Gecombineerde plafonds gipsplaat en spanningsfoto

Gecombineerd plafond: gipsplaat en spanning (foto). Hoe een gecombineerd plafond te maken

Enkele decennia geleden veroorzaakte het ontwerp van plafonds geen problemen voor de eigenaars van woningen: ze waren gewoon witgekalkt of geschilderd in lichte kleuren. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel moderne decoratiematerialen verschenen, waarmee je de meest ongelooflijke plafondconstructies kunt maken waar onze grootmoeders niet eens over konden dromen.

Gecombineerde spanplafonds, waarvan foto's steeds meer verschijnen op de pagina's van publicaties over ontwerp, worden nu aangevuld met structuren gemaakt van gipsplaat. Deze combinatie ziet er zeer stijlvol en origineel uit. Met deze ontwerpmethode kunt u complexe vormen maken met een interessante achtergrond en originele markering, waardoor het interieur van elke kamer wordt benadrukt. Tegenwoordig is dit een veel gebruikte methode om woonruimtes te voltooien - gecombineerde plafonds (gipskarton en spanning), foto's die u in ons artikel kunt zien.

Voor- en nadelen van de constructie

Volgens ontwerpers ziet zo'n complex ontwerp er in bijna elk interieur goed uit. Het gecombineerde plafond (gipskarton en trekvel) heeft een aantal voordelen, waaronder:

Op deze manier kunt u niet-standaard ontwerpen maken met een gipskartonframe met een stretchlaag erin, ingewikkelde labyrinten van de GCR, complexe figuren die kunnen worden omlijst met glinsterende, glanzende, spiegel- of matte film.

De methode maakt het mogelijk verschillende soorten verlichting te gebruiken. Verlaagde plafonds hebben vrijwel geen beperkingen in de keuze van verlichtingsinrichtingen, in tegenstelling tot spanningen. Daarom kunnen high-power lampen worden gemonteerd in een doos gemaakt van gipsplaat.

Gecombineerde plafonds, waarvan foto's al in de ontwerphandleidingen zijn geplaatst, zijn ook goed omdat je, door het gebruik van verschillende kleuren materialen en texturen, en puntverlichting, de ruimte kunt opsplitsen in functionele gebieden (recreatie, werk).

Dit ontwerp helpt om leidingen, bedrading en ventilatiekanalen gemakkelijk te verbergen.

Lange levensduur

Met bekwame installatie en onderhoud gaat het gecombineerde plafond erg lang mee: minimaal twintig jaar. U hoeft de afwerking niet zo vaak bij te werken als in het geval van een witgekalkte, geverfde of behangen achtergrond. Om een ​​dergelijk ontwerp te installeren, hebt u geen ideale uitlijning van het basisoppervlak nodig.

Zijn er nadelen aan een dergelijk plafond?

Ongetwijfeld zijn er enkele nadelen aan dit soort dekking. Ze zijn veel kleiner dan de verdiensten, maar ze moeten in aanmerking worden genomen bij het plannen van een dergelijke reconstructie in het huis. De nadelen van deze methode zijn onder meer:

Vrijwel elke constructie met twee niveaus neemt ongeveer 10 cm van de hoogte van de kamer in beslag. Het gecombineerde plafond is geen uitzondering. Bovendien, als spotverlichting wordt verondersteld, duurt het zelfs voor het eerste niveau minstens tien centimeter. Bijgevolg kan er geen sprake van zijn dat een dergelijk plafond wordt geïnstalleerd, bijvoorbeeld in Chroesjtsjov.

Hoogwaardige stretch- en gipsplaatplaten, profielen, zullen veel meer kosten dan alleen composietplafonds met twee niveaus van gipsplaat (u kunt de foto in het artikel zien).

Temperatuur en vochtigheid

Stretch-PVC en gipsplaat worden op een bepaalde vochtigheid en temperatuur gebruikt. Als deze waarden de norm significant overschrijden, kunnen de materialen worden vervormd.

Varianten van gecombineerde plafonds

De combinatie van hangende structuren van gipsplaat en elastische stoffen aan het plafond met een bekwame keuze, helpen u prachtige optische effecten te creëren. In dit geval zijn verschillende opties beschikbaar, met zowel verborgen als open verlichting.

Daarom presenteren wij u de meest populaire varianten van gecombineerde plafonds van gipsplaat en stretchstoffen.

 1. Er is een doos gebouwd rond de omtrek van de gipsplaatkamer. Het PVC-linnen wordt in dit geval in de doos bevestigd, waarvan de afmetingen kunnen variëren. Er zijn echter bepaalde regels. Als u het plafond visueel omhoog wilt brengen en de schoonheid van de stof benadrukt, worden de panelen van de GCR dun. Een uitstekend visueel effect wordt bereikt wanneer schijnwerpers in de doos worden gemonteerd.
 2. Het ovaal of de cirkel in het midden van het plafond is een goed alternatief voor de gebruikelijke gipsplaatrechthoek aan de rand van de kamer. Binnenin is het spanningsweb gemonteerd. Zo'n gecombineerd plafond imiteert vaak een dag- of nachthemel. Een dergelijk plafond is echter niet geschikt voor een kleine kamer: het lijkt nog kleiner, omdat alle hoeken bedekt zijn met gipsplaat.
 3. "De tablet is 9raquo; - Dit is een interessante plafondconstructie. In het midden van het plafond is een gipsplaat gebouwd. Hier is een kroonluchter gemonteerd. De rest van de ruimte wordt ingenomen door het spanningsweb. Een verscheidenheid van een dergelijk ontwerp kan worden beschouwd als een "cirkel in een cirkel". In dit geval is er een extra doos gipsplaat geïnstalleerd langs de omtrek van de kamer.

Voordat u een gecombineerd plafond maakt, moet u de kamer vrijmaken van meubilair, gordijnen en gordijnen verwijderen, verlichtingsarmaturen en afbeeldingen, de uiteinden van de draden isoleren, de vloer bedekken met een film.

De voorbereiding van het basisoppervlak gebeurt op dezelfde manier als vóór het plaatsen van een ophanging of spanningsstructuur:

 • verwijder de oude bekledingslaag;
 • met een spatel schoon, slecht gefixeerd gips;
 • grote scheuren bedekken met stopverf op basis van cement;
 • gegrond met een coating.

Benodigde materialen en componenten

Om een ​​frame van gipsplaat te installeren, hebt u nodig:

Gecombineerde plafonds in de hal (foto die we in dit artikel hebben gepost), de slaapkamer of een andere woonkamer kan worden gemaakt van gewone gipsplaat. Als het werk in de keuken of in de badkamer wordt gedaan, geef dan de voorkeur aan de GKLV. Deze vellen hebben extra siliconenkorrels en schimmelwerende additieven, die een verhoogde vochtbestendigheid hebben.

Om een ​​stuk van de constructie te maken heb je nodig:

 • aluminium stokbrood;
 • mes voor het vullen van de doek;
 • Bevestigingsmiddelen die het stokbrood bevestigen aan de gipsplaat;
 • warmtepistool (voor eenmalig gebruik is het handiger om het te huren).

Nu moet u beslissen over de keuze van het weefselmateriaal - stof of film. De eerste is duurzamer, niet te bang voor temperatuurveranderingen, de film is aantrekkelijk door een enorme verscheidenheid aan kleuren, texturen, verhoogde vochtbestendigheid.

Ja, voordat u met de installatie begint, moet u een schema met het gewenste ontwerp op papier maken. Volg deze aanbevelingen om dit te doen:

 • meet de lengte van de muren, de hoogte van de hoeken en het midden van de kamer;
 • noteer in het diagram de hoogte van het eerste niveau (gipsplaatkist) en de afstand tussen het spanningsweb en het basisoppervlak;
 • Teken op de tekening een grenscontour tussen twee niveaus en een lijn van bevestiging van een richtend lagerprofiel in stappen van 60 cm (langs) en 40 cm (kruislings);
 • Let op de locatie van de opschorting en installatie van communicatie.

Daarna worden alle lijnen uit de tekening overgebracht naar het plafond van de muur. Vergeet niet dat de verdere loop van het werk afhangt van hoe nauwkeurig u de opmaak toepast. Het is veel gemakkelijker om een ​​skelet langs geplande lijnen te installeren. Om het schema op het plafond aan te brengen, gebruikt u een gevoerde kabel, water- of laserniveau, meetlint.

Als de rand van de gipsplaat en het spanplafond de vorm van een cirkel heeft, kan deze worden overgebracht naar het plafond door middel van een schroef die in het midden wordt geschroefd, waaraan de draad van de gewenste radius wordt bevestigd met een potlood aan het uiteinde. Om gebogen lijnen aan te brengen, is het noodzakelijk om een ​​werkstuk te maken van een dicht karton en het op het plafond te omcirkelen.

Het ontwerp van gecombineerde plafonds kan verschillen. Vaak is de keuze van een geschikte optie afhankelijk van je verbeeldingskracht en professionele vaardigheden (als je van plan bent het zelf te monteren).

Allereerst moet u ervoor zorgen dat gaten voor bevestigingsmiddelen in het geleideprofiel worden gemaakt. Hun stap moet van 0,3 tot 0,4 meter zijn. Als er geen zijn, moet je een oefening gebruiken en ze zelf maken.

Bevestig de onderkant van het startprofiel aan de eerder aangebrachte markeringslijn. Boor gaten in de gemarkeerde plaatsen voor het bevestigen en fixeer het ondersteunende profiel rond de omtrek van de kamer, met behulp van uitlopende pluggen.

Breng op het contour van de grens van de spanning en het verlaagde plafond van het basisoppervlak het geleideprofiel in. Als je het wilt buigen, moet je sneden maken aan de andere kant en het in de juiste richting buigen. Ophangen op de gemarkeerde plaatsen.

Trek nu het nylondraad voor de plafondprofielen en steek ze in de geleider. Bevestig de suspensies. Aan de uiteinden van de draagprofielen moet een afgesneden rail worden bevestigd. Het moet de contour van het UD-profiel dat op het plafond is bevestigd nauwkeurig herhalen. Bereid segmenten van het plafondprofiel voor. Hun lengte moet overeenkomen met de hoogte van de gipsplaat. Knip aan één kant de zijdelen af.

Verbind de onderste en bovenste geleideprofielen. Om dit te doen, moet het segment van boven in het geleiderprofiel worden geplaatst en van de bodem worden vastgeschroefd door een vlak dat is gevormd na het verwijderen van de jumpers.

Na het installeren van het gipskartonframe, zou u de installatie van communicatie moeten doen. De draden worden in een geribbelde kunststofbuis geplaatst en aan het basisoppervlak bevestigd, waarbij pennen achterblijven op de plaatsen waar de installatie van de armaturen is gepland. Deze werken worden uitgevoerd na een stroomstoring in de kamer.

Dit werk moet met een assistent worden uitgevoerd, omdat gipsplaten een vrij zwaar materiaal zijn en het zeer moeilijk is om alleen met de bevestiging om te gaan. Het eerste blad wordt in de hoek van de kamer bevestigd. Indien nodig wordt een contour op het vel aangebracht door de sjabloon en worden de nodige details uitgesneden. Schroeven van zelftappende schroeven worden in het materiaal verdiept, maar niet te hard om niet te scheuren. Het tweede blad is bevestigd aan de resterende helft van het profiel, waarop het eerste canvas is bevestigd.

Tussen de muur en gipsplaat is het nodig om een ​​opening van ongeveer 0,5 cm te laten, net zoals het hele gebied is afgeschermd. Nu kunt u de gipsplaten bevestigen aan het verticale deel van de doos. Op kromlijnige secties is hij gebogen, waarvoor vanaf de achterkant ondiepe sneden worden gemaakt.

Na het karkasplaten, is het noodzakelijk om de verbindingen tussen de bladen en de muur te lijmen met een lint-serpyanka. Breng de stopverf in de openingen en bevestigingspunten aan met een kleine spatel. Overlap de verticale en horizontale delen van de doos met glasvezel. Maak op overlappende plaatsen een inkeping met een briefpapier en verwijder het overtollige.

Het is tijd om gaten te maken voor de lampen. Om dit te doen, zal je een beetje nodig hebben. Shpaklyuem oppervlak van de afwerklaag, een dikte van niet meer dan een halve centimeter. Wanneer de verbinding volledig droog is, schil het dan met fijnkorrelig schuurpapier.

Verwijder stof van het oppervlak met een stofzuiger of een droge doek. Breng tenslotte de aflak aan. In de regel is het gecombineerde plafond bedekt (gipsplaatdeel) met acrylcompositie.

Experts raden aan om een ​​film met harpoenmontage te kiezen: deze wordt als de meest betrouwbare beschouwd. Markeer het niveau van de baan op het verticale deel van de gemaakte doos. Bevestig op deze lijn het stokbrood met een stap van 7 cm. Als een kromlijnig ontwerp is gepland, maak dan insnijdingen op het profiel, schuur het met schuurpapier of vijl en buig het in de gewenste richting.

Met een warmtepistool verwarm je de kamer tot 40 ° C en vouw je het canvas uit. Als het glanzend is, draag dan handschoenen zodat er geen sporen achterblijven. De doek mag niet in de buurt van het warmtepistool komen - het kan donkere plekken zijn. Wanneer de ruimte opwarmt tot 60 ° C, wordt de harpoen van de basishoek van het canvas (die de fabrikant aanduidt) gevuld met een stokbrood. Ook wordt de tegenovergestelde diagonale hoek vastgelegd en vervolgens de twee overgebleven.

Daarna zou je moeten beginnen aanhalen in de harpoen stokbrood rond de omtrek van het niveau. Verwarm vervolgens het volledige oppervlak met een warmtepistool. Laat u niet ontmoedigen als u na het voltooien van de installatie rimpels op het oppervlak ziet - ze kunnen gemakkelijk worden gladgestreken door het gebied met de substandaard opnieuw te verwarmen.

Het is niet eenvoudig om een ​​gecombineerde structuur te creëren uit gipsplaat en stretchstof. Dit proces is arbeidsintensief en vereist niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden. We hopen dat de bovenstaande aanbevelingen en foto's u zullen helpen om met dit werk om te gaan en het kwalitatief te vervullen.

Twee niveaus plafond van gipsplaat en spanning: 6 voordelen van gemengde constructie

Een plafond met twee niveaus maakt niet-standaard verlichtingsoplossingen mogelijk Tot op heden worden verlaagde plafonds beschouwd als de meest populaire afwerking voor plafonds. Dankzij een eenvoudig apparaat, moderne materialen en de verbeelding van een ontwerper van een conventioneel plafond, kunt u een meesterwerk creëren. Verlaagde plafonds zijn structuren met één niveau of twee niveaus, waarin het mogelijk is om extra verlichting te installeren. Ook zijn er plafonds van een gemengd type: een combinatie van een gipsplaat met een spanplafond.

Spanplafonds op twee niveaus gemaakt van gipsplaat

Om verschillende niveaus van afwerking te creëren, heeft het plafond materialen nodig zoals gipsplaat en stretchdoek. Door deze materialen te combineren, wordt een zeer origineel ontwerp verkregen. Deze combinatie van materialen heeft zijn voor- en nadelen.

Onmiskenbare voordelen van gecombineerde plafonds zijn als volgt:

 • Mogelijkheid om verschillende geometrische vormen te creëren;
 • Het is mogelijk om verschillende verlichting te monteren;
 • Met behulp van kleur en textuur is het mogelijk om eenvoudig bepaalde zones van de kamer te identificeren;
 • Eenvoudige ontwerpen maken het eenvoudig om alle communicatie in de vorm van bedrading en verwarmingsleidingen te verbergen;
 • Materialen zijn stabiel, niet doorbranden, hebben een antistatisch effect;
 • Gemakkelijk schoongemaakt van vuil.

Het plafond op twee niveaus in combinatie met de spots past perfect in het interieur in de stijl van hightech

Zoals alles in deze wereld, zijn gecombineerde plafonds niet ideaal en hebben ze hun nadelen:

 • Het ontwerp neemt de hoogte van de kamer op;
 • De kosten van multi-level structuren zijn iets duurder dan een afwerking op één niveau;
 • Materialen vereisen een speciaal temperatuurregime, anders mislukt het snel.

Ondanks de nadelen wegen de positieve eigenschappen van de plafonds met twee niveaus op. Ook speelt een belangrijke rol in de selectie dat het vóór de installatie niet nodig is om de plafonds aan te brengen. Deze omstandigheid bespaart veel tijd en moeite.

Originele spanplafonds op twee niveaus met gipsplaat: de beste ideeën

Dankzij een combinatie van elastische stoffen en gipsplaat wordt een goed optisch effect verkregen, waardoor de ruimte in de ruimte visueel toeneemt. Meestal fungeert gipsplaat als een doos met verschillende vormen, waarop een spanplafond is gemonteerd. Moderne technologieën bieden hun klanten verschillende doeken, die mat en glanzend zijn, vol verschillende kleuren en patronen zitten, van een andere kwaliteit zijn.

Gipsplaat op twee niveaus is in staat om de geometrie van de ruimte visueel te veranderen, waardoor deze originaliteit krijgt

Er zijn verschillende meest populaire opties voor het maken van ontwerpen met twee niveaus:

 1. Focus op het midden van de kamer. Rond de omtrek is een doos met gipsplaten met LED-achtergrondverlichting geplaatst. Het midden van het spanplafond ligt vast. Deze methode helpt om de hoogte van het gedeelte van de kamer visueel te verhogen.
 2. Voor kamers met een groot oppervlak wordt een spanplafond alleen in het midden geïnstalleerd in de vorm van een cirkel of een ovaal. Typisch voor een dergelijke receptie met behulp van schilderijen met het beeld van de nacht- of daghemel.
 3. Toegangstablet - in het midden van het plafond bevindt zich een cirkel van gipsplaat met prachtige centrale verlichting. De rest van de ruimte wordt ingenomen door het spanningsweb. Soms wordt zo'n constructie toegevoegd rond de omtrek van de kamer.

Er zijn duizenden interessante opties voor het decoreren van plafonds, hiervoor moet je fantasie verbinden.

Gipskarton op twee niveaus en spanning: foto

Als de verbeelding niet lukt, kunt u de service van professionele ontwerpers gebruiken of foto's bekijken van reeds voltooide werken. Het belangrijkste om te onthouden is dat een plafond met twee niveaus zelfs het eenvoudigste interieur origineel en interessant kan maken.

Elk niveau van het plafond moet in een afzonderlijke kleur worden geverfd, maar het is de moeite waard om de kleurencombinatietafel te bestuderen

Je moet ook de details van de installatiewerken niet vergeten:

 • Span de spankabel moet strikt op het gemarkeerde niveau van het verticale deel van de gipsplaat met clip-on bevestiging;
 • Vergeet niet om speciale baguettes te gebruiken;
 • De stof van het spanplafond strekt zich uit van het midden naar de randen;
 • Als er kreukels op het canvas zitten, moet u de föhn gebruiken voor het gladmaken.

Als er geen specifieke vaardigheden en kennis zijn, is het beter om dergelijk werk niet zelfstandig uit te voeren. Bij het installeren van structuren met twee niveaus volgt u zorgvuldig een bepaalde reeks. Het is het beste om dergelijk werk aan professionele handen te geven. Onafhankelijk kunt u een tekening van het toekomstige plafond maken met behulp van advies en aanbevelingen van ervaren professionals.

Installatie stap voor stap: plafond op twee niveaus van gipsplaat en spanning (video)

Kortom, we kunnen gerust stellen dat gecombineerde plafonds - een zeer handige en winstgevende oplossing. Voor installatie kost het niet veel tijd om het oppervlak voor te bereiden. Plafonds met ongewoon ontwerp creëren een speciale sfeer in de kamer en kunnen de ruimte ook visueel vergroten. Multi-level plafonds zijn zeer geschikt voor het gebruik van LED-achtergrondverlichting. Met een bekwame regeling van licht, kunnen de plafonds volumineus en ongebruikelijk mooi kijken. Verlichting kan centraal en optioneel zijn. Dankzij dit alles wordt de kamer erg warm en gezellig.

Gecombineerde plafonds en gipsplaatplafonds

Het ontwerp van een modern interieurontwerp is voornamelijk ontwikkeld met plafonds van spanningssoort. Maar opties als gecombineerde plafonds zijn veel voordeliger. Dit is een origineel en aangenaam exterieurontwerp - dankzij het onberispelijke oppervlak en tijdens gebruik zullen ze niet van vorm veranderen en hun goede eigenschappen niet verliezen.

Het vermogen om interessante ontwerpopties en volumineuze, aantrekkelijke composities te creëren, diende als een reden om spanningscomposietplafonds te combineren tot een zeer speciale groep. Dit doet niets af aan de populariteit van spanplafonds gemaakt van polyvinylchloride, maar het solide uiterlijk van de vaste stof is niet zo effectief als bij combinaties van materialen.

Installatie van spanplafond op gipsplaat

Het monteren van het spanplafond op de gipsplaat creëert een plafondstructuur in verschillende niveaus en de snij-en-schaduwgames bieden de mogelijkheid voor een verscheidenheid aan ontwerpontwikkelingen. Bovendien wordt de combinatie van GCR en PVC verkregen met betrekking tot de kosten die goedkoper zijn dan een continue vinylplaat.

Om te beginnen, heb je nodig bereid een raamwerk van metaal voor voor materiaalbladen. Stel hiertoe het niveau in waarop de gipsplaat zal worden geplaatst en teken een contour van het toekomstige ontwerp op het plafond zelf. Het UD-profiel wordt bevestigd aan het hoofdoppervlak in overeenstemming met de gemarkeerde contour. Aan de zijkanten wordt deze 5 cm afgesneden en aan het oppervlak bevestigd. Waar een GCR op de muur wordt aangebracht, is ook het UD-profiel bevestigd.

Onder de toekomstige gipsplaatconstructie moet een sterke draad worden gerekt. Het is bevestigd op de schroeven, ze moeten in de UD-profielen van de muur worden geschroefd. Om de structuur op de PVC-voering aan te sluiten, moet het profiel van de CD op de hangers langs het horizontale vlak worden gemonteerd.

Het CD-profiel wordt in het UD-profiel geplaatst - het moet naar de "virtuele" bocht worden getrokken die op de ophangingen is bevestigd en die al met het UD-profiel op het hoofdplafond is versterkt. Het nivelleren van profielen gebeurt via draad.

Snijd nog een UD, plaats het op de ingesneden uiteinden van de CD-profielen. Rest ons om de verticaal voorbereide boven- en onderprofielen te combineren. De stukken uit het CD-profiel worden afgesneden en in de UD-top geplaatst, terwijl de zijbruggen van onderaf worden gecorrigeerd en het profiel met het lagere vlak wordt bevestigd. Hierna gaat u verder met het villen van het frame van de metalen profielvellen GKL.

En in dit artikel over plafonds van gipsplaat met verlichting.

Om een ​​GCR-installatie uit te voeren, het is raadzaam om een ​​assistent uit te nodigen. Alleen het laken optillen en bevestigen kan gemakkelijk worden verbroken. Om de vellen materiaal op het metalen frame te versterken, moet je de nodige ervaring hebben - alleen dan is het mogelijk.

Voor bevestiging je moet kiezen zelftappende schroeven voor metaal 25 mm in de lengte - ze zouden moeten zijn om de 30 cm koppen van de schroeven moeten worden geschroefd in het oppervlak, zodat het niet te voorkomen dat de stopverf, maar ook om te voorkomen dat de schroefkop papier beschadigen ..

Bevestiging van verticale vellen wordt uitgevoerd zonder een figuur in te korten. Later, wanneer het materiaal op het frame is versterkt, wordt het gesneden met een ijzerzaag. De verticale stroken worden volgens de afmetingen gesneden en aan het frame bevestigd. Als u een verticale buiging te steil en gebogen bands gunstig niet werkt, is het noodzakelijk om een ​​beetje trimmen het papier naar de kant waar de convexe kromming. Het is beter om onmiddellijk alle nodige gaten weg te snijden - bijvoorbeeld voor armaturen.

dat hoeken bij puttying ze werden duidelijker uitgedrukt, geperforeerde hoeken kunnen worden aangepast aan de buitenste delen van de structuur.

Foto: Installatie van spanplafond op gipsplaat.

Hier ziet u duidelijk hoe de installatie van gecombineerde plafonds.

Het is noodzakelijk om te beginnen met het monteren van het lagerprofiel; Snijden moet met alle mogelijke zorg worden gedaan om een ​​mooie, vloeiende vouw te krijgen. Wanneer het profiel goed is versterkt, begint het web uit te rekken. De lucht in de kamer moet tot 60 graden worden verwarmd. We vullen het profiel van het canvas in - centimeter voor centimeter, waarna de ruimte moet afkoelen zonder enige ventilatie. In dit geval keert de film terug naar zijn oorspronkelijke staat, avond en rekken.

Foto: ontwerp van gecombineerde spanplafonds van gipsplaat.

En hier is een artikel over hoe je een plafond van gipsplaat met je eigen handen kunt maken.

Http://ru-house.net/stroitelstvo/fundament/ Hier vindt u nog veel meer informatieve artikelen over de basis voor uw huis te vinden.

Gecombineerd met gipsplaten spanplafond indien gecombineerd in een compositie geef als resultaat een mooie en interessante combinatie van verschillende structuren. Als je met vormen en kleuren experimenteert, heb je geweldige kansen - designvondsten in dit opzicht zijn echt schitterend.

Zie je onnauwkeurigheden, onvolledige of onjuiste informatie? Weet jij hoe je een artikel beter kunt maken?

Wilt u voorstellen doen voor publicatie van foto's over het onderwerp?

Help ons de site beter te maken! Laat een bericht achter en je contacten in de comments - we nemen contact met u en samen zullen we de publicatie beter te maken!

Een extra hypotheek onder gipskarton voor een spanplafond is eenvoudigweg noodzakelijk. Het maakt het oppervlak strikt horizontaal en hiermee kunt u een goed gestucte stokbrood fixeren. Wanneer u aan het plafond trekt, kunt u zich geen zorgen maken dat het breekt. Het belangrijkste is om dit niet te vergeten als muren worden gepleisterd met gipsplaat.

Over de kwestie van hypotheekgegevens voor gipsplaat. Als de vrager verwees naar de muren ommanteld met bladen van gipsplaten, het toestel ingesloten delen op de plaats van bevestiging van het montageprofiel voor spanplafond. In de praktijk - dit profiel wordt horizontaal op het plafond bevestigd ter hoogte van de locatie van het systeemplafond. In dit geval wordt het bevestigingsprofiel bevestigd aan de muur met pluggen en schroeven aan de profielplaten van gipsplaten te monteren.

Of het nu nodig is om onder een gipskarton een hypotheek te nemen om een ​​rekbaar plafond vast te maken?

Ik geloof dat dergelijke gecombineerde structuren al tot het verleden behoren. Ongeveer 15 jaar geleden, toen ze begonnen met het maken van dergelijke doeken, waren ze een beetje gepieker. Nu de mode is veranderd, een combinatie van gipsplaten en spanplafonds, zijn al deze polen op meerdere niveaus steeds minder gebruikelijk. Ontwerpers en mensen met een goede smaak keren terug naar perfect gelijkmatige, matte geverfde gordijnen. Ofwel stoppen op iets dat men, hetzij op gipsplaten (niet multi-level en een flatscreen) of mat spanplafond. Let op: het is het MAT-plafond, want het is een klassieker aller tijden. Glanzende plafonds zijn zeer specifiek en iets goedkoper interieur, hetzelfde geldt voor alle mogelijke imitatie van de lucht en de wolken.

Blijkbaar heeft Lyudmila mensen ontmoet die gewoon te lui zijn om iets te creëren en ze zijn op het pad van de minste weerstand. (Glad plafond, dit is zo prachtig, en vooral, de meesters hoeven niet te spannen).

Bij het combineren van gipsplaat en spanplafond, kan de inzet op decoratieve interieurfuncties volledig worden toegewezen aan plafondconstructies. Het spel van lichte, kleuroplossingen is zo interessant dat de rest van de inrichting van de kamer vrij beknopt kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

65 − 55 =