Tapijt voor wasmachine

Anti-vibratiemat voor wasmachine

Bent u tegengekomen dat uw wasmachine heftig trilt? Haast je niet om naar de winkel te rennen en koop er een anti-vibratiemat voor, het zal zeker helpen om de vibratie glad te strijken, maar eerst moet je de redenen voor zijn uiterlijk opzoeken.

De oorzaak van trillingen is meestal de verkeerde installatie van de wasmachine of het slechte oppervlak waarop deze is geïnstalleerd. Daarom moet u om te beginnen controleren of het apparaat correct is geïnstalleerd.

Controleer of de wasmachine correct is geïnstalleerd

Om ervoor te zorgen dat de wasmachine tijdens het wassen en vooral persen geen "worst" is, moet deze op het niveau worden ingesteld. Neem het niveau en controleer hoe uw wasmachine precies staat. Als je een scheefheid in een willekeurige richting opmerkt, is het tijd om de installatie aan te passen met de benen.

De poten worden het handigst afgesteld met een sleutel, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding, nadat alle poten op het niveau zijn blootgesteld, moeten ze met een speciale moer worden bevestigd.

Deze procedure is zeer waarschijnlijk nodig voor elke eigenaar van een nieuwe wasmachine, vooral als u een wasmachine voor een datacha hebt gekozen en geïnstalleerd, omdat Niet elke verhuurder kan bogen op een gelijke verdieping in de datsja.

De machine is op uw niveau geïnstalleerd? Zo ja, dan moet worden gecontroleerd op stabiliteit. Om dit te doen, probeer het gewoon in verschillende richtingen te schudden. De machine moet stabiel zijn en niet van de voet naar de voet vallen. Als de styralka desalniettemin niet stabiel is, dan is het de moeite waard "pokoldovat" met poten, en controleer ook de vloer op oneffenheden.

Helaas zijn de vloeren in de appartementen van ons land vaak verre van perfecte vlakheid en daarom zijn er vergelijkbare problemen met trillingen. Natuurlijk moet je idealiter de vloer egaliseren en daarna de machine erop installeren. Maar in de praktijk is dit een nogal omslachtig proces en wordt alleen gedaan in combinatie met de reparatie van de badkamer of keuken.

Gelukkig voor ons zijn de poten individueel instelbaar en kunnen deze onregelmatigheden worden gladgestreken. Maar de onregelmatigheden kunnen zodanig zijn dat de voet zelf niet stevig op de vloer staat, met als gevolg dat de wasmachine springt wanneer erop wordt gedrukt. In dit geval heeft u een antivibratiemat nodig voor de wasmachine.

Wat zijn anti-vibratiematten

Deze rubberen mat, die onder de wasmachine kan worden gezet, heeft verschillende voordelen:

 • Verzacht kleine oneffenheden van de vloer, dus de voeten worden stevig tegen het oppervlak gedrukt.
 • De mat zelf kleeft aan de vloer, zodat de wasmachine tijdens het draaien op hoge toeren niet door de kamer kan "bewegen". Dienovereenkomstig, als je het precies hebt geïnstalleerd, maak je dan geen zorgen dat het niveau fout zou kunnen gaan.
 • Dempt de vibratie van de wasmachine. Als uw machine, zelfs met de juiste installatie, nog steeds trillingen waarneemt, zal de antivibratiemat ze gedeeltelijk gladstrijken en zal de machine "soepeler" en stiller werken.

Zoals je kunt zien, zijn dergelijke rubberen matten onder de wasmachine behoorlijk praktisch. Er zijn ook anti-vibratie steunen voor de wasmachine, die we al schreven op de site 2stiralki.ru, ze hebben een vergelijkbare functie.

Waar te koop anti-vibratiematten voor de wasmachine

Hoe afgezonderd het ook klinkt, je kunt ze kopen in een gewone winkel voor huishoudelijke apparaten. Heel vaak worden de matten op de afdeling met wasmachines geplaatst, omdat het de bijbehorende goederen zijn. Het komt voor dat consultants hun klanten opleggen wanneer deze een nieuwe wasmachine kopen.

Daarom is het het gemakkelijkst om naar de ijzerhandel te komen en de verkoopconsulent met deze vraag te benaderen. Hij zal u helpen bij het kiezen en het maken van een aankoop.

