Meubelcatalogus dyatkovo met prijzen

"Furniture Dyatkovo": een overzicht van de huidige collecties en een vergelijking van nieuwigheden

Stijlvolle slaapkamer in een ruime kamer

Kwaliteitsmeubilair - een belofte van comfort en gemak in het huis. Gezien de catalogus met de prijzen van de meubelfabriek «DMI Dyatkovo», kunt u sets kastmeubelen kiezen voor elke kamer en in elke stilistische uitvoering. Het assortiment aangeboden sets is enorm, hun stijl is duidelijk gehandhaafd en de prijzen niet schrikken.

Woonkamer met minimalistisch meubilair in warme kleuren

Hoekhal met talrijke kluisjes in contrasterende witte kleur

Kinderkamer voor twee met minimaal meubilair

Luxueus keukenmeubilair voor een stijlvol, modern interieur

"DMI Dyatkovo" is een meubelmerk dat zich lang in Rusland heeft gevestigd. Meubilair wordt vervaardigd in de stad met dezelfde naam. Het bedrijf noemt zichzelf de leider in het complexe ontwerp van woningen met meubilair, of het nu een groot huis of een appartement in een hoogbouw betreft. En dit betekent dat u op de officiële website van "Furniture Dyatkovo" een grote selectie meubelproducten in verschillende categorieën kunt vinden.

Modern meubilair voor appartementen met gratis planning

Interessante slaapkamer set met glanzende kast, die fungeert als een partitie

De hoekkast in de gang helpt om ruimte te besparen voor sommige decoratieve elementen

Koop meubels van dit merk kan in Rusland zijn (meer dan 400 salons) en daarbuiten. In producten van het handelsmerk worden kwaliteit, functionaliteit, esthetiek en bruikbaarheid organisch gecombineerd.

Let op! Collecties van "Furniture Dyatkovo", die kunnen worden geselecteerd uit de officiële catalogus, zijn gemaakt door een groep ontwerpers uit verschillende landen, maar elk kabinet, keukenset, bed is aangepast aan de consument.

Meubilair Dyatkovo: catalogus met prijzen en aanbiedingen

Op de officiële website van DMI Dyatkovo kunt u de catalogus, de prijzen van goederen bekijken, maar voordat u dit doet, moet u weten wat de kenmerken van dit meubilair zijn. De belangrijkste "chip" van het merk is de vele kant-en-klare oplossingen voor verschillende ruimtes in het huis. Wat het mogelijk maakt om tijd te besparen bij het regelen van de slaapkamer, woonkamer, hal.

Het spel van contrasten in een ruime slaapkamer van een studio-appartement op twee niveaus

De meest noodzakelijke praktische meubelset voor een babykamer

Om de Sovjet "muren" te vervangen, komt een minder massief, maar meer praktisch meubilair voor woonkamers

Het is belangrijk dat het meubilair "DMI Dyatkovo" uit de catalogus modulair is, wat betekent dat u het gebruik van de ruimte kunt maximaliseren en nieuwe oplossingen en configuraties kunt creëren. Bovendien zal het geen probleem zijn om andere items uit dezelfde collectie toe te voegen - ze passen gemakkelijk in de interieurserie.

Harmonisch ontwerp van de keuken en ontspanningsruimte

De site «DMI Dyatkovo» is gemakkelijk ontworpen en het is niet moeilijk om het product van belang te vinden vanwege de handige navigatie binnen de secties en subafdelingen die zijn gewijd aan het plaatsen van meubels in het appartement.

Let op! Op de site is er de mogelijkheid om een ​​3D-model van het interieur te maken met de plaatsing van de items van de geselecteerde meubelset. Professionele ontwerpers zijn altijd bereid om u te helpen met advies!

Voordelen van het kopen van "Furniture Dyatkovo" op de officiële site, uit de catalogus:

 • Kastmeubilair van hoge kwaliteit, ontwikkeld door ontwerpers uit Duitsland, Rusland, Italië.
 • Alle meubels zijn gemaakt op moderne apparatuur, waardoor u een hoge kwaliteit kunt krijgen. En de hele productiecyclus wordt in één fabriek gerealiseerd.

