Zaal 3 op 4 fotokamers met ontwerp

Zaal 3 op 4 fotokamers met ontwerp

Slaapkamerontwerp - Kamer 3 op 4 fotoslaapkamer met ontwerp

Ontwerp van kamer 3 bij 4 fotostudio - ontwerp van de slaapkamer

Slaapkamer, interieur wat gezellig, harmonieus en stijlvol is, is een ideale plek voor ontspanning, herstel en ontspanning. Het is aangenaam om tijd door te brengen: films kijken, naar muziek luisteren, een boek lezen, en vooral - slapen. Om een ​​comfortabel interieur in de slaapkamer te creëren, is het belangrijk om alle details in overweging te nemen:

 • persoonlijke voorkeuren van de eigenaar in termen van kleur en stijl;
 • grootte en indeling van de kamer;
 • prijzen voor slaapkamer sets;
 • Afmetingen van meubels en het aantal items in de headset;
 • materiaal waaruit items zijn gemaakt slaapkamers (bedden, kast, kast);
 • functionaliteit headset.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van de eigenaar van de kamer Slaapkamers voor kinderen ingericht met veilige, milieuvriendelijke, transformeerbare meubels. Voor tieners is de kleur van de omgeving en het gevoel van gesloten ruimte belangrijk. Kies voor een jong stel een set die rekening houdt met de belangen van beide echtgenoten. Het kan bijvoorbeeld worden uitgerust met een groot bed en een mooie kaptafel.

Welke stijl moet ik kiezen?

Bij het ontwerpen van een slaapkamerontwerp bepaalt de ontwerper allereerst de algehele stijl van het toekomstige project. In overeenstemming hiermee selecteert hij afwerkingsmaterialen, decorartikelen, verlichting, textiel en meubels. De meest populaire projecten tot nu toe zijn moderne stijl slaapkamer en

slaapkamer in een klassieke stijl.

Moderne stijl is een algemeen concept dat verschillende richtingen verenigt:

Hightech slaapkamer - dit is een directe belichaming van moderniteit, techniciteit, vooruitgang. Het is altijd de triomf van zilverachtige, metallic glanzende oppervlakken in combinatie met de functionaliteit van objecten. Zo'n slaapkamer zal worden genoten door studenten, middelbare scholieren, alleenstaande mannen.

Slaapkamer loft - Dit is een organische oplossing voor mensen met creatieve beroepen. In de loftstijl zijn grote, ruime kamers met een open indeling ontworpen. Het huis of appartement in loftstijl onderscheidt zich door een industrieel decor, gebrek aan muren en een minimum aan meubels. Meubilair is groot gekozen, comfortabel, zonder decor en sierlijke patronen.

Klassieke stijl voor het ontwerp van de slaapkamer wordt gekozen door gebalanceerde, veeleisende mensen die kwaliteit, standvastigheid en harmonie waarderen. Moderne ontwerpers die aan een klassiek interieur werken, kunnen verschillende vergelijkbare stijlen gebruiken:

Slaapkamer klassiek, in de regel gemaakt van natuurlijk hout of hoogwaardige MDF. Het meubilair is prachtig gestroomlijnd, patroon, gesneden of mozaïek. De objecten van de headset zijn in harmonie met elkaar. Slaapkamers van massief hout klassiekers gaan jarenlang niet uit de mode, omdat ze zijn gemaakt van goede materialen, aangevuld met dure fittingen. Maar bovenal ziet het kleurengamma van natuurlijk hout er natuurlijk uit en past het goed in het interieur. Met deze functie kunnen meubels er stijlvol en modieus uitzien.

Barokke slaapkamer geschikt voor de decoratie van de koninklijke slaapkamer. Maar zelfs als u geen lid bent van de koninklijke familie, dan weerhoudt niets u ervan om te ontspannen op een luxueus bed in de barokstijl. Gun jezelf een koninklijke luxe, let op slaapkamer shatura enslaapkamer lagune. Maar let op, het barokke bed past perfect in een ruime kamer. In een kleine slaapkamer kan het omslachtig en ongepast lijken.

Ook een van de meest gewilde ontwerpprojecten is slaapkamer modern. En het is noodzakelijk om de definitie van "modern" te verduidelijken. Dit is geen moderne stijl van interieur, maar een historische stijl die ontstond aan het einde van de 19e eeuw. Het wordt gekenmerkt door gebogen lijnen, florale ornamenten, een combinatie van elementen uit verschillende historische stijlen. Meubels in art-nouveaustijl onderscheiden zich door mooie vloeiende lijnen en een unieke vorm. Het kan zijn slaapkamer sjah.

Een speciaal woord voor het ontwerpen van gezellige kamers met een huiselijke, rustige kleur slaapkamer Provence. Ze moet letterlijk rusten, niet alleen fysiek, maar ook spiritueel. De kamer in Provençaalse stijl is gevuld met kleuren van de Franse Rivièra, licht vervaagd en wit gemaakt in de zon, gezellig textiel met een klein bloemmotief, ruches en ruches, comfortabel meubilair en een met de hand gemaakt decor.

Wanneer u een oplossing in algemene stijl kiest voor het decoreren van de ruimte, kunt u het kleurenschema bepalen. Voor de kinderkamer zijn gekozen heldere, maar niet te expressieve en verzadigde kleuren. Zodanig dat het het oog van het kind zal behagen, maar zijn psyche niet overbelast. Bijvoorbeeld de kleur van jong groen, lichtblauw, geel, lila, roze. Als het kind vraagt ​​om licht meubilair in de slaapkamer te kopen, is het beter om meer rustige kleuren te kiezen voor muren, vloer en plafond. Dus, helder slaapkamer lapis lazuli, mahonie, indigo gaat goed samen met beige of zandige oppervlakken.

In de slaapkamer van een jong stel adviseren psychologen heldere dominante kleuren te kiezen - rood, blauw, bordeaux. Ze laten je zintuigen prikkelen en houden je passies laag. In dit geval, om de kamer te versieren, kiest u voor de klassieker slaapkamers Pinskdrev of modern slaapkamers Angstrem. Hun neutrale kleurenpalet harmonieert harmonieus met expressieve decoratie en decor, terwijl een beetje hun energie doven, zodat u comfortabel kunt slapen.

Handig advies. Kies een kleurenschema van meubels, gebruik het contrastprincipe. Als de muren en de vloer donkere, verzadigde kleuren hebben, zullen lichte meubels er goed uitzien tegen de achtergrond. Als je lichte muren (gips, houten panelen, enz.) Hebt gebruikt voor het inrichten van de muren, is het beter om meubels donkerder te kopen.

Voordat u meubels koopt, moet u kamermetingen verrichten. Dit zal u in de toekomst geld en zenuwen besparen. Als u de belangrijkste afmetingen van de kamer kent, kunt u een gezellig bed, een driedimensionale kledingkast, pakken. Begrijp of er een kist en een stoeprand in de kamer zal zijn. Als u de situatie van de kamer plant, kunt u verwijzen naar de oude oosterse leringen over de locatie van objecten en de beweging van energie. Slaapkamer Feng Shui - het is niet alleen harmonie en orde, maar ook de juiste organisatie van de ruimte. Feng Shui-meesters zullen je vertellen hoe je een bed en een kledingkast op de juiste manier plaatst, hoe je de stroom van Qi kunt laten stromen, zodat het vrede en gezondheid brengt.

Ruime lokalen leiden in de regel zelden tot problemen met de situatie. Het is moeilijker om kleine kamers in te richten. Voor hen gebruiken ze modulair meubilair, kledingkasten, slaapkamer met hoekkast. Deze items helpen u ruimte te besparen en maximaal comfort te creëren.

Indeling en indeling van de kamer

Volgens de meesters van feng shui is de meest geschikte kamer voor de slaapkamer een vierkante of rechthoekige vorm met platte plafonds. Als je slaapkamer op de vide, dan is het bij zijn meubels nodig om van een dergelijk advies gebruik te maken:

 • plaats het bed in een vlak plafond;
 • het hellende gedeelte van de kamer kan worden verborgen door de kledingkast van het compartiment;
 • Een zone van rust of werk wordt geplaatst in de zone van de schuine plafonds, maar niet in de slaapstand.

Slaapkamer op de zolder vereist extra isolatie van muren en plafond. Als er niet genoeg daglicht binnenkomt, is de zolder bovendien voorzien van kroonluchters, lampen en staande lampen. Een lichte en gezellige slaapkamer is een garantie voor welzijn.

Meubels kopen in de kamer, vraag de verkoper, waar het meubilair is gemaakt. CVingernagels uit China en slaapkamers Italië zal verschillen in de kwaliteit van montage, vorm, houtras en prijs, respectievelijk. Koop alleen meubilair van hoge kwaliteit, dan gaat het lang mee.

Slaapkamer meubilair

Slaapkamer meubilair

De meest gezellige en geliefde kamer en de energieke zakenlieden en stille dichters is de slaapkamer.

Immers, hoe je je ontspant, je werkvermogen, gezondheidstoestand en houding zullen afhangen.

Daarom moet speciale aandacht worden besteed aan slaapkamermeubilair.

Koop interieurartikelen in deze kamer en maak vervolgens je eigen, geheime ruimte.

Kleine afmetingen van de slaapkamer - geen excuus om het interieur saai en gewoon te laten. Originele ontwerpoplossingen en het gebruik van moderne materialen voor het afwerken van verschillende texturen en kleuren, bieden ruime mogelijkheden om het slaapgedeelte op het juiste niveau te versieren.

Om de ruimte goed in te richten, meubels te kiezen, in te richten, alle trucs en manieren om te ontwerpen te leren, raden we aan de informatie in het artikel te lezen.

Hoe een stijl kiezen voor een kleine slaapkamer

De taak van het kiezen van een stijl is de eerste, omdat het de elementen moet samenstellen tot een enkele, harmonieuze compositie. Hier is het aangewezen zowel klassieke strengheid als modernistische oplossingen. De meest voorkomende stijlen zijn als volgt.

Moderne stijl is altijd actueel, het is uitgevoerd met eenvoudige meubels, zonder excessen, met laconieke vormen. De nadruk ligt op het belangrijkste element - het bed, evenals op armaturen, schansen en ramen.

Bij de decoratie van de muren wordt gematigdheid waargenomen, een onaanvaardbare opeenhoping van oppervlakken met een groot aantal afbeeldingen, foto's of panelen. De kleurenoplossing is harmonieus, discreet. Het gebruik van metalen, glazen of spiegelende materialen is welkom.

Klassiekers - een populaire, niet te verliezen frisse ideeën, stijl voor een kleine slaapkamer. De overheersende kleur is klassiek grijs, lichtroze en lichtbruine tinten, die worden aangevuld met vergulding, zilver en zwarte glans. Bijzondere aandacht wordt besteed aan textiel: zachte, aangenaam aanvoelende stoffen, bij voorkeur natuurlijk.

De Franse Provence voor het interieur laat geen onverschillige fans van romantiek en verfijnde natuur achter. Een lichte, luchtige atmosfeer wordt gecreëerd door natuurlijk textiel en ornament in de vorm van stroken, kooien of bloempatronen.

Voor muren geschikt behangpapier met een discrete tekening, voor decoratie - natuurlijke materialen. Het hoogtepunt van het interieur van het "dorp" is met de hand gemaakt meubilair gemaakt van hout. Veel ontwerpers gebruiken in de Provence het effect van veroudering op sokkels, ladekasten, kasten, dressoir. Dit voegt een ontroerend en gezellig totaalbeeld van de slaapkamer toe.

Minimalisme is specifiek ontworpen voor de organisatie van dit type slaapkamer. De belangrijkste aspecten zijn lichtheid, luchtigheid van vrije ruimte. Kenmerkend voor lage meubels, kasten, spotlichten en natuurlijke afwerkingsmaterialen.

In ontwerp is het verplicht om niet meer dan drie kleuren te gebruiken, waarvan de helderste het kleinste gebied moet vullen. De muren zijn monofonisch gemaakt, zonder ornament en patroon te tekenen.

Slaapkamers in loftstijl lijken op een zolder, een magazijn of een productieruimte. Ondanks de ongewone combinatie, zijn er veel fans van dit interieur. Kenmerkend zijn de kale muren, verhoogde contrasten, transformerende meubels, natuurlijke koude tinten.

Panoramisch venster met uitzicht op de stad is een geweldig idee, dat de algehele indruk van het stedelijke interieur zal onderstrepen.

Bij het kiezen uit de voorgestelde oplossingen, moet men zich uitsluitend laten leiden door hun smaakvoorkeuren, en niet te vergeten de algemene stilistische oriëntatie van het hele appartement of cottage.

Wallpapers in een kleine slaapkamer: wat ontwerpers aanbieden

De keuze voor behang voor het lijmen van de wanden in een kleine slaapkamer gaat gepaard met kleine beperkingen, namelijk: ontbreken van grote patronen, te dunne lijnen, oververzadiging met te frequente patronen en tekeningen, donkere diepe kleur.

Shades zijn beter om te kiezen voor licht of pastel, die vrede en slaap bevorderen, geen agressie veroorzaken. Verticaal gestreept behang van vloer tot plafond is een andere plus naar visuele hoogtecorrectie.

Uitstekend helpt het ontwerp van kleine ruimtes nieuw leven in te blazen met fotobehang. Kies een foto van een wallpaper met perspectieffoto's die diep gaan.

Het kan zowel een bospad zijn als realistische wolkenkrabbers. Moderne producten met een 3D-effect zien er geweldig uit op de muur achter het bed en zullen zeker het individuele hoogtepunt van de slaapkamer worden, zodat de grootte van de kamer visueel wordt aangepast. Een brede selectie van dergelijke achtergronden maakt het mogelijk om elke interieurvoorkeur te realiseren.

Welke gordijnen zijn geschikt voor een kleine slaapkamer?

Gordijnen zijn een belangrijk element van het decor, dus ze vereisen ook een zorgvuldige selectie. In een slaapkamer met een breed raam is het aan te raden om een ​​breed gordijn te kopen, van muur tot muur. Het is wenselijk dat ze vrij hangen of enigszins worden verzameld.

Om de ruimte hoger en ruimer te maken, is het noodzakelijk om een ​​plafondkroonlijst te kiezen die niet te volumineus en omvangrijk is. De stijl van de kamer speelt een belangrijke rol bij de selectie van gordijnen, omdat elke richting zijn eigen kenmerken heeft.

De aanwezigheid van een dicht patroon op het doekdoek is alleen mogelijk als er geen vergelijkbare tekeningen op het behang voorkomen, zodat het beeld niet overgaat in een effen kleurvlak.

Welkom natuurlijk textiel voor de slaapkamer, die ademt, licht en lucht doorlaat, zorgt voor een aangename natuurlijke sfeer.

Meubilair zou niet veel moeten zijn, zodat de rommelige ruimte niet uitdraait. Het bed is beter te kiezen zonder benen, zodat het er kleiner en compacter uitziet. Aanwezigheid van laden, extra opslagplaatsen voor spullen - is verplicht.

Het kabinet en de ladekast moeten multifunctioneel en praktisch zijn en een minimum aan ruimte in beslag nemen. De stoel kan niet te omvangrijk worden gekozen, in de toon van de gemeenschappelijke ruimte, met een contrast of met heldere kussens.

De centrale plaats in de slaapkamer is toegewezen bedden. Je kunt het zowel in het midden van de kamer aan de muur als in de totale compositie plaatsen als meubels rond de omtrek van de kamer worden geplaatst.

Denk aan het interieur van de kamer, zodat er ruimte is voor vrij verkeer. Vlakbij het bed kunt u een nachtkastje of een glazen salontafel plaatsen. De kast kan zowel ingebouwd als klein worden gemaakt.

Tip! Een groot en breed bed is natuurlijk comfortabel, maar ongepast, in een ruimte die is gecomprimeerd in grootte. Gezien de grootte van de kamer, kies een klein of middelhoog bed of met een schuifconstructie. Voor kinderkamers is een stapelbed geschikt.

In een kleine slaapkamer kun je niet zonder een spiegel

De aanwezigheid van spiegeloppervlakken is bijna onmisbaar in een kleine slaapkamer. Het effect zal je verrassen, omdat de reflectie van objecten visueel de omringende ruimte vergroot.

De spiegel kan boven het bed worden gebruikt in de vorm van een horizontale strook. Het is interessant om te kijken naar de inzetstukken voor de spiegel op de deuren van de kasten. Spiegelfiches kunnen aanwezig zijn in het ontwerp van het plafond of zelfs een wandpaneel in een spectaculair frame aan de muur.

Inrichting van het plafond: wat is belangrijk om dit te weten?

Het plafond voor een kleine slaapkamer zorgt voor luchtigheid en lichtheid, zodat de kleur wordt geselecteerd uit een lichtpalet, in overeenstemming met een standaardstijloplossing.

Populair spanplafond, waardoor je interessante multi-level schommels op het plafond kunt maken. Je kunt hem monteren op een glanzende pvc-film die de onderstaande objecten gedeeltelijk reflecteert, of een matte of satijnachtige versie van pasteltinten installeren, die bijdraagt ​​aan rust en ontspanning.

We selecteren verlichtings- en verlichtingsapparatuur

Verlichting heeft niet noodzakelijk de vorm van een centrale kroonluchter. Spotlichten zijn perfect bestand tegen hun functies. Als je ze op niveaus plaatst of in het plafond bouwt, krijg je een interessant idee.

Met de hulp van moderne schansen en lampen, kunt u de kamer in het donker zoneseren en de ruimte scheiden voor slaap en waakzaamheid.

Kleuroplossing voor kleine slaapkamers

Heldere afwerkingen maken de kleine slaapkamer gezellig, modern en comfortabel. Niet noodzakelijkerwijs het gebruik van puur wit, kies tinten naar wens, vermijd sombere, sombere paletten.

Focus op de kant van de wereld waar de ramen opengaan. De noordkant is harmonieus met warme tonen van kleur, de zuidelijke kant met koele tinten. Heldere elementen van decoratie zullen een monotone saaie atmosfeer doen herleven.

Aan het hoofdeinde van het bed moet je een hoek regelen die opvalt: felle kleuren, behang of een gezellig tapijt.

8 Lichte slaapkamersfoto van echt binnenland. Voors en tegens van de slaapkamer in lichte kleuren. Voor slaapkamers de meest geschikte lichte kleuren.

Behang voor de slaapkamer 90 + foto. Als je wilt na een dag hard werken, na een dag hard werken, duik dan in de sfeer van comfort, rust en comfort.

Gordijnen voor de slaapkamer: de beste foto-ideeën voor uw slaapkamer, hoe u de gordijnen kiest voor uw interieur.

Behang voor de slaapkamer: 90+ foto's van echte interieurs. Keuken Woonkamer Ontwerp: 80+ echte foto, methoden.

Behang voor de slaapkamer: 90+ foto's van echte interieurs. Mozaïek voor de badkamer 90 + echte foto.

Gerelateerde artikelen

8 Lichte slaapkamersfoto van echt binnenland. Voors en tegens van de slaapkamer in lichte kleuren. Voor slaapkamers de meest geschikte lichte kleuren.

Behang voor de slaapkamer 90 + foto. Als je wilt na een dag hard werken, na een dag hard werken, duik dan in de sfeer van comfort, rust en comfort.

Gordijnen voor de slaapkamer: de beste foto-ideeën voor uw slaapkamer, hoe u de gordijnen kiest voor uw interieur.

Behang voor de slaapkamer: 90+ foto's van echte interieurs. Keuken Woonkamer Ontwerp: 80+ echte foto, methoden.

Behang voor de slaapkamer: 90+ foto's van echte interieurs. Mozaïek voor de badkamer 90 + echte foto.

Behang voor de slaapkamer: 90+ foto's van echte interieurs. . Design hoekkeuken: echte foto's, stijlen, kleur.

In de slaapkamer zijn gordijnen op de ogen de beste oplossing. . Behang voor de slaapkamer: 90+ foto's van echte interieurs.

Slaapkamer 30.06.2017 - Opmerkingen bij de ingang Design slaapkamer op de zolder: foto's van echte interieurs zijn uitgeschakeld.

Slaapkamerontwerp 4 bij 4 meterfoto

Slaapkamer vierkante vorm van 4 bij 4 meter biedt een grote kans in de keuze van het ontwerp-opties, bladeren beelden, die u de ideale voor u kunt kiezen. De belangrijkste voordelen van vierkante kamers zijn:

 • de mogelijkheid om grote meubelstukken (kasten, bedden) in de buurt van een muur te plaatsen;
 • een groot aantal opties voor het maken van meubels;
 • eenvoud van zoneringsruimte - u kunt, indien nodig, de ruimte eenvoudig opdelen in verschillende zones, afhankelijk van de behoeften;
 • de mogelijkheid om een ​​grote kledingkast in de muur te installeren.

. Voor een kleine slaapkamer rechthoekige vorm, bijvoorbeeld 3-4 meter, de opstelling van meubels uitvoeringsvormen minder dan in het geval van een vierkante kamer van 16 vierkante meter bed in de meeste gevallen hoofdeinde meer langwerpige wand en de kast gezet - langs de korte. Aan de zijkanten van de bedden zijn gemakkelijk nachtkastjes geplaatst, en in tegendeel is er traditioneel een tv. Van de extra elementen van meubilair kunt u een compacte kaptafel installeren. U kunt het ontwerp van de kamer absoluut kiezen, afhankelijk van uw voorkeuren.

Bij het versieren van kleine kamers, is het het beste om lichte tinten te gebruiken, omdat deze de ruimte visueel vergroten, waardoor de ruimte lichter wordt. Bij het ontwerp van de slaapkamer moet de voorkeur worden gegeven aan kalme pasteltinten. Gebruik meestal verschillende tinten bruin en perzik.

Om te zorgen voor een gezond microklimaat in een ruimte die bedoeld is voor recreatie, is het wenselijk meubels te kiezen uit natuurlijke, milieuvriendelijke materialen.

Als de ruimte niet alleen wordt gebruikt voor slaap, maar ook als studeerkamer of als woonkamer, is het de moeite waard om na te denken over de juiste zonering van de ruimte. Slaapplaats is beter om te scheiden met een scherm, decoratieve of verschuifbare tussenschotten. In plaats van een tweepersoonsbed kunt u een uitklapbare slaapbank plaatsen. In dit geval is het van het grootste belang om een ​​hoogwaardige bank te kiezen. Bij het ontvouwen ontstaat een volwaardige comfortabele slaapplaats zonder voegen en scheuren.

16 meter voor de slaapkamer is voldoende als het wordt gebruikt voor het beoogde doel en niet wordt gecombineerd met het kantoor of de ontvangstruimte. Om onnodige rommel in de kamer te voorkomen, moet u alleen de meest noodzakelijke meubels gebruiken:

 • bed;
 • kledingkast voor het opbergen van beddengoed, kleding;
 • nachtkastjes voor verschillende kleinigheden;
 • kaptafel.

Het centrale element van de slaapkamer is het bed. Je kunt het op verschillende manieren in een vierkante kamer ordenen, inclusief diagonaal. De grootte en vorm van het bed kan ook willekeurig gekozen worden. In de slaapkamer van 4 tot 4 meter perfect passen een rond bed, evenals een bed van indrukwekkende grootte, bijvoorbeeld 2 bij 2 m.

Om dingen op te bergen, kun je een kast in de hele muur installeren of een kast met openslaande deuren. Om de ruimte visueel uit te breiden, kunt u spiegeldeuren gebruiken.

In de buurt van het bed kunnen gemakkelijk nachtkastjes worden geplaatst voor het opbergen van verschillende kleinigheden, evenals een kaptafel met een spiegel.

Voor het ontwerp van de slaapkamer, kunt u bijna elke richting kiezen - elegante klassieke stijl, zachte Provence, laconieke minimalisme en origineel modernisme past perfect. De kleurregistratie is echter beter om te weerstaan ​​in pastel, rustige tonen, die bijdragen aan een comfortabele rust en slaap.

Dit is een uitstekende oplossing voor diegenen die de nacht willen doorbrengen in een verfijnde, elegante kamer. Bij het creëren van een atmosfeer van rust en comfort, zullen warme, onopvallende kleuren - beige, lichte perzik, blauw - helpen.

Zoals voor meubels, is het noodzakelijk om een ​​volledige groot bed in plaats van een bank te kiezen. Mooie bed met een hoog hoofdeinde elegant gesneden houten of gestoffeerde, zoals in de foto, perfect passen in de klassieke interieur van een slaapkamer van 4 bij 4 meter.

geen modern kast moet worden geselecteerd voor het opbergen van kleding en beddengoed, en klassieke twee- of driezijdige kast op poten met scharnierende deuren. Een of meer van de kleppen met glas inserts - het visueel uitbreiden van de ruimte. Daarnaast kan het meubilair worden versierd met gebeeldhouwde elementen en vergulden. Het is passend in de slaapkamer met een klassiek design ziet er mooi kaptafel met spiegel, en kleine Ottomanen. Voor de klassieke interieur is het beter om te kiezen precies te stellen, in plaats van het kopen van de items afzonderlijk.

Gordijnen, spreien, kussens moeten in één stijl worden bewaard, zodat het interieur er holistisch en harmonieus uitziet. Ze kunnen gemaakt zijn van luxe zijde, praktisch katoen of viscose.

Gentle, geboren in de Franse provincie, creëert een sfeer van comfort en rust. Lichte, onopvallende tinten geel, olijf- en lavendelkleuren zijn geweldig voor een rustruimte en slaap. Kenmerkend voor het ontwerp in de stijl van de Provence, de witte kleur van de muren, zoals op de foto, helpt visueel de ruimte te vergroten van een kleine slaapkamer van 3 bij 4.

De ruimte achter het bed kan worden ingericht met houten latten, geschilderd in lichte kleuren of met een stencilschildering. Tekenen is beter om een ​​plantenthema te kiezen - bloemen, planten, bladeren.

Meubels in Provençaalse stijl zijn licht, natuurlijk, vaak met het effect van veroudering, versierd met verschillende ingewikkelde patronen. Meubelgevels zijn soms gedecoreerd met schilderijen, maar zonder overtollige glans en pomposity.

Een charmante Provençaalse atmosfeer in het interieur van een slaapkamer van 4 tot 4 meter zal bijdragen aan het creëren van natuurlijk textiel met een bloemmotief of monofonisch, bijvoorbeeld op de foto.

Gordijnen en gordijnen kunnen vrij eenvoudig zijn, zonder ingewikkelde gordijnen, maar misschien met schattige ruches in een rustieke stijl. Hetzelfde geldt voor spreien en kussens. Stoffen moeten bij voorkeur natuurlijk kiezen - vlas, katoen.

De minimalistische stijl is ideaal voor een interieur van een kleine slaapkamer van 4 bij 4 meter, omdat hiermee een vrije ruimte ontstaat die niet wordt overladen met meubels en andere details van het interieur. Kleurontwerp is ook beknopt - een maximum van 2-3 tinten, vaak contrasterend. De basiskleur is wit, evenals verschillende tinten beige en grijs, waardoor u een licht, licht slaapkamerontwerp van 4 bij 4 meter kunt maken, zoals op de foto.

Het meubilair is eenvoudig, met een duidelijke geometrie van de vormen, maar het meest functioneel. Als bed wordt vaak een podiumbed of een dieptepunt in Japanse stijl gebruikt. Voor het opbergen van spullen die geschikt zijn als gewone schommelkast, en een kast in de hele muur. De basisvoorwaarde is een minimum aan details en maximale eenvoud.

Als u voor de decoratie van muren besluit om behang te gebruiken, kies dan monochroom, zonder patronen en tekeningen. Het ontwerp van het plafond moet ook uiterst beknopt zijn. Meestal wordt het eenvoudig genivelleerd en vervolgens wit geverfd.

Natuurlijke textuur, ergonomisch meubilair en de vrijheid van de ruimte, een typisch voorbeeld van minimalisme, perfect voor het interieur kleine slaapkamer 3 tot 4 meter, die kan worden gezien in de foto.

Voor de Art Nouveau-stijl zijn gebogen, vloeiende lijnen, florale ornamenten en sierlijke patronen kenmerkend. Het kleurenpalet is kalm, met een overwegend grijsachtig-lila, zachte roze en beige tinten. Modern is een zeer veelzijdige richting, die elementen van verschillende stijlen kan omvatten. Het is belangrijk dat het gecreëerde interieur harmonieus en compleet is, zoals op de foto.

Meubels moeten kiezen voor een eenvoudige, maar functioneel. In deze moderne stijl veronderstelt vrijheid van keuze van de afwerkingen en vormen - kunt u ophalen als de klassieke versie en modern. Het bed kan elke vorm hebben, waaronder rond zijn. Opslag aanpak ruime kast of traditionele kast met vleugeldeuren, een spiegel of glas inserts. Modern - tamelijk vrije stijl, die grote mogelijkheden biedt voor de ontwikkeling van uw fantasie ontwerp slaapkamer 3 tot 4 meter, om de meest geschikte optie om een ​​verscheidenheid van foto's van de kamers te helpen in deze stijl te bepalen.

De keuze voor textiel hangt af van het basisontwerp van de kamer, terwijl het belangrijk is dat de spreien, gordijnen en kussens in één stijl worden gecombineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 4