Cat Pictures voor Sketching

Mooie foto's van katten om te schetsen - licht, eenvoudig, grappig

Om een ​​foto te downloaden, moet u erop klikken PKM en selecteer het menu-item "Opslaan als ..."

Gebruik vervolgens een gegevenskabel, Bluetooth- of infraroodpoort en download deze naar uw telefoon.

Hoe katten en katten te trekken

Met het verzoek van het kind om een ​​kat te tekenen, worden ouders ongeacht hun leeftijd geconfronteerd. Crumbs willen een kleur krijgen in de vorm van een wijze kat in laarzen, een rood kattenkwaad uit Shrek of een ander personage uit een favoriete cartoon, en oudere kinderen vragen om hulp bij het voltooien van schoolopdrachten.

Instructies om katten stap voor stap te tekenen, zullen beginnende kunstenaars helpen om eerste meesterwerken te maken. Het is beter om te beginnen met eenvoudige afbeeldingen en pas daarna naar meer complexe afbeeldingen.

Grappige katten zullen de kinderen plezieren. Snelle schetsenschetsen zullen het kind in de rij of tijdens het reizen in het vervoer vermaken. Bovendien doet de plausibiliteit, helderheid of diepte van schaduwen in dit geval er niet toe. Hier zijn een paar eenvoudige voorbeelden van hoe je een kat tekent:

Eerst moet je een trapezium tekenen en voorwaardelijk het midden markeren (fasen 1 en 2). Vervolgens worden de oren en poten getekend (fasen 3 en 4), de wisser wordt gewist. In de vijfde fase worden pupillen, een neus, een mond en een lange snor gemaakt. Klauwen worden op de klauwen getekend. De kat is klaar. Het blijft alleen om het te schilderen.

De techniek om zo'n cartoonkat te tekenen is ook vrij eenvoudig. Ten eerste zijn de hoofdzones gemarkeerd: hoofd, romp, poten en staart. Dan worden de details getekend: oren, snuit, klauwen, wol op de staart. Tijdens de laatste fase worden alle extra regels gewist, wordt de afbeelding duidelijk toegevoegd.

Hoe een kat te tekenen in potloodtechniek

Potloodtekening is geliefd bij veel kunstenaars vanwege het ontbreken van onnodige details, voor duidelijkheid en eenvoud. Voor sommigen lijkt het eenvoudiger dan tekenen met verven of kleurpotloden. Het bekwame bezit van technologie stelt u in staat prachtig, "live" werk te creëren. Deze vaardigheid komt niet onmiddellijk, maar alleen na lange trainingen, schetsen, proberen en fouten maken.

Wetenschappers hebben bewezen dat tekenen nuttig is voor de psycho-emotionele sfeer van zowel volwassenen als kinderen. Dit proces ontspant, helpt af te leiden, respijt te geven aan het zenuwstelsel. Kinderen ontwikkelen motoriek, doorzettingsvermogen, concentratievermogen, navigeren in de ruimte.

Niet iedereen komt in de beginfase, maar zal uiteindelijk begrijpen hoe hij de hand goed vasthoudt, de druk regelt, de schaal en verhoudingen in het blad voelt. Na zes maanden van reguliere lessen, kun je de eerste thuistentoonstelling openen en dankzij gedetailleerde stap-voor-stap instructies over het tekenen van katten en katten, zal het veel gemakkelijker zijn om met zo'n taak om te gaan.

Om te beginnen, laten we iets heel eenvoudigs proberen. We bieden een masterclass over het tekenen van een kitten:

 • Sinds de schoollessen van tekenen, herinnert iedereen zich dat het lichaam van de kat uit eenvoudige geometrische figuren bestaat. Het ovale lichaam, de kop lijkt op een afgeplatte cirkel, de oren zijn als driehoeken met afgeronde hoeken, en de staart en poten op langwerpige ovalen. We plaatsen ze op het vel zoals weergegeven in de eerste afbeelding. U hoeft geen grote afstanden tussen delen van het lichaam te maken. Anders worden de verhoudingen geschonden en is het moeilijk om een ​​volledig beeld te maken.
 • Verbind naadloos de getekende figuren (fase 2).
 • Teken het gezicht en markeer het. Ten eerste is het hoofd voorwaardelijk in tweeën gedeeld. Het hele bovenste gedeelte is het voorhoofd van de kat. Het onderste deel is verdeeld in drie delen. In het middelste gedeelte zijn de neus en mond getekend. De ogen moeten zo worden geplaatst dat ze voorwaardelijk een driehoek vormen met de onderste rand van de neus (fase 3).