Modern woonkamermeubilair in hightech-stijl

 • Op de site kunt u advies krijgen van een specialist over een van de voorgestelde collecties.
 • U kunt meubels bestellen in de salon en op de officiële website met bezorging.
 • Meubilair heeft een garantie van 5 jaar, wat de hoge kwaliteit bevestigt.

Jeugdversie van de slaapkamer van licht hout

Meubilair, dat wordt aangeboden in de catalogus

Op de officiële site van "DMI Dyatkovo" is er veel meubilair en het is niet moeilijk om de bladwijzers te begrijpen.

Het merk zelf vertegenwoordigt kasten onder het motto "Kwaliteit tegen een betaalbare prijs". En kasten in verschillende groottes, configuraties bevestigen dit - veel kant-en-klare oplossingen, die gevraagd worden om de slaapkamer, de hal, de woonkamer binnen te gaan! Tips voor het kiezen van een kledingkast uit de catalogus "Furniture Dyatkovo":

Miniatuur LARGO-kast voor de hal van de Italiaanse ontwerper

 • Bij de selectie is het noodzakelijk om alle gemakkelijke beslissingen te overwegen. Modulaire kasten zijn handig en praktisch. Immers, indien nodig kunt u extra secties kopen, en de hele kast ziet er harmonieus uit als een eenheid.
 • Bij het uitvoeren van metingen moet u rekening houden met de ruimte voor de verwarmingsbatterijen, als de kast in een nis is gemonteerd.
 • Voor kleine kamers zwaaien niet opgebouwde kleerkasten met schuifdeuren open.

Een ruime kleedkamer met ingebouwde schuifdeuren

 • Met de voorkeur kabinetten in ontwerp uitvoering, ongebruikelijk, is het noodzakelijk om zorgvuldig de rest van het interieur, inclusief decoratie te selecteren. Voor een standaard appartement of thuis is het handig om standaard headsets te gebruiken.
 • Voor kasten kunt u individuele inhoud selecteren, zodat u een standaardkast kunt gebruiken in overeenstemming met uw eigen behoeften.

Het originele ontwerp van een hoekkast voor een slaapkamer

Let op! Kasten, zoals ander meubelmerk "Dyatkovo", verschillen in prijs en worden aangeboden in collecties, verenigd door een gemeenschappelijk stilistisch idee.

Slaapkamersuite in hightech-stijl in klassiek zwart en wit

De bedden zijn volgens de kopers van "Furniture Dyatkovo" comfortabel en praktisch. Twee- en een-twee, twee-lagen en anderen zullen voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende koper. Analyse van de periode van zijn actieve werk op de markt, merkt de fabrikant op dat inwoners van grote megasteden de voorkeur geven aan moderne ontwerpoplossingen. Hoe verder van de metropool, hoe groter de aantrekkingskracht op klassiekers en standaardopties.

Luxe slaapkamer met een tweepersoonsbed in art-nouveaustijl

De fabrikant biedt een 2-in-1 bed, waarin niet alleen een ligplaats is, maar ook een bar om kleding te hangen. Een van de originele, op oplossingen gemonteerde verlichtingssystemen waarmee u een boek kunt lezen voordat u naar bed gaat.

Veel bedden zijn uitgerust met een ruime en organisch verkapte waskist. Het is handig om op de officiële website te kopen, omdat alle bedden op de elektronische pagina's beschikbaar zijn. Bovendien kunt u een individuele oplossing bestellen.

De natuurlijke harmonie van het kleurenpalet van de inrichting van de kamer wordt aangevuld door een zacht bed

Op de officiële website van "DMI Dyatkovo" zijn de prijzen het meest betaalbaar, omdat de kosten worden gevormd door de fabrikant zelf - zonder tussenmarges. In dressoirs, die op de site worden aangeboden, is het handig om kleine kleding te vouwen - ondergoed, sokken, panty's. Het is handig om kinderdingen op te slaan - alles komt op één plek.

Comfortabel en praktisch meubilair voor een kinderkamer neemt weinig ruimte in beslag

Het prijsbeleid is anders en daarom is het aan u om uw portemonnee en voorkeuren te kiezen. Bij het kiezen van een kist in het "Furniture Dyatkovo" moet je letten op:

 • Functionaliteit. De beste ontwerpideeën kunnen niet lang duren. Maar als het meubel functioneel is, zal het lange tijd en met succes worden gebruikt.
 • Selecteer een ladekast op de site is gemakkelijk, omdat de configuratie van allerlei zoekfilters zal helpen niet dwalen voor uren op de pagina's, en vinden wat je nodig hebt heel snel.

Klassieke ladekast in een complete set slaapkamersets zorgt voor een compleet romantisch beeld

 • Meubilair «DMI Dyatkovo» op de officiële site is een catalogus gepresenteerd door de fabrikant, wat betekent dat prijzen betaalbaar zijn.
 • Kisten moeten voorzien zijn van hoogwaardige fittingen - met name gidsen, handgrepen. Tenslotte wordt dit meubel dagelijks gebruikt.
 • Als u een ladekast kiest, is het belangrijk om het uiterlijk te vergelijken met het bestaande ontwerpproject of het interieur van de kamer.

Ladenkast uit vier grote vakken voor het gemak van het plaatsen van schoenen op seizoenen

Assortiment van meubels aangeboden door de fabrikant

Naast de voorgestelde soorten meubels, produceert het merk ook:

Om het uiterlijk van elke kamer volledig te voltooien, worden accessoires aangeboden.

Volledig ingerichte kinderkamer voor een tiener met veel planken

Let op! De fabrikant biedt matrassen, die het volledige comfort van de slaap garanderen. Ze worden aangeboden in verschillende maten, stijfheid, hoogte. Er zijn matrassen met een veerblok en zonder.

Orthopedische matras van "Furniture Dyatkovo"

Het merk biedt een verscheidenheid aan stijlcollecties.

 • "Premium" - is ontworpen voor diegenen die begrijpen wat onberispelijk is en stelt hoge eisen aan alles. Deze collectie is de beste uitdrukking van respect, comfort.
 • "Evolutie" - deze serie bevestigt perfect het idee dat alles in de wereld wordt verbeterd. Het is transformeren en evolueren - dit is het probleem voor meubels voor de woonkamer van deze serie. Het belichaamt de meest relevante oplossingen voor functionaliteit en uiterlijk.
 • "Comfort" - deze collecties kunnen in verschillende woorden worden beschreven: universaliteit, eenvoud en democratie. Dergelijke pasklare oplossingen kunnen eenvoudig worden aangepast aan elke ruimte en elk ontwerp. Het beste voor actieve, dynamische hosts.

Serie "Evolution" - een moderne kijk op het ontwerp van de woonkamer

"Premium" zal blij zijn met de uitstekende kwaliteiten en een combinatie van kleuren en designoplossingen - in deze slaapkamer is alles perfect! "Comfort" past bij elk standaard appartement, het huis - de slaapkamers zijn laconiek en vormen een uitstekende basis voor comfortabel slapen en uitrusten. "Evolutie" - dit is waar een moderne persoon naar op zoek is tijdens het bouwen van zijn slaapkamer. Wie zei dat de functionaliteit in deze kamer niet belangrijk is? Deze verzameling zal overtuigen dat het erg belangrijk is.

De slaapkamer uit de "Comfort" -collectie zorgt voor een gezellige, warme sfeer in de kamer

Kleurenpaletten zijn zorgvuldig doordacht. Elke slaapkamer van Dyatkovo zal een sterke slaap en gemak, comfort geven.

Ze zijn bedoeld voor kinderen en adolescenten, omdat de indeling van hun kamers misschien wel de moeilijkste is, omdat je hier alles moet accommoderen en een beetje meer. Het merk biedt een kant en klare oplossing voor een kamer van één kind en twee, een schooljongen en een tiener.

Creatief ontwerp van een jeugdslaapkamer gemaakt van hout

De gang is de eerste plaats waar iemand in het huis binnendringt. Van de indruk dat het zal creëren, hangt er veel van af. "Furniture Dyatkovo" biedt verschillende kant-en-klare oplossingen, waaronder:

 • "Largo Hallway" is een combinatie van prachtige houten gevels en klassieke stilistische oplossingen. Het kleurenpalet is ingesloten. Zo'n set is ideaal voor elk huis en appartement.
 • "Plaza" is een witgekalkte boom, licht en luchtig. Zelfs met het feit dat het meubilair veel kleding en schoenen bevat, lijkt het niet enorm, dus het is ideaal voor kleine gangen en gangen.

