Combinatie van behang

Beste combinatiebehang van twee kleuren: foto in het interieur

De combinatie van wallpaper - het is een geweldig idee om het interieur van de kamer juiste combinatie van behang van twee of meer kleuren in het interieur te diversifiëren, is het een goed idee om de ruimte te diversifiëren om het ontwerp van de kamer te veranderen, de belangrijkste voordelen van behang in combinatie van twee kleuren: het is goedkoop, origineel, modieus.

Interessante ontwerpideeën en tips helpen om elke kamer, zelfs de kleinste en de donkerste, ideaal te maken door twee kleuren behang te combineren.

Het belangrijkste bij het combineren van behang van verschillende kleuren is de juiste combinatie van behang per kleur, dit zal het gebruikelijke bereik van kleuren en tinten helpen.

Combinatie van behang in het interieur: regels voor combineren

Het combineren van behang in het interieur, dit is een vrij nieuwe richting in de wereld van reparatie en ontwerp, maar zeer succesvol. Door het behang met elkaar te combineren, krijgt u een interessant beeld van de ruimte, is er een mogelijkheid om de voordelen te benadrukken en de tekortkomingen van muren en kamers te verbergen. De donkere kamer kan visueel worden verduidelijkt, maar te licht, integendeel, donkerder. Het combineren van het behang is niet zo'n gemakkelijke taak, je moet het serieus aanpakken en alles goed doen.

Varianten van een combinatie van achtergronden kunnen een beetje zijn:

 • Combinatie van behang in kleur en schaduw
 • Het combineren van behang op het materiaal;
 • Combinatie van behang op de factuur.

Het combineren van het behang is vrij moeilijk en het zou met een zekere ernst moeten gebeuren

In allerlei combinaties van achtergronden moet u het juiste kleurenbereik behouden, zodat de achtergrond iets gemeenschappelijk heeft, zoals een afdruk, patroon, achtergrond of kleur.

In de eerste variant is dit een combinatie van behang volgens hun kleur, schaduw. Het wordt aanbevolen om het spectrum van kleuren en tinten te gebruiken en om meer geschikte kleurovergangen te kiezen. De combinatie van behang op het materiaal is niet minder moeilijk, je kunt verschillende materialen, vinyl, papier, behang voor het schilderen, niet-geweven behang combineren, maar houd rekening met de kleur van deze achtergronden. De combinatie van behang van twee kleuren in textuur, dit is wanneer gecombineerd behang van verschillende texturen en ornamenten aan één muur.

Maak het gecombineerde behang in de kamers

U kunt achtergronden in elke kamer combineren, met elk gebied en elke verlichting. Veel voordeliger is de combinatie van behang in grote en ruime kamers, omdat de wanden groot zijn, waardoor je de fantasie kunt "verspreiden" en de wildste verbeeldingen in het leven kunt belichamen.

Maar in kleine kamers ziet het gecombineerde behang van verschillende kleuren er ook goed uit, als u het algemene kleurenschema en de textuur van het behang kunt weerstaan. Gecombineerd behang is geweldig voor het plakken van kinderkamers, woonkamers, hallen.

Maak een mooi interieur met een combinatie van achtergronden die je kunt en in de keuken

In de slaapkamer, hal en keuken kunt u ook het gecombineerde behang lijmen.

Gecombineerde behang kan al klaar worden verkocht, met de ideeën van combinatie, maar je kunt zelf een combinatie maken, het behang oppakken:

Gecombineerd behang in de kamers zijn zeer goed verzorgd, kunnen ze worden geïsoleerd gebied in de kamer, waardoor ze de focus, visueel toewijzen ruimte die de toon en de textuur van behang zithoek en een werkruimte. Het belangrijkste ding niet één detail vergeten, moet de grondtoon van het behang in de kamer worden getraceerd in detail de kamer: schilderijen, vazen, speelgoed, keukengerei en andere kleine voorwerpen.

Door de achtergrond zelf te combineren, kunt u een budget voor reparaties besparen door de overblijfselen van behang in de winkel te kopen tegen een gereduceerde prijs.

Succesvolle varianten van het combineren van achtergronden

Voordat u een combinatie van achtergronden van verschillende kleuren in uw interieur maakt, moet u de meest succesvolle en vooral de juiste ideeën en soorten combinatie van behang kennen.

Dus, de opties voor het combineren van achtergronden:

 • Combinatie van behang inserts;
 • Combinatie van behangoverlays;
 • Verticale combinatie;
 • Horizontale combinatie;
 • Quilten van de combinatie van behang.

Met de juiste combinatie van behang, zal de kamer origineel en mooi zijn

Toen we het behang accenten wilt combineren, gebruikt de basiskleur van het behang en verdeel het met allerlei accenten en andere kleuren, schaduwen of enige variatie in textuur: recht, schuin, horizontaal, verticaal, zoals we willen. De combinatie van behangpanelen dient als decoratieve decoratie van de muur en wordt uitsluitend als decoratie gebruikt.

Deze decoratie van de muur met restjes en allerlei behangsneden, benadrukt op harmonieuze wijze de basiskleur van het behang in de kamer.

Verticale combinatie van behang is een combinatie van verschillende of identieke afmetingen, kleuren en schaduw van behangstrepen op de muur. Horizontale combinatie van behang is de decoratie van het bovenste en onderste deel van de kamer. Doorgaans verdeelt de afwerking met een horizontale lijn de kamer in twee gelijke delen met behulp van behang, waardoor een achtergrond ontstaat van de bovenkant van de muren en een zekere kleur wordt gegeven aan de onderkant van de muren.

Horizontale combinatie verbergt het gebied van de ruimte, visueel vermindering van de hoogte van de wanden en plafond en een verticale combinatie van behang, daarentegen vergroot het gebied van de ruimte, de hoogte van de wanden en het plafond.

De combinatie van behang in kleur

Zoals gezegd, wanneer een combinatie van behang elkaar, is het noodzakelijk om een ​​basiskleur, die terug te vinden in de kamer en in de kleinste details van het interieur en passende kleur uit het spectrum die harmonieus zijn met elkaar gecombineerd kiezen toewijzen. Het kleurenspectrum biedt 9 primaire kleuren: rood, oranje, geel, groen, blauw, blauw, paars, wit en zwart.

De combinatie van achtergrond op de kleurenschaal kan verschillende variaties hebben:

 • Een eenvoudige combinatie, twee aangrenzende kleuren in het spectrum;
 • Complexe combinatie, verschillende kleuren;
 • Een gedurfde combinatie, een combinatie van tegengestelde kleuren over het hele spectrum.

Voor een kamer met een klein gebied is het beter om licht behang en tinten te kiezen, in een grote ruimte kunt u met kleur experimenteren.

Voorbeelden van combinaties zijn heel verschillend, waarbij een combinatie van behang, de overheersing in het binnenste van de primaire kleur, betrekking heeft op de combinatie met de hoofdkleuren.

Voor kleine kamers is het beter om lichte kleuren behang te combineren

Als u een kamer maakt in lichte en rustige kleuren en in hetzelfde kleurenschema, kunt u de aangrenzende kleuren kiezen in het spectrum van geel en groen, bijvoorbeeld, en hun tinten. Welnu, als de kamer is ingericht met eenvoudig donker behang, moeten ze worden gecombineerd in tegenovergestelde kleuren in het spectrum.

Hoe wallpaper combineren met elkaar: tips en trucs

Als u het idee kiest om behang in het interieur te combineren, moet u enkele regels volgen die mooi, correct en smaakvol de kamer met behang kunnen versieren.

Hiervoor moet je verschillende regels kennen:

 • Kies de kleur van de achtergrond, afhankelijk van het gebied en de verlichting in de kamer;
 • Meng twee heldere kleuren behang niet in één ruimte;
 • Om één kleurschaal te weerstaan;
 • Verdun de ruimte met kleine details van bepaalde kleuren.

De kleur van het behang moet de voordelen van de ruimte benadrukken en de nadruk leggen op de tekortkomingen ervan. Kies daarom voor een kleine kamer licht behang en voor een grote kamer, donker behang. Twee rijkelijk heldere kleuren, zelfs in een grote kamer, zullen geen harmonie vinden, dus het zal niet lukken om slechts twee heldere kleuren te combineren. Als u de achtergrond van twee verzadigde kleuren combineert, moet u overgangen maken met lichte of zelfs getinte achtergrond. Bovendien moet u in een kamer met gecombineerd behang één kleurbereik behouden, waarbij het interieur wordt verdund met kleine details van het interieur.

In een kamer kunt u maximaal vijf kleuren en tinten combineren, anders is er geen harmonie in de kamer.

