Combineer behang op de foto met de halopties

Combineer het behang in de woonkamer - het idee om verschillende behangsoorten te combineren

Woonkamer - ruimte voor rust en ontvangst. Het ontwerp hangt grotendeels af van de decoratie van de muren. Een moderne modeontwerper is de combinatie van achtergronden. Deze originele beweging zal de woonkamerruimte ongebruikelijk maken en het thema van het gehele interieur van de kamer benadrukken.

Bij het kiezen van een achtergrond moet je rekening houden met de basisregels voor het combineren van verschillende structuren en kleuren, inclusief je fantasie en gevoel voor smaak, of een kijkje nemen naar kant-en-klare oplossingen op internet.

Kenmerken van het combineren van achtergronden

Het is niet zo eenvoudig om met succes verschillende materialen te maken in termen van textuur en kleur. Voordat je ze gaat kopen, moet je je kamer en de grootte ervan evalueren, rekening houden met wat je nodig hebt om het te verbergen, uit te breiden en misschien het plafond erboven te maken.

Het is de moeite waard om te overwegen dat voordat u een combinatie van behang kiest, u eerst het kleurenassortiment van meubels en verschillende decoratieve elementen moet bepalen, vermoedelijk in de kamer.

Dit is een van de belangrijke regels, de rest is als volgt:

 • kleurenspectrum. Overdreven enthousiasme voor innovatieve combinaties van felle kleuren, helpt niet bij het creëren van comfort. Verzadigde kleuren trekken de aandacht van anderen om hen heen en "slaan" ze in de ogen.

 • Wallpapers kopen. Als besloten wordt om ze onafhankelijk van elkaar te kiezen, zonder catalogi en de hulp van ontwerpers, dan moet je de geselecteerde rollen kopen, aan elkaar hechten en kijken of ze bij elkaar passen. Het is het beste als de monsters in textuur en prijs samenvallen, idealiter als ze door één fabrikant worden geproduceerd. Het aantal tinten en veel behang moet worden opgeslagen om zo nodig exact dezelfde kleur te kunnen kopen.

 • Het spel van contrasten.Buitengewoon solide behang in combinatie met hun tegenhangers met een groot patroon. Kleurlay-outs spelen in dit geval een ondergeschikte rol, een versie in één kleur kan een pasteltint zijn en bloemmotieven of andere variaties van de tekeningen krijgen heldere kleuren. Gestructureerde achtergronden zien er harmonieus uit met vloeiende opties.

 • Visueel valsspelen. Met behang kun je de ruimte uitbreiden of hoger maken. Lichte kleuren in een fijn patroon en horizontale strepen gescheiden door lijstwerk of lamellen maken de ruimte ruimer en het behang dat aan het plafond blijft hangen, zal het optisch optillen.

  Door aan deze eenvoudige nuances te voldoen, kunt u een interessante achtergrond kiezen en een comfortabele omgeving creëren die de juiste lay-out mogelijk maakt.

  Er zijn vijf beproefde schema's voor het inrichten van de woonkamer met verschillende soorten behang:

  1. Verticale opstelling.
  2. Horizontale combinatie.
  3. Fotomuurpapier.
  4. Een patchwork-combinatie.
  5. Inserts.

  Overweeg de nuances van het combineren van elk van hen.

  Meestal kiezen ze voor contrasterende achtergronden van twee kleuren, maar dit zijn in principe brede banden en als je besluit drie kleuren te gebruiken, moeten ze smal zijn. Voor een meer ontspannen soort is het de moeite waard om stil te staan ​​bij aangrenzende kleuren. Wisselstrips kun je een interessant soort kamer bereiken, als hun kleuren contrast zijn, dan moet je behang van dezelfde breedte kiezen.

  Ze kunnen verschillende patronen hebben of monofonisch zijn. Dergelijke stroken worden op de gebruikelijke manier "bij de kruising" samengevoegd, maar u kunt een zigzagovergang van de ene rol naar de andere uitvoeren.

  De volgorde van de banden kan verschillen, wanneer twee kleuren worden gebruikt, wordt het als optimaal beschouwd om twee stroken van één toon en elkaar te combineren. Als u een bloemmotief of ingewikkelde patronen selecteert, kunt u deze met een deel van de muur achter de bank bedekken om de rustruimte te markeren. Op de kruispunten van het veelkleurige behang kun je plankochki of lijstwerk plakken en ze op het plafond dupliceren.

  Deze combinatie vereist speciale zorg. Meestal wordt het gebruikt voor absoluut vlakke wanden, anders zullen alle gebreken in het oppervlak zichtbaar zijn. In het geval van een horizontale combinatie van organisch behang, compleet met houten panelen. Ze zullen de kamer een respectabele uitstraling geven.

  Raad: De combinatie van verschillende textuur van behang kan helpen om de juiste accenten te regelen.

  Licht behang geplakt bovenop de muur en hun donkere tegenhangers aan de bovenzijde, tussen de twee gelijmde randen in de vorm van vormstukken en houten latten bedekt met lak, en papieren tegenhangers, maar ze moeten strakker zelf behang zijn. Een horizontale combinatie van muurbedekkingen wordt gebruikt voor grote ruimtes. Als de kamer is een breed, maar laag, dan moet het behang niet meer dan een meter breed zijn.

  Bij het verlijmen van de kamer moet u elke verbinding tussen het behang duidelijk meten en ontwerpen, omdat het lastig is om de grote lengte van de rol vast te lijmen. Het niveau van het behang wordt gemeten door het niveau van de vloer en niet door het plafond, omdat de achtergrondlijn visueel moet overeenkomen met het meubelniveau.

  Ze bevinden zich meestal achter de bank of ervoor. Ze gaan door een groot doek, met een soort plot of bloemmotief. Ze worden op een muur geplaatst, gedeeltelijk of volledig gelijmd, en de rest van de kamer is meestal versierd met monofonisch behang. Vanwege foto-achtergronden kun je de ruimte visueel verdelen en bepaalde zones markeren.

  Fotomuren worden al meer dan 40 jaar gebruikt, maar hebben hun relevantie nog steeds niet verloren en worden zelfs populairder, vooral hun 3D-tegenhangers en varianten met perspectief. Dit laatste kan de ruimte aanzienlijk vergroten, wat belangrijk is voor kleine woonkamers.

  Fotobehang, ingesloten in lijstwerk, kan interessant zijn om de ruimte in de kamer in te richten en te helpen bij het creëren van een van de klassieke stijlen.

  Voor hun creatie worden niet alleen verschillende achtergronden gebruikt, maar ook delen van stof, digitale muurschilderingen.

  Wanneer u ze gebruikt, moet u eerst een achtergrond met een meer monofonisch behang uitvoeren en vervolgens op de versierde muren worden de inlegvellen gemonteerd en zijn deze beperkt tot decoratieve lamellen of lijsten. Bij het kiezen van de materiaalinzetten moet u er rekening mee houden dat deze dichter moeten zijn dan de hoofdachtergrond van de wanden.

  Raad: Muren kunnen niet alleen met behang worden geplakt, maar ook met lichte of pastelverf worden geverfd.

  Grote inzetstukken worden gebruikt voor het in zones onderbrengen van een ruime woonkamer, als de ruimte smal en hoog is, verkleinen correct geselecteerde inzetstukken de hoogte en maken deze visueel breder.

  Ze worden zelden gebruikt om een ​​hal te versieren, ze hebben de voorkeur van creatieve mensen die zich graag met ongebruikelijke dingen willen omringen. Voor dit soort combinatie van behang, moet je verschillende stukken of rollen van verschillende variaties hebben. Kleuren en texturen hebben helemaal geen invloed, hoe meer contrast ze hebben, hoe beter.

  Met behulp van flappen die in elke vorm kunnen worden gesneden: vierkant, rechthoekig of ruitvormig, kunt u panelen maken of deur- en raamopeningen versieren.

  In een uitvoering van zijn ideeën in de praktijk, moet worden uitgebreid eerste gesneden stukken en zie hoe ze bij elkaar kijken, dan voor de bevestiging op de gewenste locatie, maar het belangrijkste ding - overdrijf het niet, anders zou het idee een slechte cartoon zijn. Eén muur of een klein stukje pleister ziet er mooi uit, maar de hele kamer, bedekt met hen, is belachelijk. De rest van de achtergrond van de woonkamer moet worden afgestemd op een van de kleurschalen die op de meeste kleppen te vinden zijn.

  Voordat u dergelijk creatief werk doet, is het de moeite waard om de varianten van de ontwerpers te bestuderen en vervolgens de meest geschikte te kiezen.

  Een gecombineerde methode om behang in de woonkamer te lijmen, kan het een speciale charme geven. Het is alleen noodzakelijk om te voldoen aan alle regels en smaak, en de kamer zal spelen met ongewone combinaties. Maar elk bedrijf vereist een grondige aanpak, elk van de voorgestelde combinaties moet eerst tot in het kleinste detail worden doordacht, zodat het harmonieus wordt gecombineerd met het meubilair en er goed uitziet in de kamer zelf.

  Nog geen reacties, maar je kunt je mening schrijven of een vraag stellen.

  We selecteren het gecombineerde behang in de hal van 2017: 35 foto's en ontwerp

  Maak originele en onvergetelijk interieur is niet moeilijk - kies gewoon de juiste combinatie van behang in het huis alles mooi zou moeten zijn - het is niet een regel, en de wens van het interieur mode 2017. Dit gaat niet over wat je nodig hebt om op te slaan, te verzamelen mooie en dure dingen, integendeel . Het enige dat is niet echt nodig, alles wat rommel-up van uw kleine wereld, niet het appartement verlaten. Maar een selectie van de juiste dingen zal je leven warm en gezellig maken. En niet de laatste stap hier is het behangontwerp. Als u een stijlvolle, originele en smaakvolle pasta over de muren willen hebben behoefte aan een combinatie van behang.

  Behang in de hal in het appartement gecombineerd: opties 2017

  Dit jaar staat het accent in de woonkamer op de muur - je kunt een beetje meubilair hebben en het hoeft niet elitair, modern te zijn, maar de achtergrond mag niet mislukken. Wanddecoratie is ook een visuele techniek die helpt om de verhoudingen van de ruimte te veranderen. En u kunt het behang combineren, zodat deze combinatie het gewenste visuele effect geeft.

  Dit jaar kan wallpaper op drie manieren worden geplakt:

  • Horizontaal ontwerp;
  • Verticaal ontwerp;
  • Patchwork ontwerp.

  De combinatie van behang met verticale strepen kan niet beter geschikt zijn voor een kamer met een laag plafond

  Als de verticale strepen correct worden gecombineerd, vergroten ze niet alleen de ruimte visueel, maar worden ze ook "uitgerekt". Wat niet kan worden gedaan, is om strepen te combineren met grote en heldere patronen, afdrukken.

  De combinatie van behang in de hal: patchwork-combinatie

  In feite is de patchwork-combinatie een imitatie van een quilt aan de muur. Als je de juiste achtergrond kiest, maken ze "vrienden" met elkaar en creëren ze een hele compositie aan de muur.

  Dergelijke patchwork is een moeilijke taak, en voordat je het neemt, moet je naar meer dan één voorbeeld kijken, de essentie van de combinatie begrijpen. Als u bang bent dat u niet kunt omgaan, neem dan niet meer dan drie soorten achtergronden in één kleurbereik.

  • Warmte-violet;
  • Vivid-paars;
  • Zacht roze.

  Patchworkcombinatie biedt een grondige studie van de kleur, het ontwerp en de textuur van het behang

  Als deze puzzel in dezelfde stukken is verdeeld, zal het gewenste effect niet werken. Stukken moeten verschillend zijn. U kunt één breedte opslaan, dit vereenvoudigt het werk, maar de lengte van de fragmenten mag niet hetzelfde zijn.

  Wallpapers moeten noodzakelijkerwijs harmoniseren - om te worden gecombineerd op basis van patroon, textuur, contiguïteit van tinten en thema. Natuurlijk, meng geen budgetbehang met elite-opties.

  Varianten van gecombineerde achtergronden in de hal: de regels voor combinatie

  U kunt acht eenvoudige regels selecteren voor het combineren van achtergronden, waarmee u het interieur op interessante en bekwame wijze kunt transformeren.

  De regels voor het combineren van achtergronden:

  • Idealiter, als je het behang niet alleen op één plek, maar bij één fabrikant krijgt, is het gemakkelijker om de achtergrond te lijmen en te combineren;
  • Voor een harmonieus ontwerp is het meer aangewezen om een ​​behang met dezelfde dikte, één kwaliteit en zelfs één prijssegment te kiezen;
  • Opties voor combinatie moet een rol ergens te vinden in het interieur, als, bijvoorbeeld, een muur met groen, laat de zelfde groene ontmoeten elkaar in het patroon van de kussens;
  • Als je behang gebruikt met een rijk, sappig ornament, moet je een ander soort behang nemen, dat neutraal, monofonisch zal zijn;
  • Als de techniek van het lijmen van het behang zelfs aan het plafond doorgaat, zult u de ruimte visueel ruimer en groter maken;
  • Om accenten in de hal te plaatsen, zijn achtergrondbehang van een dergelijke kleur nodig, zodat meubels, textiel en accessoires op deze achtergrond er beter uitzien;
  • Als er niet veel meubilair in de kamer is, is het interessant om de ruimte te vullen met behang met grote, heldere, gestructureerde patronen - en de leegte zal verdwijnen;
  • De meest voorkomende optie is een accentmuur, één muur is bedekt met helder behang en de rest is bedekt met neutrale tinten.

  Het is niet alleen belangrijk de combinatie van kleur en patroon van behang, maar ook hun dikte, en ook - de textuur

  Wanneer je behang voor een combinatie kiest, vraag dan de verkoper om de rol te rollen. En als u op één plek een achtergrond hebt gekozen, bevestigt u de rollen aan elkaar en probeert u of er een goede combinatie is.

  Een selectie van behang voor het publiek: gecombineerd in een moderne stijl

  Als de hal groot en ruim is, heb je meer kansen. Je kunt felle kleuren nemen en erg sappig, zelfs te actief. Je kunt met een grote afdruk spelen.

  Als de woonkamer klein is, moet je bij het kiezen van de achtergrond voorzichtiger zijn - meestal worden pastel kleuren gekozen in combinatie met abstractie en geometrische patronen.

  Als de kamer naar de noordkant gaat, moet het behang alleen in warme kleuren worden gekozen, anders wordt de kamer niet gezellig. Voor zuidelijke kamers, respectievelijk, is het logisch om koude achtergrondkleuren te nemen.

  In het geval dat de woonkamer vrij ruim is - kun je experimenteren met felle kleuren, als het integendeel - klein is, dan zijn de beste lichtkleuren

  Als de woonkamer voor u is, in de eerste plaats, een slimme plek, een plaats van viering, plezier, opwinding, dapperlijk parelachtig of gouden behang.

  Hoe behang in de hal te combineren: foto's en tips

  Het is de grootste moeilijkheid van dit proces om de juiste materialen te kiezen. Wallpapers moeten noodzakelijkerwijs dezelfde structuur hebben. Als deze regel wordt geschonden, kan het moeilijk zijn om te patchen. Naden zijn bijvoorbeeld zichtbaar. Doeken met verschillende diktes zullen tot op zekere hoogte tegenstrijdig zijn.

  Een ander "onmogelijk" is het gebruik van verschillende soorten behang met heldere decoratieve effecten. Dit verwijst naar behang met pakkende patronen, met het effect van overloop, met een groot reliëfpatroon.

  Vaak worden er fouten gemaakt in de keuze van de basistoon. Het kan lichter zijn dan meubelstukken, accessoires of ermee worden gecombineerd.

  De hoofdregel van combineren: u moet eerst de toon van de hoofdachtergrond bepalen en vervolgens behang-wisselplaten en meubels selecteren

  Als we het hebben over de trends van 2017, kunnen we de volgende punten onderscheiden:

  • Dit zijn heldere, bizarre patronen op het behang;
  • Borduurwerk en reliëf op het behangoppervlak;
  • Oosterse motieven;
  • Zeer sappige kleuren;
  • Strips van alle soorten en kleuren;
  • monogram;
  • Varianten van groen-blauwe schaal.

  Zelfs de gebruikelijke Chroesjtsjov kan worden getransformeerd door een combinatie van behang. Dit maakt het interieur levendiger, dynamischer, niet zo saai.

  Interieur inserts in het interieur van de kamer

  Dit is een manier om de muren te versieren, wat de kamer een echte designerlook geeft.

  Voor deze inserts kunt u gebruik maken van:

  • Behang op de middenmuur;
  • 3D-behang, dat de ruimte onwaarschijnlijk visueel vergroot;
  • Gedessineerde inzetstukken, die beperkt zijn tot lijstwerk of frames op het hoofddoek;
  • Plakken met een contrasterende achtergrond van een specifiek architectonisch element - kroonlijst, nis of uitsteeksel.

  Vergeet niet dat de patronen op het behang elkaar niet mogen versluieren. Met een bekwame combinatie van behang, kunt u verbluffende indrukken bereiken - heldere en pakkende inserts laten de ruimte lijken te veranderen. Dezelfde kamer ziet er anders uit, of er verschillende achtergronden zijn.

  Fotopapieren passen perfect als inlegvel en verversen elk interieur perfect

  Als ze in het eerste geval alleen, kalm en pasteltinten zijn, wordt de kamer op één manier waargenomen. Als er een dynamische invoeging op de centrale muur is, lijkt het misschien alsof het een compleet andere kamer is in een appartement met een andere lay-out.

  Met de zij-inserts is het goed om verschillende semantische delen van een ruimte te rangschikken die ze visueel van elkaar scheiden. Bijvoorbeeld, als het een kamer, die ook de functie van de slaapkamer, het deel van de ruimte in de buurt van het bed Wallpapers zachte, warme tinten voert, en in de buurt van het bureau of eetkamer is een overgang naar een meer spannende kleur.

  Gecombineerd behang voor de hal (video)

  Combinatie van behang - het proces is niet alleen complex, maar ook fascinerend. Met een brede selectie van behang zijn er veel opties voor de meest interessante transformaties. Het belangrijkste is om je erop voor te bereiden en meer dan één foto-optie te bekijken.

  Ontwerp van gecombineerd behang in de hal (foto)

  © 2017, homeli.ru. Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

  Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

  Gecombineerd behang in Hall 2018: foto's, design en variëteiten

  Gecombineerde achtergronden worden tegenwoordig veel gebruikt, waardoor een zeer effectief en trendy interieur ontstaat. Het combineren van achtergronden in de kamer is een serieus probleem, dat met speciale aandacht moet worden benaderd. De kamer is ontworpen voor gasten. In dit opzicht zou de atmosfeer speciaal moeten heersen. Daarom moet je goed nadenken en een kleurenpallet van behang kiezen dat de muren zal versieren. Reparatie of renovatie van de kamer - de procedure is vrij duur. Met behulp van eenvoudige combinaties van behang kun je niet alleen geld besparen, bijvoorbeeld duur aanschaffen voor de prijs van schilderijen, maar ook een chique stop maken in de hal.

  Dankzij visuele effecten kunnen ruimten groter worden. Als u een achtergrond van lichte tinten plakt in een lange, rechthoekige ruimte op lange wanden en donkere tinten op 2-3 tinten, dan ziet de ruimte er breder uit.

  Gecombineerd behang voor het publiek: mode 2018

  In het ontwerp van de woonkamer speelt de muur een belangrijke rol. Het gecombineerde behang in de kamer benadrukt het interieur, maakt het ontwerp modern en stijlvol. De juistheid van het ontwerp hangt af van de combinatie van kleurcombinaties en verschillende soorten texturen op de muren. Correcte combinatie zal helpen om de grenzen van de ruimte visueel uit te breiden, het onderwerp en de richting te benadrukken.

  De combinatie omvat niet het gebruik van slechts 2-3 tinten. U kunt verschillende soorten achtergronden combineren, terwijl ze maar 1-2 tonen kunnen verschillen

  Er zijn dergelijke combinaties van behang voor de hal in 2018:

  • Verticaal ontwerp;
  • Horizontaal ontwerp;
  • Patchwork ontwerp.

  Correct gecombineerde verschillende verticale stroken verhogen visueel de ruimte en verlengen de hoogte van de kamer. Trouwens - je kunt bands niet combineren met heldere, grote patronen of tekeningen. Het ziet er niet erg extravagant uit.

  Horizontale strepen worden niet gecombineerd met alle tekeningen. Maar houten panelen - perfect geschikt voor deze geometrie en zorgt voor een uitstekend ontwerp.

  In 2018 combineerde de mode patchworkcombinaties. Met behulp van afzonderlijke stukken behang of stof kunt u binnenpanelen combineren, nissen toewijzen, ramen en deuren worden ingelijst. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven zodat de kamer er niet uitziet als een zigeunerhuis

  Technieken voor het combineren van achtergronden zijn onmisbaar in een ruimte met een onregelmatige vorm, of er is een nis of richel in. Om de nis visueel dieper te maken, is het noodzakelijk om behang met donkere tinten in dit gebied te plakken.

  Ook modieus zijn in 2018 behang. Watervallen, abstractie, foto's van de metropolen in de nacht verlaten het modieuze voetstuk niet voor meer dan 50 jaar en verbeteren elk jaar. Zwart-witfoto's van de nacht Manhattan kan perfect worden aangevuld met effen beige of perzikbehang.

  Een van de meest interessante recepties voor de klassieke stijl is een kleine vierkante of rechthoekige snit van behang met ornament, ingelijst in een frame, zoals een foto. De combinatie met horizontaal behang in het onderste deel van de muur maakt de zaal echt aristocratisch.

  Selecteer de schilderijen moeten gebaseerd zijn op het thema van het interieur

  En ten slotte is de trend van 2018 een 3D-achtergrond. Met hun hulp kunt u zelfs een kleine kamer in het gebied aanzienlijk vergroten. Je kunt 3D-tekeningen plakken, die spectaculaire schilderachtige plekjes laten zien en combineren met monofonische doeken. In dit geval zal een van de bezoekers van de woonkamer de smaak van de eigenaar van het appartement en de originaliteit opmerken.

  Hoe mooi om het behang in de hal te combineren: creatief interieur

  Een belangrijke factor bij het combineren en kiezen van behang voor de hal is milieuvriendelijkheid. De woonkamer is een verzamelplaats voor mensen, dus het moet zo verzadigd mogelijk zijn met zuurstof. Voor de woonkamer moet u linnengoed kiezen dat geen agressieve chemische elementen bevat. Het is ook belangrijk dat het behang luchtdicht is en vrij is van schadelijke onzuiverheden.

  Papierbehang voor een lage prijs en redelijk milieuvriendelijk. Maar dit soort doek heeft één nadeel - kortstondig en onstabiel voor ultraviolette stralen.

  Vinylbehang is praktischer. Ze zijn duurzaam en helpen om ongelijke zones op de muren te verbergen. De kleurenschaal is vrij breed, maar er is ook een nadeel: het behang laat geen lucht door.

  Flizeline behang - compact en duurzaam. Ze branden niet in de zon, ze zijn niet bang voor vocht en ze kunnen ook opnieuw worden geverfd

  Folie wallpapers zijn geweldig voor klassieke, moderne interieuroplossingen. Verbeter de geluidsisolatie en bescherm de muren tegen schadelijke straling. Blijf koel in de zomer en warm in de winterdagen.

  Textielbehang zorgt voor een luxueuze en gezellige sfeer in de hal. Bovendien zien ze er prachtig uit, deze wallpapers zijn bestand tegen vervuiling en burn-out. Alle bovenstaande soorten behang kunnen worden gecombineerd.

  Enkele regels, voor een mooie combinatie in 2018:

  1. Voor een grote en ruime hal kunt u kiezen voor rijke en heldere kleuren;
  2. In een kleine woonkamer is het beter om behang met pasteltinten in combinatie met Japanse abstractie of geometrische grote figuren te plakken;
  3. In de hal, die aan de noordkant ligt, zijn warmere tinten meer geschikt, in de zuidelijke kamers - koele kleuren;
  4. Als u een permanente sfeer van de vakantie wilt creëren, kunt u beter gouden, parelmoer behang gebruiken.

  Hoe wallpaper van twee kleuren in de hal plakken (video)

  Een selectie van behang voor de hal: gecombineerde variaties

  De meest succesvolle en veelzijdig ontwerp voor de zaal - de combinatie van beige en bruin, olijf en oranje, bordeaux en roze, groen en geel, blauw en wit, paars en grijs, paars en zilver tinten.

  Bovendien zien ze er in sommige gevallen idealiter hetzelfde uit, monofoon behang, verschillend in één toon. Opties voor combineren kunnen zelf verschijnen, of de foto's bekijken die al door ontwerpers zijn gemaakt.

  Om helderheid en individualiteit in het interieur van de kamer te bereiken, moet u op verschillende kleurcategorieën letten

  De hoofdregel hierbij is dat u niet meer dan 3 verzadigde, heldere kleuren tegelijk hoeft toe te passen. En als de 2 kleuren - helder zijn, dan moet de derde noodzakelijkerwijs neutraal zijn.

  Prachtig uitziende combinaties van glanzend behang met mat, ruw en zacht.

  Trend van 2018 - tekeningen en foto's. De meest trendy trends van 2018 zijn een abstractie met geometrische figuren, patronen en strepen. Wanneer de muren horizontaal zijn gescheiden, moet het bovenste gedeelte worden geplakt met strepen en het onderste gedeelte met monofonisch behang.

  Ontwerp in dit geval kan worden benadrukt door prachtige panelen.

  Heel vaak wordt voor de creatie van moderne interieurs de zogenaamde accentwandtechniek gebruikt, die overigens ook in 2018 relevant zal zijn. Met behulp van deze techniek wordt een focus gecreëerd in de hal op een bepaalde zone. Om de accentmuur in de kamer te bepalen, is het voldoende om met hun ogen te kijken naar welke muur ze het meest geplaatst zijn.

  Kies een achtergrond voor de accentmuur die u contrasteert, helder, bij voorkeur met patronen of behang. In dit geval zijn alle andere wanden bedekt met een maximaal neutrale, monofone kleur

  Deze versieringswijze kan niet alleen in de hal, maar ook in elke kamer worden toegepast. Het is de accentuering van één muur waarmee u aanzienlijk geld kunt besparen, omdat dure en opvallende doeken zich alleen op een van de muren of op kleine delen ervan bevinden.

  Hoe de hal met ander behang te plakken: ideeën en methoden voor de uitvoering ervan

  Het belangrijkste bij het combineren van achtergronden is de juiste materiaalkeuze. De specificiteit van de combinatie wijkt af van de standaard verlijming.

  Het behang moet dezelfde structuur hebben. Dit voorkomt problemen bij het lijmen en maskeren van zichtbare naden vanwege de verschillende dikte en structuur van het canvas.

  Het is onaanvaardbaar om verschillende soorten schilderijen met decoratieve effecten te gebruiken - pakkende patronen, aangevuld met overloopeffect, behang met een groot reliëfpatroon

  Met behulp van gecombineerd behang, kunt u een exclusief interieur creëren.

  Het maakt niet uit waar het de bedoeling is om een ​​gecombineerd ontwerp te maken - in een Chroesjtsjov, een studio-appartement of een landhuis. Met goed gekozen combinatie van behang in de kamer, kunt u de ruimte uit te breiden, verdeel het werkgebied en recreatiegebied, om de nadruk te maken op styling, wijzigt u de hoeveelheid ruimte aan de onregelmatigheden van de muren te verbergen, benadrukken de voordelen van de kamer. Bovendien helpt het gecombineerde interieur om aanzienlijk te besparen. Bij kortingen kunt u de overblijfselen van geschikte tinten dure schilderijen kopen en de kamer chic maken.

  Hoe wallpaper correct te combineren (video)

  De originele combinatie van behang in de hal

  Er moet aan worden herinnerd dat voor de juiste combinatie en selectie van behang in de hal de aanmaak van een voorlopig project nodig is. Om een ​​ontwerp te maken, moet u eerst de hoofdtoon van de muren in de kamer bepalen en pas daarna andere tinten selecteren.

  De hoofdtoon kan worden gecombineerd of lichter zijn dan interieurartikelen - meubels, kussens, kroonluchters, lampen, gordijnen

  Het is beter om een ​​gecombineerd ontwerp te ontwikkelen nadat meubels en interieurartikelen zijn gekozen, omdat het in dit geval de belangrijkste taak is om de originaliteit van de situatie te benadrukken.

  Gecombineerd behang in de hal: modetrends 2018

  Trends in 2018 - een verscheidenheid aan patronen op behang, borduurwerk en reliëfoppervlak. Dergelijke combinaties passen perfect in zowel modern als klassiek interieur.

  Het ontwerp zorgt voor de decoratie van muren in zachte pastelkleuren of helder. Verlaat het modieuze voetstuk niet in Chinese / Japanse karakters uit 2018

  Zeer populair in 2018 prints met vegetatie. Een verplichte voorwaarde is een combinatie van matte of reliëfschilderijen.

  Gecombineerde achtergrond voor het publiek: 39 opties (video)

  Onder zo'n variëteit, is het belangrijkste niet om een ​​fout te maken in de keuze. Denk aan het ontwerp van de kamer en voer het uit!

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  65 + = 74