Loft-stijl appartementen

Loft-stijl in het interieur van een klein appartement: tips voor decoratie

In de jaren veertig van de vorige eeuw, in de Verenigde Staten, die een periode doormaakte van de Grote Depressie, een economische en industriële recessie, begonnen de mensen de lege gebouwen van fabrieken en fabrieken te bezetten voor huisvesting. Ze hadden noch de mogelijkheid, noch de grote wens om iets in deze productiefaciliteiten te veranderen.

Om deze reden bleven veel van de elementen die kenmerkend zijn voor industriële gebouwen onveranderd en werd de basis van de nieuwe stijl. Water- en ventilatiebuizen en bakstenen muren zonder muren, balken aan het plafond met grove lichten die eraan hingen, onmerkbaar "vloeide" naar een nieuwe stijl, die een loft werd genoemd. Maar hoe moeilijk het ook voor een persoon was, het is bijzonder om uw huis te versieren en uit te rusten, en in de loop van de tijd begonnen mensen originele, stijlvolle en ongewone interieurs te creëren in dergelijke appartementen.

Deze stijl wordt vaak 'attic9raquo ;. Dit is hoe het uit het Engels is vertaald. De karakteristieke functies omvatten de volgende functies:

 • Eenvoud van de situatie.
 • Hoge plafonds.
 • Minimale partities (alleen de badkamer wordt apart gescheiden).
 • Ontbreken van luxe goederen.
 • Voor de zonering van het pand worden meubels of verplaatsbare scheidingswanden gebruikt, die van onderaf ondoorzichtig zouden moeten zijn.
 • Afwezigheid van gordijnen.
 • Behang in de loftstijl wordt niet gebruikt.
 • Maximaal gebruik van natuurlijk licht.
 • Engineeringcommunicatie is open - dit zijn loft-achtige elementen.
 • De overvloed aan metaal is welkom.

Veel fans van loftstijl, die de kenmerken hebben gelezen, zullen overstuur zijn. Het is duidelijk dat in een klein modern appartement, dat zich in een gebouw met meerdere verdiepingen bevindt, aan deze vereisten niet zal worden voldaan. Maar wanhoop niet, voor moderne ontwerpers is niets onmogelijk.

Appartement in loft-stijl met één slaapkamer kan vandaag worden ingericht, hoewel omwille van de rechtvaardigheid gezegd moet worden dat het eerder een stijl dan een pure stijl zal zijn. Maar dit stelt de eigenaars van kleine appartementen niet teleur, die van een dergelijk interieur droomden.

Stijlzolder in het interieur van een klein appartement

Vandaag zullen we de twee meest voorkomende opties overwegen: een studio-appartement met hoge plafonds, maar een heel klein gebied en een legendarische Chroesjtsjov met plafonds van ongeveer twee en een halve meter.

In het eerste geval zijn moderne interieurs in de loftstijl redelijk geschikt, en u kunt het gebied zelfs vergroten door een slaper op de nieuw gecreëerde tweede verdieping te plaatsen. Om dit te doen, moet je de site uitrusten, die tot een minimum van 1,8 meter moet worden genomen. Een dergelijke reconstructie is mogelijk als de plafonds in de ruimte niet lager zijn dan drie en een halve meter.

Onder de site meestal uitrusten van het kantoor, bibliotheek of gewoon een recreatiegebied met een fauteuil en een salontafel. Zo'n plafondhoogte zorgt ervoor dat de afwerking wit is (standaard voor loft) of donkerder. U kunt gestileerde houten balken gebruiken om de plafonds in een dergelijke ruimte te versieren. Geïnstalleerd op hen, zullen kleine metalen lampen er organisch uitzien.

Deze optie is ongetwijfeld moeilijker uit te voeren, omdat de vrije ruimte, die typerend is voor deze stijl, wordt beperkt door de grootte van kleine kleine kamers en lage plafondhoogte. Daarom kan zonder herontwikkeling in deze situatie niet doen.

De eerste stap is om zich te ontdoen van partities en muren (niet-dragende). Dit creëert een studio in de loftstijl. Maar het is noodzakelijk om te weten dat dergelijk werk noodzakelijkerwijs moet worden gecoördineerd en gedocumenteerd in de stadsafdelingen van de architectuur.

Als je zo'n grootschalige reconstructie niet plant, kun je de afbraak van lichte wanden beperken - ingebouwde kasten, pantry's, mezzanines, die vaak te zien zijn in gangen of minuscule gangen tussen hen en keukens. Zulke ontwerpen maken het pand nog krapper en dieper. Laten we nu kijken naar hoe een loft-kamer eruit kan zien.

