de aanwezigheid van 12 snelheden en extra turbo- en pulsmodi. Voor het gemak van opslag heeft dit model een speciale bevestiging, waarmee u het aan de muur kunt hangen. Veel gebruikers merken op dat dit een ideale optie is voor thuisgebruik. Door de aanwezigheid van antislipvoeten wordt de kom stevig op de tafel gehouden. Vanwege de hoge kracht is het heel gemakkelijk om vlees en vis souffles te koken, mousse op te snuiven, noten en gedroogde vruchten te hakken.

Kenmerken van de ondergedompelde mixer van Polaris

De Polaris dompelpomp met onderbeker maakt het veel gemakkelijker om in de keuken te werken, omdat het helpt bij het malen of opkloppen van veel verschillende producten. Hiermee kunt u de noten heel gemakkelijk hakken, het gehakt koken of de vereiste componenten voor de cocktail mengen.

Volgens gebruikers is de Polaris-menger zeer krachtig en heeft deze een robuuste en duurzame kunststof behuizing. Een maatbeker en een shredder zijn standaard. Ook in veel modellen is er een garde.

Afgaande op de feedback is een zeer goed apparaat met hoog vermogen een onderdompelbare Vitek-menger. Dankzij de functionaliteit en prestaties is het mogelijk om zelfs de moeilijkste producten snel te snijden.

Een meetglas, een molen, een hakmolen, een container en een mondstuk in de vorm van een bloemkroon zijn inbegrepen. Het heeft verschillende snelheden en helpt om een ​​breed scala aan gerechten snel klaar te maken.

De populairste modellen van stationaire blenders

Er zijn verschillende populaire en populaire modellen van stationaire mengers, waaronder:

De eerste in populariteit is het Philips HR 2095 blendermodel met mechanische regeling en hoog vermogensniveau. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig kunststof en de schaal is gemaakt van glas. Deze blender is stationair, met een glazen schaal. Te oordelen naar de beoordelingen, wordt het beschouwd als een ideale optie voor thuisgebruik. Gebruikers waardeerden de hoge kwaliteit van de montage en het gebruiksgemak.

Een ander goed model is Kitfort KT-1301, omdat het een hoog vermogen heeft en de aanwezigheid van een duurzame metalen behuizing. Deze blender heeft een stijlvol, modern ontwerp, evenals een functioneel bedieningspaneel en een elektronisch display. Daarom is het mogelijk om het werkproces volledig te besturen. Volgens veel gebruikers is het belangrijkste voordeel van een dergelijk apparaat een zeer snelle werking en een hoog vermogen. Hiermee kun je eenvoudig gehakt of zelfgemaakte mayonaise bereiden.

Een krachtige mechanische stationaire blender is het Redmond RHB-M2900-model. De set bevat de vereiste set voor de wandeling. Het apparaat zelf heeft twee snelheden en een handig schakelmechanisme. Het is vooral bedoeld voor het kloppen van cocktails en andere vloeistoffen.

Hoe een blender te kiezen in termen van kracht

Zoals met vele andere huishoudelijke apparaten, is de kracht van het apparaat van groot belang, omdat de kooktijd en de kwaliteit van het voedsel hier grotendeels van afhangen. Hoe hoger dit cijfer, hoe beter. Instrumenten met een hoog vermogen zijn duurder, maar ze rechtvaardigen de gemaakte investeringen volledig, want letterlijk een paar minuten na het inschakelen van het apparaat is het gerecht klaar.

Krachtige blenders kunnen bevroren voedsel gemakkelijk aan. Als het uw doel is om een ​​apparaat met meer functionaliteit te kopen, is het het beste om voorkeur te geven aan modellen met een capaciteit van 800-1500 Watt.

Dus welke menger is beter - onderdompelbaar of stationair? Feedback van gebruikers is zeker belangrijk, maar vertrouw alleen op de mening van iemand anders is het niet waard. Allereerst moet je beslissen met wat voor soort gerechten je gaat koken. Als u in grote hoeveelheden verschillende dranken wilt maken, kunt u het beste de voorkeur geven aan een stationair apparaat. Kies een apparaat dat u nodig hebt met een grote kom, zodat u veel porties tegelijk kunt bereiden.

Bovendien is een dergelijke inrichting uitermate geschikt voor de bereiding van verschillende soorten puree, soepen, sauzen, evenals voor het verwerken van ijs. Het grote voordeel van stationaire modellen is dat ze veel handiger in gebruik zijn en lange tijd kunnen werken. Ze zijn ook uitgerust met zelfreinigende functie, zodat u het apparaat na gebruik kunt wassen is niet moeilijk.

Om kleine porties soepen, aardappelpuree en andere gerechten te bereiden, kunt u een dompelpomp met ondergedompeld mengsel kopen. Bovendien zal hij goed omgaan met het hakken van groenten en vlees. Vergelijkbare modellen werken alleen impulsief, terwijl u de aan / uit-knop ingedrukt houdt. Het is vrij moeilijk om de afgebeelde delen van het apparaat te wassen. Wil je de juiste keuze maken? Bepaal vervolgens het doel van de acquisitie, onderzoek alle beschikbare kenmerken en maak uzelf vertrouwd met de feedback van gebruikers.

Welke kies je voor een blender?

Tegenwoordig zijn veel mensen op zoek naar de perfecte assistent in de keuken, die verschillende taken aankan: groenten malen, in blokjes snijden, soep heffen, stropdassen en cocktails bereiden, het vlees verplaatsen en op hetzelfde moment, in tegenstelling tot een keukenmachine, neemt niet veel ruimte in. Zo'n apparaat is al in veel gevallen verschenen. Het gaat over blender. En degenen die nog niet weten wat te kiezen, de site "Mooi en succesvol" heeft haast om u te helpen uitzoeken welke een blender moet kiezen, zodat het echt een onmisbare assistent in uw gezin wordt. Over wat de hoofdtypen van dit apparaat zijn en hoe je een blender kiest consumentenrecensies van sommige merken je zult leren van dit artikel.

De dag kwam dat ik besloot om een ​​blender te kopen!

En de keuze kwam bewust, vertrouwde de advertentie niet, maar vroeg alles van de verkoper-adviseur, verduidelijkte welke men moest kiezen voor een blender die niet alleen de gekookte groenten, maar vlees vermaalt, de mixer vervangt en tegelijkertijd de prijs zal niet torenhoog zijn. Er werd mij alles in de winkel zo goed verteld, opgepikt budget submersible blender model (een kleine, compact - slechts één plastic poot met metalen messen).

En hier ben ik thuis: vandaag besloot ik mijn nieuwkomers te verrassen met iets en voerde het eerste experiment uit met een blender - gehakte groenten voor aardappelpuree.

Uitstekend! Mijn blender heeft uitstekend werk geleverd! Er wordt besloten dat ik morgen met zeven schnitzels zal schrikken en zelfs mijn man zal niet om vlees vragen - ik heb tenslotte een nieuwe assistent bij de hand!

Geïnspireerd en geïnspireerd sneed ik klein vlees, gooide het in de kom, klemde de gekoesterde knop vast en ... een minuut later haalde ik de gerafelde stukken eruit en was het mes op de blender in film gewikkeld. Kan mijn submersible blender de gehaktmolen niet vervangen?

De tweede poging eindigde ook in een mislukking en ik besefte dat DEZE blender Het is niet bedoeld voor het malen van vlees.

En pas daarna besloot ik dieper in te gaan op de vraag welke blender ik moest kiezen, ik beoordeelde de beoordelingen van consumenten en maakte kennis met de technische kenmerken van het apparaat, wat ik u zal vertellen in het artikel "Wat voor soort blender?" Zodat u mijn fout niet toestaat.

blender Het is een apparaat dat dat kan enversnipperen, kloppen en mengen alles in een homogene massa. Dit is erg handig in het huis, vooral waar de baby's groeien.

Het is interessant dat de eerste blender meer dan 100 jaar geleden werd uitgevonden. Het was bedoeld voor het maken van cocktails, nek.

Toen werd hij door wijnmakers gekozen en daarna trok hij de aandacht van Carl Sonthimer, een Amerikaan die op zijn basis een keukenmachine ontwierp. Het was de blender die diende als het prototype van de eerste keukenmachine. Daarna nam de combinatie zo stevig de leidende positie in de markt in dat de blender jarenlang was vergeten.

En alleen dankzij de zorgzame, moderne moeders die op zoek zijn gegaan naar manieren, zoals hak de baby groenten, fruit, vlees en geen moeite doen met gaas en zeef, zoals hun ouders deden, de blender begon geleidelijk terug te keren naar de wereld van huishoudelijke apparaten.

Natuurlijk! Dit is precies wat u nodig hebt om gerechten voor de baby te bereiden - de blender is ontworpen voor het malen en mengen van producten in kleine porties, in tegenstelling tot een keukenmachine.

En het neemt veel minder ruimte in beslag, aangezien onze kleine appartementen niet kunnen worden genegeerd als een van de positieve momenten voor degenen die op zoek zijn naar wat voor soort blender ze moeten kiezen.

Dus de blender van het apparaat, waarvan de primaire taak was de bereiding van drankjes - shakers, omgezet in een apparaat voor de bereiding van babyvoeding - aardappelpuree, en al snel werd het een favoriet huishoudelijk apparaat in de keuken, wat niet slechter is dan het combineren van vele taken.

Degenen die op zoek zijn naar het antwoord, welke blender is beter om te kiezen, welke taak wil je voor hem stellen? - dit zal de keuze bepalen.

Moderne modellen met succes combineer vele functies. Dit is een apparaat dat bijna elke taak kan doen: sommige mengers maken een homogene vulling van vlees en verbrijzelen vaste ingrediënten - ijs, kaas, wortelen, rauwe aardappelen, noten, enz. Het hangt allemaal af van het model. Daarom mogen de moeilijkheden, die beter zijn om een ​​blender te kiezen, niet ontstaan.

Welke blender te kiezen: stationair, onderdompelbaar of universeel?

Afhankelijk van of jij is de blender op het bureaublad of je pakt het op je werk op, alle modellen zijn onderverdeeld in stationair en onderdompelbaar - dit is het eerste dat bepaald moet worden door diegenen die op zoek zijn naar een blender.

 • blender stationair type staat op de tafel, in een speciale standaard geplaatst de motor, en op het lichaam - knoppen voor controle. Bovenop het instrument bevindt zich een mengtank, waarin scherpe messen roteren.
 • Onderdompelbare blenders (het wordt in de volksmond de "poot" genoemd, het is ook mogelijk om een ​​andere naam te vinden - "kernslijper"), waarbinnen de motor zich bevindt, bedieningsknoppen op het lichaam en bijlagen aan het uiteinde van het been - een hakmes of een garde. Om de nodige ingrediënten te malen, wordt de blender in een container neergelaten - deze wordt ondergedompeld, vandaar de naam - submersible. Het wordt, in tegenstelling tot het stationaire, bewaard terwijl het in handen werkt.
 • Universeel model. Hier staat alles al in de titel. Het combineert zowel submersible als stationaire blenders. Zo'n mini-combine.

Het antwoord op de vraag welk type blender je moet kiezen - stationair of onder water, hangt af van de taak waarvoor je kiest.

Als je geen dure blender nodig hebt voor het maken van een cocktail of groentepuree, dan kun je het eenvoudigst doen: shaker - dus in Europa bellen ze stationaire eenvoudige blender. Hij zal goed omgaan met de bereiding van gerechten uit producten waarin vloeistof wordt toegevoegd, en ook eiwitten zullen uitbreken. Maar het zal geen vlees verpletteren, zal geen ijs, noten en ander vast voedsel verbrijzelen.

 • Handig, het hoeft niet in de hand te worden gehouden, en ook dat alle moderne modellen hebben zelfreinigende functie - giet gewoon warm water in de tank en druk op de juiste knop. Daarom, wie niet heeft besloten welke blendertrekker moet worden gekozen, let op dit positieve moment: je hoeft je niet aan te passen om het te wassen zonder je hand te raken en te verwonden met scherpe messen.
 • Degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige blender moeten ook worden overwogen, waaruit de beker is gemaakt - glas of plastic.glas het is handig dat het niet met de tijd donkerder wordt, geen geuren absorbeert, maar toch is het een fragiel materiaal dat kan breken. plastic - Goedkopere optie, maar de schaal wordt donkerder met de tijd, en men moet voorzichtig zijn met warm voedsel.
 • Voor het kopen, beslissen welke volume van je moet een kom in de blender kiezen. U kunt modellen vinden met een capaciteit van 400 ml tot 2 liter.
 • Let ook op macht. Het geschikte minimale vermogen voor een stationaire blender is 200 W, aangezien u dit type blender niet heel hard kunt laden. De kosten van een shaker zijn 30 dollar.

Zo is de shaker geschikt voor degenen die iets gaan koken met vloeibare ingrediënten, bijvoorbeeld cocktails of groentepuree.

Voor degenen die voor een meer functioneel model kiezen en op zoek zijn naar een geschikte staafmixer, raden we aan dat je aandacht besteedt aan de volgende punten.

 • Onderdompelbare blender - functioneler dan stationair. Hij kan alles doen wat een shaker kan doen, en ook omgaan met andere taken: hij zal helpen noten, uien, knoflook, slagroom, smoothies hakken. Maar niet altijd zal zo'n mixer de taak van een vleesmolen vervullen - vlees aan een ondergedompelde menger van zwakke kracht het is beter om niet weg te glippen. Het is ontworpen voor zowel zachte als voor kleine producten. Bedenk dat je in het eerste model - een shaker - ui en knoflook helemaal niet kunt malen. Dit is het verschil met een staafmixer.
 • Voor diegenen die op zoek zijn naar een keuze voor een submersible blender adviseert sympaty.net om een ​​model met een capaciteit te kiezen niet minder dan 450 W en kost vanaf 50 dollar.
 • Merk ook op dat het beter is om het apparaat te kiezen met metalen ondergedompeld been. Anders loop je na een tijdje het risico om in je soep-gestampte stukjes van een geraspte plastic doos te vinden, die, te oordelen naar de beoordelingen, afbreekt na enige tijd van actieve werking.

Natuurlijk is uw keuze beter om te stoppen bij de merken van beproefde fabrikanten. Goede blenders worden geproduceerd door de volgende bedrijven: Philips, Bosch, Braun. Dit wordt gezegd over de feedback waarop men een blender kan kiezen.

 • "Toen mijn baby werd geboren, gaven mijn familieleden mij onderdompelbare blender Bosch MSM 67PE. Dit is een geweldige oplossing voor mensen met kleine kinderen. Het neemt weinig ruimte in beslag - er zit een bevestiger aan de muur, het is gemakkelijk te bedienen. Perfect verandert in een homogene massa van soepen en borschiki - zelfs gekookt vlees aan hem op de tanden. Ik weet niet wat ik zou doen zonder hem? Daarom, degenen die niet weten wat een blender te kiezen, zou ik mijn Bosch adviseren. Irina »

Is er geen dompelmenger die de functies van een vleesmolen zou vervullen? Er is. Fabrikanten zijn op zoek naar manieren waarop blenders compact en toch multifunctioneel zijn.

Veel modellen van toonaangevende bedrijven produceren dompelmixers die dat wel hebben turbo modus, waarmee je vlees kunt malen - dit is een erg handige functie. Ook in het pakket is vaak beschikbaar bowl-chopper - chopper, die het vlees fijn hakt.

Een handige tip: welke blender te kiezen

Beantwoord de vraag, welke een blender te kiezen, we adviseren om te luisteren naar het terugroepen van een meisje dat meerdere jaren in een huishoudelijke apparatenwinkel werkte.

 • "Met een gerust hart kan ik zeggen dat goede blenders worden geproduceerd door Philips, Bosch. Maar ik zou iedereen Brown aanraden. Ze produceren veel modellen, dus waar je uit kunt kiezen. Een submersible blender is handig om groenten te malen, vooral wanneer de set bevat twee kommen om te hakken - klein en groot. In een kleine kan je eenvoudig één ui fijn malen, en in een grote, veel greens of vlees voor gehakt vlees. In een stationaire menger doe je dat niet. Alle inhoud zal eenvoudig rond de kom worden verspreid. Het ondergedompelde been is ook handig. Het maakt perfect homogene vlees-, paté- en roomsoep. Het is handig om het te gebruiken wanneer u iets van de wand van de kom moet verwijderen. Bijvoorbeeld met behulp van de helikopter, dan moet je de structuur demonteren elke keer om podgresti saldi schop onder het mes, en het gebruik van een been, je hebt volledige controle over het proces, harken overblijfselen van de muren van de meest been. Ook handig is het feit dat het in elke hoedanigheid werkt, zelfs in een pan. Let op, Klop de aardappelpuree niet met een blender - het zal plakkerig zijn. Klop, die is volledig in bijna alle Browns, goede zweepslagen crèmes, blanken, maar hij kan niet omgaan met het deeg voor de taart, dat is - het is niet de mixer, maar slechts een extra bevestiging aan de blender. Een goede huisvrouw moet een mixer en een blender hebben, omdat deze verschillende taken hebben. Christina »

Zeer populair mengers van een universele complete set. Pakket omvat Dompelbare voet, shaker en chopper (chopper) - dat is gewoon het zal omgaan met al het harde dat je nodig hebt om te malen, zelfs met vlees en ijs.

Nogmaals, we raden je aan om te stoppen met beproefde merken en een blender te kiezen met een metalen ondergedompelde poot - het lichaam kan van plastic zijn, maar de voet waarop de sproeiers zijn bevestigd is van metaal.

