Gecombineerd behang voor de foto van de hal

We selecteren het gecombineerde behang in de hal van 2017: 35 foto's en ontwerp

Maak originele en onvergetelijk interieur is niet moeilijk - kies gewoon de juiste combinatie van behang in het huis alles mooi zou moeten zijn - het is niet een regel, en de wens van het interieur mode 2017. Dit gaat niet over wat je nodig hebt om op te slaan, te verzamelen mooie en dure dingen, integendeel . Dat alles is niet bijzonder noodzakelijk, dat alles dat je kleine wereld doet klotsen, ga niet weg in het appartement. Maar een selectie van de juiste dingen zal je leven warm en gezellig maken. En niet de laatste stap hier is het behangontwerp. Als je stijlvol, origineel en smaakvol wilt zijn om de muren te bedekken, heb je een combinatie van behang nodig.

Behang in de hal in het appartement gecombineerd: opties 2017

Dit jaar staat het accent in de woonkamer op de muur - je kunt een beetje meubilair hebben en het hoeft niet elitair, modern te zijn, maar de achtergrond mag niet mislukken. Wanddecoratie is ook een visuele techniek die helpt om de verhoudingen van de ruimte te veranderen. En u kunt het behang combineren, zodat deze combinatie het gewenste visuele effect geeft.

Dit jaar kan wallpaper op drie manieren worden geplakt:

 • Horizontaal ontwerp;
 • Verticaal ontwerp;
 • Patchwork ontwerp.

De combinatie van behang met verticale strepen kan niet beter geschikt zijn voor een kamer met een laag plafond

Als de verticale strepen correct worden gecombineerd, vergroten ze niet alleen visueel de kamer, maar worden ze ook "uitgerekt". Wat niet kan worden gedaan, is om strepen te combineren met grote en heldere patronen, afdrukken.

De combinatie van behang in de hal: patchwork-combinatie

In feite is de patchwork-combinatie een imitatie van een quilt aan de muur. Als je de juiste achtergrond kiest, maken ze 'vrienden' met elkaar en creëren ze een hele compositie aan de muur.

Dergelijke patchwork is een moeilijke taak, en voordat je het neemt, moet je naar meer dan één voorbeeld kijken, de essentie van de combinatie begrijpen. Als u bang bent dat u niet kunt omgaan, neem dan niet meer dan drie soorten achtergronden in één kleurbereik.

 • Warmte-violet;
 • Vivid-paars;
 • Zacht roze.

Patchworkcombinatie biedt een grondige studie van de kleur, het ontwerp en de textuur van het behang

Als deze puzzel in dezelfde stukken is verdeeld, zal het gewenste effect niet werken. Stukken moeten verschillend zijn. U kunt één breedte opslaan, dit vereenvoudigt het werk, maar de lengte van de fragmenten mag niet hetzelfde zijn.

Wallpapers moeten noodzakelijkerwijs harmoniseren - om te worden gecombineerd op basis van patroon, textuur, contiguïteit van tinten en thema. Natuurlijk, meng geen budgetbehang met elite-opties.

Varianten van gecombineerde achtergronden in de hal: de regels voor combinatie

U kunt acht eenvoudige regels selecteren voor het combineren van achtergronden, waarmee u het interieur op interessante en bekwame wijze kunt transformeren.

De regels voor het combineren van achtergronden:

 • Idealiter, als je het behang niet alleen op één plek, maar bij één fabrikant krijgt, is het gemakkelijker om de achtergrond te lijmen en te combineren;
 • Voor een harmonieus ontwerp is het meer aangewezen om een ​​behang met dezelfde dikte, één kwaliteit en zelfs één prijssegment te kiezen;
 • Opties voor combinatie moet een rol ergens te vinden in het interieur, als, bijvoorbeeld, een muur met groen, laat de zelfde groene ontmoeten elkaar in het patroon van de kussens;
 • Als je behang gebruikt met een rijk, sappig ornament, moet je een ander soort behang nemen, dat neutraal, monofonisch zal zijn;
 • Als de techniek van het lijmen van het behang zelfs aan het plafond doorgaat, zult u de ruimte visueel ruimer en groter maken;
 • Om accenten in de hal te plaatsen, zijn achtergrondbehang van een dergelijke kleur nodig, zodat meubels, textiel en accessoires op deze achtergrond er beter uitzien;
 • Als er niet veel meubilair in de kamer is, is het interessant om de ruimte te vullen met behang met grote, heldere, gestructureerde patronen - en de leegte zal verdwijnen;
 • De meest voorkomende optie is een accentmuur, één muur is bedekt met helder behang en de rest is bedekt met neutrale tinten.

Het is niet alleen belangrijk de combinatie van kleur en patroon van behang, maar ook hun dikte, en ook - de textuur

Wanneer je behang voor een combinatie kiest, vraag dan de verkoper om de rol te rollen. En als u op één plek een achtergrond hebt gekozen, bevestigt u de rollen aan elkaar en probeert u of er een goede combinatie is.

Een selectie van behang voor het publiek: gecombineerd in een moderne stijl

Als de hal groot en ruim is, heb je meer kansen. Je kunt felle kleuren nemen en erg sappig, zelfs te actief. Je kunt met een grote afdruk spelen.

Als de woonkamer klein is, moet je bij het kiezen van de achtergrond voorzichtiger zijn - meestal worden pastel kleuren gekozen in combinatie met abstractie en geometrische patronen.

Als de kamer naar de noordkant gaat, moet het behang alleen in warme kleuren worden gekozen, anders wordt de kamer niet gezellig. Voor zuidelijke kamers, respectievelijk, is het logisch om koude achtergrondkleuren te nemen.

In het geval dat de woonkamer vrij ruim is - kun je experimenteren met felle kleuren, als het integendeel - klein is, dan zijn de beste lichtkleuren

Als de woonkamer voor u is, in de eerste plaats, een slimme plek, een plaats van viering, plezier, opwinding, dapperlijk parelachtig of gouden behang.

Hoe behang in de hal te combineren: foto's en tips

Het is de grootste moeilijkheid van dit proces om de juiste materialen te kiezen. Wallpapers moeten noodzakelijkerwijs dezelfde structuur hebben. Als deze regel wordt geschonden, kan het moeilijk zijn om te patchen. Naden zijn bijvoorbeeld zichtbaar. Doeken met verschillende diktes zullen tot op zekere hoogte tegenstrijdig zijn.

Een ander "onmogelijk" is het gebruik van verschillende soorten behang met heldere decoratieve effecten. Dit verwijst naar behang met pakkende patronen, met het effect van overloop, met een groot reliëfpatroon.

Vaak worden er fouten gemaakt in de keuze van de basistoon. Het kan lichter zijn dan meubelstukken, accessoires of ermee worden gecombineerd.

De hoofdregel van combineren: u moet eerst de toon van de hoofdachtergrond bepalen en vervolgens behang-wisselplaten en meubels selecteren

Als we het hebben over de trends van 2017, kunnen we de volgende punten onderscheiden:

 • Dit zijn heldere, bizarre patronen op het behang;
 • Borduurwerk en reliëf op het behangoppervlak;
 • Oosterse motieven;
 • Zeer sappige kleuren;
 • Strips van alle soorten en kleuren;
 • monogram;
 • Varianten van groen-blauwe schaal.

Zelfs de gebruikelijke Chroesjtsjov kan worden getransformeerd door een combinatie van behang. Dit maakt het interieur levendiger, dynamischer, niet zo saai.

Interieur inserts in het interieur van de kamer

Dit is een manier om de muren te versieren, wat de kamer een echte designerlook geeft.

Voor deze inserts kunt u gebruik maken van:

 • Behang op de middenmuur;
 • 3D-behang, dat de ruimte onwaarschijnlijk visueel vergroot;
 • Gedessineerde inzetstukken, die beperkt zijn tot lijstwerk of frames op het hoofddoek;
 • Plakken met een contrasterende achtergrond van een specifiek architectonisch element - kroonlijst, nis of uitsteeksel.

Vergeet niet dat de patronen op het behang elkaar niet mogen versluieren. Met een bekwame combinatie van behang, kunt u verbluffende indrukken bereiken - heldere en pakkende inserts laten de ruimte lijken te veranderen. Dezelfde kamer ziet er anders uit, of er verschillende achtergronden zijn.

Fotopapieren passen perfect als inlegvel en verversen elk interieur perfect

Als ze in het eerste geval alleen, kalm en pasteltinten zijn, wordt de kamer op één manier waargenomen. Als er een dynamische invoeging op de centrale muur is, lijkt het misschien alsof het een compleet andere kamer is in een appartement met een andere lay-out.