De hal "Plaza" is klein, maar groot genoeg

 • "Brio" is een minimalistische oplossing voor liefhebbers van stijlvol design. Op het eerste gezicht kun je niet eens zeggen dat dit een set is voor de gang, maar in een geschikte entourage zal zo'n gang zich in al zijn glorie manifesteren.
 • "Octave" - ​​stijlvol, eenvoudig en functioneel. Dit is hoe je kunt zeggen over dit ontwerp. Niets overbodigs en alles op zijn plaats.

Een kleine multifunctionele kledingkast in een kleine hal

Meubels van het merk "DMI Dyatkovo" verdienen bijzondere aandacht, omdat het is gemaakt van hoogwaardige materialen en moderne apparatuur. Talrijke collecties die op de site worden aangeboden, zullen aan vrijwel alle verzoeken om een ​​modern appartement te leveren kunnen voldoen.

Dyatkovo

Meubelfabriek Dyatkovo is bekend bij iedereen die meubilair van goede kwaliteit waardeert voor een betaalbare prijs. De grote vraag naar de producten van deze fabrikant is te danken aan de onmiskenbare voordelen ten opzichte van vele andere merken, waaronder met name stijlvol design, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Officiële website van het meubilair van Dyatkovo

Voor degenen die op zoek zijn naar meubels voor hun huis of kantoor, het is erg handig, zal de officiële website Dyatkovo meubels 2018 met prijzen zijn. Op de officiële bron van de fabrikant kunt u kennismaken met het assortiment van de aangeboden producten en een winstgevende aankoop doen zonder dat u tijd hoeft te besteden aan winkelen.

Dyatkovo-meubelcatalogus met prijzen

De officiële catalogus met de prijzen van Dyatkovo-meubels bestaat niet alleen in elektronische vorm op de website van het bedrijf. Er is ook zijn papieren versie. U kunt met laatstgenoemde kennis maken door contact op te nemen met adviseurs van winkelketens.

Meubelcatalogus dyatkovo met prijzen

Het gezamenlijke project van dmi Dyatkovo en Channel One gaat verder! Op 14 augustus werd het volgende programma "Fazenda" gelanceerd, waarin de designer Anna Vladimirova een eclectisch slaapkamerinterieur met meubels uit de ESTE-collectie creëerde.

De ontwerperaccenten van het zolderinterieur, waar de slaapkamer zich bevindt, waren grote decoratieve elementen van ronde vorm, gemaakt van hout met de hand, evenals gesneden stoelen van vulkanisch basalt.

De eigenaren van de slaapkamer, de echtgenoten Sergey en Olga, geven de voorkeur aan een witte kleur - hij werd de bepalende factor in het kleurenscenario. Dat is de reden waarom het project werd gekozen voor meubilair ESTE, in het ontwerp waarvan een lichte houtstructuur gecombineerd met witte glans. Voor het project gebruikte de ontwerper een tweepersoonsbed, een ladekast en een ruime kast, uitgerust met ingebouwde verlichting (waar de gastvrouw gewoon blij mee was).

Betrouwbaar, hoogwaardig en stijlvol meubilair ESTE past perfect in het interieur, waar moderniteit organisch samengaat met familietradities die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Al snel in de gemerkte showrooms DMI Dyat'kovo zal beschikbaar zijn niet alleen kwalitatief hoogwaardige Europese design meubilair, matrassen en stijlvolle accessoires, maar ook een nieuwe collectie van moderne systemen van interne vullen kasten die het opbergen van kleding en andere noodzakelijke dingen nog zacht, comfortabel en rationeel te maken.

Stelt u zich eens voor: de capaciteit van de kast met een doordachte interne vulling is 2,5 keer groter dan die van het standaardmodel, en de tijd voor het vinden van het juiste ding en het op orde brengen na opslag wordt geminimaliseerd!

Stroomafnemers en zwenkflens, bijlagen voor nauwkeurige opknoping broeken, dassen en riemen, ruim opslagsystemen schoenen en handtassen, en zelfs oplossingen in de kast te worden geplaatst, huishoudelijke apparaten, - een verscheidenheid van goed ontworpen interne vulsystemen maakt efficiënt gebruik van elke vierkante centimeter van de ruimte.

Voel een nieuw niveau van comfort en gemak met een nieuwe verzameling interne vulsystemen voor dmi dji-kasten!

