Foto’s textiel voor thuis

Huishoudtextiel met de hand, foto.

Huishoudtextiel zijn bijna alle producten gemaakt van textiel voor decoratie, interieur en het eenvoudige leven van ons huis.

Een groot deel van deze, kunnen we hun eigen handen te produceren, en als voor gordijnen en volants moeten we de stof, voor producten zoals panelen, decoratieve kussens, bloemen, stof, handgemaakte kleden, bedspreien en andere dingen in de patchwork techniek verwerven, kunt u maakt uit de restanten van weefsel of niet langer nodig is, uit de mode, maar ook goede dingen.

Dergelijke producten zijn een lust voor het oog, zorgen voor gezelligheid in uw huis, dragen de warmte van menselijke handen en zijn de enige en unieke creaties van de auteur.

✄In dit artikel wil ik u een paar ideeënfoto's aanbieden voor het maken en decoreren van uw eigen huistextiel своими. Misschien komt iemand van pas.

huis textiel foto huis textiel foto

Op dit moment is het erg duur om tapisserieën te kopen - deze chique stoffen, die in het verleden zo gewaardeerd werden. Of misschien had je gewoon een stuk tapijt in de borst van de grootmoeder?

Tapestry kan worden gebruikt om een ​​wandpaneel te maken dat een klein gordijn simuleert.

Een stuk stof, het formaat dat je nodig hebt, wordt langs de rand afgezet met een ander doek "in een lijst" en aan de kroonlijst gehangen met grote ringen. Voltooi de compositie kan een paar borstels zijn op de vlas kroonlijst.

De voorkant van het kussen kan van hetzelfde tapijt worden gemaakt als er een klein stuk tapijt is.

Vilt is een universeel decoratief materiaal dat niet aan de rand hoeft te worden gewerkt. Dit is slechts een vondst voor de naaister.

Hier is zo'n prachtige compositie van kleuren uit vilt die een eenvoudig kussen kan versieren, de compositie afmakend met een strikje satijnen lint:

Huishoudtextiel met de hand, foto.

Maak een bulkeffect op de stof is heel eenvoudig met hetzelfde vilt.

Hiervoor worden een paar cirkels van veelkleurig vilt uitgesneden en in verschillende richtingen gemengd met het kussensloop op het decoratieve kussen. Helder en leuk. Goed voor een kinderkamer. Dezelfde techniek, misschien met cirkels van een grotere afmeting, kan ook worden gebruikt bij het maken van een lambrequin, oppakken.

Het is helemaal niet zo moeilijk om zo'n kip van vilt te maken. :

Vervolgens kunt u een compositie maken en deze versieren met een decoratief kussen en panelen en lambrequins in de kinderkamer.

De opgepakte stroken stof met de bewerkte rand kunnen op een basis in verschillende richtingen worden bevestigd: horizontaal, schuin, op een vierkante of ronde spiraal. Dit is geen lastige ontvangst, het geeft een interessante oppervlaktestructuur en versiert niet alleen een decoratief kussen, maar kan ook dienen als basiselement voor het maken van een hoes:

Huishoudtextiel met de hand, foto.

Zeer interessante ideeën kunnen te binnen schieten voor het ontwerp van huishoudtextiel met behulp van zacht speelgoed dat in elk huis te vinden is:

Huishoudtextiel met de hand, foto.

Om zo'n compositie te maken van een decoratief kussen en een zacht stuk speelgoed aan de voorkant van de kussensloop, moet je een zak maken waarin je elk zacht stuk speelgoed kunt leggen en dat het niet uitvalt - naai het.

In dezelfde stijl kunt u gordijnen op de kinderkamer uitvoeren. Een vak waaruit een favoriet speelgoed voor kinderen piept, of pick-up, waaraan dit speelgoed is genaaid.

Deze pick-up is gemaakt van een zachte speelgoedbeer, waaraan, ter voltooiing van de compositie, klokken in de toon worden toegevoegd, die met de hand zijn gemaakt. Het lijkt erop dat Winnie de Poeh afstamt van de boom op de ballen, op de vlucht voor de boze bijen ....

Huishoudtextiel met de hand, foto.

En hoe vind je zo'n aap leuk, met een zelfgemaakte handtas in je poten, waarin je alles kunt doen:

Huishoudtextiel met de hand, foto.

En als je dezelfde aap draait en zijn armen om het gordijn wikkelen, krijg je een heel originele oppepper voor de gordijnsamenstelling in de kinderkamer.

