Overalls voor poppen patroon

Kleding voor poppen

Kleding voor poppen van elke groei met hun eigen handen

Navigatie op records

Hallo, beste gast en liefhebber van poppen. In de herfst maakte ik een rode overall voor Bonechka. Ik bied je om een ​​overall voor een pop te naaien elke hoogte, omdat u zelf een patroon van overalls kunt maken.

Als je een broekpatroon en een patroon van een jurk of een jas voor een pop hebt, dan kun je elke overall naaien voor de herfst of winter, elke zomeroverall voor een pop of voor een klein kind. Hiervoor is het nodig om twee patronen langs de taillelijn te verbinden - het patroon van de overalls is klaar!

Naai overalls voor poppen niet erg moeilijk, maar een kleine ervaring in de naaibusiness is nog steeds wenselijk, zodat dit werk niet veel problemen opleverde.

De kraag is gemaakt van Baby Born, 43 cm hoog, gemaakt van stof op een synthetisch schuim, zonder voering, met een rits vooraan, met een capuchon, het is versierd met applique en lederen vlecht.

Ik was van plan om een ​​overall met een voering te naaien, maar met een voering trekt hij een pop erg hard aan, dus ik weigerde dit idee. Een stuk stof dat ik speciaal voor dit geheel in de winkel heb gekocht, het was klein, alle patronen erop pasten niet, dus maakte ik de kap uit 3 delen. de patronen van de pet met oren gebruiken.

Patronen worden gegeven voor een jumpsuit bestaande uit 8 delen: 2 overbrengingsdelen, 2 delen van de rugleuning, 2 delen met huls, 2 kapdetails (op de foto de kap van 3 delen). Voor de kap nam ik een badstof badjas patroon, maar veranderde het een beetje (rode lijnen), omdat het gewaad is ingepakt, en daarom breder dan in de voorkant van de overalls met een rits.

Om afzonderlijk 1 patroon van overdracht, 1 patroon van rug en 2 patronen van broeken uit te knippen (één met obtachin, een andere zonder obtachiny). Verbind het patroon en het patroon van de broek met de haaknaald, het patroon van de rug en het patroon van de broek zonder het nietje, en lijm deze samen met plakband langs de punten A en B. Obstanachina op een broek voor een bliksem gebeurt alleen vooraan.

Natuurlijk was het makkelijker voor mij om een ​​kant-en-klaar patroon te tekenen, het is veel gemakkelijker om één patroon uit te knippen, maar ik wilde de beginners echt laten zien dat je met behulp van modelleren wonderen kunt doen en met heel weinig patronen zeer verschillende outfits kunt naaien voor poppen en voor kinderen.

 1. Vouw de stof met de voorkant naar beneden op de deelthread.
 2. Leg de patronen op de stof en let op de richting van de gedeelde draad. Op de tekening van de mouw is aangegeven, op de patronen van de transmissie en de rugleuning gaat langs de lijn van het midden. Op de motorkap - langs de transmissielijn.
 3. Schaaf patronen met textielpennen.
 4. Omcirkel de delen langs de contour en vervolgens met de correctie voor verwerking. De vergoeding voor het verwerken van de onderkant van een broek en mouwen is als volgt:
 5. Knip de details uit.
 6. Verwijder de patronen uit de delen.
 7. Markeer op de mouw de middellijn met een potlood of maak een kleine inkeping met een schaar.

HOE SOMMIGE DUPLEX COMBINESON

 1. Veeg en naai de schoudernaden.
 2. Naai de onderkant van de mouw met de hand of naai hem op de machine.
 3. Plak de string op de mouw.
 4. Veeg en naai de mouwen, combineer de middellijn met de schoudernaad.
 5. Veeg en naai de overalls met een naad langs de lijnen van de mouw en de zijlijnen.
 6. Naai de onderkant van de broek.
 7. Tape de ene helft van de broek. Maar dit is voor mij gedaan, je kunt de vlecht niet dragen.
 8. Veeg en naai de naden.
 9. Veeg en naai de middelste naad op de romp.
 10. Veeg en plak in de rits. Hoe een ritssluiting te naaien, lees het naaien van een lange jurk voor een pop. De link wordt geopend in een ander venster, het is handig om te lezen.
 11. Veeg en naai twee delen van de kap. Misschien heb je 3 delen, zoals op een coverall voor mijn pop.
 12. Veeg de kap langs de transmissielijn. Zorg ervoor dat de overallslijn van de jumpsuit en de onderste lijn van de capuchon dezelfde lengte hebben, dat wil zeggen dat voor de kap een voortzetting van de rits is. Stik de kap langs de transmissielijn
 13. Veeg en naai de kap in de keel.
 14. Naai een driedimensionale applicatie.

Herfst algemeen voor een pop: 5 reacties

Tatjana, hallo! Vertel me, in welke schaal om patronen af ​​te drukken?

Tekeningen en foto's die ik op Google bewaar, worden op een onbegrijpelijke schaal aan de blog doorgegeven, dus voorlopig alleen tekenen. Ik hoop dat binnenkort foto's voor e-mail worden ondertekend. boek en schijf. Daar zullen de tekeningen op ware grootte zijn.

Hallo Zeer geholpen uw site. Lange tijd werd ik gekweld door de keuze van de schaal en de pers op de verzoeken van internet, maar ik moest mijn werk baseren op de normen - meer heb ik niet nodig. Ik merk het aan de combe: ik kreeg de overhand van de blouse - het armsgat van de mouw is kleiner dan de pellet, snijd het ergens 1 cm door. De motorkap bleek enorm te zijn, met een kale hoofdgolf die naar beneden viel 🙂 Maar mijn dochter houdt van 🙂

Anastasia, ik ben blij dat ik de patronen leuk vond. Het is raar, maar de kap kwam precies naar mijn pop. Het is mogelijk dat ik de verkeerde afmetingen in de tekening heb geplaatst.

Goede middag! Vertel me welke maat om een ​​stuk stof te kopen voor overalls? Bedankt.

Patronen voor "Baby Bona" op ware grootte: beschrijving, schema's en aanbevelingen

Het beste speelgoed voor een klein meisje is een pup. Hij helpt om het juiste gedragsmodel voor de jongere generatie te onderwijzen. Heb je veel van dezelfde poppen nodig? Ze nemen alleen ruimte in beslag en laten weinig ruimte voor verbeeldingskracht. De beste oplossing is één pop, maar met veel accessoires en kleding. Kleerkast voor de dochter van de baby is heel goed mogelijk om een ​​moeder te maken. Patronen voor Baby Bona op ware grootte hierin zullen haar helpen.

Kleding voor poppen is een belangrijk onderdeel van het spel. De meest populaire pups zijn nu Baby Bean en Baby Anabel. Beide poppen zijn interactief, maar ze hebben een andere reeks functies. Voor het naaien van kleding zijn de afmetingen veel belangrijker. De hoogte van Bebi Bona is 43 cm, Anabel is 3 cm groter. Ondanks het kleine hoogteverschil, verschillen de patronen van de Baby Baby- en Anabel-kleding niet, en passen de kleren bij beide poppen.

Er is nog een belangrijk kenmerk voor naaien. Het lichaam van Bebi Bona is van plastic, dus elke kleding zal het doen. Anabel heeft een zacht gevuld lichaam, zodat ze geen lichaam en eenvoudig slipje past. Laat Anabel er niet hetzelfde uitzien, dus is het onder overalls of overalls met stropdassen noodzakelijk om een ​​blouse of t-shirt aan te brengen.

Het patroon van slipjes voor Baby Born-poppen is een van de eenvoudigste. We knippen 4 identieke onderdelen uit en voeren alle naden uit. In het bovenste deel plaatsen we het elastiek, je kunt ze op de bodem, in elke poot invoegen.

Het basismodel kan enigszins worden verbeterd. Patronen voor het voorste deel verlengen met 1,5 cm, hierdoor maken we in de buurt van de kniebocht een kleine plooi. Dergelijke slipjes zien er natuurlijk en stijlvol uit. Om een ​​gewone broek in een broek te veranderen, naaien we zakken en voeren we een extra lijn uit aan de zijkant om de illusie te creëren van een dichte stof.

De meest populaire kleding voor een baby is een jumpsuit, en natuurlijk kan een pop niet zonder. Op het patroon is er geen rekening gehouden met de naden, daarom moet u na het overbrengen naar de stof aan elke kant 1 cm toevoegen op de plaats waar de sluiting - 15 mm wordt bevestigd.

Om het patroon voor Baby Beaune in volledige grootte te vertalen, moet u het van de maatpop verwijderen en de afbeelding op het scherm vergroten tot de gewenste waarde. Als u een warme overall wilt naaien, uit een zeer dik of gewatteerd materiaal, moet het patroon iets meer worden gemaakt, rekening houdend met de dikte van het materiaal.

Eerst voeren we alle naden uit, de laatste stap is het naaien van de sluiting. Het kan van alles zijn: bliksem, klittenband, knopen, klassieke knoppen. Bovendien kunt u het product versieren met borduurwerk, stoffen, verschillende strepen en linten.

Raspashonka - een van de eenvoudigste elementen in de kast. Het volstaat om de zijnaden uit te voeren en de randen te verwerken en het product is klaar. Ondanks de eenvoud zijn er veel opties: een korte mouw, een lange, bedekkende vingers.

Het patroon van de lendenen is gemakkelijk aan te passen en naait een blouse, t-shirt. U kunt alle aanvullende items en decoraties gebruiken. Als je de mouwen naar de onderkant uitzet en de elastiekjes erin doet, krijg je een slimme blouse.

Als de jongen alleen slipje en blouses draagt, zal de garderobe van het poppenmeisje veel diverser zijn. Neem bijvoorbeeld een mooie reeks sarafan en een broek. Patronen voor Baby Bona op ware grootte zullen hem helpen naaien.

Pantalons worden op dezelfde manier genaaid als een broek, alleen korter en breder. De extra breedte stelt je in staat om prachtige builds te maken. Het elastiek moet 12 mm vanaf de rand worden genaaid om prachtige ruches te maken. Nog mooiere broeken zien eruit met een veter aan de rand.

Om een ​​sarafan te naaien, voeren we eerst zijnaden uit. Bodem en armsgaten worden gemalen door een schuine bak. Het spek wordt niet afgesneden van de nek, maar wordt verder genaaid en passeert de snaren. Niet iedereen kan alleen een schuine snavel maken, deze klus is bewerkelijk en delicaat, dus het is gemakkelijker om een ​​kant-en-klare versie te kopen. Het kostuum kan op deze manier worden gekleed of worden aangevuld met een blouse onder een zonnejurk. Dat is klaar kleding voor Baby Bona-meisjes. Patronen kunnen naar eigen goeddunken worden aangevuld en aangepast.

Je kunt niet alleen kleding in je eentje naaien, maar ook schoenen. Om patronen voor Baby Bona op ware grootte te maken, kunt u eenvoudig een voet op het scherm bevestigen en de grootte van de foto aanpassen, rekening houdend met de naden.

Het belangrijkste materiaal kan worden gevoeld, leer of kunstleer. Aan de bovenkant van de achterkant naaien we de katoenen voering met behulp van een verborgen naad. Wanneer de schoenen versleten zijn, is de voering praktisch onzichtbaar, maar het zal gemakkelijker aan te passen zijn, en op de plank zien de schoenen er veel esthetisch uit.

Het neusgedeelte is versierd met borduurwerk, kralen of applique. Bevestiging kan dienen als satijnen linten, veters, linten. De belangrijkste naad is recht aan de voorkant. U kunt de riemen vervangen door aan één kant een riem uit één stuk te maken en aan de andere kant kan een knop of haak worden bevestigd.

Je kunt kleding voor kleding kopen of je kunt oude kinderkleding gebruiken. Besparen op kwaliteit is het niet waard, want meisjes hebben veel contact met het speelgoed en natuurlijke stoffen zijn veel leuker. De voordelen van knippen uit kinderkleding is dat u kant-en-klare foto's kunt gebruiken, het resultaat is niet te onderscheiden van industriële pakken.

Als de pop is ontworpen voor een klein meisje, is het de moeite waard om kleine elementen te vermijden: knopen, kralen, strass-steentjes, pailletten. Kinderen scheuren deze details vaak weg en er is een mogelijkheid tot slikken. Dergelijke sieraden mogen niet worden gebruikt tot 3 jaar.

Om kleding voor poppen te naaien, kunt u patronen voor kinderkleding gebruiken. Ze moeten iets worden verkleind, in overeenstemming met de normen van de pop, en zelfs worden vereenvoudigd. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de pop zich comfortabel voelt, dus je kunt extra darts en andere kleine knipelementen verwijderen.

De herziening van de patronen van kleding voor Baby Bona stelt u in staat om een ​​uitgebreide garderobe te creëren. Basismodellen kunnen eenvoudig worden aangevuld of iets worden gewijzigd en er wordt een nieuwe snede verkregen. Meisjes houden er altijd van om voor hun poppen te zorgen, en mooie kleding zal helpen om goede smaak in te druppelen en variatie aan het spel te geven.

