Combineer behang in de keukenfoto

6 manieren om behang in de keuken te combineren

Door een manier te kiezen om de muren in de keuken te versieren, kiezen veel mensen voor het behang. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ruime keuze aan coatings, die operationele kenmerken verdienen, evenals ongelooflijke mogelijkheden voor de implementatie van hun eigen ideeën en ideeën.

Kijk naar deze foto's, hoe stijlvol, effectief en niet-triviaal behang gecombineerd kijken naar de keuken in het interieur.

Manieren om behang te combineren, waar we het vandaag over hebben:

Juist bij het oppakken van materialen, kunt u de configuratie van de ruimte aanpassen, de muren "duwen" of de plafonds "begrijpen", bevoegde zonering implementeren, de individualiteit van het ontwerp benadrukken.

Het is ontworpen om meningen te trekken, dat wil zeggen, het is beter om het levendig en ongebruikelijk te maken. Het kunnen coatings zijn met grote bloemen, behang, geometrische patronen, etc. Het is belangrijk om het niet te overdrijven met verf, anders zal het interieur oververzadigd zijn en zijn uniekheid verliezen.

Kies voor haar een heldere achtergrond of wallpaper met een afbeelding. De overgebleven muren dienen als achtergrond, dus is het beter voor hen om een ​​gewone achtergrond te kiezen.

Op de foto helder behang met een kleurrijk patroon verlevendigen de witte glanzende keuken in de Scandinavische stijl.

Het is optimaal voor smalle en lange kamers. Staat ook toe om plafonds visueel hoger te maken.

Let bij het ontwerpen van het gecombineerde behang voor de keuken op de getoonde foto's. Op hen zie je een van de meest gebruikelijke manieren van afwerking - een verticale combinatie.

Verticale strepen. Je kunt een uniek spel van licht en kleur creëren door de wanden afwisselend met strepen van verschillend behang te lijmen. U kunt zowel contrasterende kleuren als tinten van dezelfde kleur combineren, waardoor een gradatie ontstaat.

U kunt behang van dezelfde tint kiezen, maar met een andere textuur, bijvoorbeeld afwisselend mat en glanzend.

Een interessante optie: de afwisseling van behang met een afbeelding en monochroom. Zorg voor strepen die echte afbeeldingen nabootsen. Deze methode past in een ruime keuken.

Op de foto, een harmonieuze combinatie in de Engelse stijl - onder de verticale strepen creëren een imitatie van wandpanelen, bovenop een klassiek bloemmotief. De verbinding tussen twee soorten behang is versierd met een decoratieve rand.

Het meest gebruikte gestreepte behang. Ze kunnen worden gevonden:

 • Symmetrisch. In dit geval zijn de wanden bedekt met brede strepen in spiegelbeeld vanuit het midden. Contrasterende kleuren trekken zichten aan, zo weinig mensen letten op de disproportionele configuratie van de ruimte.
 • Asymmetrisch. Doeken met brede strepen zijn bedekt met slechts één muur, terwijl op andere oppervlakken doeken worden toegepast met een vergelijkbaar patroon, maar met verschillende breedten. Dankzij deze kamer ziet er breder uit.

Zet accenten in de kamer zal u ook helpen bij het kiezen van de juiste kleuren. Te felle tinten moeten worden afgewisseld met pastel 1-1 of 1-2. Het hangt allemaal af van de grootte van de kamer en het gewenste effect

Het wordt gebruikt in kamers met hoge plafonds, het past perfect in elk interieur richtingen. Ontwerpers gebruiken deze beweging om een ​​te hoge kamer te transformeren.

Op de foto, gecombineerd behang in de keuken met een horizontale strook en bloemmotief.

Horizontaal kunt u behang van verschillende texturen en tinten combineren. Kies de opties die harmoniëren met elkaar en met het algehele ontwerp van de keuken.

Om de hoogte van elke strook te berekenen, deelt u de wand visueel in drie horizontale delen. De smalste strip moet zich hieronder bevinden.

Een van de meest populaire oplossingen - het gebruik van de bodem van houten of kurkpanelen. De top kan worden geplakt met coatings met een geometrisch patroon, grote bloemen of gewoon heldere monofonische doeken.

Als het onderste deel wordt gekenmerkt door een helder en groot ornament, is het beter om een ​​monofonisch ornament te kiezen.

Als de panelen kunnen worden gebruikt en behang in een strip, gescheiden van de top met een stoeprand of lijstwerk. Aan de bovenkant is het beter om schilderijen met een klein patroon of monochroom te gebruiken.

Verschillen kunnen worden bereikt met verven of texturen. Kies een optie die het algehele ontwerp van uw kamer aanvult en in het gunstigste licht presenteert.

Pechvork - de originele combinatietechniek, die past bij de stijl van het land of ethno. Het behang met verschillende tekeningen wordt in gelijke stukken gesneden en aan de muur geplakt, afwisselend blokken.

Tekeningen en het aantal kleurenoplossingen mag niet meer zijn dan 3-4-eh. Ook is het niet ongebruikelijk om een ​​kant-en-klare foto op een wallpaper te vinden in de stijl van een patchwork.