Als u nieuwe artikelen rechtstreeks in het bericht wilt ontvangen, klikt u op:

AANMELDEN VOOR UPDATE SITE⇒

Breng een dergelijk humoristisch kussen naar je geliefde, dat niet alleen een herinnering zal worden aan je romantische gevoelens, maar ook een originele decoratie van je huis:

Huishoudtextiel met de hand, foto.

Download het patroon voor dit kussen:

huis textiel foto huis textiel foto

Gebruik deze les om een ​​patroon van de juiste maat te maken.

Voor dit kussen is elke stof beter, het is beter dicht.

Om het kussen te vullen, verlaat u de losse hoeken, die dan met de hand worden gesloten.

Dit is slechts een klein deel van de foto-ideeën voor het decoreren en naaien van huishoudtextiel met uw eigen handen.

Ze zijn te vinden in een grote variëteit, ze experimenteren en vinden meer en meer nieuw voor hun creativiteit.

In deze video vond ik het een goed idee om een ​​boeket van echte bloemen niet een vaas te maken, maar een zacht geschenkje. U kunt echter een boeket maken van bloemen van stof, hier kunt u ook op een vensterbank of op een salontafel of op een nachtkastje decoreren:

En je wilt je ideeën niet delen?

U kunt een reactie achterlaten of een foto van uw werk sturen, die ik met plezier zal publiceren, met vermelding van uw auteurschap.

Abonneer u op updates en deel hem met uw vrienden!

We naaien de pantalons of pyjama's van de haan met onze eigen handen.

Wat kun je met je eigen spijkerbroek doen? Veel foto-ideeën voor huishoudtextiel.

1 opmerking

Super paneel, ik wilde het ook maken.

page

Je zult geïnteresseerd zijn

Videocursus "Naaiende gordijnen en lambrequins. Van eenvoudig tot complex. "

Videocursus "Naaigordijnen, harde en gecombineerde lambrequins"

OORSPRONKELIJKE DRAPPINGSSCHIJF 1

OORSPRONKELIJKE DRAPPINGSSCHIJF 2

Gratis videocursus en patroon van svaga

Videocursus "Opengewerkte en glas-in-loodlampen"

Videocursus "Computersnijden van lambrequins"

© 2016 - GORDIJNEN, LAMBREKENS, THUIS TEXTIEL MET JE HANDEN

We werken het interieur met behulp van textiel bij: 12 geweldige ideeën voor bewonderaars van prachtige stoffen

In een van de publicaties hebben we uitvoerig gesproken over de combinatie van gordijnen met andere interieurartikelen, en hier - een kleine inspirerende toevoeging, inclusief snelle tricks. Bovendien zullen we niet alleen praten over gordijnen, maar ook over andere varianten van textieldecor - decoratieve kussens, stoffering - voor banken, fauteuils en stoelen, en ook - voor tafelkleden.

Alle ideeën zijn bedacht door Spaanse decorateurs, en u hoeft alleen maar te voelen welke "stemming" u wilt toevoegen aan een bepaalde kamer of wat er daar ontbreekt.

En de laatste drie recepties (№10, 11, 12) laten ook zien hoe divers decorideeën van stoffen kunnen zijn, zelfs met bijna hetzelfde kleurenpalet van de kamer.

Vind een geschikt idee en werk het interieur van elke kamer met prachtige stoffen bij!

Tweekleurige kussens zijn een accessoire dat elke kamer nieuw leven zal inblazen. Vooral indrukwekkende looks in de kamer met gordijnen, die 2-3 sappige kleuren hebben. Verkrijg monofone stoffen van dergelijke tinten en naai de kappen op kussens. Geschikt voor woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Experimenteer, mix verschillende kleuren, maak je palet van heldere zomerdag!

receptie nummer 2: rust aan de kust

Voeg een vleugje van de badplaats toe? Het is gemakkelijk! En ook - met de hulp van comfortabele kussens, monochroom + met een licht geometrisch patroon (stroken of zigzag). Het meest "vrolijk" is een combinatie van geel, blauw en felgroen. Toevoegingen kunnen gordijnen en / of bankstoffering zijn. Kies 2 kleuren + een willekeurig aantal foto's.

Bloemenprints? Silhouetten van vliegende vogels? Abstractie? Weet je niet hoe je alle foto's die je leuk vindt, kunt combineren? Op de kussens kunnen ze perfect matchen. Het belangrijkste is om vast te houden aan een kleurenschema en niet te vergeten accenten. In dit geval wordt de rol van een verenigend accent gemaakt door een kussen van heldere paarse toon + rand met ballen van dezelfde tint op nog eens 1-2 kussens.

