Kappen op de schutpalen

Kappen op de schuttingposten: wat is dit en waarvoor?

Om onszelf en ons huis te beschermen tegen externe opvattingen, bouwen we hekken rondom de site. Waarschijnlijk hebben velen nog steeds bewaard gebleven houten structuren van het hek gezien, vaak met een vrolijke kleur. Dergelijke hekken tot op de dag van vandaag zijn te vinden in de buurt van veel houten huizen. Maar met de komst van innovatieve technologieën en nieuwe materialen werd het mogelijk om de intakestructuur niet alleen veiliger, maar ook mooier te maken. Een uitstekende toevoeging zijn bijvoorbeeld doppen op de hekpalen. Hoewel hun belangrijkste functie niet in decoratief is, maar in het beschermen van het hek tegen de effecten van verschillende negatieve omgevingsfactoren.

Wat is de structuur van?

Het ontwerp is anders en daarom is het aantal componenten niet altijd hetzelfde. Meestal is de kap op de bakstenen pilaar een deksel (bovenste drainagedeel) en het onderste deel, dat het bovenste metselwerk van het hek afsluit. In de regel is het deksel gedecoreerd. Maar toch is de belangrijkste functie bescherming.

Het bovenste deel van de kap heeft uitsteeksels van enkele centimeters, die een eigenaardige rok vormen. Hierdoor stroomt het vocht niet op de pilaar zelf, maar aan de eb van het hek. De kap van de kap is verzegeld, wat wordt bereikt door naden in de interne naad. Het blijkt dat het hek alleen maar sterker wordt.

Doppen op de schutpalen: welk materiaal?

Verschillende materialen worden gebruikt om dit decoratieve en tegelijkertijd beschermende product te maken. Het meest gebruikte, thermisch verzinkte staal, dat van boven wordt bedekt met polymeerverbindingen, met alleen hoogwaardige en uitsluitend Europese productie.

De belangrijkste eis voor de gebruikte materialen is de corrosiebestendigheid, die bijdraagt ​​aan de duurzaamheid van de volledige omhullende structuur. Het is belangrijk dat de doppen op de hekpolen in een groot aantal kleuren worden geproduceerd, zodat u gemakkelijk een harmonieuze optie voor het specifieke ontwerp van het hek kunt kiezen. Het is dus mogelijk om de buitenkant van de site prachtig te versieren, om er een compleet en integraal uiterlijk van te krijgen. Een ander kenmerk van de kappen is de mogelijkheid om aan te brengen met hekken gemaakt van een materiaal: hout, geprofileerde plaat, baksteen en zelfs met smeedstukken.

We kiezen het formulier

Moderne doppen op de hekstijlen zijn er in verschillende configuraties. Er zijn bijvoorbeeld kappen van de klassieke vorm of in de vorm van een piramide. Bovendien bieden veel fabrikanten een breed scala aan producten van verschillende stijlen, bijvoorbeeld gothic of modern. De belangrijkste verschillen tussen hen liggen in het externe ontwerp. Sommige modellen zijn bijvoorbeeld versierd met spectaculaire lantaarns, spitsen of architectonische details. Dergelijke kappen passen harmonisch in elke buitenkant en dienen als bewijs van de voortreffelijke smaak van de huiseigenaar.

Doppen op de schutpalen: prijs

Opgemerkt moet worden dat de kosten van deze producten afhankelijk zijn van de grootte van de stoel. De meest economische optie is bijvoorbeeld een 300 × 300-afzuigkap (de prijs begint vanaf 390 roebel), maar 1300 × 1300-producten kosten 950 roebel. per stuk.

Welke caps op palen voor een hek om uit te kiezen?

Fence is een structuur die actief wordt geïnstalleerd om uw site te beschermen. Vandaag kun je de constructie van een houten hek zien, die een felle kleur heeft. Maar dankzij moderne technologieën en nieuwe materialen is het mogelijk om een ​​beschermende structuur uit te voeren, niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Kappen zijn een element dat als een uitstekende toevoeging aan afrasteringpalen dient. Hun rol is niet alleen decoratief, maar ook beschermd tegen negatieve omgevingsfactoren.

De belangrijkste functie van het weergegeven element is om het bovenste deel van de pilaar te beschermen tegen de invloed van regen en andere neerslag. Als ze niet in de loop van de tijd worden geïnstalleerd, zullen de pilaren beginnen te verslechteren, zelfs als sterk cement en baksteen werden gebruikt voor hun erectie.