Op de foto, helder behang in de stijl van het patchwork. Ze geven het interieur een gezelligheid en een gevoel van huiselijke warmte.

Bij de selectie van grondstoffen moet worden geleid door de compatibiliteit van kleuren, passend bij een bepaalde stijl en gezond verstand. Op deze manier kunt u een fragment van het oppervlak of een muur van vloer tot plafond tekenen. Alles hangt af van de moed van uw idee.

Deze optie moet worden bekeken door diegenen die aangetrokken zijn tot een verscheidenheid aan texturen en kleurschakeringen, maar geen geschikte oplossing voor zichzelf kunnen vinden.

Het werk is vrij gecompliceerd, omdat het eerst nodig is om de beste combinaties te kiezen en vervolgens een effectief beeld van verspreide stukken te maken.

Patchwork trekt creatieve persoonlijkheden aan die ervan dromen hun huis te transformeren en zelfstandig zo'n moeizaam werk kunnen realiseren.

Fotoachtergronden worden meteen felle accenten. Daarom is het voor andere wanden beter om een ​​achtergrond met één kleur en zachte kleuren te kiezen.

Een van de meest populaire varianten van de moderne tijd is ook 3D-beelden geworden die het effect van aanwezigheid en volume creëren.

Een prachtig stadslandschap creëert een accent en geeft een gevoel van het volume van de kamer.

De keuzemogelijkheden zijn ongelooflijk breed, beginnend met het klassieke thema van eten en drinken (fruit, koffie en koffiebonen, chocolade) en eindigend met een driedimensionale abstractie.

Zo'n foto moet maximaal open staan ​​voor beoordeling, dus het is beter om deze op het maximale open oppervlak aan te brengen. In de meeste gevallen is de enige een muur in de buurt van de eettafel.

Ze kunnen op elke basis worden gemaakt: niet-geweven, synthetische stoffen, vinyl. Hoogwaardige verven maken ze helder en bestand tegen burn-out, zelfs in direct zonlicht.

Ook zijn ze begiftigd met ecologische compatibiliteit, brandwerendheid, slijtvastheid, eenvoudig onderhoud. Om ze te wassen, kunt u huishoudelijke chemicaliën gebruiken. Maar het krachtigste en meest indrukwekkende voordeel is ongelooflijke esthetiek. Bovendien kunt u elke afbeelding overbrengen naar het canvas.

Combinatie met andere soorten afwerkingen

Veel interessanter is de combinatie van behang en andere afwerkingsmaterialen: tegels, bakstenen, beton, verf, houten panelen, kurk, decoratieve pleister, mozaïek.

Er zijn miljoenen opties, maar er zijn verschillende algemene regels.

 1. 1 Dezelfde dikte. De dikte van de coatings moet ongeveer hetzelfde zijn, waardoor de problemen met de paring worden weggenomen.
 2. 2 Gebruik geen dure en budgettaire tegenhangers tegelijkertijd. Geef voorkeur aan materialen uit één prijscategorie, verschillend in textuur en kleur.
 3. 3 Zelfde glans. Matte tegels zien er bijvoorbeeld niet goed uit tegen de achtergrond van glanzend, glanzend behang. Het is wenselijk dat de mate van schittering het meest identiek is.
 4. 4 In combinatie met elke, zelfs de duurste wallpaper, wordt nog een ander afwerkingsmateriaal accent. Daarom is het beter om op neutrale kleuren in te zetten voor behang.
 5. 5 Volg de principes van zonering. Chaotische inserts van andere afwerkingsmaterialen langs de omtrek van de hele keuken zullen disharmonie introduceren. Grote prints zijn een aanvulling op behang met een klein patroon of monofone en verzadigde kleuren - pastel.

Meer originele ideeën voor het gebruik van gecombineerd behang voor de keuken in het interieur vindt u op de foto's.

Iedereen vindt individuele oplossingen voor zichzelf, verbazingwekkende verfijning en exclusiviteit.

Welke soorten behang moet ik kiezen?

Tegenwoordig zijn er nogal wat soorten behang, maar niet allemaal geschikt voor het ontwerp van zo'n specifieke ruimte.

Paper. Ze zijn goedkoop, milieuvriendelijk, laten de lucht in, maar zijn tegelijkertijd van korte duur. Als u besluit om ze in het interieur te gebruiken, dan alleen uit de buurt van het werkgebied.

Fabric. Ze zijn gemaakt op basis van zijde, linnen, katoen. Je kunt ze alleen perfect glad en glad oppervlak lijmen, anders worden alle gebreken opgemerkt. Ze kunnen de verhoogde luchtvochtigheid niet weerstaan ​​en de vervuiling door ze wordt met grote moeite verwijderd. Niet de beste optie voor de keuken.

Natural. Gemaakt van gedroogd gras, bamboe, houtkrullen. Dit alles wordt gefixeerd op een speciale weefselbasis met behulp van lijm of dunne, sterke draden. Ze zijn begiftigd met ecologische compatibiliteit, maar ze absorberen heel veel geuren.

Vlies. Geproduceerd van viscose, cellulose, polyester en acryl. Ze verschillen in elasticiteit, weerstand tegen vocht en vuur, verbergen oneffenheden. Er zijn speciale aanpassingen voor het schilderen, waardoor u de kleur maximaal 7 keer kunt wijzigen.

