Ringen voor de prijs van kunststofafmetingen

Prijs van plastic ringen voor riolering

Als het onmogelijk is om het rioleringssysteem aan te sluiten op het backbone-netwerk, bestaat altijd de mogelijkheid om een ​​autonoom systeem te regelen. In dit geval kunt u plastic containers gebruiken die zijn uitgerust met septictanks en rioolbehandelingssystemen. U kunt kant-en-klare systemen kopen of ze zelf maken.

Kunststof ringen van riool verschillen in de volgende voordelen:

 • Milieuvriendelijkheid. Ze zijn immers gemaakt van vel HDPE. Dit materiaal wordt gebruikt voor containers die voorraad drinkwater en voedsel opslaan.
 • Vastzitten. Deze constructie heeft geen voorwaarden voor de vorming van vuil in de naden en het wassen er doorheen. Zoals bijvoorbeeld in betonnen septic tanks.
 • Hoeft niet te worden schoongemaakt.
 • Voor installatie is er geen behoefte aan grote machines.
 • De ringen zijn op hun plaats bevestigd, wat het mogelijk maakt om een ​​diepere septic tank te bouwen.

In vergelijking met andere opties neemt de riolering van kunststof ringen een hogere positie in:

 • Houten ringen. Tijdens de operationele periode wordt het frame vernietigd, de gevolgen zijn het instorten van de grond. Bovendien is water aan het vervallen, wat leidt tot een stopzetting van het gebruik. In dit geval moet u reparaties uitvoeren met behulp van plastic. Het is beter om het niet zelfstandig uit te voeren, omdat dit gevaarlijk is.
 • Gewapend beton. Het belangrijkste nadeel van gewapende betonconstructies is een groot gewicht. Het gewicht van de ring, met een diameter van 100 cm en een standaarddikte van 8 cm, is 600 kg. Daarom kan zonder een bouwkraan niet. Het is ook niet eenvoudig om de dichtheid van het ontwerp van de put uit te voeren, omdat het nodig is om alle openingen tussen de afzonderlijke delen te verwijderen en de verbindingen af ​​te dichten. Bovendien is het voor het aansluiten van de afvoerleidingen noodzakelijk om een ​​gat in een dikke betonnen muur te maken en vervolgens grondig te werken aan de afdichting. Ringen gemaakt van dergelijk materiaal lekken echter vaak. Daarom is de uitweg uit deze situatie het gebruik van plastic ringen. Het ontwerp wordt rechtstreeks in de betonnen septic tank geplaatst.
 • droog. Soms droogt de put op. In dit geval kunt u het verdiepen met betonnen ringen. Het werk is een moeizaam proces, omdat het nodig is om een ​​speciale techniek te gebruiken. Bovendien zal het watervolume verminderen. Als je de hulp inroept van een plastic ring, zal het werk merkbaar verminderen, zal het gemakkelijker worden en zal het watervolume slechts lichtjes verdwijnen.

Tegenwoordig bieden bouwbedrijven consumenten een breed scala aan verschillende septic tanks aan van moderne polymeren. Dit product is een uitstekend alternatief geworden voor traditionele betonnen septic tanks. Zulke modellen hebben toepassing gevonden, niet alleen voor het apparaat van de waterafvoer in een zomerresidentie, maar ook in de omstandigheden van het huis met constant verblijf. Om dit te doen, moet u het volume van de put correct kiezen, gezien het aantal inwoners.

Gebruikte polymeren en hun voordelen

Moderne materialen die worden gebruikt voor rioolorganisatie zijn de volgende:

polyethyleen. De voordelen zien er als volgt uit:

 1. Ringen van dit materiaal zijn ontworpen voor gebruik in moeilijke omstandigheden.
 2. Ze zijn bestand tegen merkbare temperatuurschommelingen van -50 tot +70 graden. Ze zijn bestand tegen agressieve omgevingen.
 3. Moderne productietechnologie is zodanig dat het mogelijk is om modellen zonder naden te verkrijgen, waardoor de vorming van afzettingen tot nul wordt teruggebracht.
 4. Rioolringen hebben verschillende vormen.
 5. Dankzij de multilayering wordt een uitstekende structurele sterkte bereikt.
 6. Het materiaal maakt het mogelijk om de septic tank lange tijd te laten werken in een breed scala van klimatologische omstandigheden.