Dat is wat de reviews zeggen voor degenen die op zoek zijn naar welke blender te kiezen:

 • "Toen ik nadacht over het kiezen van een blender, besloot ik mijn keuze voor een goedkoop model stop te zetten. Maar de verkopers hebben geadviseerd Philips HR 1659. De blender heeft een metalen ondergedompeld been, titanium messen en nog een extra mondstuk voor het snijden van blokjes, die we trouwens heel vaak gebruiken. Deze blender kan zowel zacht voedsel als hard verbrijzelen. Het verandert ijs bijvoorbeeld in sneeuw! Er is ook een zweep voor zweepslagen. Mijn vrouw en ik kwamen tot de conclusie dat het het deeg goed mengt, maar voor cocktails, waar ijs wordt gebruikt, is het beter om een ​​blendermondstuk met messen te nemen. Glorie »
 • "Ik heb Brown multicouv 5 (Braun Multiquick 5 MR 6550 M FP HC K). Duur, ongeveer 5500 roebel. Maar het is zo cool dat ik het iedereen kan aanraden die op zoek is naar wat voor soort blender hij moet kiezen. De kit bevat een aantal openingen, maalt hard voedsel (er Turbo-modus), en kan een blender en chopper vlees, en een mixer - mini-processor. Dit is mijn keuze! Als je op zoek bent naar wat voor soort blender je moet kiezen, dan is Brown multicouv 5! Marianna »

Daarom trekken we de volgende conclusies: meer praktisch en populair in het dagelijks leven submersible blenders. Ze zijn duurder in prijs, maar ze hebben veel voordelen:

 • De ondergedompelde menger vervult dezelfde functies als een stationaire menger: zal voorbereiden aardappelpuree, cocktails (niet zo, natuurlijk, goed als stationair), sauzen; plus dit allemaal zal slijpen groenten en fruit. Stationaire menger kan niet malen.
 • Een dompelpomp met ondergedompelde neemt weinig ruimte in beslag compact. Dit is een goede optie voor degenen die niet weten welke een blender voor een kleine keuken moet kiezen.
 • Omgaan met in kleine porties, wat ideaal is om een ​​klein kind te koken.
 • Het moet worden toegevoegd dat bij het kiezen van een submersible blender, u aandacht moet besteden aan het handvat, of beter gezegd, het materiaal waaruit het is gemaakt - nou, als het is met rubber. Een dergelijk handvat zal tijdens het gebruik niet schuiven.
 • Uit de tekortkomingen moet worden opgemerkt dat deze in de hand moet worden gehouden. Hoewel het aanbeveling verdient dat een mixer met ondergedompeld mengsel niet langer dan een paar minuten werkt en dan rust, is het niet zo moeilijk.
 • Koopt u een mixer met ondergedompeld mengsel, dan met een metalen voet.
 • De kracht van de ondergedompelde menger moet niet minder zijn dan 450 W, maar het is beter om hem voor 600 watt te gebruiken.
 • Leiders van de verkoop - Philips, Bosch, Braun. Ook produceren goede mixers zoals firma's als Moulinex, Tefal, Bork, Kenwood.

Nu weet u welke u moet kiezen voor een blender en we zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn met de aankoop. By the way, de blender, waarover ik aan het begin van het artikel vertelde, firma Delfa: op een plastic poot, met een klein vermogen - slechts 200 watt. Hij is goed, maar dat is een assistent in de keuken, ik kan hem niet noemen - is alleen geschikt voor de omzetting van soep of gekookte groenten in pyureoboraznuyu massa, en we zijn op zoek naar de perfecte partner, zodanig dat het eindproduct en gemalen, gemalen en gehakte ijs!

Auteur - Julia Spiridonova, site www.sympaty.net - Mooi en succesvol

Het kopiëren van dit artikel is verboden!

Heb een muleinex voor je, alsof iedereen comfortabel is - een uitstekende blender.

Eenmaal een blender kiezen was voor mij een groot probleem. Ik heb ze nooit gehad en mijn vrienden kochten goedkoop en konden alleen adviseren welke niet zou moeten worden genomen. En op het einde kocht ik MSM 87130. Het is geen blender, het is maar een sprookje! Het is zo comfortabel dat je het de hele dag kunt slijpen. Ik gebruik het vaak - mijn baby kookt plantaardige piureschek.

Lana, je hebt een vreemde feedback. Om te beginnen is de MSM 87130 een goedkoop model. En het is dompelbaar, wat betekent dat het handvat altijd op gewicht moet worden gehouden, wat niet voor iedereen geschikt is.

