Caps voor de verjaardag van hun eigen handen

Hoe een dop van papier te maken. Creëer een feeststemming

Mooie felle mutsjes vormen een aanvulling op de kindervakantie, omdat ze zo populair zijn bij kinderen. Ook dit accessoire kan geschikt zijn en bij feestelijkheden met oudere gasten. De gebruikelijke dop zal een feeststemming creëren voor het nieuwe jaar, verjaardag, vrijgezellenfeest en een andere vreugdevolle viering. Dit hoofddeksel kan worden gekocht in de winkel en je kunt het niet uitgeven en binnen een paar seconden het zelf maken. Dus, hoe maak je een kap van papier en creëer je een vakantiesfeer?

De eenvoudigste en snelste optie is een sjabloonkap

Als je niet de tijd en de wens hebt om de moeite te nemen om een ​​dop te maken, benader je de meest primitieve manier. Neem een ​​kant-en-klare sjabloon met een foto. Pas indien nodig aan de grootte aan. Pak het dikke papier en druk het af op de kleurenprinter. Knip en vouw volgens de instructies. Meestal is het intuïtief en zonder tekst. Voor betrouwbaarheid kunt u repareren met lijm of een nietmachine. We steken de string in en de kap is klaar!

Hoe maak je een dop van papier volgens het schema

De manier om de dop in te vouwen is dezelfde als in de vorige versie. Het belangrijkste verschil van het schema is dat het niet gekleurd, maar wit is. Hier is ruimte voor verbeelding. Je kunt een dop maken in elke grafische editor, zoals je wilt, en deze vervolgens verzamelen. Of eerst printen en dan schilderen met kleuren, potloden, stiften en decoreren met decoratieve elementen.

Deze optie kan met succes worden gebruikt tijdens kindervakanties. Vraag het de jongens zelf om hun petten te versieren en te verzamelen. Meestal vinden kinderen het leuk om te tekenen en hun eigen pennen te maken, dus zullen ze het er snel mee eens zijn. Dus jij en de tijd van de vakantie vullen, en de jongens zullen wegvoeren. Vergeet niet om te helpen en te laten zien hoe je een dop van papier kunt maken.

Stap-voor-stap masterclass: maak een dop van een heel vel karton of papier

Niet minder eenvoudige en snelle manier. Zo'n dop is gemaakt zonder patronen en patronen:

  1. Neem het gebruikelijke gekleurde karton of dik papier.
  2. Vouw de kegel op de gewenste maat, knip overtollige hoeken af. Het gevolg is dat de dop precies op de tafel staat.
  3. Als je hoofddeksel te lang is, snoeien met een schaar. Meestal worden de doppen klein gemaakt, zodat ze er leuk uitzien op het hoofd.
  4. Label het potlood van de kruising.
  5. Maak vast aan de gemarkeerde punten met een nietmachine, lijm of paperclips.
  6. Hoe maak je een kap van papier zodat het op je hoofd blijft hangen? Bevestig aan de zijkanten van je hoofdtooi touw, satijnen linten of gom met tape of stukjes karton.
  7. De dop is klaar, nu kan het naar smaak worden gedecoreerd.

Beheers de dop in origami-techniek

Typisch gebruikt origami vierkante vellen papier. Als deze niet worden gevonden, maak je geen zorgen, we doen het zelf. Neem een ​​normaal A4-blad, buig één hoek zodat je een driehoek krijgt. Knip de snijonderdelen met een schaar uit.

We ontvouwen de driehoek niet, we blijven ermee werken. Deel het vel visueel in drie gelijke delen. Plaats de zijstukken naar het midden. De uitstekende hoeken buigen naar boven. Dus een platte pet voor de verjaardag is klaar. Hoe maak je het omvangrijk? Open gewoon de kap met je hand, alsof je hoeken naar het midden afvlakt.

Ideeën voor het versieren van een papieren dop

Het meest creatieve en fascinerende proces is de decoratie van de dop. Versier het zoals je wilt. Een beetje advies, welke materialen om dit te gebruiken, zal u hierbij helpen.