Helaas, of gelukkig, maar de stands onder de wasmachine zijn erg in trek dan de matten, dit komt door hun lagere prijs. Daarom zijn ze gemakkelijker te vinden in winkels, let er op, als je nog steeds geen anti-vibratiemat koopt. Ja, en nogmaals zullen we zeggen dat ze een uitstekende vervanger zijn voor de laatste voor een lagere prijs, maar in feite hebben ze dezelfde functie.

Speciale, anti-vibratiemat voor de wasmachine

In het huis een nieuwe aankoop, wasmachine. Maar na de installatie trilt het apparaat tijdens het draaien sterk en reist het eigenlijk door de kamer. Hoewel, in de commercials verteld over nieuwe technologieën van stilwassen. Wat moeten we in dit geval doen, laten we proberen het uit te zoeken.

Dit gebeurt als de verkeerde installatie stelvoeten of ongelijke vloeren. Als het een kwestie is van de regelpoten, is het noodzakelijk om ze correct in te stellen met behulp van het niveau en de sleutel. Als dit niet heeft geholpen en de machine nog steeds sterk trilt tijdens het centrifugeren, betekent dit dat de kwestie zich in ongelijke vloeren bevindt. Er zijn twee manieren om het te repareren en de vloer te plaatsen, het waterpas te zetten of, er is een andere manier om een ​​speciaal ontwikkelde anti-vibratiemat te kopen.

Waarvoor is een antivibratiedeken bedoeld?

Speciale mat met antivibratie- en geluiddempende eigenschappen, die de wasmachine een comfortabele stille werking garanderen.

De structuur van het tapijt is tweelaags. De bovenste laag is gemaakt van een materiaal dat bestand is tegen schokken, krassen en zware lasten en heeft ook een anti-slip eigenschap. De onderste laag absorbeert trillingen, het reliëf bevordert de ventilatie. En laat ook geen water onder de machine staan.

Het materiaal van het tapijt heeft een bellenstructuur, die bijdraagt ​​aan de afschrijving. Het is geurloos, niet-toxisch. Kan worden gebruikt bij elk weer en temperaturen van -40 tot +50, thuis en productiesites.

Voordelen van de anti-vibratiemat:

 • Hiermee lijnt u de vloer uit, waardoor onregelmatigheden worden gladgestreken.
 • Absorbeert trillingen,
 • Lipnet op de vloer en voorkomt dat de auto door de kamer beweegt,
 • Vermindert het geluid tijdens trillingen.
 • Verleng de exploitatie van deze techniek, en laat het niet toe om het ontwerp van interne onderdelen te versnipperen.
 • Het is gemakkelijk schoon te maken, het is gemakkelijk te wassen.

U kunt toevoegen, het ziet er esthetisch uit.

Wetende dat mensen kopen adviseren bij het kiezen nieuwe wasmachine, om het onmiddellijk te beschermen tegen toekomstige rastruski. En je kunt ook meteen de maat bepalen. Als de aankoop afzonderlijk wordt gedaan, kunt u contact opnemen met een verkoper in de winkels van grote huishoudelijke apparaten.

Vooral als de vloeren in de kamer waar u de benodigde apparatuur plaatst, houten of gewoon ongelijk, en reparaties in de nabije toekomst niet worden voorafschaduwd, is het raadzaam om een ​​kleed te kopen.

Zelfs met de juiste installatie en vlakke vloeren kan de machine krachtig trillen en het wasgoed geruisloos uitknijpen. Het gebeurt wanneer een deken of kussensloop in de deken wordt gestopt en de wasapparatuur het wasgoed niet kan aandoen. En dankzij dit tapijt, dankzij de geluidsabsorberende eigenschappen, gaat dit proces door bijna geruisloos.

Met de hulp van een dergelijke toevoeging aan de wasmachine zal in staat zijn om zelfs 's avonds laat te wassen, niet bang om buren wakker te worden.

Welk kleed is beter om te kopen, en met welke techniek

Geluidsabsorberende matten zijn niet alleen bedoeld voor wasmachines, ze zijn ook geschikt voor koelkasten, drogers, vaatwassers, centrifuges. De techniek hiervan wordt gekenmerkt door trillingen tijdens bedrijf. Naarmate het rubbermateriaal wordt toegevoegd aan het materiaal waaruit de matten zijn gemaakt, wordt het slijtvaster en minder vatbaar voor vervorming, bestand tegen elke belasting.

