Combinatie van behang van twee kleurenfoto

Hoe je veldslagen van twee soorten in één kamer combineert: 35 foto's

Een harmonieuze combinatie van behang maakt het interieur van de kamer origineel Behang nog steeds een leidende positie tussen de materialen voor de decoratie van de muren. Deze traditionele manier om kamers te versieren wordt voortdurend aangepast en aangepast. Op dit moment is er een enorm aantal verschillende soorten achtergronden en manieren om ze te gebruiken. Een daarvan is de combinatie van behang van verschillende kleuren en texturen in één ruimte. Hoe de doeken met elkaar te verbinden, zodat het interieur er stijlvol en harmonieus uitziet - lees verder.

Waarom twee kleuren in de kamer gebruiken: foto's en voorbeelden

Als je erover nadenkt om de muren in één kamer te versieren met slechts twee soorten behang, moet je beslissen welk effect je wilt bereiken. Je doelen en worden bepaald door de meest geschikte combinatie.

Naast het creëren van een bepaalde stijl van het interieur, kan het behang veel andere problemen oplossen die samengaan met een niet-ideale indeling van het appartement. Om doeken van verschillende tinten en structuren in één ruimte goed samen te stellen, moet u weten welke visuele misleiding zij kunnen gebruiken.

Door een combinatie van behang te gebruiken, kunt u de oneffenheden van de muren verbergen

Waarom twee soorten behang combineren in één ruimte:

 1. Met behulp van twee soorten behang kun je de ruimte lichter maken op de ene plaats en meer ontspannen in de andere. Meestal wordt dit effect bereikt met een combinatie van doeken met heldere en gedempte tonen.
 2. Door dubbele achtergrond te combineren, kunt u de toon voor het interieur instellen. Bij het gebruik van verschillende combinaties van muurdecoratie, wordt het ontwerp informeler of vice versa, kantoor.
 3. Een ander probleem dat kan worden opgelost door een combinatie van twee verschillende achtergronden is de zonering van de ruimte. In dit geval is het beter om twee soorten behang in verschillende kleuren te combineren, of met een andere textuur.
 4. Ook verschillende versies van de lay-out van behang die worden gebruikt om de ruimte visueel ruimer en hoog te maken, of, omgekeerd, om comfort een te ruime ruimte met hoge plafonds te geven.
 5. Tweekleurig behang helpt oneffenheden en andere onvolkomenheden in de muren te verbergen.

Alle door ons beschreven problemen kunnen worden opgelost door een bekwame combinatie van behang. Om echter geen negatief effect te bereiken, uw interieur schreeuwend en onharmonisch te maken, moet u alle nuances van deze lay-out kennen.

Hoe twee soorten achtergronden te combineren: foto's en regels

De decoratie van de muren in uw appartement moet gebaseerd zijn op uw voorkeuren en wensen, maar om het resultaat niet teleur te stellen, moet u rekening houden met de basisnuances bij het kiezen van de combinatie van materialen. Dit geldt vooral als u twee soorten achtergronden in uw interieur gebruikt.

Verkeerde combinatie van materialen in het ontwerp van muren, kan tot zeer onaangename gevolgen leiden. Dan zal het dure behang moeten worden verwijderd en de hele indruk van de reparatie zal worden verwend. Om dit te voorkomen, raden we aan ons advies te gebruiken.

Twee soorten behang, die in één kamer zijn geplakt, moeten in stijl worden gecombineerd

Hoe het behang te combineren in verschillende soorten appartementen:

 1. Door de kamer een combinatie van monotone doeken en behang in een horizontale strook aan te brengen, kunt u de ruimte visueel strekken.
 2. Om de ruimte uit te breiden, gebruikt u behang met horizontale strepen of met een patroon, uitgelijnd, in horizontale rijen. In dit geval, als je gewoon een kamer meer wilt maken, dan moeten alle muren in lichte kleuren worden gedecoreerd, maar als het je doel is om de lange, smalle gang een meer correcte vorm te geven, dan kunnen de smalle tegenoverliggende muren worden versierd met behang met een licht horizontaal gerangschikt ornament.
 3. Voor kleinere ruimtes is een gevaarlijke combinatie behang met een groot patroon. De enige acceptabele optie is het combineren van behang met perspectief en monofone doeken.
 4. Als de kamer die u ziet donker is, moet de achtergrond ervoor lichte kleuren zijn. Je kunt rustige koude tonen combineren met heldere zonne-inzetstukken.
 5. Compatibele achtergronden moeten noodzakelijkerwijs in stijl worden gecombineerd. Dat wil zeggen, je kunt geen retro-doeken gebruiken met moderne en levendige materialen.
 6. Combineer contrasterende tinten, zorg ervoor dat ze met elkaar combineren. U kunt de kleurencombinatiekaart gebruiken om dit te doen.

Voer al deze regels uit is niet zo moeilijk. Als u echter niet zeker bent van uw ontwerpvaardigheden, kunt u de voorbeelden en foto's van succesvolle combinaties gebruiken. Ook, niet te missen met de keuze van behang, is het beter om materialen uit één collectie te gebruiken.

Combineer de kleuren van twee soorten behang in één ruimte

Een van de belangrijkste kenmerken bij het kiezen van behang is hun kleur. Om ervoor te zorgen dat de muren niet alleen worden gecombineerd met de rest van de ruimte, maar ook met het meubilair, moet u van tevoren een ontwerpproject voorbereiden. U kunt het zelf doen of gebruik maken van de diensten van specialisten.

Hoe helder het behang kan zijn, hangt af van het meubilair dat in de kamer zal zijn. Als u zich wilt concentreren op het vullen, moet de afwerking rustige en zachte kleuren zijn, maar als u meubels met lichte tinten wilt, is een helder behang een ideale optie voor u.

Misschien een combinatie van behang en meubels met felle kleuren. In dit geval is de ene muur in de kamer gedecoreerd met een rijke tint en ernaast bevindt zich hetzelfde heldere object van het interieur.

Als u de kamer uitzet, kunt u het beste één muur, bijvoorbeeld het hoofdeinde van het bed, met een heldere kleur uitzoeken en de rest van de kamer in een rustigere tint van dezelfde kleur inrichten. De combinatie van een gedempte olijf- en grasgroene kleur ziet er goed uit.

De combinatie van behang voegt moderniteit en stijl toe aan uw kamer

Achtergronden met een afbeelding kunnen het beste worden gecombineerd met monofonische doeken. Het is wenselijk dat beide soorten materialen een draad hebben die hen verenigt. U kunt bijvoorbeeld gestreepte achtergrond van verschillende kleuren combineren, of doeken met een patroon en zonder een enkele tint.

Een interessant idee is de plaatsing van verschillende doeken op dezelfde muur met stroken. Een dergelijke ontwerpoplossing voegt moderniteit en stijl toe aan uw interieur.

Zachte tinten voegen warmte en gezelligheid aan de kamer toe. Koude kleuren helpen je ontspannen. Heldere en verzadigde muren zijn energiek en positief.

Om een ​​appartement met behang te versieren is noodzakelijk, afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Vergeet echter niet de regels voor het combineren van patronen en kleuren.

Een beetje over het plakken van dubbel behang: foto's en aanbevelingen

Met de behangen kan zelfs een niet-professionele handgreep. Er zijn echter veel nuances die het overwegen waard zijn. Met de decoratie van muren met monofonische doeken of materialen met geometrische of kleine herhalende patronen, zouden er geen problemen mogen ontstaan. Als u echter een achtergrond met een groot patroon gebruikt, kan het voor u een moeilijke zgn. "Aanpassing" zijn, wat de combinatie is van de helften van het patroon ertussen. Voor dergelijke experimenten is het beter om het materiaal iets meer te kopen dan nodig is voor de grootte van je kamer.

Met de behangen kan elk verwerken

Het combineren van behang met verschillende textuur lijkt heel ongewoon, maar vereist veel aandacht.

Tot op heden is er een enorme hoeveelheid behang van verschillende texturen. Ze kunnen worden gemaakt van stof, papier, glasvezel en andere materialen. Het combineren van behang met verschillende texturen is het grootste probleem. Allereerst heeft u waarschijnlijk verschillende soorten lijm nodig en ten tweede is het mogelijk om de naden tussen de doeken achter verschillende sokkels en lijsten te verbergen.

Combinatie: twee soorten behang in één ruimte (video)

Combinatie van wallpapers is een moderne en zeer mooie zet. Denk aan de regels voor het combineren van kleuren en texturen en uw appartement wordt de trots van het hele gezin.

Ontwerp van twee soorten behang in één ruimte (binnenfoto)

Let op, alleen VANDAAG!

© 2017, Vseobalkone.ru. Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

60 foto-ideeën om behang in de hal te combineren

Bij het bouwen van een appartement moet in de eerste plaats speciale aandacht aan de muren worden besteed. Ze zullen immers de basis van het interieur vormen, de kleurenschaal instellen. Meubels en extra decorelementen worden later geïnstalleerd en moeten worden gecombineerd met de muren om de kamers er holistisch uit te laten zien.

Hier zullen we niet door het hele appartement verspreid zijn, maar we zullen ons concentreren op de grootste van zijn gebouwen - de woonkamer of de hal. In deze kamer breng je gasten mee, kun je ontspannen na het werk, een thuistheater of een theekransje regelen.

Je kunt meteen naar de winkel gaan, naar de verschillende achtergrondopties kijken en de beste kiezen. Maar in deze versie zijn er verschillende nadelen:

 • ogen zullen weglopen van de overvloed, en omdat je niet precies weet wat je zoekt, zal het heel moeilijk zijn om een ​​keuze te maken;
 • Het zo geselecteerde behang kan perfect zijn Oordeel na het lijmen niet met uw verwachtingen, Omdat de kleur in de rol en op de hele muur er heel anders kan uitzien.

Daarom is het beter om eerst de kleurencombinatie te sorteren, deze aan uw voorkeuren te relateren en de juiste optie te kiezen, en pas dan iets te kiezen dat geschikt is in de bouwwinkel.

Hoe u behang kiest op kleur, per afbeelding

Allereerst moet u beslissen over het kleurenschema en pas dan nadenken over de aanwezigheid van een tekening. Denk aan de tinten waar u de voorkeur aan geeft: warm of koud.

 • warm maak de kamer levendiger en helderder.
 • koude - helpt de kamer visueel uit te breiden (wat vooral belangrijk is voor appartement-hruschovok of andere malometrazhek).

Maar in ieder geval moet je een balans vinden tussen warme en koude tonen, anders ziet de kamer er misschien te benauwd of erg onherbergzaam uit.

 1. Als je dat hebt gedaan goed opgehelderd, zonnige kamer, moffel het een beetje koude tonen, als het bewolkt is - voeg warmte toe.
 2. Kies ook een kleur je zult hem elke dag zien. Deze blouse kan worden gekozen op zijn minst helder, hoewel helder, en op stemming gebracht, en de rest van de tijd opgeslagen in een kast. Met behang werkt dat dus niet, dus kies niet alleen de kleur die je mooi vindt, maar pas bij de volgende reparatie vervelen die zich.

Als je besluit dat één kleur niet genoeg is, kun je verschillende kiezen, gecombineerd met elkaar.

U kunt gerelateerde kleuren (uit een of aangrenzende sectoren van het kleurenwiel) of contrast (uit diametraal tegenovergestelde sectoren) combineren.

TIP: als u besluit om behang met een afbeelding te gebruiken - overdrijf de muren niet, snij je ogen niet in. Er moet vooral op worden gelet tekening in een klein appartement(bijvoorbeeld hruschovka), omdat het de ruimte visueel kan verkleinen, vooral voor grote heldere tekeningen (grote contrasterende bloemen en in deze geest).

Als je niet zeker bent van je ontwerpvaardigheden, combinaties van gerelateerde kleuren (monochroom of vergelijkbaar) - dit is de gemakkelijkste manier! Je zult absoluut niet fout gaan en deze beslissing zal er altijd stijlvol uitzien.