Masterclass over het aanpassen van een overall voor een pop Baby Born.

Lopen is zo noodzakelijk voor een kleine pop. In het koele seizoen zonder warme kleren kan hij niet doen! Overalls kunnen de baby beschermen tegen de priemende wind en koud weer. Helder en kleurrijk, hij zal elk meisje leuk vinden en past bij alle poppen, waarvan de groei varieert van 38 tot 42 cm. Dankzij twee gespen "ritssluitingen "aan de voorkant, de overall is gemakkelijk op de pop te leggen. De kap wordt strak over het hoofd aangetrokken met behulp van sloten. En de mouwen en het slipje houden stevig vast aan de handvatten en benen met behulp van elastiekjes.

Geschatte productietijd: 2 uur en 30 minuten.

 • Bolognese stof 42 x 95 cm;
 • koord 50 cm;
 • begrenzers - 2 stuks;
 • fixatieven - 2 stuks;
 • Ondergoed van 50 cm;
 • draad onder de kleur;
 • kleermakers krijt;
 • centimeter tape of liniaal.

Download en print hier het omslagpatroon voor de Baby Born-pop. Om ervoor te zorgen dat de grootte van het patroon op ware grootte is, moet u het selectievakje op het tabblad Opties wissen "op paginagrootte". Alle belangrijke steken (behalve naden "in het subpatroon 9quot;) zijn gemaakt op een afstand van 1 cm.

1. We plakken de patronen volgens het schema.

2. We verplaatsen de patronen van overalls naar de stof, waarbij er voor elke snede van alle details 1 cm ruimte overblijft.

Details: 1 - Rugleuning (1 st.);

2 - Zijkant overzetstuk (2 st.);

3 - Basis transmissiedeel (1 stuk);

4 - Capuchon (1 stuk met een vouw);

6 - Het onderste deel van de transmissie (2 st.).

We verwijderen extra details:

7 - Plank 28 x 5 cm (2 st.).

3. Breng de helft van het ritsvlak aan op de voorkant van de binnensecties van de zijdelen van de overdracht, leg de naad. Aan de voorkant van de zijsecties van het hoofdgedeelte, verplaatsen we eerst de latten die in de helft zijn gevouwen van binnen naar buiten, vervolgens de ritssluiting naar beneden gericht, de naden gelegd.

4. We doen de bliksem, voeren het stiksel uit.

5. Aan de voorzijde van de onderste delen van het hoofdgedeelte plaatsen we de onderste delen naar beneden en leggen een naad. We buigen de onderste delen van de versnelling en voeren het stiksel uit.

6. Vouw de achterkant en voor de zijkanten naar binnen, maak schoudernaden.

7. Plaats de ogen op de kap op de markeringen.

8. Voer darts op de motorkap uit. Vouw het kapdetail met de voorkant naar beneden en leg de verbindingsnaad op de bovenste snit.

9. Vouw de open rand van de kap 2 cm op, maak de zoom.

10. Aan de voorkant van de nek van de rugleuning en de zijkanten plaatsen we de kap face-to-face, waarbij het midden van de kap en de achterkant wordt gecombineerd. Het kapgedeelte moet de ritsen bedekken. We voeren de naad uit.

11. We draaien de motorkap en voeren de stiksels uit vanaf de achter- en zijkanten van de versnelling.

12. Aan de voorkant van het armsgat van de rugleuning en de zijkanten plaatsen we de hoes verticaal, waarbij het midden van de hoes met de schoudernaad wordt gecombineerd en een lijn wordt gelegd.

13. Vouw het onderste deel van de mouw 1,5 cm op, plaats een elastische band met een lengte van 11 cm en bevestig de uiteinden met pinnen.

14. Vouw de details van de mouw, de achterkant en de voorpanden naar binnen, leg een lijn op de mouw en voer een zijnaad uit.

15. Vouw het onderste gedeelte van de broek 1,5 cm op, leg de naad. We plaatsen een 14 cm lange elastische band en maken de uiteinden vast met pennen.

16. Vouw de details van het tandwiel en de ruggen samen met de binnenzijden, voer de pasverbinding zo dicht mogelijk bij de snede uit (5 mm).

17. We blijken de overall te hebben, we buigen het bovenste deel van het hoofddeel van de transmissie 1 cm, we maken de naad.

17. Steek het snoer in, rijg de grendels en de eindstukken.

Overalls voor Baby Born pop is klaar!

Wij bieden u om kennis te maken met andere interessante masterclasses:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

46 − 37 =