Gecombineerd behang voor de hal

We selecteren het gecombineerde behang in de hal van 2017: 35 foto's en ontwerp

Het is helemaal niet moeilijk om een ​​origineel en gedenkwaardig interieur te maken - kies gewoon de juiste combinatie van achtergronden.Alles in huis moet mooi zijn - het is geen regel, maar een wens voor een interieurmode 2017. Het gaat niet om sparen, het verzamelen van mooie en dure dingen, . Dat alles is niet bijzonder noodzakelijk, dat alles dat je kleine wereld doet klotsen, ga niet weg in het appartement. Maar een selectie van de juiste dingen zal je leven warm en gezellig maken. En niet de laatste stap hier is het behangontwerp. Als je stijlvol, origineel en smaakvol wilt zijn om de muren te bedekken, heb je een combinatie van behang nodig.

Behang in de hal in het appartement gecombineerd: opties 2017

Dit jaar staat het accent in de woonkamer op de muur - je kunt een beetje meubilair hebben en het hoeft niet elitair, modern te zijn, maar de achtergrond mag niet mislukken. Wanddecoratie is ook een visuele techniek die helpt om de verhoudingen van de ruimte te veranderen. En u kunt het behang combineren, zodat deze combinatie het gewenste visuele effect geeft.

Dit jaar kan wallpaper op drie manieren worden geplakt:

 • Horizontaal ontwerp;
 • Verticaal ontwerp;
 • Patchwork ontwerp.

De combinatie van behang met verticale strepen kan niet beter geschikt zijn voor een kamer met een laag plafond

Als de verticale strepen correct worden gecombineerd, vergroten ze niet alleen visueel de kamer, maar worden ze ook "uitgerekt". Wat niet kan worden gedaan, is om strepen te combineren met grote en heldere patronen, afdrukken.

De combinatie van behang in de hal: patchwork-combinatie

In feite is de patchwork-combinatie een imitatie van een quilt aan de muur. Als je de juiste achtergrond kiest, maken ze 'vrienden' met elkaar en creëren ze een hele compositie aan de muur.

Dergelijke patchwork is een moeilijke taak, en voordat je het neemt, moet je naar meer dan één voorbeeld kijken, de essentie van de combinatie begrijpen. Als u bang bent dat u niet kunt omgaan, neem dan niet meer dan drie soorten achtergronden in één kleurbereik.

 • Warmte-violet;
 • Vivid-paars;
 • Zacht roze.

Patchworkcombinatie biedt een grondige studie van de kleur, het ontwerp en de textuur van het behang

Als deze puzzel in dezelfde stukken is verdeeld, zal het gewenste effect niet werken. Stukken moeten verschillend zijn. U kunt één breedte opslaan, dit vereenvoudigt het werk, maar de lengte van de fragmenten mag niet hetzelfde zijn.

Wallpapers moeten noodzakelijkerwijs harmoniseren - om te worden gecombineerd op basis van patroon, textuur, contiguïteit van tinten en thema. Natuurlijk, meng geen budgetbehang met elite-opties.

Varianten van gecombineerde achtergronden in de hal: de regels voor combinatie

U kunt acht eenvoudige regels selecteren voor het combineren van achtergronden waarmee u het interieur op interessante en bekwame wijze kunt transformeren.

De regels voor het combineren van achtergronden:

 • Idealiter, als je het behang niet alleen op één plek, maar bij één fabrikant krijgt, is het gemakkelijker om de achtergrond te lijmen en te combineren;
 • Voor een harmonieus ontwerp is het meer aangewezen om een ​​behang met dezelfde dikte, één kwaliteit en zelfs één prijssegment te kiezen;
 • Combinatievarianten moeten noodzakelijkerwijs ergens in het binnenland een appèl vinden, als bijvoorbeeld een muur met groene bloemen hetzelfde groen laat samenkomen in het patroon van bankkussens;
 • Als je behang gebruikt met een rijk, sappig ornament, moet je een ander soort behang nemen, dat neutraal, monofonisch zal zijn;
 • Als de techniek van het lijmen van het behang zelfs aan het plafond doorgaat, zult u de ruimte visueel ruimer en groter maken;
 • Om accenten in de hal te plaatsen, zijn achtergrondbehang van een dergelijke kleur nodig, zodat meubels, textiel en accessoires op deze achtergrond er beter uitzien;
 • Als er niet veel meubilair in de kamer is, is het interessant om de ruimte te vullen met behang met grote, heldere, gestructureerde patronen - en de leegte zal verdwijnen;
 • De meest voorkomende optie is een accentmuur, één muur is bedekt met helder behang en de rest is bedekt met neutrale tinten.

Het is belangrijk, niet alleen de combinatie van kleur en patroon van behang, maar ook hun dikte, en ook - de textuur

Wanneer je behang voor een combinatie kiest, vraag dan de verkoper om de rol te rollen. En als u op één plek een achtergrond hebt gekozen, bevestigt u de rollen aan elkaar en probeert u of er een goede combinatie is.

Een selectie van behang voor het publiek: gecombineerd in een moderne stijl

Als de hal groot en ruim is, heb je meer kansen. Je kunt felle kleuren nemen en erg sappig, zelfs te actief. Je kunt met een grote afdruk spelen.

Als de woonkamer klein is, moet je bij het kiezen van de achtergrond voorzichtiger zijn - meestal gekozen voor pastelkleuren in combinatie met de abstractie en geometrische patronen.

Als de kamer naar de noordkant gaat, moet het behang alleen in warme kleuren worden gekozen, anders wordt de kamer niet gezellig. Voor zuidelijke kamers, respectievelijk, is het logisch om koude achtergrondkleuren te nemen.

In het geval dat de woonkamer vrij ruim is - kun je experimenteren met felle kleuren, als het integendeel - klein is, dan zijn de beste lichtkleuren

Als de woonkamer voor u is, in de eerste plaats, een slimme plek, een plaats van feest, plezier, opwinding, dapper parelachtig of gouden behang.

Hoe behang in de hal te combineren: foto's en tips

Het is de grootste moeilijkheid van dit proces om de juiste materialen te kiezen. Wallpapers moeten noodzakelijkerwijs dezelfde structuur hebben. Als deze regel wordt overtreden, kan het moeilijk zijn om te patchen. Naden zijn bijvoorbeeld zichtbaar. Doeken met verschillende diktes zullen tot op zekere hoogte tegenstrijdig zijn.

Een ander "onmogelijk" is het gebruik van verschillende soorten behang met heldere decoratieve effecten. Dit verwijst naar behang met pakkende patronen, met het effect van overloop, met een groot reliëfpatroon.

Vaak worden er fouten gemaakt in de keuze van de basistoon. Het kan lichter zijn dan meubelstukken, accessoires of ermee worden gecombineerd.

De hoofdregel van combineren: u moet eerst de toon van de hoofdachtergrond bepalen en vervolgens behang-wisselplaten en meubels selecteren

Als we het hebben over de trends van 2017, kunnen we de volgende punten onderscheiden:

 • Dit zijn heldere, bizarre patronen op het behang;
 • Borduurwerk en reliëf op het behangoppervlak;
 • Oosterse motieven;
 • Zeer sappige kleuren;
 • Strips van alle soorten en kleuren;
 • monogram;
 • Varianten van groen-blauwe schaal.

Zelfs de gebruikelijke Chroesjtsjov kan worden getransformeerd door een combinatie van behang. Dit maakt het interieur levendiger, dynamischer, niet zo saai.

Interieur inserts in het interieur van de kamer

Dit is een manier om de muren te versieren, wat de kamer een echte designerlook geeft.

Voor deze inserts kunt u gebruik maken van:

 • Behang op de middenmuur;
 • 3D-behang, dat de ruimte onwaarschijnlijk visueel vergroot;
 • Gedessineerde inzetstukken, die beperkt zijn tot lijstwerk of frames op het hoofddoek;
 • Plakken met een contrasterende achtergrond van een specifiek architectonisch element - kroonlijst, nis of uitsteeksel.

Vergeet niet dat de patronen op het behang elkaar niet mogen versluieren. Met een bekwame combinatie van behang, kunt u verbluffende indrukken bereiken - heldere en pakkende inserts laten de ruimte lijken te veranderen. Dezelfde kamer ziet er anders uit, of er verschillende achtergronden zijn.

Fotopapieren passen perfect als inlegvel en verversen elk interieur perfect

Als ze in het eerste geval alleen, kalm en pasteltinten zijn, wordt de kamer op één manier waargenomen. Als er een dynamische invoeging op de centrale muur is, lijkt het misschien alsof het een compleet andere kamer is in een appartement met een andere lay-out.

Met de zij-inserts is het goed om verschillende semantische delen van een ruimte te rangschikken die ze visueel van elkaar scheiden. Als we het bijvoorbeeld hebben over een hal die ook de functies van een slaapkamer vervult, dan is een deel van de kamer bij het bed bedekt met behang van zachte, warme tonen, en in de buurt van de werktafel of de eethoek is er een overgang naar meer opwindende kleuren.

Gecombineerd behang voor de hal (video)

Combinatie van behang - het proces is niet alleen complex, maar ook fascinerend. Met een brede selectie van behang zijn er veel opties voor de meest interessante transformaties. Het belangrijkste is om je erop voor te bereiden en meer dan één foto-optie te bekijken.

Ontwerp van gecombineerd behang in de hal (foto)

© 2017, homeli.ru. Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

60 foto-ideeën om behang in de hal te combineren

Bij het bouwen van een appartement moet in de eerste plaats speciale aandacht aan de muren worden besteed. Ze zullen immers de basis van het interieur vormen, de kleurenschaal instellen. Meubels en extra decorelementen worden later geïnstalleerd en moeten worden gecombineerd met de muren om de kamers er holistisch uit te laten zien.

Hier zullen we niet door het hele appartement verspreid zijn, maar we zullen ons concentreren op de grootste van zijn gebouwen - de woonkamer of de hal. In deze kamer breng je gasten mee, kun je ontspannen na het werk, een thuistheater of een theekransje regelen.

Je kunt meteen naar de winkel gaan, naar de verschillende achtergrondopties kijken en de beste kiezen. Maar in deze versie zijn er verschillende nadelen:

 • ogen zullen weglopen van de overvloed, en omdat je niet precies weet wat je zoekt, zal het heel moeilijk zijn om een ​​keuze te maken;
 • Het zo geselecteerde behang kan perfect zijn Oordeel na het lijmen niet met uw verwachtingen, Omdat de kleur in de rol en op de hele muur er heel anders kan uitzien.

Daarom is het beter om eerst de kleurencombinatie te sorteren, deze aan uw voorkeuren te relateren en de juiste optie te kiezen, en pas dan iets te kiezen dat geschikt is in de bouwwinkel.

Hoe u behang kiest op kleur, per afbeelding

Allereerst moet u beslissen over het kleurenschema en pas dan nadenken over de aanwezigheid van een tekening. Denk aan de tinten waar u de voorkeur aan geeft: warm of koud.

 • warm maak de kamer levendiger en helderder.
 • koude - helpt de kamer visueel uit te breiden (wat vooral belangrijk is voor appartement-hruschovok of andere malometrazhek).

Maar in ieder geval moet je een balans vinden tussen warme en koude tonen, anders ziet de kamer er misschien te benauwd of erg onherbergzaam uit.

 1. Als je dat hebt gedaan goed opgehelderd, zonnige kamer, moffel het een beetje koude tonen, als het bewolkt is - voeg warmte toe.
 2. Kies ook een kleur je zult hem elke dag zien. Deze blouse kan worden gekozen op zijn minst helder, hoewel helder, en op stemming gebracht, en de rest van de tijd opgeslagen in een kast. Met behang werkt dat dus niet, dus kies niet alleen de kleur die je mooi vindt, maar pas bij de volgende reparatie vervelen die zich.

Als je besluit dat één kleur niet genoeg is, kun je verschillende kiezen, gecombineerd met elkaar.

U kunt gerelateerde kleuren (uit een of aangrenzende sectoren van het kleurenwiel) of contrast (uit diametraal tegenovergestelde sectoren) combineren.

TIP: als u besluit om behang met een afbeelding te gebruiken - overdrijf de muren niet, snij je ogen niet in. Er moet vooral op worden gelet tekening in een klein appartement(bijvoorbeeld hruschovka), omdat het de ruimte visueel kan verkleinen, vooral voor grote heldere tekeningen (grote contrasterende bloemen en in deze geest).

Als je niet zeker bent van je ontwerpvaardigheden, combinaties van gerelateerde kleuren (monochroom of vergelijkbaar) - dit is de gemakkelijkste manier! Je zult absoluut niet fout gaan en deze beslissing zal er altijd stijlvol uitzien.

Deze foto is een goed voorbeeld van een combinatie van contrasterende kleuren. Hier is er niet echt een opvallende figuur, maar solide behang in een dergelijke combinatie zou er harmonieus uitzien.

Gecombineerd behang in Hall 2018: foto's, design en variëteiten

Gecombineerde achtergronden worden tegenwoordig veel gebruikt, waardoor een zeer effectief en trendy interieur ontstaat. Het combineren van achtergronden in de kamer is een serieus probleem, dat met speciale aandacht moet worden benaderd. De kamer is ontworpen voor gasten. In dit opzicht zou de atmosfeer speciaal moeten heersen. Daarom moet je goed nadenken en een kleurenpallet van behang kiezen dat de muren zal versieren. Reparatie of renovatie van de kamer - de procedure is vrij duur. Met behulp van eenvoudige combinaties van behang kun je niet alleen geld besparen, bijvoorbeeld duur aanschaffen voor de prijs van schilderijen, maar ook een chique stop maken in de hal.

Dankzij visuele effecten kunnen ruimten groter worden. Als u een achtergrond van lichte tinten plakt in een lange, rechthoekige ruimte op lange wanden en donkere tinten op 2-3 tinten, dan ziet de ruimte er breder uit.

Gecombineerd behang voor het publiek: mode 2018

In het ontwerp van de woonkamer speelt de muur een belangrijke rol. Het gecombineerde behang in de kamer benadrukt het interieur, maakt het ontwerp modern en stijlvol. De juistheid van het ontwerp hangt af van de combinatie van kleurcombinaties en verschillende soorten texturen op de muren. Correcte combinatie zal helpen om de grenzen van de ruimte visueel uit te breiden, het onderwerp en de richting te benadrukken.

De combinatie omvat niet het gebruik van slechts 2-3 tinten. U kunt verschillende soorten achtergronden combineren, terwijl ze maar 1-2 tonen kunnen verschillen

Er zijn dergelijke combinaties van behang voor de hal in 2018:

 • Verticaal ontwerp;
 • Horizontaal ontwerp;
 • Patchwork ontwerp.

Correct gecombineerde verschillende verticale stroken verhogen visueel de ruimte en verlengen de hoogte van de kamer. Trouwens - je kunt bands niet combineren met heldere, grote patronen of tekeningen. Het ziet er niet erg extravagant uit.

Horizontale strepen worden niet gecombineerd met alle tekeningen. Maar houten panelen - perfect geschikt voor deze geometrie en zorgt voor een uitstekend ontwerp.

In 2018 combineerde de mode patchworkcombinaties. Met behulp van afzonderlijke stukken behang of stof kunt u binnenpanelen combineren, nissen toewijzen, ramen en deuren worden ingelijst. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven zodat de kamer er niet uitziet als een zigeunerhuis

Technieken voor het combineren van achtergronden zijn onmisbaar in een ruimte met een onregelmatige vorm, of er is een nis of richel in. Om de nis visueel dieper te maken, is het noodzakelijk om behang met donkere tinten in dit gebied te plakken.

Ook modieus zijn in 2018 behang. Watervallen, abstractie, foto's van de metropolen in de nacht verlaten het modieuze voetstuk niet voor meer dan 50 jaar en verbeteren elk jaar. Zwart-witfoto's van de nacht Manhattan kan perfect worden aangevuld met effen beige of perzikbehang.

Een van de meest interessante recepties voor de klassieke stijl is een kleine vierkante of rechthoekige snit van behang met ornament, ingelijst in een frame, zoals een foto. De combinatie met horizontaal behang in het onderste deel van de muur maakt de zaal echt aristocratisch.

Selecteer de schilderijen moeten gebaseerd zijn op het thema van het interieur

En ten slotte is de trend van 2018 een 3D-achtergrond. Met hun hulp kunt u zelfs een kleine kamer in het gebied aanzienlijk vergroten. Je kunt 3D-tekeningen plakken, die spectaculaire schilderachtige plekjes laten zien en combineren met monofonische doeken. In dit geval zal een van de bezoekers van de woonkamer de smaak van de eigenaar van het appartement en de originaliteit opmerken.

Hoe mooi om het behang in de hal te combineren: creatief interieur

Een belangrijke factor bij het combineren en kiezen van behang voor de hal is milieuvriendelijkheid. De woonkamer is een verzamelplaats voor mensen, dus het moet zo verzadigd mogelijk zijn met zuurstof. Voor de woonkamer moet u linnengoed kiezen dat geen agressieve chemische elementen bevat. Het is ook belangrijk dat het behang luchtdicht is en vrij is van schadelijke onzuiverheden.

Papierbehang voor een lage prijs en redelijk milieuvriendelijk. Maar dit soort doek heeft één nadeel - kortstondig en onstabiel voor ultraviolette stralen.

Vinylbehang is praktischer. Ze zijn duurzaam en helpen om ongelijke zones op de muren te verbergen. De kleurenschaal is vrij breed, maar er is ook een nadeel: het behang laat geen lucht door.

Flizeline behang - compact en duurzaam. Ze branden niet in de zon, ze zijn niet bang voor vocht en ze kunnen ook opnieuw worden geverfd

Folie wallpapers zijn geweldig voor klassieke, moderne interieuroplossingen. Verbeter de geluidsisolatie en bescherm de muren tegen schadelijke straling. Blijf koel in de zomer en warm in de winterdagen.

Textielbehang zorgt voor een luxueuze en gezellige sfeer in de hal. Bovendien zien ze er prachtig uit, deze wallpapers zijn bestand tegen vervuiling en burn-out. Alle bovenstaande soorten behang kunnen worden gecombineerd.

Enkele regels, voor een mooie combinatie in 2018:

 1. Voor een grote en ruime hal kunt u kiezen voor rijke en heldere kleuren;
 2. In de kleine woonkamer beter pokleit behang in pastel kleuren, gecombineerd met de Japanse abstractie of geometrische figuren groot;
 3. In de hal, die aan de noordkant ligt, zijn warmere tinten meer geschikt, in de zuidelijke kamers - koele kleuren;
 4. Als u een permanente sfeer van de vakantie wilt creëren, kunt u beter gouden, parelmoer behang gebruiken.

Hoe wallpaper van twee kleuren in de hal plakken (video)

Een selectie van behang voor de hal: gecombineerde variaties

Het meest succesvolle en universele ontwerp voor de hal is de combinatie van beige en bruin, olijf en oranje, bordeaux en roze, groen en geel, blauw en wit, paars en grijs, lila en zilverachtige tinten.

Bovendien zien ze er in sommige gevallen idealiter hetzelfde uit, monofoon behang, verschillend in één toon. Opties voor combineren kunnen zelf verschijnen, of de foto's bekijken die al door ontwerpers zijn gemaakt.

Om helderheid en individualiteit in het interieur van de kamer te bereiken, moet u op verschillende kleurcategorieën letten

De hoofdregel hierbij is dat u niet meer dan 3 verzadigde, heldere kleuren tegelijk hoeft toe te passen. En als de 2 kleuren - helder zijn, dan moet de derde noodzakelijkerwijs neutraal zijn.

Prachtig uitziende combinaties van glanzend behang met mat, ruw en zacht.

Trend van 2018 - tekeningen en foto's. De meest trendy trends van 2018 zijn een abstractie met geometrische figuren, patronen en strepen. Wanneer de muren horizontaal zijn gescheiden, moet het bovenste gedeelte worden geplakt met strepen en het onderste gedeelte met monofonisch behang.

Ontwerp in dit geval kan worden benadrukt door prachtige panelen.

Heel vaak wordt voor de creatie van moderne interieurs de zogenaamde accentwandtechniek gebruikt, die overigens ook in 2018 relevant zal zijn. Met behulp van deze techniek wordt een focus gecreëerd in de hal op een bepaalde zone. Om de accentmuur in de kamer te bepalen, is het voldoende om met hun ogen te kijken naar welke muur ze het meest geplaatst zijn.

Kies een achtergrond voor de accentmuur die u contrasteert, helder, bij voorkeur met patronen of behang. In dit geval zijn alle andere wanden bedekt met een maximaal neutrale, monofone kleur

Deze versieringswijze kan niet alleen in de hal, maar ook in elke kamer worden toegepast. Het is de accentuering van één muur waarmee u aanzienlijk geld kunt besparen, omdat dure en opvallende doeken zich alleen op een van de muren of op kleine delen ervan bevinden.

Hoe de hal met ander behang te plakken: ideeën en methoden voor de uitvoering ervan

Het belangrijkste bij het combineren van achtergronden is de juiste materiaalkeuze. De specificiteit van de combinatie wijkt af van de standaard verlijming.

Het behang moet dezelfde structuur hebben. Dit voorkomt problemen bij het lijmen en maskeren van zichtbare naden als gevolg van de verschillende dikte en structuur van de banen.

Het is onaanvaardbaar om verschillende soorten schilderijen met decoratieve effecten te gebruiken - pakkende patronen, aangevuld met overloopeffect, behang met een groot reliëfpatroon

Met behulp van gecombineerd behang, kunt u een exclusief interieur creëren.

Het maakt niet uit waar voorzien samengestelde ontwerp te maken - in een vijf verdiepingen tellend appartement, studio appartement of een landhuis. Met goed gekozen combinatie van behang in de kamer, kunt u de ruimte uit te breiden, verdeel het werkgebied en recreatiegebied, om de nadruk te maken op styling, wijzigt u de hoeveelheid ruimte aan de onregelmatigheden van de muren te verbergen, benadrukken de voordelen van de kamer. Bovendien is de gecombineerde interieur helpt om aanzienlijk te besparen. Tegen gereduceerde tarieven kan je de restanten van geschikte kleuren en dure stoffen om ruimte te chic te maken.

Hoe wallpaper correct te combineren (video)

De originele combinatie van behang in de hal

Er moet aan worden herinnerd dat voor de juiste combinatie en selectie van behang in de hal de aanmaak van een voorlopig project nodig is. Om een ​​ontwerp te maken, moet u eerst de hoofdtoon van de muren in de kamer bepalen en pas daarna andere tinten selecteren.

De hoofdtoon kan worden gecombineerd of lichter zijn dan interieurartikelen - meubels, kussens, kroonluchters, lampen, gordijnen

Het is beter om een ​​gecombineerd ontwerp te ontwikkelen nadat meubels en interieurartikelen zijn gekozen, omdat het in dit geval de belangrijkste taak is om de originaliteit van de situatie te benadrukken.

Gecombineerd behang in de hal: modetrends 2018

Trends in 2018 - een verscheidenheid aan patronen op behang, borduurwerk en reliëfoppervlak. Dergelijke combinaties passen perfect in zowel modern als klassiek interieur.

Het ontwerp zorgt voor de decoratie van muren in zachte pastelkleuren of helder. Verlaat het modieuze voetstuk niet in Chinese / Japanse karakters uit 2018

Zeer populair in 2018 prints met vegetatie. Een verplichte voorwaarde is een combinatie van matte of reliëfschilderijen.

Gecombineerde achtergrond voor het publiek: 39 opties (video)

Onder zo'n variëteit, is het belangrijkste niet om een ​​fout te maken in de keuze. Denk aan het ontwerp van de kamer en voer het uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

11 − = 10