polypropyleen heeft ook een aantal positieve eigenschappen:

 1. Het materiaal heeft een verhoogde hardheid.
 2. Het is bestand tegen slijtage.
 3. Vanwege het feit dat het op +140 graden staat, kan het bij hoge temperaturen worden gebruikt.
 4. Niet onderhevig aan corrosie en scheuren.
 5. Rioolringen van dit materiaal hebben hun betrouwbaarheid getoond in de behandeling van industriële effluenten onder invloed van een agressieve omgeving.

Glasvezel kunststof bestaat uit verschillende soorten harsen en heeft de volgende voordelen:

 1. Door de glasvezel die beschikbaar is in de samenstelling, worden hoge sterkte waarden bereikt.
 2. Stabiel tolereert verschillende agressieve omgevingen.
 3. Het is niet onderhevig aan corrosie.
 4. Er zijn scheidingskamers.

Plastic ringen voor afvalwater hebben afmetingen variërend van 30 tot 100 cm. De gemiddelde dikte is 10 mm. De populairste modellen in ons land zijn samples met een diameter van 80 en 90 cm. Hoogte - 1,5 meter.

Ook variëren de afmetingen van plastic ringen voor riolering al naar gelang hun vorm. Plastic - het materiaal wordt gemakkelijk gesmolten, waardoor er vele vormen verschijnen. Vandaar dat de maten zijn genomen.

De prijs van putten of rioolringen

Plastic ringen voor rioolwater en putten hebben de volgende prijsklasse:

 • POLEX PLAST-PK970 - een hoogte van 100 cm, een dikte van 2,5 cm met een onderkant wordt verkocht voor een prijs van 11.700 roebel, zonder een bodem - 9500 roebel. Hetzelfde model op dezelfde hoogte, maar met een dikte van 3,9 cm aan de onderkant kost 13.000 roebel, zonder bodem zal de prijs 10.500 roebel zijn.
 • Kunststof ring POLEX PLAST-PK1400 in hoogte van 100 cm, dikte van 2,5 cm met een bodem kost 19400 roebel, zonder bodem - 17000 roebel. Op dezelfde hoogte met een dikte van 3,9 cm kost dit model met een bodem 21.500 roebel, zonder bodem - 19.000 roebel.

Rodlex put goed VN-reeks onderscheiden zich door een dergelijk prijsbeleid:

 • Modelmaat B500, het volume van 250 liter ter waarde van 4350 roebel.
 • Het volume van 500 liter bij een grootte van B1000 zal resulteren in een prijs van 8650 roebel.
 • De grootte van het volgende product B1500, het volume van 750 liter, de kosten van 13.000 roebel.
 • Voorbeeld №4 heeft een volume van 1000 liter en de grootte van B2000 daarom is de prijs 17300 roebel.
 • Met een volume van 1250 liter en een B2500-formaat kost de plastic ring 21.610 roebel.
 • Voor een prijs van 25.930 roebel verkocht goed model met een volume van 1500 liter, de grootte van B3000.

Door uw landhuis of datsja uit te rusten, wordt veel belang gehecht aan de organisatie van riolering. In dit geval is het belangrijk om te kiezen kwaliteit en duurzaam materiaal. Dat is wat plastic is. Bij de productie worden verschillende componenten gebruikt, die het mogelijk maken de levensduur van het rioleringssysteem te verlengen, terwijl het ontwerp zijn lichtheid en sterkte behoudt. Deze eigenschappen moeten inherent zijn aan het materiaal dat wordt gebruikt om hoogwaardige kunststofringen voor afvalwater te produceren. Verschillende vormen van het product zonder de noodzaak om speciale apparatuur te gebruiken voor de installatie, stellen u in staat om het werk zelf te doen.

