Maaimachine met gehaktmolen

Keukenmachine met vleesmolen

Een keukenmachine is een huishoudelijk apparaat voor het malen van voedsel: vlees, vis, groenten, bessen en fruit. Het apparaat is ontworpen voor dagelijks gebruik. Een van de functies is het malen van vleesproducten.

Bij het kiezen van een maaidorser met een vleesmolen, moet u letten op het motorvermogen, het toerental en de aanwezigheid van ten minste drie modi van schakelsnelheden.

Het apparaat van een keukenmachine met een vleesmolen

De basis van het werk van de keukenmachine is het basisprincipe voor veel huishoudelijke apparaten: de motor wordt gevoed door een voeding en laat een spoel draaien waarop een mondstuk met messen is gemonteerd.

Met behulp van een knop of aanraakbedieningseenheid worden de modus en de rotatiesnelheid ingesteld. Voor het gemak veranderen de spuitmonden, waardoor de functionaliteit van het apparaat wordt vergroot.

De set bevat schalen met verschillende diameters en hoogtes voor extra bewerkingen. Gehaktmolen is de hoofdfunctie. In deze modus wordt het vlees gemalen tot gehakt en heeft het een hoog motorvermogen nodig. Bovendien hebben modellen met een vleesmolen de functies van voedselverwerkers met snijschijven.

De basis van de functionaliteit van het apparaat is een mondstuk voor verschillende soorten producten. Fabrikanten produceren voor elk individueel model zijn eigen set: hoe diverser het is, hoe groter de mogelijkheden van de maaidorser.

Voor de voorbereiding van de paste, wordt een speciaal mondstuk in de set geleverd en wordt de kom standaard gebruikt. Geef de voorkeur aan modellen met een capaciteit van 1 tot 5 liter.

Kies modellen met een breed scala aan versnellingspookjes:

 • de vogel wordt langzaam ingesmeerd, zodat het gehakte vlees zich niet verspreidt tijdens het koken;
 • rundvlees vereist snijden in de middelste modus, zodat het vlees de juiste consistentie krijgt;
 • varkensvlees en lamsvlees worden bij hoge snelheden gesneden, waarbij pezen, vettige film en kraakbeen worden gladgemaakt;
 • voor de bereiding van gehakt vlees van de vis heeft u de functie "puls" nodig.

De maaidorsers verschillen onderling alleen in motorvermogen, het volume van de werkschaal en de functionele toevoegingen (sapcentrifuge, blender).

Kenmerken van een keukenmachine met een vleesmolen:

 • groenten snijden met stukken van verschillende vormen en maten - de functie van de hakmolen;
 • een keukenmachine voor het koken van aardappelpuree;
 • persen sap van citrusvruchten, bessen en fruit;
 • bereiding van deeg;
 • mengen van ingrediënten;
 • Culinair snijden van ham, worst en kaas.

Waardigheid van keuken wordt gecombineerd met een vleesmolen:

 • Uitgerust met een set aas;
 • Bediend door een knopblok, een sensor of een moduskeuzeknop;
 • Bespaar energieverbruik;
 • Sta toe om tijd te besparen bij het bereiden van culinaire gerechten.

Let bij het kiezen van een maaidorser op de prijscategorie van het product en de kracht van de motor. Dit zijn de eerste criteria voor een succesvolle aankoop.

Gehaktmolen wordt ook gebruikt om een ​​test van de gewenste consistentie voor te bereiden. Het apparaat wordt blootgesteld aan hoge druk, dus geef de voorkeur aan modellen met milieuvriendelijke en sterke materialen.

De prijsvork van een maaidorser met een dergelijke functie ligt altijd boven het gemiddelde. Voor het snijden van vlees is een hoge prestatie van de motor vereist, als u een model koopt met minimale prestaties, riskeert u geld te verspillen.

De levensduur van een hoogwaardige maaidorser is langer dan drie jaar. Besteed aandacht aan garanties van de fabrikant en feedback van eerdere klanten.

Basiskenmerken van een hoogwaardige maaidorser met een vleesmolen voor de keuken:

 1. Motorvermogen overschrijdt 500 watt.
 2. De schaal is gemaakt van hoogwaardig kunststof of organisch glas.
 3. Het mondstuk voor het vellen en draaien van vlees is gemaakt van roestvrij staal.
 4. De besturingseenheid is uitgerust met minimaal drie snelheidsschakelaars. Kies modellen met de knop "puls".
 5. De behuizing van het apparaat is voorzien van rubberen pakkingen op de poten, die voorkomen dat in de actieve modus op het oppervlak schuift.

