Schilderen op de muur van verschillende delen van de foto

Foto's van 3 en 6 onderdelen voor interieur

Foto's - zeer belangrijke details van het interieur, in staat om de hele kamer de juiste sfeer te geven met de juiste selectie en plaatsing. Let bij het kiezen van foto's in uw appartement op een moderne en originele manier om wanden te versieren, zoals veelluikjes. Dit zijn de zogenaamde modulaire doeken, bestaande uit 3 of meer componenten, verenigd door een gemeenschappelijk concept.

Triptiek - respectievelijk bestaande uit 3 componenten, heeft meestal het grootste gemiddelde beeld en twee aan de zijkanten zijn iets kleiner. Dit is echter niet de regel en het drieluik kan uit 3 gelijke combinatiesegmenten bestaan ​​of andere varianten hebben.

Interessant: het woord "drieluik" komt voort uit de oude naam van het naamplaatje voor schrijven, bestaande uit een centraal paneel en twee zijpanelen ernaast.

Wat is een goede veelluik voor het interieur

De populariteit van het verfraaien van wanden in huizen en appartementen met schilderijen die uit 3 of meer modules bestaan, alsof ze in elkaar overvloeien, groeit gestaag. Wat zijn de voordelen van dergelijke foto's:

 1. Veelzijdigheid. De mogelijkheid om ruimtes voor verschillende doeleinden te ontwerpen - kantoren, alle kamers van woonappartementen, restaurants, cafés, winkelcentra, enz.
 2. Eenvoudig te produceren. Omdat de fabricage en vervolgens het transport van een groot doek vaak gepaard gaat met ongemakken, kunt u met de volgorde van een polyptych het hoofd bieden aan dergelijke problemen. Met de volledige integriteit van het uiteindelijke beeld, bestaande uit 3 of 6 modules, is het veel eenvoudiger om het te fabriceren en te transporteren.
 3. Eenvoudige installatie. Moderne veelluikjes hebben vaak geen massieve frames, baguettes, beglazing, waardoor ze licht zijn en je kunt zelfs een niet-gespecialiseerd vrouwtje aan de muur hangen.

Een bijkomend pluspunt is de mogelijkheid om de afstand tussen de onderdelen onafhankelijk aan te passen, waardoor de algehele emotionele impact van het canvas op een persoon verandert.

 • Optimalisatie van de ruimte. Als geen ander beeld, laat polyptych je toe om ruimte te organiseren vanwege de correcte en harmonieuze oriëntatie van de modules. Met behulp van een modulair canvas, kunt u:

  vergroot de muur visueel;

  maak de ruimte visueel dieper en volumineuzer;

  de hoogte van de plafonds meer naar voren laten komen;

  verruim de grenzen van de kamer.

  Bovendien zou in een kleine ruimte waar een groot, massief canvas niet geschikt zou zijn, een drievoudig of veelvoud van kleine componenten erg handig zijn.

 • Hoge esthetiek. Het is de moeite waard eens een goed beeld te zien van 3 of 6 elementen om fan te worden van modulaire schilderijen. Originaliteit, verfijning, een speciale stemming en de illusie van vloeiende, vloeiende bewegingen op de muur - dat is wat polyptych in het interieur kan doen.
 • Harmonisatie van interieurelementen, de eenheid van alle details in één geheel met behulp van de juiste selectie van de stijl van de afbeelding.
 • Grote keuze aan schilderijen, de mogelijkheid om schilderijen van een bepaald thema, kleur, persoonlijke voorkeuren, schetsen of foto's te selecteren.
 • Hoe de juiste foto te kiezen uit de modules voor het interieur

  Voor degenen die nog nooit met polyptychs hebben afgerekend, raden we aan dat je aandacht besteedt aan de volgende aanbevelingen. U kunt dus beslissen wat de juiste foto voor uw interieur is.

  Dus, ten eerste, we worden bepaald met de ruimte waarin de modulaire foto zich zal bevinden. Slaapkamer, woonkamer, keuken, kinderkamer, gang of studeerkamer. Let ook op het vierkant van de kamer - groot of klein, vierkant of langwerpig in lengte, met hoge of lage plafonds. Al deze informatie is handig om correct te kiezen:

  • patroontype - verticaal, horizontaal;
  • het heersende kleurenschema is rustige kleuren of heldere tonen;
  • de totale grootte van het canvas, als u alle modules en afmetingen van afzonderlijke componenten combineert.