Hetzelfde idee kan worden gestart, met de nadruk op accentbehang (bijvoorbeeld aan het hoofdeinde van het bed in de slaapkamer), het kiezen van kussens van vergelijkbare tinten, maar met een ander ontwerp.

We zijn de klassieke Scotch in groen of rood gewend. Maar u zult het erover eens zijn, deze bank met afgewisseld blauw, roze en bosbessen ziet er zeer modern uit! Met de hulp van frisse felgekleurde geruite bekleding of hoes kunt u het meubilair in uw woonkamer bijwerken.

Als u niet klaar bent om de bekleding van de hele bank te vervangen, beperkt u de kussens tot een kooi. Merk op hoe de 3 textielgebieden in deze kamer worden gecombineerd: gordijnen (blauw + wit), kussen (blauw + roze) en een bank (alle drie de kleuren).

Kussens in pastel en rokerige tinten passen perfect in een vintage interieur. Lichtroze en lichtblauw helpen ontspannen of creëren een romantische sfeer. Voeg elegante boheemse details toe zoals vlechten met hangers, gebruik zijdeachtige en fluweelachtige stof.

Deze techniek kan ook worden gebruikt voor gordijnen en spreien in de slaapkamer. Vooral geweldig zijn de textieldetails die naast het gepatineerde meubilair kijken.

receptie no.6: stralen van de noordelijke zon

Ik hou van de laconieke Scandinavische stijl, maar wil je het minder "hard" maken? Zelfs het kan helderder worden gemaakt - voeg gewoon felle curry-pads toe - monochroom en met een eenvoudig tweekleurig patroon (stroken, takken).

Wilt u de indruk verbeteren? Koop geschikte smalle vazen ​​in de basistinten van het interieur, (hier - kerrie, blauwachtig, marineblauw, wit) of schilder de flessen zelf.

Wil je elke dag contact met ons opnemen? Welkom bij onze VKontakte Inspiration Planet! Kijk, scroll! Vind je het leuk? Doe mee en laat je elke dag inspireren!

receptie nummer 7: sensueel roze

Zachte roze wordt beschouwd als de kleur van kleine meisjes of jonge meisjesliefhebbers. En wat dacht je van het maken van een monochrome roze stoel als zwaartepunt in het slaapkamer-boudoir, en de sensualiteit van zijn meesteres onder de aandacht te brengen? Een fauteuil met een dergelijke bekleding zal willen voelen, zorgvuldiger overwegen en er natuurlijk op gaan zitten. Vooral als je het op de achtergrond van een behang met een bloemenprint plaatst, waar op een witte achtergrond grote roze bloemen mooi opgaan in groene stengels.

Transparante gordijnen met borduursel versieren niet alleen elk raam, maar beschermen u ook tegen nieuwsgierige blikken, zonder de ruimte van daglicht te ontnemen. Een elegant ontwerp, vergelijkbaar met een licht briesje, brengt het ingetogen interieur perfect in ecostijl of een kamer in de geest van minimalisme, waar in de regel veel wit is.

Ontvangst nummer 9: de adel van halftonen

Ivoor, parels, parelmoer - dit zijn de kleuren die op elk moment relevant zijn. Het is beter om verschillende texturen te combineren, maar u kunt er ook voor kiezen - in elk geval wordt uw interieur nog verfijnder! In deze kamer is de prent "zebra" aanwezig op Romeinse gordijnen + op een deel van de kussens, terwijl anderen alleen de kleurencombinatie herhalen, maar de tekeningen worden door anderen gekozen, hoewel ook dierlijk.

Ontvangst nummer 10: uitnodigende contrasten

Het spel van contrasten in licht en schaduw creëert de illusie van volume. Dus, als de bank licht is, is deze mooi in de schaduw met blauwe gordijnen met een heldere groenteprint. Kussens van dezelfde stof en stoffen die bij de tinten passen, vullen het spel van licht en schaduw aan.

Wilt u nog meer charme? Voeg een paar boeketten bloemen toe en herhaal de tinten van de zomerhemel. Over hoe je een mooi boeket van blauwe en blauwe bloemen kunt maken, vertelden we in een speciale uitgave.

receptie nummer 11: grote tekeningen en zijdeschijnen

Ziet jouw raam er te saai uit? Versier het met luxe gordijnen met een gordijnachtige "waterval", die luxe jassen op de vloer vormt. Dit is vooral harmonieus als de gordijnen kleuren op de muren herhalen, maar een ander patroon hebben. Ongelooflijk indrukwekkend in combinatie met een zacht glanzend behang met zeefdruk en bloemmotief.