Shahintex anti-vibratiemat

Fabrikanten van rubberen matten hebben een universeel model ontwikkeld, dat geschikt kan zijn voor alle soorten apparatuur, van verschillende breedtes. Hierin zitten 6 hoekige geluidsabsorberende pads. En als een dergelijke anti-vibratiebescherming noodzakelijk is voor smalle technologie, kunt u gewoon het overtollige deel afsnijden. De achterkant is gegolfd dat voorkomt uitglijden

Dankzij het hoogwaardige rubber is het gemakkelijk schoon te maken, gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen chemische behandelingen. Te oordelen naar de beoordelingen van anti-vibratie omgaat met zijn taak.

Terugroepen: na het kopen van een tapijt Shahintex De machine stopte met springen, trilde rustig, maakt geen geluid zoals voorheen.

Vibromats mat van verschillende grootte voor elke techniek

Fabrikanten van dergelijke goederen produceren modellen met een dikte van 25 mm, grote maten van 1000/2000 mm, voor grote en zware apparatuur. En ook standaard, voor elke techniek.

Dankzij de tweelagige constructie, een uitstekende geluidsdemper, antitril, slijtvast en bestand tegen externe invloeden. Een ook brandveilig en is een diëlektricum.

Geurloos en milieuvriendelijk, waarmee u het in kleuterscholen kunt gebruiken

Beoordelingen zeggen dat een rubberen mat voor wasmachine met zijn taak omgaat.

Toen de was was uitgeknepen, begon de machine sterk te trillen. Bij het kopen van antivibrovkarika lawaaierig. Aankoop is tevreden.

Vibro-akoestische testen en onderzoek

Geen slechte low-budget optie, maat 60X60, dikte 15 mm, gewicht ongeveer 4 kg.

Heeft een functie van anti-slip, maar op basis van beoordelingen met trillingen is slecht behandeld.

Zorg er echter voor dat u de volgende stappen hebt voltooid voordat u het tapijt op de juiste apparatuur plaatst:

 • correct afgesteld de benen;
 • installeerde de techniek met een niveau;
 • draai de bouten los die bestemd zijn voor transport;
 • verwijderde overbodige items op de vloer;
 • ervan overtuigd dat de plaats zonder schade, vooral als de vloeren zijn houten.
 • Overlaad de wasmachine niet met wasgoed.

Let erop dat het niet wenselijk is om voorwerpen onder de wasmachine te plaatsen. Bijvoorbeeld een karton, een bar, stukjes rubber, dit kortstondig en gevaarlijk. Door trillingen kan het van zo'n podstavochek springen, wat schade aan zowel apparatuur als kamers kan veroorzaken.

Een ander type bescherming tegen trillingen en sterke ruis anti-vibratie treeplanken.

Ze zijn ook ontworpen voor het wassen en afwassen, koelkasten, drogers. Geproduceerd uit een thermoplastisch polymeer. Worden in een set van vier stuks verkocht. Zijn uitgegeven met een andere kleur, wit, zwart, transparant.

Maar volgens beoordelingen, met de absorptie van geluid en trillingen zijn niet zo goed als een vibrocowker, hoewel ze in trek bij kopers zijn. Bovendien hebben ze te maken met uitglijden op de grond en goedkoper tegen een prijs.

Anti-vibratiemat is een uitstekende toevoeging aan een zware tekin met een sterke vibratie, zorgt voor een stille werking en beschermt ook tegen trillingen. Dit beschermt tegen snel breken en slijtage van onderdelen.

Heeft u ooit ondragelijke pijn in uw gewrichten ervaren? En je hoort niet wat het is:

 • onmogelijkheid om gemakkelijk en comfortabel te bewegen;
 • ongemak bij het beklimmen en afdalen van de trap;
 • een onaangename crunch, een snap niet naar wens;
 • pijn tijdens of na het sporten;
 • ontsteking in de gewrichten en zwelling;
 • onredelijke en soms ondraaglijke pijnlijke gewrichtspijn.

En nu de vraag beantwoorden: bent u hiermee tevreden? Is het mogelijk om dergelijke pijn te verduren? En hoeveel geld heb je al "samengevoegd" met ineffectieve behandeling? Dat klopt - het is tijd om hiermee klaar te zijn! Ben je het daarmee eens? Daarom hebben we besloten om een ​​exclusief interview te publiceren met professor Dikul, waarin hij de geheimen onthulde van het wegwerken van gewrichtspijn, artritis en artrose.

Let op, alleen VANDAAG!

Navigatie op records

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

Kopiëren zonder directe verwijzing naar de bron van het materiaal is verboden.