Geef de voorkeur aan modellen met een werkschaal van 1,5 liter. Dit versnelt het kookproces. Optimaal om kommen te kiezen uit organisch glas, wat de gezondheid niet schaadt.

Dankzij de transparante capaciteit kunt u de voortgang van het werk volgen zonder onderbrekingen voor verificatie. Professionele modellen van maaidorsers zijn uitgerust met kommen van maximaal 5 liter en zijn ontworpen voor het bereiden van gerechten voor een groot aantal mensen in een korte tijd.

Besteed aandacht aan de doorvoer van de maaidorser. Deze productiviteit - het aantal bewerkingen per uur, - bijvoorbeeld 5 liter sap, of 2 kg vlees. De doorvoer is afhankelijk van het volume van de schaal, de grootte van de spuitmonden en de kracht van de motor.

De besturingseenheid kan een aanraak- of drukknop zijn. Het laatste type is goedkoper, maar heeft zijn nadelen. Als de knoppen bijvoorbeeld niet van binnenuit worden beschermd met een siliconenlaag, zullen ze na verloop van tijd verstopt raken met vet en vuil waardoor opname wordt voorkomen.

Individuele modellen hebben twee werkingsmodi: mechanisch en elektronisch. De combinatie stelt u in staat om in verschillende omstandigheden te bereiden, zelfs wanneer het apparaat spanningsloos is.

Functies van een keukenmachine met een vleesmolen

Belangrijk: aankoopmodellen die oorspronkelijk zijn ontworpen om het vlees te verdraaien. Dit detail is onmiddellijk zichtbaar in de instructie, waar de eerste secties de beschikbare functionaliteit vermelden.

De basis voor het selecteren van een maaidorser met een vleesmolen is de snelheidsomschakelfunctie. Hoe diverser de indicator, des te handiger is het om een ​​regime voor een bepaald type vlees te selecteren en het product te verwerken. Het wordt aanbevolen om modellen te kopen met 3-6 bedrijfstoerentalmodi.

Een nuttige functie is de "puls". Dit is de verwerkingsmodus voor de producten op maximale snelheid, die werkt zolang u de knop ingedrukt houdt. De standaardduur van één sessie is 3-6 seconden.

Om kippenvlees te malen voor koteletten, hebt u slechts drie slagen nodig. Het verdraaien van de functie van het product wordt niet gebruikt, maar toont het niveau van de technologie van het apparaat en wordt gebruikt in plaats van de vleesmolen, als u de bereidingstijd wilt verkorten.

Soorten keukenmachines met een vleesmolen

Gehaktmolen in een keukenmachine is een apart mondstuk. Het heeft de vorm van een pijp en een ingebouwde trechter, waar stukjes vlees klaargemaakt worden voor verwerking.

Geef de voorkeur aan modellen waarbij de trechter is uitgerust met een extra kom die het proces van het voeren van vlees mechaniseert.

Structureel hebben alle spuitmonden een soortgelijk uiterlijk en één taak. Let op, niet alle apparaten worden verkocht in een set met een vleesmolen.

Sommige fabrikanten produceren basisapparaten, waar u later de bijlagen kunt aanschaffen die u nodig hebt.

Voordeel bij de meest complete modellen, waarvan de kosten een mondstuk voor de vleesmolen omvatten. Geef de voorkeur aan modellen die de functie van het verdraaien van producten in de instructies voorschrijven.

Aangezien het ontwerp van het mondstuk voor het snijden van vlees vergelijkbaar blijft met verschillende fabrikanten, let dan op de materialen waaruit ze zijn gemaakt. Metalen onderdelen moeten van roestvrij staal zijn.

Dit is een vereiste, controleer de instructies, welke messen en hoezen voor de onderdelen.

De tweede indicator is de prestatie van het apparaat. Dit is afhankelijk van de verhouding tussen motorvermogen en capaciteit van de container.

De klassieke relatie, waarvan het de moeite waard is om te beginnen:

Het is niet raadzaam deze verhoudingen in de lagere richting te overtreden.

Professionele mijnwerkers die in de maaidorser zijn ingebouwd, werken productief, als de prestaties 900 W en 2-4 liter van de werkkom zijn. Het standaard apparaat heeft een vermogen van 500 Watt en 2 liter capaciteit.

Een keuze maken tussen hen, vertrouw op uw kookbehoeften. Als u regelmatig kilo's vulling kookt, moet u op professionele modellen letten.

Het voordeel van een professioneel apparaat bij de productie van gehakt, een motor met een vermogen van 900-1200 W maakt het mogelijk om de productie per uur te versnellen. Het nadeel zit hem in de hoeveelheid geabsorbeerde energie.

