Combinatie van behang voor de foto van de hal

Gecombineerd behang in Hall 2018: foto's, design en variëteiten

Gecombineerde achtergronden worden tegenwoordig op grote schaal gebruikt, waardoor een zeer effectief en trendy interieur ontstaat. Het combineren van achtergronden in de kamer is een serieus probleem, dat met speciale aandacht moet worden benaderd. De kamer is ontworpen voor gasten. In dit opzicht zou de atmosfeer speciaal moeten heersen. Daarom moet je goed nadenken en een kleurenpallet van behang kiezen dat de muren zal versieren. Reparatie of renovatie van de kamer - de procedure is vrij duur. Met behulp van eenvoudige combinaties van behang kun je niet alleen geld besparen, bijvoorbeeld duur aanschaffen voor de prijs van schilderijen, maar ook een chique stop maken in de hal.

Dankzij visuele effecten kunnen ruimten groter worden. Als u een achtergrond van lichte tinten plakt in een lange, rechthoekige ruimte op lange wanden en donkere tinten op 2-3 tinten, dan ziet de ruimte er breder uit.

Gecombineerd behang voor het publiek: mode 2018

In het ontwerp van de woonkamer speelt de muur een belangrijke rol. Het gecombineerde behang in de kamer benadrukt het interieur, maakt het ontwerp modern en stijlvol. De juistheid van het ontwerp hangt af van de combinatie van kleurcombinaties en verschillende soorten texturen op de muren. Correcte combinatie zal helpen om de grenzen van de ruimte visueel uit te breiden, het onderwerp en de richting te benadrukken.

De combinatie omvat niet het gebruik van slechts 2-3 tinten. U kunt verschillende soorten achtergronden combineren, terwijl ze maar 1-2 tonen kunnen verschillen

Er zijn dergelijke combinaties van behang voor de hal in 2018:

 • Verticaal ontwerp;
 • Horizontaal ontwerp;
 • Patchwork ontwerp.

Correct gecombineerde verschillende verticale stroken verhogen visueel de ruimte en verlengen de hoogte van de kamer. Trouwens - je kunt bands niet combineren met heldere, grote patronen of tekeningen. Het ziet er niet erg extravagant uit.

Horizontale strepen worden niet gecombineerd met alle tekeningen. Maar houten panelen - perfect geschikt voor deze geometrie en zorgt voor een uitstekend ontwerp.

In 2018 combineerde de mode patchworkcombinaties. Met behulp van afzonderlijke stukken behang of stof kunt u binnenpanelen combineren, nissen toewijzen, ramen en deuren worden ingelijst. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven zodat de kamer er niet uitziet als een zigeunerhuis

Technieken voor het combineren van achtergronden zijn onmisbaar in een ruimte met een onregelmatige vorm, of er is een nis of richel in. Om de nis visueel dieper te maken, is het noodzakelijk om behang met donkere tinten in dit gebied te plakken.

Ook modieus zijn in 2018 behang. Watervallen, abstractie, foto's van de metropolen in de nacht verlaten het modieuze voetstuk niet voor meer dan 50 jaar en verbeteren elk jaar. Zwart-witfoto's van de nacht Manhattan kan perfect worden aangevuld met effen beige of perzikbehang.

Een van de meest interessante recepties voor de klassieke stijl is een kleine vierkante of rechthoekige snit van behang met ornament, ingelijst in een frame, zoals een foto. De combinatie met horizontaal behang in het onderste deel van de muur maakt de zaal echt aristocratisch.

Selecteer de schilderijen moeten gebaseerd zijn op het thema van het interieur

En ten slotte is de trend van 2018 een 3D-achtergrond. Met hun hulp kunt u zelfs een kleine kamer in het gebied aanzienlijk vergroten. Je kunt 3D-tekeningen plakken, die spectaculaire schilderachtige plekjes laten zien en combineren met monofonische doeken. In dit geval zal een van de bezoekers van de woonkamer de smaak van de eigenaar van het appartement en de originaliteit opmerken.

Hoe mooi om het behang in de hal te combineren: creatief interieur

Een belangrijke factor bij het combineren en kiezen van behang voor de hal is milieuvriendelijkheid. De woonkamer is een verzamelplaats voor mensen, dus het moet zo verzadigd mogelijk zijn met zuurstof. Voor de woonkamer moet u linnengoed kiezen dat geen agressieve chemische elementen bevat. Het is ook belangrijk dat het behang luchtdicht is en vrij is van schadelijke onzuiverheden.

Papierbehang voor een lage prijs en redelijk milieuvriendelijk. Maar dit soort doek heeft één nadeel - kortstondig en onstabiel voor ultraviolette stralen.

Vinylbehang is praktischer. Ze zijn duurzaam en helpen om ongelijke zones op de muren te verbergen. De kleurenschaal is vrij breed, maar er is ook een nadeel: het behang laat geen lucht door.

Flizeline behang - compact en duurzaam. Ze branden niet in de zon, ze zijn niet bang voor vocht en ze kunnen ook opnieuw worden geverfd

Folie wallpapers zijn geweldig voor klassieke, moderne interieuroplossingen. Verbeter de geluidsisolatie en bescherm de muren tegen schadelijke straling. Blijf koel in de zomer en warm in de winterdagen.

Textielbehang zorgt voor een luxueuze en gezellige sfeer in de hal. Bovendien zien ze er prachtig uit, deze wallpapers zijn bestand tegen vervuiling en burn-out. Alle bovenstaande soorten behang kunnen worden gecombineerd.

Enkele regels, voor een mooie combinatie in 2018:

 1. Voor een grote en ruime hal kunt u kiezen voor rijke en heldere kleuren;
 2. In een kleine woonkamer is het beter om behang met pasteltinten in combinatie met Japanse abstractie of geometrische grote figuren te plakken;
 3. In de hal, die aan de noordkant ligt, zijn warmere tinten meer geschikt, in de zuidelijke kamers - koele kleuren;
 4. Als u een permanente sfeer van de vakantie wilt creëren, kunt u beter gouden, parelmoer behang gebruiken.

Hoe wallpaper van twee kleuren in de hal plakken (video)

Een selectie van behang voor de hal: gecombineerde variaties

De meest succesvolle en veelzijdig ontwerp voor de zaal - de combinatie van beige en bruin, olijf en oranje, bordeaux en roze, groen en geel, blauw en wit, paars en grijs, paars en zilver tinten.

Bovendien zien ze er in sommige gevallen idealiter hetzelfde uit, monofoon behang, verschillend in één toon. Opties voor combineren kunnen zelf verschijnen, of de foto's bekijken die al door ontwerpers zijn gemaakt.

Om helderheid en individualiteit in het interieur van de kamer te bereiken, moet u op verschillende kleurcategorieën letten

De hoofdregel hierbij is dat u niet meer dan 3 verzadigde, heldere kleuren tegelijk hoeft toe te passen. En als de 2 kleuren - helder zijn, dan moet de derde noodzakelijkerwijs neutraal zijn.

Prachtig uitziende combinaties van glanzend behang met mat, ruw en zacht.

Trend van 2018 - tekeningen en foto's. De meest trendy trends van 2018 zijn een abstractie met geometrische figuren, patronen en strepen. Wanneer de muren horizontaal zijn gescheiden, moet het bovenste gedeelte worden geplakt met strepen en het onderste gedeelte met monofonisch behang.

Ontwerp in dit geval kan worden benadrukt door prachtige panelen.

Heel vaak wordt voor de creatie van moderne interieurs de zogenaamde accentwandtechniek gebruikt, die overigens ook in 2018 relevant zal zijn. Met behulp van deze techniek wordt een focus gecreëerd in de hal op een bepaalde zone. Om de accentmuur in de kamer te bepalen, is het voldoende om met hun ogen te kijken naar welke muur ze het meest geplaatst zijn.

Kies een achtergrond voor de accentmuur die u contrasteert, helder, bij voorkeur met patronen of behang. In dit geval zijn alle andere wanden bedekt met een maximaal neutrale, monofone kleur

Deze versieringswijze kan niet alleen in de hal, maar ook in elke kamer worden toegepast. Het is de accentuering van één muur waarmee u aanzienlijk geld kunt besparen, omdat dure en opvallende doeken zich alleen op een van de muren of op kleine delen ervan bevinden.

Hoe de hal met ander behang te plakken: ideeën en methoden voor de uitvoering ervan

Het belangrijkste bij het combineren van achtergronden is de juiste materiaalkeuze. De specificiteit van de combinatie wijkt af van de standaard verlijming.

Het behang moet dezelfde structuur hebben. Dit voorkomt problemen bij het lijmen en maskeren van zichtbare naden vanwege de verschillende dikte en structuur van het canvas.

Het is onaanvaardbaar om verschillende soorten schilderijen met decoratieve effecten te gebruiken - pakkende patronen, aangevuld met overloopeffect, behang met een groot reliëfpatroon

Met behulp van gecombineerd behang, kunt u een exclusief interieur creëren.

Het maakt niet uit waar het de bedoeling is om een ​​gecombineerd ontwerp te maken - in een Chroesjtsjov, een studio-appartement of een landhuis. Met goed gekozen combinatie van behang in de kamer, kunt u de ruimte uit te breiden, verdeel het werkgebied en recreatiegebied, om de nadruk te maken op styling, wijzigt u de hoeveelheid ruimte aan de onregelmatigheden van de muren te verbergen, benadrukken de voordelen van de kamer. Bovendien helpt het gecombineerde interieur om aanzienlijk te besparen. Bij kortingen kunt u de overblijfselen van geschikte tinten dure schilderijen kopen en de kamer chic maken.

Hoe wallpaper correct te combineren (video)

De originele combinatie van behang in de hal

Er moet aan worden herinnerd dat voor de juiste combinatie en selectie van achtergronden in de hal de aanmaak van een voorlopig project nodig is. Om een ​​ontwerp te maken, moet u eerst de hoofdtoon van de muren in de kamer bepalen en pas daarna andere tinten selecteren.

De hoofdtoon kan worden gecombineerd of lichter zijn dan interieurartikelen - meubels, kussens, kroonluchters, lampen, gordijnen

Het is beter om een ​​gecombineerd ontwerp te ontwikkelen nadat meubels en interieurartikelen zijn gekozen, omdat het in dit geval de belangrijkste taak is om de originaliteit van de situatie te benadrukken.

Gecombineerd behang in de hal: modetrends 2018

Trends in 2018 - een verscheidenheid aan patronen op behang, borduurwerk en reliëfoppervlak. Dergelijke combinaties passen perfect in zowel modern als klassiek interieur.

Het ontwerp zorgt voor de decoratie van muren in zachte pastelkleuren of helder. Verlaat het modieuze voetstuk niet in Chinese / Japanse karakters uit 2018

Zeer populair in 2018 prints met vegetatie. Een verplichte voorwaarde is een combinatie van matte of reliëfschilderijen.

Gecombineerde achtergrond voor het publiek: 39 opties (video)

Onder zo'n variëteit, is het belangrijkste niet om een ​​fout te maken in de keuze. Denk aan het ontwerp van de kamer en voer het uit!

60 foto-ideeën om behang in de hal te combineren

Bij het bouwen van een appartement moet in de eerste plaats speciale aandacht aan de muren worden besteed. Ze zullen immers de basis van het interieur vormen, de kleurenschaal instellen. Meubels en extra decorelementen worden later geïnstalleerd en moeten worden gecombineerd met de muren om de kamers er holistisch uit te laten zien.

Hier zullen we niet door het hele appartement verspreid zijn, maar we zullen ons concentreren op de grootste van zijn gebouwen - de woonkamer of de hal. In deze kamer breng je gasten mee, kun je ontspannen na het werk, een thuistheater of een theekransje regelen.

Je kunt meteen naar de winkel gaan, naar de verschillende achtergrondopties kijken en de beste kiezen. Maar in deze versie zijn er verschillende nadelen:

 • ogen zullen weglopen van de overvloed, en omdat je niet precies weet wat je zoekt, zal het heel moeilijk zijn om een ​​keuze te maken;
 • Het zo geselecteerde behang kan perfect zijn Oordeel na het lijmen niet met uw verwachtingen, Omdat de kleur in de rol en op de hele muur er heel anders kan uitzien.

Daarom is het beter eerst de kleurencombinatie uit te zoeken, deze aan uw voorkeuren te relateren en de juiste optie te kiezen, en pas dan iets te kiezen dat geschikt is in de bouwwinkel.

Hoe u behang kiest op kleur, per afbeelding

Allereerst moet u beslissen over het kleurenschema en pas dan nadenken over de aanwezigheid van een tekening. Denk aan de tinten waar u de voorkeur aan geeft: warm of koud.

 • warm maak de kamer levendiger en helderder.
 • koude - helpt de kamer visueel uit te breiden (wat vooral belangrijk is voor appartement-hruschovok of andere malometrazhek).

Maar in ieder geval moet je een balans vinden tussen warme en koude tonen, anders ziet de kamer er misschien te benauwd of erg onherbergzaam uit.

 1. Als je dat hebt gedaan goed opgehelderd, zonnige kamer, moffel het een beetje koude tonen, als het bewolkt is - voeg warmte toe.
 2. Kies ook een kleur je zult hem elke dag zien. Deze blouse kan worden gekozen op zijn minst helder, hoewel helder, en op stemming gebracht, en de rest van de tijd opgeslagen in een kast. Met behang werkt dit dus niet, dus kies niet alleen de kleur die u mooi vindt, maar pas bij de volgende reparatie hoeft u zich niet te vervelen.

Als je besluit dat één kleur niet genoeg is, kun je verschillende kiezen, gecombineerd met elkaar.

U kunt gerelateerde kleuren (uit een of aangrenzende sectoren van het kleurenwiel) of contrast (uit diametraal tegenovergestelde sectoren) combineren.

TIP: als u besluit om behang met een afbeelding te gebruiken - overdrijf de muren niet, snij je ogen niet in. Er moet vooral op worden gelet tekening in een klein appartement(bijvoorbeeld hruschovka), omdat het de ruimte visueel kan verkleinen, vooral voor grote heldere tekeningen (grote contrasterende bloemen en in deze geest).

Als je niet zeker bent van je ontwerpvaardigheden, combinaties van gerelateerde kleuren (monochroom of vergelijkbaar) - dit is de gemakkelijkste manier! Je zult absoluut niet fout gaan en deze beslissing zal er altijd stijlvol uitzien.

Deze foto is een goed voorbeeld van een combinatie van contrasterende kleuren. Hier is er niet echt een opvallende figuur, maar solide behang in een dergelijke combinatie zou er harmonieus uitzien.

Gecombineerd behang in de hal: nieuwigheden van design

De inrichting van de wanden in de hal met verschillende soorten behang is een zeer modieus ontwerp in 2017. Ze kunnen op zichzelf worden opgehaald en u kunt gebruikmaken van kant-en-klare ideeën, omdat collecties van twee of meer soorten behang voor bijpassende behangslingers vandaag worden geproduceerd door alle toonaangevende fabrikanten van afwerkingsmaterialen.

Het breedste assortiment kenmerkt zich door het ontwerp van het gecombineerde behang voor de hal: de architecturale kenmerken van zo'n multifunctionele ruimte laten het meest uiteenlopende gebruik toe van deze trendy manier om een ​​niet-triviaal interieur te creëren.

