Ringenbeton voor rioleringsafmetingsprijs

Betonnen ringen voor afmetingen en prijzen van riolering

Verkoop en levering in de regio Moskou.

Duurzaam en betrouwbaar

Eenvoudig en gemakkelijk

Afmetingen van betonnen ringen voor riolering

Het volume betonnen ringen voor een septic tank is rechtstreeks afhankelijk van de grootte van producten van gewapend beton. RC-ringen hebben twee hoofdkenmerken, die de afmetingen bepalen van betonnen ringen voor een septic tank:

Voor de aanleg van riolering worden putten verschillend qua hoogte gebruikt, terwijl deze parameter voor verschillende modellen kan variëren van 10 tot 90 centimeter. In de markering die de afmetingen van betonnen ringen voor riolering aangeeft, wordt de hoogte aangegeven met de tweede in decimeters.

Betonnen ringen voor riolering, waarvan de prijs grotendeels afhankelijk is van de grootte, worden uitgevoerd met een binnendiameter van 70 tot 200 centimeter. Deze karakteristiek wordt ook gegeven in de markering - geplaatst op de eerste plaats (vóór de hoogte), is ook aangegeven in decimeters.

Betonnen ringen voor riolering en waterputten. Hun typische afmetingen en prijzen.

Betonnen ringen - een sterk en betaalbaar bouwmateriaal, moderne ringen zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor de binnendiameter en hoogte van de producten. Brede toepassing van de ring gemaakt van beton werd verkregen bij de bouw van mijnenputten, dus in "narode9quot; ze worden ook genoemd goed ringen of ringen voor putten.

In de privésector worden ze veel gebruikt in systemen:

Het gebruik van de betonnen put ringen regelen productie van de mijnen putten voor drinkwater of industrieel water uit de bodem, evenals de bouw van een waterzuiveringsinstallatie voor de zuivering van huishoudelijk afvalwater, septische levendig voorbeeld van beton ringen.

Voor de constructie van de waterputten gewoonlijk gebruik van beton ring van dezelfde grootte, in 95% gebruikt een ring met een binnendiameter van één meter, de hoogte van het product 80-90 cm. Maar gebruik voor afvalwater verschillende ringen voor hun totale afmetingen.

Afmetingen van betonnen ringen voor afvalwater.

Betonnen ringen die worden gebruikt bij de aanleg van riolering worden in de regel ingedeeld volgens de volgende afmetingen:

Typische maten van betonnen ringen in hoogte (H), die worden gebruikt bij de aanleg van riolering starten van 10 tot 90 centimeter. De afmetingen van de binnendiameter van de producten (Dvn) van 70 tot 200 centimeter.

Omdat de afmetingen van de binnendiameter en hoogte de belangrijkste dimensionale kenmerken van de ringen van beton zijn, werden ze toegevoegd aan de markering van de artikelen. Bijvoorbeeld de meest voorkomende "meter 9quot; ringen voor putten ks 10-9 worden als volgt ontcijferd:

  • ks - muurring
  • 10 - de grootte van de binnendiameter in decimeters
  • 9 - hoogte in decimeters.

Prijzen voor betonnen ringen en componenten voor putten.

Bij ons kunt u betonnen ringen kopen voor de waterafvoer tegen gunstige prijzen. De kosten van betonnen ringen zijn rechtstreeks afhankelijk van hun grootte, hoe groter de ringmaat, hoe duurder. In de onderstaande tabel, die wordt genoemd "betonnen ringen maten en prijzen" we hebben de meest draaiende ringen aangegeven voor de constructie van mijnen voor riolering en waterputten, evenals verschillende componenten voor hen, zoals:

* De prijs wordt aangegeven bij aflevering en lossen binnen 50 km van ons magazijn in de stad Korolev .

Het is geen geheim dat concrete producten een vrij stevig gewicht hebben, dus de levering van betonnen ringen voor de constructie van putten en septic tanks vereist professionele vaardigheden en speciale aanpassingen.

De levering van concrete ringen wordt uitgevoerd door kraan door manipulator met ladingscapaciteit 5000kg. binnen 50 km. vanuit ons magazijn. Afstand meer dan 50 km. wordt bovendien betaald uit de berekening van 50 roebel voor elke kilometer van de gepasseerde weg.

Bij een bestelling van 20 ton zijn de groothandelsprijzen van toepassing. Details specificeren per telefoon.

Voer uw contactgegevens in

Het kopiëren en gebruiken van de materialen van de site is niet toegestaan.®

tel. 8 (965) 195-40-60.

.Moskou. 2010-2015g.

Installatie van hulpprogramma's voor de datasja.

Koop betonnen ringen voor riolering - maten en prijzen:

Gewapend beton ringen gebruikt in de regeneratie van putten voor riolering en drainage en watervoorziening, waterzuiveringsinstallaties en ga zo maar door. Deze producten zullen u helpen om een ​​robuuste en duurzame goed of septische tank van betonnen ringen snel te monteren slechts voor 1 dag, die zal duren voor vele jaren.

Let bij het kopen op de markering:

"KS9quot; - type product, in dit geval "muur ring";

De volgende figuur erna "KS9quot; - binnendiameter in decimeters (dm - 10 cm);

Het tweede cijfer (na het punt) is de hoogte van de ring in decimeters;

Bijvoorbeeld: CS-10.9 - muurring met een binnendiameter van 1 meter en een hoogte van 0,9 meter;

CSF-15.9 - gevouwen ring van anderhalve meter met een vergrendelhoogte van 90 cm enzovoort, alles is eenvoudig.

Alle prijzen zijn inclusief btw. Contante en niet-contante betaling is mogelijk.

Door de lage kosten van gewapende betonnen ringen wordt het budget voor sanitaire voorzieningen aanzienlijk bespaard.

Fabriekskwaliteit in overeenstemming met GOST.

Waterbestendigheid, veiligheid en duurzaamheid van de gehele constructie.

Eenvoudige installatie en onmiddellijke ingebruikname.

Alleen milieuvriendelijke materialen worden in de productie gebruikt.

Kwaliteitsbeton m250-300 en fittingen stellen u in staat om echt sterke ringen te produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

40 − 33 =