Deze foto is een goed voorbeeld van een combinatie van contrasterende kleuren. Hier is er niet echt een opvallende figuur, maar solide behang in een dergelijke combinatie zou er harmonieus uitzien.

Hoe wallpaper van twee soorten te plakken (combinatie)

Een van de nieuwste trends in het ontwerp van gebouwen is het gebruik van verschillende kleuren op de muren. Met deze techniek kunt u het ontwerp diversifiëren, richten op een deel van de ruimte. Om de tekortkomingen van de opmaak te corrigeren, gebruikt u verschillende tekeningen in hetzelfde kleurenschema. Al deze technieken werken perfect met het behang: ze hebben verschillende texturen, kleuren, tekeningen. En het resultaat kan vooraf worden geschat - rol twee rollen naast de muur uit. Daarom wordt het behangen van twee soorten behang steeds populairder: het is modern en het maakt het mogelijk de kamers interessant te maken.

Varianten van plakmuren met behang van twee kleuren zijn eindeloos

De regels voor het combineren van achtergronden en texturen

In een dergelijk geval is registratie zonder regels onmisbaar, en nog meer bij het combineren van kleuren, patronen en texturen. Voor het harmonieus lijmen van twee soorten behang, is het noodzakelijk om rekening te houden met een aantal parameters.

Het is dit kenmerk van de ruimte dat de keuze van het type tekening dicteert, en bepaalt ook in veel opzichten de textuur en kleur. Als de plafondhoogte minder is dan 2,5 m, gebruik dan lichte behangkleuren, zonder ruwe textuur, met een middelgroot patroon. Als de plafonds zijn zeer laag, corrigeren situatie kan de combinatie van lichte de belangrijkste achtergrond met zacht getextureerde of gepatroneerde verticale strook (tekening of simpelweg een andere kleur stof) die zich bevinden aan dezelfde wand, maar beter dan ze te verdelen in twee of zelfs drie.

Verticale strepen "heffen" het plafond

Hoge plafonds - vanaf 3 m en meer - vereisen een radicaal andere benadering. Hier heeft u integendeel een grote afbeelding nodig, uitgerekt in de breedte. U kunt de horizontale verdeling van de wanden gebruiken met verschillende kleuren in de bovenste en onderste helft (zie onderstaande details). Om dit er modern te laten uitzien - het is nog steeds een klassieke techniek - moet je heel hard proberen met een keuze aan kleuren en / of tekeningen.

Let naast de hoogte en breedte ook op de geometrie. Eerst naar het plein. Als de ruimte groot is, kunt u verzadigde of donkerdere tinten gebruiken. Hiermee wordt de grootte visueel verkleind. Als de eentonige donkere muren je niet bevallen - vind je het behang van een donkere tint met een licht groot patroon. In de regel zijn dit plantmotieven, er is een abstractie of geometrie.

Horizontale strepen maken de kamer breder

In kleine kamers is alles precies het tegenovergestelde: gebruik lichte kleuren. Als de textuur klein is, dan is deze klein en niet erg uitgesproken.

Ten tweede wijzen we niet op geometrie. Als de kamer lang en smal is. In dit geval wordt de situatie gered door twee soorten behang te lijmen: op de korte wanden lichter gelijmd en een deel ervan "om". De geometrie is dus visueel uitgelijnd.

De verre muur lijkt dichterbij ten koste van het behang op de muur

Er is een andere methode die wordt gebruikt als de toegang tot een smalle kamer zich aan een van de lange zijden bevindt. Dan is het de moeite waard om het midden van de tegenoverliggende muur te markeren met een andere kleur, de hoeken worden geplakt met hetzelfde behang, die ontworpen zijn voor korte. De perceptie van de ruimte zal aanzienlijk veranderen: het lijkt niet langer zo lang te duren.

