Gecombineerde spanplafonds

Gecombineerde spanplafonds en al hun functies

Wil je weten wat een combinatie van spanplafonds is? Ons artikel zal deze vraag beantwoorden. Je leert over hun variëteiten, productiefuncties. Weet niet hoe je met succes een combinatie van kleuren voor een dergelijk plafond kiest, dan helpen we je. Bovendien zal informatie over de ontwerpvoegen van gecombineerde plafonds, over de zorg voor hen, installatie en prijzen voor dergelijke plafondcoatings nuttig zijn.

Spanplafonds in de moderne wereld

Tegenwoordig hoor je steeds vaker van anderen dat ze een gecombineerd spanplafond hebben geïnstalleerd. Dit gebeurt in residentiële appartementen, clubs, restaurants en zelfs in kantoren. Wat is deze nieuwe trend?

De originele ontwerpoplossing voor gecombineerde spanplafonds

In feite is er niets mysterieus in de verlaagde plafonds. Dit is een gewone PVC-film die op een speciale manier is verwerkt. Deze behandeling geeft het een mooie kleur, elasticiteit, kracht en elimineert onaangename geuren.

Waarom zijn spanplafonds zo snel de publieke aandacht getrokken? Mensen streven altijd naar een beter en betrouwbaarder product. En voor vandaag is het spanplafonds - het beste in veel opzichten is de plafondcoating. Het is goedkoop, duurzaam, mooi en heeft een aantal belangrijke voordelen die het boven alle andere soorten plafonds tilt. Over deze voordelen praten we helemaal aan het einde van het artikel, zodat we niet alle troefkaarten tegelijk op tafel leggen.

Wat is een gecombineerd spanplafond?

De gebruikelijke spanplafonds zien er zeer waardig uit. Als ze glanzend zijn (PVC) - ze hebben een zeer moderne uitstraling en als ze mat (stof) zijn, zien ze er erg chic en duur uit. Ze passen perfect bij elke kamer, of het nu een slaapkamer, een keuken of een douchekamer is. Maar de ontwerpers dachten en besloten dat het slechts een monofonisch plafond was - het is saai en oninteressant. En besloot er een tekening op te zetten. Toen het patroon op spanplafonds zich ook begon te verwijderen, werd besloten om naar de volgende oplossing te gaan en zo kwamen de gecombineerde spanplafonds tevoorschijn.

Strak ontwerp voor gecombineerde spanplafonds

En dit was een echte doorbraak in het ontwerp van plafonds over de hele wereld. Ze kregen net een tweede wind en de populariteit van dit materiaal sprong weer op. Nu konden verlaagde plafonds een gezonde concurrentie creëren voor gipsplaten en lattenplafonds.

Succesvolle selectie van kleuren voor gecombineerde spanplafonds

Stel spanplafonds zijn verdeeld in twee soorten volgens het systeem van het opstellen van verschillende doeken:

 1. Composite. Het meest sprekende voorbeeld is rekplafonds met meerdere niveaus, wanneer een andere kleur of textuur wordt gebruikt op elk van de afzonderlijke niveaus. In feite kunnen ze niet gecombineerd worden genoemd, omdat in de cursus de gebruikelijke compilatie is;
 2. Hechtdraad. Hier is alles veel interessanter. Verschillende doeken worden direct in productie aan elkaar gelast of genaaid. Op het enige definitieve doek zullen dus nog een aantal andere worden gecombineerd. Het is vermeldenswaard dat de verbindingen van de PVC-spanplafonds - dit - de sterkste plaats in het gebied van het hele canvas.

Multilevel gecombineerde spanplafonds

Materialen voor gecombineerde spanplafonds

In het vorige gedeelte hebben we het onderwerp materialen al behandeld, maar laten we er een beetje over nadenken. Gecombineerde spanplafonds verschillen niet van conventionele plafonds en worden vervaardigd, evenals conventionele plafonds, hetzij uit PVC-folie of uit stof. Alleen de manier van bevestigen van de hotelkamers is anders: PVC is op een speciale machine gelast en de stof is in de naden genaaid. Het is vermeldenswaard dat er geen naden zijn in de verbindende punten van het canvas. Slechts één kleur gaat abrupt over in een andere alsof op het doek slechts een andere verf wordt aangebracht.

De combinatie van spanplafonds op textiel (ademend) en PVC-gebaseerd

Wanneer u gecombineerde spanplafonds bestelt, moet u altijd onthouden dat verschillende materialen (PVC en textiel) niet kunnen worden gecombineerd!

Selectie van kleuren voor gecombineerde spanplafonds

Wanneer u een combinatie van kleuren kiest, hoeft u niet te proberen uw originaliteit te tonen en de samenstelling van rode, zwarte en groene kleuren te bestellen. Het ziet er niet alleen slecht uit, maar ook verschrikkelijk.

Gecombineerde spanplafonds in de doucheruimte

Het is beter om het probleem op een verantwoorde manier te benaderen en door het internet kant-en-klare ontwerpwerken te bekijken. Als u de juiste combinatie niet kunt vinden, wordt in dit geval het palet van kleurencombinaties een uitstekende assistent. Hierin worden de combinaties weergegeven die het best in het kleurenbereik kunnen worden gecombineerd.

Monochroom gamma voor gecombineerde spanplafonds

Gezamenlijke spanplafonds

Zoals eerder vermeld, zijn zowel weefsel- als PVC-spanplafonds gecombineerd. Maar de vraag rijst: hoe ziet de kruising van de twee doeken eruit? Maakt het de hele foto kapot? We zullen onze lezers tegelijk kalmeren: het zal niet bederven.

Twee delen stretchrekken van stof worden aan elkaar gestikt op een speciale machine die zeer kleine steken maakt, waardoor het voorkomen van trekjes en uitzakken op de stof wordt voorkomen. Het is ook vermeldenswaard dat de naad op de achterkant van de stof is geplaatst, om het uiterlijk niet te bederven met een ideaal glad en gelijkmatig oppervlak van het plafond. Onder spanning wordt de naad afgevlakt en bijna onzichtbaar gemaakt (de breedte van de naad is minder dan 1 mm), wat de indruk wekt dat twee verschillende kleuren elkaar net tegenkomen in het midden van het plafond.

PVC-folie wordt gecombineerd met een geheel andere technologie: twee delen worden aan elkaar gelast op een speciale machine. De machine bestaat uit twee platen, geplaatst op de rand en verwarmd tot de opgegeven temperatuur. In een plaats van hun ontmoeting is het onmogelijk om haar te duwen, dus hun planning is zo precies. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat het solderen op de naad geen zwakke punten lijkt, die in een jaar plotseling plotseling breken of uiteenvallen. Nadat de platen op de gewenste temperatuur zijn verwarmd, wordt er een spanplafondfolie tussen geplaatst en worden ze gecomprimeerd. Temperatuur en druk in de letterlijke zin van het woord vermengen deze twee materialen en ze veranderen niet in een naad, maar in voortzetting van elkaar. Wanneer gecombineerde spanplafonds gemaakt van PVC worden gemonteerd, wordt de folie uitgerekt en wordt een vrijwel perfect vlak oppervlak gevormd in plaats van de naad, niet te onderscheiden van de rest van het weefsel, behalve de overgang van de ene kleur naar de andere. Maar het is altijd de moeite waard om te overwegen dat de resteffecten nog steeds merkbaar zijn en dat op de kruising een klein gaatje wordt gevormd met de bult langs de randen, maar de breedte is minder dan 1 mm, waardoor het bijna onzichtbaar is.

Naad van gecombineerde spanplafonds

Installatie van gecombineerde spanplafonds

De installatie van dergelijke schilderijen verschilt niet van de gebruikelijke procedure. Ook de installatieprijs heeft absoluut geen invloed op de installatie van conventionele doeken of gecombineerd. Als bouwers om meer geld vragen dan het plaatsen van conventionele doeken, met het argument dat ze langer moeten werken, extra inspanningen moeten leveren of speciaal gereedschap moeten gebruiken, dan kun je er zeker van zijn dat ze gewoon proberen meer geld "uit te schakelen".

