Welke golfplaat is beter voor het hek

Welke profnastil is beter voor een hek - advies over het kiezen van een hek proflist

Als besloten wordt om een ​​hek te maken van de profilist rond de landelijke site of het privé-huis, is het handig om kennis te maken met de tips, hoe en wat om het golfkarton voor het hek te kiezen.

Onlangs is de geprofileerde plaat veranderd van een onopvallend verzinkt gebogen metalen profiel in een aantrekkelijk materiaal met een breed scala aan kleurschakeringen, texturen en configuraties. En dit is precies wat aan de oppervlakte ligt.

Hoe kies je een golfkarton voor een hek? Wat is beter, slechter? Wat zijn de parameters van het golfkarton die precies bepalen voor de afrastering. Is het mogelijk om dakbedekking op het hek te profileren? Deze en andere kwesties worden binnen de reikwijdte van dit artikel behandeld.

Geprofileerde platen voor een hek

Het eerste ding om te overwegen is de parameters van het hek zelf:

Dit zijn drie walvissen, waarop alle verdere berekeningen van het golfkarton zijn gebaseerd en die een directe invloed hebben op de keuze.

Ten tweede, bepaal de duur van de operatie

De levensduur (tijdelijk of permanent) is een belangrijk moment, dat samen met het hek zelf het budget voor de installatie bepaalt. De kosten voor het schermen van het golfkarton kunnen afhangen van de parameters van het hek, die moeilijk te veranderen zijn, en de prijs van geprofileerde beplating, die wordt bepaald door de kwaliteit van het metalen profiel (die op zijn beurt de geschatte gebruiksduur van het hek beïnvloedt).

Vanuit dit oogpunt kan de omheining van golfplaten tijdelijk zijn (omheining van de bouwplaats) of permanent (omheining bij het huis). Hoe langer de omheining moet duren, hoe scrupuleuzer het is om zijn keuze te benaderen.

Wat voor soort afrastering voor een hek is beter om te kiezen

Om de keuze te bepalen en het juiste materiaal te gebruiken, moet u de belangrijkste parameters evalueren:

Zoals elk metaal - golfkarton, dat is gebaseerd op een ijzeren kern, wordt het onderworpen aan corrosieprocessen. Om het roestproces te vertragen of te voorkomen, wordt de golfplaat bedekt met speciale coatings, het type en de dikte van de toepassing bepalen de kosten en levensduur van het golfkarton.

Op de markt zijn er twee soorten golfkarton, elk met variëteiten:

Deze categorie omvat gegalvaniseerd golfkarton voor hekwerk en gealuminiseerd zink.

In het eerste geval is de stalen kern bedekt met zink met een dichtheid van 275 g / m2, de dikte van de coating moet ten minste 90 μm bedragen. Op dergelijk vel geeft de fabrikant een garantie tot 5 jaar. In de praktijk blijft het iets langer. Zo'n korte levensduur is te wijten aan het feit dat zink tot de klasse van vluchtige materialen behoort en geleidelijk wordt uitgehold.

Visueel gezien is de afrastering van gegalvaniseerd geprofileerde plaat niet erg aantrekkelijk en wordt deze hoofdzakelijk gebruikt voor tijdelijke afrasteringen of voor installatie in dat deel van de plot dat niet zichtbaar is.

Gegalvaniseerde geprofileerde beplating voor de afrastering Hek gemaakt van gegalvaniseerd geprofileerde plaat

Geprofileerde beplating van alumino-zink is beter bestand tegen de invloed van de externe omgeving. De stalen kern is gecoat met een mengsel van zink en aluminium. De garantie voor dit soort dekking is 10 jaar. De visueel aluzink-coating heeft een zilverachtige kleur met een gedempte glans (mat), die langer duurt dan alleen zink.

Geprofileerde beplating van alumino Hek gemaakt van golfkarton met aluminium zinklaag

Geprofileerde beplating heeft extra bescherming in de vorm van een decoratieve afwerkingslaag. De kosten van het geschilderde golfkarton zijn hoger dan dat van de ongelakte golfkartonplaat, maar de vereisten voor het zinkgehalte zijn hetzelfde.