Helaas dragen de omstandigheden van ons klimaat bij aan het wegwassen van de naden van metselwerk tijdens regenval. Wanneer vocht de gleuven binnendringt, draagt ​​metselwerk tijdens de herfst-winterperiode bij tot de geleidelijke vernietiging van de gehele beschermende structuur, omdat het bevroren water ervoor zorgt dat de pilaar van binnenuit breekt. Wanneer een metalen paal de ondersteunende rol binnengaat, zal het metaal gevoelig zijn voor roest.

Om te besparen, is het raadzaam om de doppen op de palen te installeren, zodat u geen geld hoeft te spenderen aan het installeren van de nieuwe afrastering.

Naast het beschermen van de doppen heeft een decoratieve rol. Ze geven een esthetische uitstraling aan de steunen en de hele behuizing, omdat hun werking het mogelijk maakt om het hek een volledig zicht te geven. Dankzij een groot aantal vormen, kleuren en reliëf krijgt het hek een werkelijk schitterend uiterlijk. Bovendien kunnen de meeste van de gepresenteerde producten de omgeving verlichten. Om dit te doen, moet u een gat maken voor de bedrading en een lamphouder in de kap.

Op de foto - een pet voor een hek met een lantaarn:

Classificatie van kappen (balusters) wordt uitgevoerd volgens het type materiaal dat wordt gebruikt:

Een ander classificeert het product in de vorm:

 • square;
 • round;
 • gebogen.

Balusters gemaakt van hout, spelen in de regel een decoratieve rol. Ze zijn niet in staat om de nodige bescherming te bieden tegen de invloed van vocht of sneeuw. Dit decorelement vormt echter een perfecte aanvulling op de algehele stijl van de omgeving. Bovendien kan hun productie onafhankelijk en zonder veel moeite worden uitgevoerd. Om dit te doen, moet je de boom, decoupeerzaag en zaag in voorraad houden.

In de foto - houten doppen op de schuttingpalen:

Kappen gemaakt van metaal onderscheiden zich door hun hoge sterkte. Zelfs dergelijk materiaal is niet onderhevig aan de invloed van agressieve externe factoren. Hoeslakens gemaakt van ijzer - producten, worden actief gebruikt voor het schermen van steen, baksteen, hout en smeedwerk. Gegalvaniseerde producten worden gekenmerkt door lichtheid en een lange levensduur.

In de fotomechanische doppen op stenen palen:

De variant van beton is zuiniger. U kunt een soortgelijk product tegen een lage prijs in een bouwwerkplaats kopen. Echter, cementbalusters, zoals keramische balusters, zijn van grote massa. Ze kunnen niet worden gebruikt voor omheiningen, gebouwd door smeden of van hout.

Keramische accessoires voor hekken - een ontwerp waarvan de functie is om de effecten van atmosferische neerslag te decoreren en te beschermen, waardoor ze worden vervormd. Als er constante blootstelling aan regen of sneeuw is, zal het hek sneller instorten.

Tegenwoordig wordt de keuze van keramische afzuigkappen in een breed bereik gepresenteerd, waardoor elke eigenaar zijn eigen optie kan kiezen. Voor een stenen omheining is dit een uitstekende optie. Bij het kopen van een product moet u rekening houden met het type omheining, het materiaal en de conformiteit ervan met de stijl. De grootte, vorm en kleur blijven belangrijke keuzecriteria. Het ontwerp van keramische doppen is eenvoudig. Het bevat de boven- en onderkant. De bovenste is nodig voor decoratie en bescherming.

Polymeerkappen worden niet alleen als decoratief geïnstalleerd, maar ook om de constructie tegen corrosie te beschermen. Voor dit doel worden polyester, plastisols of pural gebruikt. Als de installatie van een accessoire een bescherming tegen corrosie is, moet u koper gebruiken. Alleen is het noodzakelijk om rekening te houden met het feit dat het hele hek er harmonieus uitzag. Bij het kiezen van een product moet rekening worden gehouden met de rand en kleur van de kappen, die perfect passen bij het dak van het huis zelf.

Om het hek te versieren, kiest u decoratieve doppen. Het ontwerp van het product, ongeacht het model, neemt de aanwezigheid van een bovenste waterafstotend gedeelte aan. Het dient als een kap voor de kap en wordt vertegenwoordigd door verschillende decoratieve ontwerpen. Er is ook een lager gedeelte, waardoor het product aan het hek wordt bevestigd.

