Ringen voor afmetingen en prijzen van rioleringen

Betonnen ringen voor afmetingen en prijzen van riolering

Verkoop en levering in de regio Moskou.

Duurzaam en betrouwbaar

Eenvoudig en gemakkelijk

Afmetingen van betonnen ringen voor riolering

Het volume betonnen ringen voor een septic tank is rechtstreeks afhankelijk van de grootte van producten van gewapend beton. RC-ringen hebben twee hoofdkenmerken, die de afmetingen bepalen van betonnen ringen voor een septic tank:

Voor de aanleg van riolering worden putten verschillend qua hoogte gebruikt, terwijl deze parameter voor verschillende modellen kan variëren van 10 tot 90 centimeter. In de markering die de afmetingen van betonnen ringen voor riolering aangeeft, wordt de hoogte aangegeven met de tweede in decimeters.

Betonnen ringen voor riolering, waarvan de prijs grotendeels afhankelijk is van de grootte, worden uitgevoerd met een binnendiameter van 70 tot 200 centimeter. Deze karakteristiek wordt ook gegeven in de markering - geplaatst op de eerste plaats (vóór de hoogte), is ook aangegeven in decimeters.

Prijs van plastic ringen voor riolering

Als het onmogelijk is om het rioleringssysteem aan te sluiten op het backbone-netwerk, bestaat altijd de mogelijkheid om een ​​autonoom systeem te regelen. In dit geval kunt u plastic containers gebruiken die zijn uitgerust met septictanks en rioolbehandelingssystemen. U kunt kant-en-klare systemen kopen of ze zelf maken.

Kunststof ringen van riool verschillen in de volgende voordelen:

 • Milieuvriendelijkheid. Ze zijn immers gemaakt van vel HDPE. Dit materiaal wordt gebruikt voor containers die voorraad drinkwater en voedsel opslaan.
 • Vastzitten. Deze constructie heeft geen voorwaarden voor de vorming van vuil in de naden en het wassen er doorheen. Zoals bijvoorbeeld in betonnen septic tanks.
 • Hoeft niet te worden schoongemaakt.
 • Voor installatie is er geen behoefte aan grote machines.
 • De ringen zijn op hun plaats bevestigd, wat het mogelijk maakt om een ​​diepere septic tank te bouwen.

In vergelijking met andere opties neemt de riolering van kunststof ringen een hogere positie in:

 • Houten ringen. Tijdens de operationele periode wordt het frame vernietigd, de gevolgen zijn het instorten van de grond. Bovendien is water aan het vervallen, wat leidt tot een stopzetting van het gebruik. In dit geval moet u repareren met behulp van plastic. Het is beter om het niet zelfstandig uit te voeren, omdat dit gevaarlijk is.
 • Gewapend beton. Het belangrijkste nadeel van gewapende betonconstructies is een groot gewicht. Het gewicht van de ring, met een diameter van 100 cm en een standaarddikte van 8 cm, is 600 kg. Daarom kan zonder een bouwkraan niet. Het is ook niet eenvoudig om de dichtheid van het ontwerp van de put uit te voeren, omdat het nodig is om alle openingen tussen de afzonderlijke delen te verwijderen en de verbindingen af ​​te dichten. Bovendien is het voor het aansluiten van de afvoerleidingen noodzakelijk om een ​​gat in een dikke betonnen muur te maken en vervolgens grondig te werken aan de afdichting. Ringen gemaakt van dergelijk materiaal lekken echter vaak. Daarom is de uitweg uit deze situatie het gebruik van plastic ringen. Het ontwerp wordt rechtstreeks in de betonnen septic tank geplaatst.
 • droog. Soms droogt de put op. In dit geval kunt u het verdiepen met betonnen ringen. Het werk is een moeizaam proces, omdat het nodig is om een ​​speciale techniek te gebruiken. Bovendien zal het watervolume verminderen. Als je de hulp inroept van een plastic ring, zal het werk merkbaar verminderen, zal het gemakkelijker worden en zal het watervolume slechts lichtjes verdwijnen.

Tegenwoordig bieden bouwbedrijven consumenten een breed scala aan verschillende septic tanks aan van moderne polymeren. Dit product is een uitstekend alternatief geworden voor traditionele betonnen septic tanks. Zulke modellen hebben toepassing gevonden, niet alleen voor het apparaat van de waterafvoer in een zomerresidentie, maar ook in de omstandigheden van het huis met constant wonen. Om dit te doen, moet u het volume van de put correct kiezen, gezien het aantal inwoners.

Gebruikte polymeren en hun voordelen

Moderne materialen die worden gebruikt voor rioolorganisatie zijn de volgende:

polyethyleen. De voordelen zien er als volgt uit:

 1. Ringen van dit materiaal zijn ontworpen voor gebruik in moeilijke omstandigheden.
 2. Ze zijn bestand tegen merkbare temperatuurschommelingen van -50 tot +70 graden. Ze zijn bestand tegen agressieve omgevingen.
 3. Moderne productietechnologie is zodanig dat het mogelijk is om modellen zonder naden te verkrijgen, waardoor de vorming van afzettingen tot nul wordt teruggebracht.
 4. Rioolringen hebben verschillende vormen.
 5. Dankzij de multilayering wordt een uitstekende structurele sterkte bereikt.
 6. Het materiaal maakt het mogelijk om de septic tank lange tijd te laten werken in een breed scala van klimatologische omstandigheden.

polypropyleen heeft ook een aantal positieve eigenschappen:

 1. Het materiaal heeft een verhoogde hardheid.
 2. Het is bestand tegen slijtage.
 3. Vanwege het feit dat het op +140 graden staat, kan het bij hoge temperaturen worden gebruikt.
 4. Niet onderhevig aan corrosie en scheuren.
 5. Rioolringen van dit materiaal hebben hun betrouwbaarheid getoond in de behandeling van industriële effluenten onder invloed van een agressieve omgeving.

Glasvezel kunststof bestaat uit verschillende soorten harsen en heeft de volgende voordelen:

 1. Door de glasvezel die beschikbaar is in de samenstelling, worden hoge sterkte waarden bereikt.
 2. Stabiel tolereert verschillende agressieve omgevingen.
 3. Het is niet onderhevig aan corrosie.
 4. Er zijn scheidingskamers.

Plastic ringen voor afvalwater hebben afmetingen variërend van 30 tot 100 cm. De gemiddelde dikte is 10 mm. De populairste modellen in ons land zijn samples met een diameter van 80 en 90 cm. Hoogte - 1,5 meter.

Ook variëren de afmetingen van plastic ringen voor riolering al naar gelang hun vorm. Plastic - het materiaal wordt gemakkelijk gesmolten, waardoor er vele vormen verschijnen. Vandaar dat de maten zijn genomen.

De prijs van putten of rioolringen

Plastic ringen voor rioolwater en putten hebben de volgende prijsklasse:

 • POLEX PLAST-PK970 - een hoogte van 100 cm, een dikte van 2,5 cm met een onderkant wordt verkocht tegen een prijs van 11.700 roebel, zonder bodem - 9500 roebel. Hetzelfde model op dezelfde hoogte, maar met een dikte van 3,9 cm met een bodem kost 13.000 roebel, zonder bodem zal de prijs 10.500 roebel zijn.
 • Kunststof ring POLEX PLAST-PK1400 in hoogte van 100 cm, dikte van 2,5 cm met een bodem kost 19400 roebel, zonder bodem - 17000 roebel. Op dezelfde hoogte met een dikte van 3,9 cm kost dit model met een bodem 21.500 roebel, zonder bodem - 19.000 roebel.

Rodlex put goed VN-reeks onderscheiden zich door een dergelijk prijsbeleid:

 • Modelmaat B500, het volume van 250 liter ter waarde van 4350 roebel.
 • Het volume van 500 liter bij een grootte van B1000 zal resulteren in een prijs van 8650 roebel.
 • De grootte van het volgende product B1500, het volume van 750 liter, de kosten van 13.000 roebel.
 • Voorbeeld №4 heeft een volume van 1000 liter en de grootte van B2000 daarom is de prijs 17300 roebel.
 • Met een volume van 1250 liter en een B2500-formaat kost de plastic ring 21.610 roebel.
 • Voor een prijs van 25.930 roebel verkocht goed model met een volume van 1500 liter, de grootte van B3000.

Door uw landhuis of datsja uit te rusten, wordt veel belang gehecht aan de organisatie van riolering. In dit geval is het belangrijk om te kiezen kwaliteit en duurzaam materiaal. Dat is wat plastic is. Bij de productie worden verschillende componenten gebruikt, die het mogelijk maken de levensduur van het rioleringssysteem te verlengen, terwijl het ontwerp zijn lichtheid en sterkte behoudt. Deze eigenschappen moeten inherent zijn aan het materiaal dat wordt gebruikt om hoogwaardige kunststofringen voor afvalwater te produceren. Verschillende vormen van het product zonder de noodzaak om speciale apparatuur te gebruiken voor de installatie, stellen u in staat om het werk zelf te doen.

JBI ringen voor putten en riolen

JBI ringen voor putten en riolen

De bezorgkosten moeten telefonisch worden beantwoord - +7 (904) 595-72-32

Producten gemaakt van gewapend beton - Artikelen gemaakt van ijzer en beton. Deze twee materialen zijn perfect gecombineerd, gaan geen chemische reacties aan en vullen elkaar aan.

  Opnameplan (snelle overgang binnen het artikel):

Metalen constructies houden hun vorm aan en beton kan het hoofd bieden aan de hoge belastingen waarop deze producten zijn ontworpen. Bij de bouw van bruggen, woongebouwen, fabrieken, stadions - producten van betonproducten worden veel gebruikt.

