Ontwerpfoto van kamer 8 m²

Ontwerp een slaapkamer van 8 m² M. m: foto en 4 stadia

Een slaapkamer van een klein formaat is geen zin, het kan een gezellige sfeer creëren en het functioneel maken. Slaapkamerontwerp 8 m² M. m, de foto die zelden op het internet verschijnt, is vrij moeilijk om de taak uit te voeren. De reden is nogal prozaïsch - het is een tekort van vierkante meters, maar hier kun je een waardige oplossing vinden. Een belangrijke rol spelen prioriteiten, die vanaf het begin moeten worden ingesteld. Het is belangrijk om rekening te houden met alle nuances, maar ook met de wensen van de eigenaren en hun kansen. Met deze benadering van ondernemen, zal het succes niet al te lang wachten.

Dat is geschikt voor een slaapkamer van 8 m² M. m

De gemiddelde slaapkamer bevat meestal:

Alles in een kleine ruimte plaatsen zal behoorlijk problematisch zijn. Daarom blijft het alleen om vindingrijkheid te tonen. Natuurlijk moet het bed in elk geval worden gelaten, evenals de kast. Maar het kastje en de ladekast moeten worden gecombineerd om het meest relevante meubel te kiezen.

Indien nodig kunt u meubels kopen - transformator, die het best geschikt is voor een kleine ruimte van acht meter. Stijlvolle modellen worden uitgevoerd in verschillende technieken en stijlen, dus het is simpelweg onmogelijk om geen geschikte optie te vinden.

In de slaapkamer van 8 m² moet er een bed en een kast zijn, maar indien nodig moeten andere meubels worden gekozen

Om ruimte te sparen, is een poef met een interne lade perfect. Het kan worden gebruikt voor het beoogde doel, zonder te vergeten dat je er iets in kunt stoppen. Dit onderdeel van het interieur ziet er erg stijlvol en recht toe recht aan. Aandacht moet ook worden besteed aan de duimen, die gemakkelijk veranderen in een tafel.

Als er geen behoefte is om een ​​bed te kopen, kan het gemakkelijk worden vervangen door een bank, bij voorkeur met een interne container voor het opbergen van beddengoed. Zulke trucjes zijn natuurlijk kleinigheden, waar de meeste mensen eenvoudig geen aandacht aan besteden. Ze kunnen zelfs heel nuttig zijn en veel ruimte besparen.

Stijlvol interieur van een kleine slaapkamer 8 m² M. m: foto

Iedereen, zelfs het meest modieuze ontwerp in verschillende kamers ziet er heel anders uit. We moeten beginnen met de kansen, en pas deze vervolgens aan onze eigen behoeften aanpassen. Immers, anders zal zelfs het meest verfijnde interieur er belachelijk en ongepast uitzien.

Dat is waarom het belangrijkste zijn:

 • Indeling van de kamer;
 • Schets van de binnenoplossing;
 • Implementatie van de geselecteerde oplossing.

Kleine slaapkamers vooral goed in harmonie met de minimalistische stijl, waarin niets overbodigs is. Bijvoorbeeld, alleen een bed en een kleine ladekast. Dit concept ziet er erg stijlvol uit, maar de functionaliteit ervan kan worden beargumenteerd.

Voor het interieur van een kleine slaapkamer de stijl van minimalisme

Om ruimte te besparen en niet te overbodig, is het mogelijk om wanden kwalitatief te verslaan en speciale functionele rekken voor huishoudelijk gerei en zelfs kleding op hen te plaatsen. Maar in tegenstelling tot het kabinet zullen dergelijke oplossingen niet te veel ruimte in beslag nemen. Sterker nog. Ze zullen de eigenaar van het huis beschrijven als een getalenteerde ontwerper die in alle omstandigheden kan werken.

Als u zelf meubels plaatst, is dit zeer problematisch, dan is het raadzaam om onmiddellijk de hulp in te roepen van een specialist. Hij zal in staat zijn om de originele lay-out te maken, op basis waarvan meubels worden gekocht. Een dergelijke service is vrij goedkoop, maar het gebruik van het gebruik ervan is eenvoudigweg van onschatbare waarde.

Hoe maak je een slaapkamer in een acht meter ruimte voor een kind

Misschien behoort deze taak tot de categorie van de meest eenvoudige, omdat kinderen nogal pretentieloos zijn en een kleine kamer, ontworpen in overeenstemming met hun wensen, zeker de meest favoriete plek in het huis zal worden. In dit geval moeten ouders begrijpen dat de sleutel hier niet hun wensen zijn, maar wat hun kind wil. De kamer zal tenslotte voor hem moeten leven.

De kruimel was gezellig en rustig, ouders moeten verschillende voorbereidende stadia doorlopen:

 • Vraag wat het kind precies zijn kamer wil zien;
 • Maak een schets van de kamer;
 • Pas het idee aan de realiteit aan;
 • Maak zo nodig bewerkingen;
 • Om de taak uit te voeren.

Een slaapkamer uitrusten voor een kind van 8 vierkante meter is vrij eenvoudig, het belangrijkste is om duidelijk te maken wat het kind in je kind wil laten zien

Het interieur van de kinderkamer impliceert meestal enige cartooneskeheid, de aanwezigheid van afbeeldingen van favoriete helden. Als de ouders echter niet van plan zijn om te vaak reparaties uit te voeren, is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat het kind snel groeit en over een paar jaar zullen de idolen van gisteren eenvoudigweg niet interessant voor hem zijn. Het behang zal onvermijdelijk veranderd moeten worden in iets conservatiever.

De beste optie is om de kamer een neutrale omgeving te maken en daarna aan te vullen met een verscheidenheid aan speelgoed, schilderijen, posters, enz. Het zal niet erger zijn.

Een kleine slaapkamer is geen zin

De slaapkamer van de gewenste grootte gaat vaak naar degenen die in hun eigen huis wonen en hebben het naar hun eigen ontwerp gebouwd. Dan kunnen de kamers naar eigen goeddunken worden gemaakt. De realiteit is echter dat mensen in kleine appartementen of huizen van oude gebouwen wonen.

 • geduld;
 • De wens om iets in mijn leven te veranderen;
 • Een beetje inspiratie.

Een kleine slaapkamer is geen reden voor frustratie, omdat je hier kunt experimenteren en een ontwerp kunt maken voor je persoonlijke voorkeuren

Smal en klein in de slaapkamer van de slaapkamer is niet de limiet van dromen. Maar haar aanwezigheid is helemaal geen vonnis, maar je zou kunnen zeggen, zelfs een geschenk van het lot.

Harmonisch ontwerp van een kleine slaapkamer (video)

Allereerst moet je kalmeren en begrijpen dat het hebben van een eigen slaapkamer een belangrijk voordeel is. Zelfs 8 vierkant. meters kunnen worden geslagen zodat ze een favoriete plek in het huis worden. En als het om een ​​kinderkamer gaat, om het uit te geven en er zal helemaal geen werk zijn. Alles zal noodzakelijkerwijs gebeuren, als je gelooft en onvermoeibaar naar je doel gaat.

Slaapkamerbinnenland 8 sq. M in moderne stijlfoto

Het gebied is 8 vierkante meter. m is een zeer bescheiden maat voor de kamer, dus de belangrijkste taak bij het kiezen van meubels en kleurontwerp moet een visuele toename van de ruimte en het creëren van een gezellige, gemakkelijke omgeving zijn. In een kleine slaapkamer is het erg belangrijk om geen rommel te maken, maar tegelijkertijd om alles te bieden dat niet alleen nodig is om te slapen, maar ook om beddengoed op te bergen. Als u naar de foto's in ons artikel hebt gekeken, weet u zeker dat u met een bekwame inrichting van meubilair, goede verlichting en kleurontwerp een zeer gezellig, mooi, functioneel slaapkamerontwerp in een moderne stijl kunt creëren, zelfs als het een oppervlakte heeft van slechts 8 vierkante meter. m.

Voor het afwerken van de muren van een kleine slaapkamer, kunt u verschillende opties gebruiken:

Ongeacht het gekozen type coating, moet het worden gedaan in heldere kleuren, waardoor de ruimte visueel wordt vergroot. Aangezien het hoofddoel van de slaapkamer rust en slaap is, is het beter om te kiezen voor tinten die kalm, warm zijn, bijvoorbeeld beige, crème, lichte perzik.

Een kleine slaapkamer visueel vergroten kan worden geplakt op een muur met behang met een contrasterend geometrisch patroon, bijvoorbeeld met een horizontale strook, zoals op de foto, en rusten met een monofonisch behang. Meestal wordt met een contrasterende kleur of textuur een fragment van de muur achter het bed geselecteerd. In dit geval kunt u een donkerdere tint van de primaire kleur van de kamer gebruiken. Dezelfde technieken kunnen worden gebruikt bij het schilderen van muren.

In het ontwerp van een kleine slaapkamer kunt u behang gebruiken. Beelden van verschillende landschappen met perspectief creëren de illusie van de voortzetting van de ruimte, wat erg belangrijk is voor kleine ruimtes. Het kan bijvoorbeeld een smalle straat zijn, een nachtstad, de zee, een prachtig veld of een schilderachtige weg die in de verte gaat. Dergelijk behang past perfect in het interieur van de slaapkamer 8 m² M. m. en brengt een verscheidenheid van neutrale, kalme toon.

Als u het ontwerp van het behang kiest, moet u rekening houden met de algemene toon van de kamer en de stijl van het meubilair - het is erg belangrijk dat ze in harmonie zijn met elkaar. Aangezien de slaapkamer een rustplaats is, is de plot van het behang beter om een ​​rustige, aangename te kiezen. Het beeld moet u noodzakelijkerwijs behagen en alleen positieve emoties veroorzaken.

De beste optie voor het afwerken van het plafond van een kleine slaapkamer zijn spanplafonds met een glanzend of gesatineerd oppervlak. In tegenstelling tot gipsplaatconstructies verminderen spanplafonds praktisch niet de hoogte van het plafond, maar creëren tegelijkertijd een perfect gelijkmatige coating.

Een andere optie voor afwerking - nivelleren met gipsmengsels en vlekken. Ongeacht het gekozen type decoratie, moet bij het kiezen van het kleurenschema de voorkeur worden gegeven aan lichte kleuren.

Voor het afwerken van de slaapverdieping is het het beste om een ​​parketplaat of een kwaliteitslaminaat te gebruiken. De installatie moet diagonaal worden uitgevoerd om het oppervlak van de kleine slaapkamer visueel te vergroten. De kleur kan bijna elk worden gekozen, maar houdt rekening met de algemene toon van de kamer.

Om een ​​warmere, gezellige sfeer te creëren, kunt u een tapijt met een lange of korte pool gebruiken, beter monofonisch of met een duidelijk, onopvallend geometrisch patroon.

Meubilair in het interieur van een kleine slaapkamer moet zo compact en functioneel mogelijk worden gekozen. De basisset meubels voor een kamer van 8 m² M. m moet omvatten:

Strikt genomen, alleen de meest noodzakelijke. Het is noodzakelijk om de overvloed aan kleine, niet-essentiële details te vermijden, omdat deze waardevolle ruimte wegnemen en een gevoel van rommel creëren, waardoor het interieur wordt overbelast.

Om het gebied van een al kleine kamer niet te vervuilen, is het het beste om een ​​kast te installeren. Een geslaagde oplossing is de keuze voor spiegeldeuren, die door reflectie de ruimte visueel zullen vergroten. Organisch zal het interieur van de moderne slaapkamer passen in een kast met glanzende of glazen deuren. De diepte van de kast kan een kleine kiezen - 35-40 cm is genoeg om een ​​vrij groot aantal dingen te accommoderen. De ondiepe kasten hebben hun voordelen - u hebt altijd vrije toegang tot alle dingen en, indien nodig, zult u gemakkelijk vinden wat u nodig hebt.

Het ontwerp van een bed is beter om een ​​laconiek te kiezen, bijvoorbeeld op de foto. Massieve elementen en te opvallende benen moeten worden vermeden. De meest succesvolle oplossing voor een kleine slaapkamer is 8 vierkante meter. Er komt een bed met laden. Ze kunnen spreien, kussens, beddengoed en kleding opslaan. Het aantal kan verschillend zijn, afhankelijk van het specifieke model. Bij het kiezen van een dergelijk bed is het erg belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor de laden voor het bed. Als blijkt dat er niet genoeg ruimte is, kunt u een bed met een hefmechanisme kiezen. In dergelijke modellen strekt de lade zich niet uit, maar bevindt zich onder de ligplaats. In elk geval zal zo'n functioneel bed veel noodzakelijke dingen opslaan.

Als er voldoende ruimte naast het bed is, kunt u nachtkastjes plaatsen. Het is beter dat ze werden uitgevoerd in dezelfde stijl als het bed. Ook kunt u de opties van hangtafels beschouwen, zoals op de foto - dergelijke constructies zien er gemakkelijk en gewichtloos in het interieur, wat erg belangrijk is voor een slaapkamer van 8 m². m.

Het ontwerp van slaapkamermeubels in een moderne stijl moet vrij beknopt zijn, met duidelijke lijnen en heldere kleuren, niet overladen met onnodige details.

Het is erg belangrijk om een ​​kleine slaapkamer correct met licht te vullen, omdat bekwame verlichting een belangrijke rol speelt in de perceptie van ruimte. Als centrale lichtbron kunt u een laconieke plafondlamp kiezen en voor extra verlichting - bedlampjes en tafellampen. Het is beter dat het ontwerp van alle armaturen in dezelfde stijl wordt gemaakt. Ze moeten er gemakkelijk en gewichtloos uitzien, maar tegelijkertijd een goede, gezellige verlichting creëren. Grote, zware kroonluchters met een overvloed aan decoratieve details moeten worden vermeden.

Als u een spanplafond heeft gekozen om de ruimte te versieren, kunt u verschillende ingebouwde spots gebruiken.

De vrije ruimte van een kleine slaapkamer, gemaakt in een moderne stijl, moet niet worden volgestopt met tal van snuisterijen en disfunctionele dingen. Het interieur kan worden ingericht met een abstracte afbeelding in een laconiek kader en een paar persoonlijke foto's in nette kaders op de nachtkastjes.

Een belangrijke rol bij het creëren van een aangename, gezellige sfeer hoort bij textiel. Een mooie beddensprei, verschillende comfortabele kussens en gordijnen zullen het interieur van de slaapkamer comfortabel en warm maken.

Textiel is beter om een ​​kleur te kiezen, discreet, uitgevoerd in grijze of beige tinten. Op het bed kun je een grote gewatteerde deken oppakken, met een duidelijk geometrisch patroon of een stevige deken. Kleur kan overeenkomen met de algemene toon van de kamer of contrast zijn, bijvoorbeeld donkerder. Dit zal een beetje helpen om de kalme, neutrale toon van de kamer te verdunnen.

Om het raam te versieren, moet u kiezen voor dikke gordijnen en lichte gordijnen zonder chique gordijnen, franjes en franjes. Simpele vormen, duidelijke lijnen, het ontbreken van onnodige details - de basisprincipes, niet alleen bij het kiezen van textiel, maar ook als geheel voor het decoreren van het interieur van een kleine moderne slaapkamer.

Een goed doordacht arrangement van meubels, goede verlichting en kleurenschema zorgen voor een comfortabel, gezellig interieur, zelfs als uw slaapkamer erg klein is.

Slaapkamer ontwerp 8 m² M. m

Een slaapkamer maken is een belangrijk proces voor elk gezin. Immers, afhankelijk van hoe de belangrijkste vakantieplek eruit zal zien, hangt de stemming van de huurders af. En het is belangrijk om rekening te houden met alle nuances van de kamer wanneer deze wordt gerepareerd.

De kleinste ruimte kan worden omgezet in een ideale plek, zelfs als het gebied slechts 8 vierkante meter is. Hiervoor hebt u informatie nodig over methoden om visueel de ruimte en het meubilair van een kleine slaapkamer te vergroten.

De juiste stijlkeuze is de sleutel tot succes

Toonaangevende ontwerpers van de wereld hebben lang een oplossing gevonden voor het ontwerp van kleine gebieden. Er zijn verschillende opties voor stijlontwerp, die speciaal voor dergelijke gevallen zijn ontworpen.

 • Scandinavische stijl - dit is een bescheiden charme die rust biedt aan mensen. Het biedt de functionaliteit van de kamer, en geen esthetisch plezier. Minimalisme in alles is het motto van Scandinavië. Het belangrijkste is dat alle meubels hun functie vervullen en niet alleen ruimte innemen. Hier moeten rustige kleuren en een minimum aan meubels de boventoon voeren. Een helder beddengoed, kleurrijk tapijt of gordijnen met motieven kunnen de slaapkamer decoreren.
 • Fundamentele klassiekers - een combinatie van compact meubilair en functioneel. Het bed is het midden van de kamer, dus het moet zorgvuldig worden geselecteerd. Alle andere items zijn er al onder geselecteerd. Het is belangrijk dat alle kleuren in harmonie zijn met elkaar en een gevoel van luxe vertonen om de onberispelijke smaak van de huurders te benadrukken.
 • Provence is tederheid en romantiek in al zijn verschijningsvormen. Het belangrijkste hier is het gebruik van warme pasteltinten, florale ornamenten, antieke meubels en een overvloed aan decor. Bloemenpatroon kan worden vervangen door stroken of cellen, die absoluut elke kleur kunnen hebben.
 • Land is eenvoud en comfort in alle opzichten. Deze stijl moet de ruimte natuurlijk en harmonieus maken, maar tegelijkertijd genieten van een goede functionaliteit. Je kunt geen moderne materialen gebruiken, want het belangrijkste principe van het land is natuurlijkheid. De slaapkamer moet natuurlijke frisheid ademen, zodat het gemakkelijk en aangenaam is om erin te zijn.
 • Hightech is de nauwkeurigheid en consistentie die moderne technologieën gebruiken. Koude architectuur moet een rijk algemeen beeld van de slaapkamer creëren en de ernst van de eigenaars benadrukken. Afwerking en meubels moeten wit, grijs of zwart zijn en er mogen helemaal geen sieraden zijn.
 • Modern - het is natuurlijke kleuren en vloeiende lijnen. Gebogen contouren zijn ontworpen om de scherpe hoeken van de kamer te verzachten, zodat de venster- en deuropeningen vaak gebogen vormen hebben. Verlichting in de Art Nouveau-stijl is niet helemaal normaal, het is gebruikelijk om matte of gekleurde plafondlampen te gebruiken om een ​​originele sfeer te creëren.

Een kleine slaapkamer kan alleen effectief worden ingericht door die kleuren te gebruiken die alle tekortkomingen van de kamer verbergen. Schaduwen moeten de ruimte visueel vergroten, de muren uitbreiden en het plafond omhoog brengen.

Om de ruimte uit te breiden, moet je in de afwerking koudlichtkleuren gebruiken. Velen kiezen een witte kleur voor het schilderen van muren en plafond, het is echter erg klein en te laconiek. Het moet worden verdund met heldere accenten, bijvoorbeeld textiel.

In een kleine slaapkamer mag het niet saai zijn, dus het wordt afgeraden om een ​​schone witte kamer te maken. Het is beter om het plafond in wit te versieren en de muren lichtbeige te maken met een fijn patroon.

Het gebruik van donkere tonen en grote afbeeldingen op behang en textiel vermindert een al kleine ruimte. Zware texturen (fluweel, stucwerk) zullen de situatie alleen maar erger maken.

Het verdient de voorkeur afwerkingsmaterialen van lichte en pasteltinten te gebruiken. Stretch-plafond kan een glanzende textuur hebben en op de vloer moet je een donker parket of laminaat aanbrengen. Tegen de achtergrond van lichte kleuren ziet de donkere vloer er winstgevend uit en het lijkt erop dat de ruimte iets groter is dan 8 vierkanten.

De grijze slaapkamer zal strengheid en laconisme toevoegen, en verdun het kan heldere kussens of foto's in gekleurde kaders.

Heel vaak in "Chroesjtsjov" is er een kwestie van de juiste indeling van de kamer. De slaapkamer is tenslotte 4 × 2 vierkante meter. m - dit is erg klein en voor een grote familie van deze ruimte is niet genoeg. Daarom wordt een kleine slaapkamer vaak gecombineerd met een balkon of loggia, indien aanwezig. Hiervoor is de deur naar de loggia verbreed en zijn er extra verwarmingstoestellen aanwezig. Verhogen van de ruimte, het is veel gemakkelijker om meubels te kiezen, niet sterk gezien de vierkante meters.

"Chroesjtsjovka" - dit is oorspronkelijk een klein appartement, dat niet voorziet in grote maten. In de vorige eeuw werden een groot aantal huizen van kleine gebieden en vergelijkbare indelingen gebouwd, zodat alle burgers hun huizen konden kopen. In onze tijd zijn er veel van dergelijke huizen, dus het probleem van reparatie is zeer acuut.

Reparatie in de slaapkamer met het raam zou moeten beginnen met het uitzetten van de raamopening. Als u dunne frames installeert, zal het venster breder worden en meer zonlicht laten passeren. Door deze truc zal de kamer visueel toenemen.

Het ontwerp van een slaapkamer met een oppervlakte van 8 vierkanten moet worden gemaakt met meubelsets. Het is belangrijk om een ​​compact bed te kiezen dat niet veel ruimte in beslag neemt. Soms wordt het bed vervangen door een opklapbare bank, die overdag wordt ingeklapt en geen extra meters inneemt.

U kunt kiezen voor een bedbank of een ingebouwd bed, dat overdag zuinig is om 's avonds in de kast te liggen en' s avonds in bed te veranderen. Sommige beddenmodellen nemen een lade aan die een enkele plaats in een tweepersoonsbed verandert.

Volumineuze kast zal de open planken of rekken vervangen, Ze zijn gunstig gelegen op een speciale nis. Je kunt een smalle kast gebruiken, waarin de nodige dingen passen. Beddengoed kan op de bank worden gezet.

In een klein gebied kun je niet veel meubels en decor opslaan, dus je zult jezelf moeten beperken tot alleen de meest noodzakelijke producten. Het is een bed, kleine nachtkastjes en een compacte kledingkast. Als de ruimte meer meubels zal zijn, is er eenvoudigweg geen plek om te draaien.

Op een van de muren is het wenselijk om een ​​grote spiegel op te hangen. Het zal in staat zijn om de ruimte enigszins uit te breiden, die zo ontbreekt in een klein gebied.

Het echte ontwerp stelt voor de lange wanden van een langwerpige kamer te verdelen met gecombineerd behang. Om ruimte te besparen, kunt u niet standaard meubels gebruiken, maar ongebruikelijke vormen. Het belangrijkste is dat ze dicht op het oppervlak stonden en geen benen hadden.

De dichte opstelling van meubels zal helpen om ruimte te maken in een deel van de slaapkamer, wat ook de ruimte visueel zal vergroten. U kunt een bed, nachtkastjes en hangende planken in een deel van de kamer plaatsen en gewoon een tapijt in de andere leggen.

Registratie van een slaapkamer in 8 m² M. m - het is niet gemakkelijk, dus je moet je houden aan verschillende handige tips.

 • Om de ruimte visueel te vergroten je moet alleen lichte kleuren gebruiken.
 • Met behang kun je de kamer uitbreiden of strekken. Door de horizontale tekening wordt de kamer uitgerekt tot de breedte en de verticale strepen verhogen de plafonds.
 • De kamer zal groter lijken, Als er een spiegel voor het raam staat.
 • Windows moet worden ingericht met lichte gordijnen, die de penetratie van zonlicht binnenin het pand niet zal verstoren.
 • Verlichtingsapparaten moeten miniatuur zijn, Overbelast het plafond en de muur niet. Puntlichten zullen voordelig zijn.
 • Stoelen, ladekasten en tafels hoef niet in een kleine kamer te zijn. Indien mogelijk moeten ze naar andere plaatsen worden verplaatst.
 • Vloerbedekking moet een diagonaal patroon hebben.
 • Op muren is het onwenselijk om veel verschillende afbeeldingen op te hangen of foto's, het is beter om jezelf te beperken tot één grote foto, die beter geplaatst is boven het hoofdeinde van het bed.

Aanbevelingen van toonaangevende ontwerpers van de wereld

Professionele ontwerpers raden aan om een ​​slaapkamer te maken in 8 m² M. m in lichte kleuren met toevoeging van lichtpuntjes. De slaapkamer is in de eerste plaats een plaats voor comfortabele rust, dus er moet niets overbodigs in zijn.

Realisatie van het idee van minimalisme stelt bewoners in staat om ruimte te besparen en de rest van de meubels te krijgen. Meubels, die dezelfde kleur hebben als de muurbekleding, worden onzichtbaar en dragen daardoor bij aan het vergroten van de ruimte.

Los het probleem van een klein gebied op om kledingkasten, rekken of scharnierende planken te helpen. Alle items in de slaapkamer moeten een bepaalde functie hebben en niet alleen ruimte innemen. Ontwerpers bieden aan om een ​​bed op het podium te installeren als de kamer hoge plafonds heeft. Zodoende kunnen alle noodzakelijke dingen worden verborgen in afzonderlijke secties die op het podium zijn geïnstalleerd.

Zelfs een vensterbank kan als opslagplaats worden gebruikt. Daarvoor kunt u verschillende planken maken of kleine voorwerpen erop plaatsen.

Desgewenst kan zelfs een dergelijke kleine slaapkamer effectief worden ingericht, terwijl de ruimte zijn individualiteit niet verliest. Elk ding in het interieur zal een bepaalde functie vervullen en de huurders in staat stellen om de ruimte een beetje uit te breiden.

Alle rechten voorbehouden, 14+

Het kopiëren van sitemateriaal is alleen mogelijk als u een actieve link naar onze site installeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

63 + = 70