Keukenmachine

Hoe een keukenmenger te kiezen - een beschrijving van modellen met kenmerken, functies, kracht en prijzen

Werken in de keuken weert veel huisvrouwen af. Dagelijks is het nodig om veel tijd te besteden aan snijden, wrijven, kloppen, kneden en andere noodzakelijke kookstadia. Apparaten die deze functies afzonderlijk uitvoeren, worden in de keuken geplaatst en bezetten de werkruimte. Ze kunnen eenvoudig worden vervangen door een keukenmachine, die zelfs apparaten zoals een sapcentrifuge, een vleesmolen, een mondstuk voor het snijden van blokjes bevat.

Een modern apparaat dat verschillende functies voor koken biedt - dat is wat de maaidorser is. Het bestaat uit twee hoofdcomponenten: de motor en de kom (twee kommen). De motor heeft verschillende capaciteiten, de kommen zijn gemaakt van plastic, glas of metaal. Afhankelijk van het aantal spuitmonden voert het apparaat deze of andere soorten werk uit. Deze omvatten:

 • malen;
 • shredder;
 • in blokjes snijden;
 • bereiding van deeg;
 • zweepslagen;
 • uitpersen van sappen;
 • groenten schoonmaken.

Hoewel elke oogstmachine een multifunctioneel apparaat is, worden verschillende soorten van deze apparaten onderscheiden. Dit hangt af van de uitrusting van de machine en de mogelijkheid om verschillende functies uit te voeren. De hoofdtypes zijn voedselverwerkers met:

 • blender;
 • vleesmolen;
 • een mondstuk voor het snijden van kubussen;
 • een sapcentrifuge;
 • bijlage voor het kneden van deeg.

Onder de gerenommeerde fabrikanten bevinden zich de volgende merken: Bimby, Bosch, Braun, Clatronic, Kenwood, Russell Hobbs, Moulinex, Mystery, Philips, Redmond, Vitesse, Rohaus. De eerste regels over populariteit nemen verschillende merken in beslag, afhankelijk van de functies die de apparaten uitvoeren. Hieronder staan ​​de beste maaidorsers:

Deze apparaten variëren sterk in prijs en configuratie. Denk goed na over welke gerechten je vaak kookt voordat je een maaidorser koopt. Het hangt er van af hoe je een keukenmachine kiest. Heeft u een vleesmolen nodig of koopt u liever kant-en-klaar vlees? Gebruikt u een sapcentrifuge of hoeft deze niet te worden meegeleverd? Degenen die van gebak houden, moeten een machine kopen die het deeg kneedt.

Onder populaire producten hebben kopers een multifunctionele maaidorser van de fabrikant KitchenAid. Het is ontworpen voor grote hoeveelheden voedsel en heeft verschillende functies:

 • model naam: KitchenAid 5KFP1335ER;
 • prijs: 23060 roebel;
 • kenmerken: vermogen 300 Watt, inhoud 3,1 l, 2 snelheid, maximale rotatiesnelheid van 1750 rpm, nozzles - 7 eenheden, waaronder een universeel mes mondstuk opkloppen, kneden van het deeg, gesneden, wordt de uit kunststof, de lengte van het netwerk een koord 0.6 m, een kleine kom met een volume van 0.95 l;
 • plussen: er is een pulsmodus, de plaats waar de onderdelen worden opgeslagen;
 • nadelen: geen blender.

Een andere optie, die veel gevraagd is, kost kopers meerdere keren goedkoper. Clatronic biedt een apparaat met verschillende modi en veel functies tegen een lage prijs:

 • model naam: Clatronic KM 3645;
 • prijs: 4758-6299 roebel;
 • kenmerken: vermogen 600 W, komcapaciteit 1,5 liter, blendervolume 1,5 liter, 3 snelheden, pulsmodus, 6 spuitmonden, waaronder slagroomdeeg, kook julienne, universeel mes, rasp, maatbekertje;
 • plussen: soepele aanpassing, de set bevat een juicer, biedt bescherming tegen overbelasting;
 • nadelen: niet gevonden.

Een handige functie van het snijden van kubussen is niet in alle apparaten. Omdat er veel vraag naar is, hebben veel fabrikanten het in een afzonderlijke verkoop geïntroduceerd en geschikt gemaakt voor modellen waarin het niet eerder was geleverd. Aanvankelijk omvat deze functie enkele keukenmachines van Bosch. De nozzles snijden zowel rauw voedsel als gekookte producten:

 • model naam: Bosch MCM 552;
 • prijs: 7500-8299 roebel;
 • Specificaties: main kom volume 3,9 liter mengkom gedurende nog eens 1,5 liter, is een borstel voor het reinigen worden twee soorten raspen ontvangen van de functies shredder (1 en 3 mm), het malen producten, fruitpers, blad, emulgeerinrichting ;
 • plussen: de doppen van de containers sluiten op de sloten;
 • nadelen: niet gevonden.

