Gecombineerd behang voor slaapkamer

Ontwerp van behang in de slaapkamer: combineren - 40 foto's van ideeën voor interieurontwerp

De keuze van het behang voor de slaapkamer is het belangrijkste moment van de inrichting van deze kamer. Het moet serieus worden benaderd, omdat de psychische gezondheid van een persoon direct afhangt van de mate van comfort van de slaapkamer. Gezellige ruimte kunt u ontspannen na een zware dag, uw gedachten op orde brengen. Behang in het interieur van de slaapkamer kan een warme sfeer creëren, bevorderlijk voor maximale ontspanning van het zenuwstelsel. Vaak wordt de slaapkamer gecombineerd met het kantoor, waarmee ook rekening moet worden gehouden bij het kiezen van behangontwerp. De productiviteit van het werk kan aanzienlijk toenemen als u de eenvoudige richtlijnen voor ontwerp volgt. Ook is het met geschikte doeken mogelijk om de ruimte aan te passen, het gebied visueel te verkleinen of te vergroten. Omdat het uiterlijk van de kamer de stemming van een persoon bepaalt, zullen we de basisaspecten van het decoreren van het behang presenteren.

Het assortiment producten dat op de markt wordt aangeboden, kan ieders hoofd doen keren. Om te navigeren, is het noodzakelijk om het voor jezelf te beperken tot voldoende limieten. Dit kan worden bereikt door geschikte doeken te classificeren en snel te identificeren.

De belangrijkste aspecten die moeten worden aangepakt, zijn:

 • Behangmateriaal;
 • Kenmerken van lijmen;
 • Combinatie met een meubelset;
 • Stylistics van de kamer;
 • Kleur van het behang;
 • De kant van het licht waarop de kamer vertrekt;
 • Varianten van een combinatie van behang;
 • Modetrends.

Ook is het noodzakelijk om kennis te maken met enkele regels die ontwikkeld zijn voor jarenlang werk van professionele ontwerpers:

 • Behang met horizontale strepen maakt de hoogte van de kamer visueel minder;
 • Verminder de hoeveelheid ruimte, verminder visueel het gebied verticale strepen;
 • Het gebruik van dergelijke elementen van een patroon als een ruit of een trapezium stelt ons in staat om de ruimte enigszins uit te breiden;
 • Kleine slaapkamers moeten donker behang met een groot, contrastrijk patroon vermijden;
 • Behang met een groot patroon wordt aanbevolen voor gebruik in een kamer met een grote kwadratuur;

 • Een competente benadering van bestemmingsplannen impliceert vloeiende overgangen tussen gekleurde achtergronden of een heldere selectie van slechts één van de vier muren;
 • Een uitstekend effect kan worden bereikt door het gebruik van stoepranden die een gevoel van veiligheid geven;
 • Een sterke beweging is de creatie van een accentmuur nabij het hoofdeinde van het slaapbed. Het is toegestaan ​​om felle kleuren en contrastpatronen te gebruiken.

Combinatie van behang met een patroon en zonder

Classificatie, afhankelijk van het materiaal, stelt u in staat om met meer vertrouwen tussen de doeken te navigeren.

De meest populaire producten op de markt zijn de volgende producten:

 • Vinyl. Als een binnenlaag van dit wasbare behang kan niet-geweven stof of papier verschijnen, maar de naam die aan de klas werd gegeven, werd gegeven door de buitenste - van polyvinylchloride. Deze laag is verantwoordelijk voor uitstekende prestaties van behang, zoals - duurzaamheid, vochtbestendigheid en installatiegemak.

 • Vlies. Van de vorige klasse verschillen ze in de buitenste laag, die meestal wordt vertegenwoordigd door vinyl met fijne poriën. Als een basis, respectievelijk, niet-geweven. Dit zorgt voor een zeker installatiegemak: het klevende bindmiddel is voldoende om alleen op de wanden aan te brengen, droog dezelfde doek blijft netjes bijgesneden. Bovendien kunnen ze de verschillende tekortkomingen van het geplakte oppervlak verbergen.

 • Paper. De ecologische zuiverheid van traditioneel behang is te wijten aan het feit dat alleen papier en cellulose, die vochtige lucht kunnen doorlaten, voor de productie worden gebruikt. Afwerkingswerken verschillen ook niet in enige complexiteit en de waarde is al lang gevestigd op een democratisch niveau. Het enige nadeel van papieren achtergronden is een lage vochtbestendigheid, wat leidt tot een kortere levensduur.

 • Textiel. Net als vinyl zijn ze meerlagig. De basis is hetzelfde, maar de buitenste laag is een stoffen doek. Weefselmateriaal kan anders zijn - katoen, wol, zijde, enz. De natuurlijke component beïnvloedt rechtstreeks de prestatiekarakteristieken van het behang, evenals de kosten ervan. Dit komt door het feit dat ze een esthetische uitstraling hebben en een prachtig microklimaat in de kamer creëren. Het installatiewerk is echter enigszins moeilijk en het textiel zelf is actief "overgroeid" met stof.