Op 6 april vond in het kader van de Moscow International Furniture Salon MIFS een plechtige ceremonie plaats van het uitreiken van de winnaars van de prestigieuze wedstrijd op het gebied van industrieel meubelontwerp. De eerste plaats in de nominatie "VOLGENDE. Keukenmeubels »namen de collectie Barolo uit de lijn van keukenmeubels dmi Dyatkovo.

Een van de voorwaarden van de competitie, die is goedgekeurd om het internationale concurrentievermogen van huishoudelijke meubelproducten te vergroten, is dat alleen ontworpen ontwerpen die al in de commerciële productie zijn, worden geaccepteerd voor overweging. Daarnaast moet het product onderscheid maken tussen het oorspronkelijke ontwerp, hoge kwaliteit en innovatie.

Dit jaar namen 130 ontwerpers van Russische meubelfabrieken deel aan de competitie. De jury van ARTLIGA, met bekende Russische en buitenlandse experts op het gebied van industrieel ontwerp, beoordeelde het werk in vier categorieën:

 • NEXT. Meubels voor de keuken.
 • HUIS ONTWERP. Meubels voor de woonkamer, kinderkamer, slaapkamer en hal.
 • INNOVATIE. Gestoffeerde meubels.
 • WERKRUIMTE. Meubels voor kantoor.

Onder de 34 kandidaten in de eerste categorie als het beste merk DMI Dyatkovo werd erkend, zal aanwezig zijn op de concurrentie Barolo collectie, ontworpen door de Italiaanse design studio Zengiaro Design. Moderne productie DMI Dyat'kovo toegestaan ​​precies belichamen het idee van de Italianen, die wereld deskundigen worden erkend op het gebied van meubeldesign. De Barolo collectie, die het interieur oplossingen voor keukens en studio-appartementen omvat waar de keuken in combinatie met gebruikte bewoonbare oppervlakte radius gevels, mat en glanzend email en exclusieve reliëf natuurlijke fineer - afwerking technologie, die in ons land heeft een gloednieuwe dmi Dyat'kovo.

In een reactie op de beslissing van de jury, hoofd van de "Furniture Design" MGHPA hen. Stroganov Kirill Cheburashkin wees op het belang van het verschijnen in Rusland van projecten van dit niveau. In reactie daarop heeft de commercieel directeur van de richting van de "Keuken» DMI Dyat'kovo Gennady Galitsky zei: "Ik ben erg blij dat het advies van de jury viel samen met de indruk van de consumenten - op het moment dat een verzameling van Barolo vertrouwen houdt de status van de leider van de omzet in de lijn van keukenmeubelen. Brand DMI Dyat'kovo zal blijven vasthouden aan het beleid van import substitutie en de Russische klanten tevreden met hoogwaardige producten, die in geen enkel opzicht inferieur aan ontwikkelingen in het buitenland. "

Merk dmi Dyatkovo feliciteert de winnaars van andere nominaties, bedankt de organisatoren van ARTLIGI voor hun bijdrage aan de ontwikkeling van de Russische meubelmarkt en wenst een wedstrijd voor ontwikkeling en welvaart!

Op zaterdag 13 februari heeft de vooravond van Valentijnsdag, het eerste kanaal uitgezonden van het programma "Perfect herstel", de filmploeg is aan het einde van vorig jaar, bezocht ik het meubilair Dyatkovo DMI. Host van het programma, de hoofdredacteur van het tijdschrift "Mezzanine" en voorzitter van de Vereniging van binnenhuisarchitecten Natasha Barbier, met zijn ruime ervaring in het ontwerp, om ervoor te zorgen dat onze meubelen is in geen enkel opzicht inferieur aan de Italiaanse, en besloot niet te worden beperkt tot het bestellen van een salontafel, zoals oorspronkelijk gepland. Als gevolg hiervan is het project uitgegroeid ... tot een stijlvolle en functionele keuken-woonkamer.

De helden van het programma, Anna Snatkina en Viktor Vasiliev, waren erg tevreden met hun nieuwe interieur. We wensen het mooiste paar Russische televisie, dat troost, liefde en geluk in hun huis altijd regeren!