Geprofileerde platen met een polymeercoating (polyester, pural, plastisol)

De meest populaire en geschikt voor gebruik op het grootste deel van het grondgebied van de Russische Federatie is polyester (PE). De textuur is glanzend of mat. De dikte van de coating is 20 μm.

Duurdere soorten polymeercoating die bestand zijn tegen het gebruik onder moeilijke klimatologische omstandigheden zijn Pural 50 μm, plastisol (PVC) 200 μm, polydifluoride (PVF2).

2. De configuratie van golfkarton voor omheining (afmetingen)

Deze parameter wordt bepaald door de golf van golfkarton en heeft een direct effect op de werkbreedte. Ter informatie: de golfplaat is zowel verticaal als horizontaal geïnstalleerd. De installatiemethode heeft geen invloed op de sterkte-eigenschappen.

De configuratie van het metalen profiel bepaalt het zeil. Een massieve golfplaat is onderworpen aan windbelasting, die kan worden verminderd door een blad met een hogere golf te selecteren of een krachtig frame te plaatsen.

"Modelnyy9raquo; (dimensionale) rij golfkarton voor omheining verschilt in werkbreedte en golfhoogte. Ondanks het feit dat bij de productie van de geprofileerde plaat het werkstuk wordt gebruikt met dezelfde breedte van 1250 mm, gebruiken fabrikanten verschillende apparatuur, wat het ontwerp van het profiel van gegolfd metaal bepaalt.

Wat voor soort golfkarton is nodig voor het hek?

Voor de omheining gebruikte geprofileerde muur met een hoogte van de golven van 8, 10, 15, 17, 18, 20, 21 mm. De meest populaire zijn 8, 10, 21.

Kenmerken van golfkarton zijn te vinden in tabellen

Profielplaat C8 Profielplaat C10 Golfkarton S21 voor omheining

Een belangrijke regelmaat waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van: hoe hoger de golfhoogte, hoe kleiner de werkbreedte, maar hoe stijver de afrastering. Masters wordt geadviseerd om een ​​overmatige kracht te hebben in plaats van een tekort.

3. De dikte van het golfkarton voor het hek

De meest controversiële van de parameters. Het feit is dat de dikte van de geprofileerde plaat de sterkte van de afrastering direct beïnvloedt.

Wat is de dikte van golfkarton om te kiezen voor een hek?

Verkopers worden geadviseerd om een ​​dikker metaal te kopen - 0,5 - 1 mm. De kapitein en veel gebruikers zijn het er echter over eens dat een betrouwbaar frame de kleine dikte van de geprofileerde plaat kan compenseren. In termen van de kosten en de bewerkelijkheid van het werk - dit is een controversieel probleem, maar het feit dat het stevige frame het zeil van het zeil kan nivelleren en het rigide maakt, is ondubbelzinnig.

Daarom is de meest optimale dikte voor gebruikers 0,45. Rekening houdend met de toegestane GOST 24045-2010 en EN 10143 afwijkingen van +/- 6 mm. in feite is het 0,39 mm. Desondanks geven professionele monteurs een garantie op het hek met dergelijke geprofileerde beplating.

Hoe de dikte van golfkarton te controleren?

De verkoper moet alle bladen voorzien voor diktemeting. Met betrekking tot de dikte van de zinkbekleding zijn er drie opties - om het woord aan de verkoper te geloven, of om documenten op de erker van metaal te vereisen, waarvan gerold geprofileerd. Nogmaals, u moet onthouden dat de documenten zich in één compartiment bevinden en dat de huur van een ander is. De derde optie is om een ​​monster voor analyse aan het laboratorium te geven. Maar de installatie van het hek van het golfkarton met uw eigen handen is niet zo'n groot project om middelen te besteden aan analyses.

Kleur heeft geen invloed op de sterkte-eigenschappen van het hek, maar het bepaalt de visuele aantrekkelijkheid en is van invloed op de prijs van golfkarton.

Alle fabrikanten (behalve Ruukki (Finland), die de kleurlay-out van RR gebruiken) gebruiken de standaard Ral-tabel om de kleur aan te geven. Dankzij dit, profielplaten van verschillende fabrikanten is ontworpen in een kleurenschema.