Kunststofringen uit de ECOSYS-serie voor putten

LLC PC "Ecosystems 9raquo; biedt ringen voor putten uit een spiraalbuis. Standaardafmetingen: binnendiameter 800, 900 mm, wanddikte 19 mm, lengte 1500 mm.

Regeling van nieuwe putten .

Voordat u begint met de bouw van een put, is het noodzakelijk om hydrogeologische verkenning van uw site uit te voeren, waarna een conclusie wordt getrokken over de aanwezigheid en diepte van de watervoerende laag, evenals de samenstelling en complexiteit van de bodem. Op basis van de verkregen gegevens, zal de methode voor het installeren van de toekomstige put (open of gesloten) worden bepaald.

Open methode, gebruikt in dichte kleigronden.

Eerst wordt een schacht groter dan de diameter van de ring uitgegraven. Vervolgens wordt op de bodem van de schacht een kussen gevuld met puin, worden er ringen op geplaatst en gedraaid uit een spiraalvormige buis. Als een afgedichte verbinding vereist is, kan de naad na het verdraaien worden gelast met een extruder of worden bedekt met een krimpband. De vrije ruimte tussen de ringen en de rand van de schacht is gevuld met puin, zeven of zand. Aan de onderkant van de put is een interne filter van zand en steenslag gevuld. Nadat de put klaar is, kan deze worden afgedekt met een plastic deksel of een decoratief huis.

Gesloten weg, Gebruikt in losse grond.

Eerst graaft de mijn tot een diepte van 1 meter en een breedte die groter is dan de diameter van de ring, de ECOSYS-ring is geïnstalleerd en de grond is eronder geselecteerd. De ring valt onder het grondniveau, waarna de volgende ring wordt geschroefd. Opgemerkt moet worden dat, op grote diepte met behulp van deze methode en ECOSYS-ringen, er moeilijkheden kunnen ontstaan ​​vanwege het lage gewicht van de ring. Nadat de put is gebouwd, wordt een zand- en grindfilter op de bodem gegoten, wordt een ECOSYS-hoes of een decoratief huis geïnstalleerd.

Restauratie (sanitatie) en verdieping van oude putten.

Tijdens de werking van houten putten of van gewapende betonnen ringen, kom je factoren tegen als geurig water in de put, de beweging van de ringen, lekken in de naden, roestig water. Een dergelijke put is niet langer geschikt voor verder gebruik. De uitweg uit deze situatie is om reparaties met behulp van plastic te maken van de ECOSYS ringen. Hiervoor wordt het water uit de oude bron weggepompt, het oude bodemfilter wordt verwijderd. Als er een behoefte is, kan de put worden verdiept. Daarna wordt de schacht van de oude put vrijgegeven, eerder geschroefd, de ringen van ECOSYS-850 of ECOSYS-950. De vrije ruimte tussen de nieuwe en oude ringen is gevuld met opvulling (zand en cementmengsel 1: 5), kleine steenslag of zand. Nadat de schacht van de put is gerepareerd, wordt een filter van zand en steenslag op de bodem gegoten. Het resultaat is een nieuwe, goed afgesloten put, waardoor u tijd, energie en middelen bespaart.

1. Lichtgewicht. Het gewicht van de ring is niet meer dan 35 kg.

2. vervoer. Het is niet nodig om een ​​manipulator te bestellen.

3. Eenvoudige installatie. Om de put te installeren, zijn geen kraan en extra gereedschappen en mechanismen vereist.

4. ondoordringbaarheid Aan beide uiteinden van de sectie is er een thread.

5. Lage prijs. De kosten van soortgelijke producten van dunwandig polyethyleen (dikte 10 mm) bedragen 14 000 roebel per strekkende meter.

Plastic ringen voor putten

Geplaatst op 18-12-2015 door Nikolay Petrovich in Sewerage // 0 Opmerkingen

Ringen voor putten zijn vaak gemaakt van beton of baksteen. Deze laatste zijn gemakkelijker te monteren, omdat speciale apparaten, zoals een kraan, niet nodig zijn. Betonnen ringen voor putten, zoals bakstenen, hebben een belangrijk nadeel: ze kunnen geen 100% dichtheid garanderen. Vanwege wat het verlies van water doet en de bodem instort. Het is een heel ander ding dat plastic ringen voor putten en septic tanks. Ze garanderen de veiligheid van de bron tegen het binnendringen van grondwater.

