Foto’s voor de keuken aan de muur Foto

Schilderijen in het interieur van de keuken

Wil je goedkoop, maar smaakvol je keuken transformeren, om zijn interieur meer exclusiviteit en excentriciteit te geven? Wat vind je van het idee om muren met schilderijen te versieren?

Als je dit voorstel leuk vond, hoef je alleen maar meer te weten te komen over hoe je nummers die perfect bij de algehele ontwerpbeslissing van deze kamer passen, kunt kiezen en componeren.

Foto's in het interieur van de keuken, zoals u op de foto kunt zien, worden een lichte decoratieve decoratie. Onze tips helpen je om je huis speciaal te maken.

Als u foto's kiest voor uw wandsamenstelling, moet u eerst uitgaan van het evenwichtsbeginsel.

Als u in het bijzonder een heldere band boven in de groep plaatst, selecteert u een of meer afbeeldingen in hetzelfde kleurenschema om ze vanaf de onderkant te plaatsen.

Een dergelijke oplossing zal de compositie harmonieus en compleet maken.

Onderwerpen en kleurenpalet van het interieur

De onderwerpen van schilderijen voor de keuken kunnen heel verschillend zijn, van stilleven tot een abstractie. Het volgt uit de interieurstijl van uw kamer.

Provençaalse keukens vormen een aanvulling op bloemenprints.

Klassieke opties kunnen veilig worden aangevuld met landschappen en portretten, geschreven in olie.

Moderne kamers in de stijl van hi-tech, art nouveau en minimalisme kunnen tot leven worden gebracht met behulp van abstracte schilderijen, zwart-witfoto's of doeken in de stijl van de pop-art.

Volg de interieurstijl is zelfs in het geval dat u besluit om op te halen voor jezelf afbeeldingen op culinaire onderwerpen.

Keukens in Provençaalse stijl kunnen bijvoorbeeld worden versierd met posters over het thema retro-reclame van een Franse bakkerij. Tegelijkertijd, als voor klassieke oplossingen, kunnen stillevens ideaal worden.

De kleurenschaal moet worden geselecteerd in strikte overeenstemming met de algemene toon van de muren, de kleur van het werkschort, meubels, moderne gordijnen.

Niemand heeft de belangrijkste regels voor het combineren van kleuren geannuleerd.

Als je meer dan één foto en een paar voor jezelf kiest, is het belangrijk om de eenheid van de compositie te bereiken.

Het is volkomen onbelangrijk, in welke volgorde de doeken zullen worden opgehangen, het belangrijkste - de aanwezigheid van een zekere gelijkenis tussen hen.

Het is de laatste methode die het gemakkelijkst is om de eenheid van zo'n decor te creëren.

Foto's in de keuken, op basis van de getoonde foto's, zijn vaak zo gerangschikt dat ze een fragment van de muur simuleren waarop ze hangen.

Een dergelijke oplossing is het meest voordelig in strikte, respectabele of minimalistische interieurs.

Foto's hoeven niet dezelfde grootte te hebben, maar moeten alleen de juiste opmaak maken (rechthoek of vierkant).

Als het ontwerpidee het creëren van een atmosfeer van lichtheid en gemak is, rangschik de schilderijen in een chaotische volgorde.

Bijzonder effectief is deze oplossing in de keukens, gemaakt in de stijl van country of shebbie-chic.

Bevestig aanvankelijk de schilderijen niet aan de muren. Speel met hun lay-out op de vloer.

Het zou overbodig zijn om hun contour op papier te schetsen, te knippen en op de muur te plaatsen. Dankzij deze aanpak kunt u het eindresultaat visualiseren.

Een klein beeld op een grote muur ziet er net zo ongeschikt uit als een groot beeld op een kleine muur, dat wil zeggen, u moet de verhoudingen in acht nemen.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de hoogte van de plafonds.

Als je keuken laag is, maar lang, schik dan op de vrije muur een langwerpige groep doeken.