Met de zij-inserts is het goed om verschillende semantische delen van een ruimte te rangschikken die ze visueel van elkaar scheiden. Bijvoorbeeld, als het een kamer, die ook de functie van de slaapkamer, het deel van de ruimte in de buurt van het bed Wallpapers zachte, warme tinten voert, en in de buurt van het bureau of eetkamer is een overgang naar een meer spannende kleur.

Gecombineerd behang voor de hal (video)

Combinatie van behang - het proces is niet alleen complex, maar ook fascinerend. Met een brede selectie van behang zijn er veel opties voor de meest interessante transformaties. Het belangrijkste is om je erop voor te bereiden en meer dan één foto-optie te bekijken.

Ontwerp van gecombineerd behang in de hal (foto)

© 2017, homeli.ru. Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Gecombineerd behang in de hal: nieuwigheden van design

De inrichting van de wanden in de hal met verschillende soorten behang is een zeer modieus ontwerp in 2017. Ze kunnen op zichzelf worden opgehaald en u kunt gebruikmaken van kant-en-klare ideeën, omdat collecties van twee of meer soorten behang voor bijpassende behangslingers vandaag worden geproduceerd door alle toonaangevende fabrikanten van afwerkingsmaterialen.

Het breedste assortiment kenmerkt zich door het ontwerp van het gecombineerde behang voor de hal: de architecturale kenmerken van zo'n multifunctionele ruimte laten het meest uiteenlopende gebruik toe van deze trendy manier om een ​​niet-triviaal interieur te creëren.

Waarom gecombineerde achtergronden zo populair zijn

Wanneer er een keuze is tussen hetzelfde type en gecombineerd behang voor de hal, wordt ontwerpers vaak aangeraden om de voorkeur te geven aan de tweede optie.

Dit is niet alleen het gevolg van het feit dat elk interieur met muren geplakt behang, die verschillen in kleur, patroon of textuur is fris, origineel en esthetisch aantrekkelijk, maar ook in de voor de hand liggende praktische voordelen van een dergelijke afwerking.

Het gebruik van gecombineerde achtergronden maakt het volgende mogelijk:

 • Verberg tekortkomingen en benadruk de waardigheid van het pand;
 • pas geometrische kenmerken van de lay-out aan;
 • Creëer interessante visuele effecten op muren;
 • om de ruimte in functionele zones te verdelen.

Met het oog op het ontwerp van de toekomstige gecombineerde behang voor de kamer goed te bepalen voordat je naar de winkel moet je een adequate beoordeling alle architectonische kenmerken van de kamer: de verlichting, plafondhoogte, de breedte van de muren, de locatie van de deur en raamopeningen, de aanwezigheid binnen de muren van niches en richels.

Na zo'n analyse, zal het gemakkelijker voor je zijn om te beslissen hoe je je kamer wilt zien - helderder en ruimer, om enkele van zijn deugden te benadrukken, of de geometrie helemaal bij je past.

En kies al op basis van deze vereisten het meest geschikt voor de belichaming van uw zadumok-combinatie van behang.

1. Verberg de tekortkomingen en benadruk de verdiensten van het interieur. De eenvoudigste en meest effectieve manier om te benadrukken de architectonische voordelen en het minimaliseren van de nadelen (kromming, oneffenheden van de muren en plafonds) - om het dichtst bij de ideale muur accent te maken.

Om dit te doen, is het geplakt met behang dat verschilt van de rest met een patroon of kleur. Een ongebruikelijke afdruk of een heldere verzadigde kleur zal de aandacht trekken en minder belangrijke nadelen van de ruwe afwerking zullen minder opvallen.

Bovendien verbergen kleine gebreken perfect combinaties van wisselende strepen van behang, verschillend in kleur of textuur: donker en licht, monochroom en met een patroon, met een glad en reliëf of geschuimd oppervlak.

2. Corrigeer de geometrische kenmerken van de lay-out. De smalle hal zal veel breder lijken, als de korte muren bedekt zijn met licht behang en de smalle muren - de doeken zijn donkerder door verschillende tonen.

De vierkante kamer ziet er interessanter en dynamischer uit als drie muren licht en eentonig zijn en de vierde is versierd met behang met een verzadigde felle kleur. De afwisseling van bands van verschillende kleuren of monofonisch en met een patroon verhoogt de plafonds visueel.

Te hoge plafonds kunnen worden benaderd door de muren horizontaal te verdelen. Om dit te doen, op het onderste derde deel van de muur lijmaansteker, en boven een donkerder behang. Als je de ruimte rond een klein raam met licht versiert, en de rest van de kamer met donker behang, zal de raamopening groter lijken.

3. Creëer ongebruikelijke visuele effecten. Gecombineerd behang dient vaak niet alleen als functie van het tegenoverliggende materiaal, maar ook van het oorspronkelijke decor en wordt gebruikt in plaats van schilderijen of posters.

Om dit te doen, bovenop een monofonisch canvas, lijm de segmenten met een mooie grote afdruk en omsluit ze in lijsten of frames. Daarnaast adviseren ontwerpers u om de aandacht te vestigen op de accentuerende onderwerpen van de situatie met contrasterende achtergronden: een plasma-tv, een open haard, een decoratief etalage, vol met familie-souvenirs, een grote comfortabele bank.

4. We verdelen de hal in zones. Combinaties van verschillende textuur en kleuren van behang gebruikt om de hal zo vaak in te delen als allerlei scheidingswanden, en soms daarnaast.

Gewoonlijk benadrukt het contrasterende behang een nis of erker, scheidt het eetgedeelte van een kleine hoek voor privégesprekken, omlijnt het gebied dat bestemd is voor rust vanuit het werkgedeelte van de kamer.

Het is dus mogelijk om zowel gematigde als zeer moedige en radicale combinaties te gebruiken. De kleuroplossing van elk functioneel gebied hangt af van het algehele interieurconcept en van hoe scherp je de scheiding wilt maken.

Manieren om behang in de hal te combineren

Er zijn verschillende elementaire, in tegenstelling tot elkaar, combinaties van achtergronden. Bijna elke ontwerper, die probeert een onderscheidend en individueel interieur te creëren, maakt zijn eigen aanpassingen aan hen.

Desondanks moet de keuze voor een gecombineerd behang voldoen aan de verplichte algemene regel: dat de verschillende doeken samen harmonieus lijken, ze moeten ten minste één vergelijkbaar kenmerk hebben: dezelfde textuur, identiek patroon, een gelijkende kleuroplossing.

Alle verschillende behangcombinaties kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: verschillen in kleur en patroon uitspelen en verschillende plaktechnieken toepassen. Laten we ze in meer detail bekijken.

 • Een combinatie van behang, geschilderd in verschillende kleuren van dezelfde kleur. Dit is de eenvoudigste techniek, die erg moeilijk is om het interieur te verwoesten. Het is eenvoudig zelf te leren, zonder de speciale kennis en zonder de hulp van ontwerpers in te roepen. Hiermee kunt u een rustig, elegant en statisch interieur krijgen. Meestal combineren behang, geschilderd in verschillende tinten grijs, zand, blauw en groen.
 • Combinatie van gewone en voorbedrukte achtergronden. Dit ontwerp van het gecombineerde behang voor het publiek van professionals is bijzonder geliefd. Misschien zijn daarom kant-en-klare collecties van een dergelijk plan het vaakst te koop. Voor de combinatie met monofone doeken worden in de regel vegetatieve tekeningen, brede stroken, geometrische abstracties, allerlei ornamenten gekozen. Ze worden afgewisseld of behangen met een afbeelding van één of twee muren volledig.
 • Combinatie van schilderijen met verschillende patronen. Een dergelijke gedurfde combinatie draagt ​​bij aan een zeer dynamisch en helder interieur en is alleen geschikt voor ruime hallen. Ziet er geweldig uit, met behang met smalle en brede strepen, strepen en bloemmotief, of vergelijkbaar groot en klein patroon. Om dergelijke combinaties aan de situatie te laten werken, moet men een goede smaak of professionele vaardigheden hebben, dus wees voorzichtig.
 • Decoratie van muren met monofone doeken in verschillende kleuren. Deze manier van verbinden in een interieur met diverse achtergronden is geschikt voor kleine hallen. Het is vergelijkbaar met de ontwerptechniek, waar we in het begin over gesproken hebben - het combineren van de doeken van één palet met overgangen van donkere naar lichtere.

Gewoonlijk worden niet meer dan 2-3 soorten achtergronden van actieve en neutrale kleuren gebruikt en, afhankelijk van hun verzadiging, wordt een dynamisch of stil interieurontwerp gemaakt.

Technieken voor het lijmen van behang voor de hal

Horizontale combinatie. Deze ontwerptechniek vergroot de wanden visueel en is het meest geschikt voor ruimtes met de juiste geometrische vorm, zonder nissen en erkers. Het onderste deel is meestal gemaakt met een hoogte van 120-130 cm en de plaats van de horizontale verbinding is gevormd met een papieren rand of een vorm van polyurethaan.

Tegelijkertijd heeft het de voorkeur om donkerder en meer licht behang aan de onderkant te plaatsen. De keuze van hun kleuren hangt af van het algemene concept van het interieur. Het kunnen gestreepte en gedessineerde doeken zijn, monochroom en met een patroon, evenals combinaties van doeken van verschillende tinten van dezelfde kleur.

Onlangs is een andere methode van horizontale combinatie gebruikt, waarbij de banen langs de gehele hoogte van de wanden evenwijdig aan de vloer alterneren. Maar deze combinatie is alleen geschikt voor hallen met hoge plafonds, waardoor ze visueel lager worden.

Verticale combinatie. Verticale lijmtechnologie verhoogt de plafonds visueel. Het is geschikt voor kamers van elke grootte en geometrische vorm en wordt veel vaker gebruikt dan horizontaal.

Kleurencombinaties van partnerbehang bij het gebruik van dit type lijmen kunnen ook elk zijn. Het belangrijkste is dat ze harmonieus in de situatie passen. Meestal worden ze geselecteerd in hetzelfde bereik van verschillende tinten, contrasterende kleuren of combineren ze effen en bedrukte doeken.

Ze worden gelijmd, afwisselend één voor één, in paren of versieren een of twee wanden met hetzelfde type behang volledig. De breedte hoeft echter niet hetzelfde te zijn.

Plakken met inserts. De muren in de hal, die op deze manier zijn ingericht, zien er altijd zeer elegant en plechtig uit. Voor een dergelijke techniek is de beste combinatie een effen en gestructureerd behang met één kleur en een prachtig gedenkwaardig patroon. Ten eerste zijn de muren versierd met gladde monofonische doeken.

Vervolgens worden er rechthoekige, vierkante of gebogen inzetstukken geplakt, gesneden uit het gestructureerde behang met een afbeelding. Om het ontwerp nog eleganter te maken, zijn de inserts ingesloten in het kader van het vormen van decoratieve rails.

Wanneer je het hebt over manieren om gecombineerde achtergronden te plakken, vermeld dan vaak een andere interessante techniek: patchwork. Het doet enigszins denken aan patchwork - een populair textielmozaïek dat wordt gebruikt voor het maken van dekens en wandpanelen.

In dit geval zijn de wanden gedecoreerd met behang, eerder in stukken gesneden, meestal vierkant of rechthoekig. Dit ontwerp ziet er erg leuk en gezellig uit, maar is meer geschikt voor de hal, maar voor de kinderkamer of slaapkamer.

 • Wees niet bang voor felle kleuren. Ze helpen de omgeving levendigheid en dynamiek te geven. En als je niet zeker bent van de juiste keuze, maak het basiswit dan wit. Dit is een win-winoptie, die in overeenstemming is met het volledige kleurenpalet.
 • Idealiter zou het ontwerp van de wanden in de kamer zowel lichte als pastelkleuren moeten omvatten, bijvoorbeeld zwart en wit, wit met blauw, groen met crème, roze met paars, goud met bruin. Dergelijke combinaties zorgen voor een kleurbalans en zien er bij elke verlichting mooi en harmonieus uit.

Achtergrond voor de hal kopen, vooral gecombineerd - de taak is niet eenvoudig. Gelukkig wordt het gefaciliteerd door een breed en constant bijgewerkt assortiment van deze categorie afwerkingsmaterialen.

Bovendien hebben alle grote fabrikanten hun eigen online portals, waar elk type achtergrond goed kan worden bekeken op het computerscherm en kan worden gekozen in een ontspannen thuisomgeving. En het gevoel voor stijl, uw eigen voorkeuren en goede smaak zullen u noodzakelijkerwijs de perfecte combinatie voor uw kamer opleveren.

Gedetailleerde analyse, beschrijving van voordelen en vergelijking van verschillende soorten behang.

Bereid tientallen nieuwe ideeën en foto's voor voor het versieren van de muren in uw gast, en meerdere.

Wil je weten welke wallpaper-modellen er vandaag in de mode zijn? Lees onze gedetailleerde beoordeling van de nieuwste mode.

ABC van reparatie

We zullen het huis onafhankelijk van de fundering op het dak bouwen

Hoe behang voor de hal te kiezen en hoe ze te combineren. Gratis achtergronden 70 Foto's ontwerpen

De hal wordt vaak een van de hoofdruimten in elk huis of appartement genoemd. Tegelijkertijd is het ook het moeilijkst in termen van opstelling en ontwerp, omdat het te ontwerpen interieurontwerp geliefd en geschikt moet zijn voor alle leden van uw gezin! En toch moet deze kamer een rijke, originele decoratie hebben - het is immers in de hal dat gasten worden ontvangen, ze verzamelen zich met vrienden en familie, vieren familievakanties en vieringen. Daarom moeten de vragen over het kiezen van de stijl en het ontwerp van de kamer, en welk behang in de hal moet worden gekozen, serieus en verantwoordelijk worden genomen.

Behang in het interieur van de woonkamer. foto

Hoe kies je een achtergrond in de hal? Wat zijn de soorten achtergrond en wat zijn de voordelen van deze of gene optie? Wat zijn de meest modieuze trends in het verfraaien van woonkamers? Zijn er geheimen bij het kiezen en gebruiken van achtergronden die helpen om de ruimte visueel aan te passen? Laten we proberen deze vragen kort te beantwoorden.

Hoe gewoon behang kiezen voor de hal

Wanneer het tijd is om behang voor het publiek te kiezen en te kopen, zijn veel mensen letterlijk verloren in de keuze. Het blijkt dat we niet alleen een keuze moeten maken voor het ontwerp, de kleur en de textuur van de achtergrond, maar ook om het type achtergrond correct te kiezen. Als we het in het algemeen hebben over de classificatie, dan is alle bestaande achtergrond op de markt verdeeld in de volgende typen:

Paarse muren in de hal. foto Warm bruin behang voor het publiek. foto Zwart en wit behang in de hal. foto Klassieke achtergrondstijl. foto

Natuurlijk heeft elk van de soorten behang zijn voor- en nadelen, gebruiksmogelijkheden, lijmen. Kennis van deze parameters zal toelaten om objectief en intelligente aanpak van de selectie van behang voor de kamer (woonkamer) en kies de optie die niet alleen geliefd u een tekening of kleuren, maar is het meest geschikt voor de toepassing.

Ook is het bij het selecteren van achtergronden voor de hal noodzakelijk om te bepalen met dergelijke parameters als:

 • kleur schaal;
 • solide behang zal worden met een foto;
 • de textuur van het behang;
 • de grootte van de kamer;
 • het niveau van natuurlijke verlichting van de woonkamer, enz.

Hoe behang voor de hal te kiezen: basisregels en aanbevelingen

Om te begrijpen welk behang in de ruimte in de toekomst past en een van de decoraties van de kamer wordt en dat niet in staat is om te navigeren in de enorme verscheidenheid aan behang op de markt, is het de moeite waard om een ​​paar eenvoudige voorkeursregels te bekijken:

 1. Bij het kiezen van behang moet u rekening houden met de parameters van de woonkamer (de hoogte van de plafonds, de breedte van de muren, de kwaliteit van de natuurlijke verlichting, enz.);
 2. Bij het kiezen van behang kleur voor de kamer moet rekening worden gehouden met niet alleen persoonlijke voorkeuren, maar ook aan welke kant is de woonkamer (voor de kamers aan de noord- en de oostzijde is het beter om warme en heldere tinten te kiezen voor de kamers van de zuidelijke en westelijke locaties kunt u kiezen uit een palet van koude kleuren);
 3. De keuze van de textuur en het materiaal (bijvoorbeeld de tussenvoeging van gouden draden zal de luxe en rijkdom van het ontwerp benadrukken);
 4. U moet beslissen over de algemene stijl van het inrichten van de kamer en de achtergrond en textuur van de achtergrond selecteren op basis van het algemene ontwerp- en ontwerpconcept.

Welk behang voor de hal. foto Fotobehang in de hal. Hoe te kiezen. foto Welk behang voor de hal. foto Fotobehang in de hal. Hoe te kiezen. foto

Modetrends in de wereld van behang voor de hal van 2014

Onder het assortiment van behang dat door de fabrikanten wordt aangeboden, zijn er de gebruikelijke, klassieke ontwerpopties en er zijn ook nieuwigheden. Als ik reparaties in de woonkamer doe, wil ik niet alleen een bijgewerkt, maar ook een trendy interieur krijgen. Ik vraag je de vraag, wat voor soort achtergrond voor het publiek is de meest modieuze?

Modieus behang voor de hal van 2014. Foto's

Het is nodig om niet bang te zijn en vrijmoedige modieuze trends te gebruiken bij het versieren van muren in de hal:

 • de combinatie van behang - "ja! 9raquo ;;
 • plantmotieven op de behangtekeningen zijn vandaag op het toppunt van populariteit;
 • verlies hun relevantie en geometrische motieven nog steeds niet in de tekeningen;
 • in de mode - zachte en rustige texturen, evenals vergulding en glans;
 • Wall paper kan ook worden gebruikt in decoratie, maar het betekent niet dat de hele muur in de woonkamer moet worden weggenomen, het is beter om de geselecteerde tekening correct in het ontwerp van de kamer te integreren.

Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto

Het combineren van het behang in de hal is een modieuze, moderne en effectieve manier!

Niemand zal ruzie maken met het feit dat het versieren van de muren in de hal en de woonkamer een belangrijke taak is. De mate van comfort en comfort, evenals de visuele perceptie van de kamer, hangt grotendeels af van hoe correct de muren zijn gemaakt. Vaker en meer, om dergelijke problemen op te lossen, wordt de methode van het combineren van behang van verschillende texturen en tekeningen gebruikt. Hoe het behang in de hal te combineren? we zullen proberen deze vraag te beantwoorden.

Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto Wallpapers voor de hal worden gecombineerd. foto

Er zijn de volgende soorten combinatie van behang bij het versieren van muren:

Hun bekwame en bekwame toepassing maakt het niet alleen mogelijk om het interieur te vernieuwen, maar ook om een ​​origineel, uniek ontwerp te creëren. Het is echter belangrijk om te onthouden dat je bij het nastreven van originaliteit de regels van esthetiek en gezond verstand niet mag vergeten!

Vinylbehang op een non-woven basis

Vinyl behang voor de muren van de hal is beter dan alle anderen. Ze hebben een groot aantal voordelen en de rijke uitstraling van de meeste modellen zorgt ervoor dat ze met succes kunnen worden gebruikt in woonkamers.

Een van de belangrijkste voordelen van deze achtergronden is dat ze een egaliserend effect hebben, waardoor ze met succes kunnen worden gebruikt als de wanden niet verschillen in een ideale vlakheid. Kleine deuken en overgangen verdwijnen onder het patroon en behang, visueel niet zichtbaar.

Dus, de voordelen van deze wallpapers:

 • Eenvoud van het werken met hen (in lijmen);
 • violet is een duurzaam materiaal, de basis van het behang is duurzamer;
 • De vinyl buitencoating van het behang is gemakkelijk vatbaar voor nat reinigen, het maakt kleine huishoudelijke vervuiling niet bang;
 • ze zien er spectaculair en rijk uit;
 • Niet doorbranden en hun uiterlijk niet veranderen gedurende vele jaren;
 • bestendigheid tegen schuren.

Nadelen van vinylbehang:

 • vinyl is een materiaal van kunstmatige oorsprong;
 • gebrek aan damp- en luchtdoorlatendheid van het materiaal;
 • misschien de aanwezigheid van een specifieke geur, die lange tijd in de kamer zal blijven, bedekt met dergelijk behang.

Het bevindt zich in de voorkamers, die in het gebruikelijke woongebouw de hal (woonkamer) is en zo volledig mogelijk het ontwerppotentieel van dergelijke achtergronden onthult, waardoor alle bovengenoemde tekortkomingen worden geminimaliseerd.

Verfris het interieur van de hal voor het schilderen. Dit is een speciaal soort behang, dat na het schilderen op de muren kan worden geverfd, en in de regel - meer dan eens. Een handige en praktische oplossing waarmee u de situatie in de kamer kunt wijzigen zonder de achtergrond te hoeven veranderen - u hoeft ze alleen in de gekozen kleur te schilderen. Het behang voor het schilderen is verdeeld in drie hoofdtypen:

Elk van deze opties heeft aanzienlijke verschillen in zowel de componenten die bij de vervaardiging worden gebruikt als de technologie voor verder gebruik. Ze hebben één ding gemeen: al deze achtergronden kunnen gemakkelijk worden geverfd, ze kunnen verschillende kleurencycli doorstaan.

Papierbehang wordt als een budgetoptie beschouwd, maar dit betekent niet dat dergelijke achtergronden geen aandacht verdienen. Moderne technologieën maken het mogelijk om papieren achtergronden te produceren die van hoge kwaliteit zijn, een mooie uitstraling hebben en een schat aan stijlvolle oplossingen bieden.

Er zijn verschillende soorten papierachtergronden:

 • glad;
 • tweelaags met embossing;
 • Vochtbestendig (wasbaar);
 • gestructureerd;
 • geschuimd.

Deze soorten behang verschillen per productietechnologie, gebruikte componenten, maar het gemeenschappelijke is dat ze allemaal - met papieren basis.

De belangrijkste voordelen van papieren achtergronden zijn:

Een van de nadelen is:

 • Niet gebruiken in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid;
 • kwetsbaarheid;
 • hoge slijtage;
 • niet elastisch, heel gemakkelijk gescheurd;
 • veeleisende kwaliteit van muurnivellering;
 • vergroot fouten, verberg de gebreken van muren of plafond niet.

Behang voor het lijmen van de wanden van de hal

Steklooboi - een relatief nieuw en uniek in zijn soort wanddecoratiemateriaal, ideaal voor gebruik in woonkamers. Dit materiaal heeft echter ook een aantal tekortkomingen die u moet weten.

Jacquardglaswerk in de hal. foto

In de lijst met voordelen van glazen wanden:

 • elegant, stijlvol en respectvol uiterlijk;
 • duurzaamheid;
 • hoge sterkte en uithoudingsvermogen.

Samen met dit, merken we de tekortkomingen op:

 • veeleisende voorbereiding van muren voor het plakken;
 • de behoefte aan een speciale lijm voor behangen aan de muur;
 • hoge prijzen.

Een echt originele oplossing voor het inrichten van de woonkamer is textielbehang. ten eerste, het is heel ongebruikelijk en onconventioneel. ten tweede, een enorm aantal voordelen onderscheidt dit type behang van analogen, waarvan de milieuvriendelijkheid de belangrijkste is!

De lijst met voordelen omvat ook:

 • de mogelijkheid om textiel (textiel) behang van elke kleur en textuur te selecteren;
 • lange levensduur;
 • milieuvriendelijkheid en veiligheid.

Als we het hebben over de nadelen van deze optie, is het vermelden waard:

 • hoge prijs voor textielbehang;
 • instabiliteit tegen stof en vocht;
 • Specifieke vereisten voor het plakken van dergelijk behang.

Behanglijmen in de hal: basisregels

Hoe plak je behang in de hal? Er zijn een aantal eenvoudige, maar belangrijke regels waaraan moet worden voldaan bij het lijmen van behang op de muren. Dit zorgt voor de kwaliteit en duurzaamheid van het resultaat van het werk:

 1. Muren moeten worden ontdaan van oude coatings, stof en verontreinigingen;
 2. Indien mogelijk, wordt aanbevolen om het oppervlak van de wanden waterpas te maken, en ze te primen voordat ze worden behangen;
 3. Het is noodzakelijk om te voldoen aan de aanbevelingen voor lijmen die van toepassing zijn op het type achtergrond dat u hebt gekozen (bijvoorbeeld papierbehang is besmeurd met lijm, non-woven - er zijn geen, etc.);
 4. Eigentijds behang is meestal verlijmd op billen;
 5. Binnen één ruimte is het wenselijk om de muur binnen één dag te coaten;
 6. Wanneer de lijm en het behang droog zijn, is het raadzaam om de kamer niet te luchten.

Zoals u kunt zien, is behang een uitstekende optie voor het afwerken van wanden in woonruimten. Met betrekking tot de woonkamer - een manier om de schoonheid en originaliteit van de kamer te benadrukken, de rijkdom van de decoratie, de mogelijkheid om de kamer plechtigheid te geven.

Het belangrijkste is om serieus en op verantwoorde wijze de keuze van het behang te benaderen, de regels van hun combinatie te volgen en aan de muren te lijmen, en dan zal het resultaat jarenlang plezier hebben en zijn schoonheid en kwaliteit!

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

Het kiezen van een kleurenschema voor het behang voor de hal moet speciale aandacht krijgen. Immers, elke kleur heeft zijn invloed op de waarneming en, verkeerd gekozen, het is mogelijk om visueel de ruimte te veranderen of om het verblijf in de kamer niet erg gezellig te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 27 = 31