Plastic ringen van een put of een septic tank hebben enkele voordelen ten opzichte van concrete. Deze omvatten:

 • Bestand tegen corrosie. Het materiaal waarvan de samengestelde putten worden gemaakt, is niet geroest en verdraagt ​​gemakkelijk elke vochtigheid.
 • Goede dichtheid en dichtheid van gewrichten. De plastic ringen van de bron zijn stevig genoeg aan elkaar bevestigd, zodat het water er niet tussen kan sijpelen.
 • Uitstekende stabiliteit van de putringen voor verschillende mechanische beschadigingen, evenals verplaatsing en trillingen. Kunststof ringen kunnen veilig worden geïnstalleerd onder de rijbaan, niet bang zijn dat ze zullen verspreiden of vervormen van de beweging van auto's.
 • Werk met dergelijke plastic ringen van de put, septic tank kan zijn in moeilijk weer en reliëf omstandigheden. Het is mogelijk om boringen te installeren en te monteren, zelfs bij vorst en wanneer het grondwater wordt verhoogd.
 • De dichtheid van de putringen gaat niet verloren, zelfs niet na krimp, vorst en andere natuurlijke verschijnselen.
 • Plastic ringen van de put kunnen worden gesneden en gelast voor elk engineeringproject. Ze kunnen elke architectonische vorm krijgen.
 • Installatie van putringen wordt omzeild zonder het gebruik van speciale apparatuur, vanwege hun lichte gewicht. Door wat de prijs van het werk daalt.
 • Uitstekende afdichting van de plastic ringen van de putten of septic tanks is verzekerd op de plaatsen waar leidingen en bedrading binnenkomen. Meer in detail kunnen de installatie en installatie van plastic ringen op de foto worden beschouwd.

Plastic ringen voor een put of een septic tank zijn er in verschillende vormen en maten en verschillen in prijs. Het diameterspectrum van de well-ringen varieert van 600 mm tot 1500 mm. De dikte van de wanden van de plastic ringen is ongeveer 50 mm. Hieruit volgt dat de buitendiameter van de ringen gemaakt van plastic voor de put 650 - 1550 mm bedraagt, respectievelijk kunt u plastic ringen kopen voor putten in bijna elke bouwsupermarkt. Kijk naar de foto van de plastic ringen.

De hoogte van de plastic ringen van de put begint vanaf 500 mm en eindigt op 1500 mm. Vanwege de grote variabiliteit van de maten kunnen worden gebruikt voor verschillende taken: riolering, septische putten, putten, drainagesystemen. Ringen voor kunststof putten worden geproduceerd volgens GOST. Ze hebben een goede duurzaamheid, ecologische compatibiliteit en elasticiteit.

Buiten hebben de plastic ringen voor de put verstijvingen. Ze zorgen voor de sterkte van het product en beschermen het tegen vervorming en het effect van bodems op grote diepte. Een beetje lager op de foto worden de populairste maten plastic ringen van de put gegeven.

Rassen van plastic ringen

Er zijn veel opties voor het maken van plastic ringen van de put. Ze zijn gescheiden buiten het toepassingsgebied: voor drinkwater, voor een septic tank of voor riolering. Kunststof ringen kunnen worden gedistribueerd en voor gebruiksfrequentie. Degenen die vatbaar zijn voor externe invloeden worden vaak operationeel genoemd of onderhouden door de plastic ringen van de put. Anderen behoren tot een groep kunststof ringen voor inspectie of inspectie.