Welke kleur kies je voor het hek?

De vraag is retorisch, maar volgens de statistieken, onder favorieten - 8017 (bruin), 3005 (rotte kers), 6005 (groen), 6002 (lichtgroen).

Tegenwoordig is de populaire oplossing het gebruik van golfkarton met prints met een patroon voor hout, steen, steen, enz. Geprofileerd Printech met imitatie ziet er zeer voordelig uit in het eindproduct. En het decor, in de vorm van kolommen, kolommen of gesmede delen, draagt ​​alleen maar bij aan het hek van degelijkheid en prestige.

Geprofileerde platen voor stenen omheining Printech golfkarton voor omheining

Glanzend of mat golfkarton - een ander punt dat het uiterlijk van het hek bepaalt. Matte oppervlak ziet er nobel, maar het verliest zijn aantrekkingskracht na de regen, want vuil van de grond nestelt zich op het oppervlak van het hek. Dergelijke vellen moeten op de ondergrond worden gelegd of permanent worden gereinigd. Het is niet de aantrekkelijkheid van het hek, maar het feit dat fijne vuildeeltjes de snelheid van vernietiging van de plaatbekleding verhogen.

Hoe kies je een goed golfkarton voor hekken - tips

Om goed geprofileerde plaat voor het hek te kiezen, moet je aandacht besteden aan een paar meer nuances:

 • uiterlijk van het blad. Grote afwijkingen in breedte, lengte (boven de toegestane GOST 19904-90) moeten worden gealarmeerd bij het kopen (ondermaats);
 • kwaliteit van het voorvlak. Peeling, blaarvorming, stretching, krassen - dit alles zal leiden tot de vernietiging van het oppervlak en de onvermijdelijke corrosie. Deuken veroorzaken niet veel schade aan de proflist, maar versieren ook niet het uiterlijk van het hek;
 • snijkwaliteit. Meestal wordt de lengte van het vel ingesteld in de profileringsfase. De guillotine snijdt de metaalplaat soepel, zonder rommel. Het gebruik van een slijper of ander snijgereedschap geeft een ongelijke snede - dit is een directe weg naar het verschijnen van roest op de plaats van snijden;
 • geometrie van de afdekgolf. Het zou idealiter op de golf van het vorige blad moeten liggen. Het is niet nodig om de uitspraken van de verkoper te geloven dat het vel zal worden aangedrukt met een extra zelftappende schroef. Blad vastgemaakt aan het blad, en niet aan het frame, de schroef zal niet vasthouden, en een extra ondersteuning of een lag-duur installeren;
 • beschikbaarheid van films. Het is geen verplicht attribuut, maar het beschermt het vel tegen schade tijdens transport;
 • garantie beschikbaar en andere bijbehorende documenten.

Oblezshee coating op het hek van golfkarton. Rekening houdend met deze factoren zal helpen bij het maken van de juiste keuze van golfkarton en om de situatie op de foto te vermijden.

Mee eens, een overtuigend voorbeeld, waarom niet besparen op het kopen van geprofileerde vloeren.

Het materiaal is voorbereid voor de site www.mydomik.net

Hoe kies je het juiste golfkarton voor een hek - video

Uitgaande van het bovenstaande kan worden geconcludeerd dat de prijs van golfkarton - dit is een objectieve waarde, die de dikte, het type coating en de kwaliteit van de afwerkingslaag van het vel bepaalt. Geprofileerde platen waarvan de waarde onder de markt ligt, kunnen per definitie niet kwalitatief zijn.

Voordelen van het hek van het golfkarton

 • sterkte;
 • onderhoudbaarheid;
 • bijna elke vorm;
 • relatief lage kosten;
 • weerstand tegen slecht weer en mechanische schade;
 • mooi uiterlijk en de mogelijkheid om te combineren met andere materialen (goed gecombineerd met steen).

Bovendien kunt u van het golfkarton zelf een hek maken, omdat het bij installatie en onderhoud niet veeleisend is.