 • Vervang de contour geleidelijk met kleine dikke wol, trek korte streepjes en maak de kat pluizig en maak het lichaam volledig in de schaduw. Als u een kat met een witte borst wilt tekenen, blijft de overeenkomstige sectie onbeveiligd (stap 4). Bij het tekenen van een jas moet u onthouden dat de haren zich in een andere richting moeten bevinden.
 • Om de tekening volumineus te maken, is het noodzakelijk om de poten, de romp en het hoofd te benadrukken met dikke gebogen lijnen. De richting van tekenen is van de randen naar het midden. Over de neus, wenkbrauwen en poten moet je schaduwen tekenen. We voegen een snor toe, een paar streepjes op de oren, poten en staart (stadium 5). De kat is klaar!

In handleidingen en netwerken kun je veel masterclasses vinden, zoals zelf een kat tekenen. We bieden verschillende tekeningen van katten om te schetsen:

Katje uit de cartoon

Hoe een portret van een huiskat te tekenen

Aan de hand van het voorbeeld van de Cornish Rex-schets kun je proberen een realistisch portret van je huisdier te maken. Op het eerste gezicht lijkt het volkomen onbegrijpelijk hoe je zo'n superkat moet tekenen. Hiervoor is het echter niet noodzakelijk om een ​​professionele kunstenaar te zijn. Dit kan zelfs worden gedaan door degenen die onlangs een potlood in hun handen begonnen te houden. Tekening bevat slechts 5 fasen.

Dat is handig voor een portret:

Markeer de snuit en maak een contour van het hoofd en de nek. Teken een verticale lijn die zal dienen als een gids voor het midden van de snuit en twee horizontale lijnen van dezelfde lengte, waartussen er ogen zullen zijn.

Belangrijk! De kat zit zijwaarts en kijkt in een hoek, dus de lijnen mogen niet evenwijdig lopen met de rand van het laken en het linkeroog moet kleiner zijn dan het rechteroog.

Maak de ogen donker met een zwarte pen of potlood, zodat er ruimte is voor verblinding.

Op de oren en boven het rechter oog trekt wol, waarbij slagen worden aangebracht vanuit het midden van de snuit. De dichtheid van het uitkomen moet ongelijk zijn en verschillende dichtheden hebben.

Met een potlood B2 tekenen we de ogen in meer detail. In dit geval moet de schaduw van de pupillen donkerder zijn en valt de donkerste plek op het gebied boven de pupillen. We verduisteren de vacht iets, zodat de kleur soepel kan vloeien. Teken de mond, neus en oren en verdonker de minst heldere delen.

Vermaal de foto door schaduwen toe te voegen waar nodig. Trek een neus, let op de vorm van de brug van het dier. Teken met een hard potlood een dunne, lichte snor.

meer video over hoe katten en katten te trekken:

Hoe teken je een kat en een kitten.

Hoe stap voor stap een kat en een kitten tekenen

Hallo, lieve lezers van de "Speeltuin"!

We blijven collecties publiceren van een reeks lessen in gefaseerde tekening. Al onze problemen kunnen hier worden bekeken.

Thema van deze collectie: hoe teken je een kat en een kitten. We hebben 24 varianten van het tekenen van dit schattige huisdier en een video voor je klaargemaakt.

Het zal eigenlijk gewoon stripfiguren en grappige kittens dat je een verjaardagskaart kan versieren of een tekening maken op de wedstrijd in de kleuterschool of op school. Er zijn verschillende instructies voor het tekenen van realistische katten.

Teken een kat in etappes, het was niet zo moeilijk, hoewel sommige opties hard moeten werken. In elk geval, in de selectie zijn er varianten van een verschillend niveau van complexiteit, je kunt beginnen met een eenvoudige, en dan geleidelijk overgaan op meer complexe.

Ik denk niet dat het nodig is om te beschrijven hoe deze of die fase wordt getrokken - alles is vrij eenvoudig en begrijpelijk. Alles is getabelleerd.

Om de afbeelding te vergroten, klik op de afbeelding en begin te schilderen.

