Comyn

"SdelaiKamin.ru": alles over de onafhankelijke productie van een open haard en een kachel

Gedurende het bestaan ​​van de mensheid, van de oudheid tot nu, zijn het gezin en het huis het belangrijkste voor iedereen die op aarde leeft. Het is onmogelijk om zelfs het meest ultramoderne huis of appartement voor te stellen zonder een plek waar mensen voedsel koken, warm worden in het koude seizoen en gewoon ontspannen.

Wie heeft minstens een keer in zijn leven het schijnsel van een levend vuur niet op een stil plekje of op een plattelandspicknick gezien? Echt fascinerend spektakel?

Waarom gebeurt dit, waarom kijken we graag naar het vuur? Blijkbaar is dit inherent aan ieder van ons op genetisch niveau en wordt het geërfd, te beginnen met de eerste mensen die het vuur in onheuglijke tijden hebben getemd.

Welke kachels, open haarden en schoorstenen bestaan ​​er?

 • Ovens, baksteen
 • Verwarming ovens - koken
 • Ovens en open haarden voor brandhout, gas, vaste en vloeibare brandstof, elektrisch
 • Ovens voor bad, keuken
 • Langovende ovens, pyrolyse
 • Metaal, baksteen en gecombineerd
 • Industriële en zelfgemaakte productie
 • Bio open haarden
 • Falsh - open haarden
 • Open haarden pariëtale, hoekig
 • Schoorsteenpijpen
 • modulaire
 • sandwich
 • Horizontaal, verticaal, coaxiaal

Wat vindt u op onze bron?

Op de pagina's van onze bron worden tips en aanbevelingen verzameld voor de installatie van open haarden en kachels, zowel op zichzelf als met de hulp van specialisten.

Hier vindt u recepten voor oplossingen voor metselwerk, stoffering van kachels en open haarden, recepten voor het koken en het gebruik van verven voor ovens. U zult ontdekken welke steen kan worden gebruikt voor de bouw van kachels en haarden, en wat beter is om te weigeren.

Omdat we wisten over de rijkdom van de moderne markt van verwarmingsapparatuur, hebben we geprobeerd ervoor te zorgen dat elk probleem met betrekking tot keuze, apparaat en bediening u niet in een impasse bracht. Zelfs een beginner die voor het eerst kennismaakt met de behoefte aan een kachel, zal deze taak met succes kunnen verwerken door onze pagina's te bezoeken.

Veel geluk en warmte voor de haard van je familie!

 • Alle vragen en suggesties die u naar onze contacten kunt sturen

  Comyn

  Etymologisch woordenboek van de Russische taal. - M .: Voortgang. M. R. Fasmer. 1964-1973.

  Kijk wat er in andere woordenboeken "komt":

  Comyn - (Gaelic Comyn) is een Schotse adellijke familie (zie Clan Comin). Enkele afgevaardigden: Robert de Comin (? 106) de eerste Noorman van Northumbria (1068 106 ), de grondlegger van het geslacht Comins, het meest invloedrijke huis in Schotland in ... ... Wikipedia

  Comyn - (Commynes, Comines) Philippe de [1447, Renescure (?), 18.10.1511, Argenton], Franse staatsman, schrijver. Van de vlaamse adellijke familie. Sinds 1464 in dienst was van de Bourgondische hertogen, was het een van de benaderde Karl ... ... Great Soviet Encyclopedia

  Comino - (Commynes, Comines), Philippe de (1447 18.X.1511) Frans. staat. een acteur en historicus. Een inwoner van de patriciërsfamilie van Flandres, die de adel in de 14e eeuw ontving. De jeugd kwam naar het hof van de Bourgondische hertog Filips de Goede, waar hij een medewerker van graaf Charolais werd ... Soviet Historical Encyclopedia

  Comyn - а, ч. 1) Het voorste gedeelte (onderaan) van het onderdeel is gemaakt van een varistoomoven. 2) Het kanaal voor het volumetrisch materiaal voor de uitvoer is dimu pechy, onbeleefd in het weer; dimohіd. 3) Het berggedeelte van de dimo boven de dacha is als de rest van de wereld; Dimar ... Oekraïens tlumachny woordenboek

  Comyn - [co-mien] on, m. (On) n і, mn. no /, n / a / two co-mienie ... Orphoepinary Dictionary of Ukrainian Monuments

  Comyn - ex. baja jun. uitvlucht, embrasure, mozgal, douche ... Български Synoniemen van de rivier

  Comyn - іменник чоловічого роду ... Orthografisch woordenboek van Oekraïense monumenten

  Comin F. - COMIN (Commynes) Philippe de (1447 ?? 1511), de nauwste adviseur van de Bourgondische hertog Karel de Stoute, Frans. Koning Louis XI. Memoires van K. zijn waardevol voor de kenmerken van het bewind van Lodewijk XI ... biografisch woordenboek

  COMIN Philippe - (Philippe de Comin, Comines, Commynes) (1447, Renescuir, Vlaanderen 18 oktober 1511, Kasteel Argenton, Frankrijk), Franse staatsman, schrijver. De auteur van memoires, de belangrijkste bron over de geschiedenis van de Bourgondische oorlogen (zie BURGUND WARS) en ... ... Encyclopedisch Woordenboek

  • Квітка на комині. U benthchina першої половини ХХ століття, Alexander Nayden, Irina Hodak. Ten koste van de vraag naar een nieuwe manier van osmose en proanalizuvati, de inscripties van de landelijke hutten van de Umanshchyna van de jaren 1900 en de jaren 50. Ornamental utovorennya, motiv elementi vzglyagnuti in een complex van semantische, ... Lees meer Koop voor 374 UAH (alleen Oekraïne)

  Andere boeken op aanvraag "comin" >>

  Deel een link naar de geselecteerde

  Wir verwenden Cookies für die beste Präsentation unserer Website. Wenn Sie diese Website weiterhin nutzen, stimmen Sie dem zu. OK

  Open haarden in het interieur van een appartement of huis: ontwerp- en ontwerpideeën

  Open haarden in het interieur worden vaak alleen als een luxeartikel beschouwd. Maar vergeet niet dat dit ook een geweldige manier is om het huis warm en comfortabel te maken. De haard trekt onvermijdelijk de aandacht en dient als centraal element in het interieurontwerp. Er zijn verschillende soorten open haarden, en deze indeling is meestal gebaseerd op hun ontwerp en op de materialen waaruit de open haarden zijn gemaakt.

  Maak van je haard een steen en laat hem naar het plafond zelf rennen om de hoogte van de kamer te benadrukken (of visueel te vergroten). Maak een stenen openhaard het centrum van het interieur, als u de aantrekkelijkheid van uw kamer wilt benadrukken. De steen kan ook worden gebruikt om contrasten te creëren, het past perfect bij de boom en voegt nog meer harmonie toe aan het ontwerp van de kamer.

  De haard hoeft niet helemaal van steen te zijn.

  Vanwege het feit dat de steen een natuurlijk materiaal is, ziet het er geweldig uit tegen de achtergrond van andere interieurelementen van natuurlijke bruine tinten.

  De open haard kan een vleugje rustieke stijl toevoegen aan het moderne interieur.

  Het meubilair in deze kamer werd gekozen met de verwachting dat het overeen zou komen met de stenen waarmee de open haard is voltooid.

  Niets dan een open haard kan een kamer zo gezellig maken, vooral als het buiten koud is.

  Stenen open haarden kunnen er geweldig uitzien in moderne interieurs.

  De combinatie van een stenen open haard en een houten plafond ziet er hier geweldig uit.

  De grootte en vorm van de open haard worden bepaald door de indeling en het ontwerp van de ruimte.

  Het kleurenpalet dat in deze kamer wordt gebruikt, is in harmonie met de open haard.

  De combinatie van hout en steen is altijd goed, vooral in de rustieke stijl.

  Verlichting in dit geval is het detail waardoor de haard opvalt.

  Houtgestookte haarden hebben een zekere charme die hun moderne broeders missen.

  De open haard kan dienen als het belangrijkste verbindingselement van het interieur van de woonkamer, ongeacht het ontwerp of de stijl.

  Bij het ontwerpen van de schoorsteenmantel is rekening gehouden met de noodzaak om het omringende meubilair aan te passen, zodat een naadloze verbinding tussen alle elementen van het interieur kan worden getraceerd.

  In sommige gevallen kan de openhaard dienen als een soort afscheiding, hoewel dit niet het beste voorbeeld is.

  Nogal een interessant voorbeeld van het ontwerp van open haarden.

  Als u een open haard in uw huis heeft, wordt dit onvermijdelijk een waarde van het interieur.

  Traditionele woonkamer met open haard, waarvan het ontwerp het ontwerp van de aangrenzende veranda herhaalt.

  De kamer met een stenen open haard heeft in de regel een ietwat rustiek uiterlijk, waardoor hij gezelliger is. Het natuurlijke materiaal zorgt ervoor dat de haard opvalt, waardoor deze aantrekkelijker wordt. In de regel corresponderen stenen haarden niet met moderne interieurs - ze zijn meer geschikt voor "rustieke" landhuizen. Men kan echter een kunststenen open haard maken, die vanuit dit oogpunt universeler is.

  Moderne open haarden bieden u de mogelijkheid om ze te gebruiken als een accent in de ruimte. Tegenwoordig vindt u open haarden van verschillende, ongewone en intrigerende vormen en ontwerpen, en ze zijn gemakkelijk te integreren in bijna elk interieur. Dit maakt ze echt veelzijdig, maar het betekent ook dat je een inspanning moet doen om de haard te vinden die bij jouw ontwerp past.

  Badkamer met open haard ... Natuurlijk, slechts een paar huizen kunnen bogen op dergelijke luxe.

  Moderne open haarden zijn niet zo groot en majestueus als traditionele open haarden, en daarom zijn ze niet langer een soort van centrum van de kamer.

  Naast het feit dat moderne haarden kleiner zijn, zijn ze ook praktischer en gemakkelijker te onderhouden.

  De veelzijdigheid van moderne open haarden stelt u in staat ze in elk interieur te "passen".

  Zeer eenvoudige open haard met een minimalistisch modern design.

  Het is heel gemakkelijk om een ​​moderne open haard op te nemen in het interieur van uw appartement.

  Moderne open haard, waarvan het ontwerp lijkt op het traditionele.

  Omdat moderne haarden voldoende ruimte innemen, heb je meer ruimte voor andere decoratieve elementen.

  Hoekige haarden zijn erg populair in moderne woningen.

  Heel populair onlangs was het idee om een ​​tv boven de openhaard te plaatsen.

  Moderne woonkamer met een moderne open haard.

  Om deze open haard een charme te geven die inherent is aan zijn traditionele "broeders", werd de muur rond en boven de open haard met stenen afgewerkt.

  De meeste moderne open haarden zijn om praktische redenen hoog boven de vloer gelegen.

  Deze openhaard steekt mooi af tegen de witte muur.

  Wanneer de open haard het enige decoratieve element aan de muur is, wordt deze het middelpunt van de aandacht.

  Foto Aan de muur, waar de open haard is geplaatst, zijn verschillende materialen van verschillende texturen, maar ze passen allemaal perfect op elkaar aan.

  De open haard is een geweldige aanvulling op het interieur van de eetkamer, waardoor de sfeer in de kamer gezelliger is.

  Het algemene warme kleurenpalet van deze kamer past perfect bij de open haard.

  De open haard voegt deze moderne slaapkamer charme toe aan de rustieke stijl.

  Er zijn veel manieren om de open haard te integreren in de moderne stijl van het interieur.

  Sommige moderne open haarden hebben ongebruikelijke ontwerpen en vormen, waardoor ze op kunnen vallen.

  Moderne open haarden hebben weinig gemeen met traditionele open haarden, maar ze voegen ook warmte toe aan de ruimte (hoewel soms puur symbolisch). Maar nog steeds in moderne huizen zijn open haarden meer dan alleen een hoogtepunt van het decor of het architecturale element. Ze kunnen ook worden gebruikt in sommige minder traditionele kamers, zoals een badkamer.

  Kies een hangende open haard als u meer flexibiliteit wilt. In tegenstelling tot traditionele variëteiten zijn deze open haarden minder massief, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor kleine kamers. De open haard, die aan het plafond hangt, kan de kamer volledig veranderen, maar het kan onopgemerkt blijven.

  Het organiseren en decoreren van ruimte is veel gemakkelijker wanneer u een open haard kunt plaatsen waar u maar wilt.

  Hangende haarden hebben in de regel eenvoudige ontwerpen, maar ze kunnen er in elk interieur geweldig uitzien.

  Een hangende open haard vormt een mooie aanvulling op de landelijke stijl.

  Het grote voordeel van een hangende haard is dat u niet afhankelijk bent van de muren om het te installeren.

  Zeer comfortabele woonkamer met open haard in het centrum.

  De hoofdattractie van deze woonkamer in een landhuis is een open haard, opgehangen aan het plafond.

  Hoewel de in de muur ingebouwde haarden de meest voorkomende en populaire zijn, is dit niet hun enige variëteit. Zeer interessante en "stijgende" open haarden. Dit is een uitstekende optie voor kamers met hoge plafonds of voor tweepersoonskamers met licht. Het voordeel van deze open haard is dat u hem overal kunt plaatsen, zelfs in het midden van de kamer.

  Integreer in de kamer metalen openhaard is vrij moeilijk, als het interieur andere metalen accenten mist. Aan de andere kant, metal open haard - dit is precies wat je nodig hebt voor het interieur in de industriële-stijl ruimte om te kijken over.

  Koperen schouw met een zeer interessante patina van verschillende tinten.

  Een hoge koperen open haard, die zeker opvalt in de ruimte, maar deze niet domineert.

  Omdat de ramen zich aan beide zijden van de open haard bevinden, is deze goed geïntegreerd in het interieur.

  Dankzij de natuurlijke overval op het metaal past deze open haard perfect bij de rustieke stijl van de kamer.

  Een interessante combinatie van materialen en texturen in de moderne woonkamer.

  Woonkamer in industriële stijl. Harmonieuze combinatie van een metalen open haard en meubels.

  Metalen haarden kunnen niet wijdverspreid of populair worden genoemd. Ze hebben niet dezelfde warme (letterlijk en figuurlijk), zoals stenen open haarden, maar ze hebben ook andere voordelen. Een metalen open haard integreert bijvoorbeeld goed in een interieur dat is ontworpen in een industrieel-industriële stijl. Met een goed gekozen textuur van het metaal, kan het er ook goed uitzien in het interieur van een landhuis.

  De met hout overdekte open haard ziet er een beetje ironisch uit. In het geval van moderne open haarden die niet langer hout als brandstof gebruiken, is het een poging om de warmte van traditionele ontwerpen te herstellen. Het is ook een mogelijkheid om contrasterende materialen, zoals hout en baksteen, te combineren.

  De open haard met houten lambrisering in de moderne woonkamer geeft de kamer een vleugje rustieke stijl.

  Hoewel de openhaard contrasteert met de rest van de ruimte, ziet het interieur er over het algemeen harmonieus uit.

  Houten lambrisering haarden zijn een goede optie voor traditionele interieurs.

  De open haard is ingebouwd in een houten wand.

  Deze haard valt op dankzij de textuur van de oude boom waarmee hij is ingekort.

  Open haarden afgewerkt met houten panelen zijn best interessant, omdat ze bedekt zijn met het materiaal dat wordt gebruikt voor hun functioneren. Natuurlijk, in het geval van moderne open haarden, die niet langer worden verwarmd door brandhout, is dit niet zo, maar toch, dit is een interessant concept. "Houten" haarden hebben een elegante uitstraling en passen in elke stijl van interieurontwerp, afhankelijk van de kleur, vorm, de aanwezigheid van tijd op hen en andere details.

  De open haard, ingebouwd in de scheidingswand, combineert slechts twee elementen in één ontwerp. Verkies deze optie als je een open plan hebt en een beetje privacy wilt in de woonkamer of als je denkt dat de open haard er geweldig uitziet in zowel de woonkamer als de eetkamer.

  De scheidingswand met de ingebouwde open haard is een vrij algemeen ontwerp.

  Deze optie is vooral geschikt voor moderne haarden.

  Meestal scheidt de scheidingswand de keuken of eetkamer van de woonkamer.

  Het belangrijkste voordeel van dergelijke ontwerpen is dat de haard aan beide zijden te zien is.

  De scheidingswand met de ingebouwde open haard kan worden afgedekt met een steen.

  Onverwachte combinatie van materialen in een modern huis, ingericht in een minimalistische stijl.

  De scheidingswand is een uitstekende optie voor een grote slaapkamer.

  Met de open haard kunt u warmte aan uw huis toevoegen en effectief alle muren gebruiken.

  Een dergelijke open haard is vooral geschikt voor moderne gebouwen.

  Dubbele open haard exotisch.

  De openhaard kan perfect worden geïntegreerd in de scheidingswand en de ruimte in twee delen verdelen. Met deze optie kunt u met slechts één open haard bij de open haard in elk van de resulterende ruimtes komen. Meestal wordt dit ontwerp gebruikt om de keuken en de woonkamer te verdelen.

  In de hoek kunt u verschillende soorten haarden plaatsen, inclusief traditionele haarden. Sommige open haarden zijn gemakkelijk aan te passen aan een dergelijke ruimte, terwijl de installatie van anderen een zorgvuldiger planning en inspanning vereist.

  Hoekige haarden zijn een interessante manier om de ruimte effectief te gebruiken.

  De hoekhaard neemt minder ruimte in dan normaal, omdat de hoeken van de kamer meestal niet worden gebruikt.

  Door een openhaard in de hoek te plaatsen, kunt u de ruimte een interessantere vorm geven.

  Hoekige haarden kunnen een goede optie zijn voor kleine kamers.

  Hoekige haarden zijn populair in traditionele interieurs, maar ze kunnen veilig universeel worden genoemd.

  Te beginnen met een hoek open haard, zou je de hele kamer kunnen transformeren.

  Hier past de hoekhaard perfect tussen de ramen.

  U kunt uw hoekhaard een sculpturale uitstraling geven en een indrukwekkend ontwerp kiezen.

  Omdat de hoeken van de kamer meestal leeg zijn, zijn ze een geschikte plaats om de haard te plaatsen. Zodoende kun je dit onbezette gebied gebruiken voor iets praktisch en moois. Bovendien krijgt de kamer een interessante vorm en wordt deze minder eentonig.

  Ondanks het feit dat de Scandinavische open haarden verschillende ontwerpen en vormen kunnen hebben, zijn ze gemakkelijk te onderscheiden van andere soorten open haarden. Hun belangrijkste kenmerk is eenvoud. Zo'n open haard, ongeacht het ontwerp, geeft het interieur een heel speciale uitstraling.

  Wit is een zeer populaire kleur voor Scandinavische open haarden.

  Het ontwerp en de vorm van deze haarden maakt ze het meest geschikt voor plaatsing in de hoeken van kamers.

  De ontwerpopties en materialen waaruit de haard is gemaakt, kunnen verschillen.

  Hoewel het ontwerp van Scandinavische open haarden verschillend kan zijn, zijn ze allemaal vergelijkbaar in hun eenvoud.

  Dit is een meer moderne versie van een typisch Scandinavische open haard.

  Traditionele open haarden zijn in de regel rijkelijk versierd, maar tegelijkertijd blijven ze eenvoudig.

  Een voorbeeld van een hoekhaard met strakke lijnen die kenmerkend zijn voor de Scandinavische stijl.

  Scandinavische open haarden zijn heel anders dan al hun "broeders". Ze hebben een zeer ongebruikelijk ontwerp en hierdoor kunnen ze opvallen in het interieur. Een van de meest voorkomende ontwerpen is cilindrisch, hoewel conisch ook populair is. Scandinavische open haarden zijn ideaal om in een hoek van de kamer te plaatsen.

  Maak de open haard tot de belangrijkste attractie van de binnenplaats. Creëer rondom een ​​comfortabele rustruimte zodat iedereen de open haard kan zien en kan genieten van de warmte. Het resultaat van uw inspanningen zal een ideale plek zijn voor avondbijeenkomsten.

  De buitenhaard is naast het huis gebouwd.

  Als je een open haard hebt, zou het leuk zijn om een ​​plaats te hebben voor het opslaan van brandhout.

  Er zijn ook moderne ontwerpen ontworpen voor plaatsing onder de blote hemel, en vaak zijn ze zeer indrukwekkend.

  Rond de open haard is er een binnenplaats in een rustieke stijl. De gastheren en gasten zitten bij het vuur en kunnen genieten van het ongewone panorama dat voor hun ogen openstaat.

  Een kleine veranda en een grote stenen open haard ernaast vormen het belangrijkste architecturale element.

  In de regel zijn open haarden omgeven door comfortabele stoelen.

  Om de buitenhaard in harmonie met het huis te maken, kunt u deze in dezelfde kleur schilderen.

  Op de traditionele binnenplaats is er een stenen open haard, waar u kunt genieten van het uitzicht op de tuin.

  Hoewel de grootte van deze open haard niet indrukwekkend is, onderscheidt deze zich nog steeds van de omgeving.

  Zeer interessante veranda met een open haard ingebouwd in de muur van het huis.

  Een luxe mediterrane veranda met een eenvoudige traditionele open haard.

  De schoorsteen van de schoorsteen bevindt zich boven het dak van de veranda, daarom roken de mensen die bij het vuur slapen niet.

  Een "verzonken" zithoek in de buitenlucht met een prachtige stenen open haard.

  De open haard is indrukwekkend groot en heeft een indrukwekkend ontwerp.

  Moderne open haard in de open lucht met een ontwerp, gestileerd naar het traditionele.

  De openhaard vormt het hart van het ontwerp van deze ruimte.

  Buiten haarden zijn heel anders dan die ontworpen voor het interieur. Allereerst kunnen ze veel meer zijn, omdat de ruimte hier praktisch onbeperkt is. Bovendien hebben de ontwerpen van buiten haarden bepaalde onderscheidende kenmerken. Om dit te begrijpen, is het beter om eenvoudig een paar voorbeelden hierboven te analyseren.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  54 + = 56