  Verder uitgaande van de initiële gegevens en functies die het schilderij op de muur zou moeten uitvoeren, worden we bepaald door het thema van het canvas. Vergeet niet dat afbeeldingen van landschappen - zonsondergang, zee, bos, bergen, enz. - een goede manier zijn om de ruimte van de ruimte visueel te vergroten. Open horizonten op de foto zullen de indruk wekken van een langetermijnperspectief, alsof het de ruimte van een kleine ruimte vergroot.

  Daarna specificeren we het formulier en specificeren we de grootte van de afbeelding afhankelijk van de muurparameters. Ontwerpers adviseren voordat ze een schilderij kopen, bevestigen aan de muur een karton van het formaat van het geplande doek. Na een aantal opties overwogen, dus u beslist over de beste.

  De volgende stap is aandacht schenken aan het meubilair bij de muur, waar je het veelluik aan wilt hangen. Als het modulaire canvas de breedte van het meubilair overschrijdt, ziet het er te omslachtig, zwaar, "verkeerd" uit voor de ogen en de waarneming van het beeld. Probeer daarom de regel te volgen: de afbeelding moet ongeveer 75% van de breedte van de bank of ander meubilair in de buurt van de muur zijn.

  Ten slotte moet wat op de afbeelding wordt weergegeven overeenkomen met de algemene stijl van het interieur. Abstractie, grunge - voor high-tech ontwerp; natuur, landschappen, bloemen - voor klassieke variëteiten van design; drankjes, gerechten uit verschillende keukens - dit natuurlijk voor de keuken, enzovoort.

  De keuze van het type modulaire poster hangt alleen af ​​van uw wens en smaak. Er zijn veel opties - van 3 afbeeldingen van verschillende dieren of bloemen tot de scheiding van een abstract beeld in 6 componenten.

  Om een ​​doek van 3 of 6 delen te schikken is het mogelijk als volgt:

  • verticaal - helpt om de kamer visueel in de hoogte te strekken;
  • horizontaal - creëert de illusie van een grote ruimte;
  • op de diagonaal - langs een hellende lijn, bijvoorbeeld in het ontwerp van trappen.

  Ook kunt u kiezen wat voor soort bedrukking van de zijkanten van de elementen:

  • voortzetting van het beeld;
  • spiegelbeeld vanaf de rand;
  • randen vervagen, etc.

  Het is algemeen aanvaard om het centrale deel van het veelluik op ooghoogte van de gemiddelde persoon (ongeveer 165 cm vanaf de vloer) te plaatsen.

  Experimenteer met modulaire schilderijen, wees origineel en individueel, in tegenstelling tot andere interieurs die je krijgt.

  Tegenwoordig, evenals vele eeuwen geleden, blijft de decoratie van de kamer met behulp van schilderijen van de klassiekers van de kunst nog steeds populair, vooral met een algemene

  Modulaire schilderijen in het interieur - rassen en selectieregels

  Gebruik modulaire schilderijen in het interieur van een appartement of kantoor is niet alleen modieus, maar ook praktisch. Ten eerste vervullen de modules de functie van het kunstobject, dat de ruimte met een esthetisch gevoel vult, het ontwerp individueel en gedenkwaardig maakt. Ten tweede lossen modulaire beelden het probleem op van het versieren van een lege muur, omdat ze uit meerdere panelen bestaan ​​en een groot gebied beslaan. Het belangrijkste verschil met gewone schilderijen is dat alle segmenten afzonderlijke schilderijen zijn die worden gecombineerd door één verhaal, idee, stijl of thema.

  Wat zijn modulaire schilderijen en hun variëteiten

  Modulaire schilderijen in het interieur van de woonkamer, slaapkamer of andere kamer vertegenwoordigen een kunstobject, bestaande uit verschillende segmenten. Als je ze samenvoegt, kun je een compleet beeld krijgen. Zulke afbeeldingen worden conditioneel gedeeld door het aantal segmenten, door hun grootte en door de methode van locatie op het oppervlak.

  Afhankelijk van het aantal segmenten waarin het canvas is verdeeld, wordt dit diptiek, drieluik, pentatech of polyptych genoemd.

  Het tweeluik bestaat uit slechts twee modules. Het is zeer geschikt voor kleine ruimtes, omdat het een minimum aan ruimte in beslag neemt en tegelijkertijd de kamer succesvol siert.

  Diptiek "Vlinders" in een kleine woonkamer.

  Het drieluik bestaat uit drie modules. Afhankelijk van de grootte van de modules en de manier waarop ze zijn gerangschikt, kan de afbeelding geschikt zijn voor het inrichten van een slaapkamer, gang of een andere kamer van middelmatige grootte.

  "Boeddha" in het binnenste van de gang.

  Polyptych kan uit vier, vijf of meer modules bestaan. Goed uitziende modulaire schilderijen in het interieur van de woonkamer, kantoor, hal. Ze vereisen veel ruimte.

  Polyptych "Aan de pier", bestaande uit vier delen.

  Pentatech bestaat uit vijf segmenten, het is geclassificeerd als polyptych.

  Pentatech "Afrika" vult de ruimte van de kamer met een etnische geest.

  Om te weten hoe u een modulaire afbeelding voor het interieur kiest, moet u weten hoe groot de ruimte en de functies ervan zijn. Als je in een smalle kamer met hoge plafonds een drieluik van smalle verticale modules koopt, maakt dat de verhoudingen van de kamer nog meer verkeerd. Maar gelijkzijdige modules van dezelfde grootte zijn geschikt voor een dergelijke ruimte.

  Voor een ruime kamer met hoge plafonds, kunt u modules van verschillende groottes kiezen - zowel groot als klein. Voor een grote ruimte met lage plafonds, worden de modules van een regelmatige geometrische forte, met praktisch dezelfde lengte van kanten, geselecteerd.

  Verticale modules van dezelfde hoogte en breedte.

  Varianten van moduleformaten:

  • vierkanten (verschillende vierkante modules met uniforme afmetingen);
  • dezelfde verticale rechthoeken;
  • verschillende verticale rechthoeken in de breedte;
  • verschillende rechthoeken in hoogte;
  • modules van verschillende breedte en hoogte.

  Pentatech "Earth" met modules van verschillende hoogtes.

  Op locatie van segmenten op de muur

  Modulaire schilderijen zijn beschikbaar op een van de vijf manieren:

  horizontaal. Elke module is langs de horizontale as op afstand van de ander gemonteerd. Deze opstelling vergroot visueel de ruimte van de kamer.

  rechtop. Modules worden op afstand onder elkaar bevestigd. Deze methode is geschikt voor ruimtes met lage plafonds, omdat deze visueel ruimte creëert.

  Het drieluik "Waterfall" creëert de illusie van vallend water van de ene module naar de andere, waardoor de plafonds hoger worden.

  puzzels. Modules worden gevormd tot een vierkant, een cirkel of een andere toegankelijke figuur, en bouwen ze als een puzzel. Het verzamelen van de puzzel is het beste op een grote muur, niet bezet met meubels of andere decor.

  Een ladder. Meestal hebben ze modules van verschillende grootte in hoogte. Als elke module zijn eigen plot heeft, en in een enkele afbeelding zijn ze verenigd door een stijl of een thema, dan kunnen de foto's op een andere afstand van elkaar worden geplaatst. Als de modules op één afbeelding zijn verenigd, worden ze gerangschikt volgens de figuur.

  Het horizontale pentatech "Autumn" wordt geplaatst door een ladder.

  Het drieluik wordt geplaatst door een ladder.

  asymmetrisch. Panelen van volledig verschillende grootte en vorm worden willekeurig geplaatst, waardoor een gevoel van goed georganiseerde chaos ontstaat. Of sta op een horizontale of verticale as, rij erin afbeeldingen van verschillende vormen, maar één thema.

  Regels voor modulaire kleurenafstemming

  Om te begrijpen hoe u een modulaire afbeelding kiest voor het interieur van een bepaalde kamer, moet u letten op het kleurenpalet van de kamer:

  1. Als de kamer met ingetogen tonen is gemaakt en er is geen heldere kleurvlek - kies dan een afbeelding in kleur. Het transformeert de kamer, maakt het levendiger en helderder.

  2. Als de ruimte is gemaakt in de stijl van minimalisme, is de beste optie een zwart-witafbeelding met één helder accent, dat samenvalt met het kleuraccent van de afwerking van de ruimte.

  3. De slaapkamer is vaak gekozen monochrome afbeeldingen, die kalmeren en vullen met innerlijke harmonie.

  4. Vetgedrukte abstracte kleurenafbeeldingen worden gekozen voor openbare ruimtes. In de slaapkamer is dit doek beter niet te gebruiken, omdat het snel moe wordt.