Het tweede bedrijf, dat keukeneenheden met een apparaat voor het zagen van blokjes begon te produceren, is Redmond. Haar instrumenten zijn ook uitstekend in het snijden, maar daarnaast zijn ze in staat om vele andere functies uit te voeren die nodig zijn bij het bereiden van voedsel:

 • model naam: Redmond RFP-305;
 • prijs: 6400-7080 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, compleet - blender, 2 snelheden, rotatie 17000 rpm, impulsmodus, 7 spuitmonden, waaronder een universeel mes, 2 soorten raspen, een schijf die stro snijdt, een schijf die in blokjes snijdt;
 • plussen: er is een plaats voor opslag van accessoires, bescherming tegen overbelasting;
 • nadelen: niet gevonden.

Bosch leidt niet alleen in kwaliteit, maar ook in de diversiteit van zijn producten. Velen van hen zijn uitgerust met functies die andere bedrijven alleen bieden als zelfstandige keukenapparatuur, bijvoorbeeld vleesmolen:

 • model naam: Bosch MUM 4855;
 • prijs: 8190-16190 roebel;
 • kenmerken: vermogen 600 W, grote capaciteit van 3,9 liter, mixer voor 1 liter, 4 snelheden, rotatie 12.250 tpm, er is een vleesmolen, 8 spuitmonden, inclusief een klopapparaat, voor deeg, een schijf voor het snijden van rietjes, een rasp 1 soorten;
 • plussen: er is bescherming tegen overbelasting, een plaats voor opslag van accessoires, een compartiment waar het netsnoer is opgeslagen, als geschenk is er een dvd-schijf met recepten;
 • nadelen: niet gevonden.

Een niet minder functionele combinatie met een vleesmolen wordt aangeboden door de fabrikant Moulinex QA217132. Naast verschillende bijlagen bevat het ook een blender:

 • model naam: Moulinex QA217132;
 • prijs: 8551-14590 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, 1 vulhoeveelheid van 3,5 liter mengkom Geschikt voor 1 liter, 5-snelheid is de puls modus mondstukken 9, die kan worden gekneed deeg kloppend schuren, in plakjes gesneden, de kabellengte van 0,9 m, gewicht 6,27 kg, afmetingen 21x45x18 cm;
 • plussen: er is een opbergvak voor het snoer;
 • nadelen: niet gevonden.

Als u een mechanisme nodig hebt dat alle basisfuncties uitvoert, maar het neemt wat ruimte in beslag, kies dan Arnica-producten. Een kleine, maar krachtige mini-keukenrooier is uw onmisbare assistent:

 • model naam: Arnica Prokit 444 Plus;
 • prijs: 4579-6240 roebel;
 • kenmerken: vermogen 800 W, 2 capaciteiten van 1,5 l, 3 snelheden, de set bevat een juicer, universeel mes, mondstuk, snijschijven, rasp, blender;
 • plussen: er is een plaats voor bijlagen, rubberen benen;
 • nadelen: niet gevonden.

Minder perfect, maar ook goedkoper keukenapparaat waar veel vraag naar is, is gemaakt door bedrijf Delimano. Het voert het noodzakelijke basiswerk voor het snijden uit en is ook een juicer:

 • model naam: Delimano Family Kitchen Star;
 • prijs: 3999 roebel;
 • kenmerken: vermogen 150 W, er is een juicer, drie nozzles, waaronder een rasp, een schijf voor het snijden van rietjes en plakjes;
 • Voors: klein formaat;
 • nadelen: geen blender, laag vermogen.

Een bekend merk Philips heeft een keukenapparaat tegen een gemiddelde prijs met veel mogelijkheden ontwikkeld. Onder hen een handige functie voor de bereiding van citroensap:

 • model naam: Philips HR7774 / 0;
 • prijs: 12210 roebel;
 • kenmerken: vermogen van 1000 W, de hoofdhouder herbergt 3,4 liter mengkop is ontworpen 1,5 liter, compleet een fruitpers, een mes, klopper, deeg, emulsie, wielen voor het snijden en versnipperen;
 • plussen: een lang snoer 1,2 m, antislipmessen, de camera voor het voeren is breed, zodat u de groenten heel kunt zetten;
 • nadelen: alleen pulse-modus, luidruchtig.

Een niet minder krachtig apparaat wordt aangeboden door Bosch. De keukenmachine biedt vele werkingsmodi, een groot aantal spuitmonden, een betrouwbare kom met roestvrij staal:

 • model naam: Bosch MUM 58243;
 • prijs: 18269-28490 roebel;
 • kenmerken: vermogen van 1000 W, de hoofdhouder herbergt 3,9 liter mengkop ontworpen om 1,25 L, 7 printsnelheden, soepele aanpassing, volledige sapcentrifuge, citruspers, acht mondstukken, waarmee kloppen, kneden deeg, wrijven, in plakjes snijden, rietjes;
 • plussen: bieden bescherming tegen overbelasting, plaats voor hulpstukken, netsnoer;
 • nadelen: niet gevonden.

