Combineer multifunctionele keuken

Hoe een multifunctionele keukenmachine met een vleesmolen te kiezen

Een multifunctionele keukenmachine kan een echte hulp worden voor elke efficiënte huisvrouw. Een uniek apparaat, dat verschillende functies tegelijk combineert, zorgt ervoor dat u geld, tijd en plaats kunt besparen, en nog belangrijker - om voor elk gezinslid te koken voor ontbijt, lunch en diner. Om er zeker van te zijn dat de oogstmachine u trouw heeft gediend, moet u zeer oplettend zijn bij het kiezen van het juiste model, dit zal helpen om aan alle verzoeken te voldoen en mogelijke teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Een paar eenvoudige tips voor het kiezen van een keukenblok zal uw keuze aanzienlijk vereenvoudigen.

Dus, om een ​​keuken multifunctionele keuken te kiezen is niet eenvoudig. Er zijn veel kenmerken die moeten worden overwogen voor het bepalen van het ideale model. Onder hen:

 • Functionaliteit (het aantal taken dat een oogstmachine kan oplossen).
 • Afmetingen (afmetingen en gewicht).
 • De kosten.
 • Praktisch (vereisten voor opslag, gebruik en bediening).
 • Vermogen.
 • Uiterlijk en nog veel meer.

De meeste mensen die kiezen voor een multifunctionele keukenmachine, besteden de meeste aandacht aan het aantal extra bijlagen. In onze tijd in de winkels van huishoudelijke apparaten zijn modellen met een verscheidenheid aan elementen die dergelijke functies combineren:

 • Versnipperen van groenten en fruit voor salades, evenals snijden.
 • Slijpen van producten volgens het principe van raspen.
 • Voorbereiding van het deeg.
 • Slijpen van groen en noten.
 • Geperst sap (in de set kunnen twee spuitmonden worden gebruikt, veel voorkomend en individueel voor citrusvruchten).
 • Malen van granen, specerijen.
 • Koken ijs.
 • Gefrituurde aardappel versnipperen.
 • Bereiding van sauzen, mayonaise, groente- of fruitpuree.

Een goede multifunctionele keukenmachine kan werken als een mixer, blender, shaker, koffiemolen en, natuurlijk, een vleesmolen. Houd er rekening mee dat elke nieuwe functie waarde toevoegt aan het apparaat en ook meer motorvermogen vereist.

Een multifunctionele keukenmachine bestaat uit drie hoofdonderdelen. Dit is een elektrische motor, extra hulpstukken en de daadwerkelijke werkcapaciteit of kom zelf. In de set zijn er meestal meerdere, maar niet meer dan 3. Voor de productie wordt een duurzame hoogwaardige kunststof, metaal of glas gebruikt. Elk materiaal vereist naleving van bepaalde bedrijfsomstandigheden. Metalen houders worden bijvoorbeeld niet aanbevolen om in een magnetron te worden geplaatst.

De kommen verschillen onderling niet alleen qua materiaal en volume, maar ook in een aantal andere kwalitatieve kenmerken. Afhankelijk van het model van de maaidorser, kunnen ze de volgende eigenschappen hebben:

 • Schokbestendigheid.
 • Weerstand tegen hoge temperaturen (in de regel, tot plus 80 graden, mag steile kokend water niet in contact komen met de container).
 • Weerstand tegen lage temperaturen (meestal tot minus 5, wat betekent dat de schaal veilig in de koelkast kan worden geplaatst om producten daarin op te slaan).

Er zijn ook standaardvereisten voor kommen. Ze moeten sterk genoeg zijn en niet worden blootgesteld aan zuren, hebben idealiter afneembare handgrepen en een deksel. De slechtste en meest budgetvriendelijke optie is een container gemaakt van ongeglazuurd glas, het is het meest kwetsbaar en moet regelmatig worden vervangen.

We bieden meer gedetailleerde informatie over het materiaal van de tank:

 • Kunststof (kunststof). Licht in gewicht en betaalbaar. Kan worden gebruikt om voedsel in een magnetron op te warmen en hygiënisch in de vaatwasser te worden behandeld. Bij lage kwaliteit verslechtert het van blootstelling aan hoge of lage temperaturen.
 • Glass. Moeilijker en duurder. Bij goede prestaties moet het bestand zijn tegen mechanische belasting en hoge temperaturen.
 • Roestvrij staal. Een van de meest optimale opties, duurzaam, lichtgewicht, geen impact, lage of hoge temperaturen.