Een gecombineerd behang lijmen

Nadat u het kleurenschema hebt gekozen, kunt u het gecombineerde behang gaan lijmen, rekening houdend met alle tips en aanbevelingen. Het lijmen van het gecombineerde behang begint bij de voorbereiding van de wanden van de ruimte, het is belangrijk dat de wanden glad en zonder gebreken zijn. De berekening van het behang op de kamer moet nauwkeurig zijn, zodat u niet alle winkels met een vergelijkbare kleur hoeft te zoeken. De volgende belangrijke stap is de voorbereiding van een rol behang voor lijmen. Als behang met een ornament of met een tekening die moet worden geselecteerd, moet u de snede correct aanpassen aan de hoogte en breedte van de kamer, de hoeken en de verbinding. Paar strepen om van tevoren in te plannen, om ze niet te verwarren met de rest van het behang. Dit is moeilijk te doen voor behang, die onafhankelijk van elkaar worden gecombineerd, in afzonderlijke banden, hier moet je de bouwtape en het niveau gebruiken.

Het lijmen van het gecombineerde behang is ook niet eenvoudig:

 • Het is noodzakelijk om het lijnenniveau te behouden bij het lijmen van horizontaal, verticaal en patchwork behang;
 • Het is goed om de voegen van het behang te lijmen;
 • Knip de randen van de achtergrond voorzichtig af.

Kleit gecombineerd behang is noodzakelijke kont

Zorgvuldig voorbereiden van materialen voor werk- en werkoppervlakken, behangen zal enige tijd en werk vergen.

Gecombineerd behang is beter om niet te overlappen, u moet voorkomen dat de ene overlapping van de ene doek op de andere en de kooi behangverbinding in de verbinding.

Welke rol speelt het gecombineerde behang in het interieur?

Gecombineerd behang past in een breed scala aan interieurs, zoals zelfvoorzienende kamerinrichting.

De overvloed aan achtergrondselectie biedt een unieke kans:

 • Het gebruik van behang als een onafhankelijk element van decor;
 • Verschillende stijlen in één ruimte combineren;
 • Distributie van kamers in zones.

Verspreid de kamer met behulp van de achtergrond naar de zones, je moet de juiste achtergrondkleuren kiezen voor een comfortabel verblijf in deze gebieden.

Varianten van het combineren van behang voor wanden (video)

Met behulp van behang kun je onherkenbaar een eenkamerwoning of een enorm landhuis perfect afwerken. Gecombineerd behang helpt de positieve eigenschappen van de kamer te benadrukken, verbergt de tekortkomingen van de kamer en oppervlakken, creëert een knusse kamer en realiseert hun wildste fantasieën.

Voeg een reactie toe

© 2017, homeli.ru. Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Combinatie van achtergronden - hoe 2 kleuren te combineren in het interieur (65 foto's)

Op dit moment kiezen steeds meer ontwerpers voor een combinatie van behang.

Er zijn veel populaire opties die u kunt implementeren bij het ontwerp van uw kamer.

Om correct te leren hoe je verschillende kleuren behang combineert, raad ik je aan om dit artikel tot het einde te lezen.

Foto van de gecombineerde achtergronden:

Na zorgvuldig bestudeerd te hebben wat de manieren zijn om behang in het interieur te combineren, moet je een selectie van materiaal voor ze doen.

Hier zijn een paar ideeën voor het combineren van achtergronden:

Gebruik verschillende tinten van dezelfde kleur. Je kunt een muur maken, bijvoorbeeld perzikkleur, het tweede koraal en het derde - beige.

Gebruik verschillende kleuren. Dit kan worden gedaan door bijvoorbeeld bloemenbehang en een eenvoudige monotone kleur te combineren.

Een zeer populaire optie onder jongeren, er is een variant van het combineren van twee of meer tegenovergestelde kleuren. Indien gewenst, kunt u uw kamer in zwart en wit of zwart en rood rangschikken.

Als het materiaal een andere textuur heeft, is het het beste om voor beide een kleur te kiezen.

Door verschillende soorten gecombineerde achtergrond te gebruiken, kunt u een verbluffend effect voor uzelf creëren. Voor een combinatie is het voldoende om twee verschillende kleuren of tonen te kiezen.

Is het je opgevallen dat je muur verschillende gebreken vertoont? Dus voor eliminatie, kunt u verschillende kleuren selecteren. De aandacht zal daarop gericht zijn en de gebreken zullen niet zo opvallen. Bijvoorbeeld als u een heldere strook in plaats van een defect plaatst.

