Combinatie van het behang in de hal

Gecombineerd behang in Hall 2018: foto's, design en variëteiten

Gecombineerde achtergronden worden tegenwoordig op grote schaal gebruikt, waardoor een zeer effectief en trendy interieur ontstaat. Het combineren van achtergronden in de kamer is een serieus probleem, dat met speciale aandacht moet worden benaderd. De kamer is ontworpen voor gasten. In dit opzicht zou de atmosfeer speciaal moeten heersen. Daarom moet je goed nadenken en een kleurenpallet van behang kiezen dat de muren zal versieren. Reparatie of renovatie van de kamer - de procedure is vrij duur. Met behulp van eenvoudige combinaties van behang kun je niet alleen geld besparen, bijvoorbeeld duur aanschaffen voor de prijs van schilderijen, maar ook een chique stop maken in de hal.

Dankzij visuele effecten kunnen ruimten groter worden. Als u een achtergrond van lichte tinten plakt in een lange, rechthoekige ruimte op lange wanden en donkere tinten op 2-3 tinten, dan ziet de ruimte er breder uit.

Gecombineerd behang voor het publiek: mode 2018

In het ontwerp van de woonkamer speelt de muur een belangrijke rol. Het gecombineerde behang in de kamer benadrukt het interieur, maakt het ontwerp modern en stijlvol. De juistheid van het ontwerp hangt af van de combinatie van kleurcombinaties en verschillende soorten texturen op de muren. Correcte combinatie zal helpen om de grenzen van de ruimte visueel uit te breiden, het onderwerp en de richting te benadrukken.

De combinatie omvat niet het gebruik van slechts 2-3 tinten. U kunt verschillende soorten achtergronden combineren, terwijl ze maar 1-2 tonen kunnen verschillen

Er zijn dergelijke combinaties van behang voor de hal in 2018:

 • Verticaal ontwerp;
 • Horizontaal ontwerp;
 • Patchwork ontwerp.

Correct gecombineerde verschillende verticale stroken verhogen visueel de ruimte en verlengen de hoogte van de kamer. Trouwens - je kunt bands niet combineren met heldere, grote patronen of tekeningen. Het ziet er niet erg extravagant uit.

Horizontale strepen worden niet gecombineerd met alle tekeningen. Maar houten panelen - perfect geschikt voor deze geometrie en zorgt voor een uitstekend ontwerp.

In 2018 combineerde de mode patchworkcombinaties. Met behulp van afzonderlijke stukken behang of stof kunt u binnenpanelen combineren, nissen toewijzen, ramen en deuren worden ingelijst. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven zodat de kamer er niet uitziet als een zigeunerhuis

Technieken voor het combineren van achtergronden zijn onmisbaar in een ruimte met een onregelmatige vorm, of er is een nis of richel in. Om de nis visueel dieper te maken, is het noodzakelijk om behang met donkere tinten in dit gebied te plakken.

Ook modieus zijn in 2018 behang. Watervallen, abstractie, foto's van de metropolen in de nacht verlaten het modieuze voetstuk niet voor meer dan 50 jaar en verbeteren elk jaar. Zwart-witfoto's van de nacht Manhattan kan perfect worden aangevuld met effen beige of perzikbehang.

Een van de meest interessante recepties voor de klassieke stijl is een kleine vierkante of rechthoekige snit van behang met ornament, ingelijst in een frame, zoals een foto. De combinatie met horizontaal behang in het onderste deel van de muur maakt de zaal echt aristocratisch.

Selecteer de schilderijen moeten gebaseerd zijn op het thema van het interieur

En ten slotte is de trend van 2018 een 3D-achtergrond. Met hun hulp kunt u zelfs een kleine kamer in het gebied aanzienlijk vergroten. Je kunt 3D-tekeningen plakken, die spectaculaire schilderachtige plekjes laten zien en combineren met monofonische doeken. In dit geval zal een van de bezoekers van de woonkamer de smaak van de eigenaar van het appartement en de originaliteit opmerken.

Hoe mooi om het behang in de hal te combineren: creatief interieur

Een belangrijke factor bij het combineren en kiezen van behang voor de hal is milieuvriendelijkheid. De woonkamer is een verzamelplaats voor mensen, dus het moet zo verzadigd mogelijk zijn met zuurstof. Voor de woonkamer moet u linnengoed kiezen dat geen agressieve chemische elementen bevat. Het is ook belangrijk dat het behang luchtdicht is en vrij is van schadelijke onzuiverheden.

Papierbehang voor een lage prijs en redelijk milieuvriendelijk. Maar dit soort doek heeft één nadeel - kortstondig en onstabiel voor ultraviolette stralen.

Vinylbehang is praktischer. Ze zijn duurzaam en helpen om ongelijke zones op de muren te verbergen. De kleurenschaal is vrij breed, maar er is ook een nadeel: het behang laat geen lucht door.

Flizeline behang - compact en duurzaam. Ze branden niet in de zon, ze zijn niet bang voor vocht en ze kunnen ook opnieuw worden geverfd

Folie wallpapers zijn geweldig voor klassieke, moderne interieuroplossingen. Verbeter de geluidsisolatie en bescherm de muren tegen schadelijke straling. Blijf koel in de zomer en warm in de winterdagen.

Textielbehang zorgt voor een luxueuze en gezellige sfeer in de hal. Bovendien zien ze er prachtig uit, deze wallpapers zijn bestand tegen vervuiling en burn-out. Alle bovenstaande soorten behang kunnen worden gecombineerd.

Enkele regels, voor een mooie combinatie in 2018:

 1. Voor een grote en ruime hal kunt u kiezen voor rijke en heldere kleuren;
 2. In een kleine woonkamer is het beter om behang met pasteltinten in combinatie met Japanse abstractie of geometrische grote figuren te plakken;
 3. In de hal, die aan de noordkant ligt, zijn warmere tinten meer geschikt, in de zuidelijke kamers - koele kleuren;
 4. Als u een permanente sfeer van de vakantie wilt creëren, kunt u beter gouden, parelmoer behang gebruiken.

Hoe wallpaper van twee kleuren in de hal plakken (video)

Een selectie van behang voor de hal: gecombineerde variaties

De meest succesvolle en veelzijdig ontwerp voor de zaal - de combinatie van beige en bruin, olijf en oranje, bordeaux en roze, groen en geel, blauw en wit, paars en grijs, paars en zilver tinten.

Bovendien zien ze er in sommige gevallen idealiter hetzelfde uit, monofoon behang, verschillend in één toon. Opties voor combineren kunnen zelf verschijnen, of de foto's bekijken die al door ontwerpers zijn gemaakt.

Om helderheid en individualiteit in het interieur van de kamer te bereiken, moet u op verschillende kleurcategorieën letten

De hoofdregel hierbij is dat u niet meer dan 3 verzadigde, heldere kleuren tegelijk hoeft toe te passen. En als de 2 kleuren - helder zijn, dan moet de derde noodzakelijkerwijs neutraal zijn.

Prachtig uitziende combinaties van glanzend behang met mat, ruw en zacht.

Trend van 2018 - tekeningen en foto's. De meest trendy trends van 2018 zijn een abstractie met geometrische figuren, patronen en strepen. Wanneer de muren horizontaal zijn gescheiden, moet het bovenste gedeelte worden geplakt met strepen en het onderste gedeelte met monofonisch behang.

Ontwerp in dit geval kan worden benadrukt door prachtige panelen.

Heel vaak wordt voor de creatie van moderne interieurs de zogenaamde accentwandtechniek gebruikt, die overigens ook in 2018 relevant zal zijn. Met behulp van deze techniek wordt een focus gecreëerd in de hal op een bepaalde zone. Om de accentmuur in de kamer te bepalen, is het voldoende om met hun ogen te kijken naar welke muur ze het meest geplaatst zijn.

Kies een achtergrond voor de accentmuur die u contrasteert, helder, bij voorkeur met patronen of behang. In dit geval zijn alle andere wanden bedekt met een maximaal neutrale, monofone kleur

Deze versieringswijze kan niet alleen in de hal, maar ook in elke kamer worden toegepast. Het is de accentuering van één muur waarmee u aanzienlijk geld kunt besparen, omdat dure en opvallende doeken zich alleen op een van de muren of op kleine delen ervan bevinden.

Hoe de hal met ander behang te plakken: ideeën en methoden voor de uitvoering ervan

Het belangrijkste bij het combineren van achtergronden is de juiste materiaalkeuze. De specificiteit van de combinatie wijkt af van de standaard verlijming.

Het behang moet dezelfde structuur hebben. Dit voorkomt problemen bij het lijmen en maskeren van zichtbare naden vanwege de verschillende dikte en structuur van het canvas.

Het is onaanvaardbaar om verschillende soorten schilderijen met decoratieve effecten te gebruiken - pakkende patronen, aangevuld met overloopeffect, behang met een groot reliëfpatroon

Met behulp van gecombineerd behang, kunt u een exclusief interieur creëren.

Het maakt niet uit waar het de bedoeling is om een ​​gecombineerd ontwerp te maken - in een Chroesjtsjov, een studio-appartement of een landhuis. Met goed gekozen combinatie van behang in de kamer, kunt u de ruimte uit te breiden, verdeel het werkgebied en recreatiegebied, om de nadruk te maken op styling, wijzigt u de hoeveelheid ruimte aan de onregelmatigheden van de muren te verbergen, benadrukken de voordelen van de kamer. Bovendien helpt het gecombineerde interieur om aanzienlijk te besparen. Bij kortingen kunt u de overblijfselen van geschikte tinten dure schilderijen kopen en de kamer chic maken.

Hoe wallpaper correct te combineren (video)

De originele combinatie van behang in de hal

Er moet aan worden herinnerd dat voor de juiste combinatie en selectie van achtergronden in de hal de aanmaak van een voorlopig project nodig is. Om een ​​ontwerp te maken, moet u eerst de hoofdtoon van de muren in de kamer bepalen en pas daarna andere tinten selecteren.

De hoofdtoon kan worden gecombineerd of lichter zijn dan interieurartikelen - meubels, kussens, kroonluchters, lampen, gordijnen

Het is beter om een ​​gecombineerd ontwerp te ontwikkelen nadat meubels en interieurartikelen zijn gekozen, omdat het in dit geval de belangrijkste taak is om de originaliteit van de situatie te benadrukken.

Gecombineerd behang in de hal: modetrends 2018

Trends in 2018 - een verscheidenheid aan patronen op behang, borduurwerk en reliëfoppervlak. Dergelijke combinaties passen perfect in zowel modern als klassiek interieur.

Het ontwerp zorgt voor de decoratie van muren in zachte pastelkleuren of helder. Verlaat het modieuze voetstuk niet in Chinese / Japanse karakters uit 2018

Zeer populair in 2018 prints met vegetatie. Een verplichte voorwaarde is een combinatie van matte of reliëfschilderijen.

Gecombineerde achtergrond voor het publiek: 39 opties (video)

Onder zo'n variëteit, is het belangrijkste niet om een ​​fout te maken in de keuze. Denk aan het ontwerp van de kamer en voer het uit!

Gecombineerd behang voor de hal: hoe ontwerp je de ruimte op een originele manier?

Een nobele combinatie van een tweed-patroon en een groot bloemmotief omlijst met lijstwerk

De woonkamer (of zoals we vaker worden genoemd - de hal) is de hoofdruimte in het appartement of huis. Het moet een originele, maar tegelijkertijd representatieve en rijke decoratie hebben, omdat het familieleden en vrienden ontvangt, vieringen organiseert, familiefeesten viert. Daarom is een uitstekende manier om de originele wanden in de woonkamer te ontwerpen, verschillende combinaties van behang.

Het invoegen van de achtergrond identificeert het werkgebied

Hetzelfde grijsblauwe kleurenschema en absoluut verschillende motieven van het patroon

Stijl 50's: behang met een klein, niet-schreeuwend geometrisch patroon aan één muur maakt de kamer niet eentonig

Een tekening op een van de muren vormt een aanvulling op een vergelijkbaar patroon op het tapijt

Lichte kamer voor een tiener met positief behang; Een andere muur - met een nauwelijks merkbaar figuur vanwege de lichte buurt

Een klassieke oplossing, wanneer de bovenste en onderste delen van de muur van kleur verschillen, en tussen deze - de rand. Dit is een traditionele techniek die wordt gebruikt voor het inrichten van interieurs in klassieke, Victoriaanse en Engelse stijl. Recentelijk is het enigszins zijn relevantie verloren, omdat horizontale combinatie onvrijwillige associaties met openbare instellingen veroorzaakt. Plus - deze methode is niet erg geschikt voor onze appartementen met lage plafonds - horizontale verdeling verlaagt visueel enigszins de plafondlijn.

Groen vliesbehang: een geslaagde combinatie in de horizontale (wandversiering)

De gemeenschappelijke lijn wordt gewoonlijk op twee manieren gedefinieerd:

 • aan de horizon van de deuropening of de horizon van de kast - dit is als de verbindingslijn bovenaan is gepland
 • aan de horizon van de vensterbank of als alternatief op het bovenste punt van het aangrenzende meubilair (ladekast, rug van stoelen en stoelen), maar zodat de verbindingslijn het meubilair niet kruist, als de verbindingslijn onderaan gepland is

Onder het niveau van de tafel - praktische schilderij van de muren, boven, gescheiden door het behang

Lichtgrijze strepen en patronen op de scheidingswanden van de woonkamer

Een pakkende combinatie van damastpatroon en donkergrijze en rode kleuren

De afwisseling van verticale banden wordt hoofdzakelijk gebruikt om twee problemen op te lossen - visueel het lage plafond "heffen" of een te lange muur inkorten. Het is niet raadzaam om de afwisseling te gebruiken op plaatsen waar de muur strak is bedekt met meubels - er zal gewoon een overvloed aan wandeffecten zijn.

Tip! Het volledige effect van het combineren van verticale banden komt tot uiting bij het gebruik van contrasterende kleuren.

Stroken van niet-geweven deklaag met gouden tint op de muur met een deuropening

Stripwissel betekent niet dat het behang in bochten wordt gecombineerd, op gelijke afstanden - de volgorde wordt bepaald door de taken die moeten worden opgelost:

 • een lange, vrij smalle ruimte waarin de ingang op een smalle muur - met deze opstelling van de deur verhoogt de ruimte bovendien visueel, die een soort gang wordt. Corrigeer de verhoudingen door, aan het eind van de kamer, op een lange muur te plaatsen, meerdere opvallende verticale strepen van behang. Als de deur relatief symmetrisch ten opzichte van de wanden is geplaatst, moet de strip symmetrisch worden geplaatst
 • als in het vorige geval de deuren enigszins zijn verplaatst naar een van de muren, dan moet de correctie asymmetrisch worden uitgevoerd. De nadruk ligt op de muur die meer zichtbaar is wanneer je binnenkomt. Er worden verschillende verticale stroken op aangebracht en de andere kant kan willekeurig worden gevormd

Klassieke patronen en minimalistische strepen

 • op de kruising van kleuren - de afwisseling van banden stelt u in staat om de overgang van de ene naar de andere kleur vloeiender te maken

Tip! De combinatie moet hetzelfde behang kiezen met dezelfde dikte en breedte, zodat ze gemakkelijker kunnen worden aangepast en de verbindingen ertussen nauwelijks merkbaar zijn

Verticale verdeling van behang in stroken

Correct gekozen ontwerp van gecombineerd behang voor de hal zal helpen bij het vervullen van de taak van zoneringsruimte, wat het mogelijk maakt om verschillende taken in het interieur op te lossen:

 • het is voordelig om het belangrijkste element van het interieur of meubilair te verduisteren en voor hem de meest winstgevende achtergrond te creëren. Dergelijke dingen lijken daarentegen bijzonder voordelig en representatief

Dezelfde achtergrondkleur, gecombineerd met de kleur van het meubilair, plus het accentpatroon

 • aanduiding van de grenzen van verschillende functionele gebieden, bijvoorbeeld scheiding van de eethoek van de woonkamer of aanduiding van het recreatiegebied
 • visueel verkorten van de lange muur - hiervoor is de muur verdeeld in secties, met decoratieve strepen aan beide zijden.

De combinatie van drie texturen - het belangrijkste behang, decoratieve plot en decor (stoepranden, lijstwerk), verplettert en vermindert visueel de lengte van de muur.

Isolatie van de haard behang strepen

Frivole inrichting van de kamer met roze en blauwe behang met flamingo's

Helder inzetstuk van behang in eenkamer appartement

De kleurtoewijzing van één muur - de bewerking is nogal riskant, vereist een evenwichtige professionele aanpak, maar in sommige gevallen nodig:

 • vierkant, een groot genoeg woonkamer, met minimale meubels. Om op de een of andere manier het gevoel van niet-gevulde ruimte te compenseren, kunt u een kleurvlek creëren door een of twee muren met een andere kleur
 • lichte, elegante meubels op een lichte achtergrond kunnen eenvoudig verloren gaan, zodat u één wand donker kunt uitkiezen, zodat op de achtergrond het meubilair bijzonder voordelig lijkt

Mysterieuze atmosfeer: gedempt violet en patroon met "Turkse komkommer"

Tip! Als je gegarandeerd de juiste muur wilt kiezen met een andere kleur, moet je behang gebruiken met hetzelfde patroon, maar met een andere achtergrond.

Fotobehang met een bibliotheek op een van de muren in de woonkamer

Een geanimeerd patroon met savanne dieren die de woonkamer scheidt van de gang met monofone oranje muren

Combinatie van witte en gouden en polyurethaan pilasters

Contrasterende zwart-wit behang op een muur

Gecombineerde behang en hal: opties met inserts

Behulpzaam! Decor van de kamer met hun eigen handen - decortechnieken, slaapkamerinrichting, ideeën voor de badkamer, kinderversiering

Inlijsten uit de behangfolie

De combinatie van behang dankzij een smalle verticale inleg en fotolijsten diversifieerde de grijze woonkamer

Deze versie van de combinatie van behang is eenvoudig decoratief en gebruikt het slechts voor één doel - om het interieur te versieren en te diversifiëren. Sommige voorbeelden van hoogwaardig behang in de uitvoering - al een artistiek element, dat is gewoon de prijs van hen is te belangrijk om ze over de muur te lijmen. Daarom kunnen ze worden gebruikt als inlegvellen, waarbij ze elk afzonderlijk worden ingekaderd met een lijst.

Inserts van lila behang, ingelijst met lijstwerk

Om de plaatsen te maken waar het behang het meest onzichtbare samenkomt, kunt u kiezen uit verschillende opties:

 • randlint - rechtvaardigt zichzelf volledig in het geval van papierbehang, met dezelfde dikte. In dit geval kan de scheidingslijn direct van bovenaf over het gewricht worden gelijmd. Lijn voor het label "sloof" een goed uitgerekt touw- of laserniveau. Vinyl behang - dikker, bovendien absorbeert hun vooroppervlak van de lijm niet. In dit geval is vinylbehang niet gelijmd aan het gewricht, maar laat het een opening tussen de twee, die 2-3 cm smaller moet zijn dan de verwachte bobbel. Hierna verslaat u de lijn van het lijmen zodat de afwerkband 1 - 1,5 cm overlapt met de randen van het behang dat moet worden samengevoegd. Hierna drukt u een metalen spatel aan op de onderste en bovenste randen van de stoeprand, drukt u stevig op de rand en wordt er met een administratief mes op gesneden. Hierna sluit de rol de verbinding af en verwijdert de restanten van het behang
 • gieten - zijn uitgesproken reliëf kan een sieraad worden voor een muur met het meest gewone ontwerp. Om de inserts van de achtergrond af te kanten en de naden te maskeren, kunt u een gebogen, convexe of vlakke lijst van hout, gips, polyurethaan of geëxpandeerd polystyreen gebruiken. De enige uitzondering is het behang van bamboe - voor hen alleen een speciale vorm van bamboe. In dit geval worden vormstukken gemaakt van polyurethaan en gips rechtstreeks aan de muur bevestigd, worden verbindingen shpaklyuyut en overschilderen, en pas dan het behang aan, waarbij het overschot van het kliermes wordt afgesneden. Zachte en lichtere vormstukken van geëxpandeerd polystyreen worden gebruikt waar ze niet door meubels kunnen worden beschadigd. Ze kunnen worden gemonteerd nadat het behang is geplakt, rechtstreeks op de voeg

Geel behang, gele lijst en lente bloemenpatroon

 • interieur stokbrood - kan polyurethaan of houten zijn. Het voordeel - het vereist geen verdere verwerking - schilderen. Afhankelijk van de behoefte kan deze worden geselecteerd - voor het ontwerpen van wisselplaten, kroonlijst of voor het maskeren van verbindingen

Interieur stokbrood gaat langs de rand van het behang

Kies een gecombineerd behang in de woonkamer? Originele ideeën kunnen op video worden geschat:

ABC van reparatie

We zullen het huis onafhankelijk van de fundering op het dak bouwen

Hoe behang voor de hal te kiezen en hoe ze te combineren. Gratis achtergronden 70 Foto's ontwerpen

De hal wordt vaak een van de hoofdruimten in elk huis of appartement genoemd. Tegelijkertijd is het ook het moeilijkst in termen van opstelling en ontwerp, omdat het te ontwerpen interieurontwerp geliefd en geschikt moet zijn voor alle leden van uw gezin! En toch moet deze kamer een rijke, originele decoratie hebben - het is immers in de hal dat gasten worden ontvangen, ze verzamelen zich met vrienden en familie, vieren familievakanties en vieringen. Daarom moeten de vragen over het kiezen van de stijl en het ontwerp van de kamer, en welk behang in de hal moet worden gekozen, serieus en verantwoordelijk worden genomen.

Behang in het interieur van de woonkamer. foto

Hoe kies je een achtergrond in de hal? Wat zijn de soorten achtergrond en wat zijn de voordelen van deze of gene optie? Wat zijn de meest modieuze trends in het verfraaien van woonkamers? Zijn er geheimen bij het kiezen en gebruiken van achtergronden die helpen om de ruimte visueel aan te passen? Laten we proberen deze vragen kort te beantwoorden.

Hoe gewoon behang kiezen voor de hal

Wanneer het tijd is om behang voor het publiek te kiezen en te kopen, zijn veel mensen letterlijk verloren in de keuze. Het blijkt dat we niet alleen een keuze moeten maken voor het ontwerp, de kleur en de textuur van de achtergrond, maar ook om het type achtergrond correct te kiezen. Als we het in het algemeen hebben over de classificatie, dan is alle bestaande achtergrond op de markt verdeeld in de volgende typen:

Paarse muren in de hal. foto Warm bruin behang voor het publiek. foto Zwart en wit behang in de hal. foto Klassieke achtergrondstijl. foto

Natuurlijk, elk van de soorten behang heeft zijn voor- en nadelen, gebruiksmogelijkheden, lijmen. Kennis van deze parameters zal toelaten om objectief en intelligente aanpak van de selectie van behang voor de kamer (woonkamer) en kies de optie die niet alleen geliefd u een tekening of kleuren, maar is het meest geschikt voor de toepassing.

Ook is het bij het selecteren van achtergronden voor de hal noodzakelijk om te bepalen met dergelijke parameters als:

 • kleur schaal;
 • solide behang zal worden met een foto;
 • de textuur van het behang;
 • de grootte van de kamer;
 • het niveau van natuurlijke verlichting van de woonkamer, enz.

Hoe wallpapers voor de hal te kiezen: basisregels en aanbevelingen

Om wat het behang in de lounge suit begrijpen en uitgegroeid tot een van de ornamenten van de ruimte in de toekomst, en wat niet en om te kunnen oriënteren in een grote verscheidenheid van behang op de markt, is het noodzakelijk om een ​​paar eenvoudige regels van de selectie te volgen:

 1. Bij het kiezen van behang moet u rekening houden met de parameters van de woonkamer (de hoogte van de plafonds, de breedte van de muren, de kwaliteit van de natuurlijke verlichting, enz.);
 2. Bij het kiezen van behang kleur voor de kamer moet rekening worden gehouden met niet alleen persoonlijke voorkeuren, maar ook aan welke kant is de woonkamer (voor de kamers aan de noord- en de oostzijde is het beter om warme en heldere tinten te kiezen voor de kamers van de zuidelijke en westelijke locaties kunt u kiezen uit een palet van koude kleuren);
 3. De keuze van de textuur en het materiaal (bijvoorbeeld de tussenvoeging van gouden draden zal de luxe en rijkdom van het ontwerp benadrukken);
 4. U moet beslissen over de algemene stijl van het inrichten van de kamer en de achtergrond en textuur van de achtergrond selecteren op basis van het algemene ontwerp- en ontwerpconcept.

Welk behang voor de hal. foto Fotobehang in de hal. Hoe te kiezen. foto Welk behang voor de hal. foto Fotobehang in de hal. Hoe te kiezen. foto

Modetrends in de wereld van behang voor de hal van 2014

Onder het assortiment van behang dat door de fabrikanten wordt aangeboden, zijn er de gebruikelijke, klassieke ontwerpopties en er zijn ook nieuwigheden. Als ik reparaties in de woonkamer doe, wil ik niet alleen een bijgewerkt, maar ook een trendy interieur krijgen. Ik vraag je de vraag, wat voor soort achtergrond voor het publiek is de meest modieuze?

Modieus behang voor de hal van 2014. Foto's

Het is nodig om niet bang te zijn en vrijmoedige modieuze trends te gebruiken bij het versieren van muren in de hal:

 • de combinatie van behang - "ja! 9raquo ;;
 • plantmotieven op de behangtekeningen zijn vandaag op het toppunt van populariteit;
 • verlies hun relevantie en geometrische motieven nog steeds niet in de tekeningen;
 • in de mode - zachte en rustige texturen, evenals vergulding en glans;
 • Wall paper kan ook worden gebruikt in decoratie, maar het betekent niet dat de hele muur in de woonkamer moet worden weggenomen, het is beter om de geselecteerde tekening correct in het ontwerp van de kamer te integreren.

Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto

Het combineren van het behang in de hal is een modieuze, moderne en effectieve manier!

Niemand zal ruzie maken met het feit dat het versieren van de muren in de hal en de woonkamer een belangrijke taak is. De mate van comfort en comfort, evenals de visuele perceptie van de kamer, hangt grotendeels af van hoe correct de muren zijn gemaakt. Vaker en meer, om dergelijke problemen op te lossen, wordt de methode van het combineren van behang van verschillende texturen en tekeningen gebruikt. Hoe het behang in de hal te combineren? we zullen proberen deze vraag te beantwoorden.

Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto

Er zijn de volgende soorten combinatie van behang bij het versieren van muren:

Hun bekwame en bekwame toepassing maakt het niet alleen mogelijk om het interieur te vernieuwen, maar ook om een ​​origineel, uniek ontwerp te creëren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je bij het nastreven van originaliteit de regels van esthetiek en gezond verstand niet mag vergeten!

Vinylbehang op een non-woven basis

Vinyl behang voor de muren van de hal is beter dan alle anderen. Ze hebben een groot aantal voordelen en de rijke uitstraling van de meeste modellen zorgt ervoor dat ze met succes kunnen worden gebruikt in woonkamers.

Een van de belangrijkste voordelen van deze achtergronden is dat ze een egaliserend effect hebben, waardoor ze met succes kunnen worden gebruikt als de wanden niet verschillen in een ideale vlakheid. Kleine deuken en overgangen verdwijnen onder het patroon en behang, visueel niet zichtbaar.

Dus, de voordelen van deze wallpapers:

 • Eenvoud van het werken met hen (in lijmen);
 • violet is een duurzaam materiaal, de basis van het behang is duurzamer;
 • De vinyl buitencoating van het behang is gemakkelijk vatbaar voor nat reinigen, het maakt kleine huishoudelijke vervuiling niet bang;
 • ze zien er spectaculair en rijk uit;
 • Niet doorbranden en hun uiterlijk niet veranderen gedurende vele jaren;
 • bestendigheid tegen schuren.

Nadelen van vinylbehang:

 • vinyl is een materiaal van kunstmatige oorsprong;
 • gebrek aan damp- en luchtdoorlatendheid van het materiaal;
 • misschien de aanwezigheid van een specifieke geur, die lange tijd in de kamer zal blijven, bedekt met dergelijk behang.

Het is in de staat kamers, met die in een normale woonwijk huis staat hal (woon) ruimte die volledig onthult het potentieel ontwerp van behang, het minimaliseren van alle bovengenoemde nadelen.

Verfris het interieur van de hal voor het schilderen. Dit is een speciaal soort behang, dat na het schilderen op de muren kan worden geverfd, en in de regel - meer dan eens. Een handige en praktische oplossing waarmee u de situatie in de kamer kunt wijzigen zonder de achtergrond te hoeven veranderen - u hoeft ze alleen in de gekozen kleur te schilderen. Het behang voor het schilderen is verdeeld in drie hoofdtypen:

Elk van deze opties heeft aanzienlijke verschillen in zowel de componenten die bij de vervaardiging worden gebruikt als de technologie voor verder gebruik. Ze hebben één ding gemeen: al deze achtergronden kunnen gemakkelijk worden geverfd, ze kunnen verschillende kleurencycli doorstaan.