Gesmede kappen zijn een structureel element, dat meestal wordt geïnstalleerd op een stenen omheining. Ze worden gebruikt om de constructie te beschermen tegen negatieve klimaatverschijnselen. Voor de vervaardiging van gesmede kappen wordt plaatstaal gebruikt, waarvan de dikte 1,5 mm is. De handleiding smeden methode met laselementen is betrokken. De constructie van het product bestaat uit het bovenste afwateringsgedeelte en het onderste deel. Uitsteeksels van de kap dienen om de beschermende eigenschappen van het accessoire te waarborgen.

In de foto-gesmede kappen op palen:

Het is niet zo zeldzaam dat mensen een lans met lantaarn installeren. De installatie wordt uitgevoerd op een speciaal platform, precies uitgevoerd in de grootte van de basis. De bevestiging is ook esthetisch. In de regel wordt de installatie van het product uitgevoerd op de ingangshekgroep. Het resultaat van dit proces is een product met uitstekende sterkte, vorstbestendigheid.

Hier ziet u prijzen voor dompelpompen voor putten.

Tegenwoordig omvat de vervaardiging van afzuigkappen het gebruik van moderne methoden. De meeste bedrijven produceren dit soort producten in verschillende vormen, kleuren en maten. Daarom kan iedereen die wil het product kopen dat hem zal aanspreken en gecombineerd zal worden met het algehele ontwerp van de werf. Maar bij het kiezen van doppen, is het noodzakelijk om geleid te worden door bepaalde aanbevelingen, waardoor de producten niet alleen een decoratieve en beschermende functie zullen vervullen, maar ook lang zullen meegaan.

Wanneer de materiaalkeuze duidelijk is, moet u bepalen met de vorm van het product. In dit geval is het noodzakelijk om rekening te houden met de structurele kenmerken van niet alleen de beschermende structuur, maar ook de resterende structuren ernaast. Bijvoorbeeld, als bepaalde elementen van het hek in een bolvorm worden gepresenteerd, dan zijn de doppen ook het kopen van een bolvorm waard.

Wanneer u de vorm van het product hebt gedefinieerd, kunt u naar de gewenste kleur gaan. De meeste fabrikanten bieden aan om producten te schilderen in elke gewenste tint. Het kleurproces wordt uitgevoerd met behulp van een pigment in het stadium van de voorbereiding van mortel uit beton. Dankzij dit is het mogelijk om een ​​gelijkmatige kleurverdeling door het hele product te verkrijgen. Bovendien elimineert deze methode van kleurvervanging de afschuring van verf van het oppervlak en zijn burn-out.

De video laat zien hoe metalen kappen zijn gemaakt voor hekwerk:

Tegenwoordig is er een groot aantal bedrijven die diensten verlenen voor de productie van afzuigkappen op de schuttingpalen. De kosten van het product zijn afhankelijk van de vorm en het type materiaal:

 1. Gesmeed - 65.000 roebel.
 2. Klinker - 3700 roebel.
 3. Metaal - 610 roebel.
 4. Polymeer - 500 roebel.
 5. Decoratief - 450 roebel.

Het proces om uw eigen handen te maken

Het meest populaire en praktische type kap zijn producten van metaal. Ze kunnen een andere en tegelijkertijd een interessante vorm hebben. Metalen producten kunnen met elke verf worden gecoat en als je je verveelt, breng dan een nieuwe laag verfsamenstelling aan.

Op de video - caps op de palen voor hek door uzelf:

Om de dop een schoonheid en betrouwbaarheid te geven, is het noodzakelijk om te weten hoe het gegalvaniseerde metaal op de juiste manier gevormd kan worden. Het actieplan is als volgt:

 1. Teken een tekening op basis waarvan je een patroon kunt krijgen. Het is noodzakelijk om een ​​metalen plaat te zagen.
 2. Voer gaten uit om alle elementen met elkaar te verbinden.
 3. Om alle hoeken te buigen, moet je een houten kyanik gebruiken.
 4. Buig alle kanten van de kap. Als resultaat van al het werk dat gedaan is, zou u een metalen structuur in de vorm van een paraplu moeten krijgen.
 5. Controleer en zorg ervoor dat alle koppelingszijden goed passen.
 6. Markeer met behulp van een markeerder de gaten voor bevestiging, boor en bevestig met een klinknagel.
 7. Vouw de productstroken. Voor deze doeleinden kunt u dezelfde hamer gebruiken.
 8. Voor de vervaardiging van de onderste laag is het noodzakelijk een metalen strip te gebruiken, waarvan de lengte en breedte overeenkomt met de landingsstrip van het product.
 9. Maak het bovenste deel van de strip los en pak de zijkanten. Ze zijn nodig voor het bevestigen van de kap.
 10. De afgewerkte onderste laag moet worden genest in de kap en voor robuustheid beveiligde klinknagel.

