Collage van foto’s voor de verjaardag

Collage van foto's voor de verjaardag

Pagina kan niet worden gevonden, verplaatst of verwijderd.

Pagina niet gevonden, verplaatst of verwijderd.

Die Seite wurde nicht gefunden, versetzt oder gelöscht.

La page n'a pas été trouvée, elle a été déplacée ou supprimée.

Página no encontrada, movida oeliminada.

La pagina non è stata trovata, è stata spostata oppure eliminata.

Collage van foto's voor de verjaardag

Wil je een geweldig cadeau maken dat nog lang zal worden herinnerd door de maker van het feest? Alles wat nodig is voor werk is een programma voor het maken van fotocollages en foto's. In dit geval hoeft u geen geld en tijd uit te geven om fotosalons te bezoeken, de originele collage kan thuis met uw eigen handen worden voorbereid. Uit de tekst leer je hoe je een collage maakt in het programma, en we zullen je vertellen over de populaire collagesamenstellingen die op dit moment populair zijn.

Wat is de beste manier om een ​​collage te maken? Helaas is deze vraag erg moeilijk om een ​​eenduidig ​​antwoord te geven, dus iedereen zal zelf een beslissing moeten nemen. Bijvoorbeeld, vaak voor de felicitatie op de verjaardag, is een collage geselecteerd waarop foto's worden geplaatst, die de belangrijke levensfasen van de held vanaf de geboorte tot heden illustreren.

Ook populair zijn collages, waarin de hoofdrol wordt gegeven aan degenen die de held van de dag feliciteren. Wanneer u voor een dergelijke optie kiest, moet u van te voren nadenken over de samenstelling en het materiaal typen. Foto's zijn in de regel de bron, waar vrienden en familieleden felicitaties of afzonderlijke zinnen in hun handen houden. Nadat de foto's in de gewenste volgorde op het blad in de editor zijn geplaatst.

Vergeet in beide gevallen de decoraties niet - met hen wordt de collage veel interessanter en helderder. Je kunt ook op het blad een plaats markeren voor een ontroerende felicitatie van het jubileum in versvorm. Dan zal de collage ook een volwaardige ansichtkaart zijn.

Hoe maak je een collage met je eigen handen

Ben je klaar om je collage te ontwikkelen? Uitstekend! Eerst moet je de link volgen en het programma downloaden naar de pc. Dit kost niet veel tijd, omdat het installatiebestand slechts 75 MB weegt. Nadat het downloaden is voltooid, voert u het installatieprogramma uit en volgt u de instructies op de monitor. Wanneer het installatieproces is voltooid, start u de software door te dubbelklikken met de muis.

Nu kunt u beginnen met het maken van een collage voor het jubileum. Het programma vraagt ​​u onmiddellijk om het type project aan te geven: u kunt helemaal vanuit het niets een fotocollage maken of speciale paginavoorbereidingen en verschillende sjablonen uit de softwareverzameling gebruiken.

Kies de juiste optie, klik "Next", en pas dan de grootte van de toekomstige collage en de richting van het blad aan. Klik op de knop "Klaar" en de software zal u omleiden naar een handige editor.

Zoek de foto's onmiddellijk op de pc, sleep ze naar de werkruimte en plaats ze op het blad. Ga naar het tabblad "Achtergrond" en geef het type vulling aan. Een achtergrondrol kan een kleur, verloop, textuur of een afbeelding vanaf uw computer uitvoeren.

Een uitstekende oplossing is een fotolijst voor een collage van verschillende foto's, die u kunt kiezen uit de verzamelingen van software, als u op de regel klikt "Contour en achtergrondkader".

Laten we vervolgens foto's maken. Ga hiervoor naar "Effecten en kaders". Soft vraagt ​​onmiddellijk om de gedownloade afbeeldingen met frames aan te vullen. Er zijn drie categorieën om uit te kiezen: thematische, klassieke en kinderframes.

Kan ook worden gebruikt voor randbewerking "Maskers", dankzij welke foto's er heel origineel uitzien op het vel.

Nadat je de rand hebt geselecteerd, ga je naar de groep "Filters". Hier kunt u de kwaliteit van foto's verbeteren en transformeren.

Op het tabblad «Tekst en sieraden» je kunt een collage van felicitaties en een clipart toevoegen.

Uitstekend! De collage is klaar. Dan kun je het op je computer opslaan of uitprinten en presenteren aan de held. Een fotocollage voor het jubileum zal zowel het verjaardagsfeest als de gasten van het feest zeker plezieren. Gebruik het programma "PhotoCollage" en dan kunt u eenvoudig in korte tijd originele collages voor korte tijd voorbereiden.

Windows 7, 8, 10; Win XP, Vista

Een prachtig programma. Eenvoudig, gemakkelijk en tegelijkertijd heeft het veel interessante functies. Ik ben al heel lang op zoek naar software voor collages. Toen ik het PhotoCollage-programma probeerde, besefte ik dat dit precies was wat ik nodig had!