De meeste universele apparaten voor het vergemakkelijken van werk in de keuken bieden een functie voor het kneden van deeg. Het volgende model van Moulinex wordt gekenmerkt door goede kwaliteit, gemiddelde kosten, de meest noodzakelijke functies:

 • model naam: Moulinex QA5001;
 • prijs: 10699-15990 roebel;
 • kenmerken: vermogen 900 W, komcapaciteit 4,6 liter, 6 snelheden, pulsmodus, complete set van 3 spuitmonden, waaronder voor deeg, voor kloppen;
 • plussen: kom van roestvrij staal;
 • nadelen: niet gevonden.

Veel functies zijn uitgerust met een ander apparaat van Moulinex. Het heeft minder stroom, maar de prijs is lager:

 • model naam: Moulinex QA217132;
 • prijs: 8491-14990 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, grote bowl is 3,5 liter, 1 liter menger, 5-speed, impulswijze in reeks pijpen 9, waardoor het deeg kneden, kloppen, wrijven, in plakjes gesneden, gewicht 6,27 kg , afmetingen 21x45x18 cm, kabellengte 0,9 m;
 • plussen: er is een plaats om het snoer op te slaan;
 • nadelen: niet gevonden.

Een kwalitatieve keukenunit met een mechanisch type bediening wordt aangeboden door de Chinese fabrikant Redmond. Het biedt verschillende besturingsmodi en een goede reeks bijlagen:

 • model naam: Redmond RFP-304;
 • prijs: 8299 roebel;
 • kenmerken: 2 snelheden, 5 spuitmonden die snijden (inclusief kubussen), tondelen, versnipperen, hakken, gesneden aardappelen voor het bereiden van frites, pulsmodus;
 • plussen: uitschakeling is voorzien voor oververhitting;
 • nadelen: niet gevonden.

Een eenvoudig apparaat voor het maken van gehakt of aardappelpuree, het hakken van groenten en fruit, zweepslagen en andere werken wordt aangeboden door Bradex. Het is licht, snel gewassen:

 • model naam: Bradex "Multi Master";
 • prijs: 1175 roebel;
 • kenmerken: mechanisch type regeling, 1 mondstuk, witte kleur met lichtgroen;
 • plussen: de kit bevat een vergietbak om groenten te drogen;
 • nadelen: niet gevonden.

Kiezen voor keukenmachines voor het huis, is het noodzakelijk om te beginnen met verschillende criteria. Dit zijn de kenmerken van uw toekomstige apparaat:

 • Vermogen. Als u een multifunctionele oogstmachine nodig heeft die alle in de beschrijving beschreven werken aankan, kies dan een vermogen van 800 tot 1000 W.
 • Hoge snelheidsmodus. Als je zou stoppen bij een eenvoudige shredder, zouden 1-2 snelheden voldoende zijn om ervoor te zorgen dat hij zijn werk kwalitatief deed. Kies voor meer complexe taken een machine met een groot aantal snelheden.
 • Opties. Het aantal uitgevoerde werkzaamheden is afhankelijk van het aantal bijlagen. Let op de aanwezigheid van de tweede kom, die is ontworpen voor de blender.
 • Extra functies. Deze omvatten pulsmodus, bescherming tegen oververhitting. Ze zijn comfortabel, maar niet verplicht, dus als u de zorg over hoeveel het kost een keukenmachine, en je wilt niet te veel betaalt, niet gericht op hen.

beoordelingen

Ik dacht lang na voordat ik een keukenmachine in een online winkel goedkoop kon kopen. Ik kocht in de Russische winkel Foxtrot. Kies tussen de Duitse Brown en Kenwood. Is gestopt op de laatste. De aankoop is per post verzonden, het werkt goed. Van alle elementen gebruik ik vooral deegmenger, groentesnijder (perfect gesneden kool), mixer.

Ik nam een ​​professionele elektrische maaidorser te koop met korting, dus het bleek niet erg duur. Ik koos voor het merk Phillips. Het heeft een goede processor, een struikgewas materiaal - metaal, er zijn allerlei functies. Binnenlandse zaken hebben sindsdien veel minder tijd in beslag genomen. Gewend aan zo'n apparaat is het al onmogelijk om zonder te doen. Ik raad aan.

Ik heb een kleine keuken, dus de keuze voor een keukenmachine viel het meest compact. Na het bekijken van verschillende instrumenten, stopte ik bij Mulinex, omdat hij goed was en op voorraad was. Ik bestelde het van St. Petersburg naar Moskou, de bezorgkosten een paar honderd roebel. Het is heel handig om pannenkoeken met een speciaal mondstuk te koken.

