Prachtige huisjes foto

Privé-huizen en cottages: foto's van prachtige ontwerpprojecten

Volgens de statistieken, elke Rus die een bepaald niveau van welzijn heeft bereikt, omvat in zijn toekomstige levensplannen noodzakelijkerwijs de aanwezigheid van een klein, maar comfortabel huisje in het nabije suburbane gebied. In verschillende regio's van ons uitgestrekte land heeft de bevolking verschillende voorkeuren. Maar in één zijn ze allemaal hetzelfde - dit huis moet mooi, gezellig en praktisch zijn.

Foto van huizen en huisjes gemaakt van hout

Een houten huis is de goedkoopste en betaalbare optie. Ondanks het ontbreken van moderne decoratieve elementen, lijkt het huis van hout op een kopie van de tentoonstelling.

Foto van huizen van licht rond hout

Tegelijkertijd hebben moderne technologieën al hun zegel op de traditionele architectuur van houten huizen weten op te dringen, en dit is duidelijk zichtbaar in het ontwerp.

Ontwerp van huisjes gemaakt van hout in een moderne stijl

Hoge gebogen daken zijn een favoriete techniek om het effect van een toren te verkrijgen.

Prachtige huisjes in Russische folk stijl

Maar de projecten van huizen en huisjes, waarvan de foto's hieronder worden weergegeven, zijn veel minder opvallend, maar laten een gevoel van goede kwaliteit en een gezonde levensstijl achter.

Foto van huisjes voor het gezin. Typisch project

Brede licht hellende daken, houten wanden en een hoge sokkel van ruwe stenen zijn typisch voor de Russische tradities van een constructie van één verdieping.

Foto van privé huizen met hellend dak

Het gebruik van hout en bakstenen in de constructie van het huis geeft hem zowel kracht als milieuvriendelijkheid.

Foto van huisjes gemaakt van steen en hout - het combineren van materialen

Huisje in de vorm van een klein kasteel - een klassieker voor de meest prestigieuze, elite één verdiepingen tellende districten.

Foto van het huis - kasteel

Afhankelijk van de voorkeuren van de eigenaren kan het kasteel lijken op een peperkoekhuis.

Mooie huisjes - een foto van een peperkoekhuis

Moderne huisjes: een foto van een eenvoudig privéhuis voor een gezin

In de regel in de voorsteden ziet u de opties vaak gemakkelijker. Bijvoorbeeld zo'n huiskist zonder speciale franjes.

Een eenvoudige privéhuisfoto

Maar de house-box kan zo worden gebouwd dat het bewondering en afgunst van de buren zal veroorzaken.

Mooie moderne huisjes

Het omhakken en afwerken van particuliere huizen en huisjes kan absoluut elk zijn. Sommigen geven de voorkeur aan een getextureerde laag, anderen geven de voorkeur aan gladde oppervlakken en gemakkelijk wasbare plastic gevelbeplating.

Moderne huisjes: foto van een huis met plastic gevelbeplating

Kleine huisjes kunnen heel elegant zijn en ideaal voor een enkele familie.

Prachtig project van een klein en goedkoop huisje

Elke eigenaar bepaalt welk soort cottage hij nodig heeft en in welke stijl hij zich moet registreren. Over smaken, zoals ze zeggen - maak geen ruzie!

Lees in de rubriek

In de vroege jaren van de Oktoberrevolutie, wanneer, in het holst van de winter in St. Petersburg en Moskou, steenkool is bijna zijn gewicht in goud, arbeiders en soldaten in de buurt van de straat vreugdevuren jaloerse blikken op het raam van de intelligentsia, waar elke appartement was een kleine ijzeren kachel. Dat is wanneer deze kachels, waarin robuustheid en een uitstekende kwaliteit raakte afgunstig "stove" genoemd.

