Catalogus van Ikea

Catalogus van Ikea

Levering van goederen IKEA

Zoek naar IKEA producten op artikel of naam

In onze online winkel vindt u een complete catalogus met IKEA producten. Als u de gewenste producten niet kunt vinden, gebruikt u de zoekopdracht op naam of artikel.

Afhankelijk van uw stad, leveren wij de goederen van IKEA naar uw appartement, betaling bij ontvangst van de bestelling. Of we verzenden uw bestelling na betaling naar een willekeurige plaats in Rusland met behulp van transportbedrijven.

De prijs van goederen in de catalogus op ikea-vsem.ru site bevat de prijs van de goederen in de winkel IKEA, deels Service Delivery organisaties, set van goederen, de levering aan het transportbedrijf magazijn verlader, behandelingskosten voor de levering van IKEA aan uw stad of tot aan je adres.

Internetwinkel van goederen voor het huis van IKEA. Catalogus van IKEA. IKEA producten online bestellen. Snelle levering van IKEA.

Catalogi «IKEA»

IKEA - werd in 1943 in Zweden opgericht en bezit momenteel een van 's werelds grootste winkelketens voor de verkoop van meubels en huishoudelijke artikelen. In de productcatalogus IKEA je zult een heleboel mooie en betaalbare goederen vinden voor het verbeteren van je huis, wat je zal helpen je huis gezellig en comfortabel te maken.

Alle producten winkel IKEA zijn gemaakt met één hoofdidee: dankzij lage prijzen kunnen mooie en comfortabele huishoudelijke artikelen voor iedereen beschikbaar zijn. Het bedrijfsidee van de winkel is immers om het dagelijks leven van veel mensen ten goede te veranderen. In de catalogi van IKEA je vindt gedetailleerde informatie over de producten van een bepaalde groep en, natuurlijk, veel inspirerende ideeën.

Virtuele kennismaking met de inhoud van de IKEA catalogus is te vinden op onze website met behulp van een computer, smartphone of tablet. In de online versie van de catalogus er is allemaal hetzelfde als in print. Dit is veel handiger vanwege het feit dat de directory altijd bij de hand is.

Ikea - de beste producten voor thuis

Ikea - een productie- en handelsgroep van bedrijven uit Nederland met Zweedse wortels, die we algemeen kennen, dankzij uitstekende producten voor thuis en meubilair voor alle gelegenheden, die is ontworpen om het leven van mensen te veranderen en de routinematige routine zo veel mogelijk te vereenvoudigen. De activiteiten van IKEA waren gericht op de implementatie van verschillende meubels, interieurontwerp, de verkoop van woninginrichting, inrichting en design, alle producten die bedoeld zijn om mensen zelf te verzamelen, dit is het hoofdconcept van de producten van het bedrijf.

Veel mensen bezoeken de winkels van het bedrijf zijn niet alleen om iets te kopen, maar ook een kijkje voor jezelf interessante en ongewone oplossingen voor het ontwerp, want in elk van de winkels vindt u in staat zijn om de afgewerkte belichting, die zijn gemaakt door professionele ontwerpers zien uitsluitend van de goederen die u kan worden gekocht in de bedrijfscatalogus

In de catalogus van producten vindt u zeker producten voor elk van de kamers in uw appartement en kunt u plannen voor herontwikkeling van uw interieur implementeren. Hier kunt u kiezen voor een moderne keuken en uitstekende meubels voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, werkplek of kantoor. Een volledige lijst met producten is te vinden op de officiële website van IKEA, waar u meer te weten kunt komen over het laatste nieuws en speciale prijzen voor sommige categorieën goederen.

In de online winkel IKEA zijn er vele interessante items naar een geweldige sfeer te creëren voor uw zomerhuisje of landhuis, onder de vele tuinmeubelen, u ook een breed scala aan straatverlichting, parasols en ligbedden, kussens voor tuinstoelen en stoelen en nog veel meer te vinden verschillende aangename kleine dingen die u helpen om het interieur van de tuin in elke stijl te regelen.

Een interessante functie: De meeste productnamen van het bedrijf bestaan ​​uit één woord van Zweedse afkomst - veel van hen zijn Finse en Noorse geografische objecten. Boekenkasten zijn ook genoemd naar beroepen (bijvoorbeeld Bergsbah), en stoelen en tafels worden in de catalogus genoemd door Masculine Names, bijvoorbeeld Jules. Maar de stoffen en gordijnen worden vrouwennamen genoemd, een behoorlijk interessant systeem van namen, ben je het daarmee eens?