Waarom gecombineerde achtergronden zo populair zijn

Wanneer er een keuze is tussen hetzelfde type en gecombineerd behang voor de hal, wordt ontwerpers vaak aangeraden om de voorkeur te geven aan de tweede optie.

Dit is niet alleen het gevolg van het feit dat elk interieur met muren geplakt behang, die verschillen in kleur, patroon of textuur is fris, origineel en esthetisch aantrekkelijk, maar ook in de voor de hand liggende praktische voordelen van een dergelijke afwerking.

Het gebruik van gecombineerde achtergronden maakt het volgende mogelijk:

 • Verberg tekortkomingen en benadruk de waardigheid van het pand;
 • pas geometrische kenmerken van de lay-out aan;
 • Creëer interessante visuele effecten op muren;
 • om de ruimte in functionele zones te verdelen.

Met het oog op het ontwerp van de toekomstige gecombineerde behang voor de kamer goed te bepalen voordat je naar de winkel moet je een adequate beoordeling alle architectonische kenmerken van de kamer: de verlichting, plafondhoogte, de breedte van de muren, de locatie van de deur en raamopeningen, de aanwezigheid binnen de muren van niches en richels.

Na zo'n analyse, zal het gemakkelijker voor je zijn om te beslissen hoe je je kamer wilt zien - meer licht en ruim, om enkele van de deugden te benadrukken, of de geometrie ervan past volledig bij je.

En kies al op basis van deze vereisten het meest geschikt voor de belichaming van uw zadumok-combinatie van behang.

1. Verberg de tekortkomingen en benadruk de verdiensten van het interieur. De eenvoudigste en meest effectieve manier om te benadrukken de architectonische voordelen en het minimaliseren van de nadelen (kromming, oneffenheden van de muren en plafonds) - om het dichtst bij de ideale muur accent te maken.

Om dit te doen, is het geplakt met behang dat verschilt van de anderen in het modelleren of kleuren. Een ongebruikelijke afdruk of een heldere verzadigde kleur zal de aandacht trekken en minder belangrijke nadelen van de ruwe afwerking zullen minder opvallen.

Bovendien uitstekende verbergt kleine oneffenheden combinatie van afwisselende behangbanen verschillende kleur of textuur: donker en licht monochromatisch en gevormd, en een glad of gestructureerd oppervlak geschuimd.

2. Corrigeer de geometrische kenmerken van de lay-out. De smalle hal lijkt veel breder, als de korte muren bedekt zijn met lichtbehang en de smalle muren - de doeken zijn donkerder door verschillende tonen.

De vierkante kamer ziet er interessanter en dynamischer uit als drie muren licht en eentonig zijn en de vierde is versierd met behang met een verzadigde felle kleur. De afwisseling van bands van verschillende kleuren of monofonisch en met een patroon verhoogt de plafonds visueel.

Te hoge plafonds kunnen worden benaderd door de muren horizontaal te verdelen. Om dit te doen, op het onderste derde deel van de muur lijmaansteker, en boven een donkerder behang. Als je de ruimte rond een klein raam met licht versiert, en de rest van de kamer met donker behang, zal de raamopening groter lijken.

3. Creëer ongebruikelijke visuele effecten. Gecombineerd behang dient vaak niet alleen als functie van het tegenoverliggende materiaal, maar ook van het oorspronkelijke decor en wordt gebruikt in plaats van schilderijen of posters.

Om dit te doen, bovenop een monofonisch canvas, lijm de segmenten met een mooie grote afdruk en omsluit ze in lijstwerk of frames. Daarnaast adviseren ontwerpers u om de aandacht te vestigen op de accentuerende onderwerpen van de situatie met contrasterende achtergronden: een plasma-tv, een open haard, een decoratief etalage, vol met familie-souvenirs, een grote comfortabele bank.

4. We verdelen de hal in zones. Combinaties van verschillende textuur en kleuren van behang gebruikt om de hal zo vaak in te delen als allerlei scheidingswanden, en soms daarnaast.