Behalve het fabricagemateriaal zijn de ringen voor de kunststof boorput onderverdeeld in:

 • Polyethyleen plastic ringen van de put. Voordelen zijn een lange levensduur, weerstand tegen temperatuurveranderingen (van -50 tot +70). Polyethyleen plastic ringen voor een put of een septic tank hebben een hoge weerstand tegen agressieve omgeving, verhoogde sterkte door meerlagen. Foto van de plastic ringen van de put een beetje verder. Kan in verschillende klimaatzones worden gebruikt. Installatie en installatie van plastic ringen van de put is vrij eenvoudig.
 • Polypropyleen plastic ringen van de put. Ze hebben grote kracht en zijn niet vatbaar voor wissen. Bestand tegen temperaturen tot 140 graden. Kunststof ringen van de put zijn bestand tegen een zware agressieve omgeving.
 • Gemaakt van glasvezel. Dergelijke putringen zijn volledig bestand tegen corrosie en hebben een hoge slijtvastheid als gevolg van glasvezels. Ook plastic ringen zijn niet onderhevig aan agressieve omgevingen. Ze hebben een iets hogere prijs. Kijk naar de foto over de installatie van plastic ringen

De installatie van plastic ringen van de putten is geen moeilijke taak. Voor de bronnen van het apparaat hebben ringen geen gespecialiseerde apparatuur nodig. Alle verbindingen en naden zijn van tevoren doordacht, waardoor de montage niet veel tijd kost. Het deksel en de ladder voor de plastic put worden van tevoren gemaakt voor de vereiste afmetingen.

Het hele proces van het installeren van de put van de plastic ring begint met het graven van gaten. Kijk naar de foto en video van het monteren van de plastic ringen. Het moet iets groter zijn dan de diameter van de well of well rings. De bodem van de put is bedekt met puin van 15 cm dik. De installatie van een plastic bron is al aan de gang. Bovenaan is de installatie van het troggedeelte van de constructie en de leidingen zijn verbonden. Hechtingen van putringen moeten zorgvuldig worden behandeld met kit. Het dienblad wordt op de plastic ring zelf gemonteerd door een rubberen afdichting en met een klik tegen het bord gedrukt.

Buiten worden de plastic ringen van de put gevuld met zand, wordt de bekisting gemaakt en wordt het hele gebied met beton gestort. Om de opening tussen de nek en het beton te dichten, is de installatie en installatie van een harstouw voltooid. Ten slotte wordt er een deksel op de plastic put geïnstalleerd. In meer detail over de installatie van plastic ringen, kunt u op de foto en video zitten.

Goedgemaakte kunststof ringen kunnen niet alleen op nieuwe plaatsen worden geïnstalleerd, maar ook worden gebruikt om bestaande betonputten te herstellen of te repareren. Oude structuren kunnen worden verwijderd of op hun plaats worden gelaten als ze de installatie van de plastic ringen van de bron niet belemmeren.

Voor het afdichten van de verbindingen van de putringen worden moderne bevestigingsmaterialen en gereedschappen gebruikt.

 • Las met een extruder. In de foto en video ziet u meer in detail over plastic ringen voor drinkputten.
 • Breng een montagemastiek van goede kwaliteit aan voor well-ringen gemaakt van plastic, hoewel de prijs die ze hebben meer is.
 • Gebruik een set fittingen en rubberen afdichtingen van verschillende afmetingen onder de plastic ringen van de well.
 • Bij het plaatsen van plastic ringen in de oude put worden de openingen tussen de wanden opgevuld met beton.

Het grote voordeel van geprefabriceerde bronnen uit kunststofringen is dat ze snel kunnen worden geplaatst en ter plaatse kunnen worden verzameld. Het belangrijkste gebied waar geprefabriceerde ringen worden gebruikt voor putten is een riolerings- en nutsnetwerk. Soms worden geprefabriceerde kunststofringen van de put gebruikt als kamers voor toegang in de afsluitklep. Voor het asdeel worden polyethyleen-wells met een CORSIS-diameter tot 120 cm gebruikt, maar deze versie van ringen is niet voor iedereen geschikt vanwege de hoge kosten, één ringmaat van 20 cm, die u kunt kopen tegen een prijs van ongeveer 1100 roebel.

De hoofdelementen van geprefabriceerde mangaten van plastic ringen van kleine afmetingen zijn de as en de schaal. Verbind ze met een afdichtingsmanchet.