Terwijl de high er effectief uit zal zien als een brede compositie of een groot beeld.

Horizontale en verticale rangschikking van afbeeldingen

De eenvoudigste rangschikking van afbeeldingen wordt gerealiseerd, volgens een verticale of horizontale as. Zoek gewoon het midden van elk canvas en plaats ze in rijen.

Dit is een universele oplossing voor keukens, gemaakt in alle interieuroplossingen.

Het is beter om foto's te maken op goed verlichte plaatsen in de keuken, maar niet onder directe zonnestralen, omdat in de schaduw de details van de tekeningen onduidelijk zijn, zodat ze niet goed kunnen worden waargenomen.

Als uw kamer zich aan de noordkant bevindt, selecteert u doeken met een grote en goed zichtbare afbeelding. De uitweg uit deze situatie kan ook het plafond of de schilderijen verlichten.

De hoogte waarop de afbeeldingen worden geplaatst

De figuur op ooghoogte zal het best worden waargenomen.

Als je foto's niet aan een muur ophangt, zorg er dan voor dat hun onderranden op hetzelfde niveau liggen.

Kleine doeken kunnen iets onder ooghoogte omhoog of omlaag worden gebracht, terwijl grote doeken zo moeten worden opgehangen dat de bodem niet onder het midden van de muur valt.

Rekening houdend met al deze nuances, kun je een holistisch, harmonieus beeld creëren met een heldere persoonlijkheid en uniciteit.

Foto's voor de keuken: manieren om de muren met afbeeldingen te versieren

De decoratie van wanden in de keuken is een belangrijk onderdeel van het totale proces van het creëren van een gezellig interieur. Met behulp van schilderijen kun je de ruimte drastisch veranderen en de specifieke stijl in het ontwerp benadrukken. Welke methoden zijn beschikbaar voor gebruik in moderne keukens?

Om de ruimte compleet te maken, moet u een andere inrichting gebruiken. Bijzondere aandacht moet worden geschonken aan het ontwerp van de wanden, omdat zij de primaire aandacht bij het binnenkomen van de ruimte accentueren. Keuken is geen uitzondering, maar omdat je haar moet ophalen, niet alleen mooie, maar stijlvolle producten. Een van hen zijn schilderijen. Welk onderwerp is beter om te kiezen voor het versieren van keukenwanden?

Waarop u moet letten bij het versieren

Voordat u begint met het versieren van de muurruimte in de keuken, moet u belangrijke punten over het interieur in het algemeen identificeren. Afbeeldingen moeten de ruimte aanvullen en één worden met de rest van de objecten. Daarom moet u voor het begin dergelijke parameters evalueren:

 • Stilistiek. Specifieke stijl, die werd gebruikt als basis voor de ontwikkeling van een gemeenschappelijk keukenontwerp.
 • Wanddecoratie. Type materiaal, de kleur en textuur.
 • Decoratie van meubels. De intensiteit van kleur, materiaal, decoratieve inzetstukken, type fittingen, enz. Worden in aanmerking genomen.
 • Vrije ruimte. Overweeg vooraf waar de plaatsing van afbeeldingen het meest geschikt is.
 • Gewenste accenten. Met behulp van een dergelijk ontwerp is het mogelijk om op een of andere manier een bepaalde zone te benadrukken.

Op basis van de analyse van deze parameters kunt u de gewenste richting in de decoratie selecteren.

Gezien de schilderijen voor de keuken, zijn er verschillende hoofdrichtingen gebruikt voor dit interieur:

Floristische en fruitige onderwerpen

Het meest populaire type afbeeldingen dat voor de keuken wordt gebruikt, zijn de afbeeldingen met fruit.

Dit kunnen zowel gescheurde vruchten als afbeeldingen van tuinen zijn. Het eerste type komt veel vaker voor.