Ik kocht deze blender voor 3400 (en daarna tegen een korting), en uit de vriendinnen kost ongeveer 1300, een significant verschil in mijn advies voor zo'n kleine gadget))) Hoewel ik begrijp dat er 15 tr, maar voor mij deze prijzen lijken onvergelijkbaar, het ding is niet goud))))) Maar het feit dat hun blenders brak toen een vriend wortelen ruwe olie voor de pannenkoeken verpulverde (gewoon verbrand, er was geen beveiliging tegen oververhitting)), en de andere als het rauw vlees voor macaroni door grof gemalen, is dit een feit. En mijn Bosch voor zes maanden als een gloednieuw, op het geval geen krassen en messen, zoals scheermessen)))

Ik heb Phillips. in de winkel zei de consultant dat dit het meest succesvolle model is onder alle blenderov.polzuju al 1,5 jaar is zeer tevreden.

Het lijkt mij beter dat Bosch of Philips eenvoudig niets hoeven uit te vinden. Deze twee merken zijn gemakkelijk te gebruiken, betrouwbaar in kwaliteit en duurzaamheid, goed, in functionaliteit, offset. Ik heb een blender van het merk Bosch, ik ben zeer tevreden, er zijn geen problemen bij het gebruik. En mixers zijn niet zo gespannen als voedselverwerkers, het lijkt mij dat oogstmachines al lang hun eigen bestaan ​​hebben overleefd.

Blender is iets! En als er een stoomboot in huis is, is het een vakantie! Ik heb een gebruikelijke kleine mixer: er is een spuitmond die in een glas valt en met een mes - ik gebruik beide en ben zeer tevreden. Mijn zoon at ooit kefir in pure vorm niet, ik sloeg hem in een blender met fruit.

Phillips is een geweldig bedrijf. Dit is de blender die ik nodig heb!

Welke blender is beter om te kiezen: onderdompelbaar of stationair

Het is misschien een van de populairste en meest gevraagde apparaten in elke keuken.

Laten we samen meer leren over welke parameters aandacht moeten krijgen en welke blender het beste is om te kiezen: ondergedompeld of stilstaand.

Voordat je een blender gaat kiezen, stel jezelf de volgende vragen:

1. Hoe vaak ben je van plan het te gebruiken? In dit geval is er een eenvoudige, maar "ijzeren" regel: hoe vaker de blender wordt gebruikt, hoe beter het moet zijn.

Constant en meerdere keren per dag - dan zou je niet moeten sparen. Maar voor zeldzaam slijpen of snijden, is het budgetmodel redelijk geschikt.

2. Voor welke doeleinden heeft u een blender nodig?

Als je meerdere keren per jaar cocktails drinkt, heb je alleen een model met ijsbrekers nodig en hoef je je niet bezig te houden met andere kenmerken.

Tegelijkertijd, alsof je een vegetariër bent, en je gaat melk maken op basis van planten en zelfgemaakte meel maalt, heb je een blender met meer kracht nodig.

3. Hoeveel vrije ruimte is er in uw keuken? Hier is alles absoluut logisch: koop geen grote eenheid in een kleine keuken.

4. Welk budget overweegt u? Je zou moeten proberen een dergelijk model van de blender te kiezen, waarbij je betaalt voor de maximale functionaliteit. In elke prijscategorie is er een vrij ruime keuze. Daarom raden we aan reviews te lezen, top-10, of de kenmerken van verschillende modellen onafhankelijk van elkaar te vergelijken.

Laten we vervolgens eens kijken naar de belangrijkste kenmerken van blenders, waar u op moet letten bij het kiezen.

U moet dus eerst het type ontwerp bepalen. Er zijn er maar drie.

Elk van hen heeft zijn voor- en nadelen, laten we ze in meer detail bekijken.

Stationaire blender - bestaat uit een basis waarop een volumetrische kom met een deksel is gemonteerd. Producten worden ondergedompeld in een kom en geplet, gesneden of gemalen. De mogelijkheden van elk bepaald model worden bepaald door het softwaregedeelte van de blender, evenals door de verscheidenheid aan bijlagen en capaciteiten.

Het pluspunt van dit type zijn geweldige kansen, evenals meer kracht en volume. De tekortkomingen omvatten de grootte, het geluidsniveau en het verplichte gebruik van de kom.

Onderdompelbare mengers worden ook tamme mengers genoemd. Ze zijn licht en compact, terwijl ze niet bijzonder inferieur zijn aan hun stationaire tegenhangers.

