Hoe een bad te kiezen

Het beste bad in de mening van consumenten. Overzicht van beoordelingen van baden van verschillende materialen

Wat is beter om een ​​bad te kopen? - In het artikel over de voor- en nadelen van verschillende baden, hebben we deze vraag al beantwoord.

Toegegeven, er is geen hoofdzaak - de meningen van consumenten die persoonlijk 'vertrouwd' zijn met de goederen.

Lees de recensies over het onderwerp: welk bad is beter - hieronder.

De meest controversiële zijn baden gemaakt van acryl

Als je alle beoordelingen in hun geheel analyseert, dan wint de prijsvraag in de competitie "wat is beter om een ​​bad te kiezen". De meeste gebruikers weten het zeker: deze baden zijn modern en handiger in gebruik.

Voor elke vijf goedkeurende beoordelingen over een bepaald onderwerp is er echter één tegenovergesteld.

"Acrylbaden houden het water langer warm en rommelen niet wanneer ze met water zijn gevuld, zoals staal.

En ze zien er cooler uit. Vooral ben ik blij met de hoeken - zoveel ruimte! Samen met haar man kan ik zwemmen. Bovendien kan de hond passen, indien gewenst, "schrijft La Velata op het forum miasskids.ru.

Een Galyuka op domovenokk.ru klaagt daarentegen: "De hitte van deze acryl blijft erger dan staal: het vijfde punt vriest de hele tijd. Misschien omdat we het bad niet opwarmden? Sommige eromheen zijn gemaakt om het water langzamer af te koelen ... ".

Het artikel op onze website "Acrylbaden: de voors en tegens" zal meer in detail vertellen over de tekortkomingen en voordelen van baden uit dit materiaal

Naar onze mening zijn alle opmerkingen over de bevroren delen van het lichaam overdreven. Zelfs als het bad niet geïsoleerd is of het is van metaal, moet er niets bevriezen. Trek gewoon water graden tot 5 heter dan je kunt weerstaan. Terwijl het wordt gegoten, zal het zakken en zal het bad opwarmen. En je kunt veilig zolang als twintig minuten dobberen.

Over het feit dat de acrylbaden groter en dieper zijn dan andere is waar. Dit is echter niet allemaal geschikt, omdat ze meer ruimte innemen.

Veel mensen zeggen dat het gemakkelijk is om te zorgen voor een badkamer van acryl. Zoals, ik hebt ingevuld "Seth" of een speciale vloeibare room bad voor een paar minuten, ingewreven met een doek - en het bad glanst als nieuw.

Anderen hebben problemen met het verlaten van: "Ik nam een ​​bad met een antislip coating - puistjes onderaan. Hoeveel van hen zijn geen drie, worden niet witgewassen, "schrijft Natashamiass op miasskids.ru. Hoogstwaarschijnlijk gebruikt ze het verkeerde wasmiddel.

Er zijn klachten dat het acrylbad snel wordt bekrast (en dit is vrij verwacht - acryl zacht materiaal). En toch, als je het ongelijk installeert (of iets heftigs laat vallen) - er zijn scheuren.

Dit laatste is helemaal waar. Wanneer het acrylbad niet horizontaal staat, wordt de belasting van water en "passagiers" ongelijk verdeeld. Sommige zones zijn overbelast, vandaar de scheuren. Dus het is beter als zo'n bad wordt afgesteld door professionals.

Is dit hoe gietijzer wordt gerespecteerd, zoals voorheen?

Ondanks het feit dat de markt al lang acrylbaden heeft hersteld, zuchten velen op gietijzer. En sommigen stellen zichzelf zelfs zo in. Ze hebben immers volgens de consumenten veel plussen.

Gietijzeren bad

"We dachten lang na welke badkuip het beter zou zijn om te installeren in plaats van gietijzer - het werd oud, het was nodig om het weg te gooien. Ze probeerden het acryl - ze waren teleurgesteld. Gietijzer en warmer, en betrouwbaarder. En nu kom je uit het acryl en het gevoel dat het nu zal terugkeren, "geeft hij toe Svetlana op Colady.ru.

Het is vrij duidelijk dat na het gietijzeren bad de acryl dun zal lijken. Dus, als je gewend bent aan iets dat stevig en zwaar is, dan is plastic niets voor jou.

Meer over de baden van gietijzer lees in het artikel "Gietijzeren baden - wie zei dat ze verouderd zijn? Ontwerp van gietijzeren baden, voor- en nadelen »

Zie ook het marketingoverzicht van plastic baden. Baden gemaakt van plastic - een innovatief product, kan van belang zijn voor veel kopers

Elen_74 op miasskids.ru voegt eraan toe dat gietijzer gemakkelijk schoon te maken is. Inderdaad, het glazuur van een gietijzeren bad krast niet zo veel als acryl. Wees echter voorzichtig met alkalische en zure reinigingsmiddelen - na verloop van tijd verdunnen ze het glazuur. Schuurmiddelen kunnen helemaal niet worden gebruikt.

