Lijm van schuim en benzinetoepassing

Lijm van schuim en benzinetoepassing

Voordat u een nieuw thema maakt - gebruik ZOEKEN , misschien bestaat er al een vergelijkbaar onderwerp

U kunt helpen:

rekening van Privatbank 4731185604006517 (US $), 5168757270302518 (Hryvnia)

zelfs een kleine gift zal ons moreel ondersteunen en een stimulans zijn om nieuwe materialen te maken

Lijm van schuimplastic

Over het probleem van gratis plaatsing in de bedrijven-directory, evenals gratis uitwisseling van links, schrijf naar het adres: [email protected]

Voer uw e-mail- of klantennummer * en wachtwoord in om het systeem in te voeren:

* Gebruikers voeren het e-mailadres in dat is opgegeven bij het registreren

Zelfgemaakte schuimlijm

Er zijn situaties waarin je snel iets moet lijmen, en bij de hand is er absoluut geen lijm. Als naar de winkel gaan of kennissen geen deel uitmaken van uw plannen, kunt u bijna universele lijm maken - uzelf. Voor wat betreft de fabricage zijn slechts twee componenten nodig: schuim en oplosmiddel.

Stukken met verschillende schuimplastic kunnen waarschijnlijk in elk appartement worden gevonden, omdat het in vrijwel alle pakketten met moderne apparatuur wordt gebruikt en er slechts een beetje oplosmiddel (aceton, verdunningsmiddel, enz.) In de zorgvuldig werkende eigenaar is.

Maar voordat u het voorbereidt, moet u één ding goed begrijpen, dat een dergelijke lijm alleen geschikt is voor het lijmen van vaste objecten, wat extra uitharding alleen maar ten goede komt, maar bijvoorbeeld voor rubberproducten is dergelijke lijm absoluut ongeschikt.

Hoe zelfgemaakte lijm te koken?

Giet in een kleine pot een beetje oplosmiddel en doe er een paar stukjes schuim op (afhankelijk van de behoefte). Aangezien het splitsen bijna onmiddellijk begint, hoeft u slechts een beetje te wachten tot het schuim is opgelost in de stroperige substantie. Verwacht niet dat de hele inhoud van de pot een plakkerige massa wordt, helemaal niet. Als kleefstof zal er een vloeibaar schuim zijn dat op het te verlijmen oppervlak moet worden aangebracht, de delen strak samen moet knijpen (bij voorkeur in een bankschroef of klemmen) en volledig droog moet blijven.

De droogtijd van de zelfgemaakte lijm van het schuim bedraagt ​​ongeveer één dag, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en het materiaal van de te lijmen onderdelen.

Ik gebruik soms dergelijke lijm voor het lijmen van houten delen en het lijmen blijkt vrij sterk te zijn. Bij het lijmen is het noodzakelijk om te onthouden om overtollige lijm te verwijderen, anders na het drogen, zal het heel moeilijk om af te scheuren, omdat de kwaliteit van het materiaal, kan het alleen worden vergeleken met de steen.

En hier is een ander belangrijk punt (naar mijn mening), hoe langer de geordende fles oplosmiddel is, hoe slechter de plakkerigheid van het schuim. In tegenstelling tot de nieuw geopende fles, wordt het schuim bijna opgelost in een transparante massa die lijkt op de kleur van vloeibare honing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =