Communautaire betalingen via internet

Hoe u nutsrekeningen kunt betalen in Sberbank online zonder commissie - een algoritme van acties stap voor stap

De meeste burgers van een land moeten elke maand veel rekeningen betalen, bijvoorbeeld huur. Om dit te doen, gaan mensen naar de bank, betalen hun schulden af, krijgen bonnetjes en blijven daarna hun eigen bedrijf doen. Betaling van huisvesting en gemeentelijke diensten via Sberbank online zonder commissie is een handige dienst, die helpt bij het betalen van een bankkaart voor betalingen van nutsvoorzieningen.

Kan ik via internet voor utilities betalen

Hoewel velen de voorkeur geven aan de bank van de kassier, geven al degenen die geen overmatige vrije tijd hebben de voorkeur aan het gebruik van internet om hun rekeningen te betalen. Betalers maken het grootste deel van het bankbedrijf via speciale diensten. Betaling van nutsvoorzieningen via Sberbank online biedt een kans om urenlang in de rij te staan. Met behulp van deze service kunt u op elk moment van de dag schulden betalen voor een gemeenschappelijk appartement en dit duurt slechts enkele minuten.

Betalen voor deze of andere uitgaven via internet is praktischer, bovendien leven we in de 21e eeuw, wanneer computertechnologieën zich ontwikkelen. Waarom online transacties beter zijn dan bankrekeningen gebruiken? Voordelen van online betalen:

 • Snel. Betalingen worden in realtime gedaan.
 • Winstgevend. De door de internetdienst in rekening gebrachte commissie is minder dan in de kassa van de bank.
 • Handig. De mogelijkheid om op elk moment overschrijvingen in welk land dan ook te maken. Sjablonen voor betalingen helpen om snel geld over te maken.
 • Het is veilig. Je bestuurt de geldbeweging via sms via een mobiele applicatie.

Hoe u rekeningen voor nutsvoorzieningen via Sberbank online betaalt

Eigenaren van plastic kaarten moeten een persoonlijke kast op de website van de bank maken om hun appartementsrekeningen en andere maandelijkse betalingen eenvoudig, snel en zonder commissies te betalen. Hoe betaal je voor huisvesting via Sberbank aan gewone burgers? Deze dienst kan worden aangesloten op de officiële website van de Spaarbank, in de terminal of het filiaal van de bank. Nadat u zich hebt aangemeld bij uw persoonlijke account, onthoudt u het gedeelte "Betaling voor aankopen en services" en selecteert u de "Behuizing", waar deze bewerkingen worden uitgevoerd.

Meld u aan bij uw account om te betalen voor hulpprogramma's

Selecteer in de terminals voor zelfbediening "Connect Online Savings Bank" en klik vervolgens op de knop "Wachtwoord en ID afdrukken". Als u de Mobile Bank nog niet hebt verbonden, selecteert u de optie "Afzonderlijke wachtwoorden afdrukken". Stuur sms naar nummer 900 om de ID en een permanent wachtwoord te krijgen, waarna de betaler het ondersteuningsnummer moet bellen dat in het bericht is gespecificeerd en zeg het controlewoord op de bankkaart. Voortaan is de betaling van huisvesting en gemeentelijke diensten via Sberbank online zonder commissie gemakkelijker voor u.

Selecteer het item "Betalingen en overschrijvingen" en klik vervolgens op "Hulpprogramma's en huistelefoon". In de sub-clausule "Elektriciteit" of "Quarterly", wordt de betaling van nutsvoorzieningen via Sberbank gedaan zonder commissie. Als u geld wilt ontvangen van een specifieke ontvanger, moet u de juiste serviceprovider kiezen. Als u de gewenste ontvanger niet in de lijst hebt gevonden, moet u de zoekopdracht gebruiken (op naam, TIN, verrekeningsrekening of voor een specifieke service).

Verplichte vereisten voor de betaling van huisvesting en gemeentelijke diensten

De details van de leverancier van de woningen en gemeentelijke diensten zijn belangrijk om zonder fouten in te vullen. Het gebruik van Sberbank online is moeilijk om verward te raken en geld over te maken naar een account van de verkeerde organisatie. De volgende stappen zullen helpen bij het betalen van rekeningen voor nutsvoorzieningen via een mobiele applicatie of terminal:

 1. Kies de service die u wilt gebruiken, bijvoorbeeld betalen voor elektriciteit.
 2. Geef aan van welk account geld moet worden overgemaakt.
 3. Schrijf een enkel nummer op de kassabon. Daarna worden de vereisten van de leverancier automatisch weergegeven.
 4. Controleer het in te voeren bedrag, controleer de gegevens met de bon, voer de meterwaarde in.