Gecombineerde spanplafonds in de hal

Verzorging van spanningsplafonds

Ook bij het reinigen van dit soort spanplafonds hoeft u geen speciale maatregelen te nemen. PVC-folie kan ook worden afgeveegd met een vochtige doek, zonder angst dat het water de plaats van de hechting binnenin zal binnendringen. Dit deel van het canvas is net zo strak als de rest van het canvas. Weefsel-gecombineerde spanplafonds vereisen gewoon geen speciale maatregelen om voor zichzelf te zorgen.

Gesoldeerde composiet spanplafonds van PVC

Prijs voor de combinatie van spanplafonds

Helaas is de compilatie van verschillende doeken niet gratis. De gemiddelde prijs voor dergelijk werk vandaag is:

 1. Voor pvc: van 400 tot 800 roebel per lopende meter;
 2. Voor stoffen: de prijs schommelt tussen 500-1000 roebel per strekkende meter.

Voor meer informatie

Curvilineaire gecombineerde spanplafonds

De prijzen worden gegeven in de bereiken, omdat ze in verschillende regio's van het land en tussen verschillende artiesten aanzienlijk kunnen variëren.

Gecombineerde plafonds: overzicht, zichten, montagemogelijkheden en beoordelingen

De decoratie van het plafond speelt een belangrijke rol in het totale interieur. Het gebruik van whitewash of behang ziet er nu behoorlijk afgezaagd uit. En zelfs de plafondtegels van geëxpandeerd polystyreen zien er niet origineel uit. Ontwerpers hebben echter altijd frisse ideeën. Een van deze is het gecombineerde plafond. Gips karton en stretch is de meest voorkomende combinatie, maar niet de enige. Met een goed gevoel voor smaak en creatief denken, kunt u op harmonieuze wijze vele afwerkingsmaterialen combineren. Bijvoorbeeld glas, spiegel, mozaïek, plastic en andere.

In de meeste kamers is het plafond een betonnen plaat. Veel mensen worden geconfronteerd met onregelmatigheden en schommelingen. En om het oppervlak een prachtig uitzicht te geven, moet u stukadoors en stopverf bewerken. Degenen die ze tegenkwamen, weten dat het op deze manier enkele dagen duurt voordat ze op elkaar zijn afgestemd (afhankelijk van de hoogte van de verschillen). Het kan ook nodig zijn om extra materialen te gebruiken, bijvoorbeeld een metalen gaas voor een fort.

Maar nu kunt u de arbeidsintensieve processen volledig verlaten. Hiervoor wordt voorgesteld om gipsplaat te gebruiken. De voordelen zijn duidelijk. Ten eerste is het op verschillende manieren bevestigd (rechtstreeks op de plaat of het frame van het profiel). Ten tweede worden de originele gecombineerde plafonds in slechts één of twee dagen gemaakt. En ten derde kunt u met gipskarton de meest ongewone ideeën realiseren.

Momenteel geven de meeste mensen de voorkeur aan plafonds met meerdere niveaus. Ze zijn ook gemaakt met gipsplaat. Vanwege het speciale profiel van het gezicht van dergelijke structuren kan rechthoekig, ovaal, golvend, getrapt zijn. Verlaagde plafonds zijn gedecoreerd met LED-verlichting en gecombineerd met andere materialen. In elk geval is de beste ondergrond gipsplaat.

Hoe voeg ik inserts in gipsplaat?

Gecombineerde plafonds worden op verschillende manieren gemaakt. De eerste is de gemakkelijkste. Met behulp van gipskarton wordt het oppervlak genivelleerd. Na de versterking wordt het gat met de gewenste vorm uitgesneden. Gevormde nissen zijn versierd met ander afwerkingsmateriaal.