Ze zeggen dat je "een slee moet bereiden in de zomer". Anders kom je in de problemen. U zult bijvoorbeeld bevriezen vanwege het lekken van een versleten radiator. Heel vaak ervaren we dit soort problemen in de herfst en het voorjaar: vóór het begin van het CV-water onder hoge druk wordt toegevoerd aan stagnatie te reinigen, en aan het einde van het stookseizoen wordt gehouden krimpen - drukproef van de pijpleiding.

een perfecte assistent voor tussentijdse schoonmaak, die het mogelijk maakt om tijd te besparen en het huis schoon houden - Naar aanleiding van de moderne trend in het effectieve gebruik van de tijd, heeft het bedrijf een batterij Karcher elektrovenik KB 5 ontwikkeld.

Met eenvoudig ontwerp kunt u een schoorsteen met uw eigen handen installeren, maar u moet overwegen dat uw veiligheid afhangt van dit element van het verwarmingssysteem. We zullen u vertellen hoe u de lengte en diameter van de buis correct kunt berekenen, de benodigde structuur en materialen kunt kiezen en op de juiste manier een modern schoorsteensandersysteem kunt installeren.

Rolmaterialen zijn een van de meest voorkomende vormen van dakbedekking. Hun populariteit wordt gerechtvaardigd door de eenvoud van installatie, laag gewicht, betrouwbare bescherming tegen vocht. We bespreken de belangrijkste soorten zachte materialen, hun voor- en nadelen, en ook analyseren we stap voor stap de reparatie van het dak van rolmaterialen met verschillende soorten schade.

De vraag hoe het dak van een huis of gebouw moet worden afgedekt, is altijd relevant voor een inwoner van de zomer. Bouwmarkten adviseren altijd het materiaal van partners, winstgevender te koop. Om het meest geschikte materiaal voor het dak van het huis te kiezen, moet u weten welke soorten coatings beschikbaar zijn en hoe ze verschillen.

Kleine barbecue-ovens voor Dachas zijn erg populair. Omdat ze koken op de meest exquise manieren toestaan ​​- op kolen, in brand, roken in de rook. In ons materiaal vindt u informatie over hoe u met uw eigen handen een eenvoudige buitenoven kunt bouwen en deze zo comfortabel mogelijk kunt maken.

Een vochtige omgeving in een kas of een kas is niet alleen ideaal voor de ontwikkeling van planten, maar ook voor allerlei soorten micro-organismen, schimmels en insecten. Voer jaarlijks een ontsmetting uit. We zullen u vertellen hoe de verwerking van een polycarbonaatkas wordt uitgevoerd, wanneer het noodzakelijk is om desinfectie uit te voeren, en welke middelen hiervoor veilig zijn te gebruiken.

 • Gardener's Calendar - januari
 • Vraag / Antwoord 1132
 • Nieuws en evenementen
 • Tuin en tuin
 • Bloemen en bloembedden
 • Bomen en struiken
 • kamerplanten
 • Huis en Cottage
 • Tuinmachines
 • Met je eigen handen
 • landscaping
 • gezondheid
 • Eten en recepten
 • Kopen / verkopen
 • Catalogus van planten
 • Ziekten en plagen
 • Neem contact met ons op
 • advertentie
 • Onze partners
 • Vsadu.ru - educatieve online magazine over het huis, tuin en moestuin, tuinman tuinman kalender voor elke dag, tips over de verzorging van een tuin en een moestuin.

  Gratis advies over de bouw van herenhuizen, landhuizen, villa's. Selectie van apparatuur voor huisjes, landschapsarchitectuur, landschapsontwerp, selectie van bomen en struiken, verzorging van bloemen en planten. Antwoorden op vragen, nieuws, evenementen, aankondigingen van tentoonstellingen en evenementen. Recepten van heerlijke en gezonde gerechten en drankjes uit groenten, fruit en bessen.

  Copyright © «Vsadu.ru» 2010-2018 Kopiëren en wijzigen van de materialen van de site is alleen mogelijk na schriftelijke toestemming van de rechthebbenden.

  Artikelen worden beschermd door de wet op het auteursrecht en naburige rechten, bij het verwijzen naar de materialen van het project "Vsadu.ru" een directe open link naar vsadu.ru is verplicht.