Het belangrijkste kenmerk van dit type apparaat is dat u met hun hulp de producten kunt snijden of de room in elke container kunt kloppen. U kunt de tomaten in een pan rechtstreeks in een sauspan pletten of de gesneden groenten snel in een slakom mengen.

De voordelen van onderwatermodellen zijn hun compactheid, gemak en de mogelijkheid om de functionaliteit ervan te gebruiken in de capaciteit die u nodig hebt.

Als u besluit om een ​​betere staafmixer of vaste lijn te kiezen, moet u eerst Vergelijk de voors en tegens. Markeer voor zichzelf prioriteiten en de keuze voor een bepaald type blender zal eenvoudig en duidelijk zijn.

Draadloze modellen zijn al te vinden onder ondergedompelde blenders. Dit zijn relatief nieuwe wijzigingen, een opvallend kenmerk en het belangrijkste voordeel hiervan is de afwezigheid van draden. Een blender, zoals een draadloze huistelefoon, wordt op de basis geplaatst, die deze oplaadt.

Verder, neem het indien nodig gewoon in en gebruik het. Na gebruik en reiniging wordt het teruggeplaatst op het dockingstation en wacht het het volgende uur af.

Nadat het type blender is gedefinieerd, is het noodzakelijk om de mechanische en functionele mogelijkheden ervan te evalueren.

Laten we overgaan tot het beschouwen van die karakteristieken waarop het echt nodig is om aandacht te schenken aan een keuze:

 • Power bepaalt vooraf hoe gemakkelijk en snel uw blender de taak aankan. Deze parameter bepaalt rechtstreeks de hoeveelheid producten die daarin kunnen worden geplet.

Daarom geldt: hoe krachtiger het model, hoe groter het formaat van de beker. Het wordt aanbevolen om blenders te kiezen met een vermogen van niet minder dan 600 W. Dit geldt zowel voor stationaire als voor onderwatermodellen.

 • Het volume van de schaal is een van de belangrijkste kenmerken. Hier hangt alles af van hoe vaak en intens je het gaat gebruiken.

  Voor een groot gezin is een blender met een grote kom, minstens 2 liter, handig.

  Als u van plan bent om het apparaat zelden en in kleine volumes te gebruiken, moet u kiezen voor een kleinere schaal. Bedenk dat hoe groter de schaal, hoe meer ruimte wordt ingenomen door een dergelijke menger, meer kracht vereist en meer geld kost.

 • Uitrusting - het betekent het aantal allerhande bijlagen, coronetten, extra schalen en containers. Hier is de regel eenvoudig - hoe meer, hoe beter.

  Een lokaas kan eenmaal per jaar van pas komen, de andere zal constant worden gebruikt. Hier raad je het gewoon niet, maar je zult kalm zijn dat ze jou hebben. In principe hangt de configuratie af van de functionaliteit van de blender, die verder zal worden besproken.

  Wees voorzichtig: sommige fabrikanten wijzen op een zeer breed scala aan mogelijkheden voor de blender, maar de spuitmonden die dit kunnen doen, passen niet. Zorg daarom dat u de apparatuur specificeert voordat u een bestelling plaatst.

  We besteden aandacht aan het functionele

  In de regel geldt: hoe duurder het model, hoe meer het weet hoe.

  Omdat het werk van de blender gebaseerd is op slechts één fysiek proces - rotatie, wordt de variëteit van zijn werk bepaald door verschillende bijlagen.

  Nu gaan we kijken naar de meest populaire functies van deze apparaten, die u echt kunt gebruiken in de keuken:

  • Slijpen kan van twee soorten zijn: standaard en "verpakt". De eerste is dat je, zonder speciale bijlagen te gebruiken, de producten in een kom gooit en ze vermaalt met een standaard kruisvormig mesje.

  Dergelijk slijpen is erg chaotisch en wordt alleen geregeld door de duur ervan. Het is ideaal voor het maken van groentepurees en cocktails, wanneer alles tot het uiterste wordt geplet.

  Het tweede type slijpen is al afhankelijk van het bijbehorende mondstuk. Sommige fabrikanten onderscheiden ze in afzonderlijke types: rasp, shredder en slicing.

  Hiermee kunt u wortels in plakjes of strepen snijden, snel kaas of bieten wrijven en nog veel meer. Dergelijk malen is noodzakelijk wanneer een bepaalde vorm van het verwerkte product vereist is.

 • Zweepslagen. Dit is handig voor u, als u pannenkoeken, pannenkoeken of koekjes wilt koken. Een speciale bloemkroon hangt aan de blender en alles is klaar voor werk.