Individuele modellen zijn ontworpen met de functie om elektriciteit te besparen, maar ze zijn duurder.

De standaardmodellen, die een indicator van 500 watt aan vermogen en 2 liter schaal combineren, vereenvoudigen het dagelijks koken van maaltijden in gewone volumes. Voor regelmatig gebruik zijn ze niet geschikt.

Basis bedieningsregels zijn gebruikelijk voor verschillende fabrikanten. Voordat u de keukenmachine gebruikt, volstaat het om de instructies te lezen en de regels te volgen.

 1. Controleer voordat u het apparaat inschakelt of het mondstuk correct en stevig is bevestigd, het snoer niet is gebogen en niet is geponst, maar dat het apparaat niet in het water staat.
 2. Reinig het apparaat niet als de stekker in het stopcontact is gestoken. Na elk gebruik moet u het mondstuk, de schaal en het werkblok scheiden. De eerste twee worden in de gootsteen gewassen en het apparaat zelf wordt alleen afgeveegd met een vochtige spons.
 3. Gebruik de modi die consistent zijn met de spuitmonden. Gebruik voor het bereiden van gehakt het mondstuk voor de vleesmolen en voor het slijpen van de filets - messen die in de kom zijn geïnstalleerd.
 4. Lees voordat u begint de aanbevolen proceduretijd. Overschrijd de gebruikslimiet van het apparaat niet voor gebruik.
 5. Zorg ervoor dat de kom niet meer dan twee derde van het volume vult.
 6. Wanneer de handeling is voltooid, schakelt u het apparaat uit en haalt u de stekker uit het stopcontact.

Door de standaardregels te volgen, blijft het apparaat werken. Als u de aanbevelingen in deze handleiding niet opvolgt, wordt u mogelijk een gratis service geweigerd als het product onder de fabrieksgarantie valt.

Houd rekening met voorzichtigheid voor uw veiligheid en de veiligheid van de keukenmachine. Houd u aan de regels voor het werken met elektrische apparaten.

Deze omvatten:

 1. Controleer voor het inschakelen: zorg dat de knoppen op nul staan.
 2. Sluit de deksel van de kom voordat u de behandeling start.
 3. Gebruik geen vingers of vreemde voorwerpen om voedselplakken te duwen tijdens de verwerking. Gebruik alleen niet-metalen keukenapparatuur en hulpstukken die bij de maaidorser zijn geleverd.
 4. U kunt de werkbeker niet volledig vullen met voedsel, laat een derde van de ruimte voor het verwerkingsproces.
 5. Het is verboden om op een nat oppervlak bij de gootsteen te installeren, zelfs als de behuizing wordt beschermd door waterdicht materiaal.
 6. Zorg ervoor dat je het mondstuk volledig hebt bevestigd.
 7. Overschrijd de toegestane verwerkingstijd niet; oververhitting van de motor leidt tot breuk.

Bij problemen met het apparaat, herhaal de handeling niet en sluit het netsnoer niet aan. De beste oplossing is om contact op te nemen met het servicecentrum om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Een typische fout is de kromming van de messen. Als de spuitmondjes verkeerd worden gebruikt, is het snijgedeelte stomped. Er zijn twee opties om de situatie te corrigeren: verscherpen en een nieuw onderdeel kopen.

Om storingen te voorkomen, dient u ervoor te zorgen dat vreemde voorwerpen tijdens de verwerking niet in het mechanisme vallen. Probeer niet zelf messen te slijpen, je riskeert ze te ruïneren.

Het tweede probleem is motorstoring. Als de aanbevolen bedrijfstijd wordt overschreden, raakt de motor oververhit. Als het apparaat niet start, kan de starter beschadigd raken - de adapter tussen de motor en de startknop. Breuk kan alleen worden gecorrigeerd in het tweede geval.

Als de motor defect raakt, is reparatie in sommige gevallen mogelijk als de kosten winstgevend zijn. Een afzonderlijk reserveonderdeel kan de helft van de prijs van een nieuw apparaat kosten. Neem in geval van storingen contact op met het servicecentrum van de fabrikant.

Hoe een keukenmenger te kiezen - een beschrijving van modellen met kenmerken, functies, kracht en prijzen

Werken in de keuken weert veel huisvrouwen af. Dagelijks is het nodig om veel tijd te besteden aan snijden, wrijven, kloppen, kneden en andere noodzakelijke kookstadia. Apparaten die deze functies afzonderlijk uitvoeren, worden in de keuken geplaatst en bezetten de werkruimte. Ze kunnen eenvoudig worden vervangen door een keukenmachine, die zelfs apparaten zoals een sapcentrifuge, een vleesmolen, een mondstuk voor het snijden van blokjes bevat.