Vinyl. Een niet-geweven basis of technisch papier is gecoat met een polymeercoating die bestand is tegen vocht en krimp, gemakkelijk te reinigen (wasbaar) en elastisch. Moderne doeken hebben microporiën waar lucht doorheen gaat. Dankzij dit verschijnen ze nooit in de vorm van schimmels of schimmels.

Glasvezel. Dit zijn coatings voor het schilderen, waardoor een originele reliëftextuur op het oppervlak ontstaat. Waterbestendigheid, brandwerendheid, dampdoorlatendheid, slijtvastheid, stijlvolle uitstraling zijn de belangrijkste voordelen van deze optie. Het enige negatieve - ze zijn met grote moeite ontmanteld.

Vloeistof. Ze omvatten vezels en draden van acetaatzijde, katoen, viscose, cellulose, verbonden door middel van een hechtmiddelmengsel. Ze worden aangebracht als gewone stopverf, laten geen steken achter, verzachten gebreken. Ze zijn uitgerust met een lage warmte- en geluidsgeleiding, ze zijn gemakkelijk schoon te maken, ze hebben een breed scala aan tonen.

Al deze soorten behang hebben hun voor- en nadelen. Wanneer u een keuze kiest, moet u letten op prestaties, esthetiek en kosten.

De combinatie van wallpapers is een hele wetenschap. We hopen dat ons advies u zal helpen bij het kiezen van het ontwerp van de wanden en het kiezen van het juiste behang voor uw keuken. Deel uw gedachten, gedachten en ideeën in de comments!

Hoe behang in de keuken te combineren: originele manieren om de muren te versieren

De combinatie van het behang in de keuken - het is niet alleen een originele manier om de muren te versieren, maar ook een grote kans om de ruimte in functionele zones te verdelen en stel het niet al te succesvolle geometrie van de ruimte: "pick" de lage plafonds, "push" de muur, voeg licht en ruimte. Soms volstaat één heldere ontwerpoplossing om het keukeninterieur volledig te transformeren en met nieuwe kleuren te spelen. De combinatie van behang met verschillende texturen en kleuren is een van de meest toegankelijke en eenvoudige manieren om de binnenruimte van de keuken in te richten.

Het combineren van behang in de keuken is een van de meest voorkomende manieren van ontwerpen

De goede combinatie van behang in de keuken ↑

 • Hiermee kunt u ontwerpfouten en wanddefecten verbergen: te hoge of lage plafonds, een klein oppervlak, een onevenredige verhouding tussen de breedte en de lengte van de kamer.
 • Door het te combineren, is het gemakkelijk en handig om de ruimte op te splitsen in functionele gebieden, wat vooral belangrijk is voor studioplanning. De visuele scheiding van de werk- en eetruimtes is ook in een kleine keuken geschikt.
 • Als u behang in aangrenzende kamers op de juiste manier combineert, kunt u ze visueel combineren, terwijl u de individualiteit en onafhankelijkheid van elk afzonderlijk behoudt.
 • Excellent verdunt de monotonie van de situatie, waardoor het interieur van de keuken dynamiek krijgt.
 • Hiermee kunt u een van de wanden van de keuken visueel markeren, waardoor het accent wordt.
 • De combinatiemethoden bieden de mogelijkheid om de aandacht te vestigen op de keukenarchitectuur: erkers, nissen, kolommen, enz.

De regels voor het combineren van behang in het interieur van de keuken zijn eenvoudig en effectief

De basisregels voor het combineren van behang in de keuken ↑

 • Combineer elite en goedkoop behang niet. Het is het beste om behang van dezelfde kwaliteit en dezelfde prijscategorie te combineren, verschillend in kleur en textuur: mat en glanzend, glad en ruw.
 • Voor een combinatie is het wenselijk om behang met dezelfde dikte te selecteren, wat problemen met de aanpassing en selectie van randen zal voorkomen.
 • De gekozen versie van de combinatie van behang moet in overeenstemming zijn met de stijl van de keuken en ook volledig de specifieke kenmerken en het doel van deze kamer weerspiegelen.
 • Om kitsch te vermijden en de meest harmonieuze omgeving in de keuken te creëren, probeert u behang te selecteren met de overlappende ontwerpelementen: een enkele stijl van het ornament, verschillende tinten van dezelfde kleur.
 • Heldere grootformaatpanelen worden aanbevolen om in evenwicht te worden gebracht met monofoon behang of behang met een klein discreet patroon.
 • Het florale ornament past perfect in combinatie met houtpatronen en texturen.
 • Geometrische motieven worden perfect gecombineerd met abstracties.
 • Het wordt aanbevolen om actieve verzadigde kleuren te combineren met gedempte neutrale kleuren.

De combinatie van twee dichte kleuren in het interieur wordt beschouwd als een win-win-optie voor de keuken

Ontwerptechnieken voor het combineren van behang in de keuken ↑

 • Verticale strepen

Door behang te combineren met verticale strepen, wordt het overhangende plafond "opgetild" of wordt een proportionele, te smalle en langwerpige keuken gemaakt. Een dergelijke lay-out is vrij gebruikelijk in oude paneelhuizen.