  Als u een model met deze mogelijkheid hebt gekozen, moet u controleren of de bloemkroon in het pakket is inbegrepen.

 • Het deeg kan ook worden gekneed met een blender. Het zal sneller zijn, en het deeg zelf zal een betere consistentie en dichtheid krijgen. Het bakken van taarten, het modelleren van dumplings en dumplings kan aanzienlijk worden vergemakkelijkt en versneld. Gebruik hiervoor het mondstuk in de vorm van messen met brede messen.
 • Sapcentrifuge - groenten en fruit, die in een kom worden geplaatst, geplet en gespannen door een speciaal gaas. Snelle en handige manier om natuurlijk vers te koken.

  Om de blender van deze acties uit te voeren, moet de set een speciaal mondstuk en een verwijderbaar filter hebben.

 • Verpletterende vaste producten, zoals noten, specerijen, koffiebonen, enz., Kunnen worden gedaan met een speciale schaal van kleine afmetingen met geschikte sterke messen.
 • Om het ijs te pletten zet je sterke messen. Het is handig voor een snelle bereiding van desserts of gerechten uit exotische keukens.
 • Om een ​​specifiek idee te hebben van wat voor een dompelpomp menger het beste is om te kiezen, geven we de beoordeling van de top drie modellen in het budget segment.

  De beoordeling is gebaseerd op de analyse van feedback van klanten, discussies op gespecialiseerde fora en de persoonlijke ervaring van de auteur.

  Laten we beginnen met een goedkoop, maar zeer functioneel model van Redmond.

  Een van de voordelen daarvan is de volgende:

  • zeer stijlvol ontwerp - het ziet er goed uit, zeer modern;
  • hoog vermogen - 750 W, de grootste van de genomineerden;
  • nauw contact van de bevestigingen met het lichaam van de menger, zonder speling;
  • handige locatie van de aan / uitknop en snelheidsregeling;
  • een goede prijs is 45 dollar.

  De nadelen van deze blender zijn:

  • relatief groot gewicht - de zwaarste van de drie;
  • de kwaliteit van de externe coating is iets slechter dan die van andere genomineerden;
  • Corolla vereist een zorgvuldige omgang.

  Over het algemeen is dit voor uw geld een goede en zeer krachtige dompelpompmachine.

  2. Braun Multiquick 5 MQ 535 saus

  De tweede plaats, met een minimale vertraging achter de winnaar, is een blender van Brown.

  Ze hebben een geweldig model en daarom hebben we besloten om haar het "zilver" van onze beoordeling te geven:

  • modern design, kwaliteit van materialen - op hoogte;
  • ergonomische lichaam, comfortabel en aangenaam ligt in de hand;
  • kwaliteitsprestaties van alle elementen van zowel de blender zelf als accessoires;
  • geluidsarme werking, geen speling en onnodige trillingen;
  • Een unieke vorm van de lagere bel, waarbij de spray soms wordt verminderd;
  • Deze dompelpomp met ondergedompeld mengsel is ideaal voor het pureren.

  Het enige wat we niet leuk vonden was een kort snoer en een klein aantal high-speed modes (slechts 2).

  De prijs varieert van 55 tot 75 dollar.

  Absoluut het beste model voor de verhouding tussen prijs en kwaliteit - functioneel.

  Deze blender onderscheidt zich door de volgende kenmerken:

  • uitstekende bouwkwaliteit, lichaamsmaterialen en accessoires;
  • een zeer stille en stimulerende motor van 600 watt;
  • uitstekende uitrusting - er zijn geen onnodige accessoires en toeters en bellen, u betaalt niet te veel voor onnodige "broodjes";
  • 12 snelheden;
  • handig ligt in de hand, de normale lengte van het snoer, stalen chopper;
  • Betaalbare prijs - het kost minder dan $ 50.

  Op persoonlijke gevoelens kunnen we zeggen dat wanneer je het in je handen neemt, je het gevoel hebt dat dit iets van kwaliteit is.

  Aangenaam om aan te raken, de buitenste laag, niets kraakt, kraakt niet, stinkt niet.

  Rekening houdend met het bovenstaande, beschouwen we Bosch MSM 66150 als de beste ondergedompelde menger en we garanderen dat het u niet teleur zal stellen.

  Dus, met betrekking tot de zaak wat het beste is om een ​​submersible blender of stationair te kiezen, ons oordeel is dat de hoge kwaliteit staafmixer met een maatbeker, bijl en klop vaste stoffen - is meer compact en mobiel alternatief voor stationaire modellen omvangrijk.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  60 − = 58