Porseleinen steengoed onder een steen voor een vloer

Keramisch graniet voor de vloer onder de steen: de betrouwbaarheid van het huis als een kasteel

Keramisch graniet wordt beschouwd als een universeel bekledingsmateriaal, onberispelijk voor het ontwerp van gebieden met een hoog vochtgehalte. Het heeft dezelfde kenmerken als sanitaire faience. De mate van slijtvastheid van dit materiaal is hoog, het is vrij eenvoudig te bedienen. De meest primitieve reinigingsmiddelen kunnen gemakkelijk elke vervuiling verwerken.

Een breed scala aan gestructureerde en gekleurde keramische graniettegels stelt u in staat om een ​​divers ontwerp te creëren, de meest unieke, gewaagde auteursoplossingen te belichamen.

Onder hen staat een steenimitatiemateriaal dat uit elkaar valt, dat niet alleen wordt gebruikt om het uiterlijk van het gebouw (tuin, veranda, enz.), Maar ook voor binnenhuisdecoratie, met name vloeren, te geven.

Keramisch graniet voor de vloer onder de steen ziet er niet anders uit dan het natuurlijke. De textuur, kleur, rock zijn verrassend met zijn verscheidenheid en kunnen, het huis versieren, het decorativiteit, verfijning en rijkdom geven.

Maar afgezien van esthetische voordelen, trekt het materiaal zowel zijn technische als operationele kenmerken aan:

 • betrouwbare imitatie;
 • economie van middelen - drie keer goedkoper dan natuursteen;
 • hoge oppervlaktekwaliteit;
 • weerstand tegen mechanische invloeden: het slijt niet na verloop van tijd en kraakt niet;
 • hogere sterkte voor veel soorten natuurlijk materiaal.

betrouwbare coating

Met de hedendaagse technologie kunt u keramische granieten vloertegels maken, waardoor u een gevoel van oudheid krijgt: het vertoont duidelijk tekenen van slijtage vanaf dat moment. Verrassend genoeg veroorzaakt een dergelijke onbewuste onderbewuste vloer een speciaal gevoel - een ietwat versleten ruw oppervlak alsof een eeuwenoud zegel van zijn betrouwbaarheid is bedrukt.

Altijd verfraaien van natuursteen werd beschouwd als een teken van rijkdom en luxe. Ik moet zeggen dat er zelfs in onze tijd niet veel is veranderd - het enige wat natuurlijk is, is zijn positie ten opzichte van porselein.

Gestileerd onder de stenen vloer: ontdek de voordelen

Het leggen van vloeren met keramisch graniet is onomstotelijk eenvoudiger en toegankelijker dan het leggen van een steen. Zelfs als je het duurste keramische graniet-marmer met honderd procent nauwkeurigheid kopieert, kost het veel minder dan echt marmer. Maar marmer is ook heel wispelturig qua zorg: het accepteert de effecten van zure en olieachtige media niet, het weerspiegelt niet de temperatuurveranderingen en fysieke invloeden die kenmerkend zijn voor de keuken.

Het overtreft elke natuursteen door zijn eigenschappen in verschillende orden, bovendien is het mogelijk om de textuur, kleur en het patroon te verkrijgen die voor een bepaalde kamer gewenst zijn.

Een goede verzorging zorgt voor een lang, zelfs eeuwig leven zonder dat dit ten koste gaat van uw uiterlijk, wat niet gezegd kan worden van een massief graniet, laat staan ​​een zacht natuurlijk marmer.

Om ontwerpoplossingen met het juiste decoratieve effect te implementeren, vaak in dezelfde kamer, moet u verschillende kleuren, texturen of tekeningen combineren. Speciale eigenaardigheden van het interieur worden gegeven door het gebruik van tegels van verschillende groottes, waardoor een gevoel van asymmetrie ontstaat.

Bij vloeren wordt vaak gebruik gemaakt van afwisselend gepolijste, matte of gestructureerde tegels. De vloer blijkt heel mooi, met het spel van licht en schaduw, en verhult op zichzelf niet meer gevaren van een solide gepolijste coating (tamelijk hoog huishoudelijk trauma). Meer informatie over de typen is te vinden op de pagina van de site "Porcelain for sex".

Voor de vloer zijn de maten 600 * 600 het meest geschikt. Hij is niet de grootst mogelijke grootte, het is handig, omdat hij gelijke kanten heeft. Je kunt je gemakkelijk voorstellen hoe het op de grond zal liggen en berekenen hoeveel materiaal nodig zal zijn.

Met behulp van moderne apparatuur kunt u niet alleen keramische graniettegels, maar ook verschillende fragmenten uitsnijden. Hiervan kunt u kunstwerken maken, unieke panelen op de vloer van verschillende afmetingen. Trouwens, de panelen, de meest eenvoudige in inhoud, kunnen volledig op zichzelf worden geassembleerd.