  Alle rechten voorbehouden.

  dus je bent altijd op de hoogte van het meest interessante.

  De mooiste huizen ter wereld 200 foto's

  Eigenaars van huizen hadden veel meer geluk dan bewoners van appartementen: ze kunnen experimenteren en de stoutmoedigste ideeën belichamen. En om een ​​huis niet alleen gezellig, maar ook mooi en stijlvol te maken, na te denken over het ontwerp en te fantaseren. En wat kunnen mooie huizen zijn?

  Dus wat zijn de kwaliteiten van een mooi huis?

  • Comfort. Zelfs als huisvesting is ultra-modern, stijlvolle, lichte en luxe, maar tegelijkertijd beroofd van troost te zijn, zal het niet worden opgevat als mooi, vooral degenen die er wonen.
  • Vrijheid van ruimte. Zeker zullen velen het erover eens zijn dat een dichtbij huis a priori niet mooi en des te gezelliger kan zijn.
  • Harmonieus. Het moet in alles worden getraceerd en een fundamenteel kenmerk van het interieur van het huis zijn. En om harmonie en balans te bereiken, kiest u de juiste stijl en schaal, en stelt u de ruimte vakkundig in, waarbij u alle noodzakelijke elementen erin plaatst.
  • Uniciteit. In moderne in aanbouw of kant-en-klare wooncomplexen zie je tal van huizen: vergelijkbaar aan elkaar en absoluut identiek. Individualiteit is verloren en de gebouwen zien er gewoon uit, alsof ze gestempeld zijn.
  • Niet de belangrijkste, maar toch mogelijke kwaliteit van een mooi huis is de conformiteit met modetrends. In 2017 zijn ongebruikelijke vormen en gratis planning relevant.

  Iedereen droomt van een mooi huis, en het is heel goed mogelijk om het zo te maken als je wat moeite doet en je ziel in het ontwerp steekt. Hieronder volgen enkele eenvoudige stappen die u naar het doel leiden.

  Als u alleen uw eigen huis gaat kopen, houd dan bij het kiezen rekening met een dergelijk criterium als locatie. Mee eens: het huis bij het meer of de plantage zal heel anders worden waargenomen dan de bouw van een wooncomplex, gelegen op een braakliggend terrein of in de stad.

  De standaardversie van de architectuur is rechthoekig of vierkant en het kan heel aantrekkelijk zijn. Maar als u eigenaar wilt worden van een echt exclusief gebouw, geef dan de voorkeur aan meer ongewone vormen. U kunt bijvoorbeeld met het dak experimenteren, waardoor het veelzijdig is. En in 2017 worden niet-gewone en enigszins futuristische koepelpanden steeds populairder.

  Een harmonieus modern huis moet in één stijl worden ingericht en het is wenselijk dat het zowel het interieur als het exterieur bevat, dat wil zeggen het interieur en de gevel. Anders zal er een gevoel van disharmonie zijn dat de algehele indruk en uiterlijk zal bederven.

  Wanneer u een stijl kiest, moet u uw eigen voorkeuren volgen, omdat uw bezittingen in de eerste plaats mooi voor u moeten zijn, aangezien u het grootste deel van uw tijd in hen doorbrengt. Maar als je wilt de wereldwijde design trends te volgen, let dan op gebieden zoals de ingetogen klassieke en gestroomlijnde minimalisme, gezellige chalets, loft ruw, natuurlijke eco-stijl, ultra-high-tech, buitengewone moderne, lichte pop art.

