Gecombineerde Stretched Ceilings-foto

Gecombineerd plafond: gipsplaat en spanning (foto). Hoe een gecombineerd plafond te maken

Enkele decennia geleden veroorzaakte het ontwerp van plafonds geen problemen voor de eigenaars van woningen: ze waren gewoon witgekalkt of geschilderd in lichte kleuren. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel moderne decoratiematerialen verschenen, waarmee je de meest ongelooflijke plafondconstructies kunt maken waar onze grootmoeders niet eens over konden dromen.

Gecombineerde spanplafonds, waarvan foto's steeds meer verschijnen op de pagina's van publicaties over ontwerp, worden nu aangevuld met structuren gemaakt van gipsplaat. Deze combinatie ziet er zeer stijlvol en origineel uit. Met deze ontwerpmethode kunt u complexe vormen maken met een interessante achtergrond en originele markering, waardoor het interieur van elke kamer wordt benadrukt. Tegenwoordig is dit een veel gebruikte methode om woonruimtes te voltooien - gecombineerde plafonds (gipskarton en spanning), foto's die u in ons artikel kunt zien.

Voor- en nadelen van de constructie

Volgens ontwerpers ziet zo'n complex ontwerp er in bijna elk interieur goed uit. Het gecombineerde plafond (gipskarton en trekvel) heeft een aantal voordelen, waaronder:

Op deze manier kunt u niet-standaard ontwerpen maken met een gipskartonframe met een stretchlaag erin, ingewikkelde labyrinten van de GCR, complexe figuren die kunnen worden omlijst met glinsterende, glanzende, spiegel- of matte film.

De methode maakt het mogelijk verschillende soorten verlichting te gebruiken. Verlaagde plafonds hebben vrijwel geen beperkingen in de keuze van verlichtingsinrichtingen, in tegenstelling tot spanningen. Daarom kunnen high-power lampen worden gemonteerd in een doos gemaakt van gipsplaat.

Gecombineerde plafonds, waarvan foto's al in de ontwerphandleidingen zijn geplaatst, zijn ook goed omdat je, door het gebruik van verschillende kleuren materialen en texturen, en puntverlichting, de ruimte kunt opsplitsen in functionele gebieden (recreatie, werk).

Dit ontwerp helpt om leidingen, bedrading en ventilatiekanalen gemakkelijk te verbergen.

Lange levensduur

Met bekwame installatie en onderhoud gaat het gecombineerde plafond erg lang mee: minimaal twintig jaar. U hoeft de afwerking niet zo vaak bij te werken als in het geval van een witgekalkte, geverfde of behangen achtergrond. Om een ​​dergelijk ontwerp te installeren, hebt u geen ideale uitlijning van het basisoppervlak nodig.

Zijn er nadelen aan een dergelijk plafond?

Ongetwijfeld zijn er enkele nadelen aan dit soort dekking. Ze zijn veel kleiner dan de verdiensten, maar ze moeten in aanmerking worden genomen bij het plannen van een dergelijke reconstructie in het huis. De nadelen van deze methode zijn onder meer:

Vrijwel elke constructie met twee niveaus neemt ongeveer 10 cm van de hoogte van de kamer in beslag. Het gecombineerde plafond is geen uitzondering. Bovendien, als spotverlichting wordt verondersteld, duurt het zelfs voor het eerste niveau minstens tien centimeter. Bijgevolg kan er geen sprake van zijn dat een dergelijk plafond wordt geïnstalleerd, bijvoorbeeld in Chroesjtsjov.

Hoogwaardige stretch- en gipsplaatplaten, profielen, zullen veel meer kosten dan alleen composietplafonds met twee niveaus van gipsplaat (u kunt de foto in het artikel zien).

Temperatuur en vochtigheid

Stretch-PVC en gipsplaat worden op een bepaalde vochtigheid en temperatuur gebruikt. Als deze waarden de norm significant overschrijden, kunnen de materialen worden vervormd.

Varianten van gecombineerde plafonds

De combinatie van hangende structuren van gipsplaat en elastische stoffen aan het plafond met een bekwame keuze, helpen u prachtige optische effecten te creëren. In dit geval zijn verschillende opties beschikbaar, met zowel verborgen als open verlichting.

Daarom presenteren wij u de meest populaire varianten van gecombineerde plafonds van gipsplaat en stretchstoffen.

 1. Er is een doos gebouwd rond de omtrek van de gipsplaatkamer. Het PVC-linnen wordt in dit geval in de doos bevestigd, waarvan de afmetingen kunnen variëren. Er zijn echter bepaalde regels. Als u het plafond visueel omhoog wilt brengen en de schoonheid van de stof benadrukt, worden de panelen van de GCR dun. Een uitstekend visueel effect wordt bereikt wanneer schijnwerpers in de doos worden gemonteerd.
 2. Het ovaal of de cirkel in het midden van het plafond is een goed alternatief voor de gebruikelijke gipsplaatrechthoek aan de rand van de kamer. Binnenin is het spanningsweb gemonteerd. Zo'n gecombineerd plafond imiteert vaak een dag- of nachthemel. Een dergelijk plafond is echter niet geschikt voor een kleine kamer: het lijkt nog kleiner, omdat alle hoeken bedekt zijn met gipsplaat.
 3. "De tablet is 9raquo; - Dit is een interessante plafondconstructie. In het midden van het plafond is een gipsplaat gebouwd. Hier is een kroonluchter gemonteerd. De rest van de ruimte wordt ingenomen door het spanningsweb. Een verscheidenheid van een dergelijk ontwerp kan worden beschouwd als een "cirkel in een cirkel". In dit geval is er een extra doos gipsplaat geïnstalleerd langs de omtrek van de kamer.

Voordat u een gecombineerd plafond maakt, moet u de kamer vrijmaken van meubilair, gordijnen en gordijnen verwijderen, verlichtingsarmaturen en afbeeldingen, de uiteinden van de draden isoleren, de vloer bedekken met een film.

De voorbereiding van het basisoppervlak gebeurt op dezelfde manier als vóór het plaatsen van een ophanging of spanningsstructuur:

 • verwijder de oude bekledingslaag;
 • met een spatel schoon, slecht gefixeerd gips;
 • grote scheuren bedekken met stopverf op basis van cement;
 • gegrond met een coating.

Benodigde materialen en componenten

Om een ​​frame van gipsplaat te installeren, hebt u nodig:

Gecombineerde plafonds in de hal (foto die we in dit artikel hebben gepost), de slaapkamer of een andere woonkamer kan worden gemaakt van gewone gipsplaat. Als het werk in de keuken of in de badkamer wordt gedaan, geef dan de voorkeur aan de GKLV. Deze vellen hebben extra siliconenkorrels en schimmelwerende additieven, die een verhoogde vochtbestendigheid hebben.

Om een ​​stuk van de constructie te maken heb je nodig:

 • aluminium stokbrood;
 • mes voor het vullen van de doek;
 • Bevestigingsmiddelen die het stokbrood bevestigen aan de gipsplaat;
 • warmtepistool (voor eenmalig gebruik is het handiger om het te huren).

Nu moet u beslissen over de keuze van het weefselmateriaal - stof of film. De eerste is duurzamer, niet te bang voor temperatuurveranderingen, de film is aantrekkelijk door een enorme verscheidenheid aan kleuren, texturen, verhoogde vochtbestendigheid.

Ja, voordat u met de installatie begint, moet u een schema met het gewenste ontwerp op papier maken. Volg deze aanbevelingen om dit te doen:

 • meet de lengte van de muren, de hoogte van de hoeken en het midden van de kamer;
 • noteer in het diagram de hoogte van het eerste niveau (gipsplaatkist) en de afstand tussen het spanningsweb en het basisoppervlak;
 • Teken op de tekening een grenscontour tussen twee niveaus en een lijn van bevestiging van een richtend lagerprofiel in stappen van 60 cm (langs) en 40 cm (kruislings);
 • Let op de locatie van de opschorting en installatie van communicatie.

Daarna worden alle lijnen uit de tekening overgebracht naar het plafond van de muur. Vergeet niet dat de verdere loop van het werk afhangt van hoe nauwkeurig u de opmaak toepast. Het is veel gemakkelijker om een ​​skelet langs geplande lijnen te installeren. Om het schema op het plafond aan te brengen, gebruikt u een gevoerde kabel, water- of laserniveau, meetlint.

Als de rand van de gipsplaat en het spanplafond de vorm van een cirkel heeft, kan deze worden overgebracht naar het plafond door middel van een schroef die in het midden wordt geschroefd, waaraan de draad van de gewenste radius wordt bevestigd met een potlood aan het uiteinde. Om gebogen lijnen aan te brengen, is het noodzakelijk om een ​​werkstuk te maken van een dicht karton en het op het plafond te omcirkelen.

Het ontwerp van gecombineerde plafonds kan verschillen. Vaak is de keuze van een geschikte optie afhankelijk van je verbeeldingskracht en professionele vaardigheden (als je van plan bent het zelf te monteren).

Allereerst moet u ervoor zorgen dat gaten voor bevestigingsmiddelen in het geleideprofiel worden gemaakt. Hun stap moet van 0,3 tot 0,4 meter zijn. Als er geen zijn, moet je een oefening gebruiken en ze zelf maken.

Bevestig de onderkant van het startprofiel aan de eerder aangebrachte markeringslijn. Boor gaten in de gemarkeerde plaatsen voor het bevestigen en fixeer het ondersteunende profiel rond de omtrek van de kamer, met behulp van uitlopende pluggen.

Breng op het contour van de grens van de spanning en het verlaagde plafond van het basisoppervlak het geleideprofiel in. Als je het wilt buigen, moet je sneden maken aan de andere kant en het in de juiste richting buigen. Ophangen op de gemarkeerde plaatsen.

Trek nu het nylondraad voor de plafondprofielen en steek ze in de geleider. Bevestig de suspensies. Aan de uiteinden van de draagprofielen moet een afgesneden rail worden bevestigd. Het moet de contour van het UD-profiel dat op het plafond is bevestigd nauwkeurig herhalen. Bereid segmenten van het plafondprofiel voor. Hun lengte moet overeenkomen met de hoogte van de gipsplaat. Knip aan één kant de zijdelen af.

Verbind de onderste en bovenste geleideprofielen. Om dit te doen, moet het segment van boven in het geleiderprofiel worden geplaatst en van de bodem worden vastgeschroefd door een vlak dat is gevormd na het verwijderen van de jumpers.

Na het installeren van het gipskartonframe, zou u de installatie van communicatie moeten doen. De draden worden in een geribbelde kunststofbuis geplaatst en aan het basisoppervlak bevestigd, waarbij pennen achterblijven op de plaatsen waar de installatie van de armaturen is gepland. Deze werken worden uitgevoerd na een stroomstoring in de kamer.

Dit werk moet met een assistent worden uitgevoerd, omdat gipsplaten een tamelijk zwaar materiaal zijn en het zeer moeilijk is om alleen aan de sluiting ervan te voldoen. Het eerste blad wordt in de hoek van de kamer bevestigd. Indien nodig wordt een contour op het vel aangebracht door de sjabloon en worden de nodige details uitgesneden. Schroeven van zelftappende schroeven worden in het materiaal verdiept, maar niet te moeilijk om niet te scheuren. Het tweede blad is bevestigd aan de resterende helft van het profiel, waarop het eerste canvas is bevestigd.

Tussen de muur en gipsplaat is het nodig om een ​​opening van ongeveer 0,5 cm te laten, net zoals het hele gebied is afgeschermd. Nu kunt u de gipsplaten bevestigen aan het verticale deel van de doos. Op kromlijnige secties is hij gebogen, waarvoor vanaf de achterkant ondiepe sneden worden gemaakt.

Na het karkasplaten, is het noodzakelijk om de verbindingen tussen de bladen en de muur te lijmen met een lint-serpyanka. Breng de stopverf in de openingen en bevestigingspunten aan met een kleine spatel. Overlap de verticale en horizontale delen van de doos met glasvezel. Maak op overlappende plaatsen een inkeping met een briefpapier en verwijder het overtollige.

Het is tijd om gaten te maken voor de lampen. Om dit te doen, zal je een beetje nodig hebben. Shpaklyuem oppervlak van de afwerklaag, een dikte van niet meer dan een halve centimeter. Wanneer de verbinding volledig droog is, schil het dan met fijnkorrelig schuurpapier.

Verwijder stof van het oppervlak met een stofzuiger of een droge doek. Breng tenslotte de aflak aan. In de regel is het gecombineerde plafond bedekt (gipsplaatdeel) met acrylcompositie.

Experts raden aan om een ​​film met harpoenmontage te kiezen: deze wordt als de meest betrouwbare beschouwd. Markeer het niveau van de baan op het verticale deel van de gemaakte doos. Bevestig op deze lijn het stokbrood met een stap van 7 cm. Als een kromlijnig ontwerp is gepland, maak dan insnijdingen op het profiel, schuur het met schuurpapier of vijl en buig het in de gewenste richting.

Met een warmtepistool verwarm je de kamer tot 40 ° C en vouw je het canvas uit. Als het glanzend is, draag dan handschoenen zodat er geen sporen achterblijven. De doek mag niet in de buurt van het warmtepistool komen - het kan donkere plekken zijn. Wanneer de kamer opwarmt tot 60 ° C, wordt de harpoen van de basishoek van het canvas (die de fabrikant aanduidt) gevuld met een stokbrood. Ook wordt de tegenovergestelde diagonale hoek vastgelegd en vervolgens de twee overgebleven.

Daarna zou je moeten beginnen aanhalen in de harpoen stokbrood rond de omtrek van het niveau. Verwarm vervolgens het volledige oppervlak met een warmtepistool. Laat u niet ontmoedigen als u na het voltooien van de installatie rimpels op het oppervlak ziet. Deze worden gemakkelijk gladgestreken door het gebied met de substandaard opnieuw te verwarmen.

Het is niet eenvoudig om een ​​gecombineerde structuur te creëren uit gipsplaat en stretchstof. Dit proces is arbeidsintensief en vereist niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden. We hopen dat de bovenstaande aanbevelingen en foto's u zullen helpen om met dit werk om te gaan en het kwalitatief te vervullen.

Gecombineerde Stretched Ceilings-foto

Foto-presentatie van gecombineerde spanplafonds

In de foto - presentatie van varianten van gecombineerde spanplafonds voor verschillende doeleinden. Wat betekent "gecombineerd"? Dat wil zeggen, een enkel doek gemaakt van verschillende delen van een vinylfilm, weefsel of satijnmateriaal. Het is ook een kans om het meest optimale kleurconcept te creëren, bijvoorbeeld in de hal of lobby van het hotel.

Stel je voor hoe representatief je soort kamer zal worden als de saaie witte "field9raquo; vervangen door een compositie van een harmonieuze bloeiwijze, in de vorm van golven, ovalen en symmetrische ornamenten. Wil je romantiek? Op een achtergrond van donkere, sappige groenten maak je een rond gazon van lichtgroene kleur. De ziel tolereert geen monotonie - speel op de contrasten: rood-zwart, klassiek zwart en wit - maar op zijn minst oranje met paars, als je een estheet of een trendy Dandy bent.

Het gecombineerde spanplafond, zoals op de foto uit onze collectie, is zelfs in gesloten ruimtes actueel: als er geen mogelijkheid is om het doek op meerdere niveaus te maken, wordt de veelkleurige stof verbonden door een gelaste naad - een mooie "lucht" boven je hoofd in verschillende kleurencombinaties. Kromlijnige verbindingen, combinaties met gipsplaat, intuïtief correcte opstelling van verlichtingsapparatuur ... er zijn geen grenzen voor perfectie. Lees meer kroonluchters voor verlaagde plafonds.

Gecombineerde spanplafonds - een uniek interieur in uw huis

Men gelooft dat het het beste is om de aandacht te vestigen op je eigen interieur als je het echt uniek maakt. Nu kan niemand verbaasd zijn over Europese kwaliteitsreparatie, zelfs als deze de nieuwste technologie met moderne bouwmaterialen gebruikt.

Meer recent waren PVC-plafonds een curiositeit, terwijl ze vandaag al in elk derde huis zijn. Maar gecombineerde spanplafonds bieden de mogelijkheid om zelfs de meest gedurfde ideeën te implementeren, waardoor een ongeëvenaard ontwerp ontstaat.

Gecombineerde plafonds in het huis - materiaalvariaties

Wat zijn de varianten van combinaties?

De belangrijkste aantrekkingskracht van gecombineerde plafonds is de mogelijkheid om in contrast te spelen. U kunt vrij verschillende kleuren en verschillende texturen combineren, of allemaal tegelijkertijd. Met behulp van moderne technologieën is het mogelijk om zelfs compleet verschillende ontwerpen te combineren zonder tegelijkertijd de betrouwbaarheid of kwaliteit van de coating die het gevolg is te verminderen.

Er wordt aangenomen dat de combinatie van dergelijke plafonds de meest effectieve optie is om te eindigen. Er zijn veel verschillende methoden om spandoeken te combineren, waaronder men kan onderscheiden:

 • structuren op één niveau, waarvan de stof is gelast uit een paar stukken met verschillende kleuren. De grens tussen hen is recht of kromlijnig, het hangt allemaal alleen af ​​van de bedoeling van de ontwerper. Tijdens het verwarmen en strekken van het canvas zelf, kunnen de oorspronkelijke contouren enigszins worden verplaatst, hetgeen duidelijk zichtbaar is in rechte delen. Dat is de reden waarom ze vaak worden gecombineerd, met behulp van een gespecialiseerd profiel. Dat geldt ook voor de gecombineerde foto met spanplafonds

Eén niveau gecombineerde plafonds

 • spanplafonds met twee niveaus zijn zeer interessant om naar te kijken en zijn een uitstekend alternatief voor soortgelijke structuren van gipsplaat. Zulke gecombineerde spanplafonds in de hal zien er geweldig uit, omdat je combinaties van verschillende tinten kunt gebruiken, evenals verschillende texturen van de stof: satijn, spiegel, glanzend en mat. Plafonds met een sterrenhemel-effect zijn erg populair. U kunt het hoogteverschil gebruiken om de markering verborgen te laten.

Twee niveaus plafond in de hal met het effect van een nachtelijke sterrenhemel

Complex multilevel plafond

Gecombineerde plafonds met gipsplaat zijn erg populair, dus er zijn veel vergelijkbare combinaties:

 • een centraal inzetstuk van de gewenste vorm in de gipsplaat;
 • insert van gipsplaat in het spanplafond, die zowel onder als boven het hoofdoppervlak kan worden geplaatst;
 • slechts een deel van het plafond kan worden gemaakt van gipsplaat, terwijl het resterende gebied een ononderbroken of gecombineerd spanplafond zal zijn;
 • een paar spanningsinzetstukken met een verschillende of monochromatische kleuring in een gipsplaatstructuur.

Hier, bijvoorbeeld, is het plafond een samengestelde stretch gips kartonnen foto.

Complex gecombineerd met een verlaagd plafond van gipsplaat

Alle bovenstaande combinaties kunnen in hetzelfde vlak of meerdere tegelijk worden geplaatst. Als u de mogelijkheid van fotoprint op soortgelijke plafonds en decoratie met decoratief gips of behang toevoegt, zal het aantal opties aanzienlijk toenemen.

Aandacht alstublieft! Besluiten om zelfstandig af te rekenen met de afwerking van het plafond, is het noodzakelijk tijdens het monteren van het frame voor gipsplaat om het aanzienlijk te versterken langs de rand van de bevestiging van de brancard. Houd er rekening mee dat de gecombineerde spanplafonds in de slaapkamer tijdens de installatie een verticale hoogte van minimaal drie centimeter hadden.

Gipsplaten + verlaagde plafonds

Hoewel de verlaagde plafonds er geweldig uitzien, worden ze als vrij duur beschouwd en zijn ze niet voor iedereen betaalbaar. Maar er zijn andere methoden om een ​​soortgelijk effect te krijgen, zoals voor glanzende elastische stoffen.

Een uitstekend voorbeeld is de combinatie van hangende spiegelpanelen en gipsplaatplafonds. Het invoegen hoeft niet vanuit een echte spiegel te gebeuren. Veel moderne verlaagde plafonds van aluminium met een speciale coating hebben dezelfde reflectiviteit. Bovendien hebben ze een enorm aantal verschillende tinten.

In plaats van metalen cassettes of spiegels kunt u in het plafond in glas of gekleurd glas insluiten

Combinatie van verschillende ophangsystemen

Cassette- en rekontwerp en een verscheidenheid aan plafonds kunnen in alle mogelijke variaties worden gecombineerd. Ze worden zelden gebruikt in appartementen of huizen, vooral in de gewone woonkamers. Dergelijke gecombineerde spanplafonds in de keuken of in de badkuip zullen er echter geweldig uitzien.

Voor- en nadelen van het combineren van het plafond

Alle gecombineerde plafonds hebben voor- en nadelen, waarvan de aan- of afwezigheid de keuze aanzienlijk kan beïnvloeden.

Een van de voordelen zijn:

 • de mogelijkheid om een ​​breed scala aan ideeën van ontwerpers te implementeren;
 • dankzij het creatieve ontwerp van deze plafonds blijven zelfs liefhebbers van minimalisme en eenvoud niet onverschillig;
 • het gebruik van gecombineerde spanplafonds biedt de mogelijkheid om lassen in grote gebieden te maskeren, omdat ze er lelijk uitzien op een effen, stevig oppervlak;
 • soms biedt de combinatie de mogelijkheid om de restanten van verschillende afwerkingsmaterialen aan te brengen, waardoor er veel geld wordt bespaard.

Het nadeel is er slechts één - de complexiteit van de uitvoering. Dit is een serieus nadeel voor iedereen die zelf reparaties wil uitvoeren. Het monteren van gecombineerde plafonds is moeilijk en vereist gespecialiseerde kennis en praktische vaardigheden. Je kunt zien hoe de gecombineerde spanplafonds van de video zijn gemount.

Installatie van een plafond op twee niveaus

Raad. Wanneer u van plan bent om gecombineerde plafondcoatings bij specialisten te bestellen, moet u de suggesties en feedback op het werk van de meesters zorgvuldig bestuderen. Immers, soms bespaart u, u kunt een werk van lage kwaliteit krijgen, dat binnenkort opnieuw zal worden gedaan.

De overblijvende negatieve of positieve momenten die worden aangetroffen in dergelijke plafondbedekkingen zijn inherent alleen aan de materialen die bij de vervaardiging zijn gebruikt.

Maak het perfecte ontwerp van uw eigen huis is vrij moeilijk. Het is nog moeilijker om het echt uniek te maken, om weg te komen van de gebruikelijke sjabloonoplossingen. Als je je fantasie meer ruimte hebt gegeven en ophoudt om creatieve impulsen te beperken, kun je echt een geweldig resultaat behalen.

Uitgestrekte gecombineerde plafonds zijn de naam van die magische methode die zal helpen om het probleem van de uniciteit en de individualiteit van het huis op te lossen.

Reparatie van het plafond is een nogal gecompliceerde en complexe taak, waarvan de vervulling vaak bepaalde problemen veroorzaakt. Momenteel zijn er verschillende ontwerpen om dit probleem op te lossen, maar de meest populaire worden beschouwd als rekstructuren. En dit is niet vreemd, want ondanks de verschillende soorten spanplafonds hebben ze allemaal veel voordelen ten opzichte van conventionele soorten afwerkingen:

 • Helpt alle gebreken in het plafond te verbergen;

 • Heb een lange levensduur;

 • Ze hebben geluidsisolerende eigenschappen;

 • In het geval van een overstroming in de buurt van buren, beschermen ze het pand tegen waterlekken;

 • Uitgevoerd in een groot assortiment;

  Soorten spanplafonds

  Tweekleurige spanplafonds verslaan alle records van populariteit, omdat recentelijk meer en meer mensen dit type spanplafonds hebben gekozen. Een van de factoren die de hoge vraag beïnvloeden is universaliteit - dergelijke plafonds worden perfect gecombineerd met opvallende en heldere interieurs, evenals met klassieke, ingehouden interieurs. De belangrijkste voorwaarde is om de juiste combinatie van kleuren van het tweekleurige spanplafond te kiezen in de hal, de hal of een andere kamer.

  Deze 2 foto's breken de as van sommige mensen uit dat tweekleurenplafonds niet geschikt zijn voor kamers in klassieke of retrostijl

  Opwarming van het plafond met schuim kan nodig zijn, zowel in een privéhuis, als in een appartement, een garage, op het platteland of in een badhuis. Nadat deze operatie in de kamer veel warmer is, zullen de eigenaars minder geld uitgeven voor verwarming. Natuurlijk zorgt de thermische isolatie van muren en vloeren ook voor een goede warmteopslag, maar u moet weten dat het ongeveer 20% van de warmte nodig heeft om door het plafond te gaan

  Momenteel is er een groot aantal isolatiematerialen, maar het meest gebruikt is het schuim.

  Platen van schuimplastic

  Wall-papers - een heldere oplossing voor de decoratie van het plafond van uw huis, appartement of kantoor, met hun hulp kunt u een gezelligheid creëren, visueel de ruimte van het huis vergroten en de hoogte van het plafond verhogen. Fotobehang voor het plafond is veel handiger en winstgevender dan plastic en andere materialen die in het verre verleden zijn achtergebleven. Stoutmoedig, met de komst van allerlei soorten fotobehang, was het ontwerp van het plafond een snelle stap voorwaarts.

  Fotobehang "Sterrenhemel"

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 2 = 5