Meestal benadrukt het contrasterende behang een nis of erker, scheidt het eetgedeelte van een kleine hoek voor privégesprekken, geeft het gebied weer dat bedoeld is om te rusten vanuit het werkgedeelte van de kamer.

Het is dus mogelijk om zowel gematigde als zeer moedige en radicale combinaties te gebruiken. De kleuroplossing van elk functioneel gebied hangt af van het algehele interieurconcept en van hoe scherp je de scheiding wilt maken.

Manieren om behang in de hal te combineren

Er zijn verschillende elementaire, in tegenstelling tot elkaar, combinaties van achtergronden. Bijna elke ontwerper, die probeert een onderscheidend en individueel interieur te creëren, maakt zijn eigen aanpassingen aan hen.

Desondanks moet de keuze voor een gecombineerd behang voldoen aan de verplichte algemene regel: dat de verschillende doeken samen harmonieus lijken, ze moeten ten minste één vergelijkbaar kenmerk hebben: dezelfde textuur, identiek patroon, een gelijkende kleuroplossing.

Alle verschillende behangcombinaties kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: verschillen in kleur en patroon uitspelen en verschillende technieken toepassen. Laten we ze in meer detail bekijken.

 • Een combinatie van behang, geschilderd in verschillende kleuren van dezelfde kleur. Dit is de eenvoudigste techniek, die erg moeilijk is om het interieur te verwoesten. Het is eenvoudig zelf te leren, zonder speciale kennis en zonder de hulp van ontwerpers in te roepen. Hiermee kunt u een rustig, elegant en statisch interieur krijgen. Meestal combineren behang, geschilderd in verschillende tinten grijs, zand, blauw en groen.
 • Combinatie van gewone en voorbedrukte achtergronden. Dit ontwerp van het gecombineerde behang voor het publiek van professionals is bijzonder geliefd. Misschien zijn daarom kant-en-klare collecties van een dergelijk plan het vaakst te koop. Voor de combinatie met monofone doeken worden in de regel vegetatieve tekeningen, brede stroken, geometrische abstracties, allerlei ornamenten gekozen. Ze worden afgewisseld of behangen met een afbeelding van één of twee muren volledig.
 • Combinatie van schilderijen met verschillende patronen. Een dergelijke gedurfde combinatie draagt ​​bij aan een zeer dynamisch en helder interieur en is alleen geschikt voor ruime hallen. Ziet er geweldig uit, met behang met smalle en brede strepen, strepen en bloemmotief, of vergelijkbaar groot en klein patroon. Om dergelijke combinaties te laten werken aan de situatie, moet men een goede smaak of professionele vaardigheden hebben, dus gebruik ze met de nodige voorzichtigheid.
 • Decoratie van muren met monofone doeken in verschillende kleuren. Deze manier van verbinden in een interieur met diverse achtergronden is geschikt voor kleine hallen. Het is vergelijkbaar met de ontwerptechniek, waar we in het begin over gesproken hebben - het combineren van de doeken van één palet met overgangen van donkere naar lichtere.

Gewoonlijk worden niet meer dan 2-3 soorten achtergronden van actieve en neutrale kleuren gebruikt en, afhankelijk van hun verzadiging, wordt een dynamisch of stil interieurontwerp gemaakt.

Technieken voor het lijmen van behang voor de hal

Horizontale combinatie. Deze ontwerptechniek vergroot de wanden visueel en is het meest geschikt voor ruimtes met de juiste geometrische vorm, zonder nissen en erkers. Het onderste deel is meestal gemaakt met een hoogte van 120-130 cm en de plaats van de horizontale verbinding is gevormd met een papieren rand of een vorm van polyurethaan.