Varianten van verticale wandverdeling door behang:

 • Symmetrisch - aan beide zijden in het midden van de kamer plakken we de muren met brede, heldere strepen van behang. Voor deze rol zijn contrastkleuren perfect. Deze eenvoudige ontwerptechniek creëert een interessante optische illusie: de lengte van de kamer lijkt gelijk te zijn aan de breedte van de stroken, wat helpt om de verhoudingen van lengte en breedte van de keuken visueel in balans te brengen.
 • Asymmetrische - een van de wanden, zoals in de voorgaande uitvoeringsvorm is de centrale gelijmd brede heldere strook behang, terwijl overhoeks tegenoverliggende wand gelijmd lichte strepen van verschillende breedtes. Deze techniek zal niet alleen de te lange en smalle ruimte visueel inkorten en uitbreiden, maar zal ook het interieur van de keuken dynamiek geven.

Verticale afwisseling van monofone banden en strepen met een patroon kan de ruimte visueel vergroten en de hoogte van de kamer vergroten

Een verticale combinatie van behang in de keuken is een geweldige manier om monotonie in een monochroom interieur te voorkomen als gevolg van de afwisseling van banden van verschillende tinten van dezelfde kleur één tot één of één na twee. De gradatie van tinten zal visueel worden waargenomen als een grillig spel van schaduwen.

Bij contrastcombinaties moet u ervoor zorgen dat ze niet te agressief en opdringerig zijn. Als de combinatie van groen met karmozijn of rood en blauw te vet lijkt, kun je beter stoppen bij de klassieke contrasten: zwart-wit, zwart-rood, goud-blauw.

In een ander interieur lijkt dit invoegvel saai en ongepast, terwijl het aan de andere kant een frivole noot introduceert

Als het ontwerp van de keuken zorgt voor de aanwezigheid van twee contrasterende wanden, helpt de verticale afwisseling van het behang op een van de aangrenzende muren de scherpe rand "wissen", waardoor een vloeiende overgang ontstaat.

In kamers met hoge plafonds nemen professionele decorateurs vaak hun toevlucht tot de klassieke receptie van decoratie en visuele transformatie van de ruimte - de muren horizontaal verdelen. Twee of drie afwisselende horizontale banden compenseren het verticale vlak. Deze techniek werkt geweldig in alle stijlen. Een favoriete designtruc is de combinatie van kurk of houten panelen met gewoon schilderij of behang. De eenvoudigste en meest veelzijdige manier van horizontale verdeling van muren is echter de afwisseling van strepen behangpapier, die verschillen in kleur, textuur of ornament, maar die zeker iets gemeen hebben met elkaar. De hoogte van de muur is meestal verdeeld in de verhouding 1: 2, waarbij de breedte van de onderste band overwegend inferieur is aan de bovenste en niet omgekeerd, hoewel andere varianten mogelijk zijn.

De horizontale verdeling van wanden met behulp van een trottoirband is een zeer effectieve decoratieve methode om een ​​luxe interieur te creëren

Klassieke combinaties van combinaties van achtergronden horizontaal:

 • Bodem in een fijn patroon of monofoon, bovenbehang met monogrammen, grote bloemen of in strepen.
 • Gestreepte onderkant met een monofonische top, of met een klein patroon.
 • Onderkant met een groot bloemornament of monogrammen, aangevuld met een monofonisch blad of omgekeerd.

Stevige achtergrond bovenaan en geselecteerd in het toonbehang met een eenvoudige afbeelding van onderaf, gescheiden door een rand met een thematische plot er schattig en aantrekkelijk uit

Om het werk aanzienlijk te vergemakkelijken, helpt het om de "horizon" te koppelen aan de hoogte van de vensterbank. Het onderste deel van tweederde van de hoogte van de kamer is geschikt bij zeer hoge plafonds. Voor de combinatie kunt u zowel dichte schaduwen als contrasten van behang gebruiken. Deze techniek werkt prima met verschillende textuur van het behang. Als u bijvoorbeeld de onderkant hebt bijgesneden met verhoogd vinylbehang voor gips, kan de bovenkant zachter en warm worden gemaakt met behulp van textiel of kurkbehang. Op de plaats van verbindingen, als decoratieve lijn, wordt een traliewerk, vormende of verdelende bar geplaatst.

Onlangs is het in de inrichting van keukens modieus geworden om een ​​van de muren van de kamer licht en elegant te maken. Accent wall - een uitstekende oplossing voor fans van felle kleuren. Voordat u echter een dergelijke gewaagde en gewaagde stap neemt, moet u zorgvuldig alle voor- en nadelen afwegen. Door een van de muren met helder behang te markeren, loop je het risico een onbalans in de samenstelling van de kamer te maken, en deze wordt scheef weergegeven. Herstel de balans en corrigeer de verhoudingen om het gebruik van de tegenoverliggende muurelementen van meubels en decor te vergemakkelijken, die in kleur samenvallen met de accentmuur.