Papierbehang wordt als een budgetoptie beschouwd, maar dit betekent niet dat dergelijke achtergronden geen aandacht verdienen. Moderne technologieën maken het mogelijk om papieren achtergronden te produceren die van hoge kwaliteit zijn, een mooie uitstraling hebben en een schat aan stijlvolle oplossingen bieden.

Er zijn verschillende soorten papierachtergronden:

 • glad;
 • dubbel gelaagd met reliëf;
 • Vochtbestendig (wasbaar);
 • gestructureerd;
 • geschuimd.

Deze soorten behang verschillen per productietechnologie, gebruikte componenten, maar het gemeenschappelijke is dat ze allemaal - met papieren basis.

De belangrijkste voordelen van papieren achtergronden zijn:

Een van de nadelen is:

 • Niet gebruiken in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid;
 • kwetsbaarheid;
 • hoge slijtage;
 • niet elastisch, heel gemakkelijk gescheurd;
 • veeleisende kwaliteit van muurnivellering;
 • vergroot fouten, verberg de gebreken van muren of plafond niet.

Behang voor het lijmen van de wanden van de hal

Steklooboi - een relatief nieuw en uniek in zijn soort wanddecoratiemateriaal, ideaal voor gebruik in woonkamers. Dit materiaal heeft echter ook een aantal tekortkomingen die u moet weten.

Jacquardglaswerk in de hal. foto

In de lijst met voordelen van glazen wanden:

 • elegant, stijlvol en respectvol uiterlijk;
 • duurzaamheid;
 • hoge sterkte en uithoudingsvermogen.

Samen met dit, merken we de tekortkomingen op:

 • veeleisende voorbereiding van muren voor het plakken;
 • de behoefte aan een speciale lijm voor behangen aan de muur;
 • hoge prijzen.

Een echt originele oplossing voor het inrichten van de woonkamer is textielbehang. ten eerste, het is heel ongebruikelijk en onconventioneel. ten tweede, een enorm aantal voordelen onderscheidt dit type behang van analogen, waarvan de milieuvriendelijkheid de belangrijkste is!

De lijst met voordelen omvat ook:

 • de mogelijkheid om textiel (textiel) behang van elke kleur en textuur te selecteren;
 • lange levensduur;
 • milieuvriendelijkheid en veiligheid.

Als we het hebben over de nadelen van deze optie, is het vermelden waard:

 • hoge prijs voor textielbehang;
 • instabiliteit tegen stof en vocht;
 • Specifieke vereisten voor het plakken van dergelijk behang.

Behanglijmen in de hal: basisregels

Hoe plak je behang in de hal? Er zijn een aantal eenvoudige, maar belangrijke regels waaraan moet worden voldaan bij het lijmen van behang op de muur. Dit zorgt voor de kwaliteit en duurzaamheid van het resultaat van het werk:

 1. Muren moeten worden ontdaan van oude coatings, stof en verontreinigingen;
 2. Indien mogelijk, wordt aanbevolen om het oppervlak van de wanden waterpas te maken, en ze te primen voordat ze worden behangen;
 3. Er moet de aanbevelingen van hechting, die betrekking hebben op de gekozen soort behang volgen (bijvoorbeeld papier wand bekleed met kleefstof, non-woven - nee, etc.);
 4. Eigentijds behang is meestal verlijmd op billen;
 5. Binnen één ruimte is het wenselijk om de muur binnen één dag te coaten;
 6. Wanneer de lijm en het behang droog zijn, is het raadzaam om de kamer niet te luchten.

Zoals u kunt zien, is behang een uitstekende optie voor het afwerken van wanden in woonruimten. Met betrekking tot de woonkamer - een manier om de schoonheid en originaliteit van de kamer te benadrukken, de rijkdom van de decoratie, de mogelijkheid om de kamer plechtigheid te geven.

Het belangrijkste is om serieus en op verantwoorde wijze de keuze van het behang te benaderen, de regels van hun combinatie te volgen en aan de muren te lijmen, en dan zal het resultaat jarenlang plezier hebben en zijn schoonheid en kwaliteit!

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

Het kiezen van een kleurenschema voor het behang voor de hal moet speciale aandacht krijgen. Immers, elke kleur heeft zijn invloed op de waarneming en, verkeerd gekozen, het is mogelijk om visueel de ruimte te veranderen of om het verblijf in de kamer niet erg gezellig te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

26 + = 29