De beste keukenmachine kiezen voor thuisgebruik

Op de markt van huishoudelijke apparaten kunt u een keukenmachine kiezen met een capaciteit van 300 tot 1.600 watt. De snelheid van het product en de kwaliteit ervan hangen af ​​van deze parameter. Hoe meer vermogen het apparaat heeft, hoe groter het volume van de kom. Soms kun je twee modellen voedselverwerkers tegenkomen met hetzelfde volume van een schaal, maar met verschillende vermogensniveaus. In dit geval raden we aan om uw keuze op het apparaat te stoppen waar de stroom hoger is. Daarom moet u voor een aanzienlijk aantal producten ook kiezen voor een apparaat met solide kracht en capaciteit. Houd er rekening mee dat een dergelijk apparaat vrij groot zal zijn en alleen geschikt is voor de eigenaars van een ruime keuken met veel vrije ruimte.

Wilt u een compacte versie voor huis te kiezen, zal de kracht van dergelijke producten 300-800 W zijn, kommen - van 1,5 tot 2,5 liter. Zo'n apparaat zal niet al te functioneel zijn en 2-3 snelheden hebben. U kunt een huishoudelijk apparaat gebruiken voor het snijden van groenten en het kneden van een beslag. Een groot voordeel van een kleine keukenmachine is een lage prijs en aanzienlijke ruimtebesparingen. Wat de keuze van massieve consumentenapparaten, ze hebben een groot aantal extra functies en snelheden van 3 tot 15. Hun zal het vermogen van 700 W, en de vulhoeveelheid tot 3 liter.

Hoe een schaal kiezen voor een keukenmachine? De meest duurzame en sterke kommen zijn gemaakt van roestvrij staal en hun enige nadeel is het onvermogen tot magnetron. De tweede in de beoordeling zal een glazen eenheid zijn die, hoewel deze kan crashen, echter bijna een universele optie is. Plastic verpakkingen worden als de slechtste beschouwd, dus als u een kwaliteitsmix voor thuisgebruik wilt kiezen, omzeil dan het model met een plastic beker.

De eenvoudigste keukencombinaties hebben één knop in hun bediening die het programma aan- en uitzet. Als u besluit het apparaat krachtiger te kiezen, zal er een wisseling van snelheden en andere belangrijke bedieningselementen plaatsvinden. Het is erg handig als er een display op het apparaat is met alle instellingen. Om een ​​apparaat van goede kwaliteit via parameters te kopen, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de aanwezigheid van extra bijlagen en functies. De beste keukenmachine die u kunt kiezen, zal bijna alle huishoudelijke apparaten voor de keuken combineren. Het apparaat kan dus gemakkelijk de volgende apparaten vervangen:

Natuurlijk, hoe meer functies een keukenmachine heeft voor een huis, hoe hoger de kosten. Echter, van mening dat de hogere prijs gerechtvaardigd is, hoeft u niet om geld te besteden aan andere elektrische apparaten (zoals een juicer of blender) te kopen. Om ook het beste apparaat te kiezen, moet u de bijgevoegde bijlagen zorgvuldig bekijken. De populairste in 2017 zijn de volgende:

 1. Schijfmes met een diagonale snit - voor het snijden van blokjes groenten en fruit voor salades.
 2. De testkop is voor het kneden van een zeer dik deeg.
 3. Druk op voor bessen en fruit - om een ​​verscheidenheid van aardappelpuree te produceren.
 4. Messen waaier - voor vlees en vis, kookpastei.
 5. Mondstuk - slijpen - voor het versnipperen en wrijven van alle producten.
 6. De nozzle-shaker is voor het splitsen van ijs.
 7. Corolla - voor het kloppen van het deeg, het maken van sauzen.
 8. Melnichka - voor het hakken van kleine porties.
 9. Sapcentrifuge - voor het maken van vers geperst sap.

Natuurlijk hoeft u geen keukenmachine te kiezen met al deze extra functies. In ieder geval zult u het ermee eens zijn, sommige producten kunnen echt universele "helpers" in de keuken zijn. Als we het hebben over de specifieke fabrikanten van dit elektrische apparaat, raden wij aan te kiezen. dan hangt alles af van hoeveel je bereid bent te besteden aan een bepaald model. Goede recensies die verdiend zijn ontvangen door bedrijven als Bosch, Kenwood, Tefal, Zelmer, Moulinex en Vitek. Nadat u de keuze voor een van deze merken hebt stopgezet, zult u zich niet vergissen!