 • Vloeibaar behang. Zijn een vrij nieuwe trend, maar hebben zichzelf al goed kunnen bewijzen. Het prachtige materiaal is uiterst eenvoudig te installeren op de muren en de prestaties zijn precies goed voor de slaapkamer.

Naast andere voordelen, kan men de absorptie van geluid noteren. Een zeer belangrijke factor wanneer ouders bij hun kinderen wonen.

De methode om het materiaal op de muur aan te brengen, houdt een volledige afwezigheid van naden in, evenals de mogelijkheid van lokale correctie van mechanische schade.

Linkrust. Een interessante optie voor fans van al het ongewone. Een prachtig patroon is geschreven op een dichte basis van was, bloem en krijt. Na installatie op muren moeten ze worden afgedekt met een extra laag om duurzaamheid te garanderen. Zorg er onder de zorgregels voor dat de controle over temperatuurdalingen toeneemt, welk lincrustalmateriaal een beetje bang is.

De keuze hangt af van het type meubilair

Omdat de meubelset ook in staat is om het ontwerp van het interieur te bepalen, moeten deze spelers harmonieus worden gecombineerd. Geschikte kleuren van muren in de toon van meubels zullen een gevoel van echt comfort creëren.

Dus als er in de slaapkamer lichte meubels zijn, worden bepaalde eisen aan het behang gesteld. Voor een kamer met een klein gebied hebt u geklaarde producten nodig die de hoeveelheid vrije ruimte onveranderd laten. Anders bestaat het risico dat er een alarmruimte ontstaat in de vorm van een gesloten kast. Optimale opties zijn wit, olijf, abrikoos en goud-beige tonen. Als u in het deel van de slaapkamer kunt opruimen, kunt u het contrast met donker behang gebruiken.

De enige beperking hier is gezond verstand en een combinatie van temperatuurschaduwen. Wanneer koude tonen gecombineerd worden met koude. Evenzo kom met warm.

Wanneer de slaapkamer donker meubilair is, zijn de opties voor de ontwikkeling van evenementen iets groter. Maar ook hier moet u de kleurtemperatuur onthouden. Vaak heeft de donkere set een warme kleur, dus het wordt aanbevolen om warme kleuren en behang te gebruiken. Dit kunnen verschillende variaties zijn van bruine, zand- of olijfbloemen.

De invloed van stilistiek op de keuze van het behang

Modern. Om een ​​achtergrond voor deze stijl te selecteren, worden specifieke vereisten gesteld. Ze moeten in de mode zijn, maar eerder ascetisch in het beeld, om als achtergrond voor andere accessoires te dienen. Het is ook de moeite waard om terug te komen op de noodzaak om natuurlijke, milieuvriendelijke materialen te gebruiken, aangezien modernistische stijl dit vereist. Hoe harmonie te bereiken, contrasten te spelen of een harmonieuze combinatie - het is aan de eigenaar. Het belangrijkste is om het evenwicht te bewaren en geen flagrante fouten toe te staan.

Provence. De stijl van dit rustieke ontwerp veronderstelt de aanwezigheid van een lichte meubelset, het overwicht van pasteltinten, evenals de overvloed aan verschillende textielsoorten. Daarom is het kleurenpalet van het behang voor selectie breed genoeg: geel, crème, zand, olijf- en blauwtinten - ideaal voor provinciale muren. Wat betreft de aanwezigheid van een tekening, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de textielproducten in het huis. Omdat, als ze een vrij klein patroon hebben, dit dan op het behang duidelijk niet mag zijn. Het is beter om ze monofonisch te laten om als achtergrond te dienen.

Twee soorten behang: in bloem en monofoon

Loft. Voor deze stijl is een kenmerkende techniek het behouden van een klein deel van het interieur in een intacte afwerking. Ontwerpers gebruiken echter meestal imitatie van onberispelijke oppervlaktematerialen (kunststeen, nepsteen). Omdat het echte metselwerk te grof lijkt. Het andere deel van de muren is gemaakt in gedempte tonen. Het figuur op licht behang moet worden vermeden, behalve dat een lichte abstractie van de geometrische vorm is toegestaan.

2 soorten behang: met een patroon en monofoon

Country. In deze Amerikaanse stijl zijn warme tinten van behang geschikt. Het is mogelijk om vrolijke kleuren in de kooi te gebruiken, maar niet te ondiep. Overdrijf het ook niet met warme bloemen, want dan zul je niet in staat zijn om volledig te rusten. Ogen komen een bron van visuele temperatuur tegen. Het wordt aanbevolen om een ​​paar gedempte, monofone achtergronden te gebruiken. De tekening moet geen aandacht trekken.

Japanse stijl. Karakteristieke kenmerken van deze richting zijn de beknoptheid van uitingen, de bescheidenheid van decoratie en het gebruik van neutrale kleuren. Het wordt aanbevolen om natuurlijke behangmaterialen te gebruiken met etnische motieven van het land van de rijzende zon.

Classic. Personaliseert luxe, respect. Hoe meer vertrouwen de eigenaar voelt bij de top, hoe donkerder en dieper hij de toon van het behang kan kiezen. Er zijn geen beperkingen, behalve dat glans niet wordt aanbevolen. Het is beter om de voorkeur te geven aan matte producten met een sierlijk, repetitief patroon.

Minimalisme. De ascetische principes van deze stijl impliceren besparingen in de figuur. Eenkleurenbehang van een kleine factuur wordt verwelkomd zonder enige afbeelding. Voor het kleurenpalet zijn er geen ernstige vereisten, behalve dat het nodig is om zuurschaduwen te vermijden. Een andere optie om een ​​stijl te volgen, is door een groot beeld op een van de muren te gebruiken. Dit element zal fungeren als een accentmuur en de rest domineren.

Blue. Hemeltinten zijn typerend voor onverbeterlijke romantici, evenals mensen met een delicate denkwijze. Dit komt door de verzachtende eigenschappen van lichte en lichte kleuren. Hij drukt absoluut geen druk op iemand. Het wordt aanbevolen om als een kleur te gebruiken voor slaapkamers met een klein oppervlak, omdat het grenzeloze blauw de ruimte visueel vergroot.

Green. Het is een vrij populaire kleur in het ontwerp van slaapkamers, omdat het ook helpt om te ontspannen en de stemming te verbeteren. Vanwege natuurlijke oorsprong is groen een uitstekende assistent in de strijd tegen negatieve gedachten. Hij reinigt karma en creëert een omhullende atmosfeer in de kamer.

Red. Het is een voor de hand liggende keuze voor zelfverzekerde en zelfvoorzienende mensen. Zijn keuze wordt echter als vrij riskant beschouwd, maar op voorwaarde dat hij correct wordt gecombineerd met lichte kleuren, kan hij er buitengewoon effectief uitzien. De overheersing van rood staat buiten twijfel.

Blue. Verwijst naar koele kleuren, maar het is toegestaan ​​om de slaapkamer in te richten. Dit komt door de sedatieve eigenschappen, wanneer een overdreven actieve persoon plotseling kalmeert. Gebruik het is alleen nodig onder de voorwaarde van een groot vierkant van het gebied, omdat in een kleine slaapkamer blauw een deel van de ruimte visueel zal innemen.

Black. Een tegenstrijdige keuze voor een slaapkamer, omdat deze de persoon kan doordrukken met zijn diepte. Het moet noodzakelijkerwijs worden geneutraliseerd door andere lichte tonen. Anders kan de mystieke component met de eigenaars een slechte grap spelen en de stemming permanent bederven.

White. Een universele oplossing, geschikt om te combineren met elke andere kleur. Het symboliseert openheid en wederzijds begrip.

Geel. Heeft dezelfde kwaliteiten, omdat het de ideale partner is voor de meeste anderen. Vanwege de warmte van zijn spectrum, wordt geel gebruikt in slaapkamers met een zwakke bron van natuurlijk licht. Uitstekend geschikt voor gebruik in een kleine ruimte.

Brown. De kleur van cacaobonen is een absolute leider in alle ontwerpers als het gaat om de noodzaak om een ​​slaapkamer te ontwerpen. Alle chocoladetinten hebben een gunstige invloed op het menselijke zenuwstelsel en laten je ontspannen.

Afwerkingskleur en combinatie

Als het slaapkamerraam een ​​uitgang heeft naar de zuidkant, geeft dit aan dat er voldoende natuurlijk licht is. In dit geval is het toegestaan ​​om de selectie op diepe donkere tonen van het behang te stoppen. Deze omvatten chocolade, terracotta, violette variëteiten. Als het venster een uitgang naar de noordzijde heeft, wordt het aanbevolen om uitsluitend warme kleuren van afwerkingsproducten te selecteren. Het kunnen alle zonnige tinten zijn, paars, bruin.

Een interessante ontwerpbeweging is het gebruik van gecombineerd behang in het interieur van de slaapkamer.

Hier zijn er verschillende opties voor hoe het kan zijn:

 • Horizontale combinatie. Het betekent zonering van muren door ze in delen te verdelen. Het bovenste gedeelte krijgt lichte, rustige tinten. De onderste kan worden gekenmerkt door een rijk patroon van behang.
 • Vertical. De klassieke ontvangst van zonering voor ontwerpers is de symmetrie van verticale banden met de kop van het bed. Wanneer de breedte van de lijn de grenzen van het meubelproduct herhaalt. Er zijn geen beperkingen aan de lengte van de banden, ze kunnen zelfs het plafond oversteken. Er zijn geen speciale vereisten voor kleur.
 • Lokale inserts. Ze zijn gewend om naast meubels te gebruiken. Het kan een bed- of een nachtkastje zijn. Een speciale glans van een andere kleur voegt in het kader van het stokbrood. Harde eisen voor de vorm van de insert zelf zijn niet, alleen geen blot.
 • Verspreiding van niches. Als de niche de plaatsing van heilige objecten niet plant, moet de achtergrondkleur worden geselecteerd op basis van de basisstijl. Dat wil zeggen, hetzelfde decor wordt gebruikt, waarin de rest van het interieur van de slaapkamer is ingericht.

Het is belangrijk om een ​​enkele textuurbehang te behouden bij gebruik van verschillende tinten.

Deze omvatten de blijvende klassiekers van moderne planten bloemenpatronen, omvangrijke geometrische abstracties, evenals grote tekeningen in zwart en wit. Dit laatste impliceert meestal het beeld van de sterren van de cinema of sport uit het verleden.

Afzonderlijk moet worden gewezen op de groeiende populariteit van individuele fotobehang. Ze worden alleen op een muur van de kamer geplaatst, meestal aan het hoofdeinde van het bed. Dit elimineert de locatie nabij de muur van andere elementen van de meubelheadset, om de foto niet te sluiten. De rest van de muren moeten op harmonieuze wijze de accentmuur in het slaapkamerontwerp combineren en benadrukken.

Het belang van het kiezen van behang voor het interieur van de slaapkamer kan niet worden overschat. Ze kunnen subtiel de stemming van de eigenaar veranderen en hem voorzichtig voorbereiden op slapen. Binnen blijven moet aangenaam zijn, daarom is het aan te raden om eenvoudig advies en ideeën van professionele ontwerpers te volgen.

Redelijke ijdelheid of een goede nachtrust: gecombineerd behang in de slaapkamer

Slaapkamermeubelen gecombineerd of niet, kunnen u slaap ontnemen. Combineer - van het Latijnse combinare, wat betekent combineren, combineren. Laten we een klein geheimpje openen: de ontwikkelaars van behangcollecties zijn al lang gecombineerd, houden rekening met alle mogelijke vervlechting van kleuren en tekeningen.

Het blijft een kant-en-klaar, geschikt voor uw dispositie, optie kiezen. We hebben een aantal interessante varianten van slaapkamers verzameld met het gecombineerde behang (een foto), ze bestaan ​​allemaal hetzelfde!

Geweldige combinators van Russisch design

In ieder geval de fiets opnieuw uitvinden of jezelf een gewenste plek voor dromen geven? Voor de impulsen om het behang uit de doos te rangschikken, zijn er verschillende redenen:

"Wie is Studebaker?" "Studebaker" geef het hem!

De illusie dat er niet genoeg geld is voor "verzamelbare" bedekkingen is slechts een illusie. Als het behang uit de collectie te duur is, hoogstwaarschijnlijk, ben je ten onrechte naar een Italiaanse boetiek geweest.

Elke combinatie van metgezellen, ze worden een verzameling genoemd. Onderzoek de voorstellen van nabijgelegen behangwinkels, het zal zeker iets interessants aantrekken dat al is uitgevonden.

Als u geïnteresseerd bent in de merknaam van een bepaalde westerse (Europese) ontwerper, maar er is geen geld ... stel dan uw droom voor het combineren van behang in de slaapkamer van Haute Couture voor betere tijden.

Vind je de woorden "uniek", "exclusief", "met de hand gemaakt", "in een trend willen zijn"? Het is niet genoeg om alleen mooie, hoogwaardige achtergronden te kiezen, netjes de muren te plakken en een perfecte smaak en stijl te tonen?

Waarom, als je niet met je eigen handen tekent, probeer dan niet om alle vrienden een masterclass te laten zien over het combineren van behang in de slaapkamer? Durf, waarom niet!

"Modieuze" rage verbleef je weg van de realiteit bij het bekijken van een regulier ontwerpprogramma op tv of een buurman van de top pochte van hun prestaties in het combineren? Maar u weet dat u het beter kunt!

Stop, schud het glamoureuze televisiepoeder van zich af met de drukte van jaloezie, kijk rond, in welke slaapkamer zou je elke nacht in slaap willen vallen?

Je hebt een zeldzaam aangeboren talent, je bent een meester in het creëren van fantastische kleurencombinaties, het inrichten van interieurs, als je niet al een professionele ontwerper bent. Dan stond je per ongeluk toevallig op deze site, omdat de smaak van de natuur geen advies behoeft.

"Shura, mijn lief, herstelt de status-quo!"

In welke gevallen zijn de gecombineerde achtergronden in de slaapkamer onvervangbaar en gerechtvaardigd?

♦ Als je gebreken wilt omzetten in deugden: op z'n minst een beetje visueel corrigeren in de kamer (het plafond optillen, de muren uitzetten, ongepaste richels of balken versieren);

♦ bij het toewijzen van een slaapgedeelte met een bed (nachtkastjes) of het scheiden van de kleurgrens van de rest van de slaapkamer (een plaats voor de simulator, werkruimte, kaptafel, kleedkamer);

♦ Met een frequente wens om bij te werken, verander, met andere woorden, met een levendig actief temperament;

♦ Als je een stel kinderen hebt die te snel volwassen worden, hebben ze een regelmatige upgrade van hun slaapkamer nodig.

Alle bovenstaande items zijn eenvoudig te implementeren met behulp van prachtige collecties of behang-metgezellen.

De mogelijkheid om een ​​gekozen canvas apart van de begeleidende te kopen, vergemakkelijkt de realisatie van het idee met het gecombineerde behang in de slaapkamer. Combineer kleuren, tekeningen in overeenstemming met uw ideeën over schoonheid.

"Schiet niet op de kroonluchter, hij is overbodig."

Als de lay-out van de combinatie al aanwezig is, is de helft van het werk gedaan. Als dat niet het geval is, moet u alle oppervlakken langs en langs alle nissen, richels en scheidingswanden meten. Het exacte aantal rollen nodig te leren door het vergelijken van blad maten (bepaald aan de keus) aan de oppervlakte van de wanden (waarschijnlijk een plafond) voor het plakken op basis van uw schets te berekenen (als je erover nadenkt, bijvoorbeeld, het beeld van de contrasterende kleuren van de wind stond aan het hoofd van het bed).

Al deze eenvoudige manipulaties, je kunt het doen, gewapend met een meetlint en een rekenmachine. En misschien wilt u een van de opties die door ons worden aangeboden een fotoslaapkamer met een combinatie van behang. Dan is alles vereenvoudigd, print de foto uit, fixeer op de achterkant van de resultaten van metingen en in de winkel!

- We zijn vreemdelingen bij deze viering van het leven.

Een ongelooflijke verscheidenheid aan soorten zal iedereen in staat stellen om de geschikte textuur van behang voor combinatie in de slaapkamer te vinden. Het is moeilijk om niet te verdwalen. Elke winkel biedt:

 • papier
 • vinyl
 • natuurlijk
 • textiel
 • velours
 • vloeistof
 • kurk
 • stroomden
 • leer
 • Reliëf, plus een massa andere soorten types.

Ze hebben allemaal hun eigen tekortkomingen en waardigheden. De belangrijkste verschillen: kwaliteit, textuur, duurzaamheid (niet relevant voor de kamer van dromen), methoden voor lijmen, prijscategorie. Naast de decoratiefunctie, behangmaskerdefecten, microrayratie van het oppervlak, elimineren van klein vuil en stof.

Sommige soorten helpen actief in de verdeling van licht door de slaapkamer. De extra rol van een geluidsweringsinrichting is inherent aan dichte soorten, in het bijzonder textiel of vinyl. In de slaapkamer is het, net als nergens, aangewezen om de absorptie van geluiden te vergroten.

Besteed aandacht aan lichtechtheid. Als de kamer aan constante blootstelling aan zonlicht wordt blootgesteld, kies dan de meest lichtbestendige. Kleurverzadiging, bescherming tegen uitbranden, met dergelijke markeringen, worden gedurende een lange tijd verschaft. Het belangrijkste is om de instructie zorgvuldig te bestuderen, er is alle nodige informatie.

Misschien moet uit de hele serie vloeibaar behang worden gebruikt. Ze verbergen onberispelijk alle tekortkomingen. Verminder de akoestiek van de ruimte aanzienlijk, verdrinkingsgeluiden in een poreuze structuur.

De grenzeloze belichaming van ideeën, de vlucht van de verbeeldingskracht van creatieve mensen, beperkt slechts het moeizame proces van toepassing. Het is gepast om de meesters te helpen. Het beheersen van de techniek van het aanbrengen van een vloeibare formulering, zal veranderingen van het soort smid van dromen een regelmatig plezier maken.

Je durfde te arbeidsintensieve manoeuvres met gecombineerd behang in de slaapkamer, voor zulke mensen zal de manier om ze op de muren te bevestigen geen obstakel voor de droom worden.

Om te beslissen welke coatings voor u geschikt zijn, moet u ze aanraken. Tastbare sensaties zijn erg belangrijk. Iemand zal aangetrokken worden door de luxe van een fluwelen oppervlak, iemand met een zachte schuimige textuur of zijde, iemand is niet onverschillig voor het reliëf (reliëfdruk), maar voor iemand is de soepelheid en de mogelijkheid van natte verwerking belangrijk. Overigens is vloeibaar behang niet om aan te raken (tenzij extra bedekt met vernis), alleen voor een prachtig uitzicht.

We spelen de combinatie: het doel heiligt de middelen

Alle flinterdunne fantasieën van 'schrijvers' op decoratiesites over manieren van combineren zijn ficties van 'vindingrijke' copywriters-kopiisten. De ene kwam met een verticaal-horizontale lijn, de rest werd uitgegeven in omloop. In feite, hoewel diagonaal-cellulair - hoeveel mensen, zoveel manieren. Vertrouw op uw eigen redenering. Waarom heb je het gecombineerde behang in de slaapkamer nodig?

Als er defecten in de muren zijn (scheuren, strepen, slecht aangebrachte pleister, enz.), Kies dan voor een dichte textuurbehang, we verbergen met hun hulp alle gebreken. In dit geval moet het algemene artistieke schema niet op een 'patch'-manier worden gekaderd, maar in een harmonieus zinvol ensemble. Het is niet nodig om een ​​hoek te bedekken of een venster pref te omkaderen. Behandel het denken aan camouflage grondig.

Alleen de eigenaren van de slaapkamer weten wat de schade is. Het benadrukken van de gebrekkige zone zal constant herinneren aan de imperfectie van het leven. Rationele distributie van behangfragmenten die acceptabel zijn voor uw bestelling, zal de aandacht van de probleemlocatie afleiden (afleiden). Hiervoor gebruiken we een combinatie van behang in de slaapkamer (foto)

Het effect van het benadrukken van een enkele muur zal constant de aandacht trekken van mensen daar. De taak is om het accentgebied correct te selecteren. Het moet niet worden onderbroken door een deuropening of de helft verstopt door het hoofdeinde van het bed. Het doel ervan is om het product van het talent van de grote combinator te demonstreren, in al zijn glorie.

Houd er rekening mee dat je meestal je ogen moet bewonderen. Daarom is het doel van het gecombineerde behang in de slaapkamer om je aandacht af te leiden (trekken). Wanneer je klaar bent om in slaap te vallen en wakker te worden met het zicht op de hoofdmuur, plaats dan een van de drie onverschrokken, behalve dat aan het hoofdeinde van het bed. Een eentonige, geïsoleerde soort raakt zich echter snel snel verveeld.

Daarom wordt het hoofdaccent verschoven naar de zijkant, wat zelden het oog treft - aan het hoofdeinde van het bed. Als u het advies van ontwerpers volgt, houdt u dan rekening met de vorm en de grootte van het hoofdeinde (het ingewikkelde hoofdeinde plus het sierlijke patroon van de achtergrond neutraliseren elkaar), de hoogte van de nachtkastjes en de locatie van de muurblakers. Zodat ze elkaar niet overlappen, maar organisch passen in de beoogde compositie.

De focale wand onthult duidelijk de diepte van de smaak, het begrip van de stijl en de creatieve mogelijkheden van de ontwerper. Het kan de aandacht van bezoekers afleiden van eenvoudig ogende meubels, maar als je gecombineerd behang voor een slaapkamer gebruikt en dan een eigenaardige stukstijl uitdrukt.

Verhoog iets de plafonds, verleg de grenzen, verhoog de diepte en je kunt het explicatieplan herschrijven. De gebruikelijke variaties van het spel met kleur helpen je. Vermijd in een besloten ruimte de bovenrand, hoeken met donkere randen. Deze methode vermindert de ruimte. Gebruik lichte tinten.

Een van de doelen van het gecombineerde behang in de slaapkamer is een poging om ons brein te misleiden met behulp van visuele waarneming. In een smalle, langwerpige ruimte, die de accentmuur verlicht, zal de tunnel visueel krimpen. Als de hoofdmuur donkerder is dan de andere, wordt het effect van de tunnel verergerd. Vreemdgaan kan veel!

Verticale strepen vergroten de hoogte, de horizontale breedte. De verlichting van de muren creëert een gevoel van ruimte en ruimte. Donker worden zorgt voor een gezellige afzondering. Wanneer u bepaalde patronen gebruikt, kunt u diepte geven aan de muren.

Golfvormige vormen brengen tegelijkertijd een element van levendigheid, dynamiek en pacificatie met zich mee. Verdunning van verticale stroken uit dezelfde collectie sluit de ontwikkeling van zeeziekte uit. Gecombineerd behang voor de slaapkamer (foto) kan dienen als een uitstekend hulpmiddel voor optische misleiding in bekwame handen.

Elke ontwerper geniet van elke mogelijke uitvoering, ze laten alle vaardigheden en vaardigheden van de ontwerper zien. Het is saai voor een professional om met gladde oppervlakken te werken, de fantasie is beperkt. Probeer en u transformeert nissen, markeer de balken, benadruk de richels, die, zo lijkt het, niet op hun plaats zijn.

Verlicht of verdonk de kleur, markeer de stralen, verander de richting van het licht. Zoek naar de optimale look. Wanneer u de textuur van behang in de cabine overweegt, vermijd daglichtlampen, vervormen ze de kleur onherkenbaar. Vraag om een ​​monster dat u graag de waarneming test met gewoon kunstlicht. Anders loop je het risico hele onbekende rollen mee naar huis te nemen.

"De tijd die we hebben is geld, wat we niet hebben."

We ontdoen de monotonie van een uitdrukking van zijn karakter in het ontwerp van de slaapkamer. Is je bed mooi zonder een goede prijs? Dan is het voldoende om kant-en-klare designerbehangcollecties te gebruiken. Zo niet, voeg dan schoonheid toe en combineer verschillende kleuren en ornamenten. We hebben interessante projecten geïdentificeerd, beschouwen het gecombineerde behang voor de slaapkamer (foto), bedenken je eigen solostijl.

Ik hou van kant, trekt de schittering van gouden placers aan, heb interesse in origami, kan niet leven zonder de zee, de oude dagen missen, antiek waarderen, geïnteresseerd zijn in etnische kenmerken? Druk jezelf uit! Opnemen in het ontwerp van wat echt vreugde geeft.

- Je was misleid. Je hebt veel beter haar gekregen. Dit zijn de Shanghai-luipaarden.

Geniet van de creativiteit. Realiseer emoties in fascinerende combinaties. Laat de heldere verweving van wonderen je slaapkamer sieren. Ontwerp je dromen met een omringende atmosfeer. Introduceer de selectie van het gecombineerde behang van de slaapkamer genoteerd in onze foto. Lijk de muren met ongelooflijke innovatieve overlopen. Zoek naar buitengewone oplossingen. Investeer in behang - het is een winnende combinatie!

Combineer het behang in de slaapkamer

De combinatie van behang in de slaapkamer draagt ​​bij aan een interessant en individueel beeld in deze kamer. Zo'n modieuze techniek als een combinatie van behang in de slaapkamer geeft de eigenaar van de kamer de mogelijkheid om een ​​bepaald kunstobject te accentueren.

Dit is waar in die kamers waar er ernstige tekortkomingen aan de muren zijn. Als u de juiste textuur van afwerkingsmaterialen kiest, kunt u dit probleem zonder problemen oplossen.

Wat is het doel van de combinatie van behang

Om te begrijpen hoe je behang in de slaapkamer combineert, moet je de opties verkennen die interieurontwerpers bieden.

Maar er zijn veel voordelen, waardoor je een combinatie van behang in de slaapkamer zou moeten gebruiken. Met een dergelijke techniek kan iemand zonering in de kamer maken met zijn eigen handen. Combinaties van behang in de slaapkamer zullen helpen om de tekortkomingen van de muren te verbergen, benadrukken de voordelen van de kamer. De foto toont een variant van het gecombineerde behang in de slaapkamer, gemaakt boven het bed.

De combinatie van behang voor de slaapkamer (afgebeeld) maakt het mogelijk om de visuele waarneming van de kamer met uw eigen handen te beïnvloeden, om een ​​focuspunt in de kamer toe te wijzen.

Gecombineerd behang voor de slaapkamer zal helpen bij het organiseren van de werkplek. Een verscheidenheid aan behangopties helpt u om een ​​uitstekende reparatie in de kinderkamer te maken, de ruimte voor elk kind goed te scheiden.

Originele ideeën en handige tips voor het correct combineren van verschillende versies van achtergronden, gepresenteerd in een videofragment

Hoe kun je verschillende achtergronden in de slaapkamer combineren om het gewenste resultaat te krijgen nadat de reparatie is voltooid? Ideeën kunnen anders worden gebruikt, maar in ieder geval is het belangrijk om rekening te houden met de textuur, kleuren en de dichtheid van geselecteerde achtergronden. Om de grenzen van de toegewezen zones aan te geven, kunt u decoratieve lijsten gebruiken.

Gecombineerd behang voor de slaapkamer helpt om de waardigheid van de kamer te benadrukken, om de belangrijkste tekortkomingen te verbergen. Als de kamer veel uitsteeksels, nissen heeft, zijn de risers tevergeefs gelokaliseerd, het traditionele plakken van de muren zal niet werken. De combinatie van behang in een dergelijke slaapkamer zal helpen om dergelijke tekortkomingen te verhelpen. Alle probleemgebieden in de ruimte kunnen worden geplakt met neutraal behang en heldere varianten van de schilderijen kunnen worden geselecteerd om een ​​accentmuur te creëren.

Als je de juiste achtergrond in de slaapkamer combineert, kun je precies dat soort ruimte krijgen waar je van gedroomd hebt.

Veel slaapkamers in stedelijke appartementen zijn klein van formaat, dus het combineren van behang voor de muren in de slaapkamer draagt ​​bij aan een visuele aanpassing van de kamer. Zo'n ontwerpmethode kan een kamer gezelliger maken.

Problemen opgelost bij het combineren van achtergronden

Als de ruimte voldoende ruimte heeft, maar lage plafonds heeft, raden professionals aan donkere muren voor de muren te kiezen. Tegen de achtergrond van een licht plafond zal een illusie van ruimtelijkheid ontstaan.

Met een klein deel van de ruimte kunt u behang combineren met verschillende horizontale patronen, terwijl u een visuele uitbreiding van de ruimte in de kamer bevordert. Een interessant idee is het lijmen van een muur in de kamer met doeken met een groot en helder patroon. Voor andere wanden van de kamer is het wenselijk neutrale afwerkingsmaterialen te kiezen. Op de foto een voorbeeld van hoe je het behang in de slaapkamer goed kunt combineren.

Als de ruimte onevenredig is uitgerekt, kunt u er warmte en gezelligheid aan toevoegen, zodat u donkere behangtinten kunt opdikken om de smalle muren te lijmen en de brede muren met lichte tinten kunt versieren.

Op de foto - ideeën voor het combineren van behang in de slaapkamer.

De originele look heeft een muur, versierd met blauw behang in een "bloem 9raquo", gecombineerd met witte latwerk.

De selectie van de muur als een kunstobject

Om de eentonigheid van het interieur, als een accent, te voorkomen, raden professionals aan om één muur te kiezen. Het kan worden geplakt met behang, met een pakkende tekening. In het midden van de muur kunt u bijvoorbeeld hekjes met grote bloemen- of geometrische motieven gebruiken.

Aan beide kanten deze heldere "spot" kan worden aangevuld met neutrale tonen. Als de voegen tussen verschillende doeken worden geplakt met decoratieve lijsten, krijgt u een verbazingwekkend effect.

Het ontwerp van de slaapkamer demonstreert het karakter van de eigenaar. Deze kamer is niet bedoeld voor niet-geautoriseerde personen, omdat haar hoofdtaak het comfort en gemak van de eigenaar van het pand is. Daarom moet speciale aandacht worden geschonken aan de selectie van het kleurenschema van deze kamer.

De opties voor het combineren van behang voor de slaapkamer zijn afhankelijk van het magische nummer van "three9raquo ;. De eenvoudigste manier om succes te behalen, is door drie soorten behang te combineren. De eerste optie zou voor de eigenaar van de slaapkamer een bron van verrukking moeten zijn. Je moet een dergelijk behang kiezen, waarvan de schoonheid de interceptie van de ademhaling zou veroorzaken, de wens veroorzaakte om ze constant te bewonderen.

Professionals raden aan voorkeur te geven aan een grote fotoachtergrond. Het tweede type afwerkingsmateriaal moet details van een kleinere schaal bevatten, vergelijkbare kleuren hebben. Daarnaast is ook basisbehang vereist, dat neutrale fragmenten kan bevatten.

Een uitstekende optie is de aanschaf van monofone doeken met een prachtige textuur. Fabrikanten van moderne afwerkingsmaterialen bieden klanten vaak kant-en-klare collecties aan, met slechts 2-3 soorten hekjes, waardoor de taak van de eigenaar van de slaapkamer wordt vereenvoudigd.

Bij het selecteren van de patronen die voor combinatie moeten worden gebruikt, moet aandacht worden besteed aan de intensiteit van de kleur. U kunt bijvoorbeeld dergelijke afwerkingsmaterialen gebruiken, waarbij rekening wordt gehouden met de herhaling van kleurnuances met dezelfde intensiteit. Een prachtige versie, waarvan een voorbeeld op de foto wordt getoond, is de selectie van tonen van ingetogen en pasteltinten.

Een van de nieuwste interieurideeën is de zwart-witafbeeldingen. Een dergelijke stijlbeslissing probeert jonge mensen te kiezen.

Met de combinatie kunt u niet twee maar drie verschillende soorten afwerkingsmaterialen gebruiken. Huistextiel kan dienen als het derde (extra) accent.

Modetrends in interieurmode

Combinatie van decoratie materialen ontworpen om de muren in de slaapkamer te versieren wordt beschouwd als een trendy trend in de zee van het interieur. In principe proberen ze op deze manier enkele wandoppervlakken toe te wijzen, bijvoorbeeld de ruimte aan het hoofdeinde van het bed, om de rustzone van het nachtkastje te scheiden.

De combinatie van verschillende doeken past perfect in een ruime kamer. U hoeft alleen de kleurschakeringen, ornamenten op de doeken correct te kiezen.

De gecombineerde methode gebruiken

Hebt u niet besloten om de optie om muren te plakken te gebruiken: monofonische doeken of gecombineerde materialen? Interieurspecialisten adviseren ten stelligste om foto's van voltooide werken te zien, en hun voorkeur gaat uit naar combineren. Met de juiste combinatie van twee of drie verschillende trellis, kunt u een uniek en verbluffend effect krijgen.

Gebruik de combinatie in een moderne slaapkamer op de foto. Deze optie garandeert niet alleen een visuele verandering in de parameters van de ruimte, maar maakt het ook mogelijk om verschillende onregelmatigheden te verbergen, accenten te plaatsen. De afwisseling van behangstrepen is geschikt voor elke interieurstijl.

Bijvoorbeeld, liefhebbers van klassiek design, de meester adviseren om het oppervlak van het plafond in witte matte kleur te versieren, om natuurlijke materialen voor vloeren te kiezen. Bij het decoreren van muren adviseren ze neutrale tonen te kiezen. U kunt de kamer in beige-bruine kleur decoreren, met een gezellige en comfortabele kamer, geschikt voor een volledige nachtrust en rust na de werkdag.

Een interessante oplossing voor het benadrukken van een combinatie van wandtapijten is om de originele achtergrondverlichting te gebruiken. Als er bijvoorbeeld een kleine nis in de kamer is die het uiterlijk bederft, kunt u deze met monofone materialen plakken om een ​​bulkeffect te creëren en als extra element om kleine spots op de muur op te nemen.

Niet alle eigenaren van stedelijke appartementen zijn klaar voor gedurfde experimenten in kamers die oorspronkelijk bedoeld waren voor rust en eenzaamheid. Om de ruimte niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol te maken, is het mogelijk om na te denken over een combinatie van verschillende afwerkingsmaterialen.

Lichte kleuren zijn bijvoorbeeld geschikt voor het ontwerpen van projecties, nissen en donkere tinten zijn ideaal voor het plakken van grote gebieden. Afwisseling van tinten, ornamenten, kleuren, creëert in de kamer een uniek beeld, zonder het comfort van deze kamer te beïnvloeden

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe highway, 163a, gebouw 1, -1 verdieping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

32 − 28 =