Het programma en de details van het project zijn hier te vinden: http://iremont.tv/videoarchive/17991/

Op 27 september vond een officiële orthodoxe feestdag van de verheerlijking van het kruis van de Heer plaats in de officiële opening van het pijler-kristalkruis in de tempel "Burning Bush". Op deze dag in Dyatkovo Metropolitan Alexander van Bryansk en Sevsk, die de wijding van de wijding van het kruis leidde.

Aanwezig tijdens de plechtige ceremonie, verklaarde plaatsvervangend gouverneur van de Bryansk-regio, Alexander Korobko: "De toewijding van vandaag aan het Gebedskristalkruis benadrukt opnieuw hoe orthodoxe tradities worden geëerd in Dyatkovo. Er is een enorm gevoel van trots voor die meesters die dergelijke kunstwerken maken. We zijn aanwezig op het historische evenement. Ik ben er zeker van dat we over een paar jaar zullen zien hoeveel Dyatkovo zal worden getransformeerd en een centrum van toerisme zal worden, niet alleen voor Russen, maar ook voor gasten uit andere landen. "

Het ontwerp van de stela van 15 meter, bekroond met een kristallen kruis, werd ontworpen door de Venetiaanse architect Giovanni Zanutel. Het metalen booggedeelte van het gebouw is gemaakt door de specialisten van Dyatkovo DOS, de kristallen elementen van het kruis zijn gemaakt door de kunstenaars van de Crystal Plant. De unieke faciliteit maakt deel uit van een sociaal project op federale schaal - de bouw van het toeristencluster "Crystal City", de initiator en hoofdinvesteerder van LLC MK "Katyusha", de toonaangevende dmi-groep.

Op 15 oktober, tijdens zijn officieel bezoek in Dyatkovo plaatsvervangend gevolmachtigd vertegenwoordiger van RF-president in het Centraal Federaal District Moerat Zjazikov en federale inspecteur in de regio Brjansk, Mikhail Kalashnikov een bezoek aan de meubelfabriek «Katyusha» DMI-groep groep, vertrouwd met de productie, de nieuwe collecties van meubilair, vooruitzichten van de ontwikkeling van het merk DMI en nieuwe projecten - de fabriek voor de productie van gelamineerde platen en de opening van een keten van keukenmeubelwinkels.

Murat Zyazikov waardeerde wat hij zag: "De modernste apparatuur, de modernste productie van het Europese niveau. Het ontwerp is fantastisch! "

De gevolmachtigde belangstelling werd gewekt door het sociale project van de dmi-groep van de federale schaal - de oprichting van de toeristische cluster "Crystal City". Het bezoekprogramma omvatte het bezoek van de Dyatkovo Crystal Plant, waar leden van de delegatie informatie kregen over de voortgang van het project.

Plaatsvervangend gevolmachtigde van de president in het centrale federale district bezocht de kerk van de brandende struik en maakte kennis met de nieuwe bezienswaardigheid van de stad Dyatkovo - het kristallen kruis van Poklonnaya dat eind september in de tempel werd geïnstalleerd. Zijn indrukken van wat hij zag passen in een ruime zin: "Niet iedereen gelooft in het Russische wonder, maar dat is het wel!"

In Moskou was er een tentoonstelling I Saloni, waar meubels, decoratie, verlichting, huishoudtextiel en technische accessoires voor interieur werden gepresenteerd. Velen van hen waren te zien in de lente, op de Milan Furniture Salon. Overigens waren er in 2015 14.500 bezoekers uit Rusland.

Rente wederzijds - vorig jaar bedroeg de uitvoer van Italiaans meubilair naar Rusland 774 miljoen euro. Naast de Italianen, die de overgrote meerderheid vormden (280 stands), stelde ik Saloni in Rusland de Britten, Australiërs, Duitsers, Fransen, Amerikanen, Nederlanders, Tsjechen, Spanjaarden en Portugezen tentoon.

Als je de expositie in één woord probeert te beschrijven, dan is het het woord 'contrasten'. Plechtig rijk en barok. Geometrische interieurs in de stijl van de jaren 70 en laconisme moe van visuele ruis nul.

Wijk onverwacht gerehabiliteerd fluweel en een bescheiden respectabele tweed, goud en koper, houtstructuren en futuristische metalen constructies. Eclectisch en "meerlagig", gemaakt ten koste van textiel, designverlichting en ongebruikelijke accessoires. Kreeg een nieuw leeskristal, gedurfde experimenten met afwerkingstechnologieën en een combinatie van texturen.