Als je nog steeds niet zeker weet hoe je het juiste apparaat voor de keuken moet kiezen en je denkt wat een beter model te kopen, raden we je aan om vertrouwd te raken met een interessante video over de selectie van een goede maaidorser:

Ten slotte raden we u aan om uzelf vertrouwd te maken met de lijst met de meest optimale prijs- en kwaliteitsmodellen. Als u niet weet welke keukenmachine het beste is om te kiezen, raden wij u aan de volgende opties te kiezen, deze zijn het meest duurzaam, sterk en gemakkelijk te gebruiken:

Braun FX 3030. Budgetmodel, waarin alle nuttige functies aanwezig zijn. Van de special moet je een soepele snelheidsaanpassing noteren, evenals de aanwezigheid van een optionele juicer. Dit apparaat werkt stil, bovendien is het krachtig genoeg en ruim. Een goede optie voor thuis, als u een goedkope, maar hoogwaardige oogstmachine wilt kiezen.

Bosch MCM 62020. Krachtiger, ruimer en ook betrouwbaar (Bosch is een van de elite fabrikanten van huishoudelijke apparaten). Met dank aan fabrikanten voor rubberen voetjes, waardoor het lichaam tijdens het gebruik niet op tafel springt. Dit model heeft veel positieve recensies op internet.

Philips HR7761. Rekening houdend met de kosten van deze maaidorser (5500 roebel in 2017), geeft hij geen speciale kritiek. Het voert zijn hoofdfunctie perfect uit. Er is geen extra sapcentrifuge of vleesmolen in dit model. Het wordt aanbevolen om degenen te kiezen die alleen een keukenmachine nodig hebben.

Saturn ST-FP7071. Als u een apparaat met een molen en een sapcentrifuge wilt selecteren, let dan op dit model. Goedkoop, gemakkelijk in gebruik, krachtig genoeg en tegelijkertijd compact.

Nu weet u hoe u in 2017 een keukenmachine voor uw huis kiest en welke stevige modellen de beste zijn! We hopen dat de verstrekte informatie nuttig is en dat u klaar bent om de juiste keuze te maken op basis van alle kenmerken van elk model. Het blijkt heel gemakkelijk om te genieten van uitstekend eten! Vooruitgang staat niet stil en maakt ons zonder veel moeite echte koks! Probeer en jij!

Hoe een krachtige keukenmachine te kiezen: een overzicht van topmerken

Vroeg of laat overweegt een vrouw om dit toestel te kopen. Ongeacht of je het leuk vindt om te koken of niet, maar minstens een paar keer per dag zit het gezin aan tafel om te eten. Zelfs als het gezin uit slechts één persoon bestaat - u persoonlijk, moet u nog steeds een verscheidenheid aan gerechten bereiden, want eieren en instantnoedels raken snel verveeld. In dit artikel laten we u zien hoe u een keukenmachine, die overgaat terwijl bij de kachel in je eigen tijd te kiezen - te besteden naar eigen inzicht.

Harvester - in elke keuken!

De maaidorser is in de eerste plaats nodig voor diegenen die een grote familie hebben en vaak en in grote porties koken. Mee eens, dagelijks wrijvingssnijden is zo vermoeiend dat soms zorgvuldig bereid voedsel je niet lekker lijkt. De maaidorser zal helpen om het grote volume aan keukenwerk aan te kunnen. Hij wordt assistent bij het bereiden van heerlijke maaltijden voor het hele gezin.

Standaard set hulpstukken: schijfrasp, emulgerschijf, metalen mes, deegmenger

Een combinatie wordt een aggregaat genoemd, dat vele functies kan uitvoeren. De set bevat een kom, chopper, groentesnijder met verschillende spuitmonden. Zelfs de meest eenvoudige en goedkope oogstmachine kan groenten raspen, een cocktail mengen, een paté maken.

Voordat u naar de winkel gaat om een ​​keukenmachine te kiezen, moet u beslissen voor welke doeleinden u deze machine nodig heeft. Als het alleen nodig is om groenten, bessen en fruit te snijden, is het goed mogelijk om te doen met een goedkoop model. Deze maaidorsers zijn klein, nemen een beetje ruimte in beslag op de tafel, zijn gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te demonteren en te wassen. Houd rekening met de afmetingen van uw keuken: als deze klein is, ziet een grote multifunctionele maaidorser er belachelijk uit. Hoe meer eenheidseigenschappen, hoe meer ruimte u nodig heeft op de tafel om er ruimte voor te bieden. U zult nauwelijks blij zijn met de aanschaf van een maaidorser die de hele tafel zal vervelen en u zult slechts twee of drie van de tien mogelijke functies gebruiken.

De belangrijkste criteria voor de keuze van de keukenmachine is een voorstelling, het aantal vacatures functies die je nodig hebt, bedieningsgemak, de opslag en het onderhoud (beschikbaarheid van containers voor de opslag van spuitdoppen, eenvoudige demontage, het gemak van het schoonmaken), en, natuurlijk, moet de veiligheid en betrouwbaarheid (harvester worden ontworpen op een zodanige wijze , zodat er niet het minste gevaar voor de mens is).

De Russische markt biedt vele modellen, en dit is de reden waarom het kiezen van een keukenmachine moeilijker wordt. De prijsklasse van de eenheden is van 600 tot 30.000 roebel. De prijs is afhankelijk van de capaciteit, het aantal spuitmonden, de grootte van de werkcapaciteit en natuurlijk het merk. Om een ​​model te kiezen met een optimale combinatie van prijs en kwaliteit, moet u een idee hebben hoe u een keukenmachine kunt kiezen.

Functionele vulling van de keukenmachine ↑

Zelfs de meest eenvoudige en goedkope oogstmachine kan groenten raspen, een cocktail mengen en een paté maken

Er is een standaardpakket aas dat bij bijna alle maaidorsers wordt geleverd. Dit is een schijfrasp, een emulgatorschijf, een metaalmes, een deegmixer. In de regel is een dergelijke bundel (soms met de toevoeging van een mondstuk voor het kloppen van crèmes) beperkt tot compacte modellen. Multifunctionele maaidorsers kunnen extra functies bieden. Zo'n aggregaat zal de beste assistent zijn van de gastvrouw, vooral ze zal het in de winter graag kopen.

Een roestvrijstalen mes met twee messen zal de producten snel slijpen. Hoe lager de snelheid, hoe groter het malen. Zo'n mes snijdt opvallend zowel groenten als vlees. Maar er is een afhankelijkheid van de vorm en het volume van de kom. Als de kom lang en smal is en het mes klein is, leg dan voedsel in kleine porties.

Schijfmes met een diagonale spleet helpt bij het hakken en snijden in plakjes. Vaak zijn er in de set twee van dergelijke messen (of een mes met de mogelijkheid om de positie aan te passen om verschillende modi te krijgen).

Nou, als het wordt geleverd met twee schijven, zodat u kunt groot en klein raspen. Snij groente met kleine stukjes of rietje kan gedaan worden met een speciaal inzetstuk in de schijfrasp of een schijf voor het snijden van frites.

Professioneel kloppen en maken van speciale sauzen speciale schijf-emulgator. Met zijn hulp kun je de room slaan, de mayonaise maken, het toetje koken. In dure modellen van maaidorsers zijn er ook metaalzwepen voor zweepslagen. Ze voeren dezelfde functies uit.

Een mixerkom is nodig voor het maken van cocktails, deeg voor pannenkoeken (vloeibaar). Als het nodig is om zandkoek of deeg te mengen, is het het beste om dit te doen met een speciale deegmenger, die eruit ziet als een spatel of een gebogen haak. De wandroede voor jonge moeders zal een maxi-pers zijn, waarmee het gemakkelijk is om gerechten te bereiden voor de jongste - mousse van bessen en fruit, puree van groenten.

Veel maaidorsers zijn onder andere een kleine molen die groen, uien en knoflook maalt, noten en gedroogde vruchten.

De citruspers zal de maximale hoeveelheid sap uit citroenen, grapefruits, sinaasappels persen. Er zijn modellen van voedselverwerkers, die bovendien zijn uitgerust met een apparaat om sap van hard fruit te persen (Brown K700), en er zijn modellen met een vleesmolen (Moulinex-maaidorsers). Fabrikanten combineren deze twee functies meestal niet in één eenheid, dus u moet kiezen wat meer nodig is voor uw gezin: sap of schnitzels. Er zijn modellen van maaidorsers, een vleesmolen waarvoor je apart kunt kopen. Geef bij het kiezen van een aggregaat aan of er een mogelijkheid is om een ​​vleesmolen te kopen, of er sproeiers zijn.

De blenderkom is handig voor het maken van cocktails en het kneden van deeg

Hoe de juiste keukenmachine te kiezen: de belangrijkste criteria ↑

Gebruik voor een kom meestal plastic, metaal of glas. Maar er zijn kommen van slagvast materiaal dat in een vaatwasser en in een magnetron kan worden gedaan. Idealiter, als de maaidorser verschillende kommen heeft - voor vlees, deeg, groenten.

Dit cijfer voor keukencombinaties varieert van 450 tot 1000 watt. De vermogensindicator van de maaidorser moet overeenkomen met de capaciteit van de kom. De optimale verhouding is 700W / 3L, 400W / 2L, 300W / 1,5L. Hoe meer kracht de maaidorser is, hoe meer producten het per tijdseenheid kan verwerken, dus het heeft geen zin om een ​​oogstmachine met een lager vermogen te kopen om elektriciteit te besparen - de kosten zullen ongeveer hetzelfde zijn.

De maaidorser kan verschillende snelheden hebben - van 2 tot 14. Hoe meer snelheden, hoe gemakkelijker het is om de optimale modus voor het koken in de maaidorser te behouden. Hoge snelheid is noodzakelijk voor het malen van vaste producten, low is geschikt voor kloppen.