Het is aangewezen om de ruimte op te splitsen in verschillende zones. Verschillende achtergronden, die duidelijke grenzen creëren, zullen uw ene ruimte visueel in meerdere delen verdelen. Dit is de perfecte oplossing voor diegenen die geen gebruik willen maken van partities voor de kamer.

Experimenteer met je kamer door verschillende kleuren en tonen toe te voegen. Als je een kleine woonkamer of slaapkamer hebt, kun je deze visueel uitbreiden als je een muur in een bloemige of lichte stijl maakt. Geen fan van vierkante kamers kan twee parallelle wanden maken in pastelkleuren, die het visueel langwerpig maken.

Wilt u een gedeelte van de kamer markeren, maar weet u niet hoe, omdat het niet helder is? Bevestig er dus het landschap bij dat aandacht schenkt aan uzelf en daarmee ook al uw site.

Horizontale achtergrondcombinatie

Een meer populaire optie is een combinatie van behang horizontaal. Hoewel het lijmen van dergelijk behang niet gemakkelijk is, maar het resultaat de moeite waard is. Op deze manier kunt u het behang heel gemakkelijk in een kamer of in een andere kamer combineren. Het ziet er origineel en buitengewoon uit.

 • Een regel bij het gebruik van deze combinatie is dat de onderkant van de muur altijd donkerder moet zijn dan de bovenkant. Maar als u de ruimte visueel wilt verkleinen, kunt u het tegenovergestelde doen.

  Scheid de muur is niet duidelijk aanbevolen in de helft, maar een paar centimeter hieronder. Maar dit kan alleen worden gebruikt door mensen met hoge plafonds.

  Eigenaren van lage plafonds geven de voorkeur aan een verticaalere combinatie van kleuren, waardoor de ruimte visueel beter zal zijn.

  In een grote ruimte is het beter om geen felle kleuren te kiezen, bijvoorbeeld goud, beige of wit.

  Als u uw kamer modern wilt maken, is het aan te raden om een ​​van de muren te selecteren, verzadigd met heldere tinten, die speciale aandacht zullen besteden aan het betreden van de kamer.

 • Maar met deze keuze moet je alle andere muren in een neutrale kleur doen.

  Hoe kan men de verschillende gebreken of delen van de kamer maskeren.

  Door behang te combineren, kunt u die plaatsen verbergen die u niet wilt selecteren. Het kan bijvoorbeeld een niche zijn. Kies hiervoor de donkere en onverzadigde kleuren van de achtergrond. Defecten aan de muur kunnen ook worden verborgen met deze lay-outoptie.

  Functie van ornamenten bij het combineren van achtergronden

  Ontwerpers die dachten over "hoe behang te combineren voor het accentueren van twee of meer functionele zones" - u kunt adviseren om behang met verschillende ornamenten te gebruiken, maar met dezelfde kleur.

  Alleen moet u er rekening mee houden dat de kleur van het behang niet al te prominent is en het totale gamma van het hele interieur niet overbelast.

 • Een goede optie voor uw kamer kan zijn en decoratie van behang in verticale stroken.

  Waar weinig licht komt, is het aan te raden om behangtinten te lijmen.

  Maak desgewenst een lichte verticale strook, die naar het plafond gaat. Het selecteren van een muur tegenover de deuren is ook geen slechte optie.

  Voor het ontwerpen van gecombineerde achtergronden is er veel te bedenken. Maar vergeet niet de aanbevelingen van deze professionals - ontwerpers. Ze zullen u helpen om uw huis aantrekkelijk en tegelijkertijd gezellig te maken.

  Stijlvolle combinatie van achtergronden: 9 ideeën voor succes

  Door achtergronden en niet-standaardoplossingen te combineren, kunt u originele visuele effecten bereiken.Het combineren van achtergronden is niet alleen een gewaagde, maar ook een praktische oplossing. Repareren is zelden ideaal, en door de textuur van het behang kun je zelfs de niet helemaal vlakke voegen van het plafond en de muur mooi verslaan. Hoe verschillende achtergronden combineren in een kamer, zodat het er goed uitziet?

  Combinatie van behang van twee kleuren

  In het interieur gelden dezelfde regels voor compositie, als in elke andere artistieke ruimte, bijvoorbeeld op canvas.