Je kunt een feestmuts voor een verjaardag ongebruikelijk en origineel maken, deze afdekken met een doek of folie. Van bovenaf decoreren met elk materiaal: pailetten, bergkristallen, bloemenvlinders, klein speelgoed, broches, kralen, foto's, enz.

Als je goede artistieke capaciteiten hebt, schilder de dop dan met kleuren. Teken grappige afbeeldingen, maak een veelkleurige verloopovergang. Caps kunnen worden ondertekend door de namen van gasten of grappige bijnamen.

De top is versierd met een ster of pampushkoy van folie of touwtjes. Gebruik voor het afwerken van randen linten, klatergoud en gegolfd golfpapier of satijnen lint.

Nu weet je hoe je een kap van papier moet maken die je niet veel tijd kost. Dit eenvoudige accessoire zorgt voor een vreugdevolle en enigszins zorgeloze sfeer op elke vakantie, of het nu een verjaardag of een feest is. En zelfs volwassenen kunnen weer als kinderen voelen.

Damessite: tips en trucs

Hoe maak je zelf een dop?

Vandaag wil ik het hebben over hoe ik een dop papier met mijn eigen handen kan maken met behulp van verschillende materialen voor een kleuterschool.

Ik raad aan om een ​​zacht stuk speelgoed te naaien voor de beginners Cock met de hand op een patroon voor de wedstrijd op school of in de kleuterschool Nieuwjaar speelgoed symbool van 2017.

Hier is een stapsgewijze methode om een ​​kap met je eigen handen te maken of een hoed gemaakt van papier, een krant of een krant voor een verjaardag.

Ik raad u enkele interessante ideeën aan over het gebruik van verschillende geïmproviseerde materialen om eigenzinnige details uit de kartonnen dop toe te voegen.

Bevestig een paar belletjes, links van de laatste feestdag, of een LED op batterijen aan het puntige uiteinde van de dop, en gedurende enige tijd gloeit deze.

Om zelf een dop te maken, heb je materialen nodig:

Rechthoekig of vierkant vel papier, krant of Whatman

Potlood (voor markering)

Kompassen, of een stuk draad of garen

Om de originele dop te plaatsen, plaatst u een rechthoekig of vierkant vel naar keuze op een plat oppervlak. Zorg er bij het gebruik van polystyreen en karton voor dat de vellen voldoende flexibel zijn, omdat ze kunnen barsten of beginnen te vouwen.

U kunt decoratieve kappen maken door een geschenkverpakking van een gelijkwaardig vel te plakken met verschillende afbeeldingen of mooie tekeningen.

Metalen platen worden niet aanbevolen, omdat ze tijdens het werk letsel kunnen veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan metaalfolie om een ​​metaalachtige glans te krijgen, en adviseer ook om nog een artikel te lezen over hoe ik het heb gedaan een klusje voor een kleuterschool .

Wanneer u met het kompas werkt, wees voorzichtig, plaats de naaldpunt in de linkerbenedenhoek van het vel en teken een boog van de linkerbovenhoek naar de benedenhoek.

U kunt ook een deel van de draad aan het uiteinde van het potlood binden. Plaats het potlood in de linkerbovenhoek van het vel.

Stel het vrije uiteinde van de draad of het garen in de linkerbenedenhoek van het vel in en houd het stevig vast met uw vingers, zodat de draad uitgerekt wordt. Nu kunt u de boog markeren in de richting van de rechteronderkant.

Als u zelf een pet wilt maken, moet u een cirkel in het midden van het vel invoeren en vervolgens de sector eruit markeren. Dus je zou een hoes moeten nemen voor een groot hoofd, maar het zal in lengte korter zijn.

Knip de stukken voorzichtig met een schaar of een mes langs de gemarkeerde lijnen. Als je geen schaar of mes hebt, kun je een alternatief proberen.