Dergelijke afbeeldingen worden hoofdzakelijk geselecteerd voor de hoofdtelefoon. Als het interieur bijvoorbeeld een centrale rol speelt in meubels met oranje, gele, groene of lichtgroene gevels, kunnen ze worden aangevuld met schilderijen met appels, citrusvruchten en verschillende exotische vruchten. Voor een meer ontspannen interieur in gereserveerde kleuren kiezen mensen het liefst bessenmotieven: aardbeien, kersen, bosbessen, frambozen, etc. Vooral goed deze afbeeldingen kijken met melk en beige meubels.

Wat bloemenschilderijen betreft, is een universele oplossing het beeld van een roos. Deze bloem past perfect in zowel modern interieur als klassiek. Voor landvariaties zijn veldplanten, zoals kamille, korenbloemen, papavers, meer geschikt. Hier is het ook noodzakelijk om keukens in de stijl van de Provence op te nemen. Natuurlijk is het belangrijkste element hier lavendel. Voor de moderniteit zijn foto's met orchideeën erg populair. En ze kunnen een onafhankelijk decor zijn in de vorm van een enkel of modulair beeld en een aanvulling vormen op de gevels van meubels of een schort over het werkoppervlak.

Voor meer conservatieve mensen is het klassieke keukeninterieur met ingetogen motieven in decoratie geschikt. Hier zijn felle inzetten met bloemen niet altijd geschikt. Daarom gaat de voorkeur vooral uit naar stillevens.

U kunt elementen van het vorige thema combineren, bijvoorbeeld fruitmanden, boeketten met bloemen in een vaas, enz. Beelden combineren een stuk natuur met gebruiksvoorwerpen, die meestal rechtstreeks verband houden met de keuken. De meest populaire items voor het imago van stillevens voor de keuken zijn gerechten, voedsel, bijvoorbeeld brood, vazen, enz.

Vooral effectief zal er uitzien als deze foto, geschreven in olie. Deze inrichting accentueert de aandacht voor de verfijning en hoge kosten van het interieur van de klassieke keuken.

Als u niet weet welke afbeelding moet worden opgehangen, kunt u het eenvoudige pad volgen en het interieur aanvullen met portretfoto's. De optimale oplossing is om als familiefoto's te nemen. Je kunt een kleine collage maken van de beste foto's van je familieleden en deze in de eetruimte plaatsen.

Als u niet in de fotolijst van het familiealbum wilt hangen, kunt u foto's van de foto's bestellen met de voltooiing van hun ontwerp. U kunt dus een stijlvol decorelement maken met u als een centraal personage.

Als je de muren niet wilt versieren met je foto's, kun je het portret van iemand anders nemen. Meestal worden kopieën van beroemde kunstwerken, getalenteerde mensen, historische figuren gebruikt. Je kunt ook originele portretten vinden - talismannen, zoals 'Gypsy, wat geluk brengt'.

Als de standaardafbeeldingen voor de keuken banaal en oninteressant voor je lijken, kun je je wenden tot moderne kunst en een abstract beeld oppikken dat geschikt is voor jou in kleur en stijl. Het kan een geometrisch patroon zijn, een sierlijk ornament, een plons van kleuren, enz.

Vooral de goede abstractie lijkt in moderne interieurs. Het wordt een sieraad voor moderniteit, hightech, minimalisme, fusion, enz. U kunt de juiste optie kiezen voor de klassiekers.

Om de afbeelding op de keukenmuur volledig te openen en organisch in het interieur te passen, is het belangrijk om er een geschikt frame voor te kiezen. Tegenwoordig is het bereik van deze producten ongelooflijk groot, maar er zijn nog steeds verschillende basisrichtingen.

De eenvoudigste manier is om een ​​foto voor de keuken zonder frame op te hangen. Deze methode is erg populair in moderne variaties op het interieurontwerp. Een belangrijke voorwaarde in dit geval - het gebruik van schilderijen met bepaalde parameters van het canvas. Meestal worden volumetrische, uitgerekte op het frame-model gebruikt. Maar afbeeldingen op het type posters zijn niet altijd even geschikt.