  De eerste indruk van het huis wordt gevormd wanneer je ernaar kijkt vanaf de buitenkant, dat wil zeggen van buitenaf. En dus is het eerste ding om op te letten de gevel. Tegenwoordig zijn er veel opties voor het ontwerp, en hier zijn enkele van:

  • De boom is een edel natuurlijk materiaal, gepersonifieerd met gezelligheid en warmte. Ook heeft het goede eigenschappen.
  • Natuurlijke of kunstmatige steen geeft de gevel een chique kasteel, maar het zal ook overeenkomen met moderne trends.
  • Een klassieke en nog steeds populaire optie - gevelsteen.
  • Stijlvol en aantrekkelijk maakt de gevel decoratieve pleister, waardoor het oppervlak een aangename textuur krijgt.
  • Een praktische en moderne optie is opruimen. Dergelijk materiaal biedt niet alleen bescherming van de gevel, maar stelt u ook in staat om te experimenteren met bloemen en texturen.
  • Een ongebruikelijke oplossing zal zijn om verschillende materialen te combineren. Het onderste deel van de gevel kan bijvoorbeeld worden bedekt met een steen en de bovenkant met gips. In dit geval krijgt u bescherming tegen vocht en condensatie en een levendige stijl.

  Even belangrijk is het landschap van de site, omdat het de waarneming rechtstreeks beïnvloedt. En dat het huis er representatief en aantrekkelijk uitzag, obgorodvye-territorium. Maak eerst een plan en deel de site in zones. Als elementen van landschapsontwerp kun je planten en composities uit hen, vijvers, beelden enzovoort gebruiken.

  Jij en je gasten zullen het huis van binnenuit zien, dus het is de moeite waard om het ontwerp van het interieur op een zeer verantwoordelijke manier te benaderen. Als de stijl is geselecteerd, gaat u naar de lay-out. De belangrijkste taken moeten comfort, ordelijkheid, eenheid en maximale ruimte zijn. Geef indien mogelijk de vele scheidingswanden en deuren op. Afwerking, inrichting en decoratie moeten harmonieus, praktisch en modern zijn.

  Foto's van de mooiste huizen ter wereld

  Voordat u een nieuwe verzameling ziet, ziet u een selectie van reeds gepubliceerde foto's van prachtige huizen in de wereld

  Chatham Residence, Boston. Drie verdiepingen tellend herenhuis aan de kust van Boston.

  Modern huis van glas en beton in Ontario.

  Een klassiek herenhuis in New York.

  Woonplaats dichtbij Meer Calhoun, Minneapolis.

  Foto van een huis op een eiland in Seattle.

  Ontwerp van een huis in de stijl van de Midden-Wereld in Dallas.

  Huis in Los Angeles. Mediterrane stijl in architectuur en interieur, met torentjes in de stijl van middeleeuwse kastelen.

  Het landhuis in Franse stijl bevindt zich in de stad Parijs, in de staat Texas.

  Foto van mooie huizen en plattelandshuisjes in Rusland

  De fotoselectie presenteert moderne projecten van landhuizen. Je ziet de meest interessante en ongewone ideeën voor het ontwerp van de gevels van cottages gebouwd in Rusland. Architectonische oplossingen zijn aangepast aan de eigenaardigheden van het klimaat in verschillende regio's van ons land.

  Metselwerk - een klassieke optie voor de decoratie van de gevel van een landhuis. Zulke projecten trekken de aandacht met hun degelijkheid, nauwkeurigheid, bruikbaarheid en elegantie. Een verscheidenheid aan texturen en tinten kunt u elke ontwerpideeën belichamen.

  De beste tradities van de Normandische stijl

  photo - Vladimir Sklyarov (architectuurprojecten, nummer 1 (174) '2017)

  Familie landgoed voor een groot gezin

  photo - Konstantin Skutin (architecturale projecten, nr. 6 (169) '2016)

  Een gastvrij huis gemaakt van gele baksteen

  Laconic-assortiment voor een compacte cottage

  Landelijk herenhuis met een stro-baksteen afwerking

  Country Life met een gotische schaduw

  Fantasievlucht - villa met een wintertuin

  photo - Zinon Razutdinov (Bouwkundige projecten, № 8 (131) '2012)

  Ingebouwde dubbele garage met ongewone decoratie

  Duidelijke afbeeldingen en nadruk op witte kleur

  photo - Mikhail Stepanov (architecturale projecten, nummer 1 (144) '2014)

  Een nieuwe kijk op de erker

  Aspiratie - project voor een klein gebied

  Landelijk verblijf in een zandkersen-assortiment

  Moderne composietmaterialen konden natuurlijk hout niet volledig verdringen. Huisjes gemaakt van ronde stammen, geprofileerde of gelijmde balken onderscheiden zich door een speciaal microklimaat en een gezellige sfeer. Ze vereisen geen gecompliceerde afwerking, zowel buiten als binnen.