Reacties (0)

Informatieproject over de bouw van het huis met hun eigen handen. Volledig of gedeeltelijk kopiëren van sitemateriaal is alleen mogelijk in overleg met de beheerder

Dat is beter om het golfkarton voor het hek te kiezen

Je werd aangeraden om geprofileerde platen te kopen voor de constructie van het hek, maar je hebt geen idee wat het is? U bent bekend met dit materiaal en besloot er een hek uit te maken, maar weet niet welk merk u moet kiezen, zodat het hek duurzaam en mooi was? Nu leert u de belangrijkste kenmerken van dit bouwmateriaal kennen, maakt u kennis met zijn merken en kunt u gemakkelijk een keuze maken.

Wat is een golfkarton?

Geprofileerde platen zijn metalen gegolfde (geribbelde, geprofileerde) staalplaat, meestal gegalvaniseerd en gecoat met polymeren. Gofre wordt uitgevoerd in de vorm van een trapezium. Het laken is gegolfd, niet alleen voor schoonheid, maar ook om de stijfheid te versterken. Hoe groter de hoogte van de rib, des te stijver het vel.

Voordelen van golfkarton voor schermen:

- betrouwbaar het grondgebied beschermt;

- is bestand tegen hoge belastingen;

- redelijke prijs, veel goedkoper dan hout;

- met goede coating is resistent tegen corrosie;

- De polymeercoating kan in de juiste kleur worden geverfd en op het patroon worden aangebracht;

- eenvoudig te installeren, u kunt zelf het hek installeren, een perceel van 10honderd onderdelen dat u in minder dan een week om het hek heen zal plaatsen;

- gemakkelijk te onderhouden, giet gewoon water uit de slang en tint van tijd tot tijd.

Als het vel op geen enkele manier bedekt is, heeft het geen markering. Het gewenste golfkarton voor hekken is gemarkeerd met "C9raquo; - dit betekent "wall9raquo;. Het cijfer achter de letter "C9raquo; betekent de hoogte van de rib: voor het merk "C-89raquo; het is 8 mm.

Profielplaat "S-89raquo;. Licht en goedkoop materiaal, maar voor een hoge omheining, die in een open ruimte moet worden geplaatst, is het niet geschikt: het is vervormd door een harde wind.

Geprofileerde platen "S-109raquo; heeft een duidelijkere golf dan de "C-89raquo;, een beetje duurder, maar sterker. Voor een niet erg hoge afrastering - een goede keuze.

Geprofileerde beplating "C-14" is geschikt voor elke afrastering. Duurdere soorten golfkarton, die een golfhoogte van 15-18 mm hebben, kunnen worden gebruikt voor de constructie van omheiningen. Merk alleen op dat als de golf hoger is, het voltooide blad al is verkregen: alle spaties hebben dezelfde breedte. Als de omstandigheden op het terrein ernstig zijn en er een bijzonder sterke afrastering nodig is, is het beter om het golfkarton van het merk "S-209raquo; of "C-219raquo;.

Welke dikte moet voor het hek worden geprofileerd

Als de golfplaat is gemaakt van een metalen dunner dan 0,45 mm, kan het bij stoten of sterke wind buigen en het hek wordt vervormd.

Wat voor soort golfkarton is rendabeler voor een hek

De geprofileerde plaat kan gegalvaniseerd worden, geverfd in verschillende kleuren, bedekt met plastisol. De coating verlengt de levensduur van de plaat en maakt de structuur mooier.

Dit is de goedkoopste en niet erg mooie hoes, maar beschermt het materiaal tegen krassen. Voor een heel lang hek kun je stoppen op zo'n proflist.

Bekleding van golfkarton van aluminium en zink

Een dergelijke coating kan worden gekleurd. Maar het hek zal duur worden.

Dit is de beste versie van het materiaal voor het hek rond uw eigen huis of voorstedelijk gebied. Niet bang voor klimatologische invloeden, gemakkelijk te reinigen, niet bang voor chemicaliën, ziet er altijd schoon uit.

Dit is een dure optie, maar de meest persistente. Plastisol maakt het mogelijk om een ​​hek "onder de huid" of "onder de boom" te maken.

Vanwege kracht, schoonheid en betaalbare prijs hekken gemaakt van golfkarton zijn erg populair. De beste keuze in de meeste gevallen - vellen metaal met een dikte van 0,45 mm, gegalvaniseerd, gecoat met een polymeer, met een markering niet lager dan "C-109raquo; als de portefeuille is toegestaan", C-149raquo; - "S-189raquo;.

Furnish Home is een online magazine gewijd aan architectuur, interieurontwerp en moderne inrichting van uw huidige en toekomstige woning. Onze missie is om u te helpen uw huizen mooier en gezelliger te maken.

Wat is de beste vloer voor het hek? De subtiliteiten van keuze

De buitenomheining dient niet alleen als een bescherming tegen ongenode gasten, maar dient ook gedeeltelijk als decoratieve decoratie van het aangrenzende gebied. Het is mogelijk om een ​​dergelijke structuur kwalitatief en goedkoop uit te rusten, als je weet welk golfkarton beter is voor de afrastering. Het gebruik van dit relatief budgettair materiaal heeft ook zijn eigen nuances. We zullen proberen ze te begrijpen en rekening te houden met de belangrijkste functies tijdens installatie en bediening.

Als u het materiaal voor het hek kiest, moet u niet alleen rekening houden met het uiterlijk en de kosten, maar ook met de kwaliteit van de producten. Het is noodzakelijk om te bepalen welke geprofileerde beplating beter is voor het hek in de ontwerpfase. Een metalen profiel van slechte kwaliteit wordt uiteindelijk verbrand en verbrand.

Let bij het kiezen van een materiaal ook op de volgende factoren:

 • De dikte van het metaal.
 • De hoogte van de golf.
 • Weerstand van de buitenste laag van het blad.
 • Afmetingen van afrasteringselementen.
 • Type bevestiging en rekken.
 • De norm in het aantal vierkante meters of vellen.

Als een resultaat, de vraag welke beter is voor het hek om te kiezen voor een hek, krijgt u een eenvoudig antwoord: het materiaal dat overeenkomt met de optimale combinatie van prijs en kwaliteit, evenals de algemene buitenkant van de kleur en de structurele configuratie.

Kenmerken van metalen profiel

Elk soort materiaal in kwestie bestaat uit dun gewalst staal. Het ondergaat een thermische verzinkbehandeling plus passiveren, ontluchten en afwerken van spuitoperaties. Het kan twee- of eenzijdig zijn.

De binnenzijde kan bijvoorbeeld worden bedekt met een verf- en vernislaag en het buitenste deel - bestaat uit polymeercomponenten. Deze behandeling maakt het mogelijk om goede sterkte en weerstand te bereiken tegen agressieve externe invloeden. Afhankelijk van de kwaliteit van de verwerking neemt de parameter voor ruis en thermische isolatie toe, evenals de stabiliteit van de structuur tegen bevriezing.

Wat is de dikte van geprofileerd op het hek is beter te nemen? Deskundigen bevelen het gebruik van vellen aan, waarvan de dikte niet minder is dan 0,5 mm. Dit is te wijten aan het feit dat de geschatte levensduur van elke tiende van een millimeter ongeveer vijf jaar in gebruik is. Het kiezen van een metalen profiel op het hek, geven prioriteit aan de kwaliteit van het materiaal en de fabrikanten, waarover we later zullen praten.

Wat is de beste vloer voor het hek?

Honderden bedrijven produceren dit materiaal. Het is niet zo eenvoudig om vellen te kiezen die overeenkomen met de vereiste parameters. Hieronder vindt u een lijst met populaire en beproefde fabrikanten die op de binnenlandse markt werken:

 1. Europese fabrikanten - "Myriad9raquo; (Myriad), "West Elpine" (Voest Alpine), "Salgitter9raquo; (Salzgitter), "Alzhelor9raquo;," Ruukki9raquo; (Ruukki).
 2. Binnenlandse merken - Severstal9raquo;, NLMK, MMK.
 3. Andere producenten zijn Tata Steel uit Turkije, Mital Artsolor (Polen).