Als je in een bakstenen huis woont, is het het beste om de muren in hun oorspronkelijke staat te laten, maar de steken van het metselwerk moeten een beetje worden verlicht, waardoor de structuur van de muur wordt benadrukt. In het oude huis om het metselwerk te herstellen, dat vele jaren was gepleisterd, geschilderd, behangen, uiterst moeilijk. Daarom kunt u behang gebruiken in de loftstijl, waarbij baksteen- of steenmetselwerk wordt gesimuleerd.

Als de wanden in de gang beton zijn, kunt u grove stukadoors gebruiken (zonder het slijpen te voltooien). Typisch, de hal - de kamer is donker, zodat u de gipsoplossing kunt voorbereiden van gewone (grijze) en witte cementen. Zo'n compositie zal de ruimte enigszins verlichten.

In kleine appartementen raden alle ontwerpers van plafonds aan in wit te schilderen, waardoor ze visueel worden verhoogd. Allereerst gaat het om een ​​donkere en kleine gang.

In een dergelijke inkomhal moet de inrichting "Spartan9raquo;, eenvoudig zijn. Het kan een houten nachtkastje zijn zonder franjes in de vorm van gedraaide handgrepen, gepolijste oppervlakken, enz. En een spiegel op de vloer.

Voor verlichting past de eenvoudigste opknoping lichten en schansen. Het is wenselijk dat ze van metaal zijn gemaakt. Opgemerkt moet worden dat de stijl van het hok in het interieur van een klein appartement, en de gang in het bijzonder, niet voorziet in opknoping op de muren van alle objecten. Een uitzondering kan alleen een open plank van een eenvoudige vorm zijn.

Een bakstenen muur in loftstijl is een onmisbaar element in deze stijl. In de woonkamer moet ten minste één kader worden ingelijst. Voor de decoratie van andere muren kunt u gestructureerde pleister gebruiken.

Het is wenselijk dat de vloer in de kleine woonkamer van hout is. U kunt een vloerbedekking gebruiken die beton of steen simuleert. Past in deze stijl en porseleinen tegels en eenkleurige tegels.

Het is bekend dat de ramen in industriële gebouwen verschillen van residentiële gebouwen in hun grote afmetingen. In de oude Chroesjtsjov zijn ze standaard en kunnen ze niet worden verhoogd. Maar om ze visueel te vergroten, misschien door frames met verticale imposts te bestellen. Beter als de ramen in loft-stijl van hout zijn, omdat er in een dergelijk interieur geen plastic mag zijn.

Gordijnen worden niet aanbevolen. Windows blijft vrij van textiel. Je kunt alleen horizontale jaloezieën gebruiken, alleen 's avonds en' s nachts laten vallen, en 's middags vouwen ze over het raam.

De stijl van de loft in het interieur van een klein appartement is aantrekkelijk voor veel jonge mensen, omdat u verschillende meubels in de kamer kunt gebruiken: zowel in kleur als in grootte. Als je een grote bank "onder de huid" hield, voeg dan een leunstoel, een staande lamp en een tv toe - en de kamer is gemeubileerd.

Het is heel belangrijk dat het meubilair niet dicht bij de muren komt. In de loftstijl is dit een must. De afstand tot de muren moet minstens dertig centimeter zijn.

Een kamer in loftstijl mag niet meer dan twee partnerkleuren in zijn interieur hebben. Ze kunnen bijvoorbeeld zwart en wit, zand en bruin worden, die later met verschillende tinten worden gespeeld. Een paar felle accenten kunnen alleen maar textiel zijn - een kleine mat op de bank, decoratieve kussens erop.

Voor interieurdecoratie in de loftstijl, gebruikt de slaapkamer koude natuurlijke kleuren, met lichte tinten overheersen. Een kleine slaapkamer ziet er ruimer uit, dankzij het contrast van tinten. Meest gebruikt zijn:

Meubilair in de stijl van een loft voor een slaapkamer wordt geselecteerd in overeenstemming met bepaalde regels. Interieurartikelen moeten zo multifunctioneel mogelijk zijn en tegelijkertijd de origineelste en meest gedurfde ontwerpideeën belichamen.