Trillingsmatten voor wasmachine

Als je wasmachine te veel trilt als je knijpt, ben je niet de enige. Dit probleem is te vinden bij veel eigenaren van huishoudelijke apparaten. Je hoort onaangename geluiden.

De reden hiervoor kan een onjuiste installatie en aansluiting van de machine zijn. Ook ongelijke vloeren kunnen dit probleem veroorzaken. Als uw machine erg trilt, moet u dit dringend doen. Anders kunnen door te sterke schommelingen de tank, de aandrijfriem en andere onderdelen verslechteren.

Als de wasmachine te veel trilt, koop dan niet meteen een anti-vibratiemat en plaats deze onder uw huishoudelijke apparaten. Eerst moet je de oorzaken van verhoogde trillingen elimineren!

Controleer hoe goed het apparaat is geïnstalleerd. Ze moet op een harde en vlakke vloer staan. Om de stabiliteit van dit huishoudelijke apparaat te testen, raden wij aan om de machine te pesten. Als het zelfs met een beetje moeite wankelt, betekent dit onder een ongelijke vloer of niet afgestelde benen. Om de poten te vergroten of te verkleinen, moet u ze in de ene of de andere richting draaien.

Om dit te doen, buk voor, zoek een been onder de machine om aan te raken. En draai het in de goede richting. Er zijn ook modellen. De lengte van de benen, die niet instelbaar zijn. In dit geval moet u de vloer onder de wasmachine waterpas zetten. Misschien wilt u een speciale vloeroppervlakte maken voor een typemachine en het uitlijnen.

Het hele proces van het correct installeren van de wasmachine en het aanpassen van de poten is te vinden in de onderstaande video:

Als de vloer in orde is, zijn de poten afgesteld en is de trekkracht nog steeds goed, dan helpt een anti-vibratiemat die speciaal voor wasmachines is gemaakt. Er wordt aangenomen dat dergelijke matten verschillende vibraties perfect doven. Wat niet alleen het gebruik van huishoudelijke apparaten comfortabeler maakt, maar ook de gebruiksduur ervan verhoogt. Dit komt door het feit dat de interne delen van de machine minder slingerend zijn. Bij het slingeren van onderdelen kunnen ze met elkaar en met het lichaam in contact komen. En na verloop van tijd kan een dergelijk contact leiden tot het uitvallen van afzonderlijke onderdelen. Dienovereenkomstig, hoe kleiner de machine trilt, hoe kleiner de kans dat onderdelen kapot gaan.

Sommige mensen proberen verschillende dingen onder de benen van de machine te plaatsen. Bijvoorbeeld: kranten, planken, kleine stukjes rubber of multiplex. Maar deze methode, als het helpt, dan voor een korte tijd. Immers, wanneer de machine trilt, duwt deze geleidelijk al deze kleine voorwerpen uit zichzelf. Als je, ten koste van deze items, de auto wilt uitlijnen, dan is het duidelijk beter om hem uit te lijnen door de benen aan te passen. En als dit zo was om de vibratie te verminderen, dan zijn deze methoden nog steeds niet gelijk aan de anti-vibratiemat.

Waar anti-vibratiematten kopen?

Je kunt zulke tapijten vinden op dezelfde plek waar ze hun wasmachine hebben gekocht. Dat wil zeggen, in verschillende winkels van huishoudelijke apparaten. U kunt ook internet gebruiken om ze te kopen. Nu is er een groot aantal online winkels waarin u verschillende apparatuur en aanverwante producten kunt kopen. Inclusief anti-vibratiematten voor wasmachines. Je kunt ze ook opzoeken in sanitairwinkels. Daar ontmoeten ze elkaar ook.

Voor het maken van dergelijke tapijten wordt rubber gebruikt, waarmee de kracht van slagen en trillingen van de machine wordt gedoofd. Sommige tapijten hebben ook een extra onderlaag, die ook de trillingen verzwakt en de functie van bescherming tegen lawaai uitoefent.

Als het assortiment vloerkleden op de plaats waar u ze hebt gekocht erg groot is, neem dan contact op met de verkoper-adviseur. Hij zal u adviseren welke mat u kiest, rekening houdend met het gewicht en het model van uw machine. Aarzel niet om advies te vragen aan professionele medewerkers. In goede winkels adviseren medewerkers u graag over alle zaken die verband houden met de aankoop van hun producten.

Geleid door dit artikel kunt u een goede mat onder de wasmachine kiezen en u niet langer zorgen maken over de vibratie van uw huishoudelijke apparaten.

 • Deel uw mening - laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

90 − 82 =