  Monochrome "Lion" in het witte interieur.

  Voorwaardelijke modulaire schilderijen zijn in kleur onderverdeeld in:

  Zwart en wit drieluik "Memories of Paris" met een rood accent.

  Modulaire schilderijen in de slaapkamer zien er harmonieus uit als ze groot zijn. Niet alleen elke module, maar de totale grootte van het canvas moet groot zijn. Bijvoorbeeld 80 bij 60 cm.

  Een groot paneel "Sunrise over de zee" in het interieur van een ruime woonkamer.

  Kies voor een gezellige keuken of gang een diptiek of een drieluik van middelmatige grootte, waarvan de modules ongeveer gelijk zijn aan 40 bij 20 cm, of 40 bij 40 cm.

  Vierkante modules in het interieur van de keuken.

  Voor ruimten met correcte architecturale gegevens, vierkante modules van gemiddelde grootte, bijvoorbeeld 65 cm bij 65 cm, past u de ruimte zonder de binnenbalans te overbelasten.

  Triptiek "Bloemen" in de woonkamer.

  Kies voor een ruim kantoor battalnye-doeken met een afmeting van 160 bij 80 cm en meer. Modules benadrukken effectief de status van de kamer en versieren deze.

  Modulaire schilderijen in het interieur van verschillende ruimtes

  Bij het kopen van gesegmenteerde afbeeldingen is het belangrijk om het juiste verhaal te kiezen. Voor de slaapkamer van een kind en een volwassene is het beter om een ​​plot te kiezen dat overeenkomt met de leeftijd. En voor de keuken en woonkamer - een plot dat overeenkomt met het doel van de kamer.

  Meestal is het onderwerp gebaseerd op de volgende thema's:

  Modulaire schilderijen in de woonkamer zijn in het zicht van alle huishoudens en gasten, het is een visitekaartje van het interieur. Het is goed, als het zo'n plot zal blijken te zijn dat alle leden van het gezin zal behagen, ongeacht geslacht en leeftijd. Het kan bijvoorbeeld een stedelijk landschap zijn. Het past goed in het interieur van het appartement, dat zich op de hoge verdieping van een gebouw met meerdere verdiepingen bevindt. Als de woonkamer vrij ruim is, is het beter om een ​​foto van vier of meer modules te kiezen. Tot stedelijke landschappen behoren architectonische types van oude steden, moderne silhouetten van wolkenkrabbers, drukke straten van resorts.

  Stadslandschap in het interieur van de woonkamer.

  Pentatech "Venetiaans landschap" in het recreatiegebied.

  Actief gebruikt voor het decoreren van de schilderijen in de woonkamer met bloemen, planten of dieren. Dit zijn traditionele onderwerpen die worden uitgevoerd in een full-colour-oplossing. Ze kunnen één afbeelding vertegenwoordigen, of anders, maar verenigd door één thema. Vaak hebben dergelijke afbeeldingen een verborgen betekenis. De lotusbloem symboliseert bijvoorbeeld de wijsheid en harmonie van menselijke relaties, de familie van herten - sterke familiebanden.

  Natuurlijke landschappen - dit is een goed idee voor een cadeau-optie. Een kleurrijk landschap past in elk interieur, zodat u het veilig kunt meenemen voor een housewarming-feest. Degenen die gek zijn op de Chinese filosofie en voorwerpen rangschikken volgens de feng shui-techniek, het is de moeite waard aandacht te schenken aan de waterschilderingen, die de beweging van qi-energie symboliseren.

  Modulaire schilderijen in de woonkamer in de stijl van hi-tech of minimalisme maken abstractie mogelijk. Voor de Art Nouveau is het beter om een ​​kopie van het canvas van de impressionistische schilder te kiezen, en voor het interieur in de etnische stijl, zullen de soorten van Afrikaanse, Indiase aard passen.

  Drieluik "Ballerina's" in het interieur van de woonkamer in Art Nouveau-stijl.

  Het populairste thema voor slaapkamerbinnenland is bloemen, dieren en natuurlijke landschappen. Modulaire schilderijen in het interieur van de slaapkamer mogen niet te fel zijn. Een stijlvolle oplossing is een zwart-witmodule met één helder accent of zonder.

  De kamer van een jonge man of een meisje kan worden versierd met schilderijen met reisobjecten of abstracte afbeeldingen. Ze benadrukken de individualiteit van de eigenaar van de kamer, dragen bij aan zelfbevestiging. Maar het is belangrijk dat de eigenaar direct betrokken was bij het selecteren van de plot van de foto.