Het bed moet noodzakelijkerwijs van metaal zijn. Stoffering is toegestaan. U kunt een volledig houten model kiezen. Maar in dit geval moet het hout niet bedekt zijn met vernis. In een dergelijke slaapkamer is een minimale hoeveelheid meubilair toegestaan:

Het bed staat tegen de muur, met elementen van onafgewerkte afwerkingen. De rest van het meubilair is chaotisch geplaatst. In de regel worden binnenobjecten lichte accenten tegen de achtergrond van lichte wanden.

Zelfs zo'n ascetische stijl, zoals een loft, doet niet zonder textiel. Toegegeven, het is beperkt tot het minimumbedrag. We hebben al gezegd dat de gordijnen in dit geval niet welkom zijn, zodat het textiel alleen wordt aangeboden met een deken op bed en linnen. Kan worden gebruikt en tapijt op de vloer, maar een kleine, verzadigde felle kleur.

De hoofdtaak in het ontwerp van een kleine keuken in de loftstijl is het creëren van de meest functionele ruimte in een beperkte ruimte. Wanneer de vorm van de keuken en het gebied niet een kwestie van trots zijn, moet u een aantal ontwerptrucs gebruiken die visueel en functioneel, althans enigszins, de ruimte kunnen veranderen.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de juiste zonering, die niet alleen met behulp van meubels wordt bereikt, maar ook dankzij de competent gekozen kleur van de muren. Voor een keuken in loftstijl is de maximale verlichting en meubelarrangement erg belangrijk.

Veel mensen denken dat de keuken in loft-stijl donker en somber is. Maar dit is een waanidee. Tegenwoordig bewijzen ontwerpers het tegenovergestelde en creëren ze keukens in warme en lichte kleuren. Vaak zie je in het interieur naast de bakstenen muur glanzende witte tegels en textiel in rustige tonen.

Maar de meeste experts op het gebied van design zijn er zeker van dat in een klein appartement de keuken moet worden gecombineerd met de woonkamer. In dit geval raden ze aan de keuken uit te rusten op de meest onopvallende plaats en ongewoon te spelen. Zodat u de ruimte visueel kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld in de woonkamer om een ​​houten vloer te maken, en voor de keuken - van tegels. De praktijk bewijst dat de keuken-woonkamer in loft-stijl de meest winstgevende oplossing is voor eigenaren van appartementen met een bescheiden omvang.

In een kleine loftkeuken moeten veel huishoudelijke apparaten aanwezig zijn, waaronder moderne modellen en zeldzame monsters. Een oude plaat kan bijvoorbeeld naast het nieuwste model van een koelkast met een ingebouwde computer bestaan.

En deze kamers moeten zo eenvoudig mogelijk worden ontworpen. Maar als u rekening houdt met hun grootte in kleine appartementen, wordt het duidelijk dat de eigenaren zich geen excessen eenvoudig kunnen veroorloven.

In deze ruimtes is het niet wenselijk om een ​​heldere tegel met een patroon te gebruiken. In de loftstijl is een monofonisch of witzwart mozaïek dat geen duidelijk patroon heeft meer geschikt. Veel glas en metaal zijn welkom. De gootsteen kan van roestvrij staal zijn. Uitstekende aanvulling op het verchroomde interieur van de grote verwarmde handdoekhouder.

Loodgieters, zelfs moderne, moeten eenvoudige vormen zijn. Bad - altijd op de benen.

Zoals u kunt zien, kunt u met de stijl van loft in het interieur van een klein appartement, in feite minimalistisch, rationeel de beschikbare ruimte organiseren. Het wordt echter niet levenloos en koud. Liefhebbers brengen in het interieur van hun huis heldere accenten en originele oplossingen loft stelt u in staat om te experimenteren, om de verbeelding te laten zien, misschien meer dan enige andere innerlijke richting. Daarom, als je houdt van vreemde en soms ambigue accessoires, surrealistische schilderijen, sculpturen van schroot, ga er dan voor: het hok is jouw stijl.

Klein appartement in loft-stijl - onafhankelijk

Een goede foto op internet! En wat willen inwoners van odnushki, ze willen ook in een luxe ruime loft wonen? Sceptici ondanks dat we zullen bewijzen dat een klein appartement in loftstijl geen absurditeit is, maar een realiteit. En laten we laten zien dat de stijl van het hok ideaal is, wanneer het budget voor reparaties vrij klein is.

Omdat de interieurstijl een manier van leven en de sfeer van het huis is. En niet de beelden.