Om het achromatische interieur nieuw leven in te blazen, kunt u een accentmuur gebruiken met behang van een andere kleur

In de regel is het behang voor het afwerken van de accentmuur bedekt met felle verzadigde tinten die een bepaalde stemming in de kamer creëren, met een krachtig effect op de emotionele en mentale toestand. Dat is de reden waarom de selectie van de kleur of de schaduw voor de accentmuur moet worden benaderd met speciale nauwgezetheid. Vergeet niet dat je in de gecreëerde omgeving moet werken en leven.

Levendige behang werd het huidige 'hoogtepunt' van dit gereserveerde en elegante lichte interieur

Als de keuken te lang is (zoals een "trameffect"), kun je dit tekort aan planning oplossen door de verre muur in een accent te veranderen. Contrasteer met de achtergrond of alleen een meer intense toon visueel "breng het dichterbij", waardoor de lengte van de kamer visueel wordt verkleind.

Een zwarte muur met ongebruikelijke stijlvolle tekeningen maakt een volledig standaard interieur uniek en onherhaalbaar

Het creëren accent muren - een geweldige manier om de eentonigheid van achromatische of zwart-wit keuken, gezoneerd ruimte te verdunnen, of gewoon de aandacht vestigen op een interessant object of binnenlandse samenstelling, zoals een open haard of een afbeelding.

 • Focus op architecturale hoogtepunten

In plaats van het verbergen en maskeren verschillende niches en uitsteeksels, proberen om te keren door - selecteer ze behang, kleur of textuur verschillend van de achtergrond, waardoor zij in hartige architectonische rozijnen draaien. Behangen niches of uitsteeksels contrasterende tinten van behang, kunt u een zeer origineel interieur accenten maken en afstemmen van de keuken met nieuwe kleuren.

Tegen de achtergrond van bonte wanden, zal een witte semi-kolom of ander detail van de lay-out de zoneringfunctie van de kamer met succes uitvoeren

Het creëren van een harmonieuze omgeving wordt vergemakkelijkt door de nissen en uitsteeksels af te werken met behang, in overeenstemming met de keukenset. Tegen de achtergrond van de sneeuwwitte muren perfect eruit zal zien zwart en grijs, helder rood niche of behangen een andere intense kleur, hemelsblauw muren een perfecte aanvulling op een perzik of gele lip, terwijl een pittige aanvulling op de roze kamer groene of groen zal oplichten .

De nadruk op architecturale hoogtepunten in dit interieur zorgt voor een interessant decoratief effect

Zelfs als de ruimte verstoken is van architecturale kenmerken, kunt u door een afzonderlijk deel van de gladde wand met contrasterende achtergronden te markeren, het volgende doen:

 • verdeel de keuken in aparte functionele gebieden;
 • De aandacht vestigen op een bepaald deel van het interieur, bijvoorbeeld op een eetgroep met een zachte hoek;
 • markeer een meubelstuk of decor dat versmelt met een gemeenschappelijke achtergrond, een deel van de muur lichter of donkerder maakt.
 • Outline inserts: wallpaper als kunstobject

Interieur keukeninzetstukken van het behang gaan werken bovenop de bestaande afwerking, d.w.z. De wanden van de kamer moeten van tevoren worden bedekt met behangpapier of geverfd. In deze techniek van combineren is er absoluut niets ingewikkelds. Inserts moeten bij voorkeur worden gemaakt van dik massief behang, bij voorkeur op een non-woven basis. Inserts zijn geselecteerd in verschillende maten en vormen, ze kunnen zowel contrasteren met de algemene achtergrond van de muren, en echo daarmee de kleur, textuur of ornament.

Coat inzetstukken: behang als een kunstobject look in dit interieur is passend en aantrekkelijk, en, het volledig bedekken van de muren, ziet er luguber en irritant uit

De meeste voordelig om de egale achtergrond kijken heldere vlekken met bloemenprints, monogram, geometrische figuren, abstracties of thematische Kitchen-gastronomische motieven. Voor klassieke interieurs is het inlijsten van inlegstukken met randen, lijsten of lamellen kenmerkend. De barokke stijl veronderstelt het bestaan ​​van kaderontwerpen met een vierkante of rechthoekige vorm. Een organische toevoeging aan het neoclassicisme en de avant-garde zullen complexe geometrische figuren zijn.

 • Lappendeken van behang: patchwork-combinatie

Een heel ongewone manier om de wanden van de keuken te versieren is een lappendeken van behang of een behangcombinatie. Denk aan de kleurrijke quilts? Iets soortgelijks kan worden gerealiseerd op de muren van de keuken. Deze optie is zeker voor degenen die het moeilijk vinden om een ​​van de behangsels uit het rijkste assortiment op de markt te kiezen.

Quilten van de combinatie van behang in de keuken - een taak die gedaan kan worden door een ervaren ontwerper of een persoon met een aangeboren gevoel voor stijl en actie

Ondanks al zijn kleurrijke speelsheid en kinderachtigheid, is de lappendekentechniek van combineren een van de moeilijkste. Ten eerste hoeft u in het geval van patchwork niet te werken met grote doeken, maar met 'vodden', wat aanzienlijk meer tijd in beslag zal nemen en veel geduld zal vergen. Ten tweede moet je materialen kunnen verzamelen die kunnen worden gecombineerd tot een harmonieuze hele compositie, en niet een kitsch "wonder in veren en een zijboog", hoewel, misschien, het dit wonder is dat jouw skate wordt, wie weet. Risico is een nobel bedrijf, maar als u niet zeker bent van uw ontwerpgenie, is het beter om zeker te zijn: selecteer materialen die bij elkaar passen.