Het gebruik van vloertegels onder de steen in moderne interieurs, de materiaalkeuze

Vloertegels zijn een speciaal soort coating, die verschillende soorten natuursteen imiteert in zijn textuur.

Imitatie van natuurlijke coatings

Tegel onder de natuursteen voor de vloer is gemaakt van porseleinen aardewerk of PVC. Geprefabriceerd porselein, omdat het betere indicatoren heeft voor vorstbestendigheid en duurzaamheid. Om deze redenen vaak gebruikt als dekking in drukbezochte openbare plaatsen.

Gebruik buitenshuis

De natuursteen heeft een poreuze structuur en imitatie heeft praktisch geen negatieve eigenschap. Waarom het negatieve? Vanwege de hoge porositeit zorgt de kwetsbaarheid voor vocht, die in de structuur is binnengedrongen, voor gunstige voorwaarden voor de reproductie van bacteriën, voor minder vorstbestendigheid.

Bovendien kunnen de voordelen van het imiteren van materialen worden geteld als:

 • Chemische neutraliteit.
 • Lage mate van slijtage.
 • Eenvoudig te onderhouden.
 • Niet bang voor een scherpe temperatuurdaling.
 • Hoge sterkte.

De aankoop van natuursteen kost een aanzienlijke hoeveelheid, en imitaties worden natuurlijk verkregen, het is moeilijk om ze te onderscheiden.

De textuur wordt nagebootst door verschillende soorten coatings. Het is de moeite waard om kort de eigenschappen van dit soort tegels te bekijken.

Keramisch graniet wordt gekenmerkt door een bijna nul graad van waterabsorptie, wat het de beste optie voor een badkamer maakt. Vloertegels onder de steen absorberen geen vocht, waardoor de waterlekkage naar de lagere verdiepingen wordt verminderd.

Het blijkt een dichte structuur te zijn door te drukken en te braden bij hoge temperaturen. Het persen is halfdroog, wat een mooie textuur van de stenen geeft. Het is niet gemakkelijk om te breken of scheuren te veroorzaken in tegenstelling tot keramische soorten.

Vaak wordt porselein-steengoed verward met marmer, dat moeilijk kunstmatig te noemen is, omdat het proces van de vorming ervan van nature voorkomt. Het blijkt marmer in de kristallisatie van kalksteen en dolomiet.

Je kunt marmer onderscheiden van graniet op prijs. Omdat het wordt gedolven in Italië en Griekenland, zijn de kosten ook hoog voor Europa.

Waarschuwing! Marmer wordt niet gekenmerkt door een lage mate van waterabsorptie vanwege de lage dichtheid en hardheid, zodat het een lage sterkte heeft om belastingen te beïnvloeden.

Als de dikte minder dan 2 mm is, dan is dit geen marmer

Marmeren platen voor de vloer worden 2-3 cm dik gebruikt, wat de installatie ingewikkelder maakt, en het graniet heeft een bovenvlak in een dikte van 20 mm.

Dit materiaal wordt gemaakt door extrusie, maar bij lagere temperaturen. Na het persen wordt glazuur aangebracht op het oppervlak, wat de volgende voordelen biedt:

Keramiek heeft een aantal nadelen:

 • Verliest kleur onder invloed van ultraviolette stralen;
 • slaat onder schokbelastingen;
 • gladde ondergrond.

Keramiekvariëteiten zijn verschillende:

 • Klinker. Uitgevoerd in geglazuurde en ongeglazuurde vorm. Het wordt gebruikt voor het afwerken van muren en vloeren in kamers met een hoge luchtvochtigheid, in het zwembad.

Bestand tegen vochtklinkers voor het afwerken van de toegang tot het huis

 • Cotto. Gebruikt voor het maken van rode klei, waardoor het materiaal een mooie natuurlijke schaduw heeft. Glazuur wordt niet gebruikt. Geconfronteerd met materiaal voor alle kamers en woonkamers.

Rode klei onder de compact - cotto

 • Majolica. Een onderscheidend kenmerk van majolica is een geverfd oppervlak. Bijzonder fraai uiterlijk met imitatie van marmer. Als u grote tegels gebruikt en steken minimaliseert, wordt er een ongelooflijk effect gecreëerd in de kamer. De majolica heeft veel ontwerpmogelijkheden. Kan worden gebruikt voor elke stijl, inclusief klassieke trends. In de klassiekers van de toepassing creëert een contrasterende achtergrond, die tegen de achtergrond van meubels en traditionele elementen van het klassieke interieur op zijn eigen lijkt.