Velen geloven dat de stijl van het hok alleen geschikt is voor appartementen, het maximum voor een landhuis, zeggen ze, het hok is een enorm industrieel gebouw, en het is onwerkelijk om het opnieuw te maken op 40 vierkante meter, dus er valt niets te beschrijven.

Maar de ontwerpers zijn het daar niet mee eens - en ze hebben te maken met projecten in kleine loftstijl. Het probleem is dat bewoners van kleine appartementen vaak geen geld hebben voor een ontwerper. Dus sorry, beste ontwerpers, we zullen ons huis onder het hok stileren met onze eigen handen.

Ontwerp in de loftstijl - waarom hij zo is

Het feit is dat de loftstijl niet zozeer een architecturaal formaat is als een stemming, een manier van leven. Het begon allemaal met het feit dat in de jaren 1940 in New York het land erg duur werd en dat de industriëlen hun fabrieken en fabrieken moesten verplaatsen van de grote stad. Maar de gebouwen bleven.

Verplaatsen naar de lege winkel welvarende geheel verlaten, maar voorwaardelijke makkelijker, vooral creatieve mensen, grote kamer vrij te komen - en goedkoop, en een kunstenaar studio-huis in afgewerkte vorm. Omdat een beetje opruimen, regelen kunstvoorwerpen en een paar stoelen - en hier is een bohemien salon voor tentoonstellingen en voorstellingen, kan ook leven. Dus loft stijl niet langer een indicator van de architectonische en omgevormd tot een manier van denken.

En dit is het hele hok: het is ascese, tevredenheid met de kleine, eindeloze creatieve vlucht en de weigering van luxe (hoewel de chique fluwelen sofa op de achtergrond van de oude pleister er geweldig uitziet).

Begrijp je dat? Voor een echte loftstijl zijn plafonds van vijf meter niet zo belangrijk als de geest van vrijheid. Dit is geen bakstenen muur en pijpen onder het plafond, maar een creatief eclectisch interieur, ondenkbaar zonder de objecten van de hedendaagse kunst in al zijn verschijningsvormen.

Deze lijn wordt niet eens begrepen door ontwerpers, maar nu weet je: je hebt in de eerste plaats een creatief interieur nodig, en de tweede is een industriële.

Wat moet het interieur van een appartement in de loftstijl zijn

Dus, wat is het waard om tijdens reparatie te veranderen, zodat het appartement de sfeer van een Amerikaans hokje voelt?

1. Introduceer de geest van de plant (doorgestreept) van het interieur van de loft

Maar je zult moeten beginnen met het zoeken naar diezelfde elementen van de 'verlaten fabriek'. Want als in eerste instantie bedrijfsgebouwen zouden worden verbouwd tot woongebouwen, dan moet u, de eigenaar van een standaard appartement, het tegenovergestelde doen, een industrieel object maken vanuit het appartement.

Er zal moeten worden te denken dat in uw appartement met uitzicht op een soortgelijke installatie? Het blijkt dat onder de gipsplaten waren ooit verborgen het hele systeem van water buizen onder het pleisterwerk dragende wanden kan worden gevonden van de oude rode bakstenen, en gietijzeren batterij, is het noodzakelijk om de klep bekleding te verwijderen en verven ze helderder, de ideale situatie. Dus het ziet er in het kader van het laminaat zijn geïnteresseerd in, wat hebben we voor verlaagde plafonds ... Bare beton? Elegant - verlaat! Vloeren, zou het echter beter in te vullen in een speciale stofvrije mengsel aanwezig zijn, maar zelfs op een betonnen plafond, metalen hangers, misschien niet om te schieten.

Veel van dergelijke 'vondsten' zullen al tijdens het reparatieproces worden onthuld. Alle waarnemingen moeten in het notitieblok worden genoteerd om ze na de onafhankelijke opstelling te kunnen gebruiken.

2. Werk met oppervlakken. Top 3 facturen voor Loft volgens Loggia

Materialen en oppervlakken in het interieur van de loft spelen een grote rol. En als de muren van je Chroesjtsjov zijn gemaakt van dakspanen - het maakt niet uit, de baksteen en het beton kunnen perfect worden nagebootst met dezelfde getextureerde pleisters.

Italiaanse fabrikant van decoratieve coatings Loggia beveelt aan om een ​​textuur te kiezen die luxe en ruwe industriële verwerking combineert. Het is de stijl van het hok waarmee je bijvoorbeeld een muurbedekking "voor beton" aan de ene muur kunt gebruiken, en aan de andere - Venetiaanse pleister of "fluwelen" textuur - alles in één kamer! We raden de volgende materialen aan.