Vooral vaak worden schilderijen zonder kader gebruikt als een enkele decoratieve compositie. Het meest sprekende voorbeeld is modulaire producten. In dit geval zal de aanwezigheid van het frame de situatie alleen maar bederven, aangezien verschillende afzonderlijke doeken een geheel beeld vormen. Ze worden op een korte afstand van elkaar opgehangen in een bepaalde volgorde en positie.

De volgende stap in het ontwerp van het frame is het gebruik van het eenvoudigste kader. Meestal is het ontwerp beperkt tot achromatische tonen voor hen: zwart, wit, grijs. In dit geval leidt niets je aandacht af van het beeld zelf. Deze oplossing ziet er perfect uit in de keuken in de stijl van hi-tech, omdat het deze kleuren en directe vormen zijn die in zo'n ontwerp worden verwelkomd. Ook zijn directe, ingehouden frames alleen relevant in het minimalisme. Dit is over het algemeen een universele optie, die geschikt is voor zowel de klassiekers als voor elke moderne richting.

Specifiek gesproken over moderne stromingen, is het ook de moeite waard om op te merken dat je in dit decor eenvoudige frames van heldere tonen kunt gebruiken. Het is belangrijk om ze te kiezen in overeenstemming met het gebruikte patroon en het algehele interieur.

Voor schilderijen voor de keuken verwelkomen sommige stilistische richtingen complexe framing. Allereerst omvat deze categorie een raamwerk met krullen en volumetrische wisselplaten, evenals een decor van stenen en steentjes. Complexe modellen op de een of andere manier zijn geschikt in het klassieke ontwerp, maar ook in de vermenging van klassiekers en modern, zoals art deco.

Over het algemeen is een dergelijk raamwerk niet altijd geschikt voor de keuken. Het reliëfoppervlak verzamelt vervuiling, wat in de keuken een van de grootste problemen is. Het zal niet gemakkelijk zijn om ze schoon te maken. Deze optie kan het beste worden overgelaten aan de woonkamer.

Als je de afbeelding op de keukenmuur verder wilt versieren, kun je een heel ongebruikelijke manier kiezen en zadekoriruyu omlijsten. Er zijn veel manieren om dit te doen. De eenvoudigste manier is bijvoorbeeld om een ​​houten frame te gebruiken. Het kan worden geverfd en ingewreven met nazhdachkoy, waardoor het effect van de oudheid ontstaat. Je kunt ook laklak gebruiken.

Een meer ongebruikelijke manier is het maken van de applique. Hiervoor passen geschikte materialen: stokken, kralen, schelpen.

Omdat het gaat om het interieur van de keuken, is het mogelijk om voedselproducten te gebruiken: granen, macaroni, gedroogde citrusvruchten, enz.

Een belangrijk punt is ook het principe van de locatie van elke afbeelding voor de keuken. Omdat het werkgebied van de muur bezet is en naast de omstandigheden er niet de beste zijn, is het mogelijk om het beeld daar te plaatsen behalve onder het platform of als onderdeel van de gevel.

Individuele schilderijen kun je het best op de tegenoverliggende muur van de headset hangen. Een uitstekende oplossing is om de eethoek aan te vullen. Je kunt ook een kleine afbeelding bij de ingang van de kamer plaatsen. Grote afbeeldingen kunnen het beste afzonderlijk worden geplaatst. Maar van klein kun je een kleine compositie maken.

De concrete inrichting van de wanden in de keuken hangt in grote mate af van de persoonlijke wensen en fantasieën van de eigenaars. Als zodanig zijn er geen beperkingen. Het is belangrijk om alleen de basisprincipes van het interieurontwerp na te leven.

We raden aan om vergelijkbare materialen te bestuderen:

Elk jaar dienen innovaties van interieurontwerpers als een nieuwe inspiratie in de kunst van het afwerken van woning- en appartementsgebouwen. Dit geeft ons het recht om naar gewone materialen en dingen met andere ogen te kijken. Vergelijkbare accenten en metselwerk. Tegenwoordig is het een trendy en gewilde richting in het keukeninterieur geworden.