Wat is de dikte van het golfkarton is beter voor het hek? De bovenstaande bedrijven voldoen aan de vereiste dimensies. En de slechtste optie zal een Chinees analoog zijn van onbekende bedrijven, waarvan de dikte niet eens 0,34 millimeter mag zijn. Een dergelijke constructie lijkt meer op een folie dan een volledig materiaal voor schermen.

Een belangrijk punt is het verwerkingsprofiel op de machines. Deze optie speelt een van de belangrijke rollen in wat voor soort golfkarton beter is voor gebruik voor afrastering. De defecte partij zal zeer kort duren, wat veel problemen betekent die verband houden met de installatie en het onderhoud van de constructie.

Een andere belangrijke parameter is de introductie van zink. Volgens GOST moet de coating ten minste 275 gram van dit onderdeel bevatten per vierkante meter van het vel. Helaas wordt dit aspect vaak 1,5-2 keer onderschat. Het belang van het onderdeel ligt in de corrosiewerende eigenschappen die de levensduur van het hek bepalen.

Een paar voorzichtige tips over de kenmerken van het metalen profiel:

 • De optimale dikte van het vel moet minimaal 0,4 mm zijn.
 • Opname van zink - van 140 gram per vierkante meter materiaal.
 • Een dikte van meer dan 1,2 millimeter is ook onpraktisch, vanwege de hogere kosten en vergelijkbare sterkte.
 • Het is raadzaam om een ​​product te kiezen dat is gefabriceerd door een vertrouwde fabrikant.

Voordat we beslissen welke profnastil beter is voor het hek, moeten we stilstaan ​​bij het type profiel. In dit geval is een van de belangrijkste kenmerken de golfhoogte en de vorm. Gebruik als afrastering meestal producten gemarkeerd met "C9raquo; of "CH9raquo;. De hoogte van de golf is gemarkeerd door numerieke aanduidingen, van 8 tot 25 millimeter. Grote afmetingen van de golf veroorzaken een kleinere afmeting van het bewerkingsvlak. Voor de C8- en C10-kwaliteiten is de optimale breedte 1150 mm, voor andere wijzigingen - niet meer dan 1100 mm.

De sterkte en stijfheid van het blad hangen af ​​van de vorm van de golf. Het laagste cijfer wordt genoteerd voor het materiaal van categorie C8. De configuratie is onderverdeeld in verschillende typen, namelijk:

 1. Gofra-type golf, dat doet denken aan de constructie van leisteen.
 2. Trapeziumvormige configuratie (met verhoogde stijfheid).
 3. Cassette vorm van U-vormig type.

Het gewicht van een vel van een overwogen materiaal maakt van 4,5 tot 12 kg met berekening op vierkante meter. Dit verschil is te wijten aan een aantal kenmerken (metaaldikte, golfhoogte, extra coating).

Welk soort golfkarton is beter om een ​​hek te maken?

Bepaald met het antwoord op deze vraag, is het noodzakelijk om de soorten coatingbladen te overwegen. Hier worden veel opties gepresenteerd. Gezien hun kenmerken, kunt u eenvoudig de beste optie kiezen, op basis van een specifieke situatie. Laten we beginnen met de meest populaire types:

 1. Methode voor thermisch verzinken. Dit ontwerp onderscheidt zich door een goede metaalbescherming tegen corrosie. In dit geval moet de hoeveelheid zink minstens 140 gram per vierkante meter bedragen.
 2. Aluzinc. Een coating vergelijkbaar met de vorige versie, maar aanzienlijk beter dan sterkte en duurzaamheid.
 3. Verf en lak afwerking. Deze vorm van behandeling stelt u in staat om het metaal te beschermen als gevolg van de resulterende film en geeft ook een mooi uiterlijk aan de vellen. Het is echter onderhevig aan mechanische schade.
 4. Wanneer u kiest welk profiel voor het hek het beste uit het golfkarton komt, let dan op de polymeercoating. Het heeft een breed scala aan kleuren en diktes. Hieronder zullen we de variaties van dit materiaal bekijken.