 • Kymera - een unieke coating is niet alleen met het effect van roest, maar natuurlijk geoxideerd metaal, heeft zelfs magnetische eigenschappen.
 • Marmo Romano - hiermee kun je een diepe textuur creëren.
 • Diamond - het effect van natuurlijk metaal.

Na loft taak - om een ​​kamer een verscheidenheid aan functies maken (als de voormalige winkel en werd een keuken, en een kantoor, woonkamer en op hetzelfde moment), en functionele gebieden geen betere mogelijkheden te scheiden door scheidingswanden, maar gewoon een ander ontwerp van de muren en de vloer. In deze zin, sierpleister, ter beschikking gesteld, in staat stellen de ziel in te schakelen in de afgelopen jaren. Metselwerk, betonblokken, afbrokkelende gips, fijne zijde of marmer oppervlak - gips alles kan. Is dat hout in het hok vol moet worden gebruikt, zelfs als je meester in staat is om perfect te imiteren hout gips.

Natuurlijk, naar een klassieke loft met een ruim pand, we zijn ver weg, maar misschien kan je zelfs in je appartement de lay-out veranderen? Praat met een bekende architect of toon een appartementsplan op een professioneel forum - het kan heel goed zo zijn dat, bijvoorbeeld, een woonkamer kan worden gecombineerd met een keuken of een scheidingswand maken tussen kamers met glas. Dit is voor jou en de felbegeerde ruimte.

Zelfs als u de wanden niet in uw geval kunt verplaatsen, volstaat één gevoel van een grote ruimte. Lichte kleur van de muren, niet te hoge meubels - er zijn genoeg tips op het internet, zelfs als we een artikel hebben geschreven over de uitbreiding van de ruimte. Als je aan het hok denkt, is het tijd om na te denken over opslagsystemen en de best verborgen te kiezen.

En ramen: het is onwaarschijnlijk dat je ze dramatisch kunt verhogen, maar om de traditionele gordijnen te verwijderen, is niets waard - "lucht" zal een orde van grootte groter zijn. Als je je voor de buren moet verbergen, kies dan laconieke rolgordijnen of iets dergelijks. Maar om de ramen te veranderen in plastic, hoef je niet eens te denken, dood de stijl - je kunt de oude houten behoorlijk verdraagzaam herstellen en isoleren, en na een succesvolle contrasterende kleur kunnen ze een sieraad van het interieur worden.

Loft verafschuwt rommel van overbodige dingen. Het huis zal moeten veel comfort verduren attributen: Behandel tapijten buren, studenten, dekens, die elke stoel werden aangelegd - de grootmoeder, en niet te beledigen, te vragen om zijn oude boekenkast vervangen.

Voor het comfort en de huiselijke sfeer op het hok ontmoeten de voorwerpen van kunst, ongewone meubels en de attributen van romantiek elkaar.

Trouwens, om een ​​appartement te repareren in een nieuwe stijl van een loft in het gebouw - meestal redding. Tegelijkertijd kunt u veel sparen: de wanden hoeven niet te worden gepleisterd en de vloeren zijn perfect geëgaliseerd. Plafonds kunnen ook ruw worden achtergelaten, en zelfs de bedrading hoeft niet te worden verborgen in de muren, waardoor ze worden bespaard. Maar om niet te overdrijven, kiest u slechts een of twee oppervlakken die u onaangeroerd laat, het interieur moet residentieel en gastvrij blijven.

5. Meer stijl, meer creativiteit!

Om onafhankelijk een appartement in loftstijl te regelen, moet je echt gratis zijn. Hier kunt u veilig Buddha-figuren en moderne schilderijen combineren met een ironische kleurrijke fauteuil, een prachtige kristallen kroonluchter met goedkoop plastic meubilair - het hok vraagt ​​om mixstijlen en tijdperken.

Het belangrijkste is niet om de vrijheid te verwarren met een slechte smaak: om niet te misrekenen, geleid door een mengsel van industriële stijl met minimalisme, elementen van de high-tech stijl en oude retro ding, meubels uit het verleden en, indien mogelijk, een echte antiek. En nogmaals, zonder kunstvoorwerpen kan het niet.

Verander een klein appartement in een gezellige loft, en zelfs met hun eigen handen, - een zeer avontuurlijke taak. Maar kijk eens naar de foto's van de voltooide projecten - zelfs een kleine studio kan worden getransformeerd in een uniek huis in Manhattan.