Over het algemeen vereist het behangen van twee soorten behang een zorgvuldige selectie van de textuur en dikte van het canvas. Bij het combineren is het wenselijk om hetzelfde type doek te gebruiken. Als het koppelen alleen in de hoeken plaatsvindt, kunt u geen speciale aandacht besteden aan de dikte en textuur, maar u zult het niet echt op zo'n plek beschouwen. Maar als de verbinding van de schilderijen op een vlakke muur is, zal het verschil in dikte alleen maar de overgang benadrukken. Het ziet er in de regel te overdreven uit.

Als de textuur duidelijk wordt uitgedrukt, moeten wallpaper-begeleiders hetzelfde of zeer vergelijkbaar zijn

Nog een moment. Als je toch hebt besloten om verschillende soorten doeken te lijmen, moet je voor hen de lijm gebruiken die bij ze past. Bijvoorbeeld, voor behang op een niet-geweven basis, is het - op papier - van zichzelf. Hetzelfde voor coating - voor vinyl en gestructureerde doeken - jouw type, voor acryl - een ander. Wil je je hoofd niet voor de gek houden? Koop universeel. Er zijn ook dergelijke verbindingen.

Als de ruimte te licht is of het interieur te eentonig is, hoeft u geen donkere achtergronden op alle muren te gebruiken. Je kunt de muur tegenover het raam bedekken met een donkere, laat de anderen licht zijn. Het resultaat is dat de kamer niet erg helder is en dat je de drukkende atmosfeer die door de donkere muren is ontstaan, zult kwijtraken.

De donkere muur voor het raam verduistert de hele kamer

Deze methode werkt en vice versa: om de ruimte lichter te maken, volstaat het om het canvas van lichte kleur op de muur tegenover het raam te lijmen. Het wordt veel lichter.

Er zijn verschillende manieren om achtergronden van twee soorten te lijmen, die "in zuivere" vorm kunnen worden gebruikt of twee of drie tegelijk kunnen worden gecombineerd. Het is belangrijk om je voor te stellen wat je wilt bereiken.

Waarschijnlijk weet iedereen dat verticale strepen een visuele verhoging van de hoogte van het plafond geven. En de bands hoeven niet regelmatig te zijn. In moderne interpretatie op één muur kan behang in strepen zijn, en de rest - gladgeschilderd of met een zacht, enigszins merkbaar patroon.

Dankzij een verticaal gerangschikt ornament lijken de plafonds hoger te zijn

Maar dit is niet altijd het geval. U kunt de verticale strepen op verschillende muren verdelen. En ze kunnen regelmatig zijn - herhaal met een constant interval. Zoals je op de foto kunt zien, kan het interval op verschillende muren verschillend zijn.

Manieren om te behangen: afwisselende verticale strepen

De banden kunnen verschillen - op kleur of patroon. De textuur met deze combinatie van behang moet hetzelfde zijn, anders is het een onbegrijpelijke mengelmoes. Voor deze combinatie is het het gemakkelijkst om met één verzameling te werken. Feit is dat de meeste campagnes verschillende tekeningen produceren die op elkaar lijken. In de regel zijn ze in verschillende schalen. In één verzameling zijn er twee of drie monotone achtergronden en verschillende varianten met tekeningen.

De tweede reeks kleuren van dezelfde verzameling achtergronden

Een voorbeeld van het gebruik van drie achtergronden uit één verzameling die u op de onderstaande foto en hoger ziet. De combinatie is bijna perfect - ze werden herhaaldelijk getest op compatibiliteit voordat ze met de productie begonnen. Trouwens, op de meeste andere foto's worden achtergronden ook uit één verzameling gecombineerd. Gewoon een andere textuur is normaal moeilijk te componeren.

Wallpaper van drie soorten

Met een verticale combinatie is er nog steeds een interessante techniek waarmee je het plafond hoger kunt leggen. Een van de strips "gaat" naar het plafond. Tegelijkertijd is de overgangsgrens vervaagd, wat een groter gevoel van volume geeft.

De strip aan het plafond vervaagt de grenzen

Om het principe van de stripopstelling wat begrijpelijker te maken, geven we verschillende varianten in de grafische weergave. De tekeningen zijn gemaakt alsof ze van boven zijn bekeken.