Caps voor een hek is een noodzakelijk element. En zijn belangrijkste rol is niet alleen om het hek zijn stijl en afgewerkte look te geven, maar ook om het te beschermen tegen slechte weersomstandigheden. Je kunt de kap zelf doen, omdat het productieproces eenvoudig en snel is.

 • Loading.

Informatieportaal over landschapsontwerp. De taak van onze auteurs is om in detail, met foto- en video-instructies, te vertellen hoe u de site kunt uitrusten.

Hoe maak je petten op palen voor een hek van een baksteen door eigen handen

Wanneer je een nobel huisje of huis hebt gebouwd, het hebt omsloten met een stenen kolomhek, verschillende ontwerpbewerkingen hebt uitgevoerd, kan het werken aan de hekken als compleet worden beschouwd? Natuurlijk, maar het is raadzaam om beschermende piramides voor zo'n hek te regelen. Ze worden ook hubcaps genoemd. Ze beschermen het hek tegen de schadelijke effecten van de omgeving. Hoofdzakelijk door neerslag, vooral sneeuw.

Kappen zijn meestal gemaakt van beton of metaal. Er zijn ook houten variaties.

Zoals hierboven opgemerkt, is de vorm van de beschermende structuren voor de hekken een piramide. Hoewel deze voorwaarde optioneel is. U kunt de zogenaamde tops bestellen, waarbij u een aantal van uw wensen in vorm en ontwerp aangeeft.

Caps met decoratieve tops

Voor verschillende soorten hekken, een speciaal soort kappen

Voor uw hek kunnen tovenaars hoeden maken. Deze ontwerpen zijn speciaal ontworpen voor de verdediging van stenen of bakstenen pilaren. Wanneer uw hek klaar is, komt een specialist naar u toe, produceert de vereiste metingen. In het algemeen kunnen fabrikanten van dergelijke ontwerpen in de reeks voorstellen verschillende parameters hebben. Daarom moet u in dit stadium zorgvuldig allerlei voorstellen bestuderen.

Na het beschermen van de schutpalen, kun je verdedigingen en hun overspanningen regelen. Voor dit doel produceren specialisten speciale constructies voor het afdekken van deze specifieke hekken.

Ook stellen dergelijke bedrijven vaak voor om beschermende aanpassingen aan pijpen van schoorstenen en mijnen van ventilatie aan te brengen. Dit zijn speciale paraplu's die deze gebieden tegen neerslag beschermen.

Meestal produceren de overtrekken voor de hekken van tin. Volgens de uiterlijke verschijning van het product kan zijn:

 1. Monumental. Het formaat van de hoes is een piramide. De basis is een rok. De piramide is op de basis bevestigd en laat deze visueel achter. Dit is een uitstekende optie voor een stenen omheining. Hij geeft hem elegantie en indruk.
 2. Classic. Dit is de meest voorkomende en populaire optie.
 3. Versie van de Mont Blanc. De constructie van deze variant lijkt op de top van de beroemde berg Mont Blanc, bedekt met sneeuw. Variatie heeft een andere kleurenversie. Zijn vorm: twee piramides, waarvan er een is gerangschikt op de tweede. Deze optie past perfect op de hekstijl, die smeden heeft. Als het wordt uitgevoerd op hoge structuren, zullen ze er majestueus uitzien.
 4. Flat. Dit is de eenvoudigste knop. Ze versieren niet. Hun belangrijkste taak is om de structuur te beschermen tegen ongewenste vroege vernietiging. Dergelijke producten hebben ook bescheiden prijsindicatoren. En ze zijn gemaakt in een korte tijd en passen tegelijkertijd een beetje materiaal toe.

De classificatie van kappen wordt meestal gevormd door dergelijke criteria: het materiaal van hun productie en hun vorm.

In vorm worden ze meestal rond, langwerpig of vierkant gemaakt. De materialen van hun productie zijn meestal:

Houten versies voornamelijk decoratieve functies uitvoeren. Ze zijn niet in staat om hoogwaardige bescherming te bieden tegen vocht en neerslag, maar vullen de buitenkant van de binnenplaats uitstekend aan. En de onafhankelijke vervaardiging van dergelijke doppen is heel geschikt voor veel meesters. Het belangrijkste is om een ​​legpuzzel, zaag en beitel te hebben.

Metaalvariaties Ze hebben voldoende kracht en zijn uitstekend in het omgaan met agressieve externe invloeden. Het zijn prachtige beschermende en esthetische oplossingen voor stenen, houten, gesmede of stenen hekken. En als ze worden behandeld met zink, kunt u hun levensduur aanzienlijk verbeteren, bijvoorbeeld gesmede hekken met kappen op palen.

Betontypes zijn te vinden in bouwwinkels. Prijzen voor hen zijn erg bescheiden. Omdat de indicator van hun kosten erg laag is. Ze onderscheiden zich ook door een indrukwekkende massa. En ze zijn volledig ontoereikend voor gesmede en houten hekken.

Plastic variëteiten van doppen gekenmerkt door het gemak, de praktische bruikbaarheid van duurzaamheid. Gebruik PVC-panelen om ze te maken. Kan originele producten maken van bitumen gordelroos.

Als je de soorten kappen kent voor hekken, hun specifieke kenmerken, kun je ze zelf maken. Om dit te doen, is het belangrijk om te bepalen wat voor soort nominale uitstraling je nodig hebt. Het is ook noodzakelijk om een ​​bepaalde instructie strikt te volgen.

U bent bijvoorbeeld van plan om een ​​metalen kap op het hek met uw eigen handen te maken. Ten eerste, zoals in veel vergelijkbare werken, moet je door de tekenfase gaan.

Bepaal de hoogte van het geplande product. De hoogte kan anders worden ingesteld, maar deze moet overeenkomen met de al gemaakte pilaar. Het kan worden aangeduid met de letter H.

De parameter voor het landen van de paraplu "a", "b" kan enigszins worden ontwikkeld. Het is belangrijk om het type metselwerk in ogenschouw te nemen: steen of baksteen. Als in sommige gebieden de breedte van het metselwerk groter is, wordt de gemaakte paraplu niet op de basis gelegd. En hier wordt het aanbevolen om wat reserve te regelen.

Om de hoekparameter "d" te berekenen, meet deze meerdere keren met meetlint. Als je de vraag met de waarden hebt opgelost en als je een tekening hebt gemaakt, als een patroon, kun je het metaal zelf al snijden.

Een eenvoudige pet-tekening kan zijn:

Daarin moet je gaten maken met een boor. Via hen verbindt u de details.

Voordat je het materiaal buigt, doe je het erop gestippelde lijn. En houd de bocht vast. Voor deze bewerking is het beter om de listogib te gebruiken. Als er geen dergelijk hulpmiddel is, kunt u het zelf doen. Dit vereist een metalen hoek.

Alle beschikbare lijnen moeten worden verkregen Recht zonder de minste afwijking. Dus de kap op de afrastering komt aantrekkelijk en netjes uit. Gebruik een houten kijan om de hoeken te buigen.

Je hebt ook nodig vijftigste hoek. Buig de lijnen naar hen. Fixeer het eerst op de werkbank.

Volg daarna het werk op de bovenste regel - de rand van het product. Het is belangrijk om de vorm van de paraplu foutloos in te delen.

uitchecken de kwaliteit van de montage van de uiteinden van de kap die wordt gemaakt. Als er geen twijfel bestaat over de kwaliteit, kunnen we de posities van toekomstige gaten markeren met een viltstift.

Maak gaten en maak de zijkanten vast met klinknagels. Totdat de laatste fase een beetje is verlaten. Vouw een beetje het vlak "a" en "b". Ook hier helpt een houten kyanika. Klem de paraplu vast tussen de bar en de metalen strip. Dus je hebt een kap gemaakt.

Vervolgens moet je een lagere riem maken. Het proces is als volgt:

 • Er wordt een metalen strip gebruikt, die noodzakelijk identiek is aan de breedtes van de riemen "a" en "b";
 • het bovenste deel is gebogen. Dus de zijkanten worden gevormd, ze zullen de stijfheid van uw product goed ontwikkelen en zullen de bevestigingselementen worden.

Deze riem wordt in de gemaakte pommel geplaatst voordat de uiteindelijke productie van het product wordt gebogen. De riem zelf kan met een klinknagel worden bevestigd.