Vermogen speelt een belangrijke rol, omdat de efficiëntie van het apparaat grotendeels afhangt van deze indicator. In de regel wordt een multifunctionele keukenmachine gekenmerkt door een vermogen van ten minste 700 W, deze eenheden hebben vaak ook indrukwekkende afmetingen en werkcapaciteit.

Met een kleine maat van de maaidorser en het volume van de kom tot 2 liter, zal het cijfer van 400 watt zeer acceptabel zijn. Vergeet niet dat hoe hoger de kracht van het apparaat, hoe sneller het zijn werk doet.

Door een keuken multifunctionele keuken te kiezen, hechten weinig mensen belang aan parameters zoals gewicht en afmetingen, ze gaan meestal naar de achtergrond en zijn inferieur aan de kracht en functionaliteit van het apparaat. Ze zijn echter niet minder belangrijk en vereisen studie voordat ze een dure aankoop doen.

Oogstmachines kunnen zowel in de gemonteerde als in gedemonteerde vorm worden opgeslagen, de eerste optie is natuurlijk redelijker. Overweeg van tevoren of er een vrije ruimte in uw keuken zal zijn voor het onderhoud van een kleine eenheid. Als u van plan bent om uw apparaat mee te nemen op vakantie of in de datsja, moet het zo compact en licht mogelijk zijn.

Gemiddeld liggen de maaidorsers in het bereik van 3 tot 9 kilogram. Zware apparaten moeten strikt stationair worden gebruikt, meestal worden ze opgeslagen op tafels en werkoppervlakken die bestand zijn tegen een dergelijke belasting.

Combineer keukenmultifunctional met een vleesmolen en een aantal andere extra hulpstukken moeten schoon worden gehouden. Houd er rekening mee dat sommige modellen alleen met de hand moeten worden gewassen, andere kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. Informatie hierover is te vinden in de handleiding van het product.

De grootste vraag tegenwoordig is de producten van het beroemde bedrijf "Bosch". Ondanks de stevige prijzen, zijn de producten van dit bedrijf van kwaliteit en functionaliteit, het kan u lang van dienst zijn.

De kenmerken van deze techniek omvatten de compactheid van modellen en een laag vermogen, die geen invloed heeft op de snelheid waarmee de taken worden uitgevoerd.

Hoe een multifunctionele keukenmachine kiezen Bosch? De meest positieve feedback werd ontvangen door de modellen 4655, 4675 en 4756. Alle apparaten lijken op elkaar, de eerste twee verschillen van elkaar door het materiaal van de werkcapaciteit (respectievelijk plastic en metaal) en de derde heeft een extra mondstuk voor het verkrijgen van sap uit citrus.

Als u van plan bent een vleesmolen te kopen, let dan op de multifunctionele keukencombinatie met de vleesmolen "Bosch Profi Mix 46". Het enige nadeel van dit apparaat is aanzienlijk, maar de overvloed aan verschillende functies, attentheid en hoge kwaliteit maken het een onmisbare assistent in de keuken.

Wilt u geen multifunctionele keuken "Bosch" kopen? Besteed aandacht aan de techniek van "Kenwood". Momenteel wordt dit merk beschouwd als een van de beste op de markt van huishoudelijke apparaten voor de keuken. Combinaties van dit bedrijf worden gekenmerkt door een verhoogde capaciteit en functionaliteit, zijn echt betrouwbaar en veelzijdig.

Het populairste model van "Kenwood" is "Prospero KM-266". Met dit apparaat kun je het deeg kneden, het werkt als een sapcentrifuge en een vleesmolen. Een alternatieve optie is KMS010. De belangrijkste voordelen zijn een schaal met een indrukwekkend volume, een modern ontwerp en een hoog rendement.

Als u op zoek bent naar budget, maar hoogwaardige modellen van huishoudelijke apparaten, let dan op de multifunctionele keukenmix "Muleinex". Het bedrijf biedt de aandacht van het grote publiek goedkope apparaten die de basis noodzakelijke bijlagen hebben, evenals de functies van een vleesmolen en een blender. De gemiddelde prijs van dergelijke maaidorsers is slechts drieduizend roebel. Alvorens een bepaald model te kopen, is het wenselijk om de beoordelingen hierover te verduidelijken, omdat lage kosten kunnen wijzen op een onvoldoende kwaliteit.