Vul dit interieur aan met blauwe en zilveren details van zijde (in de woonkamer - kussens, in de slaapkamer - beddensprei, in de eetkamer - tafelkleed).

Ontvangst nummer 12: elegante gradiënt en plantpatronen

Een win-win-formule: plaats schaduwen in gradaties, combineer donker met licht. Als je stoelen hebt met een tweekleurige bekleding in een kleine bloem, moet je alleen nog een tafelkleed pakken met een ander bloemenpatroon, maar dan in dezelfde kleuren. In dit geval wordt een combinatie van "blauw + helderder blauw" (op stoelen - lichtblauw) + grijs (hetzelfde als op stoelen) + wit op het tafelkleed gebruikt.

Deze formule met een zachte gradiënt (overgang van verzadigd naar helder) kan gemakkelijk worden toegepast op elk ander gamma, waaronder 3-4 kleuren, waarvan er één achromatisch kan zijn (fuchsia + roze + crème + wit of naaldhoutgroen + pistache + beige ").

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

Foto-interieurs en praktische ideeën voor thuis, wees elke dag op de hoogte van nieuwe ideeën voor inspiratie!

discussies

0 berichten

herziening van de inhoud van uw kabinetten om onnodige dingen te identificeren die geen medelijden hebben om aan het werk te gaan. Het resultaat zal je behagen. Je kunt veel unieke nuttige dingen voor je huis maken.

Voor werk hebben we nodig: stukjes doek, haarspelden, spelden, draad, meetlint, naaimachine, schaar.

Maak de flappen van dezelfde grootte met behulp van een papieren sjabloon. Nummer ze. Naai de kleppen onderling, volgens de genummerde nummers. Strijk de naden glad met een heet strijkijzer zodat de doek gelijkmatig wordt.

Naai de resulterende stof op een stof die de basis van onze sluier zal worden, waarbij een dun schuim van dezelfde grootte tussen hen zal worden gelegd.

Steek alle drie de lagen aan elkaar.

naaigaren in toon;

kleurloze nagellak.

Applicatie op elk oppervlak van een mooie en nuttige coating van fluweel. De belangrijkste eigenschappen van de coating zijn slijtvastheid, warmte-isolatie, geluidsisolatie en vooral het ziet er allemaal origineel en heel mooi uit.

Voorkomt de vorming van watercondensaat (bijvoorbeeld: daktenten, hangars, aanhangwagens)

Mechanische geluidsisolatie (tussenliggende gevlokte laag tussen trillende delen)

Ruisonderdrukking in geluidsstudio's door gevlokte wandpanelen

Uitstekend glijden (gevlokt rubberprofiel)

Zachtheid om aan te raken (handvatten van gereedschappen)

Thermische isolatie en thermische stabiliteit (krulspelden, saunakachels)

Flock - betrouwbaar materiaal

Veel dingen vereisen bescherming en zorgvuldige bediening (bijvoorbeeld: de onderkant van de keramische asbak op het gelakte tafelblad). Flock kan hier voor zorgen. Het is onmogelijk om alle sferen van koppelingen te vermelden. De voordelen van een koppel worden tegenwoordig in miljoenen huishoudens gebruikt.

Kunstgras uit kudde op balkons, terrassen en veranda's is zeer eenvoudig schoon te maken en kan daarom een ​​ideaal speelveld zijn. In het dagelijks leven kan een koppel vele toepassingen vinden. Gevlokte vazen ​​of beeldjes passen perfect in het interieur. Floor stroomden mat zal je een zeer lange tijd duren.

Flock laat zien wat de echte finish is

De consument van tegenwoordig stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van textiel. Flock kan elk textielproduct een exclusief uiterlijk geven en het op het juiste niveau brengen.

Flock creëert extra comfort voor de bestuurder: de stoelen worden genaaid van gevlokte stof of van stof op basis van gevlokt garen. Door luchtcirculatie tussen afzonderlijke villi kan het materiaal "ademen". Zelfs ondraaglijke hitte maakt de reis niet onbedoeld

fotomasterklassen op het decor van kussens.

Met plezier nodig ik je uit voor mijn creatieve workshop http://vk.com/handmade.simferopol

Hierin zie je voorbeelden van mijn werken: interieur speelgoed, speelgoed in de stijl van Tilda, kruissteek, kralen en andere schattige kleine dingen!

Ik accepteer bestellingen, beschikbaar werk is nu beschikbaar!

Ik zal blij zijn met de gasten en nieuwe leden van de groep!

Tot 22 maart speel ik ook een van mijn speelgoed in de band.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

1 + = 8