Deze kap is moeilijk te maken. We hebben een bepaald hulpmiddel nodig:

Werkmateriaal kan als een blad dienen. Goede opties zijn golfkarton en ijzeren platen die gegalvaniseerd zijn. De vellen moeten glad en vrij van gebreken zijn.

Misschien komt jouw debuutproduct niet perfect uit. Maar verbeter je vaardigheden door constant te oefenen, en dan wordt dit werk een eenvoudig proces voor je.

Klinker (keramiek) doppen

Hieronder staan ​​de nuances van het maken van doppen van andere materialen.

Hoe een concrete versie van de kap te maken

Als u van plan bent om concrete doppen te maken, zorg er dan voor dat u speciale vormen krijgt. Ze kunnen worden gemaakt van ijzer volgens het schema dat al is aangegeven. Vet daarna de mallen in en vul ze met de compositie. Elk product bevriest gedurende drie dagen. En dit is de minimale periode van harden.

Als je echt caps wilt maken voor hekken, maar daar heb je geen speciale tijd voor, dan is de versie van bitumen gordelroos de beste oplossing voor jou. In dit geval hoeft u niet te baden met berekeningen en tekeningen. Het is alleen nodig om de uitstekende afgebeelde elementen van de steunen af ​​te dekken met het aangegeven werkmateriaal.

Hoe te zijn met keramiek, steen of smeedijzer

Als uw plannen ook de vervaardiging van kappen van keramiek, stenen of gesmede opties omvatten, dan zult u ze moeten veranderen. Als zodanig wordt onafhankelijk werk gekenmerkt door toegenomen complexiteit en gevaar. En het is beter om dergelijke versies te bestellen bij het bedrijf dat ze produceert.

Een kap met smeden

Over ijzeren constructies meer

Als je een hek hebt is een melkweg van metalen buizen, dan zul je in principe volgens een vergelijkbaar schema moeten handelen. Het is belangrijk om rekening te houden met de specifieke kenmerken van buizen. En je moet eerst een deksel maken.

Lijst met benodigde materialen:

 • metalen plaat;
 • een blad behandeld met zink;
 • aluminium of tin.

Eerst wordt er gewerkt aan het werkstuk in overeenstemming met de tekening. Vervolgens moet het werkstuk met de hand worden gevouwen en moeten de randen van het patroon worden overlapt, ongeveer 1,5 cm.

De boven elkaar liggende vellen moeten worden vastgelegd. Hier wordt je geholpen door koperen klinknagels.

De installatie van de kap op een dergelijke paal is succesvol als u metalen stroken (2-4 stuks) op het oppervlak van het deksel zelf aansluit. De breedte van elke strook is 1,5 cm en de dikte is 2 mm.

De hierboven beschreven kappen voor bakstenen palen zijn ook bevestigd aan metalen hekken met behulp van traditionele schroeven. Een boormachine of een perforator helpt hier. Dat is hoe het eruit zal zien als een klassieke kap op de stenen omheining, foto:

En u kunt dergelijke producten aan houten hekken bevestigen, beide met schroeven en spijkers.

Zelfgemaakte petten te koop

Als u van plan bent om handgemaakte caps te verkopen, moet u de prijslijst voor vergelijkbare producten in uw stad en regio bestuderen. Het is hierbij belangrijk welke parameters uw product heeft, de kwaliteit en het ontwerp, en ook het werkmateriaal.

Bijvoorbeeld, de prijs voor een metalen kap met de parameters 390х390 cm 600-650 wrijven. per stuk (geverfde versie). Als de parameters twee keer zo hoog zijn, kan de prijs worden gewijzigd ten opzichte van de grootte.

Als het product anders is met een of andere originele, elegante vorm, een ontwerpbeslissing, dan neemt de prijs ervan zelfs nog meer toe. U kunt bijvoorbeeld een leeuwfiguur aan de basis bevestigen. Dan, onder de voorwaarde van uitstekende kwaliteit, kunt u een prijs van 5000-6000 roebels instellen. per stuk.

Concrete versies van kappen kunnen worden verkocht voor 700-750 roebel / stukjes.

Over het algemeen heeft perfectie geen limiet, en de vaardigheid om afzuigkappen te maken voor hekken wordt vaak begrensd door de fantasie van de meester. Als dit geen probleem is, kunt u een goed bedrijf regelen.

In de video hieronder vertelt Roman Fedortsov hoe hij caps op hekken maakt. Video kan erg handig zijn, evenals opmerkingen, waarin kijkers sommige momenten delen die ze anders doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 6 =