Collage van foto’s met uw eigen handen gratis online

Collage van foto's met uw eigen handen gratis online

Dit is een kleine kunst die voor iedereen gratis beschikbaar is. Met behulp van de service kunt u eenvoudig 2 tot 6 foto's verticaal of horizontaal lijmen, in verschillende combinaties. Het enige wat u nodig hebt, is de juiste sjabloon voor de collage kiezen, uw favoriete foto's uploaden en ze op de door u gewenste manier ordenen.

Maak collages online en maak je vrienden gelukkig!

Nadat u een sjabloon hebt geselecteerd, kunt u twee tot zes foto's uploaden (JPG-indeling, grootte maximaal 1 MB). Na het downloaden verschijnen hun miniaturen op de bovenste regel. Als u een van de foto's uit de rij wilt verwijderen, plaatst u de muisaanwijzer erop en klikt u op 'Verwijderen'.

Maak een collage van hen door foto's naar elk veld van de sjabloon te slepen. U kunt een foto niet alleen naar een leeg veld slepen, maar ook naar de plaats waar al een foto is - zo vervangt u de ene foto door een andere.

Om een ​​prachtige collage te maken, moeten de foto's volledig het veld bedekken waarin ze zich bevinden. Om dit te doen, kunt u de grootte van de foto in de sjabloon wijzigen: verplaats de cursor naar de rand van de foto, rekt hem uit of verklein hem. Verplaats de foto ook binnen het veld om alleen het rechtergedeelte zichtbaar te laten.

Als u bij deze stap zag dat de sjabloon niet helemaal op uw foto's paste, kunt u op de knop "Sjablonen" klikken en een andere kiezen. Na het klikken op de knop "Foto's" en doorgaan met het maken van een collage met dezelfde foto.

Nadat u op de knop "Maken" hebt geklikt, wordt u naar de pagina met de klaar-collage gebracht. Om op te slaan, klikt u met de rechtermuisknop op de collage en selecteert u "Afbeelding opslaan als ...", geeft u de map op die u wilt opslaan. De nieuwe collage is klaar!

In dezelfde stap kunt u terugkeren naar de fase waarin u een sjabloon voor de collage selecteert, alle eerder geüploade foto's achterlaat en een nieuwe collage maakt met dezelfde foto. Of ga naar een nieuwe collage maken van andere foto's.

Fotocollage

Gratis online tool voor het maken van fotocollages!

  • Klassieke collage
  • Collage in de stijl van "funk"
  • Foto's nieten

CREËER JE FOTOCOLLAGE IN 4 EENVOUDIGE STAPPEN

De wereldberoemde collagemaker FOTOR geeft je niet alleen de mogelijkheid om ongelofelijke collages online te maken, maar laat je ook je eigen unieke sjabloon en collagethema bespotten, compleet met exclusieve filters en effecten

Open de geselecteerde afbeeldingen in de collage-maker FOTOR

Sleep uw foto's naar de collagecellen

U kunt achtergronden en randen wijzigen en ook effecten, stickers en teksten toevoegen.

Sla uw werk op door het gewenste formaat en de gewenste kwaliteit op te geven

REEKS FUNCTIES. GEOPTIMALISEERD EN VERBETERD

Het FOTOR-platform heeft een aantal opties, zoals foto-effecten, stickers en tekst,

waarmee je een collage kunt maken en het grafische ontwerp een perfecte uitstraling kunt geven. Probeer ze uit en experimenteer om de perfectie van het beeld te bereiken!

FOTOR biedt u een volledig assortiment stickers om aan uw behoeften te voldoen in het fotobewerkingsproces, inclusief basisformulieren, speciale pictogrammen en handgetekende stickers, die speciaal zijn ontworpen door onze kunstenaars ...

Fotor.com biedt u gratis online foto-effecten en filters van alle soorten, probeer onze bewerkingsfunctie "Foto-effecten" uit en voel de kracht van indrukken.

Met de functie "Phototext" kunt u lettertypen rechtstreeks vanaf uw computer toepassen, evenals vanuit onze online verzameling lettertypen. U kunt online tekst rechtstreeks aan afbeeldingen toevoegen.

De "HDR-opname" -modus gebruikt een ander verlichtingsniveau om het beeld te verbeteren, diepere kleuren te onthullen, gedetailleerdere details en alle elementen van het beeld te benadrukken, waardoor de kwaliteit ervan wordt verbeterd.

Collage van foto's met uw eigen handen gratis online

(De sjabloon wordt gewist!)

(De sjabloon wordt gewist!)

(De sjabloon wordt gewist!)

Maak snel en eenvoudig een fotocollage. Effecten toepassen, foto's bijsnijden, schalen, geliefden verrassen! (Betaversie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 4