Maar de tentoonstelling daarvoor en de tentoonstelling, om de meest geconcentreerde tendensen te demonstreren, en wat voor hen te gebruiken in het interieur van uw appartement - u beslist. Zoals eens de wijze Coco Chanel zei, zou luxe comfortabel moeten zijn, anders is het geen luxe.

Beste vrienden! Op zaterdag 17 oktober, om 11:55 uur op het NTV-kanaal, werd het programma "Housing issue" met onze deelname uitgezonden.

Het vernieuwde interieur van de slaapkamer voor de helden van het programma is ontwikkeld door de beroemde Russische ontwerper, de oprichter van het architectenbureau SL * project Alexei Nikolashin.

Voor het project werd het ASTI-bed gepresenteerd in een zachte textielomhulling met de Nature-matras uit de BeautyLine-serie, evenals een kast, opbergsysteem en wandpanelen.

Meubels voor meubels werden gemaakt volgens de schetsen van de ontwerper met behulp van een unieke schildertechnologie. De gevels en wandpanelen van de kast zijn een complex tweedimensionaal ontwerp en lijken op een barcodetekening met hun textuur.

We zijn erg blij dat de helden van het programma waren tevreden met hun nieuwe interieur en de hele filmploeg, die een uitgebreide ervaring met meubels uit verschillende fabrikanten heeft nota genomen van de hoge kwaliteit van de producten DMI Dyat'kovo en het uitstekende werk van onze bouwers, het verzenden van een recensie met de woorden: "Jongens, haal de hoed! Je bent geweldig. »»

Klik op de link om de overdracht te bekijken.

Het woord "concept" komt van de Latijnse conceptus, wat in vertaling betekent "een innovatief idee dat een creatieve betekenis bevat". Meubelcollectie voor slaapkamers Het CONCEPT rechtvaardigt zijn naam volledig - het is al enkele jaren de verkoopleider. Het geheim is dat het CONCEPT je in staat stelt om een ​​interieur te creëren in een moderne stijl, die wordt gekenmerkt door laconicisme en betekenis van elk detail. Dit meubilair kan zich aanpassen aan de smaak en de karakters van de eigenaars, zonder de essentie te veranderen.

Kom naar TM DMI-winkels voor een nieuw conceptueel interieur. Meer informatie over de voorwaarden van de promotie is te vinden in de verkoopadviseurs en in onze online winkel.

De winkel beschikt over de modernste collecties Europese designmeubels: woonkamers en slaapkamers, kinder- en jeugdkamers, gangen en kasten. Stijlvol en functioneel meubilair TM DMI Dyatkovo is gemaakt, zodat iedereen nieuwe facetten van thuiscomfort en comfort kan ontdekken.

Een van de voordelen van TM DMI is het leveren van een volledig dienstenpakket dat van de renovatie van het interieur een aangename creatieve activiteit maakt. Realiseer de droom en wij zorgen voor al het andere. Attente en beleefde consultants staan ​​klaar om een ​​gratis 3D-visualisatie van uw toekomstige interieur te ontwikkelen en een samenstelling te maken waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen. Daarnaast biedt de salon bezorgdiensten en professionele meubelmontage.

Kom, we wachten op je!

Openingstijden: 10.00-22.00 uur. Bel voor meer informatie: 8-906-738-12-30.

De wedstrijd "Summer Marathon" werd afgerond, waarbij verkoopconsultants van TM DMI Dyatkovo-merksalons uit het hele land deelnamen.

Het "toegangsticket" voor deelname aan de wedstrijd was het verkoopvolume, dus de beste prijzen werden gegeven aan de besten van het beste - de verkopers die in staat waren om de taken van het maximale aantal klanten op briljante wijze op te lossen. In TM DMI waardeert Dyatkovo de professionaliteit en het initiatief van medewerkers ten zeerste en universele erkenning op zichzelf is een beloning voor de winnaar. Niet minder aangename bonus waren waardige prijzen - contante certificaten, tablets en horloges.

De eigenaar van de hoofdprijs, een certificaat voor 500 duizend roebel, was Elena Popova van FE Berkut, Khabarovsk. Alle vriendelijke team DMI feliciteert Elena met de overwinning en wenst verdere successen, interessante interieurprojecten en zoveel mogelijk kopers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 76 = 86