Cons, die werden opgemerkt door gebruikers: hoge prijs, hoog gewicht en beperkt ontwerp. Natuurlijk zijn er baden met originele vormen - van Amerikaanse en Europese fabrikanten. Toegegeven, ze zijn weer erg duur.

Staal is de universele optie!

Staalbaden op internet schelden vaak, in vergelijking met acryl en gietijzer. Bijvoorbeeld Dmitry op Colady.ru schrijft: "Mijn familieleden hebben een stalen bad. Wankelt, donderslagen. En het water koelt snel af: tijdens het wassen, meerdere keren toegevoegd heet. "

Buitendompeling maakt het stalen bad warmer

De praktijk leert echter dat al deze problemen eenvoudig kunnen worden opgelost. Met één gebruiker coped - toegevoegd heet water, dat is vrij eenvoudig. Dit is geen pot op het vuur.

Toch vertraagt ​​het bad langzamer en maakt het niet veel lawaai, veel mensen maken het buiten. En dan bedekken ze al deze "schoonheid" met een gipsplaatdoos. Geloof me, de kenmerken van zo'n bad zijn niet erger dan gietijzer! En de prijs is mooier.

Welke gietijzeren baden zijn beter? Feedback van kopers en experts wordt weergegeven in het artikel: "Welke badkuipen van fabrikanten vertoonden in de praktijk een beter resultaat?"

Beoordelingen van stalen baden, kunt u het artikel over het onderwerp, gelegen op http://remontspravka.com/bath-tube-shopping lezen

Welk acrylbad is het beste? Antwoord zoek naar onze website

Laten we het samenvatten: wat is beter om een ​​bad te doen? De goedkoopste optie is stalen badkuipen, die kunnen worden afgewerkt om niet te rommelen en warm te blijven.

Kun je een duurdere optie betalen? Neem dan acryl of gietijzer - dat lijkt er meer op. Maar vergeet niet: acrylbad, zelfs kwaliteit, zal minder dienen.

Als je kinderen hebt, huisdieren, is het beter om gietijzer of staal te nemen. Acryl van dergelijke "extreme" omstandigheden zal niet overleven - het zal worden bekrast.

Welk bad om te kiezen?

Ik zou blij zijn als je je mening schrijft, anders ben ik in de war. Ze adviseren het gietijzer, maar ze zijn ouderwets en ze hebben weinig interesse in vorm. Staal, een interessantere keuze, maar ik ben dichter bij acryl, en veel afkeurende en slechte recensies, dat ze vaak moeten worden veranderd. Hoewel de fabrikant, die ik 10 jaar garantie heb bekeken, op acrylverf geeft.

Acryl en dergelijke. besloot onmiddellijk om het niet te nemen.

Ik heb lange recensies gelezen en uiteindelijk een Pools gekocht, naar mijn mening werd een relisan merk genoemd. Toen was de winkel 21.000 waard, maar ik nam mijn contacten voor een groothandelsprijs van 14.000, dus ik was zeer tevreden.

Ik moet zeggen dat de beste baden zijn gietijzer, maar een mooie gietijzer, bijvoorbeeld, is erg duur. Drie jaar geleden was het prijskaartje voor hoekig gietijzer 80.000, dus ik heb het meteen geweigerd en ik wilde niet het gebruikelijke directe bad gebruiken.

Hoewel inderdaad, de smaak en kleur van vrienden is dat niet

frezia81, de kliniek wordt betaald, mijn moeder heeft me ook bang gemaakt dat herfst een vreemd plan is, ik heb haast.

Meisjes hallo! Neem je rangen in. In december bracht AI een bezoek aan de EC. Deze maand in SC.

Meisjes helpen of helpen alstublieft, er was een resultaat van volledige inspectie, ik wilde met u prokonsultir.

Volgens het schema is O niet zichtbaar, op de uzi is ook leeg (hoewel ik de laatste uzi niet vertrouw). Vanwege wat bands kunnen.

Waarschijnlijk onjuist. Al heel vroeg kwam de maandelijkse (magere, 4 dagen, op de liggende bijna niets meer over.

Dit zijn nu een test. De staat van een campagne op voorwaarde van zwangerschap de zoon op deze termijn. Hier. "

Borstziekten zijn helaas heel gewoon in onze tijd, en ongeveer een derde van de vrouwen.