Hoe wallpaper van twee soorten te plakken

Dit is een win-win-optie, die bij het kiezen van een doek uit de ene collectie altijd "zal spelen". Als je een garantie wilt dat het behangen van twee soorten behang spectaculair zal zijn, gebruik dan een van deze schema's. Dit ontwerp van de wanden is duizenden keren getest en elke keer is het resultaat uitstekend.

Receptie, die kan worden toegeschreven aan de klassiekers van het ontwerp. Het is al lang in gebruik, maar met de aanwezige overvloed aan kleuren en texturen heeft het een volledig nieuw geluid gekregen. Deze techniek wordt vaker gebruikt in kamers met een klein oppervlak, maar met hoge plafonds. Verwijder het effect van de "bron" en de horizontale verdeling van de kamer helpt. Het kan een horizontale strook zijn die de kamer omgeeft. Vaak is het bevestigd aan de hoogte van de vensterbanken en wordt het meestal uitgevoerd wanneer het vlak in drie delen wordt verdeeld en zich in het onderste of bovenste derde gedeelte bevindt.

Horizontale strook bij het plakken van behang

Deze regel wordt vaak overtreden: soms wordt de band op ooghoogte gemaakt en op dit niveau hangen enkele decoratieve elementen. Het ziet er vaak erg goed uit. Deze techniek wordt vaak gevonden in het ontwerp van gangen en gangen.

Vaak is het nodig om visueel de hoogte van de plafonds in de gangen te verminderen

De fissiezone kan ook boven passeren. Traditioneel wordt het onderste deel gemaakt in donkere kleuren, de bovenste is lichter. Maar deze regel wordt ook overtreden. Een voorbeeld is in de onderstaande foto.

Overtreding van de regels kan ook interessant zijn

Traditionele varianten van een combinatie van behangcombinaties van twee soorten bij horizontale verdeling:

 • onderkant (1/3) - behang in de strip. top - soepel geschilderd of in een fijn patroon;
 • bodem - 1/3 - in een fijn patroon, top - grote monogrammen of monofoon;
 • 2/3 onderaan de grote afbeelding - monofoon.

Traditioneel plakken met horizontale indeling is een van de opties

Behang van verschillende kleuren in dezelfde ruimte wordt gebruikt en als het nodig is om de zonering te benadrukken. In de studio's zijn bijvoorbeeld verschillende functionele zones op deze manier verdeeld: dineren en rusten.

Het recreatiegebied is gemarkeerd met behang met een groot patroon

Hetzelfde principe kan worden toegepast in de kinderkamer. In dit geval dient behangen met twee soorten behang om het spelgedeelte, het bed, de tafel te scheiden. Kom ook als er twee kinderen in de kinderkamer zijn. Alleen dit is mogelijk als er geen concurrentie tussen is, anders kan het aantal conflictsituaties toenemen.

Zonering van de kinderkamer met verschillende achtergronden

Met deze combinatie kunt u verschillende texturen gebruiken. Maar de scheiding van hun lijstwerk wordt zeer zelden gebruikt. Probeer ofwel in de hoeken te dokken of een achtergrond op te halen, zodat de kruising er niet uitdagend uitziet.

Paneel of decoratieve inzetstukken

Verschillende achtergronden in één kamer waren lange tijd gelijmd, maar waren eenmaal gemaakt van stof en ze waren ingelijst in "frames" omdat ze erg veel kosten en alleen beschikbaar waren voor de hogere klasse. Sinds die tijd was het nog steeds gebruikelijk: het vasthouden van twee soorten behang in de vorm van een paneel. En vandaag ontwerpt u dus de klassieke interieurs, met behulp van zeefdruk invoeging, reliëf of textuur versies voor invoeging.

Paneel van behang dat wordt gebruikt in het klassieke ontwerp van het pand

Als de stijl het toelaat, worden elementen van een andere kleur in een lijst ingekaderd. Deze versie past perfect in het klassieke interieur of in de stijl van de Provence, het land.

Dit paneel is ook mogelijk in meer moderne stijlen - modern, bijvoorbeeld. Maar dan kan het frame worden gemaakt van een rand met dezelfde kleur - uit dezelfde verzameling, of gesneden uit de "body" van behang.