Het is bekend dat schilderijen uit de oudheid een favoriet element zijn in de inrichting van elk huis. Doeken, geschreven door professionals, zien er altijd stijlvol en esthetisch uit. Welnu, als we met onze eigen handen een foto voor de keuken maken, krijgen we uiteindelijk dat hoogtepunt van het interieur, dat in staat is om het gebruikelijke ontwerp vrolijker en frisser te maken.

Gasplaten in moderne huizen hebben al lang plaats gemaakt voor een veiliger elektrisch systeem, maar hebben niet allemaal de mogelijkheid om woningen in een nieuw gebouw te kopen. Velen blijven wonen in kleine appartementen van het oude gebouw, waarin de omstandigheden alleen kunnen worden verbeterd door het ontwerp van de keuken met een gasfornuis.

Geen enkel modern interieur kan zonder de originele inrichting: vazen, decoratieve platen, panelen, schilderijen, textiel - dit alles is al lang een traditioneel kader van het werkgebied geworden. Echter, de ongelooflijke woede zijn nu modulair patroon voor de keuken, die erin geslaagd zijn om alle bestaande noties van decor te schakelen.

Foto's aan de muur voor de keuken

De schilderijen zijn in staat om de ruimte radicaal te transformeren en de specificiteit van de stijl in het ontwerp te benadrukken. Het uitgangspunt zal de ingevulde vorm hebben in het geval dat in zijn registratie de meest veelzijdige inrichting zal worden gebruikt. Dit geldt in het bijzonder voor wanddecoratie, en dit is duidelijk, omdat de muren - dit is het eerste waar je op let wanneer je een kamer binnengaat. En de keuken - geen uitzondering, en daarom moet het ontwerp er niet alleen mooi uitzien, maar ook in een moderne stijl. Zo'n ontwerp kan een beeld worden, maar welk soort thema is het beter om keukenwanden te versieren?

Voordat u begint met het versieren van de ruimte in de keuken, moet u de belangrijkste punten bepalen die van invloed zijn op het interieur in deze kamer als geheel. In dit geval moeten de foto's een speciale toevoeging zijn en tegelijkertijd een met de omgeving.

Om dit te bereiken, moet u de volgende parameters bepalen:

 • Beschouwd als de details van de stijl, die werd gebruikt als basis voor het kiezen van het hoofdontwerp van de keuken.
 • Welk materiaal wordt gekozen voor afwerking - welke kleur en welke textuur.
 • Hoe het meubilair is ingelijst: welke intensiteit is de kleur, welk materiaal is het, wat zijn de decoratieve inlegvellen, welke accessoires worden gebruikt en dergelijke.
 • Met vrije ruimte
 • Het is noodzakelijk om vooraf te denken aan de plaatsen waar de schilderijen het meest geschikt zijn.
 • Met accenten
 • Het beeld kan dat accent worden, wat deze of gene zone gunstig zal benadrukken.

Na analyse van al deze componenten is het mogelijk om de meest geschikte en passende inrichting te kiezen.

In dit interieur is het aangewezen om afbeeldingen van slechts een bepaald onderwerp te gebruiken, die kunnen worden toegeschreven:

 • floristische of fruitthema's;
 • schilderijen met stillevens;
 • elk portret;
 • iets uit het veld van de abstracte kunst.

Waarschijnlijk begrijpt iedereen dat het simpelweg onmogelijk is om een ​​meer geschikt thema te vinden dan het beeld van deze of die vruchten. Het meest voorkomende type afbeeldingen op de keukenwanden zijn de gescheurde vruchten, die al zijn gewassen onder een waterstraal en die mooi op een schaal zijn gelegd. Hoewel je soms de keuken kunt zien, op een van de muren waarvan een boomgaard of bijvoorbeeld meloen is afgebeeld.