Lappendeken van behang in het interieur van de keuken kan het belangrijkste decoratieve element worden

Om puur technische problemen met plakken en paren te voorkomen, kiest u een soort behang, bijvoorbeeld vinyl op papierbasis. Uitstekend als het behang uit dezelfde collectie komt met echoënde motieven. "Flap" kan in verschillende kleuren worden genomen, het belangrijkste is dat ze zijn verenigd door textuur, patroon of ornament. Perfect passend behang van verschillende tinten van dezelfde kleur en textuur, bijvoorbeeld paars, lila, paars en aubergine.

Fotovarianten van het combineren van keukenbehang ↑

Luxe reliëfbehang met een prachtig patroon ziet er nog meer respectabel uit op een eenvoudige lichte achtergrond

De accentmuur in het interieur van de keuken, gelegen in de eetkamer, trekt de aandacht van de gasten in de rustige omgeving van deze keuken

Volumetrisch behangpapier geeft deze ruime keuken met een eenvoudig interieur een aantrekkelijker uiterlijk

De accentmuur in de contrastrijke keuken dient niet alleen als achtergrond voor het eetgedeelte, maar ook als een belangrijk decoratief element

In deze mooie en gezellige keuken in rustieke stijl ligt de nadruk op het ontwerp van de details van de lay-out

Het combineren van behang in een klassiek interieur gaat meestal gepaard met het gebruik van één kleurenschema

Door verschillende stijlen behang in één ruimte te gebruiken, krijgt u een interessant en effectief resultaat

Het gebruik van foto-achtergronden met een niet-triviale verhaallijn is een geweldige kans om een ​​uniek interieur in de keuken te creëren

Een veel voorkomende manier om een ​​interieur te decoreren is de afwisseling van verticale strepen

Stijlvol, licht behang in de eetzaal zorgt voor een goed humeur en geeft een hele dag vrolijkheid

In het interieur, gestileerd onder de rustieke, een ongewone versie van de horizontale verdeling van de muren

De combinatie van lichtere achtergronden van boven en donkerder van onderen past meestal harmonieus in het interieur

Een accentmuur met een macro-afbeelding in het interieur van de keuken ziet er altijd ongebruikelijk en stijlvol uit

Contrasterend behang met een interessant patroon kan gemakkelijk de rol van een decoratief element in het interieur aan

De contrasterende zwarte en witte muur in deze keuken benadrukt de helderheid en opgewektheid van de gele keukenset

Een interessante variant van het inrichten van de keuken met behang met een andere achtergrondkleur en hetzelfde patroon

Om het decoratieve effect van deze achtergronden ten volle te kunnen waarderen, hebt u zowel ruimte als goede verlichting nodig

Een eenvoudige tekening op een lichte achtergrond vereist geen speciale condities, het past goed bij elk monofonisch behang

Ongebruikelijk behang met een complex en mooi patroon onthult hun decoratieve mogelijkheden alleen in de juiste omgeving

De accentmuur, in navolging van de kleur van de keukenset, voldoet perfect aan de functie van de achtergrond in deze keuken

Een win-win-optie voor de keuken - keuze uit een beige of bruin kleurenschema als basis van het interieur

Deze keuken maakt gebruik van een standaard horizontale verdeelontvangst, maar er wordt gekozen voor een donkere kleur voor de bovenkant van de muren

Hetzelfde patroon op een andere achtergrond creëert een ongewoon visueel effect

In een lichte en ruime keuken zien contrasterende inzetstukken er zo goed mogelijk uit

U kunt op twee manieren een origineel muurontwerp maken: gebruik unieke materialen of oplossingen in kleurpatronen. Maar er is een mogelijkheid om te combineren.

Hoe maak je een vloeibaar behang in huis: methoden voor het maken en methoden voor het decoreren van de muren

Behang - het populairste materiaal voor wanddecoratie, dat wordt gebruikt in de appartementen van onze landgenoten. Voor het plakken van muren zijn de meeste mensen uitgenodigd.

Is het mogelijk om nieuwe achtergronden op oude achtergronden te lijmen: behangtrucs

Ze kunnen dienen als achtergrond voor de headset en accessoires en kunnen de hoofddecoratie van de kamer worden, omdat de verscheidenheid aan kleuren en texturen van dit materiaal voor.

Behang als stijlvol designelement voor de keuken: origineel wanddecor, meubels, schort

Het combineren van behang is nu heel modieus en modern. We plakken behang met een afdruk op de muur, waarop je een accent moet maken. Bijvoorbeeld, in de buurt van deze muur is er een eettafel of op deze muur hangt het originele horloge. De afdruk op de achtergrond kan op het keukenthema staan, u kunt kiezen tussen bekers of een soort voedsel. De andere twee muren zijn bedekt met monofonisch behang, contrasterend in kleur met een muuraccent.

Bedankt voor interessante ontwerpopties voor de keuken.