Een uitstekende assistent kan een multifunctionele multifunctionele keuken zijn "Chef Bullet Express". De kosten van het apparaat variëren van 6000 tot 8000 roebel. Krachtige (700 W), maar compacte eenheid is in staat om:

 • Maal groenten, fruit, kaas en noten.
 • Om het ijs te hakken.
 • Maal de koffie.
 • Kook de aardappelpuree.
 • Kneed het deeg voor pizza, desserts, brood.

Het apparaat combineert de functies van een blender, shredder, juicer en mixer. Het wordt aanbevolen om het met de hand te wassen, zonder gebruik te maken van de vaatwasser. De romp en kom van de maaidorser (het volume is 1,8 liter) is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam plastic, de bediening is elektronisch.

Wees uiterst voorzichtig bij het kiezen van een multifunctionele oogstmachine. Onthoud dat elke extra functie de toch al hoge kosten verhoogt. Het populairst is de multifunctionele keukenmixer met een vleesmolen.

Let op de afmetingen van het apparaat, de kracht en het gewicht ervan, de kwaliteitskenmerken van de kom, de omstandigheden van opslag en bediening. Als je al deze omstandigheden in aanmerking neemt, haal je het meeste uit een dure aankoop en optimaliseer je thuis koken tot het gewenste niveau.

7 populairste modellen van keukenmachines 2015

Krijg een keer per dag een van de meest gelezen artikelen. Volg ons op Facebook en VKontakte.

Een keukenmachine is een integraal onderdeel van de huishoudelijke apparaten van elke huisvrouw. Deze beoordeling is specifiek bedoeld voor diegenen die in de nabije toekomst een vergelijkbaar apparaat willen aanschaffen. In het materiaal van vandaag ziet u de 7 beste oogstmachines van 's werelds toonaangevende fabrikanten, zoals Bosch, Braun en Kenwood.

1. Functionele keukenmachine - Braun FX 3030

2. Betrouwbare keukenmachine - Bosch MCM 5529

3. Multifunctionele keukenmachine - Bosch MCM 68885

4. Handige keukenmachine - Braun K 700

5. Compacte keukenmachine - Bosch MUM 4855

6. Krachtige keukenmachine - Bosch MUM 54251

7. Draagbare keukenmachine - Kenwood KM 287

Vind je het artikel leuk? Help ons dan, PUSH:

Moderne keuken is moeilijk voor te stellen zonder huishoudelijke apparaten voor verschillende doeleinden, waardoor het kookproces eenvoudiger en aangenamer wordt. De technische uitrusting van de keuken moet niet alleen comfortabel en praktisch zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en ergonomisch zijn.

Bij het selecteren van keukenapparatuur is het belangrijk om de vereisten ervoor te bepalen. Bijvoorbeeld de beschikbaarheid van extra functies die voor u nodig zijn, evenals die waarvoor u zonder kunt. Hiermee kunt u geld besparen. En je moet natuurlijk aandacht besteden aan uiterlijk en ontwerp. Denk aan een verantwoorde aanpak van de selectie en aanschaf van apparatuur - een belofte van een lange periode van gebruik en comfortabel werk in de keuken.

Hoe huishoudelijke apparaten voor de keuken te kiezen? Waar moet op worden gelet, en welke kenmerken moeten worden overwogen bij het kiezen? De antwoorden op deze vragen zijn rechtstreeks afhankelijk van het type techniek. De belangrijkste apparatuur van de keuken is bijvoorbeeld:

• Koelkast. Controleer voor het kopen de kenmerken en afmetingen, evenals het prijsbeleid. De prijs van deze apparatuur is rechtstreeks afhankelijk van het merk, ontwerp, functionaliteit, grootte en aantal kantoren.

• Kachel. De belangrijkste criteria om te kiezen zijn het type energie (gas of elektrisch fornuis), het type branders en ontsteking, extra functies (zelfreinigend oven, convectiebaksel, enz.). De aanwezigheid van bepaalde kansen, evenals merk en stijl, beïnvloeden de waarde ervan.

• Kookplaat en oven. Net als de kachel, ze zijn gas en elektrisch, hier moet je kiezen op basis van je voorkeuren en mogelijkheden. Voordat u koopt, moet u niet alleen het type voedsel bepalen, maar ook de ontstekingsmethode en het aantal branders. Overweeg ook de afmetingen van deze techniek en de fabrikant.

• Afzuigkap. Bij het selecteren van deze techniek zijn de belangrijkste criteria kwaliteit, capaciteit, afmetingen en functioneel. Het moet overeenkomen met uw fornuis of kookplaat.