  Compacte blokhut met panoramische beglazing

  Eco-vriendelijke oplossing voor een landhuis

  Russisch sprookje handgemaakt

  Bron: decormag.ru, ontwerper - Tatiana Rozhkova

  Stilte en comfort van het naaldbos

  Woonschip van gelamineerd fineerhout

  photo - Dmitry Livshits (Bouwkundige projecten, № 10 (153) '2015)

  Eco-huis met planken van het behandelde blokhuis

  Frame behuizing constructie - economisch en betrouwbaar

  Scandinavisch concept - laconiek comfort

  3D-visualisatie van het interieur: Dmitry Moiseyenko (architecturale projecten, nr. 6 (139) '2013)

  Ruim huisje gemaakt van gelamineerd fineerhout

  In volledige harmonie met de natuur

  De originele kleurkeuze voor het huisje

  Ongewone soorten houten huisjes

  Veel moderne ontwerpprojecten omvatten het gebruik van een dakbedekking van bitumineuze materialen: ondulin of onduville. Zulke daken zien er even goed uit, zowel op baksteen als op houten huisjes.

  De klassieke combinatie van kleuren en architecturale vormen

  Een ingewikkelde architectonische oplossing

  Klassiek voor een huisje - baksteen en onduline

  Brown ondulin - een universele optie voor thuis en in de garage

  Gable-dak bedekt met kersenonduline

  Onduville is een stijlvol idee voor een houten huis

  Eco-vriendelijke cottage gemaakt van logs van handmatige hakken

  Onduville - warme tinten en 3D-effect

  Een heldere en praktische oplossing voor dakbedekking

  Miniatuur Teremok met dakwerk onduvila

  Dimensionale zomerbestemming

  Ecologie en uitvoerbaarheid - houten huisje met ondulin dak

  Project Puma House - winnaar van de wedstrijd "Huis met een 3D-dak"

  photo - Alexey Lobanov

  Project "The House of Snow White"

  photo - Maxim Lubetsky

  Denk je dat de traditionele huisjes te saai zijn? Dan zult u zeker dol zijn op de originele ontwerpen van landhuizen. We hebben een foto van de gevels verzameld in verschillende stijlen - van gothic tot modern.

  In de buurt van Moskou herenhuis in de art nouveau-stijl, de totale oppervlakte van het herenhuis is 1700 vierkante meter.

  Beierse kleur in de buurt van Jekaterinenburg

  photo - Askar Kabzhan (architectuurprojecten, № 7 (160) '2015)

  Open gevel met panoramische ramen

  Foto: Dmitry Chebanenko

  Neoclassicisme en art deco voor een zelfstandig en comfortabel huis

  photo - Timofei Bandurkin (architectuurprojecten, nummer 1 (174) '2017)

  Originele selectie van kleuren

  Strenge vormen voor complexe architecturale oplossingen

  Natuursteen - duur, effectief, betrouwbaar

  Maximaal glas, maximale ruimte

  Etnische Art Nouveau voor grote originelen

  photo - Victor Chernyshev (architectuurprojecten, nr. 9 (142) '2013)

  Een nieuwe benadering van ronde logboeken

  en vergeet de rest niet

  in de nieuwe blog "Ondulin" Lees artikelen

  Abonneer u op blog-updates

  Het zal interessant voor je zijn

  We konden geen dealers in jouw stad vinden

  Ondulin en Onduville zijn prachtig op elk dak

  Een Moldovan toonde ongebroken ontwerper capaciteiten en gecombineerde ondulin en onduville op het dak van zijn huis. Het bleek niet slecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

58 − 51 =