  Door behang te combineren om de horizon te benadrukken, komt u harmonieus in elke ontwerpstijl

  Welke resultaten kunnen worden bereikt als correct uitgekozen combi-achtergrond:

  • Verdeel de kamerruimte in zones;
  • Plaats op competente wijze accenten in het interieur;
  • Selecteer een nis of een aparte muur;
  • Hersteldisecties verbergen;
  • Benadruk de stilistische oriëntatie van de kamer;
  • Maak de kamer persoonlijk, speciaal, met de afdruk van de smaak en het karakter van de eigenaar.

  Alle interieurdetails moeten een achtergrond creëren of de aandacht trekken. Voor de gast, die de kamer binnenkomt, kreeg meteen de juiste indruk, je moet duidelijk accenten op de muren plaatsen. Door het behang te combineren, wordt één muur of een deel ervan geselecteerd en dit vlak wordt het belangrijkste baken van aandacht. De andere muren spelen een ondergeschikte rol.

  Voorbeelden van een dergelijke samengestelde oplossing:

  • Eén muur - helder behang, 3 andere muren - licht, neutraal, zonder behang;
  • Een deel van de muur is gemarkeerd met lichtere achtergronden dan de randen.

  Manieren om achtergronden te combineren kunnen verschillende opties bevatten, maar het is noodzakelijk om een ​​gemeenschappelijk ontwerpconcept te volgen

  Als u een horizontale splitsing op de achtergrond van twee kleuren gebruikt, moet de onderkant donkerder zijn dan de bovenkant. Bij verticale scheiding moet er rekening mee worden gehouden dat licht behang de ruimte visueel vergroot en de donkere - smal en zwaar. Daarom, als het interieur is gebouwd op contrasten, moet de verticale scheiding van de muur met behang van twee kleuren worden gecompenseerd door de compositie.

  Voorbeelden van het combineren van verticaal behang:

  • De nis is bedekt met donkerder behang dan de muren;
  • Het midden van de muur is lichter dan de randen;
  • Aan de rand van de deur of raamopening - meer lichtbehang dan in de rest van de kamer.

  Alvorens het behang te lijmen, moeten ze goed gekozen zijn. Om dit te doen, moeten we ons eerst voorstellen hoe de accenten in het interieur worden geplaatst. Om dit duidelijk te maken, moet je een papier en een potlood nemen, de kamer schetsen en ongeveer schatten waar en hoe de achtergrond zal worden geplakt. Om de beste optie voor de compositie te vinden, moet je een paar verschillende combinaties proberen.

  Wallpaper metgezellen in het interieur (video)

  Hoe wallpaper te combineren met elkaar: de principes van compatibiliteit

  Achtergronden hebben kleur en textuur. Om de combinatie van de twee kleuren er goed uit te laten zien, moet het behang dezelfde dikte hebben. Vinylbehang moet worden gecombineerd met vinyl en papier met papier. Wasbaar behang wordt gebruikt om de kamer van onderen te lijmen, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Afhankelijk van de dikte van het canvas, moeten ze samenvallen met de belangrijkste, anders wordt een lelijk uitsteeksel op de docking-site gezien. Naast kleur kan de achtergrond een patroon hebben.

  Welke regels moeten worden gevolgd om de combinatie er goed uit te laten zien, niet alleen op papier, maar ook in het interieur:

  • Gebruik niet meer dan 1 helder patroon;
  • Bedek de achtergrondmuren met neutraal behang;
  • Als u 2 of meer patronen gebruikt, moeten deze in stijl en kleur overeenkomen.

  Verticale patronen verlengen de muren visueel en verhogen het plafond

  Horizontale patronen vergroten het vlak van de muur visueel, vergroten de hoeveelheid ruimte. Het is niet aan te raden om verticale en horizontale patronen te combineren, met name heldere en contrasterende kleuren. Als een gast de kamer binnenkomt met epilepsie, kan hij een aanval krijgen.

  Om ervoor te zorgen dat alle gasten zich op hun gemak voelen, is het het beste om geen felle, alleen verticale of alleen horizontale patronen te gebruiken.

  Een goede combinatie van behang in het interieur

  Sommige mensen worden moe van de verzadigde kleur van de muren. Ontwerp in het interieur is gebouwd op harmonie en accenten, zodat de kamer altijd gezellig is, het is de moeite waard om je te concentreren op niet meer dan 1 muur.

