Caps voor de verjaardag

Cap voor de verjaardag van 1 jaar: hoe om hun eigen handen te maken? Photoshop-sjablonen?

Petten zijn nodig voor de jarige - een één jaar oude jongen, mama en papa.

Feestelijke caps op de feestvarken en gasten versieren de vakantie en zien er geweldig uit op de foto. Caps kunnen met uw eigen handen worden gemaakt met behulp van een kant-en-klare sjabloon. Op het thema verjaardag kun je caps maken in dezelfde stijl als het thema van de vakantie.

Op de eerste verjaardag van mijn zoon heb ik papieren doppen gemaakt en versierd met draaitafels van fans, nummer "19quot; en inscripties "Mama9quot; en "Papa9quot;. Om de doppen dichter te maken, lag er een laag glanzend papier onder de laag glanzend papier. Om de dop op zijn kop te houden, doorboort u gaten en laat u spandex erdoorheen.

Hier is een sjabloon die ik heb gebruikt, maar alleen als een sjabloon, moest ik de vorm van de dop omcirkelen op het glanzende papier en Whatman.

Je kunt elk dik papier of vilt gebruiken en de kapjes met pompons, ruches aan de onderkant, met een figuur versieren "19quot;, de naam van de baby, etc.

Hier zijn een paar ideeën voor het decoreren van een verjaardagstaart voor 1 jaar:

Om een ​​verjaardagskap voor jezelf te maken, heb je nodig:

Patronen van kappen (hieronder afgebeeld)

Print de sjabloon van de geselecteerde dop op het karton, knip deze uit en voeg de randen samen met een nietmachine of lijm. U kunt de sjabloon op gewoon papier afdrukken en op karton plakken. Trek dan een elastische band aan of een mooi lint en een pet voor de verjaardag is klaar!

Hoe een dop van papier te maken. Creëer een feeststemming

Mooie felle mutsjes vormen een aanvulling op de kindervakantie, omdat ze zo populair zijn bij kinderen. Ook dit accessoire kan geschikt zijn en bij feestelijkheden met oudere gasten. De gebruikelijke dop zal een feeststemming creëren voor het nieuwe jaar, verjaardag, vrijgezellenfeest en een andere vreugdevolle viering. Dit hoofddeksel kan worden gekocht in de winkel en je kunt het niet uitgeven en binnen een paar seconden het zelf maken. Dus, hoe maak je een kap van papier en creëer je een vakantiesfeer?

De eenvoudigste en snelste optie is een sjabloonkap

Als je niet de tijd en de wens hebt om de moeite te nemen om een ​​dop te maken, benader je de meest primitieve manier. Neem een ​​kant-en-klare sjabloon met een foto. Pas indien nodig aan de grootte aan. Pak het dikke papier en druk het af op de kleurenprinter. Knip en vouw volgens de instructies. Meestal is het intuïtief en zonder tekst. Voor betrouwbaarheid kunt u repareren met lijm of een nietmachine. We steken de string in en de kap is klaar!

Hoe maak je een dop van papier volgens het schema

De manier om de dop in te vouwen is dezelfde als in de vorige versie. Het belangrijkste verschil van het schema is dat het niet gekleurd, maar wit is. Hier is ruimte voor verbeelding. Je kunt een dop maken in elke grafische editor, zoals je wilt, en deze vervolgens verzamelen. Of eerst printen en dan schilderen met kleuren, potloden, stiften en decoreren met decoratieve elementen.

Deze optie kan met succes worden gebruikt tijdens kindervakanties. Vraag het de jongens zelf om hun petten te versieren en te verzamelen. Meestal vinden kinderen het leuk om te tekenen en hun eigen pennen te maken, dus zullen ze het er snel mee eens zijn. Dus jij en de tijd van de vakantie vullen, en de jongens zullen wegvoeren. Vergeet niet om te helpen en te laten zien hoe je een dop van papier kunt maken.

Stap-voor-stap masterclass: maak een dop van een heel vel karton of papier

Niet minder eenvoudige en snelle manier. Zo'n dop is gemaakt zonder patronen en patronen:

  1. Neem het gebruikelijke gekleurde karton of dik papier.
  2. Vouw de kegel op de gewenste maat, knip overtollige hoeken af. Het gevolg is dat de dop precies op de tafel staat.
  3. Als uw hoofddeksel te lang is, snoeien met een schaar. Meestal worden de doppen klein gemaakt, zodat ze er leuk uitzien op het hoofd.
  4. Label het potlood van de kruising.
  5. Maak vast aan de gemarkeerde punten met een nietmachine, lijm of paperclips.
  6. Hoe maak je een kap van papier zodat het op je hoofd blijft hangen? Bevestig aan de zijkanten van je hoofdtooi touw, satijnen linten of gom met tape of stukjes karton.
  7. De dop is klaar, nu kan het naar smaak worden gedecoreerd.

Beheers de dop in origami-techniek

Typisch gebruikt origami vierkante vellen papier. Als deze niet worden gevonden, maak je geen zorgen, we doen het zelf. Neem een ​​normaal A4-blad, buig één hoek zodat je een driehoek krijgt. Knip de snijonderdelen met een schaar uit.

We ontvouwen de driehoek niet, we blijven ermee werken. Deel het vel visueel in drie gelijke delen. Plaats de zijstukken naar het midden. De uitstekende hoeken buigen naar boven. Dus een platte pet voor de verjaardag is klaar. Hoe maak je het omvangrijk? Open gewoon de kap met je hand, alsof je hoeken naar het midden afvlakt.