Vloeibaar behang kan kunstpanelen maken, op een klassieke manier combineren en de nodige visuele effecten creëren. Aangezien dit materiaal zeer plastic is, is het mogelijk om afbeeldingen aan de afbeeldingen te geven met behulp van schuimplaatjes en plamuur, waarmee ze worden bedekt met dit materiaal. Keuken - dit is de plek waar een persoon creëert, geniet van al zijn smaak van het leven en geniet van gezelligheid met geliefden. Het behang zal het comfortabel en buitengewoon gezellig maken.

Door behang te combineren met verticale strepen, wordt het overhangende plafond "opgetild" of wordt een proportionele, te smalle en langwerpige keuken gemaakt. Een dergelijke lay-out is vrij gebruikelijk in oude paneelhuizen.

De keuken verfraaien met wallpapers: 65 foto's en ideeën voor een modern interieur

De keuken is het belangrijkste deel van het huis, zijn er gaan worden alle familieleden en brengen een groot deel van hun vrije tijd, dus het behang een belangrijke rol gespeeld in het interieur van de keuken. Hun keuze is zeer groot, modern behang voor de keuken is gemaakt van vochtbestendig materiaal en past in elke stijl van de kamer.

Soorten behang voor de keuken: materiële kenmerken

3d behang voor de keuken zal helpen de kamerruimte visueel te veranderen, muurgebreken te verbergen en realistisch te maken in het interieur. Ze zijn vochtbestendig, brandveilig, bestand tegen wassen. Voor het ontwerp van de keuken is de beste optie 3d behang op niet-geweven basis.

Vloeibare behang in de keuken aan de wanden van een ongewoon type, een fragment van behang is eenvoudig te vervangen in het specifieke gebied zonder schade. Ze verbergen onregelmatigheden van de wanden, kunnen ze worden gewassen met een spons bovendien ze zuiver en geluidsisolatie.

Vinyl behang de keuken stabiel onder invloed van de zon, wat een groot voordeel voor voedsel aan de zonzijde, vochtbestendig, flexibel en kan worden gereinigd met een vochtige spons met detergent, waarbij de lucht circuleert en daardoor mal van vocht niet weergegeven.

Wasbare wallpapers voor de keuken op een papieren basis met vinyl coating - de beste keuze, omdat ze kunnen veeg de modder keuken doek en wasmiddel. Ze zijn vochtbestendig en slijtvast, en bieden de mogelijkheid om tot 15 keer met een natte spons te werken.

Flizeline behang voor de keuken wordt gekenmerkt als vochtbestendig, brandveilig en elastisch. Ze voelen zich comfortabel bij het werken met hun flexibiliteit en verbergen de oneffenheden van de muur visueel.

Papierbehang voor de keuken is overal verkrijgbaar, milieuvriendelijk en ademend. Hun tekortkomingen - geurabsorptie, kwetsbaarheid en breekbaarheid, kunnen niet worden gewassen met een vochtige spons, dus als u de keuken verfraait met papierbehang, moet u het werkgebied extra beschermen, bijvoorbeeld met tegels.

Behang om in de keuken te schilderen geeft de keuken de gelegenheid om er anders uit te zien. Deze wallpapers zijn duurzaam, maskers onregelmatigheden van de muren en hield veranderende kleuren tot 7 keer. Ze zijn glad en imiteren de textuur van hout, gips, met bas-reliëf ornamenten.

Muur tot muur baksteen in de keuken is geschikt voor loft-stijl interieur, de markt biedt een groot aantal kleuren en metselwerk waarden. Ze zijn slijtvast en ademend, perfect voor het decoreren van een schort.

Bij het kiezen van de kleur van behang en design, moet u niet alleen rekening houden met uw wensen, maar ook met de grootte van de keuken, de vorm, het aantal vensters en hun aanwezigheid, de verzadiging met daglicht. Keukenbehang met bloemen is geschikt om elke maat te plaatsen, maar:

 • grote bloemen zijn geschikt in het interieur van een grote keuken;
 • kleine bloemen vergroten visueel het gebied en zijn geschikt voor de keuken van middelgrote en kleine grootte.

De foto van het behang voor de keuken moet ook worden geselecteerd, rekening houdend met de mogelijkheden, bijvoorbeeld:

 • verticaal ornament of strepen maken de keuken hoger;
 • Horizontale tekening verbreden de keuken en maken visueel lager;
 • geometrische kruisende fragmenten creëren een gevoel van de oneindige ruimte.

De regels voor het combineren van behang in de keuken

Om het keukeninterieur individueel te maken, is het niet nodig om het uit te rusten met de nieuwste mode en technologie, het is voldoende om texturen en kleuren, twee of verschillende soorten behang te combineren. De combinatie van behang in de keuken - een individuele visie van elk, maar om behang in de keuken beter te combineren met het advies van ontwerpers:

 • dezelfde dikte van het behang zorgt voor een soepele verbinding;
 • behang met bloemen en bloemenpatronen zien er goed uit met behang onder de boom;
 • abstracte elementen worden gecombineerd met een geometrisch patroon;
 • pastelkleuren combineren met heldere kleuren;
 • de verschillende textuur van het behang ziet er geweldig uit in combinatie, bijvoorbeeld, glad en ruw behang, matte kleuren en glans;
 • Gecombineerd behang voor de keuken hoort in dezelfde prijsklasse te zijn en te worden gecombineerd met de algemene stijl van de keuken.