Een modern apparaat dat verschillende functies voor koken biedt - dat is wat de maaidorser is. Het bestaat uit twee hoofdcomponenten: de motor en de kom (twee kommen). De motor heeft verschillende capaciteiten, de kommen zijn gemaakt van plastic, glas of metaal. Afhankelijk van het aantal spuitmonden voert het apparaat deze of andere soorten werk uit. Deze omvatten:

 • malen;
 • shredder;
 • in blokjes snijden;
 • bereiding van deeg;
 • zweepslagen;
 • uitpersen van sappen;
 • groenten schoonmaken.

Hoewel elke oogstmachine een multifunctioneel apparaat is, worden verschillende soorten van deze apparaten onderscheiden. Dit hangt af van de uitrusting van de machine en de mogelijkheid om verschillende functies uit te voeren. De hoofdtypes zijn voedselverwerkers met:

 • blender;
 • vleesmolen;
 • een mondstuk voor het snijden van kubussen;
 • een sapcentrifuge;
 • bijlage voor het kneden van deeg.

Onder de gerenommeerde fabrikanten zijn de volgende merken: Bimby, Bosch, Braun, Clatronic, Kenwood, Russell Hobbs, Moulinex, Mystery, Philips, Redmond, Vitesse, Rohaus. De eerste regels over populariteit nemen verschillende merken in beslag, afhankelijk van de functies die de apparaten uitvoeren. Hieronder staan ​​de beste maaidorsers:

Deze apparaten variëren sterk in prijs en configuratie. Denk goed na over welke gerechten je vaak kookt voordat je een maaidorser koopt. Het hangt er van af hoe je een keukenmachine kiest. Heeft u een vleesmolen nodig of koopt u liever kant-en-klaar vlees? Gebruikt u een sapcentrifuge of hoeft deze niet te worden meegeleverd? Degenen die van gebak houden, moeten een machine kopen die het deeg kneedt.

Onder populaire producten hebben kopers een multifunctionele maaidorser van de fabrikant KitchenAid. Het is ontworpen voor grote hoeveelheden voedsel en heeft verschillende functies:

 • model naam: KitchenAid 5KFP1335ER;
 • prijs: 23060 roebel;
 • kenmerken: vermogen 300 Watt, inhoud 3,1 l, 2 snelheid, maximale rotatiesnelheid van 1750 rpm, nozzles - 7 eenheden, waaronder een universeel mes mondstuk opkloppen, kneden van het deeg, gesneden, wordt de uit kunststof, de lengte van het netwerk een koord 0.6 m, een kleine kom met een volume van 0.95 l;
 • plussen: er is een pulsmodus, de plaats waar de onderdelen worden opgeslagen;
 • nadelen: geen blender.

Een andere optie, die veel gevraagd is, kost kopers meerdere keren goedkoper. Clatronic biedt een apparaat met verschillende modi en veel functies tegen een lage prijs:

 • model naam: Clatronic KM 3645;
 • prijs: 4758-6299 roebel;
 • kenmerken: vermogen 600 W, kom 1,5 liter 1,5 liter menger, 3 snelheden impulswijze, 6 mondstukken, zoals kloppen deeg, koken staafjes universeelmes rasp beker;
 • plussen: soepele aanpassing, de set bevat een juicer, biedt bescherming tegen overbelasting;
 • nadelen: niet gevonden.

Een handige functie van het snijden van kubussen is niet in alle apparaten. Omdat er veel vraag naar is, hebben veel fabrikanten het in een afzonderlijke verkoop geïntroduceerd en geschikt gemaakt voor modellen waarin het niet eerder was geleverd. Aanvankelijk omvat deze functie enkele keukenmachines van Bosch. De nozzles snijden zowel rauw voedsel als gekookte producten:

 • model naam: Bosch MCM 552;
 • prijs: 7500-8299 roebel;
 • Specificaties: main kom volume 3,9 liter mengkom gedurende nog eens 1,5 liter, is een borstel voor het reinigen worden twee soorten raspen ontvangen van de functies shredder (1 en 3 mm), het malen producten, fruitpers, blad, emulgeerinrichting ;
 • plussen: de doppen van de containers sluiten op de sloten;
 • nadelen: niet gevonden.