  Triptiek "Kaart van de Wereld".

  Polyptych "Cruise" in het interieur van de slaapkamer.

  Als het kind heel klein is, zal het thema van de cartoons hem ongetwijfeld bevallen. Maar voor de student kies je een interessanter onderwerp. Besteed aandacht aan de helden van fantasie, computerspellen of de vogels en dieren in een echt genre. In de kinderkamer maakt de foto niet alleen deel uit van de situatie, maar ook van zijn innerlijke wereld. Daarom zouden helden uit favoriete boeken, games of films moeten komen, en dieren van degenen die echt bestaan ​​en graag of fantastische karakters hebben. Als je een foto kiest met het kind, geef je hem een ​​gevoel van hun eigen betekenis en begrip.

  Modulaire schilderijen in het interieur van de keuken tonen fruit, brood, broodjes en ander voedsel. Zulke foto's zien er harmonisch uit in het interieur, veroorzaken eetlust en decoreren de keukenruimte.

  Schilderijen uit verschillende delen, schilderijen om aan de muur te kopen

  Wat zijn schilderijen uit verschillende delen of schilderijen? Dit is gewoon een andere naam voor modulaire schilderijen. Vandaag zul je leren dat modulaire foto's, zodra ze niet worden genoemd, en we hebben zelfs een diagram samengesteld van de populariteit van verschillende namen en de benadering van elke titel en kleine interessante verhalen geschilderd voor elk ervan, lees het, je zult geïnteresseerd zijn.

  De schilderijen uit de stukken zijn hoofdzakelijk verdeeld in tweeluiken, drieluiken en veelluik. Dienovereenkomstig, deze foto van twee, drie, vier of meer delen. Hieronder hebben we elke versie van dergelijke afbeeldingen beschreven. De meest populaire schilderijen zijn drieluiken. Maar mensen houden van polyptych voor hun grootte. 5 delen is vrij indrukwekkend en kan perfect op de muur worden geplaatst. Maak meer afstand en vergroot het beeld tot een aangename grootte. Lees en maak kennis met.

  Je wilt waarschijnlijk een foto van schilderijen van verschillende schilderijen of delen zien en deze aan de muur kopen, helemaal onderaan hebben we een galerij en een referentie voor een volledige sectie van alle foto's geplaatst, en je kunt naar de catalogus van elke soort foto's net daaronder gaan en een geschikte optie kiezen. Dit is best interessant. Je kunt geïnspireerd worden en kijken voordat je koopt hoe alles eruit ziet.

  Wat zijn de foto's van de stukken

  Tweeluiken zijn schilderijen uit twee delen. De naam kwam van de kerkiconen, die zich als een boek vormden. Foto's uit twee delen zijn populair als een creatief element, omdat ze zeer zeldzaam zijn in interieurs. Je kunt interessante varianten van reflecties en creatieve afdelingen gebruiken.

  Drieluiken zijn de meest populaire schilderijen uit de stukken. Meestal zoeken ze op internet. Besta uit 3 delen. Kan van dezelfde hoogte zijn of op verschillende niveaus.

  Het ontwerp van één niveau wordt als een klassieker beschouwd en wordt in veel interieurs gebruikt.

  Polyptychs zijn schilderijen van vier of meer delen. Poly - veel (lat.) Favoriete divisie van de meeste vrouwen. 5 stukjes zijn handig om op de muur te verspreiden, grote afstanden kunnen besparing op de grootte en een geweldig mooi modulair beeld opleveren. Er is een groot aantal verschillende divisies, net zoals je die van jezelf kunt verzinnen.

  Populaire schilderijen, opgedeeld in verschillende delen van onze online winkel

  We hebben de interessante posities van de foto's opgesplitst in delen van de online winkel KartinuMne! Kijk hoe deze foto's hier zijn en triptieken en tweeluiken en veelluikjes. En een link naar een volledige sectie van alle hits. Als je niets interessants oppikt, ga dan naar de volledige catalogus met afbeeldingen die in verschillende delen zijn verdeeld. U kunt een interessante sectie en een subsectie daarin selecteren. Het is dus gemakkelijker om een ​​interessante versie van de schilderijen uit de onderdelen in de online winkel te kiezen en met één klik te kopen. Als u het moeilijk vindt om te kiezen, gebruik dan de gratis aanpassing. Van u heeft alleen foto's nodig, laat een verzoek gewoon ergens achter.