Deze criteria zullen belangrijk voor je zijn als je van plan bent om de maaidorser op een kleine snijtafel te plaatsen of je zal hem altijd in de kast verwijderen nadat het werk klaar is. De compactheid van een keukenmachine hangt af van waar de sproeiers zijn opgeslagen. Sommige apparaten hebben ingebouwde dozen, er zijn oogstmachines met afzonderlijke dozen, en er zijn over het algemeen geen dozen waarin het nodig is om de opslaglocatie van de bijlagen te bepalen, gebaseerd op de verbeelding en mogelijkheden (veel bewaren ze recht in de kom van de maaidorser en stapt uit wanneer je de eenheid nodig hebt) . Met betrekking tot het gewicht kan de keukenmachine een gewicht van 3 tot 9 kg hebben.

De meeste maaidorsers hebben een pulsmodus - een knop waarmee je de normale werkingsmodus voor een korte tijd kunt versnellen. Een andere belangrijke toevoeging is het beveiligingsslot. Als de spuitopeningen niet correct zijn geïnstalleerd, kan het apparaat niet worden ingeschakeld. Stabiliteit wordt geleverd door rubberen voetjes of een speciale rubberen ring rond de dag van de kom.

Welk bedrijf de voorkeur geeft: merkbeoordeling ↑

Bosmaaier Bosch MUM 86R1

Fabrikanten gebruiken de technologie van een dubbele schijf, waarmee gelijktijdig aan twee schalen van het apparaat kan worden gewerkt. Er is een maxi-persmondstuk, waarmee u een milde aardappelpuree kunt bereiden. Elk tweede model heeft een pulsmodusfunctie en de duurste maaidorsers zijn uitgerust met aanraakbedieningen. Het is mogelijk om de snelheid te programmeren, bovendien zijn er al geconfigureerde modi voor een bepaald gewicht van het product en de mate van slijpen.

Combineren Bosch MUM 86R1 wordt erkend als de krachtigste eenheid voor het slijpen van producten in de wereld! Sommige deskundigen stellen dit apparaat op de eerste plaats op het gebied van veiligheid.

Braun K700 combineren

Optimaal in de verhouding van prijs en kwaliteit tussen consumenten en experts wordt beschouwd als een model van de Brown K700. Het heeft veel nuttige tips voor het snijden, kloppen, kneden van deeg, het hakken van vlees. Wordt geleverd met een juicer en een citruspers. Er is een mogelijkheid om naast de service center corollas als een mixer te kopen. In de maaidorser zijn er twee kommen, één voor 2 liter, de tweede voor 500 ml. De eerste is geschikt om te koken. Daarin kun je een cocktail maken, het deeg kneden, het vlees hakken, de groenten snijden voor de salade. De tweede kom is ideaal voor het snijden van kleine porties groenten, het malen van groenten, het koken van babyvoeding. Een doos met bijlagen in dit model ontbreekt, dus hebben ze een plaats nodig (er zijn veel sproeiers). De bruine K700-oogstmachine is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig te reinigen onder stromend water of in de vaatwasser. Er is bescherming tegen onbedoeld opstarten, bij oververhitting (tijdens langdurig gebruik) is de maaidorser uitgeschakeld.

Moulinex combineert compact en functioneel

Combinaties van dit bedrijf zijn multifunctioneel en relatief goedkoop. Werkt prima als een vleesmolen, maar ook als een blender. Ideaal voor wie eenvoudige maaltijden voor een groot gezin kookt. De maaidorser snijdt de aardappelen, maalt het vlees, groeit het deeg voor biscuit. Het onmiskenbare voordeel van de unit is dat alle nozzles onmiddellijk op hun plaats komen dankzij het systeem, speciale hulplijnen. Het is heel eenvoudig om de oogstmachine te monteren en te demonteren. Sommige modellen hebben handgrepen en struikgewas voor eenvoudig opbergen. Moulinex-maaidorsers zijn vrij compact en passen perfect in een kleine kitchenette.

Kenwood-maaidorsers onderscheiden zich door hun grote capaciteit, ruime kom en stijlvol ontwerp. In het model KM 266 bijvoorbeeld zijn de kom en de behuizing van de eenheid gemaakt van roestvrij staal. Er is een universeel mes, een deegmondstuk, een schijf om te versnipperen, een rasp, mondstukken om te kloppen. De set bevat een vleesmolen en een sapcentrifuge.

Combineert Philips uitgerust met een uniek systeem SmartControl

Combinaties van dit merk zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. Dankzij het unieke SmartControl-systeem worden voor elke modus automatische instellingen ingesteld. Het interferentieniveau voor tv en radio is verlaagd. De componenten kunnen in de vaatwasser worden gewassen, er is ook een eenvoudige reinigingsknop. Nog een voordeel van de maaidorser - er is een houder voor het opbergen van bijlagen. Sommige modellen bevatten een vleesmolen, er zijn modellen en een sapcentrifuge. De fabrikant is geen voorstander van het mengen van deze twee functies in één eenheid.