Paneel van behang van een andere kleur in een modern interieur

Een andere optie - okleit in de nis. In dit geval worden de tekening en textuur geselecteerd op basis van de stijl, evenals op een ander ontwerp.

Interessante opties voor behangen: een nis van een andere kleur

En in dit geval is het het beste om behang uit één verzameling te gebruiken. Een professionele binnenhuisarchitect haalt ze op door ervaring of met een flair, maar voor amateurs kan dit niet lukken. Gebruik één verzameling als u geen risico's wilt nemen.

Er zijn twee principes om deze techniek toe te passen. De eerste is om de aandacht af te leiden van een element dat je onooglijk vindt. Ongelijke muren bijvoorbeeld. In sommige appartementen kunnen ze hellend zijn. Om dit feit te bekijken hield zich niet vast, de tegenovergestelde muur werd gemarkeerd met behang van een andere kleur, met of zonder een afbeelding. Het is belangrijk dat ze de aandacht trekken.

Muur plakken met verschillende achtergronden: accentueren

De tweede methode - behangen twee soorten behang om de aandacht te vestigen op een onderwerp in het interieur. In slaapkamers is het vaak een bed of een muur er tegenover. Hier, wie het ook wil benadrukken (over de keuze van het behang in de slaapkamer, lees hier). In keukens wordt vaak een tafel geselecteerd - en vormt zo een eethoek. Dit is gedeeltelijk bestemmingsplan, gedeeltelijk - een accent. Toch is de aandacht afgeleid van de keuken.

Accentueren van de muur bij een meubelstuk is een interessante manier om behang in twee kleuren te plakken

Eigenlijk kan het accent niet alleen een verticaal gerichte strip zijn, hoewel deze optie vaker voorkomt: onze kamers zondigen geen hoge plafonds, omdat alle middelen goed zijn. In een hoge kamer kan het accent een brede horizontale strook zijn - of een deel van de muur, zoals op de onderstaande foto.

In één keer twee recepties: beide verschillende kleuren en verschillende facturen

In sommige kamers zijn uitsteeksels van dragende muren of nissen. Vaak proberen ze ze te verbergen. Dit doen is absoluut niet nodig. Door dit gebied te markeren met een achtergrond van een andere kleur, kan het worden omgezet in een architecturaal hoogtepunt, dat de ruimte een eigen karakter geeft.

Behanglijmen van twee soorten: de uitstekende "restanten" van dragende muren kunnen waardig worden

Over het algemeen zijn de opties om behang met verschillende kleuren in één kamer te plakken eindeloos. Kies wat je het leukst vindt en om meer ideeën te hebben, hieronder is nog een hele sectie met verschillende foto's.

Achtergrond van twee soorten: foto-ideeën

Achtergrond van drie kleuren in één ruimte: het is beter om één verzameling te gebruiken

De strip wordt niet alleen gecombineerd met monofone oppervlakken, maar ook met een patroon. Het is belangrijk dat het interieur dezelfde tonen heeft

Heldere hakken in eentonig interieur - ideaal voor het lijmen van behang van andere typen

Op de foto zijn verschillende achtergronden in één kamer goed gekozen, de kleur wordt ook herhaald in textiel

Versier de kamer met twee soorten behang? Het is gemakkelijk! En drie?

Zonering met verschillende kleuren is een beproefde methode

Verwijder het effect van de "trailer" - om de lange muur met een scheidingswand te verbreken, die met prominent behang moet worden geplakt

Opties voor het lijmen van het gecombineerde behang: drie verschillende typen

Verticale banden "heffen" het plafond op

Voor kinderbehang zijn twee soorten behang ook relevant

Willekeurige verdeling van de muur is een andere interessante benadering

Tradities zijn gebroken: het onderste deel is lichter dan het bovenste deel

Achtergrondgenoten combineren altijd goed

Hoe originele wallpaper wallpaper

Het accent is een kastanjebruine muur. Juist trekt de aandacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

68 − 66 =