Ideeën voor het versieren van een papieren dop

Het meest creatieve en fascinerende proces is de decoratie van de dop. Versier het zoals je wilt. Een beetje advies, welke materialen om dit te gebruiken, zal u hierbij helpen.

Je kunt een feestmuts voor een verjaardag ongebruikelijk en origineel maken, deze afdekken met een doek of folie. Van bovenaf decoreren met elk materiaal: pailetten, bergkristallen, bloemenvlinders, klein speelgoed, broches, kralen, foto's, enz.

Als je goede artistieke capaciteiten hebt, schilder de dop dan met kleuren. Teken grappige afbeeldingen, maak een meerkleurige verloopovergang. Caps kunnen worden ondertekend door de namen van gasten of grappige bijnamen.

De top is versierd met een ster of pampushkoy van folie of touwtjes. Gebruik voor het afwerken van randen linten, klatergoud en gegolfd golfpapier of satijnen lint.

Nu weet je hoe je een kap van papier moet maken die je niet veel tijd kost. Dit eenvoudige accessoire zorgt voor een vrolijke en enigszins zorgeloze sfeer op elke vakantie, of het nu een verjaardag of een feest is. En zelfs volwassenen kunnen weer als kinderen voelen.

Falanti

en je geliefden!

Meer informatie

Gefeliciteerd met je verjaardag

Beste producten

Beste klanten! We informeren u dat we onze eigen drukkerij hebben geopend! De prijzen voor het afdrukken van fotoproducten zijn lager dan de prijzen in de drukkerij NetPrint. De kwaliteit van afdrukken en materialen is niet minder dan de kwaliteit van NetPrint. Bestellingen voor afdrukken worden nu geaccepteerd. U kunt de kosten van het afdrukken hier zien door op de link te klikken.

U kunt de afgedrukte posters in onze fotostudio in de Gallery of Completed Works bekijken

We bieden je caps voor de verjaardag en verjaardag, mama en papa van de makers van het feest, we zullen ook caps maken voor grootouders, peetouders en andere gasten op jouw verzoek.

Helder feestelijk caps in een ogenblik zullen alle gasten van uw vakantie opvrolijken! Zo'n simpel en zo feestelijk accessoire - petjes voor een verjaardag is een verplicht attribuut van een verrassingsfeestje!

Bestel verbazingwekkende, heldere, mooie caps voor de verjaardag van je kind!

De prijs is aangegeven voor 1 unieke kopie. Als u meer dan 2 caps nodig heeft voor gasten, betaalt u ons slechts 1 keer voor het maken van een cap, ongeacht hoeveel identieke caps u nodig heeft.

Het aantal kopieën is alleen van invloed op de kosten van afdrukken - replicatie.

Alle doppen zijn gedrukt op dik fotopapier. U hoeft alleen de dop op de contour uit te snijden, lijm met conventionele PVA-lijm of met lijm-potlood en, maak kleine gaten aan de zijkanten, passeer de elastiekjes.

Caps worden alleen in gedrukte vorm aan de klant geleverd.

Een heldere, mooie pet voor de jarige. Het opschrift op de dop "1 jaar!"

Een heldere, mooie pet voor de verjaardagsmoeder. Het opschrift op de dop "Mamulya!".

Een heldere, mooie gele pet voor een verjaardag of feestvarken. Het opschrift op de dop "".

Een heldere, mooie pet met de stripfiguren Masha en de Beer voor de gasten van de vakantie. De inscriptie op de dop "1 jaar!".

Een heldere, mooie pet voor de jarige. Het opschrift op de dop "1 jaar!"

Een heldere, mooie pet voor de verjaardag van de moeder. Het opschrift op de dop "Mamulya!".

Een heldere, mooie pet in een zacht kleurenschema voor gasten van de vakantie. De inscriptie op de dop "1 jaar!".

Een heldere, mooie pet in een delicaat kleurenschema voor het feestvarken en haar ouders. De inscriptie op de dop "Mam!", "Papa!".

Een heldere, mooie pet voor de jarige met Minnie Mouse. De inscriptie op de dop "Naam van de Naamdag".

Een heldere, mooie pet voor de verjaardag van de moeder met Minnie Mouse.

Een heldere, mooie gestreepte pet voor een verjaardag of feestvarken.

Een heldere, mooie gestreepte pet voor de ouders van de jarige of feestvarken.

Een heldere, mooie pet in lilac tonen voor het feestvarken. Het opschrift op de dop "".

Een heldere, mooie pet voor de verjaardag van de grootmoeder in paarse tinten. Het opschrift op de dop "Oma!".

Een heldere, mooie pet voor het verjaardag- of feestmeisje met Winnie de Poeh. De inscriptie op de dop "1 jaar!".

Een heldere, mooie pet voor gasten van de vakantie met de karakters van de cartoon Winnie de Poeh. De inscriptie op de dop "Mamula".

Een heldere, mooie roze pet voor een kleine prinses. U kunt petten zonder naam maken en u kunt een dop voor elk maken.

Een heldere, mooie pet voor de jarige met Minnie Mouse in zwarte stippen. Het opschrift op de dop "".

Een heldere, mooie pet voor de vader of moeder van het feestvarken. De inscriptie op de dop "Daddy!", "Mommy!".

Een heldere, mooie pet in blauw voor de feestvarken. De inscriptie op de dop "1 jaar!".

Een heldere, mooie pet in blauw voor de ouders van de jarige. Het opschrift op de dop "Mamulya", "Papul".

Een heldere, mooie pet voor een verjaardag of feestvarken.

Een heldere, mooie pet in bordeauxrode kleuren voor een verjaardag of feestvarken.

Een heldere, mooie pet voor gasten verjaardag of verjaardag met Winnie de Poeh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

51 − = 49