Het tweede bedrijf, dat keukeneenheden met een apparaat voor het zagen van blokjes begon te produceren, is Redmond. Haar instrumenten zijn ook uitstekend in het snijden, maar daarnaast zijn ze in staat om vele andere functies uit te voeren die nodig zijn bij het bereiden van voedsel:

 • model naam: Redmond RFP-305;
 • prijs: 6400-7080 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, inclusief - de blender, 2 toerental van 17.000 omwentelingen per minuut, wordt een gepulseerde modus mondstukken 7, zoals een mes, 2 soorten rasp schijf in reepjes, schijf, in blokjes gesneden;
 • plussen: er is een plaats voor opslag van accessoires, bescherming tegen overbelasting;
 • nadelen: niet gevonden.

Bosch leidt niet alleen in kwaliteit, maar ook in de diversiteit van zijn producten. Velen van hen zijn uitgerust met functies die andere bedrijven alleen bieden als zelfstandige keukenapparatuur, bijvoorbeeld vleesmolen:

 • model naam: Bosch MUM 4855;
 • prijs: 8190-16190 roebel;
 • kenmerken: vermogen 600 Watt, hoge capaciteit 3,9 L mixer in 1 liter, 4-speed rotatie van 12250 rpm, chopper heeft 8 mondstukken, waaronder inrichting voor het opkloppen van de test, de schijf voor het snijden van stro rasp 1 soorten;
 • plussen: er is bescherming tegen overbelasting, een plaats voor opslag van accessoires, een compartiment waar het netsnoer is opgeslagen, als geschenk is er een dvd-schijf met recepten;
 • nadelen: niet gevonden.

Een niet minder functionele combinatie met een vleesmolen wordt aangeboden door de fabrikant Moulinex QA217132. Naast verschillende bijlagen bevat het ook een blender:

 • model naam: Moulinex QA217132;
 • prijs: 8551-14590 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, 1 vulhoeveelheid van 3,5 liter mengkom Geschikt voor 1 liter, 5-snelheid is de puls modus mondstukken 9, die kan worden gekneed deeg kloppend schuren, in plakjes gesneden, de kabellengte van 0,9 m, gewicht 6,27 kg, afmetingen 21x45x18 cm;
 • plussen: er is een opbergvak voor het snoer;
 • nadelen: niet gevonden.

Als u een mechanisme nodig hebt dat alle basisfuncties uitvoert, maar het neemt wat ruimte in beslag, kies dan Arnica-producten. Een kleine, maar krachtige mini-keukenrooier is uw onmisbare assistent:

 • model naam: Arnica Prokit 444 Plus;
 • prijs: 4579-6240 roebel;
 • kenmerken: vermogen 800 W, 2 capaciteiten van 1,5 l, 3 snelheden, de set bevat een juicer, universeel mes, mondstuk, snijschijven, rasp, blender;
 • plussen: er is een plaats voor bijlagen, rubberen benen;
 • nadelen: niet gevonden.

Minder perfect, maar ook goedkoper keukenapparaat waar veel vraag naar is, is gemaakt door bedrijf Delimano. Het voert het noodzakelijke basiswerk voor het snijden uit en is ook een juicer:

 • model naam: Delimano Family Kitchen Star;
 • prijs: 3999 roebel;
 • kenmerken: vermogen 150 W, er is een sapcentrifuge, drie spuitmonden, waaronder een rasp, een schijf voor het snijden van rietjes en plakjes;
 • Voors: klein formaat;
 • nadelen: geen blender, laag vermogen.

Een bekend merk Philips heeft een keukenapparaat tegen een gemiddelde prijs met veel mogelijkheden ontwikkeld. Onder hen een handige functie voor de bereiding van citroensap:

 • model naam: Philips HR7774 / 0;
 • prijs: 12210 roebel;
 • kenmerken: vermogen van 1000 W, de hoofdhouder herbergt 3,4 liter mengkop is ontworpen 1,5 liter, compleet een fruitpers, een mes, klopper, deeg, emulsie, wielen voor het snijden en versnipperen;
 • plussen: een lang snoer 1,2 m, antislipmessen, de camera voor het voeren is breed, zodat de groenten volledig kunnen worden gelegd;
 • nadelen: alleen pulse-modus, luidruchtig.

Een niet minder krachtig apparaat wordt aangeboden door Bosch. De keukenmachine biedt vele werkingsmodi, een groot aantal spuitmonden, een betrouwbare kom met roestvrij staal:

 • model naam: Bosch MUM 58243;
 • prijs: 18269-28490 roebel;
 • kenmerken: vermogen van 1000 W, de hoofdhouder herbergt 3,9 liter mengkop ontworpen om 1,25 L, 7 printsnelheden, soepele aanpassing, volledige sapcentrifuge, citruspers, acht mondstukken, waarmee kloppen, kneden deeg, wrijven, in plakjes snijden, rietjes;
 • plussen: bieden bescherming tegen overbelasting, plaats voor hulpstukken, netsnoer;
 • nadelen: niet gevonden.