In het midden van de vorige eeuw ontwikkelde de Amerikaanse seksuoloog en professor in de gynaecologie Arnold Kegel.

Veroorzaakt de cyste van de eierstok onvruchtbaarheid? Hoe vindt zwangerschap plaats in deze pathologie? O.

Reproductie van sitemateriaal is alleen mogelijk met een actieve directe link naar www.babyplan.ru

© 2004 - 2017, BabyPlan®. Alle rechten voorbehouden.

Welk bad te kiezen

  • Crème voor exotische voetschimmel
  • Capsules van parasieten
  • Complexe Sustalife voor gezamenlijke restauratie

Gietijzeren bad: betrouwbaarheid en lange levensduur

De uitvinding van gietijzer is geen nieuwigheid. Maar bewonderaars van dit materiaal kunnen niet als liefhebbers van antiek worden beschouwd. Hier wordt de keuze bepaald door de belangrijkste criteria - duurzaamheid en sterkte. Misschien lijkt de prijs overschat, maar de levensduur van 50 jaar betaalt de kosten van de overname. Nog een voordeel: gietijzer houdt de warmte lang vast. Natuurlijk duurt het lang om op te warmen, maar het is niet nodig om het volume water met kokend water gedurende 2 uur aan te vullen en dit is genoeg om te rusten en te ontspannen.

De meest populaire zijn hoogwaardige acryl badkuipen

Een enorm pluspunt van een polymeerbad - allerlei soorten en maten. De productietechnologie is eenvoudig en stelt u in staat om voor elke smaak te "kleden". Er is niets verschrikkelijks in dat de afmetingen van uw badkamer klein zijn. En u kunt een geschikt synthetisch exemplaar voor zo'n kamer oppikken. In een grote badkamer kan dezelfde keuze ruimte besparen voor een wasmachine, kluisjes, planken of iets anders.

  • Lees de recensie van een uitgebreide remedie tegen aambeien Proctolol
  • Hoe gewicht te verliezen met 20 kg - echte beoordelingen over Guarchibao

En wat is acryl? Vlak en vertrouwd plastic, dat in meerdere lagen is versterkt voor de sterkte van het materiaal. Het verven van producten uit deze grondstof is niet verplicht, omdat Kleur wordt toegevoegd bij laagtij. Dit geeft de kleur stabiliteit, het zal niet doorbranden en zal de schaduw niet veranderen. De versterkte coating wordt bestand tegen mechanische invloeden. Alle beschadigingen en schaafwonden worden eenvoudig van fijn schuurpapier geschuurd.

Niet alle monsters worden voldoende versterkt door verschillende beschermende lagen. Let alleen op de aanwezigheid van een metalen gaas en glasvezel in de basis. Hoe meer deze lagen, hoe sterker de muren en de onderkant van het bad. Dit criterium, Europese fabrikanten, mag niet worden verwaarloosd, dus professionals adviseren bij het kiezen van een beroep op de prijs en de fabrikant. Kopen bij een onbekende fabrikant zonder garantie en tegen een lage prijs is een vergissing.

Welke badkuip is beter: van gietijzer of acryl?

  • De capaciteit van acryl is goedkoper en gemakkelijker te reinigen (voldoende heliumdetergens).

Er kan worden geconcludeerd dat het synthetische materiaal beter is. Maar er zijn ook enkele "zwakke punten" hier. Bijvoorbeeld, onbruikbaar alleen de term acrylbad levensduur tot 10 jaar, maar de ijzeren analoge jaren door middel van 50. Het is mogelijk om emissierechten te maken voor het feit dat een synthetisch uitvinding is nog niet zo lang geleden kwam het sanitair markt. Daarom is het echte leven nog niet bekend, maar toch vereist het meer onderhoud dan gietijzer.

Tussen alle baden: van gietijzer, acryl en staal, werd de laatste de meest winstgevende acquisitie. Hun lage kosten zijn het zwaarste argument. En de positieve feedback na de installatie spreekt na jaren over de betrouwbaarheid. Aan de buitenkant lijkt de stalen kast op gietijzer en het gewicht is niet meer dan 30 kg, als de capaciteit van het polymeer.

  • De verscheidenheid aan vormen van staalconstructie is niet verschillend - de hoekvariant is een zeldzaamheid.

De nadelen van de metalen opties zijn niet klein, maar er is altijd een manier om ze glad te strijken. Over het algemeen is staal sterker dan acryl, het gaat langer mee en kost minder. Beschadigingen op het emailoppervlak, dankzij nieuwe uitvindingen, werd het mogelijk om te corrigeren (herstellen). In de technologie van het herstellen van oude coatings wordt een acrylelement gebruikt, en dit is goedkoper dan het kopen van een nieuw product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 73 = 78