Controleer en verifieer de nauwkeurigheid van de ingevoerde gegevens en andere gegevens. Als u merkt dat u iets moet repareren, bewerkt u de informatie. Druk vervolgens op de knop "Bevestig per sms", de telefoon ontvangt een bericht met de code die u moet invoeren om de betaling te bevestigen. Als u eenmalige wachtwoorden gebruikt die op een cheque zijn afgedrukt, kunt u tegelijkertijd niet meer dan 3000 roebel betalen. Aan de rechterkant, in de onderste hoek van de pagina, zou een stempel met het opschrift "Uitgevoerd" moeten verschijnen. Druk een cheque uit en bewaar de betaling als een sjabloon voor de volgende betaling voor de gemeenschap.

Betaling van utilities via Sberbank online in een mobiele applicatie

Klanten van de bank die hun tijd op prijs stellen en een smartphone met een internetverbinding hebben, kunnen op elk moment en op elke plaats de diensten van de HCS betalen. Alleen installeren van vertrouwde bronnen zoals Google Play. Vergeet niet om je zorgen te maken dat je elektronische apparaat wordt beschermd door een antivirusprogramma. Na registratie en installatie van het wachtwoord, beginnen we met het gebruik van de applicatie. In hoe u gemeenschapsgeld via Sberbank online kunt betalen, zal de volgende instructie helpen:

 1. Op de pagina "Betalingen" kiest u de categorie "Behuizing en huistelefoon".
 2. Zoek het type betaling, bijvoorbeeld een specifiek huisvestingskantoor in Moskou.
 3. Kies de juiste organisatie.
 4. Scan de barcode van de bon.
 5. Selecteer de kaart en bevestig de betalingsmethode.
 6. Controleer de automatisch verstrekte gegevens.
 7. Bevestig de bewerking.

Sberbank service auto-betaling huisvesting en gemeentelijke diensten

Het uitvoeren van bewerkingen in de automatische modus is eenvoudig en handig. Hoe kunt u rekeningen van nutsbedrijven via Sberbank online betalen zonder de bank te bezoeken? Selecteer in het systeem persoonlijke gebied het menu-item Mijn autoplayments, maak automatische betaling aan. Aangezien het geld van een bepaald bedrag wordt afgeschreven van uw kaart, hoeft u zich niet altijd te herinneren wanneer u deze of die schuld moet betalen. De dag voor de ingestelde datum stuurt het systeem een ​​bericht naar uw telefoon over de komende bewerking. U hebt het recht om de betaling tijdelijk te weigeren.

Controleer hoeveel geld er op uw kaart staat en vul het indien nodig bij, want het geld wordt niet gedebiteerd als de rekening niet het volledige bedrag heeft om de schuld te betalen. Elke drie dagen wordt het saldo gecontroleerd. Wanneer het geld op de kaart wordt ontvangen, wordt u aangeboden om via internet zonder internet provisie te betalen via Sberbank. De bewerking wordt bevestigd via SMS, de bon kan worden afgedrukt met behulp van de ATM of via de applicatie.

De sjabloonaanmaakgids is geschikt voor terminals, geldautomaten en telefoons. Als het sjabloon na enige tijd overbodig wordt, kan het worden uitgeschakeld. De instructie die u stap voor stap moet volgen om de grafieken voor automatische ophaaldienst correct in te vullen:

 1. Kies het type en het doel van de betaling (gas, huur, water, verwarming, elektriciteit, enzovoort).
 2. Geef de naam op van de organisatie die de services levert.
 3. Kies de kaart waaruit je moet betalen voor de gemeenschap.
 4. Voer het bedrag in.
 5. Geef de regelmaat van de betalingen weer (elke maand, kwartaal).
 6. Stel de datum in waarop de bank informatie over de schuld op de persoonlijke rekening van het onderhoudsbedrijf moet vragen.
 7. Geef een limiet op waarboven financiële transacties van uw kaart niet automatisch moeten worden gemaakt.
 8. Bevestig de bewerking met de code die naar de sms wordt verzonden.
 9. Sla de informatie op in het gedeelte Mijn automatische Opheffingen en wijs elke naam toe aan elk samengesteld sjabloon om onderscheid te maken tussen automatische betalingen.

Commissie Sberbank bij het betalen van bonnen hulpprogramma's

Het bedrag van de provisie is afhankelijk van de ontvanger van de fondsen en de regio. In elk specifiek geval kunnen tarieven worden bekeken in de directory bij geldovermakingen op de website van de bank. Het grootste deel van de betaling van nutsvoorzieningen via Sberbank online gebeurt zonder een bankcommissie, op voorwaarde dat het nutsbedrijf hieraan meewerkt. In andere gevallen wordt één procent van het bedrag in rekening gebracht.

Hulpprogramma betalingen via internet. Hoe u rekeningen voor nutsvoorzieningen kunt betalen via internet

Maandelijks moeten mensen tegelijkertijd betalen: voor water, voor warmte, voor gas, voor elektriciteit, voor internet, voor kabeltelevisie. En dit is zeker niet de volledige lijst met betalingen die elke maand moeten worden uitgevoerd. En op het moment dat het tijd is om ergens naartoe te gaan voor dit doel, beginnen mensen onplezierige gedachten te bezoeken. Ze herinneren zich toch al de saaie campagnes, bijvoorbeeld in "Sberbank". Communale betalingen via internet zijn echter veel handiger geworden.

Is het de moeite waard om je tijd aan de lijn te verliezen?

Mensen hoeven eenvoudigweg geen vrije tijd te nemen om een ​​bankinstelling te bezoeken en betalingen te verrichten voor de aangeboden diensten. Het is goed als er voldoende tijd is. Nou, wat als je te veel werkt? In dergelijke situaties zullen de wandelingen constant worden uitgesteld voor de toekomst. En op het moment dat alle voorwaarden beginnen te klemmen, verzamelt een persoon al zijn wil in een vuist en gaat betalen. En daar bederft hij zijn gemoedstoestand volledig, staat hij in lange rijen en betaalt hij niet heel kleine sommen.

Met de hulp van het World Wide Web is alles veel eenvoudiger geworden

Vandaag is er echter een mogelijkheid om hulpprogramma-betalingen via internet uit te voeren. Waarschijnlijk is het niet nodig om te praten over hoe veel gemakkelijker het werd om te leven in verband met het verschijnen van een dergelijke dienst. Het World Wide Web is nog steeds een grote kracht. Met haar hulp kunt u betalen voor de geleverde diensten, zonder uw vrije tijd door te brengen. En de kosten van deze procedure zullen goedkoper zijn. En over hoeveel de zenuwen zullen worden gered, en het is niet nodig om te spreken.

Wat heb ik nodig om de optie te gebruiken om via het netwerk te betalen?

Het is noodzakelijk om meer in detail te praten over hoe u nutsvoorzieningen kunt betalen via internet. Dus, wat is er nodig om een ​​betaling via het World Wide Web te doen?

 1. Plastic bankkaart. In dit geval speelt de vorm van het betalingssysteem geen rol, evenals het type kaart. Het kan worden uitgegeven door absoluut elke commerciële instelling van een commercieel type.
 2. Om utility-betalingen via internet te kunnen doen, hebt u toegang tot hetzelfde netwerk nodig, evenals de minimale hoeveelheid kennis over het gebruik van de juiste bronnen.
 3. Het zal noodzakelijk zijn om de vereisten te kennen van die gemeentelijke organisaties die voor betaling in aanmerking komen. In dit geval zijn meestal de bedrijfsnaam, vereffeningsrekening, enz. Vereist. Het is noodzakelijk om uw gegevens aan te geven, namelijk volledige naam, woonadres, gedeponeerd bij de balies, telefoonnummer en bankkaartnummer.

Afhankelijk van welke hulpprogramma's betalingen via internet moeten uitvoeren, kunnen de hierboven vermelde gegevens enigszins worden gewijzigd. De volledige lijst is eenvoudig te vinden op de website van het bedrijf dat de diensten levert.

Wat is het gemak van het gebruik van internetbronnen?

Het is handig om rekeningen voor nutsvoorzieningen via internet te betalen, omdat het invoeren van informatie slechts één keer nodig is. In veel situaties zal de gebruiker de sjabloon invullen van aanvragen voor betaling van de relevante diensten. Dienovereenkomstig zal de hele procedure hem niet langer dan twee minuten duren.

Welke diensten kan ik betalen?

De populariteit van dit soort services heeft verschillende betaalmethoden veroorzaakt. Er zijn verschillende basisbronnen waarmee gebruikers hulpprogramma's kunnen betalen.

 1. Internetbankieren. Vrijwel alle bankinstellingen, die groot genoeg zijn, bieden hun klanten de mogelijkheid om via het internet energierekeningen te betalen. Het is noodzakelijk om een ​​bankkaart te hebben die is uitgegeven door een bepaalde instelling. De gebruiker moet zich registreren in de netwerkresource van het bedrijf en het kaartnummer aan zijn account toevoegen. Hierna kunt u betalen voor diensten, geld overmaken, uw mobiele-telefoonaccount aanvullen en overschrijvingen ontvangen van andere gebruikers op uw kaart. Om de betaling te bevestigen, hoeft u alleen de bijbehorende bon uit te printen en te verzekeren in elk filiaal van de bank.
 2. Netwerkdiensten. Dit zijn eenvoudige intermediaire websites die de gebruiker de mogelijkheid bieden om energierekeningen te betalen. Er zijn zelfs officiële bronnen die dergelijke gevallen behandelen. Zulke sites zijn best handig, omdat je met behulp van sommige zelfs het abonnementsboek in elektronische vorm kunt houden. Met andere woorden, in de persoonlijke account van de gebruiker worden alle facturen en de datums van het uitvoeren van dergelijke procedures geregistreerd.
 3. Betalen rekeningen van nutsbedrijven via het internet, kunt u de elektronische portemonnee, zoals WebMoney en ga zo maar door. D. Deze middelen toe om geld van hun rekeningen ten gunste van de gemeentelijke organisaties, met wie ze bepaalde overeenkomsten ondertekend gebruiken. U kunt uw elektronische portefeuille aanvullen met een bankkaart.

Als u deze vraag volledig begrijpt, zult u begrijpen hoe snel, gemakkelijk en economisch het is. Men hoeft alleen maar een keer om het systeem te testen in actie, en dan zal de gebruiker niet willen nadenken over campagnes in de bank en op de activiteit van de vrije tijd in eindeloze wachtrijen.

De overgang naar betalingen voor diensten via internet is een natuurlijk proces dat gemakkelijk te voorspellen is. Bovendien ontwikkelen de huidige netwerktechnologieën zich actief. Daarom moet u een dergelijke kans niet vermijden, waardoor u uw persoonlijke tijd en zenuwen aanzienlijk bespaart. Je kunt immers iets nuttigers en leuks voor jezelf doen. Als je moe bent van constante reizen naar de bank, als je de eindeloze wachtrijen voor de kassa beu bent, moet je nadenken over de vraag: is het niet eenvoudiger om online te gaan en alles te betalen zonder veel tijd te spenderen. Veel succes met het betalen voor nutsbedrijven met behulp van het World Wide Web!

utilities

Uw bedrijf niet gevonden? Betaal voor de details via de GIS Housing of laat een verzoek tot aansluiting achter

Ook is betaling mogelijk vanaf de Maestro-kaarten van de Spaarbank.

Voor betaling met de Maestro Sberbank-kaart hebt u een eenmalig wachtwoord nodig.

U kunt deze ontvangen bij geldautomaten van Sberbank of per sms naar uw mobiele telefoon, als er een dienst voor mobiel bankieren beschikbaar is.

In overeenstemming met paragraaf 14. Art. 155 van de huisvestingscode, vanaf de tweede achterstallige maand voor nutsvoorzieningen, wordt boete in rekening gebracht voor elke achterstallige dag van betaling. rente is afhankelijk van de duur van de vertraging van betaling: 1/300 CBR herfinancieringsrente - vanaf 2 maanden tot 3 maanden (31 e tot 90 e dag) 1/130 van de herfinancieringsrente van de Centrale Bank van de Russische Federatie sinds 4 maanden (van 91 th dag).

• Ontkoppeling van het gebruik van openbare diensten

Overeenkomstig artikel 118 van het RF regering besluit № 354 van 6 mei 2011 Performer (Wetboek van Strafrecht, HOA, HBC, enzovoort.) Het recht heeft om de levering van gemeentelijke diensten in het geval van de schuld te beperken of op te schorten van meer dan $ 3 per maand te betalen voor een gemeentelijke diensten het bedrag van de betaling daarvoor. Het is verboden om koud water en verwarming uit te zetten.

• Incasso van schulden voor gemeentelijke diensten via rechtbank

Vertegenwoordigers van de gemeentelijke dienst (resource-supply organisatie) hebben het recht om bij de rechtbank een vordering tot invordering van schulden in te dienen. Dit is een extreme en zeldzame maatregel, voorafgaand aan de tijd van het indienen van een rechtszaak met de debiteuren, moet voorafgaand verklarend werk worden uitgevoerd zonder falen.

 • informatie
 • samenwerking
 • documenten
 • terugkoppeling
 • Neem contact met ons op

ondersteuning

Veiligheidsoperaties is gecertificeerd door de internationale standaard PCI DSS.Uslugu geld overmaken via de betalingsdienst "A3" PAT heeft "Promsvyazbank", de Bank of Russia License 3251.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

65 − 62 =