  Ongelofelijke verhalen over het verschijnen van schilderijen uit delen

  De schilderijen die bestaan ​​uit verschillende schilderijen of delen van een groot aantal namen, zijn waarschijnlijk uitgevonden, zo toevallig of ergens in de geschiedenis meegenomen. Het is interessant om te weten hoe alles eigenlijk was. Daarom hebben we een kort overzicht van elke titel en het gebruik ervan gemaakt. De fantasie van mensen is echt verbazingwekkend. Lees, je wist dit niet.

  Laten we elke titel in detail bekijken

  1. Afbeeldingen van onderdelen

  Schilderijen die uit verschillende delen bestaan

  Schilderijen die uit verschillende delen bestaan, de belangrijkste basis hier is "deel", het vormt een extra naam. Laten we eens kijken hoe mensen met dit woord kwamen. In de Duitse taal bestond het woord "chasht". Na de verovering van de mensen die op het grondgebied van het moderne Tsjechië wonen, is het woord overgegaan in het gebruik van de Tsjechen zonder de betekenis te veranderen, maar met een gewijzigde naam - "deel" (stuk).

  De geschiedenis van het verschijnen van het woord in de grote en machtige taal is heel interessant. Op de soevereine dienst in het koninkrijk Moskou namen de inwoners van het buitenland. Ze stichtten de Duitse Sloboda, die tot nu toe bestaat (gelegen op het grondgebied van het moderne Moskou). Volgens de onjuiste mening woonden Duitsers in Sloboda, maar de naam "stad in de stad" kwam niet van de moderne nationaliteit. Duitsers zijn mensen die dom zijn om 'onze weg' te zeggen. Dienovereenkomstig werd de nederzetting, naast de Duitsers, bewoond door de Nederlandse en dezelfde Tsjechen. Ze kunnen vrij hun eigen productie uitvoeren - brouwen en wijn maken, gastronomische lekkernijen verkopen, zonder belasting te betalen. Tsjechen rookten worstjes, vlees op botten en de voltooide delicatesse werd "deel" genoemd.

  Het is vermeldenswaard dat de Tsjechische worsten al op jonge leeftijd verliefd werden op Peter de Grote. Daarom woonde hij in het Duitse Sloboda met zijn vrouw Anna Mons.

  Jaren gingen voorbij, eeuwen na hen. In de loop van de tijd is het woord uit de zuiver gastronomische sfeer het dagelijkse leven geworden van de moderne inwoners van Rusland. En schilderijen uit delen werden doeken genoemd, die uit verschillende delen bestonden.

  2. Samengestelde afbeeldingen

  Samengestelde schilderijen voor het interieur kopen aan de muur

  We zullen een andere naam analyseren van de samengestelde schilderijen voor het interieur aan de muur, het grootste deel zal "samengesteld" zijn. Laten we ons verdiepen in de geschiedenis van dit woord. Het woord compound (afgeleid van "samenstelling") heeft diepe wortels. Het is moeilijk te voorspellen uit welke context onze overgrootvaders dit woord hebben getrokken. Zijn linguïstische "reis" begon tenslotte al meer dan tien eeuwen geleden.

  Over de Etrusken en hun machtige rijk is er vrijwel geen spoor van een historisch boek of naslagwerk. In de periode van de geboorte van het oude Rome verbeterden de mensen van Etruria in de kunst. Het was toen dat het woord "compositie" ontstond, dat niets anders betekent dan "een stuk van een mozaïek". Van de oude beschaving ging het woord over naar de Romeinen, die het verkortten. Later, in de Romeinse versie, migreerde het naar de Italiaanse taal.

  Dus het zou niet in ons lexicon het woord "samengestelde" zijn verschenen, zo niet voor Aristoteles Fioravanti, die zich bezig hield met de bouw van de kathedraal van de veronderstelling onder Ivan de Derde. Eens, toen hij de kunstenaar zag schilderen met de zuidelijke asymmetrische boog van de tempel, het palet liet vallen op zijn architecturale project, riep hij uit: "Overigens!" (Wat "mengen" betekende).

  Sindsdien werd zo de verbinding van verschillende componenten tot één geheel genoemd: de samenstelling van medicinale recepten, de samenstelling van documenten van nationaal belang.