De beste keukenmachines van recensies van kopers

Neem een ​​harvester met een shredder of beter met een vleesmolen, omdat iedereen zo van koteletten houdt? En in dat jaar waren heel veel appels verdwenen, misschien is het de moeite waard om een ​​apparaat met een sapcentrifuge te kopen? Hoe kies je de handigste maaidorser, hoe moet je de keuken niet overladen met onnodige apparatuur? Het is noodzakelijk om de lijst met de beste keukenmixen te bestuderen, rekening houdend met persoonlijke voorkeuren en het zorgvuldig evalueren van de kenmerken en mogelijkheden van moderne eenheden.

Keukenmachine welk bedrijf te kiezen

De palm van succes met wisselend succes wordt gedeeld door Philips en Bosch. Deze bedrijven hebben het breedste assortiment van producten, daarnaast produceren ze keukencombinaties van verschillende aanpassingen en complete sets: met verschillende nozzles, roosters, messen van standaard en ongebruikelijke vorm, juicers, molens.

Op de derde plaats - Redmond, de fabrikant, is nog niet zo lang geleden op de Russische markten terechtgekomen, maar bleek al een waardige en betrouwbare verkoper te zijn.

Volgens kopers is begin 2017 de populairste keukencombinatie van de volgende bedrijven (de beoordeling wordt gepresenteerd in afnemende volgorde van interesse van kopers):

Maal vlees (rauw of gekookt), je kunt het letterlijk in elke keukenmachine. Maar een apart type van deze techniek valt op: aggregaten met ingebouwde schroefvijzel. Gehakt vlees met dit soort malen in een keukenmachine produceert bijna dezelfde consistentie als in een mechanische molen. De structuur van het vlees wordt behouden, maar het kraakbeen, de pezige stukken en het reuzel worden gemakkelijk gemalen.

De maaidorser neemt weinig ruimte in, is multifunctioneel en eenvoudig te bedienen - slechts één hendel voor schakelsnelheden. Schroefmolen snel gehakt vlees. Gemiddeld wordt 1,5 kg in 2 minuten gemalen. Het ontwerp van de vleesmolen is zo ontworpen dat een persoon niet in contact komt met de messen, dit helpt om per ongeluk letsel te voorkomen.

Belangrijkste voordelen van de maaidorser:

 • Hoog vermogen - 900 Watt.
 • Veelzijdigheid: er zijn functies van de blender, versnipperen, het deeg kneden, de eiwitten kloppen.
 • Er is een functie om de willekeurige inclusie te beheersen.
 • Het apparaat is eenvoudig en veilig schoon te maken.
 • In de vleesmolen kunt u verschillende producten malen, met behoud van de structuur: vlees, gekookte aardappelen, bessen, fruit.
 • Het netsnoer wordt niet teruggespoeld.
 • De container voor de gehakte producten is zeer marinerend, het is moeilijk om te wassen.

Kopers merken op de hoge slijtvastheid van het apparaat, sommige voedselverwerkende bedrijven hebben al meer dan twee jaar zonder klachten gediend.

Deze oogstmachine neemt weinig ruimte in beslag, bovenaan is er een nest voor het bevestigen van een blender, onderaan is een nest voor een grote kom en een vleesmolen.

 • Je kunt fruit en bessen malen voor jam.
 • Er is een "opdringer" voor producten.
 • Messen hoeven niet te worden aangescherpt, ze hebben te maken met vlees met enige stijfheid.
 • Een grote grill op de gehaktmolen.
 • Makkelijk te reinigen spuitmonden.
 • Lichte hoes (rood of grijs).

Het is raadzaam om de rooier niet te zwaar te belasten, deze kan last hebben van een lageras (deze is gemaakt van plastic om de motor tegen oververhitting te beschermen).

De beste keukenmachine met snijschijven

Bijna alle keukenmixen kunnen worden gebruikt voor het snijden van voedsel, ze hebben speciale messen die kool en wortels versnipperen, groenten snijden met blokjes.

Keukenmachine Redmond RFP-M3905

Deze keukenmachine is een uitgebreide versie van de hakmolen en heeft verschillende schijfmessen: voor het versnipperen van kool, voor het snijden van frieten, voor het snijden van wortelen en kaas. Daarnaast bevat de set een speciaal dubbelzijdig mes: één kant wordt gebruikt voor het snijden en de tweede - voor het malen van groenten.