Wat de afbeelding ook is, het wordt vooral geselecteerd voor een echte keukenset, omdat alles in kleuren en op het onderwerp moet worden geharmoniseerd. Dus, voor de keuken in geel, oranje, groen of salade versierde gevels, geschikt schilderijen van appels, sinaasappels, citroenen en andere vruchten van exotische herkomst.

Als het interieur is gemaakt in vreedzamere tinten, is het beter om een ​​bessenthema te kiezen, zoals aardbeien, frambozen, kersen of bosbessen. Dergelijke afbeeldingen kunnen met voordeel de keuken verfraaien met meubels van melkachtige of beige schaduw.

Meteen op de afbeelding

Wat het beeld op de foto's voor de keuken van bloemen betreft, kan men met zekerheid zeggen: rozen zijn altijd de juiste beslissing, dit beeld zal niet alleen het klassieke interieur versieren, maar ook een modern interieur. Hoewel, als de keuken is gemaakt in de stijl van "land", is het beter om de voorkeur te geven aan kamilles, korenbloemen, papavers en andere veldplanten. De stijl van "Provence" verwijst naar deze categorie, maar daarvoor heeft lavendel de voorkeur.

De stijl van "modern" is het meest geschikt voor foto's met een afbeelding van orchideeën, en dit kan een afzonderlijke afbeelding zijn, of de toevoeging van meubelgevels of een schortzone.

Als de eigenaar van de keuken een conservatief persoon is, zal hij van klassieke gerechten en terughoudendheid houden in zijn ontwerp. Heldere kleuren, maar ook felle bloemen worden hier een overschot, en daarom de beste keuze - stillevens, dat wil zeggen fruit in een mand, bloemen in een vaas enzovoort. De afbeeldingen moeten de compatibiliteit van een deel van de natuur met de keuken kunnen raden, en meestal lijkt het op fruit of voedsel in een kom of gewoon op de keukentafel.

De meest waardevolle schilderijen voor keukens, geschreven in olie. Dit decor zal altijd uw aandacht trekken met zijn verfijning en hoge kosten in het interieur van de moderne keuken van klassieke stijl.

Twijfel over de relevantie in de keuken van deze of gene foto - hang een portret op. Familiefoto's hebben overal een plek, ook op de keukenmuur. Een geweldige oplossing is een collage van uw familiefoto's, met afbeeldingen van alle leden van uw gezin, vastgelegd in verschillende levensfasen, in de eetruimte van de keuken.

U kunt zeker gaan en gewoon hangen een familie foto - het is een optie, maar een veel betere optie zou dezelfde foto, maar een vertrouwde deskundige handen van ontwerpers - ze laten wijzigen, u regelen en gehesen op zijn plaats, en je zal gewoon genieten van het beeld zelf en de stijl die het zal geven aan uw keuken.

Voor de kameraden die niet gevoelig zijn voor opknoping portretten van familieleden, kunt u suggereren een andere optie portretten - van anderen, dat wil zeggen, portretten van prominente kunstenaars (hetzelfde "Meisje met Perziken" en dat soort dingen) of van meer algemene thema's ( "de zigeuner, waardoor geluk ").

Er zijn afzonderlijke personen aan wie al deze afbeeldingen, zelfs familiefoto's, zelfs als ze zijn beschilderd door beroemde artiesten, om de een of andere reden banaal en een soort van "sludge" lijken. Voor hen kun je iets van moderne kunst adviseren - het kunnen bijvoorbeeld abstracte afbeeldingen zijn die in stijl passen in de keuken. Zulke schilderijen zien er meestal uit in de vorm van een geometrisch patroon, een sierlijk ornament, een explosie van kleuren en dergelijke van het beeld.

De meest geschikte abstractie bevindt zich in een modern interieur. Het zal de stijl van "modern", "high-tech", "minimalisme", "fusion" en enkele anderen versieren. Hoewel je voor de klassieke stijl prachtige moderne opties kunt kiezen.