Vandaag kunt u gemakkelijk voor uw interieur meubels en stijlvolle Zweedse goederen vinden in de winkels van het bedrijf, niet alleen in Moskou, Moskou en St. Petersburg, maar ook in andere Russische steden.

Verkoop en speciale aanbiedingen

Uiteraard, net als elk zichzelf respecterend bedrijf, heeft IKEA speciale aanbiedingen en verkopen van goederen uit verschillende categorieën van goederen voor u. En de leden van de IKEA-FAMILY-club zullen als eerste op de hoogte zijn van dergelijke promoties, ze hebben ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de acties die nog niet officieel zijn gestart, en bijgevolg zijn de producten van het bedrijf met een gereduceerde prijs beschikbaar voor aankoop tegen speciale voorwaarden.

In de lange jaren van zijn bestaan ​​door alle geliefde Ikei, is het geëvolueerd van een klein particulier bedrijf naar de grootste detailhandelaar in meubels en interieurmeubilair voor uw huis, dus wat is het geheim van het bedrijf? Vertegenwoordigingen van dit bedrijf zijn in 40 landen van de wereld. Maar de geschiedenis van de ontwikkeling van het bekende bedrijf begon in 1926, in een plaats genaamd Smoland, die in het zuiden van Zweden ligt. Het was hier dat de oprichter van het bedrijf Ingvar Kamprad werd geboren, die, nog steeds vrij jong, duidelijk besefte dat hij zijn eigen bedrijf wilde hebben. Dus zelfs in de leeftijd van vijf begon hij wedstrijden te verkopen, verkocht ze aan hun buren, maar in dit geval is nog niet voorbij, begon hij met het kopen van wedstrijden in Stockholm in bulk, en vervolgens, reizen op zijn fiets, ze te verkopen tegen een gereduceerde prijs aan een breder gebied. Reeds in zijn jeugd begonnen de hoofdprincipes van IKEA-winkels in zijn hoofd te worden gelegd, die vragen om lage prijzen en gewoon enorme hoeveelheden productie en verkoop gebruiken.

Maar kopers in de producten van de winkels van het bedrijf worden niet alleen aangetrokken door betaalbare prijzen, er is ook hun eigen unieke "Europese sfeer", die nergens anders te vergelijken is. Ingvara Kamprada onderscheidt zich door het feit dat zijn school een echte hoop lessen was, die hij in zijn jeugd probeerde, omdat hij geen hogere opleiding had en geen bedrijf studeerde. Het bedrijf Ikea werd door hem op 17-jarige leeftijd in 1943 opgericht. Maar in die jaren was het bedrijf nog steeds bezig met het invoeren van pennen uit Frankrijk, totdat de productie en verkoop van meubilair vijf jaar bleef.

Meubilair interesseerde Ingvar, op een moment dat hij de aandacht vestigde op de verschrikkelijk hoge prijzen ervoor in Zweden. Hij besloot onmiddellijk om de situatie te corrigeren en vanaf nu is het bedrijf een meubelwinkel geworden. Hij begon onmiddellijk het goedkoopste meubilair te leveren en gaf namen aan stoelen, tafels en, in het algemeen, alles wat nieuw was in die tijd en toegestaan ​​om hun producten toe te wijzen en kopers aan te trekken die al berichten over ongehoorde goedkope meubels droegen. Daarna Kamprad de eigen fabriek had gekregen, maar als gevolg van een misverstand met de Zweedse vereniging van meubilair verkopers, hij werd gedwongen om alle van de belangrijkste onderdelen te kopen voor de productie in Polen, waardoor de kosten verder te verlagen en IKEA werd de grootste meubelfabrikant in de wereld met zijn unieke stijl, betrouwbaarheid en praktische aanpak. Dus al in 1947 is het bedrijf actief bezig met de verkoop van meubels, waarna de catalogus van de goederen van het bedrijf, verspreid over brievenbussen, aan populariteit wint. Een belangrijke regel, door Ingvar in die jaren vastgelegd en geldig tot op de dag van vandaag: "De prijzen die in de catalogus worden genoemd, mogen in de loop van het jaar niet veranderen, tot de release van een nieuwe catalogus." Ze kunnen zeker verminderen, maar kunnen niet hoger zijn dan aangegeven, anders zal het de kopers gewoon misleiden.

Abonneer je op de VC

Bladeren op categorie

© 2018 Ikea Mania - De geregistreerde handelsmerken en servicemerken die op de site worden vermeld, zijn eigendom van hun respectieve eigenaars. De site is geen openbare aanbieding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

56 + = 59