U kunt ook een andere manier gebruiken door een gipsplaat te bouwen. Voor hem is de markering van het plafond voltooid. Over de hele omtrek is het profiel gerepareerd. Het is belangrijk om te begrijpen dat onder het concept "box9raquo; alle cijfers zijn bedoeld. Als u gipsplaat combineert met een spanningsdoek, kunnen hun oppervlakken zich op verschillende niveaus bevinden.

Om prachtige gecombineerde plafonds te maken, kunt u verschillende technologieën gebruiken. Professionals beginnen bijvoorbeeld het oppervlak te versieren met een centrale figuur. Daarna wordt het aangevuld met inserts van gipsplaat. Het is vermeldenswaard dat deze technologie in tegenstelling tot de eerste methode nogal gecompliceerd is, daarom is het niet aan te raden om er zelf mee te experimenteren.

Combinatiemethode - soepele overgang

In kleine ruimtes waar er geen manier is om logge structuren te construeren, kan men een dergelijke methode gebruiken als de vlotte doorstroming van het ene materiaal naar het andere. Eerst wordt een gipsplaat van een geconcipieerde figuur gebouwd nabij een van de muren. Daarna gaat het verder met een ander materiaal. Het is erg belangrijk om speciale aandacht te schenken aan de verbindingslijn. Het is van haar afhankelijk van het uiterlijk van de finish. Zo'n gecombineerd plafond met verlichting ziet er geweldig uit in de kinderkamer of slaapkamer. Lampen bevinden zich meestal langs de grenslijn van twee materialen. De methode van vloeiende overgang kan worden gebruikt voor het in zones onderverdelen.

Gipsplaat en spanplafonds

Voor vandaag het populairste gecombineerde plafond - gipskarton en spanning met verlichting. Deze vraag wordt geleverd door een eenvoudige installatie en een lange bedrijfsperiode. Het is ook vermeldenswaard dat met behulp van deze materialen u verschillende vormen kunt maken.

 • De markering van het plafond is klaar.
 • Vanuit het profiel wordt een frame gemaakt.
 • Het is bedekt met gipsplaat.
 • Naden en verbindingsplaatsen shpaklyuyutsya (voor sterkte en betrouwbaarheid met behulp van een speciaal rooster).
 • Op de omtrek van het inzetstuk is een profiel voor het spanplafond geïnstalleerd.
 • De constructie van gipsplaat wordt gemalen, vervolgens geverfd of behangen.
 • Ga daarna verder met het installeren van het spanplafond. De randen van het doek vullen het profiel. Om het gelijkmatig te verdelen, wordt het verwarmd met een warmtepistool.
 • De laatste fase is de aansluiting van verlichtingsarmaturen.

Spanplafonds zijn er in twee soorten: PVC-folie en textiel. De eerste, op hun beurt, zijn verdeeld in glanzend en mat. U kunt ook verschillende verschillende doeken tegelijkertijd gebruiken. De gecombineerde spanplafonds zien er geweldig en prachtig uit. Het is uniek dat u met behulp van glanzende doeken verschillende visuele effecten kunt creëren, bijvoorbeeld een visuele toename van de ruimte. Het is ook de moeite waard om aandacht te besteden aan een groot aantal kleuren en afbeeldingen. Er zijn afdrukken gemaakt met behulp van 3D-technologie.

Voorbeelden van gecombineerde spanplafonds

Een breed scala aan spanplafonds onthult een breed scala aan mogelijkheden bij het versieren van gebouwen. Heel vaak creëren ontwerpers composities van mono- en gekleurde doeken. Uitstekend, deze optie zal er uitzien als u tweedelige ontwerpen gebruikt. Bijvoorbeeld op de omtrek van een monofonisch canvas en in de middelste kleur. De volgende afdrukken zijn populair: een ster of bewolkte hemel, een afbeelding van een megacity, een cosmos en anderen.