Niet minder belangrijk dan de selectie van schilderijen op de keukenmuur op een specifiek onderwerp, is en waardig framing van deze zeer beeld, dat is - het frame. Te koop vandaag, het kader heeft een ongelooflijke variëteit, maar ze zijn allemaal onderverdeeld in bepaalde basisrichtingen.

Simpelweg simpel: de afbeelding in de keuken hangt helemaal zonder rand. En dit is vandaag een vrij algemene optie voor het verfraaien van een keukenmuur. Het is alleen belangrijk om bepaalde parameters van het canvas zelf te observeren - het moet volumetrisch en uitgerekt zijn in het frame van het model, terwijl posters niet altijd geschikt zijn. Meestal wordt deze methode (zonder frames) gebruikt als een enkele decoratieve compositie. Dit zijn in de eerste plaats modulaire producten, waarbij het frame alleen alles zou bederven, omdat de integriteit van de hele foto dan zou worden doorbroken.

Een andere optie om in te lijsten is het eenvoudigste frame met het ontwerp van achromatische tonen: zwart, wit en grijs. Met deze techniek kunt u alleen scherpstellen op de foto, niet op de omgeving, en ideaal zijn voor een 'high-tech' stijl die deze kleuren en ongecompliceerde vormen verkiest.

Maar ook 'minimalisme' verwelkomt de terughoudendheid van het raamwerk - een stijl die universeel en geschikt kan worden genoemd, zowel in moderne omstandigheden als voor klassiekers.

Voor sommige stilistische richtingen van keukenontwerp zijn de meest geschikte frames complexe vormen. Dit zijn allerlei frames, versierd met krullen en volumineuze inzetstukken of decor in de vorm van steentjes of stenen. Vooral de complexiteit van het model past bij het klassieke ontwerp of de vermenging van 'klassiekers' met 'modern', bijvoorbeeld de stijl van 'art deco'.

Hoewel in principe een dergelijk frame in de keuken niet de plaats is, en het is begrijpelijk - omdat het reliëf van hun oppervlak niet bedoeld is voor vettige keukenbesmetting, en dit zal in dit geval een groot probleem zijn. Probeer een dergelijk oppervlak schoon te maken, en ook vuil mag niet blijven, dus het blijkt dat het complexe raamwerk niet voor de keuken is.

Een extra decoratie van de keukenfoto kan de decoratie van het frame met uw eigen handen zijn. Het kan op verschillende manieren worden gedaan, en de eenvoudigste oplossing is om een ​​houten frame te maken. Het frame kan worden gecoat met verf of geschuurd met schuurpapier en u kunt ook een lacquelure gebruiken.

Een andere optie is om over te gaan tot het opstellen van de applicatie. Hier kan het materiaal van alles zijn, het kan bijvoorbeeld kralen zijn uit verspreide kralen of schelpen die uit de zee worden gehaald. En gezien de specifieke kenmerken van de ruimten die worden schoongemaakt, kunnen dergelijke "materialen" zoals granen, gedroogde vruchten, noedels en dergelijke gaan spelen.

Het is niet genoeg om het juiste thema en ontwerp te kiezen voor elk van de schilderijen die u voor uw keuken hebt gekozen - u moet ze nog steeds op hun plaats kunnen ordenen. Men gelooft dat het beste beeld is om een ​​plaats voor de koptelefoon toe te wijzen of de eethoek op deze manier te versieren. Er moet ook rekening mee worden gehouden dat het beter is om een ​​grote foto apart op te hangen en met behulp van kleintjes een algemene compositie te maken.

Dergelijke modulaire composities met het beeld, verdeeld in elementen, die elk een onafhankelijk beeld zijn, zien er erg origineel uit.

Wat het ook was, en uiteindelijk beslissen alleen de eigenaren wat en waar ze in hun keuken zullen hangen, en geen bijzonder strikte regels kunnen hier niet zijn, de regel, zoals altijd, is slechts één - naleving van de basisprincipes van design.

Alle rechten voorbehouden, 14+

Het kopiëren van sitemateriaal is alleen mogelijk als u een actieve link naar onze site installeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

50 + = 51