Combinatie van achtergronden op de foto van de hal

Gecombineerd behang in de hal: nieuwigheden van design

De inrichting van de wanden in de hal met verschillende soorten behang is een zeer modieus ontwerp in 2017. Ze kunnen op zichzelf worden opgehaald en u kunt gebruikmaken van kant-en-klare ideeën, omdat collecties van twee of meer soorten behang voor bijpassende behangslingers vandaag worden geproduceerd door alle toonaangevende fabrikanten van afwerkingsmaterialen.

Het breedste assortiment kenmerkt zich door het ontwerp van het gecombineerde behang voor de hal: de architecturale kenmerken van zo'n multifunctionele ruimte laten het meest uiteenlopende gebruik toe van deze trendy manier om een ​​niet-triviaal interieur te creëren.

Waarom gecombineerde achtergronden zo populair zijn

Wanneer er een keuze is tussen hetzelfde type en gecombineerd behang voor de hal, wordt ontwerpers vaak aangeraden om de voorkeur te geven aan de tweede optie.

Dit is niet alleen het gevolg van het feit dat elk interieur met muren geplakt behang, die verschillen in kleur, patroon of textuur is fris, origineel en esthetisch aantrekkelijk, maar ook in de voor de hand liggende praktische voordelen van een dergelijke afwerking.

Het gebruik van gecombineerde achtergronden maakt het volgende mogelijk:

 • Verberg tekortkomingen en benadruk de waardigheid van het pand;
 • pas geometrische kenmerken van de lay-out aan;
 • Creëer interessante visuele effecten op muren;
 • om de ruimte in functionele zones te verdelen.

Met het oog op het ontwerp van de toekomstige gecombineerde behang voor de kamer goed te bepalen voordat je naar de winkel moet je een adequate beoordeling alle architectonische kenmerken van de kamer: de verlichting, plafondhoogte, de breedte van de muren, de locatie van de deur en raamopeningen, de aanwezigheid binnen de muren van niches en richels.

Na zo'n analyse, zal het gemakkelijker voor je zijn om te beslissen hoe je je kamer wilt zien - helderder en ruimer, om een ​​aantal van de deugden te benadrukken, of de geometrie ervan past volledig bij je.

En kies al op basis van deze vereisten het meest geschikt voor de belichaming van uw zadumok-combinatie van behang.

1. Verberg de tekortkomingen en benadruk de verdiensten van het interieur. De eenvoudigste en meest effectieve manier om te benadrukken de architectonische voordelen en het minimaliseren van de nadelen (kromming, oneffenheden van de muren en plafonds) - om het dichtst bij de ideale muur accent te maken.

Om dit te doen, is het geplakt met behang dat verschilt van de anderen in het modelleren of kleuren. Een ongebruikelijke afdruk of een heldere verzadigde kleur zal de aandacht trekken en minder belangrijke nadelen van de ruwe afwerking zullen minder opvallen.

Bovendien uitstekende verbergt kleine oneffenheden combinatie van afwisselende behangbanen verschillende kleur of textuur: donker en licht monochromatisch en gevormd, en een glad of gestructureerd oppervlak geschuimd.

2. Corrigeer de geometrische kenmerken van de lay-out. De smalle hal zal veel breder lijken, als de korte muren bedekt zijn met licht behang en de smalle muren - de doeken zijn donkerder door verschillende tonen.

De vierkante kamer ziet er interessanter en dynamischer uit als drie muren licht en eentonig zijn en de vierde is versierd met behang met een verzadigde felle kleur. De afwisseling van bands van verschillende kleuren of monofonisch en met een patroon verhoogt de plafonds visueel.

Te hoge plafonds kunnen worden benaderd door de muren horizontaal te verdelen. Om dit te doen, op het onderste derde deel van de muur lijmaansteker, en boven een donkerder behang. Als je de ruimte rond een klein raam met licht versiert, en de rest van de kamer met donker behang, zal de raamopening groter lijken.

3. Creëer ongebruikelijke visuele effecten. Gecombineerd behang dient vaak niet alleen als functie van het tegenoverliggende materiaal, maar ook van het oorspronkelijke decor en wordt gebruikt in plaats van schilderijen of posters.

Om dit te doen, bovenop een monofonisch canvas, lijm de segmenten met een mooie grote afdruk en omsluit ze in lijstwerk of frames. Daarnaast adviseren ontwerpers u om de aandacht te vestigen op de accentuerende onderwerpen van de situatie met contrasterende achtergronden: een plasma-tv, een open haard, een decoratief etalage, vol met familie-souvenirs, een grote comfortabele bank.

4. We verdelen de hal in zones. Combinaties van verschillende textuur en kleuren van behang gebruikt om de hal zo vaak in te delen als allerlei scheidingswanden, en soms daarnaast.

Meestal benadrukt het contrasterende behang een nis of erker, scheidt het eetgedeelte van een kleine hoek voor privégesprekken, geeft het gebied weer dat bedoeld is om te rusten vanuit het werkgedeelte van de kamer.

Het is dus mogelijk om zowel gematigde als zeer moedige en radicale combinaties te gebruiken. De kleuroplossing van elk functioneel gebied hangt af van het algehele interieurconcept en van hoe scherp je de scheiding wilt maken.

Manieren om behang in de hal te combineren

Er zijn verschillende elementaire, in tegenstelling tot elkaar, combinaties van achtergronden. Bijna elke ontwerper, die probeert een onderscheidend en individueel interieur te creëren, maakt zijn eigen aanpassingen aan hen.

Desondanks moet de keuze voor een gecombineerd behang voldoen aan de verplichte algemene regel: dat de verschillende doeken samen harmonieus lijken, ze moeten ten minste één vergelijkbaar kenmerk hebben: dezelfde textuur, identiek patroon, een gelijkende kleuroplossing.

Alle verschillende behangcombinaties kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: verschillen in kleur en patroon uitspelen en verschillende technieken toepassen. Laten we ze in meer detail bekijken.

 • Een combinatie van behang, geschilderd in verschillende kleuren van dezelfde kleur. Dit is de eenvoudigste techniek, die erg moeilijk is om het interieur te verwoesten. Het is eenvoudig zelf te leren, zonder speciale kennis en zonder de hulp van ontwerpers in te roepen. Hiermee kunt u een rustig, elegant en statisch interieur krijgen. Meestal combineren behang, geschilderd in verschillende tinten grijs, zand, blauw en groen.
 • Combinatie van gewone en voorbedrukte achtergronden. Dit ontwerp van het gecombineerde behang voor het publiek van professionals is bijzonder geliefd. Misschien zijn daarom kant-en-klare collecties van een dergelijk plan het vaakst te koop. Voor de combinatie met monofone doeken worden in de regel vegetatieve tekeningen, brede stroken, geometrische abstracties, allerlei ornamenten gekozen. Ze worden afgewisseld of behangen met een afbeelding van één of twee muren volledig.
 • Combinatie van schilderijen met verschillende patronen. Een dergelijke gedurfde combinatie draagt ​​bij aan een zeer dynamisch en helder interieur en is alleen geschikt voor ruime hallen. Ziet er geweldig uit, met behang met smalle en brede strepen, strepen en bloemmotief, of vergelijkbaar groot en klein patroon. Om dergelijke combinaties te laten werken aan de situatie, moet men een goede smaak of professionele vaardigheden hebben, dus gebruik ze met de nodige voorzichtigheid.
 • Decoratie van muren met monofone doeken in verschillende kleuren. Deze manier van verbinden in een interieur met diverse achtergronden is geschikt voor kleine hallen. Het is vergelijkbaar met de ontwerptechniek, waar we in het begin over gesproken hebben - het combineren van de doeken van één palet met overgangen van donkere naar lichtere.

Gewoonlijk worden niet meer dan 2-3 soorten achtergronden van actieve en neutrale kleuren gebruikt en, afhankelijk van hun verzadiging, wordt een dynamisch of stil interieurontwerp gemaakt.

Technieken voor het lijmen van behang voor de hal

Horizontale combinatie. Deze ontwerptechniek vergroot de wanden visueel en is het meest geschikt voor ruimtes met de juiste geometrische vorm, zonder nissen en erkers. Het onderste deel is meestal gemaakt met een hoogte van 120-130 cm en de plaats van de horizontale verbinding is gevormd met een papieren rand of een vorm van polyurethaan.

Tegelijkertijd heeft het de voorkeur om donkerder en meer licht behang aan de onderkant te plaatsen. De keuze van hun kleuren hangt af van het algemene concept van het interieur. Het kunnen gestreepte en gedessineerde doeken zijn, monochroom en met een patroon, evenals combinaties van doeken van verschillende tinten van dezelfde kleur.

Onlangs is een andere methode van horizontale combinatie gebruikt, waarbij de banen langs de gehele hoogte van de wanden evenwijdig aan de vloer alterneren. Maar deze combinatie is alleen geschikt voor hallen met hoge plafonds, waardoor ze visueel lager worden.

Verticale combinatie. Verticale lijmingstechnologie zorgt voor een visuele verhoging van de plafonds. Het is geschikt voor kamers van elke grootte en geometrische vorm en wordt veel vaker gebruikt dan horizontaal.

Kleurencombinaties van partnerbehang bij het gebruik van dit type lijmen kunnen ook elk zijn. Het belangrijkste is dat ze harmonieus in de situatie passen. Meestal worden ze geselecteerd in hetzelfde bereik van verschillende tinten, contrasterende kleuren of combineren ze effen en bedrukte doeken.

Ze worden gelijmd, afwisselend één voor één, in paren of versieren een of twee wanden met hetzelfde type behang volledig. De breedte hoeft echter niet hetzelfde te zijn.

Plakken met inserts. De muren in de hal, op deze manier ingericht, zien er altijd zeer elegant en plechtig uit. Voor een dergelijke techniek is de beste combinatie een effen en gestructureerd behang met één kleur en een prachtig gedenkwaardig patroon. Ten eerste zijn de muren versierd met gladde monofonische doeken.

Vervolgens worden er rechthoekige, vierkante of gebogen inzetstukken geplakt, gesneden uit het gestructureerde behang met een afbeelding. Om het ontwerp nog eleganter te maken, zijn de inserts ingesloten in het kader van het vormen van decoratieve rails.

Wanneer je het hebt over manieren om gecombineerde achtergronden te plakken, vermeld dan vaak een andere interessante techniek: patchwork. Het doet enigszins denken aan patchwork - een populair textielmozaïek dat wordt gebruikt voor het maken van dekens en wandpanelen.

In dit geval zijn de wanden gedecoreerd met behang, eerder in stukken gesneden, meestal vierkant of rechthoekig. Dit ontwerp ziet er erg leuk en gezellig uit, maar is meer geschikt voor de hal, maar voor de kinderkamer of slaapkamer.

 • Wees niet bang voor felle kleuren. Ze helpen de omgeving levendigheid en dynamiek te geven. En als je niet zeker bent van de juiste keuze, maak het basiswit dan wit. Dit is een win-winoptie, die in overeenstemming is met het volledige kleurenpalet.
 • Idealiter zou het ontwerp van de wanden in de kamer zowel lichte als pastelkleuren moeten omvatten, bijvoorbeeld zwart en wit, wit met blauw, groen met crème, roze met paars, goud met bruin. Dergelijke combinaties zorgen voor een kleurbalans en zien er bij elke verlichting mooi en harmonieus uit.

Achtergrond voor de hal kopen, vooral gecombineerd - de taak is niet eenvoudig. Gelukkig wordt het gefaciliteerd door een breed en constant bijgewerkt assortiment van deze categorie afwerkingsmaterialen.

Bovendien hebben alle grote fabrikanten hun eigen online portals, waar elk type achtergrond goed kan worden bekeken op het computerscherm en kan worden gekozen in een ontspannen thuisomgeving. En het gevoel voor stijl, uw eigen voorkeuren en goede smaak zullen u noodzakelijkerwijs de perfecte combinatie voor uw kamer opleveren.

Gedetailleerde analyse, beschrijving van voordelen en vergelijking van verschillende soorten behang.

Bereid tientallen nieuwe ideeën en foto's voor voor het versieren van de muren in uw gast, en meerdere.

Wil je weten welke wallpaper-modellen er vandaag in de mode zijn? Lees onze gedetailleerde beoordeling van de nieuwste mode.

Combinatie van het behang in de hal

Het is erg belangrijk om het juiste interieur in de hal te creëren. Ze ontvangen daar immers vaak gasten en brengen hun vrije tijd door. Maar soms is het niet genoeg om alleen de kleur van het behang te kiezen. Om het appartement een speciaal decoratief effect te geven, gebruiken velen de combinatie. In dit artikel zullen we je vertellen hoe je het behang voor de kamer goed kunt combineren met veel foto's, zodat je een ontwerp voor je kamer kunt kiezen.

Niet alle ontwerpers gebruiken een combinatie alleen voor decoratie. Heel vaak zijn er een aantal redenen voor deze vorm van goedkeuring. Laten we ze in meer detail bekijken:

 • Gecombineerd behang wordt soms gebruikt om wanddefecten te verbergen. In het geval van het lijmen van monofonisch behang zullen alle tekortkomingen duidelijk zijn. Maar als u bijvoorbeeld een van de muren verfraait met fotobehang, zullen alle gasten ernaar kijken en kleine gebreken zijn niet zo zichtbaar;
 • De combinatie wordt ook gebruikt als het nodig is om de hal in zones te verdelen. Er kan bijvoorbeeld een recreatiegebied of een zone voor spellen zijn;
 • om verschillende visuele effecten te creëren. Niet iedereen heeft een ruime hal, dus soms kan de combinatie worden gebruikt om de ruimte visueel uit te breiden of om de hoogte van het plafond te vergroten. Om de grootte van de hal visueel te vergroten, moet u behang van lichte kleuren lijmen;
 • om een ​​accentmuur te maken. Met dit ontwerp worden een of meer wanden gelijmd met lichtbehang of met een ongebruikelijk patroon. In dit geval, elke persoon die de hal binnengaat, zullen we eerst naar dit oppervlak kijken. Besteed aandacht aan hoe het behang op de onderstaande foto is gekoppeld;

 • U kunt de combinatie ook gebruiken om een ​​scherpstelpunt te maken. Dus als de accentmuur te groot is, kun je alleen het centrale deel ervan onderscheiden. Deze methode wordt gebruikt voor een zone met een open haard of andere decorelementen.
 • Een mooie combinatie met het aanbrengen van fotobehang in de hal is te zien op de volgende foto.

  Tegenwoordig kun je in bouwwinkels veel soorten coatings vinden. En velen weten eenvoudigweg niet wat ze moeten kiezen voor de inrichting van de hal. Laten we elk type achtergrond nader bekijken:

  • papier. Goede dingen, maar helaas niet sterk genoeg. Zo'n doek is dun, bang voor vocht en onderhevig aan mechanische schade. In het geval er kinderen in de hal zijn, raden we aan om dergelijk behang te lijmen. Aan de andere kant zijn ze goedkoop en gemakkelijk te lijmen. Papierbehang kan worden genomen voor combinatie met een andere, meer duurzame afwerking;
  • niet-geweven stof is een materiaal gemaakt van cellulose, het is milieuvriendelijk en doet geen kwaad voor de mens. Deze coating onderscheidt zich door zijn sterkte en betrouwbaarheid. Het behang is perfect beschermd tegen de gevolgen van vocht en zonlicht. Door hun dichtheid zijn ze in staat kleine wandgebreken in de hal te verhullen. Ze zijn heel gemakkelijk te lijmen, wat een goed voordeel zal zijn voor beginners. Voor lijmen moet u lijm alleen op de muur aanbrengen, waardoor u geld bespaart en uw werk sneller gaat. Voor de hal is dit een redelijk goede keuze, want er zijn gewoon een enorm aantal manieren om te combineren met een dergelijke afwerking. Combinatie met flizeline behang in de hal die u op de onderstaande foto ziet;

 • vinyl behang. Uitstekende keuze om in elke kamer te plakken. De voordelen van een dergelijke aankoop zijn dichtheid, bescherming tegen mechanische invloeden en een lage prijs. Er zijn verschillende soorten vinylbehang, verschillend in kwaliteit en dus prijs. Als je vinylbehang koopt, raden we aan om met de verkoper te overleggen. Vergeet ook niet dat sommige monsters bescherming bieden tegen schimmels en schimmels en het is beter om hun keuze daarop te stoppen. Sommige vinylschilderijen hebben een zijden oppervlak - een goede keuze om ze in de hal te lijmen. Combinatie met het gebruik van vinylbehang zie je op de volgende foto;

 • glazen wanden. Gemaakt van glasvezel. Dit materiaal heeft een uitstekende sterkte en duurzaamheid. Door hun dichtheid kunnen ze bijna alle wanddefecten verhullen. Ook kunnen "ademen9quo ;, die u zal beschermen tegen het verschijnen van schimmels en andere ongunstige bacteriën. De wallpapers zijn erg mooi en er zijn veel ideeën voor hun verlijming in de hal;
 • behang voor schilderij. Zeer interessante optie voor decoratie van de hal met een combinatie. Je kunt immers één muur schilderen en daarmee markeren. Aan de andere kant van de kamer kun je behang met een patroon plakken, zodat je de hoes perfect combineert. Combinatie van behang voor het schilderen wordt getoond in de volgende foto.

  Er zijn veel manieren om behang in de hal te combineren. Laten we ze in volgorde bekijken.

  Op deze manier kunt u behang in vrijwel elk appartement lijmen. Oorspronkelijk werd het gebruikt voor wisselende verf met decoratieve inzetstukken, maar nu gebruiken de ontwerpers het voor behang.

  Kortom, met zo'n combinatie strepen wisselen elkaar af via een of meerdere doeken. De breedte moet overeenkomen met de hoogte van de muur.

  Een interessant resultaat kan worden verkregen door de omslagen van verschillende facturen te combineren. Maar gebruik deze techniek, wees voorzichtig, je moet de locatie van het dok nauwkeurig berekenen en een knaller maken op de kruising.

  Om alles goed te doen, moet je beginnen met lijmen vanaf de onderkant van de muur en dan naar de top gaan. Het aanmeren gebeurt pas nadat de coating volledig is opgedroogd. Als tijdens het herstelproces naden ontstaan, kunnen deze worden verborgen door speciale decoratieve randen aan te brengen. De afwerking wordt getoond in de onderstaande foto.

  Door deze manier van decoratie toe te passen, kunt u een uniek interieur in elk appartement realiseren. Het belangrijkste ding proberen om achtergronden van dezelfde breedte te kiezen. Wat betreft kleur en tinten, ze kunnen contrasterend of monogaam zijn.

  Tijdens het werk zijn er zeldzame complicaties, dus maak je geen zorgen. De verbinding zelf kan stomp of overlappend zijn. Deze techniek is perfect zichtbaar in de volgende foto.

  Om het behang met verschillende inserts te versieren, moet je eerst de basis goed voorbereiden. Meestal zijn de inserts gemaakt van sterkere en sterkere stoffen. Soms, om het effect mooi te maken, kunt u een kader gebruiken met een decoratief frame, stoeprand of lijstwerk.

  De inserts zelf kunnen klein of breed zijn, waardoor de hal een soort semantische lading krijgt.

  Dit idee wordt gebruikt om een ​​nis, balk of andere projecties in het appartement te decoreren. Nu raden veel ontwerpers aan om ze toe te wijzen met gekleurd behang. Voor onregelmatigheden is het beter om donkere te kiezen met kleine insluitsels van heldere kleuren. Wel, als je zeker gewone achtergrond hebt gebruikt, dan kun je ongebruikelijke tekeningen gebruiken, bijvoorbeeld hiërogliefen. Deze receptie is prachtig geïllustreerd in de onderstaande foto.

  Gebruik deze combinatie in de hal en vergeet niet dat de basis van het decor slechts één vel moet zijn en dat de andere omslag alleen als aanvulling dient. Gebruik de volgende tips om het werk goed te doen:

  • Een verbluffend effect kan worden bereikt als u behang van één fabrikant of uit één verzameling lijmt;
  • vergeet niet dat heldere patronen niet slecht zijn in combinatie met een eenkleurige coating;
  • behang-metgezellen moeten van dezelfde stijl zijn en overeenkomen met de rest van het interieur in de hal;
  • Probeer niet te veel contrasterende doeken in een kleine kamer te combineren.

  Een dergelijke afwerking is te zien op de volgende foto.

  Vergeet niet dat je de kamer en slaapkamer altijd in dezelfde stijl kunt versieren. Dit zorgt voor een ongewoon interieur voor het hele appartement en geeft het een individualiteit. Het belangrijkste is om hoogwaardige materialen te kiezen, zodat u de reparatie niet opnieuw hoeft uit te voeren.