Het geschilderde oppervlak van majolica

Dit subtype is vergelijkbaar met linoleum, dat de textuur van natuursteen niet in de vorm van een rol nabootst, maar in de vorm van tegels. Deze gelijkenis wordt verklaard door de structuur:

PVC-coatings hebben het voordeel van eenvoudige installatie en vochtbestendigheid. Vorm geen glad oppervlak en de prijs blijft aangenaam. Maar ze zijn duurzaam omdat ze niet chemisch neutraal zijn, ze hebben schadelijke stoffen in de structuur.

Goed imiteren de textuur van natuurlijk natuurlijk materiaal en tegels uit gips. Breng gipsmateriaal aan voor interieurdecoratie, omdat het een lage vorstbestendigheid heeft. Het heeft de volgende eigenschappen:

 • Lichtgewicht.
 • Hygroscopiciteit - het materiaal is opgenomen in de regulering van vocht in de kamer. Als het overbodig is, absorbeert het, bij gebrek - toewijzingen.
 • Dunne laag. Voordelige kwaliteit, die het mogelijk maakt om met een beetje ruimte te werken.
 • Ecologische compatibiliteit.
 • Niet bang voor blootstelling aan ultraviolette stralen.
 • Brandwerendheid.
 • Verbetert de thermische isolatie.
 • Het dempt geluiden en trillingsgeluiden.

Gipsplaat wordt gebruikt als wandmateriaal (tegel), omdat de sterkte lager is dan bij andere materialen. Het is eenvoudig zelf te verwerken en te passen.

Een van de tekortkomingen van gipsmateriaal is de noodzaak om speciale vochtafstotende coatings te gebruiken, omdat bij blootstelling aan vocht de tegels hun vorm verliezen. Gebruik om deze redenen niet voor badkamers of keukens - ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Decoratieve steen in het interieur

Decoratieve tegels worden veel gebruikt in het interieur. Vloermateriaal met de imitatie van natuursteen wordt gebruikt in combinatie met de muurbedekking met soortgelijke tegels. Bijvoorbeeld: gips tegels worden gedeeltelijk gebruikt met porselein steengoed.

Als de muurbedekking niet over de gehele muur gaat, bedekt de vloerbedekking de hele kamer. Er zijn opties om individuele zones af te werken. Bijvoorbeeld: een werkende keuken of een trap.

Trapmars van porselein

Het ziet er goed uit langs de vloer met een steen in de woonkamer. De striktheid en hoge kosten van het pand nemen verschillende keren toe. In dit geval imiteren marmer vaak - een van de dure soorten coatings van natuursteen.

In grote ruimtes worden gepolijste tegels gebruikt, maar deze zijn traumatisch. Er zijn glanzende veilige typen. Bijvoorbeeld: gerolde keramiek, anders geglazuurd genoemd, met een fluwelig glanzend oppervlak, glijdt niet weg, omdat het ruw is.

Matt glijdt niet weg

Dus imiteer een wilde steen die niet binnenshuis wordt gebruikt, want hij is onhygiënisch en glibberig. Simulatie is praktisch niet extern verschillend, maar het heeft operationele eigenschappen die de voorkeur hebben.

Belangrijk! In ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zijn antislip-soorten tegels verplicht.

Een steen of een steentegel voor een interieur - een uitstekende variant, maar om een ​​aangename en gezellige sfeer te creëren is moeilijk, omdat de kunststeen harmonieus wordt betreden, adviseren om diensten van professionele ontwerpers te gebruiken.

Porseleinen steengoed voor een vloer onder een steen

De afmeting: 330x330 mm,

Afmeting: 600x600 mm,

De grootte: 598x297 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

Collectie: Jackstone 32,6Х32,6

Afmetingen: 326x326 mm,

De afmeting: 500x500 mm,

Grootte: 400x400 mm, 400x400 mm,

De afmeting: 500x500 mm,

De afmeting: 600x300 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

Afmeting: 420x420 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

Afmetingen: 400x400 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

Verzameling: Vilio 32,6Х32,6

Afmetingen: 326x326 mm,

Afmeting: 420x420 mm,

Afmeting: 420x420 mm,

De grootte: 598x297 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

De afmeting: 418x418 mm,

Afmeting: 420x420 mm,

De afmeting: 418x418 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

Afmeting: 420x420 mm,

Afmeting: 600x600 mm,

Afmeting: 420x420 mm,

Afmetingen: 326x326 mm,

De grootte: 598x297 mm,

 • door populariteit
 • voor een prijs
 • in alfabetische volgorde

De voordelen van de winkel zijn Tile-SDVK:

MKAD 2km, buiten, 2, winkel- en uitgaanscentrum "Chocolate" (RIO)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

81 − 72 =