  Een grote toepassing bij de constructie van gewapende betonnen ringen:
 • 1 - tunnels voor warmte, elektriciteit, telefoonnetwerken;
 • 2 - behandelingsfaciliteiten;
 • 3 - communicatiesystemen - drainage. watervoorziening, riool;
 • 4 - putten in de particuliere sector;
  • Ze worden gekenmerkt door:

  • duurzaamheid
  • hoge sterkte
  • waterdicht
  • lage kosten
  • snelle installatie
  • multifunctionaliteit
  • milieuvriendelijk materiaal

  Versterkte betonconstructies bevinden zich onder autosnelwegen, spoorwegen en autobruggen en zijn bestand tegen hoge gronddrukken. Versterkte betonnen ringen het belangrijkste element van dergelijke structuren. Ze zijn gemaakt in speciale vormen. Daarin valt metaalanker (0,6 - 10 mm) en wordt gegoten met beton (М - 200) met de verbeterde eigenschap. Het is vorstbestendig, niet bang voor hoge luchtvochtigheid (riolering en watertoevoersystemen), hoge temperaturen, en ook hun daling. Een mengsel van cement, zand, grind en water is de basis van beton. Om het materiaal gelijkmatig te verdelen, wordt het geramd. Hiervoor wordt de vorm in vibratiemodus gebracht.

   De RCM-ringen zijn verdeeld in drie typen volgens de verbindingsmethode:

 • standaard - gladde eindrand;
 • borgring- aan de ene kant een inkeping, aan de andere kant;
 • extra - niet-standaard, verschillende maten.
  • De afmetingen van de ringen worden gekenmerkt door hun hoogte, breedte, diameter en massa:

  • dikte van 8 tot 10 cm
  • hoogte van 3 tot 120 cm
  • diameter van 70 tot 250 cm
  • gewicht van 44 tot 1470 kg.

  ringen voor riolering markering КС - 15 - 9

  De markering van COP - 15 - - De diameter van de ring is dichter bij het midden en het buitenste cijfer geeft de hoogte aan. Deze ringen vormen de schacht van de schacht. Bovencovers zijn bedekt met overlappende PCC's en PP met gaten en stevig:

  • hoogte 15 cm
  • diameter van 58 tot 200 cm
  • gewicht van 200 tot 1300 kg
   Putten zijn uitgerust met KCD-bodems:

   In de privésector, waar geen watertoevoer is, worden putten gebouwd. Om dit te doen, gebruik Versterkte betonnen ringen voor putten. Wijs de meest eenvoudige drie maten toe: COP - 10 - 9; COP - 15 - 9; COP - 20 - 9. De set bevat ringen met covers en een onderkant. Bij het bouwen van een put wordt een aflopende methode gebruikt. Op de bodem, laat de ring zakken met een bodem, bouw dan de schacht van de schacht en bedek de put van bovenaf met een ring met een deksel. Als de randen van het product met sloten dan ook een inkeping in de rand hebben, is er een goede waterdichtheid en zijn er geen horizontale verplaatsingen van de structuren. Als de rand plat is, worden de ringen bevestigd met een metalen beugel (50 - 80 cm breed).

   Betonnen putten verschillende functies uitvoeren en zich onderscheiden door gebruik. KO-ondersteunend, KFK en KVG - werkkamers in watertoevoer- en rioleringssystemen, KLK - voor kamers in het systeem van regenwater en afvoerbuizen. Er zijn putten verenigd in de ringen hebben gaten voor de doorgang van de kabel. De betonproducten worden al vele jaren door de mens gebruikt en verliezen hun relevantie in de moderne wereld niet.

   Kosten van gewapende betonnen ringen voor een put, riolering en septic tank

   De bodem voor het riool van 1100 roebel

   Bodemputten PN-12-1 per meterringen, gewicht: 420 kilogram. Nu kopen

   onderzijde PN-15-1 voor riolering

   Bodemriolering PN-15-1 op sesquioxide ringen, gewicht: 830 kg. Nu kopen

   uitstekende kwaliteit van het slot van meterringen

   Besteed aandacht aan de kwaliteit van het slot van de meterringen. Nu kopen

   putringen, meter, KS-10-9 met slot

   Ringen voor een put KS-10-9 met een slot, gewicht: 600 kilogram. Nu kopen

   vergrendel 1.5 ring

   Uitstekende kwaliteit van de sloten van 1,5 meter. Nu kopen

   KS-15-9, ringen voor riolering en een put

   Ringen voor de put en riool KS-15-9 met een slot, gewicht: 1000 kilogram. Nu kopen

   Versterkte betondekking voor een septic tank en een put PPL-10-1, gewicht: 300 kilogram. Nu kopen

   PPL-10-1 kunststof (polymeer luik).

   Het luik is van plastic, de monoliet is polymeer, de diameter is 1 meter en de hoogte is 15 centimeter. Om de put of septic tank te sluiten. Nu kopen

   Versterkte betondekking met een luik voor een septic tank en een put PPL-15-1, gewicht: 730 kilogram. Nu kopen

   Je kunt de ringen op onze website excavation-work.ru op twee manieren kopen.

   Bel ons op telefoon 8-904-595-72-32 of bestel online via onderstaand formulier.

   [contact-form-7 id = "1122" title = "ringen kopen"]

   Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

   Ons werk (geen volledige lijst)

   We werken overal in de regio Vladimir: inclusief

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  5 + 1 =