Vouw het vel zo dat de boven- en onderranden zijn gesloten, vervolgens weer terug naar de linker- en rechterrand en vouw uiteindelijk de boven- en rechterranden om verbinding te maken.

Plaats nu de punt van de formatie in het midden van de cirkelvormige basis van de dop van de overeenkomstige straal langs de buitenranden, open de vouwen en je hebt een cirkel.

Vouw een rand van het vel naar binnen met de andere rand, zodat een papieren kegel ontstaat.

Je kunt kiezen uit kant-en-klare kegels gemaakt van blokken kaas, ijswafels, papieren emmers, of mini-kegelmodellen nemen voor een kap op je verjaardag.

Om een ​​verjaardagskap te maken, bevestigt u de twee ribben samen met stukjes whisky, zoals op de afbeelding. Als je een cirkel hebt met een uitgesneden sector die de randen overlapt, kun je ze met lijm aan elkaar lijmen.

Kleurrijke veters en linten kunnen handig zijn om de randen van de dop te knopen. Ze kunnen gebreid of decoratief zijn, ingebracht door gaten langs de randen.

Trouwens, ik stel voor dat je nog een artikel leest over mijn artikel decoupage voor beginners , waarin een interessante videomastklasse met hun eigen handen is.

Markeer de Engelse letter van het alfabet "D" op het voorvlak van de omslag met behulp van een stift of een andere eerste letter van uw naam. U kunt pennen, verven of markeringen gebruiken die in het donker gloeien.

En ook de doppen kunnen met je eigen handen worden versierd met elk papierelement, olijven op de punt, eetstokjes met ijs, geverfd met wattenbolletjes op de binnenbodem van het deksel, die doen denken aan room of ijs.

Je kunt al deze capuchons voor jezelf maken met een paar vrolijke momenten in je leven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een vakantie, en een kindermuts maken voor je kind voor een kleuterschool.

In een van mijn artikelen zal ik schrijven over ambachten gemaakt van papieren kegels, volg het nieuws. Bekijk nu de video over hoe je zelf een dop kunt maken.

Auteur Julia Andreevna publicatiedatum 04/07/2015

Bedankt voor het artikel! Hoe je een dochterspet kunt maken voor de kleuterschool.

Cap voor de verjaardag van 1 jaar: hoe om hun eigen handen te maken? Photoshop-sjablonen?

Petten zijn nodig voor de jarige - een één jaar oude jongen, mama en papa.

Feestelijke caps op de feestvarken en gasten versieren de vakantie en zien er geweldig uit op de foto. Caps kunnen met uw eigen handen worden gemaakt met behulp van een kant-en-klare sjabloon. Op het thema verjaardag kun je caps maken in dezelfde stijl als het thema van de vakantie.

Op de eerste verjaardag van mijn zoon heb ik papieren doppen gemaakt en versierd met draaitafels van fans, nummer "19quot; en inscripties "Mama9quot; en "Papa9quot;. Om de doppen dichter te maken, lag er een laag glanzend papier onder de laag glanzend papier. Om de dop op zijn kop te houden, doorboort u gaten en laat u spandex erdoorheen.

Hier is een sjabloon die ik heb gebruikt, maar alleen als een sjabloon, moest ik de vorm van de dop omcirkelen op het glanzende papier en Whatman.

Je kunt elk dik papier of vilt gebruiken en de kapjes met pompons, ruches aan de onderkant, met een figuur versieren "19quot;, de naam van de baby, etc.

Hier zijn een paar ideeën voor het decoreren van een verjaardagstaart voor 1 jaar:

Om een ​​verjaardagskap voor jezelf te maken, heb je nodig:

Patronen van kappen (hieronder afgebeeld)

Print de sjabloon van de geselecteerde dop op het karton, knip deze uit en voeg de randen samen met een nietmachine of lijm. U kunt de sjabloon op gewoon papier afdrukken en op karton plakken. Trek dan een elastische band aan of een mooi lint en een pet voor de verjaardag is klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

87 − = 79