Tegelijkertijd heeft het de voorkeur om donkerder en meer licht behang aan de onderkant te plaatsen. De keuze van hun kleuren hangt af van het algemene concept van het interieur. Het kunnen gestreepte en gedessineerde doeken zijn, monochroom en met een patroon, evenals combinaties van doeken van verschillende tinten van dezelfde kleur.

Onlangs is een andere methode van horizontale combinatie gebruikt, waarbij de banen langs de gehele hoogte van de wanden evenwijdig aan de vloer alterneren. Maar deze combinatie is alleen geschikt voor hallen met hoge plafonds, waardoor ze visueel lager worden.

Verticale combinatie. Verticale lijmtechniek verhoogt de plafonds visueel. Het is geschikt voor kamers van elke grootte en geometrische vorm en wordt veel vaker gebruikt dan horizontaal.

Kleurencombinaties van partnerbehang bij het gebruik van dit type lijmen kunnen ook elk zijn. Het belangrijkste is dat ze harmonieus in de situatie passen. Meestal worden ze geselecteerd in hetzelfde bereik van verschillende tinten, contrasterende kleuren of combineren ze effen en bedrukte doeken.

Ze worden gelijmd, afwisselend één voor één, in paren of versieren een of twee wanden met hetzelfde type behang volledig. De breedte hoeft echter niet hetzelfde te zijn.

Plakken met inserts. De muren in de hal, die op deze manier zijn ingericht, zien er altijd zeer elegant en plechtig uit. Voor een dergelijke techniek is de beste combinatie een effen en gestructureerd behang met één kleur en een prachtig gedenkwaardig patroon. Ten eerste zijn de muren versierd met gladde monofonische doeken.

Vervolgens worden er rechthoekige, vierkante of gebogen inzetstukken geplakt, gesneden uit het gestructureerde behang met een afbeelding. Om het ontwerp nog eleganter te maken, zijn de inserts ingesloten in het kader van het vormen van decoratieve rails.

Wanneer je het hebt over manieren om gecombineerde achtergronden te plakken, vermeld dan vaak een andere interessante techniek: patchwork. Het doet enigszins denken aan patchwork - een populair textielmozaïek dat wordt gebruikt voor het maken van dekens en wandpanelen.

In dit geval zijn de muren versierd met behang, eerder in stukken gesneden, meestal vierkant of rechthoekig. Dit ontwerp ziet er erg leuk en gezellig uit, maar is meer geschikt voor de hal, maar voor de kinderkamer of slaapkamer.

 • Wees niet bang voor felle kleuren. Ze helpen de omgeving levendigheid en dynamiek te geven. En als je niet zeker bent van de juiste keuze, maak het basiswit dan wit. Dit is een win-winoptie, die in overeenstemming is met het volledige kleurenpalet.
 • Idealiter zou het ontwerp van de wanden in de kamer zowel lichte als pastelkleuren moeten omvatten, bijvoorbeeld zwart en wit, wit met blauw, groen met crème, roze met paars, goud met bruin. Dergelijke combinaties zorgen voor een kleurbalans en zien er bij elke verlichting mooi en harmonieus uit.

Achtergrond voor de hal kopen, vooral gecombineerd - de taak is niet eenvoudig. Gelukkig wordt het gefaciliteerd door een breed en constant bijgewerkt assortiment van deze categorie afwerkingsmaterialen.

Bovendien hebben alle grote fabrikanten hun eigen online portals, waar elk type achtergrond goed kan worden bekeken op het computerscherm en kan worden gekozen in een ontspannen thuisomgeving. En het gevoel voor stijl, uw eigen voorkeuren en goede smaak zullen u noodzakelijkerwijs de perfecte combinatie voor uw kamer opleveren.

Gedetailleerde analyse, beschrijving van voordelen en vergelijking van verschillende soorten behang.

Bereid tientallen nieuwe ideeën en foto's voor voor het versieren van de muren in uw gast, en meerdere.

Wil je weten welke wallpaper-modellen er vandaag in de mode zijn? Lees onze gedetailleerde beoordeling van de nieuwste mode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 4 =