  Tegenwoordig is het gebruikelijk om een ​​conglomeraat spoorwegwagons te bellen. De term ging stevig door in de levenssfeer van het leger. En nu kun je samengestelde schilderijen kopen voor het interieur aan de muur en je huis diversifiëren, iedereen interessante fiets vertellen via onze site 🙂

  Het is niet moeilijk om te begrijpen waarom dit zo is hoe foto's begonnen te worden. Als een trein die uit meerdere auto's bestaat, vult elk fragment van de samengestelde afbeelding de vorige aan, een volledig artistiek doek.

  3. Foto's van verschillende schilderijen

  Een foto bestaande uit verschillende schilderijen aan de muur

  Het is moeilijk te geloven, maar de woordcombinatie, die nu wordt toegepast op modulaire schilderijen die uit meerdere schilderijen bestaan, zijn we het imperium van Selevkids verschuldigd.

  De staat werd gevormd door de ontvangers van de grote Alexander van Macedonië, die ter ere van hem werd genoemd. Vertegenwoordigers van het oude tijdperk waren sterk, zowel in militaire zaken als in kunst. Seleucids schilderden in hun huizen met fresco's. Vaak verzamelden ze van verschillende fresco's één grote, wat een zekere betekenis had. Ze werden "muurschilderingen van fresco's" genoemd. Na verloop van tijd migreerde het decoratieve element naar het grondgebied van Kievan Rus en later naar ons.

  Gewapend met dit verhaal, kunt u een schilderij kiezen dat bestaat uit verschillende schilderijen aan de muur in onze catalogus. Je kunt ze bij elke naam noemen en met kennis schijnen.

  4. De verdeelde afbeeldingen

  Verdeelde foto's in verschillende delen

  Interessante wortels in ons voorstel zijn opgedeelde afbeeldingen in verschillende delen. "Verdeeld", zal het worden overwogen. Maar dit is een vrij logische naam, wanneer de foto kan worden verzameld als u de afstanden aansluit en opnieuw verdeelt. De geschiedenis van het woord "verdeeld" brengt de lezer terug naar tweeduizend jaar vóór onze jaartelling. Op het grondgebied van het moderne Griekenland was er ooit een Myceense beschaving. De bewoners waren sterk, zowel in de bouw als in de kunst, en maakten kleitabletten, tupums genaamd.

  Om de symbolen op de klei te extruderen, werd een driehoekige stok gebruikt - "verdeelt", en de platen werden in verschillende delen verdeeld. Over het algemeen gebruikte de Mykene hen om economische lijsten en taken samen te stellen. Het is vermeldenswaard dat het eerste 'kleidocument' in de jaren vijftig van de twintigste eeuw werd ontcijferd.

  Helaas viel de Myceense beschaving onder de macht van de Darianen. Maar de oude Grieken begonnen het culturele erfgoed van de staat te gebruiken. En in de tussentijd ging het woord 'verdeelt' verder met zijn reis totdat het in het Russisch werd vertaald, in de zin van loskoppeling. Om de formulering van de frase "verdeelde foto's in verschillende delen" te begrijpen, is gemakkelijk, omdat elk canvas is verdeeld in delen die, wanneer ze worden gecombineerd, een integraal beeld worden.

  Alle woorden: polyptych, tweeluik en drieluik hebben Griekse roots. In de periode van het oude Griekenland werd het ongebruikelijke woord 'vogel' gecentreerde wastabletten of plaques genoemd. Om het voltooide "boek" te repareren, werden in de hoeken van de tabletten kleine nette gaatjes gemaakt, waardoor de verbindende "link" werd gepasseerd. Vaak een veter gebruikt. Zo werden de platen op dezelfde manier vernoemd naar hun nummer: diptiek - twee samenstellingen, drie - triptiek. En als de tablet meer dan drie - polyptych (van het Griekse "poly" - meervoud) was.

  In de bloeitijd van Kievan Rus werden deze woorden gebruikt zonder vervorming van de semantische lading. De eerste voorbeelden die kunnen worden ontcijferd behoren tot de 11e eeuw. Hun doel was niet anders dan het principe van het gebruik van gemoderniseerde notebooks. Maar de aanwezigheid aan de houten zijkanten van het alfabet is mogelijk gebruikt om de letter te leren. Interessant tweeluik triptych polyptych zoek in de catalogi bovenaan de pagina.