  Hoe de achtergrond en achtergrond te kiezen:

  • Behang van twee kleuren moet warme of koude tinten zijn, bijvoorbeeld lichtblauw en groen, zachtroze en perzik;
  • Behang van twee kleuren moet hetzelfde zijn in helderheid, glanzend of mat.

  Wallpaper metgezellen moeten een enkele kleurrichting hebben, anders zal het ontwerp dissonant zijn

  Het is noodzakelijk om het behang van twee kleuren in glans te combineren, op dit principe zijn alle ontwerpseries van behang gebaseerd. In het interieur ziet u beter mat gecombineerd behang van een eenvoudige textuur.

  Hoe verschillende achtergronden in één ruimte de ruimte wijzigen

  Een kamer met een ongewone opstelling van behang moet in harmonie zijn met alle andere reparaties in het appartement.

  Waar het geschikt is om een ​​combinatie van twee kleuren behang te gebruiken:

  • In een kleine ruimte om de ruimte visueel uit te breiden;
  • In de gang, ter bescherming tegen de vervuiling van het onderste deel van de muren;
  • Gebruik in de kinderkamer wasbaar behang op de onderkant van de muur.

  In een smalle gang of een appartement met een kamer met een klein oppervlak is het een zeer geschikte combinatie van twee kleuren behang

  Het blijkt dus dat dit niet alleen een interessante, maar ook een praktische optie is voor het decoreren van wanden.

  Opties voor het combineren van achtergronden: harmonie en contrast

  De kleur en textuur van het behang is een bepaalde informatie over de smaak van de eigenaar, dus je moet het ontwerp in het interieur selecteren in overeenstemming met hun eigen voorkeuren. Dan zal het leuk zijn om in de kamer te zijn.

  Het opvallende contrast tussen rijke en vervaagde tinten van dezelfde kleur is een van de feitelijke principes van het combineren van behang in het interieur

  De combinatie van twee kleuren in één ruimte moet worden gebouwd volgens een van de volgende principes:

  • Contrast tussen verzadigde en onverzadigde kleur;
  • Sluit in het palet de rangschikking van kleuren, tinten van dezelfde kleur;
  • Variaties op een warme of koude schaal;
  • Sluiten of identiek in kleurenbehang met een ander patroon.

  In de uitverkoop vindt u niet alleen vlakke, maar ook reliëfbehang. Het reliëf bezielt de wanden echter, zodat de compositie er goed uitziet, in een kamer moeten er maximaal 1 of 2 reliëfs zijn. Als twee reliëfs worden gebruikt, moet het behang hetzelfde van kleur zijn.

  Wallpaper-combinaties aan de muur (video)

  Kant-en-klare oplossing: muurbehang voor muren

  Veel collecties bieden onmiddellijk een reeks opties voor een combinatie van achtergronden.

  Wat zijn de voordelen van gepaarde behang van één fabrikant:

  • Twijfel niet aan uw eigen smaak, u kunt de reeds geselecteerde combinatie van twee kleuren gebruiken;
  • Je hoeft niet na te denken over de compositie, de ontwerper heeft alles al van tevoren berekend;
  • U kunt de gasten met trots laten zien dat reparatie mogelijk is en ervoor zorgen dat iedereen het zal waarderen.

  Door behang te combineren met kant-en-klaar canvas, kunt u tijd besparen en een gegarandeerd goed resultaat behalen

  Vaak worden op de juiste manier behangparen op de juiste manier gesneden en wordt de vergoeding gespecificeerd, zodat de naad gelijkmatig is. De instructies laten zien hoe je het behang op de juiste manier lijmt, hoe de doeken ten opzichte van elkaar op de muur worden geplaatst. Het enige nadeel van deze optie is het ontbreken van een creatieve component.

  Praktische decoratie van muren met behang in verschillende kleuren

  Wasbaar behang is lange tijd houdbaar en behaagt de eenvoud van zorg. Daarom, als er een vraag is hoe het onderste deel van de muur moet worden versierd, is de beste oplossing om behang te combineren met een wasbare textuur. In de gang, de keuken en de kinderkamer zal een horizontale scheiding met een wasbare onderstof veel sterkte, zenuwen en geld besparen.