 • Messen zijn gemaakt van duurzaam materiaal.
 • Er zijn beschermhoezen voor de hakmes.
 • De ruime hoofdkom van de maaidorser (3,5 liter).
 • Er is een compacte container voor het opslaan van bijlagen.
 • Er is een kleine rasp om chocolade te wrijven.
 • Gesneden stukjes verschillen niet in grootte.
 • Duurzaam plastic.
 • Je kunt geen warm voedsel snijden, ze raken verdwaald in pap.
 • Na het wassen moeten de messen zorgvuldig worden gedroogd om roest te voorkomen.

Deze aankoop is een goede investering van geld, de gastvrouw neemt nota van het goede werk van de eenheid: snel snijden van producten, geen storingen, eenvoudige opslag van bijlagen.

De beste keukenmachines met de functie "juicer"

Braun FX 3030 keukenmachine

Deze keukenmachine wordt door veel minnaressen de meest succesvolle aankoop genoemd. Dit apparaat is voor twee kommen van verschillende grootte, waarvan de nesten op één niveau liggen.

De belangrijkste voordelen van het apparaat:

 • 15 snelheden.
 • Gepulseerde modus - hiermee kunt u de duur van het slijpen onafhankelijk aanpassen.
 • Er is een pers voor citrus.
 • De tweede sapcentrifuge is voor harde groenten en fruit.
 • Zeer sterke messen - verwen niet van contact zelfs met metalen voorwerpen.
 • Er zijn spuitmonden voor het kneden van deeg.
 • Hoog veiligheidsniveau: het apparaat werkt alleen als de kom is afgesloten met een deksel.
 • Wanneer de vruchten eruit worden geperst, wordt de cakecontainer zeer snel gevuld.
 • Wanneer u op de grond valt, kan de plastic kom barsten.

Voor Braun kun je extra bijlagen kopen, bijvoorbeeld in de kit voor de FX 3030 is er geen nozzle voor drannikov. Je kunt het kopen of een spuitmond van een andere combinatie van hetzelfde bedrijf gebruiken.

Keukenmachine Philips HR7778

Vanwege de massa aan bijlagen en kommen lijkt het erop dat deze maaidorser veel ruimte in beslag neemt in de keuken. Alle bijlagen voor opslag kunnen zelfs in een speciale lade worden geplaatst. Deze oogstmachine is geschikt voor dagelijks gebruik: met behulp van een sapcentrifuge kunt u het sap uit appels persen, cocktails bereiden, de aardappelpuree kloppen.

 • De maaidorser is compact.
 • Er is een draaiknop voor het aanpassen van de dikte van het snijden.
 • Centrifuge-juicer is eenvoudig te bedienen.
 • Je kunt heel veel sap per keer persen.
 • In de sapcentrifuge zit een sterk metalen gaas, geen geperste cake.
 • Er zijn dimensionale verdelingen bij alle capaciteiten.
 • Het netsnoer kan worden verborgen in de hoes.
 • Om het apparaat schoon te maken, kunt u een borstel gebruiken (wordt geleverd met een maaidorser).
 • Na het persen van de sappen, kunnen kleine stukjes groente achterblijven.
 • Noisy.

Een ander verschil van dit model is het elegante ontwerp, het lichaam van de keukenmachine is gemaakt van roestvrij staal.

De beste maaidorsers voor aardappelpuree

Keukenmachine Tefal DO250DAE

De maaidorser is een standaard voor één socket, waarop de hoofdkom en de kan met een mixer zijn geïnstalleerd.

 • Neemt weinig ruimte in beslag.
 • Alle sproeiers bevinden zich in een speciaal compartiment.
 • Het is gemakkelijk om aardappelpuree te kloppen: gekookte groenten, bessen, wrongelmassa, gekookte pappen.
 • In puree zijn er geen knobbeltjes.
 • In de blender wordt vlees geslagen tot luchtpudding.
 • Lage prijs.
 • Soms zijn er stukjes ongezoete groenten bij het versnipperen.
 • Een zeer dunne stekker van het netsnoer.

Puree in de blender wordt luchtig en zacht. In een ideale staat wordt kwark geslagen met zure room, gedroogde abrikozen. De keukenmachine van Tefal krijgt alleen positieve feedback van de gastvrouwen, het is betrouwbaar, stevig en in Frans elegant, een echte keukendecoratie.

Keukenmachine Kenwood CH 180

Dit is een klein multifunctioneel apparaat. Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, zoals voor de bereiding van aardappelpuree kan continu worden gebruikt.