  Hoe kun je het behang in de hal op de volgende foto mooi combineren:

  Kies een ontwerp voor de hal, vergeet niet de juiste selectie van kleuren. Shades oefenen een sterke invloed uit op een persoon en kunnen zowel positieve als negatieve emoties veroorzaken. Gebruik onze aanbevelingen om u niet te vergissen:

  • rode kleur is beter om alleen in ruime hallen te gebruiken, in kleine kamers is deze tint beter om alleen in sommige sectoren aan te brengen;
  • groene kleur ziet er goed uit, vooral in de stijl van "eco9raquo ;, en het past goed bij heldere inserts;

 • lila tinten ontspannen en combineren met verschillende meubels;
 • bruin linnengoed is ideaal voor houtkleur. Deze tint kan worden gebruikt om een ​​low-key stijl te creëren;
 • coatings van perzikkleur geven een goed humeur en zorgen voor gezelligheid. Deze kleur wordt vaak gebruikt voor klassieke stijl;
 • om een ​​modern ontwerp te maken, kunt u een canvas met paarse tint gebruiken. Een goed idee om te creëren in de hal.

  Vergeet niet dat om het gecombineerde behang in de hal te lijmen, u alleen de muren hoeft voor te bereiden. Het moet van het vorige behang worden verwijderd en met een primer worden behandeld. Dit helpt de vorming van schimmel en schimmels te voorkomen en voorkomt het afpellen van het materiaal. Verwijder voor gebruik alle aansluitingen en schakelaars.

  Meet voor het lijmen de hoogte van de muur en snij de strepen af. Voeg tot de hoogte een extra 5-7 centimeter toe om de oneffenheden van het oppervlak te verbergen. Na het lijmen overtollig materiaal verwijderen. Vergeet niet dat horizontale combinatieverbindingen moeten worden afgedekt met decoratieve ornamenten.

  Door conclusies te trekken, kunnen we zeggen dat de inrichting van de hal met behulp van een combinatie van behang, behoorlijk hard werken. Om alles goed te doen, is het noodzakelijk om rekening te houden met een groot aantal factoren. Als u denkt dat u uzelf niet aankan, kunt u niet noodzakelijk de hulp van een professionele ontwerper gebruiken. Onze foto's die in het artikel worden gebruikt, helpen u ook. Zorg ervoor dat je een speciale video bekijkt, die laat zien hoe je de wallpaper op de juiste manier kunt kiezen en combineren:

  Plaats een reactie

  Hoe maak je een bloembed met stenen + foto voor wie, en ik hou meer van kanker. Pijnlijk mooi

  Installeer automatisering op de pomp Mooie informatieve video, dan wat je nodig hebt.

  Welke ramen kiezen voor een bad Mooie badhuizen op een foto, in landhuizen zoals u zelden ziet.

  Bouw van het vizier + tekeningen Speciale dank voor de gedetailleerde tekeningen

  Hoe het juiste schema kiezen voor het combineren van wallpapers in de hal?

  De wanden spelen een belangrijke rol in het ontwerp van de hal. Door het behang in de kamer te combineren, wordt het interieur van de kamer benadrukt en wordt het ontwerp moderner en stijlvol. Om de ruimte goed te kunnen rangschikken, moet je leren hoe je de kleuren van metgezellen en verschillende soorten texturen op de muren van de kamer correct kunt combineren.

  De juiste combinatie helpt de grenzen van de ruimte verleggen, benadrukt de thematische focus van het interieur. Combineer niet alleen twee soorten behang met hetzelfde kleurenschema en textuur, maar ook het origineel is een combinatie van twee, compleet verschillende textuurmaterialen.

  Er zijn verschillende soorten combinatie van behang in het interieur van de hal:

  Foto: verticale combinatie van behang

  Als u leert hoe u verschillende verticale stroken correct kunt combineren, kunt u een goed visueel effect bereiken. Het combineren van de kleuren van metgezellen is eenvoudig, net iets moeilijker om een ​​succesvolle combinatie van contrasterende kleuren of verschillende texturen te bereiken.

  Het plakken van verschillende soorten strepen op de muur volgt in een bepaalde volgorde. Wanneer u twee behangcombinaties combineert, is de meest voordelige combinatie 2: 1, wanneer een andere identieke strook door twee identieke verticale strepen wordt geplakt.

  U kunt met contrasterende begeleidende banden combineren als hun breedte en patroon hetzelfde zijn. Voorbeelden van winnende combinaties van contrasterende banden zijn te zien op de foto.

  Raad: als je verticale strepen wilt combineren met hetzelfde patroon, maar anders in kleur, dan moet je het vooral niet overdrijven met afbeeldingen, anders ziet dit ontwerp er belachelijk uit.