In kleine kamers kunt u ook gecombineerde spanplafonds gebruiken. De kamer en de slaapkamer zien er geweldig uit. Het geeft grootsheid en charme. Je kunt dergelijke schilderijen combineren met een glanzende PVC-film. Het wordt aanbevolen om felle kleurverschillen te voorkomen. Het meest optimale is het verschil tussen de doeken in verschillende tonen. Bijvoorbeeld, blauw en blauw, groen en lichtgroen, lichtbruin en beige, enz. Ook raden professionals aan om in kleine gebieden geen duidelijke geometrische vormen te gebruiken. Dit zal leiden tot een visuele vermindering van de ruimte. Voor dergelijke ruimtes is een abstractie met vloeiende overgangen en kronkelende gezichten perfect.

Momenteel hebben veel mensen een uitgerekt gecombineerd plafond geïnstalleerd in de keuken, in de slaapkamer, woonkamer en andere kamers. Volgens hun feedback kun je een bepaalde foto maken. Laten we beginnen met de positieve kanten. Het eerste dat de aandacht verdient, is het ontwerp. De plafonds zijn gewoonweg prachtig. Het oppervlak is vlak, gemakkelijk schoon te maken, niet vervormd en een ruime keuze aan kleurenoplossingen en afdrukken stelt u in staat om harmonieus in elke stilistische richting te passen en een uniek, uniek interieur in zijn soort te creëren. Het is ook vermeldenswaard dat stof en vuil volledig afwezig zijn tijdens de installatie. Installatiewerkzaamheden nemen slechts enkele uren in beslag.

Laten we het nu hebben over de onaangename kant. Installatie van spanplafonds is het best vertrouwd alleen door professionals, omdat er een mogelijkheid van ernstige gevolgen is. Onjuiste bediening van een warmtepistool kan bijvoorbeeld zelfs tot een explosie leiden. Uiteraard moet elk werk worden betaald, en organisaties, in het personeel waarvan gekwalificeerde werknemers zijn, evalueren hun werk duur, maar zij geven een garantie.

Ook mensen hebben opmerkingen over de kwaliteit van de doeken. Alle spanplafonds zijn bang voor scherpe voorwerpen, dus het is aan te bevelen uiterst voorzichtig te zijn. Als u bijvoorbeeld een armatuur wilt installeren, moet u eerst een speciale ring op het web lijmen en pas daarna het gat afsnijden.

Gecombineerde plafonds met glazen inzetstukken zien er origineel uit. Meestal gebruikt helder gebrandschilderd glas. Onder hen gemonteerde LED-verlichting, die genade en een bepaald mysterie geeft. Meteen is het vermeldenswaard dat dergelijke plafonds harmonisch niet passen in elk interieur. Voor een ruimte in de stijl van minimalisme of hi-tech bijvoorbeeld, mogen heldere glas-in-loodramen in geen geval worden gebruikt.

 • origineel ontwerp;
 • eenvoudige zorg;
 • lange levensduur;
 • eenvoudige installatie;
 • wordt niet nat, wordt niet bedekt met schimmel en schimmel.
 • Het werken met glasmateriaal moet uiterst nauwkeurig zijn;
 • belangrijke beperkingen in vorm.

Vaak worden glas-in-loodramen vervangen door spiegels. Dergelijke plafonds zijn perfect voor een slaapkamer, keuken of badkamer. U kunt beide op het frame bevestigen en vloeibare nagels direct op de basis van het plafond lijmen.

Wat zijn de gecombineerde plafonds nog meer? Gipsplaten en mozaïeken zijn een uitstekende compositie. Het is mogelijk om structuren op meerdere niveaus te installeren. Meestal is mozaïekdecoratie een vereiste in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Ze is niet bang voor plotselinge temperatuurverschillen. De coating is gemakkelijk wasbaar en bestand tegen mechanische belasting.