  Gesegmenteerde foto's, het grootste deel ligt voor de hand, lezen we. Het woord "gesegmenteerd" ontleent zijn wortels aan de oorsprong van de beschaving van het oude Griekenland. Tijdens de V-IV eeuwen. BC de richting van theaterfestivals werd populair. Ze waren de logische voortzetting van Dionysius (een feest ter ere van de god van de wijnbereiding - Dionysus). Het is vermeldenswaard dat de uitvoeringen met scènes uit het leven van de goden dagen hebben geduurd. Elk van de geïmproviseerde stukken voor het gemak heette "segmentus"

  Later dwongen de Romeinen, die de Grieken hadden gevangengenomen, de mensen om de Griekse taal af te zweren en Latijn te leren. Het staat vast dat Latijn diende als basis voor de vorming van een grote groep Romaanse talen (beginnend vanuit het Roemeens, Portugees en eindigend met Sardinië).

  Tegenwoordig wordt in het Russisch het woord "gesegmenteerd" (van het woord "segment") gebruikt als een aanduiding voor delen, delen van hetzelfde geheel. Koop gesegmenteerde modulaire schilderijen voor het interieur en deze schilderijen zullen voor een lange tijd een prachtige decoratie voor je huis worden.

  Diagram van populariteit van verschillende namen van schilderijen uit delen

  Foto van schilderijen uit verschillende delen op de muur

  Kijk naar een kleine selectie van foto's van de foto's uit de delen, u zult van tevoren begrijpen hoe de foto's eruitzien en hoe ze worden gebruikt in het interieur. Op de referentie onder alle foto's kun je naar de pagina met alle foto's van verschillende delen van de foto gaan. Kijk en laat je inspireren, wat zijn de ideeën van de applicatie, welke foto's en kleuren worden gebruikt, kijk maar eens naar de mooie interieurs en foto's van de foto's aan de muur uit verschillende delen.

  Welke schilderijen uit verschillende delen om aan de muur te kopen

  Het is moeilijk voor te stellen dat slechts één doek het interieur van de kamer kan veranderen en een gevoel van comfort en gezelligheid aan het huis kan geven. Als je schilderijen uit verschillende delen op de muur van het huis koopt, zal deze vaardigheid gewoon blijken. Het assortiment is zo rijk en indrukwekkend dat iedereen de ontbrekende "link" voor zijn klooster kan kiezen.

  Laconische afbeeldingen in pasteltinten zien er goed uit in lichte kamers. Immers, voor de bewoners is het doel - om een ​​interieur van eenvoud toe te voegen en niet om van het huis een heldere onzin te maken. Bovendien, met een interieur in de stijl van eclecticisme of zwoel Afrika, is het heel eenvoudig om te doen.

  Integendeel, voor vervaagde muren, waarvan de enige decoratie wandklokken zijn, is het beter om schilderijen te kopen op een muur van verschillende delen met kleurrijke bloemen, mooie abstracties en pittoreske onontgonnen hoeken van de aarde.

  De geschiedenis van modulaire schilderijen uit vele delen voor het interieur

  Wil je een beetje verlicht worden en leren over de opkomst van modulaire schilderijen uit vele delen voor het interieur in moderne vorm. Veel tijd voordat we met iets soortgelijks kwamen, laten we lezen. China staat al lang bekend om het hoge niveau van kunstontwikkeling sinds de oudheid. Ten tijde van de geboorte van Kievan Rus, leverde de grote keizer het grondgebied van de moderne Oekraïense staat met geschilderde amfora. Aan beide kanten van het product stonden geometrische figuren afgebeeld, chaotische lijnen, die verbeeldingskracht van de contemplator vereisen.

  De vorsten van Kiev waren onder de indruk van het vermogen van Chinese meesters om meesterwerken van mozaïek te maken, kunstzinnig tot één geheel samengevoegd en met een zekere betekenis. Toen begon deze methode van Chinese kunst in Rusland te worden gebruikt. En het vervolg ervan werd modulaire schilderijen uit vele delen voor het interieur, die huizen over de hele wereld decoreren.

  Moskou: +7 (495) 984-35-89

  WhatsApp / Viber: +7 911 771-74-78

  Hoe verandert je huis met prachtige schilderijen?

  Laat het verzoek nu staan ​​en onze ontwerper is gratis

  zal foto's ophalen onder de binnenkant van uw foto.

  Van verre maak je een foto van je interieur. Praten over de kleur en het thema.

  De ontwerper past de juiste afbeeldingen in uw interieur. Jij kiest.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  34 − 31 =