Selecteer dit toestel is niet eenvoudig. Je moet immers veel informatie leren over hoe je een keukenmachine kunt kiezen, welke technologie beter te kopen is, om kennis te maken met de feedback van consumenten. Je moet het apparaat niet willekeurig nemen, omdat je het niet voor een jaar koopt. Laat de keukenmachine, die u verkiest, uw trouwe en betrouwbare assistent zijn.

Sommige mensen vinden het absoluut zinloos in onze tijd iets. Maar er zijn ook mensen die niet zonder frisdrank kunnen leven, daarom dromen ze ervan om het te krijgen.

Welke sifon voor koolzuurhoudend water om te kiezen in de keuken: een review van merken

We weten allemaal dat water een bron van gezondheid is. Op voorwaarde dat het schoon is. Regelmatig gebruik van onvoldoende gezuiverd leidingwater kan.

Hoe een filterpot te kiezen voor drinkwaterzuivering: een overzicht van populaire merken

Salades, ragout, soepen - al deze gerechten worden door elke gastvrouw bereid. Voor hen is het nodig om een ​​groot aantal producten te snijden. Als gasten zijn uitgenodigd en gepland.

Hoe kies je een keukenhakselaar: types en basisfuncties van apparaten

Bedankt, erg handig. Ik zal het uitprinten en mijn man het laten lezen.))) We wilden al heel lang een universele keukenmachine kopen. Het lijkt erop dat de keuze is gemaakt, iets van Bosh, maar het model is nog steeds in twijfel. Dus ik kijk op internet naar aanbevelingen en feedback over de functies van een keukenmachine.

Tot op heden, keuken combineert bosch is de beste keuze, in de verhouding prijs en kwaliteit, ze zijn duidelijk aan het hoofd. Wat het model betreft, alles is heel individueel, je moet naar het bestaan ​​van die modi kijken die echt nodig zijn en die je later zult gebruiken. Dus, bijvoorbeeld, de zuster van de combinatie MUMXL, het heeft meer dan 120 functies en wordt praktisch door iedereen gebruikt. Bij mij uit de serie MCM (slechts 40 functies), maar ook volstaat het me met een hoofd. Gelukkig biedt de markt een enorm aanbod en kan iedereen een geschikte techniek voor zichzelf vinden.

Ik heb een MOULINEX FP662. Ze zeggen dat het niet slecht is. Maar ik kan dit niet van mezelf zeggen, omdat ik er nog niet achter ben hoe ik het moet gebruiken. op het moment vraag ik me af of er een adequatere instructie voor de maaidorser is dan het papierongeluk in een mooie doos met een duur apparaat. Zoveel (zoals ik het begrijp nuttig), maar hoe te ontdoen van deze componenten en wat te schroeven ... ... en vooral met wat pijp wat te koken .. ?? Het is gewoon een ramp! Zo'n uitstekende rooier, met iets niet zo erg, maar over het algemeen is het mogelijk om de ABSOLUUT-handleiding te noemen.

De kinderen gaven me een Bosch-keukenmachine voor het jubileum. Ik doe praktisch alle groenten erop voor soep en salade, ik rol vlees, wrijf wortels, kaas, knoflook, enz., Ik maak aardappelpuree. Het is heel gemakkelijk schoon te maken, nozzles veranderen snel, compact genoeg. Kortom, alsjeblieft

En wat is Bosch precies beter en bewezender?

Een keukenmachine is een onvervangbaar iets in de keuken. Ik geloof dat het zo veel mogelijk aas moet bevatten, evenals het vermogen om het sap eruit te persen. En je kunt altijd een plaats vinden als je wilt. Zelfs in mijn kleine keuken vond ik een plek voor een Bosch-maaidorser, ik heb er geen spijt van dat ik hiervoor een shredder en een mixer moest opofferen, dit alles zit in de combinatie, maar compacter, meer kwalitatief en krachtiger.

En ik gebruik de Thermomix-keukenmachine, het is heel eenvoudig en handig in gebruik, het combineert een heleboel functies, het is gemakkelijk schoon te maken, compact, ik gebruik het al heel lang, ik heb nog nooit gefaald. Thermomix is ​​een ideaal apparaat voor dagelijks koken!

Lange tijd waren mijn man en ik op zoek naar een keukenmachine. Het ding is echt heel handig in de keuken, dus we hebben alleen gekeken naar kwaliteitsopties die de tand des tijds hebben doorstaan! Maar meestal zijn goede bedrijven niet goedkoop. We hebben gekozen voor Bosch-producten, die we op Avito vonden, absoluut nieuw, geschikt voor ons in alle parameters en voor een prijs die veel lager is dan in de winkel. We denken dat er ook een multivark te koop is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 81 = 85