De meeste universele apparaten voor het vergemakkelijken van werk in de keuken bieden een functie voor het kneden van deeg. Het volgende model van Moulinex wordt gekenmerkt door goede kwaliteit, gemiddelde kosten, de meest noodzakelijke functies:

 • model naam: Moulinex QA5001;
 • prijs: 10699-15990 roebel;
 • kenmerken: vermogen 900 W, komcapaciteit 4,6 liter, 6 snelheden, pulsmodus, complete set van 3 spuitmonden, waaronder voor deeg, voor kloppen;
 • plussen: kom van roestvrij staal;
 • nadelen: niet gevonden.

Veel functies zijn uitgerust met een ander apparaat van Moulinex. Het heeft minder stroom, maar de prijs is lager:

 • model naam: Moulinex QA217132;
 • prijs: 8491-14990 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, grote bowl is 3,5 liter, 1 liter menger, 5-speed, impulswijze in reeks pijpen 9, waardoor het deeg kneden, kloppen, wrijven, in plakjes gesneden, gewicht 6,27 kg , afmetingen 21x45x18 cm, kabellengte 0,9 m;
 • plussen: er is een plaats om het snoer op te slaan;
 • nadelen: niet gevonden.

Een kwalitatieve keukenunit met een mechanisch type bediening wordt aangeboden door de Chinese fabrikant Redmond. Het biedt verschillende besturingsmodi en een goede reeks bijlagen:

 • model naam: Redmond RFP-304;
 • prijs: 8299 roebel;
 • kenmerken: 2 snelheden, 5 sproeiers die snijden (inclusief kubussen), tondelen, versnipperen, hakken, aardappelen snijden voor het bereiden van frites, pulsmodus;
 • plussen: uitschakeling is voorzien voor oververhitting;
 • nadelen: niet gevonden.

Een eenvoudig apparaat voor het maken van gehakt of aardappelpuree, het hakken van groenten en fruit, zweepslagen en andere werken wordt aangeboden door Bradex. Het is licht, snel gewassen:

 • model naam: Bradex "Multi Master";
 • prijs: 1175 roebel;
 • kenmerken: mechanisch type regeling, 1 mondstuk, witte kleur met lichtgroen;
 • plussen: de kit bevat een vergietbak om groenten te drogen;
 • nadelen: niet gevonden.

Kiezen voor keukenmachines voor het huis, is het noodzakelijk om te beginnen met verschillende criteria. Dit zijn de kenmerken van uw toekomstige apparaat:

 • Vermogen. Als u een multifunctionele oogstmachine nodig heeft die alle in de beschrijving aangegeven werken aankan, kies dan een vermogen van 800 tot 1000 W.
 • Hoge snelheidsmodus. Als je zou stoppen bij een eenvoudige shredder, zouden 1-2 snelheden voldoende zijn om ervoor te zorgen dat hij zijn werk kwalitatief deed. Kies voor meer complexe taken een machine met een groot aantal snelheden.
 • Opties. Het aantal uitgevoerde werkzaamheden is afhankelijk van het aantal bijlagen. Let op de aanwezigheid van de tweede kom, die is ontworpen voor de blender.
 • Extra functies. Deze omvatten pulsmodus, bescherming tegen oververhitting. Ze zijn handig, maar niet verplicht, dus als het belangrijk voor je is hoeveel een keukenmachine kost en je niet te veel wilt betalen, schenk dan geen aandacht aan hun beschikbaarheid.

beoordelingen

Ik dacht lang na voordat ik een keukenmachine in een online winkel goedkoop kon kopen. Ik kocht in de Russische winkel Foxtrot. Kies tussen de Duitse Brown en Kenwood. Is gestopt op de laatste. De aankoop is per post verzonden, het werkt goed. Van alle elementen gebruik ik vooral deegmenger, groentesnijder (perfect gesneden kool), mixer.

Ik nam een ​​professionele elektrische maaidorser te koop met korting, dus het bleek niet erg duur. Ik koos voor het merk Phillips. Het heeft een goede processor, een struikgewas materiaal - metaal, er zijn allerlei functies. Binnenlandse zaken hebben sindsdien veel minder tijd in beslag genomen. Gewend aan zo'n apparaat is het al onmogelijk om zonder te doen. Ik raad aan.

Ik heb een kleine keuken, dus de keuze voor een keukenmachine viel het meest compact. Na het bekijken van verschillende instrumenten, stopte ik bij Mulinex, omdat hij goed was en op voorraad was. Ik bestelde het van St. Petersburg naar Moskou, de bezorgkosten een paar honderd roebel. Het is heel handig om pannenkoeken met een speciaal mondstuk te koken.

Een keukenmachine met een vleesmolen en een sapcentrifuge

Overzicht van populaire modellen van keukenmachines met een vleesmolen en een sapcentrifuge, functies en tips om te kiezen

Een keukenmachine, een elektrisch huishoudapparaat dat de functies van een blender, mixer, rasp en andere apparaten combineert, zal helpen om snel een verscheidenheid aan en nuttige gerechten voor te bereiden. Tegenwoordig bieden winkels een enorme keuze aan maaidorsers: van de eenvoudigste met één kom en een paar nozzles tot geavanceerde modellen met intelligente bedieningselementen en allerlei functies.

Een keukenmachine met een vleesmolen en een sapcentrifuge is een multifunctioneel apparaat met een reeks van alle noodzakelijke functies. Als u vaak kookt en het gezin kinderen heeft, wordt zo'n apparaat een onmisbare assistent in de keuken. Het gemak van een elektrische vleesmolen kan niet worden overschat bij het koken van schnitzels, koolrolletjes, gehaktballen en andere vleesgerechten. En met behulp van een handige juicer, kunt u gemakkelijk een verscheidenheid aan sappen maken van fruit, bessen en groenten.

Keuze van het model van een keukenmachine met een vleesmolen en een sapcentrifuge

Om de keukenassistent een echt nuttige aanwinst te laten worden, het vereenvoudigen van de bereiding van voedsel om te koken, is het de moeite waard om aandacht te schenken aan de volgende kenmerken:

 • het vermogen van de kom en het materiaal waaruit het is gemaakt;
 • motorparameters en aantal snelheden;
 • aanwezigheid van bijlagen;
 • extra functies.

Producenten van keukenmachines voorzien hun modellen in verschillende capaciteiten van werkcontainers - van 1 tot 6 liter. Het belangrijkste criterium bij het kiezen is het aantal producten dat gelijktijdig moet worden verwerkt. Als de familie groot is, moet het volume niet kleiner zijn dan 3-4 liter. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat de geclaimde capaciteit voor de kenmerken verschilt van de bruikbare capaciteit, dat wil zeggen dat de producten in feite minder zullen dalen. Sommige keukencombinaties zijn uitgerust met twee of drie werkcontainers met verschillende volumes, die handig in gebruik zijn in overeenstemming met het aantal producten.

Meestal is het materiaal van de werkcontainer hoogwaardig voedselplastic. Veel minder gebruikelijk zijn werkcontainers gemaakt van glas, bestand tegen temperatuurveranderingen en schokken. Beste keukencombinaties zijn uitgerust met een kom roestvrij staal. Alle drie de materialen zijn qua betrouwbaarheid vergelijkbaar, dus welke keuze over het algemeen genomen een kwestie van smaak is.

Motorvermogen en aantal snelheden

De kwaliteit en snelheid van de taken die het uitvoert hangt af van de karakteristieken van de motor. Om bijvoorbeeld ijs- en maal-ijsvlees te geven, kan het apparaat met een laag vermogen dat niet. En ook een moeilijke taak zal een steile deeg kneden.

Hoe groter de werkcapaciteit, hoe groter het motorvermogen. Voor een volume van 1,5 liter is 300 watt aan vermogen voldoende, 400 watt voor 2 liter en ten minste 700 watt aan vermogen voor 3 liter. Bij het kiezen tussen keukenmachines met dezelfde containercapaciteit, moeten de containers de voorkeur krijgen boven degene uitgerust met een krachtigere motor en dus krachtiger.

Rotatiesnelheden kunnen 2-15 zijn met stapsgewijze of traploze aanpassing. Kleine snelheden zijn geschikt voor het mengen van ingrediënten, terwijl het versnipperen of malen van vaste producten een hoge snelheid vereist.

Hoe meer accessoires er in de set zitten, hoe hoger de prijs. Vaak worden de meeste bijlagen zeer zelden of helemaal niet gebruikt. Sommige fabrikanten rusten voedselverwerkers uit met alleen basistoebehoren met de mogelijkheid om extra te kopen, zoals vermeld in de kenmerken.

Wat zijn de nozzles:

 • universeel mes;
 • kloppers;
 • raspen;
 • messen voor het snijden van plakjes en blokjes;
 • Molen voor het vermalen van vaste producten in kleine hoeveelheden (noten, groene);
 • blender;
 • haak voor het kneden van deeg;
 • Een balvormige garde voor het kloppen van eieren of room.

Niet alle keukencombinaties zijn uitgerust met een vleesmolen en een sapcentrifuge, maar dit is niet ongebruikelijk. Schroefmolen, in tegenstelling tot vermalen met het hoofdmes, maakt het mogelijk om vlees te bereiden dat meer geschikt is voor de consistentie van vleesgerechten, zelfs van vlees met aderen en films.

Sapcentrifuges zijn verdeeld in citrus en universeel. De meeste modellen zijn alleen uitgerust met citrus, maar het is mogelijk om een ​​model in één keer te vinden met twee soorten in de set. Druk voor citrus is een geribbeld roterend mondstuk, wanneer ingedrukt, tot welke helft van het fruit in de container sap stroomt. Een universele juicer (of centrifuge) wordt gebruikt om sap te produceren uit een verscheidenheid aan fruit, groenten en bessen. Opgemerkt moet worden dat de ingebouwde sapcentrifuges minder efficiënt werken dan de gespecialiseerde sapcentrifuges. Echter, met kleine hoeveelheden sap ze omgaan.

Bijkomende functies omvatten ook: planetaire beweging van bloemkronen voor een betere menging van ingrediënten, de aanwezigheid van een gepulseerde modus om snel de gewenste mate van malen te bereiken.

Modellen van voedselverwerkers met een vleesmolen en een sapcentrifuge

De leider in populariteit onder kopers is Bosch. Andere fabrikanten houden ook de functionaliteit van de apparaten bij. Het is de moeite waard om voedselverwerkende bedrijven te noemen met een vleesmolen en een sapcentrifuge van Kenwood en Moulinex.

Het meest populaire model van vandaag is een maaidorser met een vleesmolen en een sapcentrifuge.

 • de gemiddelde prijs is 12 400 roebel;
 • vermogen 900 W;
 • kom met een inhoud van 3,9 liter;
 • 7 snelheden van verrichting;
 • complete mixer, vleesmolen, citruspers;
 • 6 sproeiers, ook voor het kneden van steile deeg;
 • pulsmodus;
 • kom van roestvrij staal;
 • planetaire rotatie voor betere menging van ingrediënten;
 • mogelijkheid om noodzakelijke accessoires te kopen;
 • De set bevat een dvd met recepten voor verschillende gerechten.

Kopers merken een goede prijs-kwaliteitverhouding, compactheid, de meeste zijn tevreden over het werk en de functies van het apparaat.

 • de gemiddelde prijs is 14.900 roebel;
 • vermogen 900 W;
 • een kom van roestvrij staal met een volume van 4,3 liter;
 • Een afzonderlijke container om te versnipperen en te snijden;
 • 5 snelheden;
 • in de complete set blender, vleesmolen, 2 persen: voor citrus en universeel;
 • 6 tips voor het snijden, versnipperen, kloppen en kneden van deeg;
 • planetaire menging van ingrediënten;
 • in de CD-set met recepten 90 gerechten;
 • de mogelijkheid om extra accessoires aan te schaffen;
 • compacte afmetingen: 31,5 x 24 x 28,5 cm.

Recensies over het apparaat, meestal goed. Van de nadelen, kun je een sterk geluid onderscheiden tijdens het werken.

 • de gemiddelde prijs is 6.800 roebel;
 • vermogen 1.000 watt;
 • een plastic kom met een inhoud van 3 liter;
 • 2 snelheden;
 • in de complete set blender, vleesmolen, 2 persen: voor citrus en universeel;
 • pulsmodus;
 • 6 sproeiers, inclusief voor het kneden van deeg en een schijf voor frieten;
 • boek met recepten.

Kopers zijn blij met de keuze, maar let op de inefficiënte werking van de universele juicer.

De auteur van het artikel: Markova E.

Keukenmachine met gesneden blokjes - Herziening van populaire modellen van keukenmachines met de functie van het snijden van kubussen, functies en tips voor het kiezen

Professionele keukenmachine - Overzicht van populaire modellen van professionele keukenmachines, functies en tips voor het kiezen

Keukenmachine - het apparaat en het bedieningsprincipe - Alles over keukenmachines - soorten, werkingsprincipe, keuze, reparatie, onderhoud, prijzen, beoordelingen, montage.

Compacte minikeuken combineert - Overzicht van populaire modellen van compacte mini-keukenmixen, functies en tips om te kiezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

56 − = 46