De installatie wordt uitgevoerd met behulp van speciale lijm. Om een ​​dergelijk plafond te ontwerpen, moet je eerst een doos met gipsplaten bouwen. Het kleurenassortiment van het mozaïek is enorm, je kunt gemakkelijk originele composities samenstellen. Verrassend genoeg combineert een dergelijke decoratie harmonieus zelfs met spanplafonds. De enige beperking die klanten kunnen tegenkomen, is rechthoekige lijnen. Abstracte vormen en zachte meanderende gezichten zijn niet beschikbaar, omdat het mozaïek wordt gemaakt door vierkante doeken.

Verschillende varianten van gecombineerde plafonds

Lange tijd is niemand verrast door de constructie op meerdere niveaus, gemonteerd op het plafond van het appartement. Maar, als eerder, dergelijke composities voornamelijk uit gipsplaten werden verzameld, zijn nu veel populairder de gecombineerde plafonds, ongeveer hetzelfde als in de onderstaande foto.

Veel hangt af van het budget dat is toegewezen voor reparaties. De kosten van verschillende materialen zijn aanzienlijk verschillend. Installatie vereist ook bepaalde kosten en al deze momenten samen kunnen doorslaggevend zijn bij het kiezen van het bronmateriaal.

Onder goedkope types van vergelijkbaar ontwerp, is het mogelijk om rackontwerpen te noemen. Je kunt ze combineren in een groot aantal opties. Het is vrij eenvoudig om een ​​tandheugel-samenstelling samen te stellen, die met gipsplaat wordt omlijst, of u kunt houten oppervlakken gebruiken. Er zijn opties waarbij alleen rekken worden gebruikt. De combinatie wordt uitgevoerd door staven van verschillende breedten en met verschillende overtrekken te installeren.

Natuurlijk heeft de gipsplaat zijn relevantie niet verloren. Het verzamelt nog steeds zeer mooie plafondoplossingen. Maar ze hebben bepaalde tekortkomingen, rekening houdend met het feit dat de populariteit van deze vorm van decoratie nog steeds daalt.

Daarom zijn er vele soorten afwerkingen verschenen, waarbij de gipsplaat is aangevuld met een uitgerekt gecombineerd plafond. Hier opent een enorme ruimte voor de implementatie van de meest gewaagde technieken of ideeën in het ontwerp.

De meest populaire nu genieten van gecombineerde spanplafonds. Hiermee kunt u een vlak oppervlak maken met verschillende kleuren en structuren. Verschillende films of textielstoffen kunnen op verschillende niveaus worden geplaatst, waardoor zeer interessante combinaties ontstaan.

In principe kun je absoluut elke vorm van ontwerp en decoratie combineren. Het belangrijkste is dat ze elkaar aanvullen en worden gecombineerd met de rest van het interieur.

U kunt een breed scala aan ontwerpen samenstellen met behulp van verschillende materialen. Maar ze zullen niet allemaal van buiten goed bij elkaar passen. De meest succesvolle combinaties worden hieronder besproken.

Verschillende soorten spandoeken

Geweldige oplossing. U kunt een oppervlak tekenen door verschillende kleuren of structuren toe te passen. De matte randen van het canvas zijn perfect afgestemd op het centrale glanzende deel. Deze oplossing heeft een extra voordeel: de ruimte lijkt hoger.

Een zeer populaire combinatie. Meestal is één laag volledig gemaakt van gipsplaten en de tweede is een uitgerekte film. De oplossing is optimaal voor een kleine ruimte, die u visueel iets hoger wilt doen.

Als je zin geeft, kun je een film van zwarte kleur maken en er een soort donkere spiegel van maken, ingelijst in een frame van de GKL. Heel vaak zijn er meer prozaïsche varianten waarbij de GKL wordt gebruikt om alle communicatie te verbergen en de verlichting rond de omtrek van de kamer in te stellen.

In een dergelijke samenstelling kunnen verschillende materialen worden gecombineerd. Er zijn combinaties van GCR en textielcoatings, en soms zijn er plafonds waarin verschillende niveaus van PVC-film voorkomen. Vanwege de veelzijdigheid van het materiaal en het installatiegemak zijn deze opties zeer eenvoudig te monteren en zijn ze goedkoop.

Curvilineaire ontwerpopties

Hier zal het leiderschap opnieuw in PVC-films en textielcoatings zijn. Hiermee kunt u de lijnen van de gewenste kromming krijgen en de meest ongewone combinaties van kleuren of structuren krijgen. Geen ander materiaal geeft je zoveel vrijheid bij het samenstellen van de constructie.

Het is de moeite waard om alleen de meest populaire oplossingen in het ontwerp te overwegen, omdat meer exotische opties worden verzameld, meestal op speciale bestelling of onder supervisie van een ervaren ontwerper die weet wat hij wil ontvangen.

Aangezien de meest veeleisende zijn de gecombineerde spanplafonds, is het de moeite waard het starten van de beoordeling met een foto van deze afwerkingen.

Dergelijke structuren worden zeer snel geïnstalleerd en zijn vrij goedkoop. Aan alle pluspunten is toegevoegd en de mogelijkheid om een ​​plafond met verschillende niveaus te bouwen. Iedereen kan zijn eigen kleur en textuur hebben.

Kleinere kamers in hoogte kunnen visueel worden vergroot met behulp van glanzende PVC-films. Als u een dergelijke doek met een ander niveau toevoegt, kunt u het effect aanzienlijk verbeteren. Zelfs de combinatie van een matte coating aan de randen van de kamer met een glanzende film in het midden, voegt hoogte toe aan de kamer.

Op de volgende foto - een gecombineerd spanplafond, dat een aanvulling vormt op de gipsplaat, gebruikt voor de constructie van het lagere niveau. Deze oplossing liet toe elementen van verlichting in een laag gipsplaat te plaatsen, waardoor de hele compositie meer functionaliteit kreeg en de perceptie van de ruimte als geheel sterk verbeterde.

Niet iedereen kan het zich veroorloven een stretch-coating te installeren. Voor dergelijke gevallen zijn er varianten van gecombineerde structuren waarbij gipsplaat en een hangend deel van een ander materiaal worden gebruikt. U kunt bijvoorbeeld GCR en glazen of acrylaat inserts perfect combineren.

Gebogen lijnen kunnen zelfs van gipsplaat worden verkregen, maar waarom zou u extra moeilijkheden creëren door hetzelfde hardnekkig materiaal te verwerken? U kunt eenvoudig een spanplafond van de gewenste vorm monteren. Het is niet eens de meest ervaren meester die dit kan, maar een professional zal een minimum aan tijd doorbrengen.

Van de positieve eigenschappen van dergelijke oplossingen kan men het uiterlijk onderscheiden. Alles ziet er prima uit. Andere positieve aspecten kunnen variëren, afhankelijk van de gebruikte materialen in combinatie.

Film- en textielcoatings hebben een aantal voordelen die niet kenmerkend zijn voor andere soorten afwerking. Ze laten bijvoorbeeld geen water door en als ze van bovenaf overstromen, zal de situatie van de kamer en de rest van de decoratie niet lijden. Bovendien wordt de installatie zeer snel uitgevoerd en tegelijkertijd is er praktisch geen vuil.

Gipsplaten kunnen worden toegeschreven aan de meest goedkope materialen, waardoor u de ophangingsconstructie kunt monteren. Door het te combineren met andere afwerkingsmaterialen, kunt u een mooie stream krijgen, wat nog steeds kosten acceptabel zullen zijn.

Rackcovers kunnen worden geïdentificeerd als de meest goedkope optie voor afwerking, waardoor gecombineerde oppervlakken kunnen worden verkregen. Het is voldoende om verschillende soorten panelen aan te schaffen. Het belangrijkste is dat ze hetzelfde systeem van bevestigingen moeten hebben.

Er zijn nadelen aan dergelijke samenstellingen. Het belangrijkste is een vrij omslachtige installatie en, in sommige gevallen, het onvermogen om het gewenste ontwerp onafhankelijk te monteren. Kort gezegd verwijst dit naar spanningssoorten coatings.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

43 − 36 =