Tip: voor degenen die de meesters vertrouwen en geen fouten willen maken bij het kiezen, zijn er behang-metgezellen uit één collectie en uit één bedrijf, in combinatie daarmee garandeert de fabrikant de eenheid van de twee soorten behang.

Met behulp van een combinatie van behang kun je een smalle keuken breder maken door een accentmuur en behang met een horizontale strook te maken, een asymmetrie-effect te creëren, een van de muren te verfraaien met fotobehang of een 3D-foto.

Wanneer u de kleur van het behang kiest, moet u luisteren naar uw gevoelens, die de kleur veroorzaken, de schaduw bepalen en de voorbeelden bekijken. Het interieur van de keuken met licht behang zal er altijd fris, gezellig en visueel groter uitzien. Het interieur van de keuken met donker behang is niet geschikt voor een klein gebied, maar het ziet er niet minder aantrekkelijk uit.

 • Wit behang in de keuken - een klassieke optie, het is een universele kleur en past in elke stijl, maar je moet niet vergeten dat het een kleur is en een dik behang kiest, of gebruik het als aanvulling op ander behang.

 • Groen behang in het interieur van de keuken draagt ​​bij aan rust en ontspanning, dit is de mening van ontwerpers en psychologen. De meest optimale kleur voor een ruimte waarin veel tijd wordt besteed.

 • Grijs behang in de keuken maakt de kamer breder, gecombineerd met alle kleuren. Het verzegelen van een kamer met grijs behang, zal niet saai zijn als de gevel van keukenmeubilair helder is.

 • Beige behang in het interieur van de keuken zal de aandacht niet afleiden van de meubels, het is een klassieke rustige kleur die gezelligheid creëert.

 • Bruin behang in de keuken creëert het effect van nauwgezetheid en stabiliteit, het wordt zelden gebruikt voor het decoreren van muren, vaker - room.

 • Roze behang in de keuken maakt het interieur luchtig en zacht, gecombineerd met lichte meubels.

 • Zwarte achtergronden in de keuken zijn geschikt als aanvulling op contrasterende achtergronden en witte meubels.

 • Violet behang in de keuken is uiterst ongewenst in donkere tinten, lichte en rustige toon is geschikt voor de keuken in combinatie met gouden patronen.

 • Gele behang in de keuken interieur wekt de eetlust en het verlangen om te communiceren, die geschikt zijn voor het benadrukken van een muur. Overvloed aan felgele oogvermoeidheid treedt op.

 • Blauw behang in de keuken maakt de kamer breder, vermindert de eetlust, ziet er gereserveerd en stijlvol uit;

 • Oranje behang roept eetlust en activiteit op. Warme kleurtoon is geschikt in de eethoek, perfect voor het decoreren van de keuken in een landhuis.
 • Het blauwe behang in de keuken maakt de kamer breder, geassocieerd met de zee. Niet geschikt voor donkere en slecht verlichte kamers.

Ontwerpers worden niet geadviseerd om behang te kiezen voor de kleur van de keuken voor degenen die niet willen dat meubels met de muren versmelten. Als de kleur samenvalt, is het wenselijk dat het behang accenten bevat in de vorm van patronen, kleuren, ornamenten.

Opties voor het inrichten van de keuken met behang (foto in het interieur)

Hier vindt u foto's van behang voor de keuken, opties om ze te combineren met het ontwerpconcept en de functionaliteit van de kamer.

Foto 1. De lange en smalle kamer is visueel vergroot met beige behang met een patroon, witte meubels en een wit plafond. De bank in pasteltint en het versierde schort geven een vleugje van het interieur.

Foto 2. Achtergronden in kleur op de elementen van meubels benadrukken de eenheid van stijl, witte kleur mengt zich met succes met het behang.

Foto 3. Achtergronden met een bloemmotief op een gedempte groene achtergrond geven een gevoel van vrede, licht meubilair en vergelijkbaar behang zijn geschikt voor interieurontwerp in de stijl van het land.

Foto 4. Combinatie van texturen en kleuren. 3d achtergronden zijn een helder accent in het interieur van de keuken van een discrete beige kleur. Behang onder de steen vormt een aanvulling op het beeld en veroorzaakt belangstelling.

Foto 5. Zelfs een kleine kamer kan fantastisch zijn. Een zachte behangkleur en een bloemenprint in de hoek van de kamer verdelen de keuken in zones.

Foto 6. Bruin behang met "bestial9raquo; print en paarse gevel van de onderste laden - een uitstekende combinatie in een moderne stijl.

Foto 7. Interieurontwerp van de keuken in beige kleuren met de nadruk op donkere meubels. De behang-metgezellen zien er harmonieus uit en dragen bij aan het comfort van de kamer.

Foto 8. Behang onder de tegel accent accent en zijn gemaakt in dezelfde kleurenschema met de keuken, als gevolg van de ongewone textuur niet samengaan met het meubilair.

Heb je een typfout gevonden? Selecteer het fragment en verzend het door op Ctrl + Enter te drukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

44 − = 37