Elk van de soorten van deze coating heeft zijn voor- en nadelen:

 1. Glanzend polyester verwijst naar de budgetcategorie. De dikte is ongeveer 25 micron.
 2. Het matte analogon is bijna identiek qua samenstelling met het bovengenoemde materiaal, de dikte ervan bereikt 35 micron.
 3. Plastisol verwijst naar decoratieve polymeren. Het materiaal omvat PVC en weekmakers. De dikte van deze versie is 200 micron. De coating is bestand tegen atmosferische en mechanische belastingen. De structuur van het oppervlak kan worden uitgevoerd door een getextureerd patroon onder de huid of een streepje dat lijkt op een berkenschors. De coating heeft zijn eigen eigenschappen, kleurenpalet en standaarddikte.
 4. Puranas. Besteed aandacht aan dit materiaal, want als je je afvraagt ​​hoe dik het golfkarton op het hek is, is het beter om te kiezen, velen denken dat hoe dikker het blad, hoe beter. De polyurethaancoating die in beschouwing wordt genomen, hoewel hij een dikte heeft van 50 micron, onderscheidt zich door zijn hoge sterkte en weerstand tegen agressieve invloeden van welk type dan ook.
 5. PDF (PDF). Dit materiaal bestaat voor 80 procent uit polyvinylchloride en uit 20 delen acryl. De coating heeft een tolerantie voor temperatuurveranderingen, vervaagt niet, is optimaal voor montage op zeekusten.
 6. "Printek9raquo; (Printech). Innovatieve soort polymeer, die verschillende natuurlijke materialen imiteert, inclusief hout of steen. Gecoat door offsetdruk, dikte - tot 35 micron, bestand tegen zout, thermische en zure effecten.

Welke pijpen zijn beter voor schermen van het golfkarton? Experts adviseren om twee soorten rekken te gebruiken. Aangezien de verticale steunen geschikt pijpenprofiel of cirkelvormige dwarsdoorsnede zijn. Voor logboeken worden voornamelijk profielachtige elementen met een rechthoekige of vierkante snede gebruikt.

Hieruit volgt dat voor dit type hek twee soorten buizen van gerold metaal nodig zijn. Dit maakt het mogelijk om te besparen op de aanschaf van dure analoge dwarsdoorsneden. Opgemerkt moet worden dat verticale rekken een grotere diameter moeten hebben, en voor dunne platen zijn dunne opties geschikt.

Het wordt aanbevolen om verticale steunen te selecteren met een diameter van 60 millimeter. Als de hoogte van het hek groter is dan 2 meter, neemt deze waarde toe tot 80 mm. De ronde buis wordt extreem zelden gebruikt vanwege de hoge prijs voor rekken. De meest gebruikte profielanaloga met een doorsnede van 60 * 40 mm of 80 * 60 mm.

De totale lengte van de verticale steunen wordt bepaald rekening houdend met de hoogte van de constructie. 30% van het ondergrondse deel wordt opgeteld bij de totale waarde. Het aantal pijlers wordt berekend aan de hand van de algemene omtrek, ongeveer twee elementen per meter. Gebruik als log alleen een profielpijp. Dergelijke elementen zijn veel handiger bij het installeren van horizontale vloeren. Bovendien wordt de fixatie van de vellen van het metalen profiel op hetzelfde moment vergemakkelijkt. De grootte van het logboek is 40 * 20 mm.

Hieronder vindt u de opties voor het monteren van racks voor hekwerk van golfkarton:

 1. In de eerste variant wordt de steun met een derde van de lengte van de paal in de grond gedreven. Deze methode is beladen met de mogelijkheid om de kolom van de verticaal te laten afwijken.
 2. De saaie methode is om het rek in een geruimd stopcontact te duiken. Bevestiging van steunen wordt uitgevoerd door de schachten te vullen met cementmortel. Deze manier van installeren is zeer betrouwbaar, maar het kost veel tijd.
 3. Afdrukbare versie. De kolom wordt in het nest gefixeerd met een zand-grind padding.
 4. De schroefvariant doet denken aan de methode voor het installeren van palen. Het ontwerp wordt door het type schroef in de grond geschroefd.

Tot slot kan worden opgemerkt dat de omheining van golfkarton een zeer betrouwbare en duurzame constructie is, verschillend in kleur en textuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

60 + = 64