  Om de reparatie om de 2-3 jaar niet bij te werken, kunt u uw leven gemakkelijker maken en niet alleen over het ontwerp, maar ook over het huishoudelijke gedeelte van de vraag nadenken

  Mooi, wasbaar behang kan de ruimte op een hoogte van 1 - 1,5 m van de plint van de vloer afsluiten. Het is dit deel van de muur dat het vaakst wordt vervuild, bekrast en blootgesteld aan slijtage. Om combinaties van achtergronden te bedenken is altijd beter van tevoren op papier, en alleen dan om in het interieur te belichamen.

  Een gecombineerd achtergrond lijmen: de subtiliteiten van vaardigheden

  Rechte verbindingen tussen de doeken - dit is een voorwaarde voor een nette en aantrekkelijke uitstraling van de muren. Het maakt niet uit hoe de combinatie van achtergrond, verticaal of horizontaal, als twee of meer doeken zijn gepland voor gebruik op één muur, u een opmaak moet maken. Gebruik een meetlint, een niveau en een potlood om zones te onderscheiden.

  Het is ongewenst om de behangoverlapping te lijmen, de naden kunnen geleidelijk wegtrekken, opzwellen en een aantrekkelijk uiterlijk verliezen.

  Zelfs het aanmeren op de markeringen op de muur gebeurt in vier handen, met een assistent. Voorheen moet je het canvas zelf duidelijk markeren, op de gewenste lengte knippen. De moeilijkste optie is de horizontale lay-out, omdat je de wallpaper niet alleen vanuit de hoek of vanuit het plafond hoeft te plakken, en precies vanuit het centrale deel van de muur.

  Sommige behangen uitrekken wanneer geïmpregneerd met lijm. Als de reparatie erg duur is en de ervaring bij het lijmen klein is, moet je eerst weten hoe het canvas is uitgerekt en hoeveel het vervolgens krimpt

  • Met een horizontale opstelling van twee kleuren - eerste bovenkant, vervolgens onderkant;
  • Met de verticaal - eerste linker weefsel, dan rechts;
  • Een nis plakken is eerst een nis, dan muren;
  • Diagonaal plakken - eerst boven en vervolgens onderaan.

  Tussen horizontale voegen is de speling slecht, zelfs bij 0,1 mm, dus een nauwkeurige berekening is de basis voor kwaliteitsreparatie. Lees voor het lijmen de instructies op het behang zorgvuldig door, gebruik een geschikte lijm, probeer rekening te houden met de vergoeding. Als er in een dergelijk geval geen ervaring is en reparaties kwaliteit vereisen, is het beter om de complexe opstapeling van de ruimte toe te vertrouwen aan professionele bouwers.

  Combineer behang en schilder de muren: comfortabel en origineel

  Schilderen met tinting wordt actief gebruikt op vlakke wanden. Maar wat als de reparatie niet perfect is?

  Door een combinatie van verf en behang te gebruiken, kunt u alle defecten verbergen en de kamer een stijlvolle en aantrekkelijke uitstraling geven

  Combinatie van verf en behang van twee kleuren, ideeën:

  • Contrast, lichte verf, helderder behang of verzadigde kleuren, achtergrond achtergrond;
  • Harmonie in kleur, een vergelijkbare kleuring van behang en verf;
  • Plakken van een muur met behang, schilderen van andere wanden;
  • Extractie van de muur door te schilderen, plakken van andere wanden;
  • Verticale of horizontale scheiding van de muur in een geschilderd en gelijmd deel.

  De ruimte kan er anders uitzien in kunstmatige en natuurlijke verlichting, dus het is beter om te proberen op een slecht zichtbare muur, het resultaat te evalueren en vervolgens in het hele appartement toe te passen.

  Om de verf en de achtergrond met succes te combineren, moet u een glanzende of matte glanzende textuur gebruiken

  Combineer de verf en behang voorzichtig alleen als er een opening van 1,5 - 2 cm op de naad zit. De verf moet onder het behang worden geplaatst, zodat het canvas soepel en zonder gebreken de kruising kan verbergen. Het is handig om op deze manier bogen, nissen en hellingen van de raamopening te ontwerpen.

  Achtergronden combineren: ontwerptips (video)

  De combinatie van behang en verf geeft ruimte aan creativiteit, omdat je een originele en frisse look kunt creëren, zelfs in de standaard lay-out van het appartement. Het ontwerp van twee soorten behang of behang en verf is zelfs geschikt voor wanden met een niet-ideaal oppervlak.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 76 = 80