Het programma is gewoon klasse! Na een paar dagen werken, deed ik ongelooflijk mooie collages. In dit geval gaat alles gemakkelijk en snel. Sjablonen zijn van zeer hoge kwaliteit - ik print op A4 - het is net als in een glossy magazine.

Zeer tevreden met de aankoop. Mooie sjablonen met hoge resolutie, een enorme selectie aan clipart, veel frames. En bovenal - het is leuk om met het programma te werken: alles is gemakkelijk en bedachtzaam gedaan.

Begin vandaag met het maken van prachtige collages!

Verjaardag is slechts één keer per jaar! Het zal onvergetelijk zijn als je een collage van foto's van eten, vrienden en feestelijk plezier maakt.

Leg je verjaardag vast in kleurrijke collage

Verjaardag moet memorabel zijn, ongeacht of het thuis wordt gevierd onder een traditioneel liedje of in een club met de beste vrienden. En voor degenen die niet naar je verjaardag kunnen komen, kun je een feestelijke collage maken.

Zelfs als u geen ontwerper bent, kunt u met behulp van onze tools een prachtige collage maken! Ons assortiment markeringen en lay-outs helpt u bij het maken van een collage voor de verjaardag die u voor het leven wilt houden.

Maak sneller een collage voor je verjaardag dan geblazen kaarsen

  1. Maak een Canva-account aan om te beginnen met het ontwerpen van een fotocollage voor je verjaardag.
  2. Kies elementen, bijvoorbeeld banners, pictogrammen, frames, enz., Uit onze bibliotheek met professionele ontwerpelementen.
  3. Voeg uw eigen afbeeldingen toe of selecteer de juiste afbeeldingen uit de Canva-bibliotheek, waar we meer dan 1 miljoen kwaliteitsafbeeldingen voor u hebben verzameld.
  4. Pas de afbeeldingen aan, voeg uitstekende filters toe en formatteer de tekst.
  5. Opslaan en delen.

Laat me zien hoe leuk je vakantie is geweest in de collage

  1. Wijzig de afbeeldingen. Voeg uw eigen afbeeldingen toe of selecteer afbeeldingen uit de Canva-bibliotheek. Tot uw dienst voor meer dan 1 miljoen foto's, grafische afbeeldingen en illustraties.
  2. Verander lettertypen. Tot uw dienst meer dan 130 verbluffende lettertypen.
  3. Verander achtergrond. Kies een kant-en-klare achtergrond uit onze bibliotheek of gebruik een afbeelding.
  4. Verander kleuren. Selecteer de tekstkleur om de laatste hand te leggen aan het ontwerp.

Voeg collage toe aan foto's uit onze bibliotheek

Voeg om te beginnen foto's toe aan Canva vanaf uw verjaardag. U kunt ook uw favoriete foto's van vorig jaar toevoegen. Sleep de foto's vervolgens naar een rastercel of -frame. Daarna begint het plezier.

Versier de collage met afbeeldingen uit onze enorme collectie, die meer dan 1 miljoen foto's, illustraties en ontwerpelementen bevat. Hierin vindt u lantaarns, cocktails en andere afbeeldingen die u zullen helpen vertellen over uw verjaardag. Velen van hen zijn gratis en de prijs van premiumafbeeldingen is slechts $ 1. Uw collage kost u minder dan wanneer u de club betreedt.

Deel uw collage in slechts enkele muisklikken in sociale netwerken

Deel de collage met je (hopelijk niet al te brutale) verjaardag met diegenen die niet naar hem toe konden komen. Je kunt de gemaakte collage gemakkelijk in sociale netwerken neerzetten. Klik gewoon op "Delen" om het op Twitter of Facebook te publiceren of kopieer een link die u naar iedereen kunt verzenden. Daarna blijft het alleen maar om te kijken hoeveel "likes" je collage zal ophalen.

Maar dat is niet alles wat u met uw ontwerp kunt doen! Wilt u de gasten van de vakantie bedanken zonder veel tijd te besteden? Print je collage uit om er met dankbaarheid een herdenkingskaart van te maken. Download het ontwerp gewoon als een PDF-bestand van hoge kwaliteit, druk het af op uw printer, verpak het in een prachtige envelop en gooi het in de mailbox. Gasten zullen zich verbazen over uw intelligentie!

Laat je vrienden je collage voltooien

Stel dat je je verjaardag hebt doorgebracht met feesten en een paar foto's hebt gemaakt? Het is duidelijk dat het tijd is om de camera's en telefoons van je mede-feestgangers in dienst te nemen! Open gewoon uw collage en klik op 'Delen' en vink het vakje aan om anderen toe te staan ​​uw ontwerp te bewerken en deel de link met uw vrienden. Dan kunnen je mede-celebranten je op elke computer van ons gratis iOS- en Android-apps geven om hun eigen foto's te uploaden en gezamenlijk de verjaardag van je geboorte te verzamelen vanuit elke hoek.

Leg je verjaardag vast in een pompeuze collage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 1 =