Putjes van kunststof met een diameter van 100 - 200 cm bestaan ​​uit drie delen: een mijn, een nek en een bakje. Vaak moeten ze verbonden worden met kleinere putringen. Voor deze doeleinden is ook de hals van de kunststofring aangebracht, waaraan de buizen zijn bevestigd met behulp van een afdichtingsring.

Geprefabriceerde plastic ringen van de put of septic tank hebben een aantal voordelen:

 • De mogelijkheid om geprefabriceerde waterputten van kunststofringen direct op hun plaats te installeren.
 • Hoge dichtheid van putringen van kunststof.
 • Een klein gewicht, zowel afzonderlijke onderdelen als de volledige prefab-put als geheel. De afmetingen van de plastic ringen zijn ook klein.
 • Een septic tank gemaakt van geprefabriceerde plastic ringen van een geprefabriceerde put is zeer gemakkelijk te onderhouden.
 • Het materiaal is perfect bestand tegen schokken en wordt beschermd tegen andere mechanische beschadigingen.

Foto's van geprefabriceerde plastic ringen voor de put zijn beneden te zien.

Niet-afneembare plastic bronnen

Hoe meer geprefabriceerde onderdelen in een put of septic tank gemaakt van plastic ringen, hoe groter de kans op lekkage en lekken. Voor meer betrouwbaarheid op plaatsen waar het mogelijk is om geïntegreerde kunststofringen voor een septic tank te gebruiken.

Vaker worden de putten gemaakt van plastic ringen geïnstalleerd op plaatsen waar reeds betonstructuren zijn geïnstalleerd en niet kunnen worden verwijderd. In dit geval vallen kunststof ringen in het inwendige van de bestaande constructie.

De belangrijkste kenmerken van permanente plastic bronnen zijn:

 • Variatie van de wanddikte van ringen van kunststof. Er zijn plastic bronnen van 6 tot 12 mm, afhankelijk van de behoeften van de klant. Kijk naar de onderstaande foto voor de installatie van plastic putringen.
 • De grootte van de permanente plastic ringen van de putjes begint vanaf 95 cm.
 • De hoogte van de plastic ringen kan variëren van 1 meter tot 4,5 meter.
 • Om stijfheid aan de put toe te voegen, kunnen plastic putringen worden toegevoegd.
 • De nek en de dop van de well-ringen kunnen, afhankelijk van de behoeften, een vierkante of ronde vorm hebben. Foto bijgevoegd.

Prijzen voor plastic ringen voor putten

Tot op heden zijn plastic ringen voor geprefabriceerde putten of septic tanks wijdverspreid. Dit maakt het mogelijk om eenvoudig producten van de gewenste grootte en kwaliteit te selecteren. De prijs van plastic ringen van plastic bronnen kan aanzienlijk variëren, afhankelijk van het materiaal, de afmetingen en de fabrikant. Overweeg de kosten van de populairste prefab-putten van plastic ringen.

Tabel 1: Prijzen voor de populaire maten van kunststof putten

Ik weet niet veel over plastic ringen, maar de mensen die voor me werkten, adviseerden wat te kiezen en zeiden dat ze beter waren dan beton en dat de kosten lager zijn. Nu heb ik een goed gemaakt van plastic, en er zijn geen problemen.

Mijn septic was voor vele jaren. De installatie ervan is gemaakt van betonnen ringen met grote afmetingen en gewicht. Onlangs verspreidde de stank zich door het gebied, hoewel het regelmatig werd schoongemaakt. Na de installatie van de kunststofcollectie is het probleem meteen verdwenen.

Ik heb plastic ringen voor de montage gekocht voor de put in mijn datsja. Samen met de buurman hebben ze een snelle installatie gemaakt en het systeem gelanceerd. Alles werkt als een klok, geen lekken. Dankzij de plastic putringen ben ik nu nog vele jaren kalm.

Ik heb de plastic ringen voor de put getransporteerd en al toen ik uitlaadde, viel ik van de auto, ik dacht dat ik zou barsten. Nee, dat deden ze. Toen maakten de arbeiders een snelle installatie en geen problemen. Geprefabriceerde plastic putten, zoals later bleek, hebben een goede sterkte en dichtheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

44 + = 48