  Het combineren van horizontale banden is veel moeilijker dan verticale. Gebruik voor horizontale combinatie niet noodzakelijk behang. Door twee verschillende afwerkingsmaterialen te combineren, wordt ook een uniek kamerontwerp gecreëerd. Goed gecombineerd met elkaar zijn horizontale strepen van hun behang en houten panelen.

  Horizontale combinatie van twee materialen zal helpen om accenten in het interieur van de kamer te plaatsen, een combinatie van verschillende texturen zal gunstig zijn voor het benadrukken van de inrichting van de hal. Voorbeelden van afwisselende horizontale stroken in het ontwerp van de hal zijn te zien op de foto.

  Foto: horizontale combinatie van behang

  Creatieve benadering van de decoratie van de kamer maakt het mogelijk om te gebruiken in de decoratie en individuele stukken behang. Met behulp van lappen kunt u prachtige binnenpanelen creëren, nissen markeren of raamkozijnen en deuropeningen.

  Bij het maken van dit ontwerp, is het belangrijkste om niet over de schreef te gaan, waarna de ruimte er niet uitziet als een kunstwerk, maar als een absurde cartoon. Net als bij horizontale of verticale combinaties, moet men bij het maken van patchwork-panelen rekening houden met de harmonieuze interactie van de kleuren van de flappen met elkaar, evenals de combinatie van texturen.

  Over het algemeen zien de patchworkpanelen in het interieur er heel organisch uit en kunnen ideeën voor het inrichten van de kamer worden verkregen op speciale thematische sites, die foto's tonen met verschillende voorbeelden van decoratie.

  Foto: patchworkbehang

  Inserts van behang in het interieur van de kamer

  Als een optie voor het combineren van behang in het interieur, zijn inserts erg populair. Het materiaal voor het maken van inlegvellen kan dienen als een normale achtergrond of stukken stof en behang. Een ander type inserts zijn digitale muurschilderingen.

  Als u inserts in het ontwerp van de ruimte gebruikt, moet u eerst een basisachtergrond maken. De achtergrond kan zoals gewoonlijk worden gebruikt voor het schilderen en plakken van muren met een achtergrond in één kleur. Over de afgewerkte muren worden inzetstukken gemonteerd, die iets dichter moeten zijn dan de afwerking van de hoofdachtergrond. Inserts kunnen worden geïdentificeerd met behulp van lijsten of latten.

  Inserts die groot zijn, helpen bij het visueel verdelen van de woonkamer in verschillende zones. Met behulp van inserts kunt u zich concentreren op het plafond van de kamer en de hoogte visueel verminderen.

  Foto: behang-inzetstukken

  Het gebruik van contrasterende tinten op de wanden stelt u in staat om heldere accenten in het interieur van de hal te plaatsen, om dergelijke ontwerpelementen toe te wijzen als kolommen of nissen. Voor het afwerken van niches, met monochroom ontwerp van de hoofdoppervlakken van de kamer, kunt u strepen gebruiken met plantmotieven of florale ornamenten.

  De achtergrond waarop afbeeldingen zijn aangebracht, is al 40 jaar gebruikt om het pand te versieren en verliest geen relevantie. De decoratie van één of meerdere wanden van de hal met behulp van fotobehang zal het mogelijk maken om de ruimte goed op te delen in zones of om twee verschillende binnenrichtingen met elkaar te verbinden.

  Fotobehang wordt geselecteerd afhankelijk van de thematische focus van het interieur. Het is het beste om wallpapers te gebruiken om de muur naast het recreatiegebied te versieren of om behang van de foto op een volledig tegenovergestelde muur te plakken, zodat het beeld duidelijk zichtbaar is vanuit de rustzone.

  Het gebruik van 3D-afbeeldingen maakt de ruimte van de hal onbegrensd en fotobehang met perspectief kan het vloeroppervlak met minimaal 1,5 keer vergroten.

  Foto: 3D-afbeelding in het interieur van de woonkamer

  Bij het versieren van de muren van de hal met verschillende soorten behang, hoef je niet bang te zijn voor experimenten, omdat de originele combinatie het interieur een eigen karakter geeft, het is goed om de onberispelijke smaak van de eigenaars van de kamer te benadrukken.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1

  Intererro © 2018. Alle rechten voorbehouden.

  Kopiëren is alleen toegestaan ​​wanneer een actieve link naar deze site wordt gebruikt.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 5 = 1