Appartement in loftstijl - een geweldige combinatie van stijl (75 foto's)

In het moderne ritme van het leven is het ontwerpen van een appartement in loftstijl een van de meest populaire appartementen die alleen over de hele wereld bestaan.

De appartementen zijn ingericht volgens het principe van een minimum aan verschillende scheidingswanden en een maximum aan vrije ruimte met frisse lucht. Deze stijl is praktisch en functioneel.

De ruwe versie van de decoratie op de muren ziet er immers, ondanks alle specificiteit, zeer origineel uit.

Kijk maar eens naar de gepresenteerde foto's van het appartementsontwerp in loftstijl in dit artikel, en u zult persoonlijk het bovenstaande zien!

De baksteen-methode van decoratie ziet er behoorlijk opmerkelijk uit. En kies deze richting, in de regel, creatieve aard.

Het ontwerp van loft-appartementen is ongelooflijk praktisch, omdat het minimale aantal meubels u toelaat de ruimte in te richten met licht en ruim.

Als u vanuit het Engels vertaalt. betekent een zolder / woonkamer aan de bovenkant. Het hart van deze stijl is functioneel, ongedwongen meubilair, grote raamopeningen, waarop absoluut geen gordijnen zijn.

Er zijn vrijwel geen decoratieve elementen, en wat betreft de keuze van het kleurenschema in het interieur van het loft-appartement, is het beter om een ​​koude schaal te kiezen.

In alle andere stilistische richtingen, pleisterwerk op de muren samen met een kale bakstenen bekleding of de banale vloer, geplooid uit de meest voorkomende planken - zijn gebreken. Integendeel, deze details zijn een echt hoogtepunt van belang.

Het ontwerp van het ontwerp van het loft-appartement is gebaseerd op het ontwerp:

 • een verscheidenheid aan gegroepeerde oplossingen voor de architecturale richting.
 • hoge plafonds in lichte kleuren met een open indeling en volledig of gedeeltelijk ontbreken van scheidingswanden. Bijvoorbeeld een variant van een appartement - een studio met zonering met behulp van een kleurenschema, een origineel ontworpen verlichting, half transparante scheidingswanden;
 • ongebruikelijke decoratieve elementen, zoals graffiti, verschillende posters, andere thematische afbeeldingen;
 • industrialisatie in woonruimte - bagagestukken, kale buizen, ventilatiesysteem, enz., die de industriezone kunnen herinneren.
 • "Het ontwerp van het studio-appartement in loft-stijl is opmerkelijk voor correct gekozen verlichting. Ook hier is het niet gebruikelijk om raamopeningen met gordijnen op te stellen. "

Alles wat hierboven wordt vermeld, is een industrieel kenmerk en moet harmonieus worden gecombineerd in een stijlvolle uitvoering. Dit betreft:

 • technologie;
 • gemetalliseerde oppervlakken;
 • glazen wanden, spiegels.

U kunt bijvoorbeeld overwegen om een ​​eenkamerappartement met loftdesign te ontwerpen:

 • tussen de keuken en de hal is er geen scheidingswand, omdat beide zones verenigd zijn tot één geheel;
 • minimale hoeveelheid meubilair. En degene die bestaat - voert uiterst praktische functies uit;
 • op een muur een zwart-wit groot fotoprint;
 • Een groot verlichtingsapparaat is op de vloer geïnstalleerd;

Een metalen trap die naar de zolder leidt of die gewoon nabootst. Muren in hetzelfde kleurenschema, maar het oppervlak van het plafond in sommige niet-standaard kleurprestaties.

Het ontwerp van een klein appartement in de stijl van loft, of groot is in de meeste gevallen gemaakt in grijstinten.

Deze stijl - perfect voor verschillende soorten mensen:

 • creatieve losheid, omdat loft - een chique manier om studio's te ontwerpen;
 • degenen die financiële beperkingen hebben, aangezien deze stijl met minimale kosten wordt gecreëerd, resulterend in een ongelooflijk stijlvol interieur;
 • degenen die beschikken over een ruime lay-out, met hoge ramen en een enorme hoeveelheid vrije ruimte;
 • degenen die op de een of andere manier willen opvallen door niet-standaard manieren te kiezen om hun huizen te versieren.

Het ontwerp van een appartement in loft-stijl is het beste wat kan zijn voor de implementatie van de meest gedurfde ideeën en oplossingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 1