Hoe een kat te tekenen

En nu proberen we kittens te trekken

Kittens (optie 2)

Kittens tekenen (optie 3)

Videohandleidingen over "Hoe teken ik een kat en een kitten"

We hebben ook een selectie van videolessen voor je klaargemaakt. Wie is comfortabeler om lessen in het video-formaat te volgen, kan dit herhalen voor de artiest en leert hoe hij katten en kittens kan tekenen.

 • Hoe een kat te tekenen in fasen voor kinderen

Als je een moment van tijd, dan kunt u schrijven in de comments, als u deze instructies geleidelijke tekening hebben geholpen. Heb je je favoriete poesje getekend?

Teken online! Met de Flavion-applicatie kun je direct op onze website tekenen! In het artikel "Online tekenen voor kinderen" een korte beschrijving van dit programma.

Als uw kind heeft de mogelijkheid om te tekenen, is er een verlangen om te leren om mooi en correct te schilderen, stel ik lees het artikel "Hoe kunt u uw kind te leren om te tekenen," waarin wordt beschreven hoe het leren te trekken, om de voor- en nadelen van elke methode en een link naar de gratis video tutorials te begrijpen.

Tot ziens op onze pagina's!

U kunt nieuwe artikelen en stap-voor-stap tekeninstructies ontvangen op uw mailbox.

Andere interessante artikelen uit deze rubriek

Hoe teken je een kat en een kitten. - 28 opmerkingen

Great! Noodzakelijkerwijs tekenen.

Onderwerp, recht op mijn site http: //кошкомания.рф, hoe een kat te tekenen!

bedankt, nuttige lessen! Ik zal een referentie delen

Een prachtige tekenles! Voor lessen met het kind is precies wat je nodig hebt! Leuk, leuk en erg handig!

ahahah videoklasse

EN HOE IS ER IN DE VIDEO ALLES GEBEUREN? GEWOON IK HEB GESCHREVEN DAT DIT VIDEO IS MET BEPERKTE TOEGANG. PROMPT ALSJEBLIEFT.

We weten niet wat - wat.

Misschien heeft de auteur van de video de toegang beperkt tot de video ... Daarom heeft hij een andere, zelfs grappiger opgemaakt

dit is super. Ik ben geslaagd! 11. 111! 1

En je kent de kinderen van Vanya Anya, Natasha, etc. Ik ken mezelf om kata en kitten te tekenen.

Eh ... Waarschijnlijk een wending voor wat je denkt.

Waarom werkt de video niet? Landen.

Het werkt al ...

Coole site! Rose heeft leren tekenen! Zo'n roos. Gewoon super.

Hallo, ik ben Christine mij 9 uw site Ik wil graag een bookmark gisteren een artikel gelezen als narisavat pony en trok een poster van moeder ponyash monteren, ik wilde altijd al om te leren tekenen en hier alles was perfect dank u voor het maken van deze prachtige site!

We zijn erg blij met dergelijke feedback, wat betekent dat we om een ​​goede reden werken.

Veel succes met je werk!

En ik heb echt nravitsa deze kitten die ik je wilde vragen en wat is het huidige werk en commentaar kan dit pisma?

Hallo mijn naam is Pauline Nou, je weet al wat mijn naam is en waarom het moeilijk is om kleine te tekenen?

Pauline, het is alleen moeilijk in het begin. En dan, wanneer je het opnieuw en opnieuw probeert, zal het steeds beter worden.

En kijk risuem sami- site staan ​​heel wat masterclasses, en vooral, heel gemakkelijk en snel bij om kleine dieren te tekenen en maken veel verschillende leuke dingen! Ik raad ook aan dat je de site uvlechenki.word.press.com bezoekt

Wat vind je van Polina?

Ik vond het leuk om twee kittens te tekenen.

Class. Bij mij is alles gelukt.

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

 • Kinderen en sporten (10)
 • Kinderspellen en -activiteiten (25)
 • Als je een tweeling hebt (6)
 • Gezondheid van het kind (19)
 • Hoe te kiezen ...? (21)
 • Hoe te tekenen ...? (23)
 • Caleidoscoop (13)
 • Vakantie met kinderen (43)
 • Cadeaus voor kinderen (7)
 • Tekenfilms en video's ontwikkelen (7)
 • Vertel het de kinderen (4)
 • Sadik en school (9)

Ontvang nieuwe artikelen per e-mail

Het materiaal van de site is auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren en plaatsen van tekst en afbeeldingen op andere bronnen is verboden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =