Maaidorser

Hoe een keukenmenger te kiezen - een beschrijving van modellen met kenmerken, functies, kracht en prijzen

Werken in de keuken weert veel huisvrouwen af. Dagelijks is het nodig om veel tijd te besteden aan snijden, wrijven, kloppen, kneden en andere noodzakelijke kookstadia. Apparaten die deze functies afzonderlijk uitvoeren, worden in de keuken geplaatst en bezetten de werkruimte. Ze kunnen eenvoudig worden vervangen door een keukenmachine, die zelfs apparaten zoals een sapcentrifuge, een vleesmolen, een mondstuk voor het snijden van blokjes bevat.

Een modern apparaat dat verschillende functies voor koken biedt - dat is wat de maaidorser is. Het bestaat uit twee hoofdcomponenten: de motor en de kom (twee kommen). De motor heeft verschillende capaciteiten, de kommen zijn gemaakt van plastic, glas of metaal. Afhankelijk van het aantal spuitmonden voert het apparaat deze of andere soorten werk uit. Deze omvatten:

 • malen;
 • shredder;
 • in blokjes snijden;
 • bereiding van deeg;
 • zweepslagen;
 • uitpersen van sappen;
 • groenten schoonmaken.

Hoewel elke oogstmachine een multifunctioneel apparaat is, worden verschillende soorten van deze apparaten onderscheiden. Dit hangt af van de uitrusting van de machine en de mogelijkheid om verschillende functies uit te voeren. De hoofdtypes zijn voedselverwerkers met:

 • blender;
 • vleesmolen;
 • een mondstuk voor het snijden van kubussen;
 • een sapcentrifuge;
 • bijlage voor het kneden van deeg.

Onder de gerenommeerde fabrikanten zijn de volgende merken: Bimby, Bosch, Braun, Clatronic, Kenwood, Russell Hobbs, Moulinex, Mystery, Philips, Redmond, Vitesse, Rohaus. De eerste regels over populariteit nemen verschillende merken in beslag, afhankelijk van de functies die de apparaten uitvoeren. Hieronder staan ​​de beste maaidorsers:

Deze apparaten variëren sterk in prijs en configuratie. Denk goed na over welke gerechten je vaak kookt voordat je een maaidorser koopt. Het hangt er van af hoe je een keukenmachine kiest. Heeft u een vleesmolen nodig of koopt u liever kant-en-klaar vlees? Gebruikt u een sapcentrifuge of hoeft deze niet te worden meegeleverd? Degenen die van gebak houden, moeten een machine kopen die het deeg kneedt.

Onder populaire producten hebben kopers een multifunctionele maaidorser van de fabrikant KitchenAid. Het is ontworpen voor grote hoeveelheden voedsel en heeft verschillende functies:

 • model naam: KitchenAid 5KFP1335ER;
 • prijs: 23060 roebel;
 • kenmerken: vermogen 300 watt, capaciteit 3,1 liter, 2 snelheden, maximale rotatiesnelheid 1750 tpm, spuitmonden - 7 stuks, waaronder een universeel mes, een klopbevestiging, knedend deeg, snijden, het lichaam is gemaakt van plastic, de lengte van het netwerk een koord 0.6 m, een kleine kom met een volume van 0.95 l;
 • plussen: er is een pulsmodus, de plaats waar de onderdelen worden opgeslagen;
 • nadelen: geen blender.

Een andere optie, die veel gevraagd is, kost kopers meerdere keren goedkoper. Clatronic biedt een apparaat met verschillende modi en veel functies tegen een lage prijs:

 • model naam: Clatronic KM 3645;
 • prijs: 4758-6299 roebel;
 • kenmerken: vermogen 600 W, komcapaciteit 1,5 liter, blendervolume 1,5 liter, 3 snelheden, pulsmodus, 6 spuitmonden, waaronder slagroomdeeg, kook julienne, universeel mes, rasp, maatbekertje;
 • plussen: soepele aanpassing, de set bevat een juicer, biedt bescherming tegen overbelasting;
 • nadelen: niet gevonden.

Een handige functie van het snijden van kubussen is niet in alle apparaten. Omdat er veel vraag naar is, hebben veel fabrikanten het in een afzonderlijke verkoop geïntroduceerd en geschikt gemaakt voor modellen waarin het niet eerder was geleverd. Aanvankelijk omvat deze functie enkele keukenmachines van Bosch. De nozzles snijden zowel rauw voedsel als gekookte producten:

 • model naam: Bosch MCM 552;
 • prijs: 7500-8299 roebel;
 • Specificaties: main kom volume 3,9 liter mengkom gedurende nog eens 1,5 liter, is een borstel voor het reinigen worden twee soorten raspen ontvangen van de functies shredder (1 en 3 mm), het malen producten, fruitpers, blad, emulgeerinrichting ;
 • plussen: de doppen van de containers sluiten op de sloten;
 • nadelen: niet gevonden.

Het tweede bedrijf, dat keukeneenheden met een apparaat voor het zagen van blokjes begon te produceren, is Redmond. Haar instrumenten zijn ook uitstekend in het snijden, maar daarnaast zijn ze in staat om vele andere functies uit te voeren die nodig zijn bij het bereiden van voedsel:

 • model naam: Redmond RFP-305;
 • prijs: 6400-7080 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, inclusief - de blender, 2 toerental van 17.000 omwentelingen per minuut, wordt een gepulseerde modus mondstukken 7, zoals een mes, 2 soorten rasp schijf in reepjes, schijf, in blokjes gesneden;
 • plussen: er is een plaats voor opslag van accessoires, bescherming tegen overbelasting;
 • nadelen: niet gevonden.

Bosch leidt niet alleen in kwaliteit, maar ook in de diversiteit van zijn producten. Velen van hen zijn uitgerust met functies die andere bedrijven alleen bieden als zelfstandige keukenapparatuur, bijvoorbeeld vleesmolen:

 • model naam: Bosch MUM 4855;
 • prijs: 8190-16190 roebel;
 • kenmerken: vermogen 600 Watt, hoge capaciteit 3,9 L mixer in 1 liter, 4-speed rotatie van 12250 rpm, chopper heeft 8 mondstukken, waaronder inrichting voor het opkloppen van de test, de schijf voor het snijden van stro rasp 1 soorten;
 • plussen: er is bescherming tegen overbelasting, een plaats voor opslag van accessoires, een compartiment waar het netsnoer is opgeslagen, als geschenk is er een dvd-schijf met recepten;
 • nadelen: niet gevonden.

Een niet minder functionele combinatie met een vleesmolen wordt aangeboden door de fabrikant Moulinex QA217132. Naast verschillende bijlagen bevat het ook een blender:

 • model naam: Moulinex QA217132;
 • prijs: 8551-14590 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, 1 vulhoeveelheid van 3,5 liter mengkom Geschikt voor 1 liter, 5-snelheid is de puls modus mondstukken 9, die kan worden gekneed deeg kloppend schuren, in plakjes gesneden, de kabellengte van 0,9 m, gewicht 6,27 kg, afmetingen 21x45x18 cm;
 • plussen: er is een opbergvak voor het snoer;
 • nadelen: niet gevonden.

Als u een mechanisme nodig hebt dat alle basisfuncties uitvoert, maar het neemt wat ruimte in beslag, kies dan Arnica-producten. Een kleine, maar krachtige mini-keukenrooier is uw onmisbare assistent:

 • model naam: Arnica Prokit 444 Plus;
 • prijs: 4579-6240 roebel;
 • kenmerken: vermogen 800 W, 2 capaciteiten van 1,5 l, 3 snelheden, de set bevat een sapcentrifuge, universeel mes, mondstuk, snijschijven, rasp, blender;
 • plussen: er is een plaats voor bijlagen, rubberen benen;
 • nadelen: niet gevonden.

Minder perfect, maar ook goedkoper keukenapparaat waar veel vraag naar is, is gemaakt door bedrijf Delimano. Het voert het noodzakelijke basiswerk voor het snijden uit en is ook een juicer:

 • model naam: Delimano Family Kitchen Star;
 • prijs: 3999 roebel;
 • kenmerken: vermogen 150 W, er is een sapcentrifuge, drie sproeiers, waaronder een rasp, een schijf voor het snijden van rietjes en plakjes;
 • Voors: klein formaat;
 • nadelen: geen blender, laag vermogen.

Een bekend merk Philips heeft een keukenapparaat tegen een gemiddelde prijs met veel mogelijkheden ontwikkeld. Onder hen een handige functie voor de bereiding van citroensap:

 • model naam: Philips HR7774 / 0;
 • prijs: 12210 roebel;
 • kenmerken: vermogen van 1000 W, de hoofdhouder herbergt 3,4 liter mengkop is ontworpen 1,5 liter, compleet een fruitpers, een mes, klopper, deeg, emulsie, wielen voor het snijden en versnipperen;
 • plussen: een lang snoer 1,2 m, antislipmessen, de camera voor het voeren is breed, zodat de groenten volledig kunnen worden gelegd;
 • nadelen: alleen pulse-modus, luidruchtig.

Een niet minder krachtig apparaat wordt aangeboden door Bosch. De keukenmachine biedt vele werkingsmodi, een groot aantal spuitmonden, een betrouwbare kom met roestvrij staal:

 • model naam: Bosch MUM 58243;
 • prijs: 18269-28490 roebel;
 • kenmerken: vermogen 1000 W, de hoofdcapaciteit bevat 3,9 liter, de capaciteit van de kom voor de blender is ontworpen voor 1,25 liter, 7 snelheden, soepele aanpassing, complete juicer, citruspers, 8 nozzles waarmee u kunt kloppen, kneden deeg, wrijven, in plakjes snijden, rietjes;
 • plussen: bieden bescherming tegen overbelasting, plaats voor hulpstukken, netsnoer;
 • nadelen: niet gevonden.

De meeste universele apparaten voor het vergemakkelijken van werk in de keuken bieden een functie voor het kneden van deeg. Het volgende model van Moulinex wordt gekenmerkt door goede kwaliteit, gemiddelde kosten, de meest noodzakelijke functies:

 • model naam: Moulinex QA5001;
 • prijs: 10699-15990 roebel;
 • kenmerken: vermogen 900 W, komcapaciteit 4,6 liter, 6 snelheden, pulsmodus, complete set van 3 spuitmonden, waaronder voor deeg, voor kloppen;
 • plussen: kom van roestvrij staal;
 • nadelen: niet gevonden.

Veel functies zijn uitgerust met een ander apparaat van Moulinex. Het heeft minder stroom, maar de prijs is lager:

 • model naam: Moulinex QA217132;
 • prijs: 8491-14990 roebel;
 • kenmerken: vermogen 700 W, grote bowl is 3,5 liter, 1 liter menger, 5-speed, impulswijze in reeks pijpen 9, waardoor het deeg kneden, kloppen, wrijven, in plakjes gesneden, gewicht 6,27 kg afmetingen 21x45x18 cm kabellengte 0,9 m;
 • plussen: er is een plaats om het snoer op te slaan;
 • nadelen: niet gevonden.

Een kwalitatieve keukenunit met een mechanisch type bediening wordt aangeboden door de Chinese fabrikant Redmond. Het biedt verschillende besturingsmodi en een goede reeks bijlagen:

 • model naam: Redmond RFP-304;
 • prijs: 8299 roebel;
 • kenmerken: 2 snelheden, 5 sproeiers die snijden (inclusief kubussen), tondelen, versnipperen, hakken, aardappelen snijden voor het bereiden van frites, pulsmodus;
 • plussen: uitschakeling is voorzien voor oververhitting;
 • nadelen: niet gevonden.

Een eenvoudig apparaat voor het maken van gehakt of aardappelpuree, het hakken van groenten en fruit, zweepslagen en andere werken wordt aangeboden door Bradex. Het is licht, snel gewassen:

 • model naam: Bradex "Multi Master";
 • prijs: 1175 roebel;
 • kenmerken: mechanisch type regeling, 1 mondstuk, witte kleur met lichtgroen;
 • plussen: de kit bevat een vergietbak om groenten te drogen;
 • nadelen: niet gevonden.

Kiezen voor keukenmachines voor het huis, is het noodzakelijk om te beginnen met verschillende criteria. Dit zijn de kenmerken van uw toekomstige apparaat:

 • Vermogen. Als u een multifunctionele oogstmachine nodig heeft die alle in de beschrijving aangegeven werken aankan, kies dan een vermogen van 800 tot 1000 W.
 • Hoge snelheidsmodus. Als je zou stoppen bij een eenvoudige shredder, zouden 1-2 snelheden voldoende zijn om ervoor te zorgen dat hij zijn werk kwalitatief deed. Kies voor meer complexe taken een machine met een groot aantal snelheden.
 • Opties. Het aantal uitgevoerde werkzaamheden is afhankelijk van het aantal bijlagen. Let op de aanwezigheid van de tweede kom, die is ontworpen voor de blender.
 • Extra functies. Deze omvatten pulsmodus, bescherming tegen oververhitting. Ze zijn handig, maar niet verplicht, dus als het belangrijk voor je is hoeveel een keukenmachine kost en je niet te veel wilt betalen, schenk dan geen aandacht aan hun beschikbaarheid.

beoordelingen

Ik dacht lang na voordat ik een keukenmachine in een online winkel goedkoop kon kopen. Ik kocht in de Russische winkel Foxtrot. Kies tussen de Duitse Brown en Kenwood. Is gestopt op de laatste. De aankoop is per post verzonden, het werkt goed. Van alle elementen gebruik ik vooral deegmenger, groentesnijder (perfect gesneden kool), mixer.

Ik nam een ​​professionele elektrische maaidorser te koop met korting, dus het bleek niet erg duur. Ik koos voor het merk Phillips. Het heeft een goede processor, een struikgewas materiaal - metaal, er zijn allerlei functies. Binnenlandse zaken hebben sindsdien veel minder tijd in beslag genomen. Gewend aan een dergelijk apparaat is het al onmogelijk om zonder te doen. Ik raad aan.

Ik heb een kleine keuken, dus de keuze voor een keukenmachine viel het meest compact. Na het bekijken van verschillende instrumenten, stopte ik bij Mulinex, omdat hij goed was en op voorraad was. Ik bestelde het van St. Petersburg naar Moskou, de bezorgkosten een paar honderd roebel. Het is erg handig om pannenkoeken met een speciaal mondstuk te koken.

Keukenmachine ranking 2017

Een keukenmachine is een soort huishoudelijke apparaten die in elk huis kan worden toegepast. Het bereik van functies dat het apparaat uitvoert is erg breed: dit omvat een kom met een shredder, een groentesnijder en veel hulpstukken die het kookproces aanzienlijk vereenvoudigen. Het is geen wonder dat veel huisvrouwen er ten onrechte aan denken om een ​​maaidorser vroeg of laat te kopen. Maar welk model om te kiezen, om er in de toekomst geen spijt van te hebben? We bestudeerden de beoordelingen en kozen tot nu toe de top vijf van de beste modellen, die hun beoordeling voor voedselverwerkende bedrijven maakten.

Molinex is een bekend Frans merk van kleine huishoudelijke apparaten, dat vanaf het begin van de 20e eeuw tot op heden producten voor de keuken produceert. Keukencombinaties van dit merk behoren tot de populairste en meest gewilde apparaten op de markt. Het prijsbeleid is heel anders - er zijn eenvoudige budgetopties en eenheden zijn duurder, krachtiger en functioneler. We kozen voor een redelijk interessant model in de middelste prijscategorie: de kosten in verschillende winkels kunnen sterk variëren van 5.890,00 p. tot 10 499,00 р.

De maaidorser is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen (type - mechanisch). De capaciteit van de plastic kom is 2,2 liter, wat voldoende is voor de bereiding van de eerste en tweede gerechten. Het ontwerp biedt blender optie, volume van 1,25 liter.

Het heeft 2 snelheidsmodi, het is mogelijk om de impuls in te schakelen, dat wil zeggen, indien nodig, zal versnelling worden opgenomen om het koken snel en kwalitatief te voltooien.

De kracht van de keukenmachine is 750 watt. De set bevat verschillende bijlagen, waaronder slijpen, versnipperen, snijden en andere essentiële behoeften. De meeste lokazen kunnen in de vaatwasser worden gewassen. Bovendien wordt voor het gemak van de gastvrouw en besparing van ruimte, opslag van de mondstukken direct in de kom verschaft. Verkrijgbaar in witte kleur. Het gewicht van het apparaat is 3,3 liter. Voor het gemak van opslag, wordt het verstrekt compartiment voor netsnoer.

 1. Het optimale volume van de kom.
 2. Kwaliteit van materialen van vervaardiging.
 3. Nozzles en body zijn eenvoudig schoon te maken.
 4. Ergonomisch ontwerp van de behuizing.
 5. Kwaliteitsmalen van vlees, groenten, enzovoort.
 6. Handige mondstukken.
 1. Er is geen functie van vleesmolen en juicer.
 2. Slechts één straalpijprasp.

De vierde plaats wordt ingenomen door de keukenmachine van 's werelds grootste bedrijf - Bosch. In het modelbereik van maaidorsers bevindt dit apparaat zich in het middelste prijssegment, de prijs begint vanaf 8 250,00 r. en bereikt 17 289,00 p.

Bosch MCM 64051 - een goede keukenmachine voor thuis, multifunctioneel en redelijk gemakkelijk te beheren. Het eerste waar u op moet letten, is de kracht van 1200 W, waardoor u vaste producten kunt versnipperen en vermalen, het deeg kunt kneden en druk zelfs op sappen (de functie van de juicer is meegeleverd). De sapcentrifuge is vrij veelzijdig en geschikt voor de meeste soorten fruit en groenten. Voor citrus is er bijvoorbeeld een aparte pers. De capaciteit van de hoofdschaal is 3,9 liter. De schaal is gemaakt van duurzaam plastic.

Deze maaidorser heeft een afzonderlijke container voor een blender, 1,5 liter in volume. Ondanks de krachtige kracht kan de snelheid van de blender soepel worden aangepast. Ook van nuttige functies, kan men de impulsmodus noteren.

In de complete set is beschikbaar een paar aas: dit is een universeel mes, snijders voor plakjes, stro, standaard rasp. Van extra en erg handig is het mogelijk om een ​​spuitmond op te merken voor het kloppen van het deeg. Dus dit model is niet slecht voor liefhebbers om allerlei soorten gebak te koken, tk. Het kneedproces in de keukenmachine is veel sneller dan handmatig.

Behuizing wit, basis beschikbaar rubberen voeten, zodat de maaidorser niet op het oppervlak glijdt.

 1. Een krachtige keukenmachine voor zijn prijsklasse.
 2. Een ruime kom.
 3. Kwaliteits juicer.
 4. Compactheid.
 5. Het minimale volume afval wordt gevormd.
 6. Veel extra functies en een groot assortiment aan bijlagen in de set.
 7. Betaalbare prijs.
 1. Er is geen middelgrote rasp.
 2. Het is lawaaierig.
 3. Hoge prijs voor extra accessoires.
 4. De shredder is niet erg netjes.

Op de derde plaats van onze top staat misschien wel het beste model van voedselverwerkers van Panasonic. De Panasonic MK-F500WTQ is uitgerust met een kom van 2,5 liter en een ingebouwde blender van 1 liter. De kracht van het apparaat is 1000 W, er zijn twee snelheden met de mogelijkheid om de pulsmodus in te schakelen. Aldus heeft de koper een lage en hoge snelheid, pulsmodus.

De fabrikant belooft een professioneel niveau aan snij- en slijpproducten vanwege scherpe messen.

Totaal in het pakket 13 verschillende bijlagen, waaronder: voor grote en kleine shredding, dunne en dikke plakjes, speciale mondstukken voor deeg, bereiding van frites, enz. Er is een pers voor citrus. In het algemeen gaat dit model goed samen met de bereiding van sappen en cocktails. Je kunt graan malen - dit wordt verzorgd door een speciale molen. De blender is bovendien uitgerust met een ijsverdelingsfunctie.

Details van de maaidorser kunnen zowel handmatig als in de vaatwasser worden gewassen. De kom en behuizing zijn gemaakt van duurzaam plastic. De kleur van de behuizing is wit. Het gewicht van het model is ongeveer 5,3 kg. Voor bijlagen is er een speciaal compartiment, daarnaast is de apparatuur beschikbaar borstel voor reiniging. De kosten van dit model - vanaf 12 699,00 p. tot 21 990,00 р.

 1. Hoogwaardig en duurzaam montagemateriaal.
 2. Veelzijdigheid.
 3. Een groot aantal verschillende bijlagen.
 4. Eenvoudige montage en reiniging van accessoires.
 5. De functie van het drogen van groenten.
 6. Kwaliteits juicer.
 7. Stijlvol ontwerp.
 1. Hoge kosten.
 2. Alleen kleine onderdelen worden in het opbergcompartiment geplaatst.
 3. Onvoldoende grote capaciteit voor het geclaimde aantal functies.
 4. Wanneer de pulsmodus de zuignappen niet vasthoudt.

Valentina, 43 jaar oud

We bestudeerden de beste keukenmachines in 2017 en kwamen bij het bekende merk Tefal. Het eerste dat de aandacht van de koper trekt bij het zien van dit model, is een felrode behuizing van roestvrij staal en met een grote kom. De capaciteit van de kom is 4,6 liter, het vermogen van het apparaat is 900 watt. Het volume van de blenderkom is 1,5 liter. Ondanks het feit dat het functionele geen sapcentrifuge en vleesmolen levert, heeft de machine veel nuttige functies. Er zijn bevestigingen waarmee u de standaardfuncties van snijden, versnipperen, mengen en het kloppen van het deeg kunt uitvoeren. Ook op voorraad emulsieschijf. Er is een systeem om de motor van de maaidorser te beschermen tegen sterke oververhitting.

Totaal in dit model 6 snelheden, waartussen soepel schakelen mogelijk is. Net als bij de vorige maaidorsers is er een optie voor pulsmodus. De kosten van Tefal QB508GB1 zijn 10.970,00 - 21.900,00 r.

 1. Zeer ruime kom.
 2. Grote keuze aan snelheden.
 3. Kwaliteit klop het deeg.
 4. Ruime keuze aan snelheden.
 5. Roestvrijstalen kast.
 6. Stabiel op het oppervlak.
 7. Helder ontwerp.
 1. Het is lawaaierig.
 2. Weinig aas.
 3. Er is geen mogelijkheid om sappen te persen.
 4. Er is geen vergrendeling als de montage niet klopt.

De leider van onze beoordeling is de Bosch MUM XL20C / MUM XL20W keukenmachine. Dit is een echte machine voor het uitvoeren van alle noodzakelijke acties tijdens het koken. Vermogen - 1600 watt. Het volume van de hoofdschaal is 5,4 liter, het volume van de blenderkom is 1,75 liter. Er is 7 beschikbare snelheden met een extra impulsmodus. Er is een slot tegen onbedoelde activering, bescherming tegen oververhitting. De maaidorser is gemaakt in witte of bruine kleur, de kast van metaal. De hoofdfuncties zijn kneden van het deeg, kloppen van de mixen, snijden, malen en versnipperen.

De sapcentrifuge en de vleesmolen zijn helaas niet beschikbaar. De blenderkom is gemaakt van glas. Over het algemeen is dit een dure keukenmachine - de prijs voor dit model begint bij 39.880,00 roebel. Echter, te oordelen naar de beoordelingen, is het apparaat de moeite waard.

 1. Functionaliteit.
 2. Hoog vermogen, zodat u alle functies aankunt.
 3. Eenvoudige bediening.
 4. Garandeert een lange levensduur van de motor.
 5. Mooi uitziend ontwerp.
 6. Hoogwaardige, duurzame materialen van de romp en componenten.
 7. Laag stroomverbruik.
 8. Rustig werken.
 9. Eenvoudig te monteren en te demonteren. Alle onderdelen worden in de vaatwasser of handmatig gewassen.
 1. Hoge kosten.
 2. Een klein aantal lokazen.
 3. Er is geen sapcentrifuge.

Victoria, 28 jaar oud.

Dus welke keukenmachine is beter? Zoals u kunt zien heeft elk model zijn voor- en nadelen, dit wordt bevestigd door talrijke beoordelingen. Het belangrijkste bij het kiezen van een maaidorser voor het huis, is het bepalen van de optimale prijs-kwaliteitverhouding. We onderzochten de modellen van de meest populaire en lang gevestigde merken. Het is jouw taak om een ​​kwaliteitscombinatie te vinden met de vereiste set functies en de gewenste kosten.

De beste keukenmachines van recensies van kopers

Neem een ​​harvester met een shredder of beter met een vleesmolen, omdat iedereen zo van koteletten houdt? En in dat jaar waren heel veel appels verdwenen, misschien is het de moeite waard om een ​​apparaat met een sapcentrifuge te kopen? Hoe kies je de handigste maaidorser, hoe moet je de keuken niet overladen met onnodige apparatuur? Het is noodzakelijk om de lijst met de beste keukenmixen te bestuderen, rekening houdend met persoonlijke voorkeuren en het zorgvuldig evalueren van de kenmerken en mogelijkheden van moderne eenheden.

Keukenmachine welk bedrijf te kiezen

De palm van succes met wisselend succes wordt gedeeld door Philips en Bosch. Deze bedrijven hebben het breedste assortiment van producten, daarnaast produceren ze keukencombinaties van verschillende aanpassingen en complete sets: met verschillende nozzles, roosters, messen van standaard en ongebruikelijke vorm, juicers, molens.

Op de derde plaats - Redmond, de fabrikant, is nog niet zo lang geleden op de Russische markten terechtgekomen, maar bleek al een waardige en betrouwbare verkoper te zijn.

Volgens kopers is begin 2017 de populairste keukencombinatie van de volgende bedrijven (de beoordeling wordt gepresenteerd in afnemende volgorde van interesse van kopers):

Maal vlees (rauw of gekookt), je kunt het letterlijk in elke keukenmachine. Maar een apart type van deze techniek valt op: aggregaten met ingebouwde schroefvijzel. Gehakt vlees met dit soort malen in een keukenmachine produceert bijna dezelfde consistentie als in een mechanische molen. De structuur van het vlees wordt behouden, maar het kraakbeen, de pezige stukken en het reuzel worden gemakkelijk gemalen.

De maaidorser neemt weinig ruimte in, is multifunctioneel en eenvoudig te bedienen - slechts één hendel voor schakelsnelheden. Schroefmolen snel gehakt vlees. Gemiddeld wordt 1,5 kg in 2 minuten gemalen. Het ontwerp van de vleesmolen is zo ontworpen dat een persoon niet in contact komt met de messen, dit helpt om per ongeluk letsel te voorkomen.

Belangrijkste voordelen van de maaidorser:

 • Hoog vermogen - 900 Watt.
 • Veelzijdigheid: er zijn functies van de blender, versnipperen, het deeg kneden, de eiwitten kloppen.
 • Er is een functie om de willekeurige inclusie te beheersen.
 • Het apparaat is eenvoudig en veilig schoon te maken.
 • In de vleesmolen kunt u verschillende producten malen, met behoud van de structuur: vlees, gekookte aardappelen, bessen, fruit.
 • Het netsnoer wordt niet teruggespoeld.
 • De container voor de gehakte producten is zeer marinerend, het is moeilijk om te wassen.

Kopers merken op de hoge slijtvastheid van het apparaat, sommige voedselverwerkende bedrijven hebben al meer dan twee jaar zonder klachten gediend.

Deze oogstmachine neemt weinig ruimte in beslag, bovenaan is er een nest voor het bevestigen van een blender, onderaan is een nest voor een grote kom en een vleesmolen.

 • Je kunt fruit en bessen malen voor jam.
 • Er is een "opdringer" voor producten.
 • Messen hoeven niet te worden aangescherpt, ze hebben te maken met vlees met enige stijfheid.
 • Een grote grill op de gehaktmolen.
 • Makkelijk te reinigen spuitmonden.
 • Lichte hoes (rood of grijs).

Het is raadzaam om de rooier niet te zwaar te belasten, deze kan last hebben van een lageras (deze is gemaakt van plastic om de motor tegen oververhitting te beschermen).

De beste keukenmachine met snijschijven

Bijna alle keukenmixen kunnen worden gebruikt voor het snijden van voedsel, ze hebben speciale messen die kool en wortels versnipperen, groenten snijden met blokjes.

Keukenmachine Redmond RFP-M3905

Deze keukenmachine is een uitgebreide versie van de hakmolen en heeft verschillende schijfmessen: voor het versnipperen van kool, voor het snijden van frieten, voor het snijden van wortelen en kaas. Daarnaast bevat de set een speciaal dubbelzijdig mes: één kant wordt gebruikt voor het snijden en de tweede - voor het malen van groenten.

 • Messen zijn gemaakt van duurzaam materiaal.
 • Er zijn beschermhoezen voor de hakmes.
 • De ruime hoofdkom van de maaidorser (3,5 liter).
 • Er is een compacte container voor het opslaan van bijlagen.
 • Er is een kleine rasp om chocolade te wrijven.
 • Gesneden stukjes verschillen niet in grootte.
 • Duurzaam plastic.
 • Je kunt geen warm voedsel snijden, ze raken verdwaald in pap.
 • Na het wassen moeten de messen zorgvuldig worden gedroogd om roest te voorkomen.

Deze aankoop is een goede investering van geld, de gastvrouw neemt nota van het goede werk van de eenheid: snel snijden van producten, geen storingen, eenvoudige opslag van bijlagen.

De beste keukenmachines met de functie "juicer"

Braun FX 3030 keukenmachine

Deze keukenmachine wordt door veel minnaressen de meest succesvolle aankoop genoemd. Dit apparaat is voor twee kommen van verschillende grootte, waarvan de nesten op één niveau liggen.

De belangrijkste voordelen van het apparaat:

 • 15 snelheden.
 • Gepulseerde modus - hiermee kunt u de duur van het slijpen onafhankelijk aanpassen.
 • Er is een pers voor citrus.
 • De tweede sapcentrifuge is voor harde groenten en fruit.
 • Zeer sterke messen - verwen niet van contact zelfs met metalen voorwerpen.
 • Er zijn spuitmonden voor het kneden van deeg.
 • Hoog veiligheidsniveau: het apparaat werkt alleen als de kom is afgesloten met een deksel.
 • Wanneer de vruchten eruit worden geperst, wordt de cakecontainer zeer snel gevuld.
 • Wanneer u op de grond valt, kan de plastic kom barsten.

Voor Braun kun je extra bijlagen kopen, bijvoorbeeld in de kit voor de FX 3030 is er geen nozzle voor drannikov. Je kunt het kopen of een spuitmond van een andere combinatie van hetzelfde bedrijf gebruiken.

Keukenmachine Philips HR7778

Vanwege de massa aan bijlagen en kommen lijkt het erop dat deze maaidorser veel ruimte in beslag neemt in de keuken. Alle bijlagen voor opslag kunnen zelfs in een speciale lade worden geplaatst. Deze oogstmachine is geschikt voor dagelijks gebruik: met behulp van een sapcentrifuge kunt u het sap uit appels persen, cocktails bereiden, de aardappelpuree kloppen.

 • De maaidorser is compact.
 • Er is een draaiknop voor het aanpassen van de dikte van het snijden.
 • Centrifuge-juicer is eenvoudig te bedienen.
 • Je kunt heel veel sap per keer persen.
 • In de sapcentrifuge zit een sterk metalen gaas, geen geperste cake.
 • Er zijn dimensionale verdelingen bij alle capaciteiten.
 • Het netsnoer kan worden verborgen in de hoes.
 • Om het apparaat schoon te maken, kunt u een borstel gebruiken (wordt geleverd met een maaidorser).
 • Na het persen van de sappen, kunnen kleine stukjes groente achterblijven.
 • Noisy.

Een ander verschil van dit model is het elegante ontwerp, het lichaam van de keukenmachine is gemaakt van roestvrij staal.

De beste maaidorsers voor aardappelpuree

Keukenmachine Tefal DO250DAE

De maaidorser is een standaard voor één socket, waarop de hoofdkom en de kan met een mixer zijn geïnstalleerd.

 • Neemt weinig ruimte in beslag.
 • Alle sproeiers bevinden zich in een speciaal compartiment.
 • Het is gemakkelijk om aardappelpuree te kloppen: gekookte groenten, bessen, wrongelmassa, gekookte pappen.
 • In puree zijn er geen knobbeltjes.
 • In de blender wordt vlees geslagen tot luchtpudding.
 • Lage prijs.
 • Soms zijn er stukjes ongezoete groenten bij het versnipperen.
 • Een zeer dunne stekker van het netsnoer.

Puree in de blender wordt luchtig en zacht. In een ideale staat wordt kwark geslagen met zure room, gedroogde abrikozen. De keukenmachine van Tefal krijgt alleen positieve feedback van de gastvrouwen, het is betrouwbaar, stevig en in Frans elegant, een echte keukendecoratie.

Keukenmachine Kenwood CH 180

Dit is een klein multifunctioneel apparaat. Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, zoals voor de bereiding van aardappelpuree kan continu worden gebruikt.

 • Op de schalen zijn er divisies om het volume van producten te bepalen.
 • Er is een molen, die de croupe maalt.
 • Blender sloeg de aardappelpuree.
 • Je kunt het verse fruit en de bessen puur maken.
 • Gemengd gekookt vlees is een blender.
 • Minder mondstukken voor snijden dan in conventionele keukenapparatuur.
 • Een keukenmachine is geschikt voor een gezin met een gemiddeld inkomen.

Beste gecombineerde keukenmachine

Gecombineerde oogstmachines combineren vele functies: ze kunnen in producten worden gesneden, gehakt worden gehakt of sap worden geperst.

Keukenmachine Bosch MUM 4880

Hij voert alle noodzakelijke acties uit die door de gastvrouw worden vereist: sneden, kneden, zwepen.

 • Het werkende deel van de maaidorser neemt weinig ruimte in beslag op de tafel.
 • Met een blender kun je koffie, erwten, grits malen.
 • De rasp is uitstekend geschikt voor het bereiden van rauwe salades en het wrijven van deeg voor drones.
 • Deeg van elke consistentie is gemengd.
 • Op de vleesmolen kun je snel hard vlees rollen.
 • In de belangrijkste juicer zijn geperst fruit, groenten, bessen.
 • Er is een standaard voor schijven om te snijden.

Het belangrijkste verschil van deze maaidorser is de roestvrijstalen kom. Dat is bijna onmogelijk om te beschadigen.

Keukenmachine Kenwood KM 289 Prospero

Hij, volgens de eigenaars, kan bijna alles: kneed het deeg, zweep de eekhoorns, hak de wortels, pers het sap van de bieten en vermaal het gehakt voor de koteletten.

 • Eenvoudige snelheidsregeling.
 • Houd het mengen van producten niet constant in de gaten - u kunt zelfs een minuut de keuken uit.
 • Gemakkelijk getransformeerd: nieuwe containers worden in de socket geplaatst totdat ze klikken.
 • Bij het malen van producten, kunt u de maaihoogte instellen.
 • Een speciale container wordt gebruikt om de nozzles op te slaan.
 • Deeg kan deeg van elk type worden gekneed.
 • De blender is uitgerust met een speciaal rooster voor de cake.
 • De juicer produceert een grote hoeveelheid sap.
 • Taart wordt verkregen zonder stukjes groente en fruit.
 • Het gehakt in een vleesmolen blijkt hetzelfde te zijn, evenals in een mechanische vleesmolen.
 • Een zachte en zachte puree wordt op de blender geslagen.

Minus in dit model noteer er maar één:

Rasp de wortel, hak de ui voor de soep - 15 minuten, giet het ijs voor een cocktail - 20 minuten, rol gehakt voor de koteletten - 40 minuten. Is het mogelijk om op een of andere manier het proces van versnipperen, snijden, afvegen van eten versnellen en de tijd van de huisvrouw in de keuken verkorten? Ja, nu kan al het werk aan het vermalen en mengen van producten worden toevertrouwd aan een keukenmachine.

Waarmee gecombineerd om de keuze te stoppen:

1. Uw gezin kan geen dag zonder koteletten, gehaktballen of gehaktballen leven? De vleesmolen verdraait alles van een brood tot gekookte aardappelen? Droom je van een snelle snee groenten voor salade? U kunt de Bosch MUM 54240 Styline- of Moulinex QA50ADB1-keukenmachine gebruiken.

2. Als u een assistent voor de vervaardiging van blanks voor de winter, die hakken en narezhet allemaal perfect kubussen, plakken, plakken, dan moet je kopen Redmond RFP-M3905 nodig.

3. Je hebt al waardering voor de voordelen van verse sappen, maar willen niet meerdere apparaten te kopen: een sapcentrifuge machine voor het versnipperen? De keukenmachine Braun FX 3030 zal heel snel sap van citrusfruit, groenten en appels uit huis persen.

4. Geschikt voor het persen van sapcentrifuge-juicer Philips HR7778, bovendien combineert deze combinatie perfect groenten.

5. Een gezin met jonge kinderen, die constant aardappelpuree moeten bereiden, Tefal DO250DAE of Kenwood CH 180, kunnen deze eenheden ook gebruiken voor het snijden van gekookte en rauwe groenten.

6. Als de eigenaars een universele techniek verkiezen die alle functies combineert: een vleesmolen, een juicer, een mixer, een shredder, een kneder, een multifunctionele keukenmachine Bosch MUM 4880 of Kenwood KM 289 Prospero is geschikt voor hen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

72 − 71 =