 • Op de schalen zijn er divisies om het volume van producten te bepalen.
 • Er is een molen, die de croupe maalt.
 • Blender sloeg de aardappelpuree.
 • Je kunt het verse fruit en de bessen puur maken.
 • Gemengd gekookt vlees is een blender.
 • Minder mondstukken voor snijden dan in conventionele keukenapparatuur.
 • Een keukenmachine is geschikt voor een gezin met een gemiddeld inkomen.

Beste gecombineerde keukenmachine

Gecombineerde oogstmachines combineren vele functies: ze kunnen in producten worden gesneden, gehakt worden gehakt of sap worden geperst.

Keukenmachine Bosch MUM 4880

Hij voert alle noodzakelijke acties uit die door de gastvrouw worden vereist: sneden, kneden, zwepen.

 • Het werkende deel van de maaidorser neemt weinig ruimte in beslag op de tafel.
 • Met een blender kun je koffie, erwten, grits malen.
 • De rasp is uitstekend geschikt voor het bereiden van rauwe salades en het wrijven van deeg voor drones.
 • Deeg van elke consistentie is gemengd.
 • Op de vleesmolen kun je snel hard vlees rollen.
 • In de belangrijkste juicer zijn geperst fruit, groenten, bessen.
 • Er is een standaard voor schijven om te snijden.

Het belangrijkste verschil van deze maaidorser is de roestvrijstalen kom. Dat is bijna onmogelijk om te beschadigen.

Keukenmachine Kenwood KM 289 Prospero

Hij, volgens de eigenaars, kan bijna alles: kneed het deeg, zweep de eekhoorns, hak de wortels, pers het sap van de bieten en vermaal het gehakt voor de koteletten.

 • Eenvoudige snelheidsregeling.
 • Houd het mengen van producten niet constant in de gaten - u kunt zelfs een minuut de keuken uit.
 • Gemakkelijk getransformeerd: nieuwe containers worden in de socket geplaatst totdat ze klikken.
 • Bij het malen van producten, kunt u de maaihoogte instellen.
 • Een speciale container wordt gebruikt om de nozzles op te slaan.
 • Deeg kan deeg van elk type worden gekneed.
 • De blender is uitgerust met een speciaal rooster voor de cake.
 • De juicer produceert een grote hoeveelheid sap.
 • Taart wordt verkregen zonder stukjes groente en fruit.
 • Het gehakt in een vleesmolen blijkt hetzelfde te zijn, evenals in een mechanische vleesmolen.
 • Een zachte en zachte puree wordt op de blender geslagen.

Minus in dit model noteer er maar één:

Rasp de wortel, hak de ui voor de soep - 15 minuten, giet het ijs voor een cocktail - 20 minuten, rol gehakt voor de koteletten - 40 minuten. Is het mogelijk om op een of andere manier het proces van versnipperen, snijden, afvegen van eten versnellen en de tijd van de huisvrouw in de keuken verkorten? Ja, nu kan al het werk aan het vermalen en mengen van producten worden toevertrouwd aan een keukenmachine.

Waarmee gecombineerd om de keuze te stoppen:

1. Uw gezin kan geen dag zonder koteletten, gehaktballen of gehaktballen leven? De vleesmolen verdraait alles van een brood tot gekookte aardappelen? Droom je van een snelle snee groenten voor salade? U kunt de Bosch MUM 54240 Styline- of Moulinex QA50ADB1-keukenmachine gebruiken.

2. Als u een assistent voor de vervaardiging van blanks voor de winter, die hakken en narezhet allemaal perfect kubussen, plakken, plakken, dan moet je kopen Redmond RFP-M3905 nodig.

3. Je hebt al waardering voor de voordelen van verse sappen, maar willen niet meerdere apparaten te kopen: een sapcentrifuge machine voor het versnipperen? De keukenmachine Braun FX 3030 zal heel snel sap van citrusfruit, groenten en appels uit huis persen.

4. Geschikt voor het persen van sapcentrifuge-juicer Philips HR7778, bovendien combineert deze combinatie perfect groenten.

5. Een gezin met jonge kinderen, die voortdurend moeten aardappelpuree te koken, kan geschikt zijn Tefal DO250DAE of Kenwood CH 180. Deze units ook worden gebruikt voor het snijden van gekookte en rauwe groenten.

6. Als de eigenaren liever een universele techniek die alle functies combineert: vleesmolen, sapcentrifuge, blender, shredder mixer, die geschikt is voor multifunctionele keukenmachine Bosch MUM 4880 of Kenwood KM 289 Prospero.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

62 + = 71