Ontwerpfoto van kamer van 9 m2

Contents

Slaapkamer ontwerp 9 m². (70 foto's)

 • Het juiste slaapkamerontwerp van 9 m². zal je helpen een comfortabele rustplaats te creëren, zelfs in zo'n klein gebied. Het belangrijkste dat je nodig hebt, is een bed, een kledingkast en nachtkastjes of hun analogen, dat wil zeggen, de meest functionele meubels. De rest kan veilig worden opgegeven. In dit artikel zullen we bekijken hoe je een kamer kunt aankleden, zodat deze comfortabel, mooi, gezellig en tegelijkertijd alles biedt wat je nodig hebt voor het leven.

  In het ontwerp wordt de neiging om elementen van verschillende stijlen in één interieur te gebruiken, steeds populairder. Dit betekent dat je een echte mix van je favoriete tricks kunt maken. Het belangrijkste is dat ze met elkaar combineren. Hierdoor krijgt u uw unieke, unieke ontwerp.

  Hier beschrijven we enkele van de meest populaire stijlen die geschikt zijn voor een kleine slaapkamer van 9 m². U kunt alleen beslissen welke van deze u bij u thuis wilt realiseren. Houd er rekening mee dat, ongeacht de stijl die u kiest, meubels zonder onnodige details worden gekozen.

  Slaapkamer ontwerp 9 m². in moderne stijl

  Moderne stijl - hoogwaardige materialen, eenvoud en gemak van meubilair, evenals de oorspronkelijke vorm. Als decoratie worden vaak foto's of foto's gebruikt. Bijzonder populair is de stijl van de pop-art.

  Dit ontwerp is perfect voor een kleine slaapkamer. Om de kamer te verslaan, selecteert u een ongewoon bedhoofd of haalt u afbeeldingen op die bij u passen.

  Het belangrijkste pluspunt van moderne stijl is dat het gemakkelijk is aan te passen. Voeg felle kussens toe aan de neutrale kamer, verander de sluier, een paar andere details en het ziet er compleet nieuw uit.

  Slaapkamer ontwerp 9 m². in de stijl van minimalisme

  Deze stijl, zoals de naam al aangeeft, impliceert een minimum aan meubels en decor. Elk object moet een bepaalde functie hebben, anders is het gewoon niet nodig in de kamer. Alle vormen zijn strikt en beknopt, de producten zijn eenvoudig en discreet. Een comfortabelere sfeer kan worden gecreëerd door textiel te gebruiken: dekens, kussens en dergelijke. Maar de hoeveelheid ervan moet matig zijn. In plaats van gordijnen worden vaak rolluiken of jaloezieën gebruikt.

  De slaapkamer is 9 m². meestal kiezen voor solide wanden in combinatie met kleine, heldere afgewisseld in het interieur. Ook populair is het spel van contrasten, bijvoorbeeld zwart en wit.

  Slaapkamer ontwerp 9 m². in klassieke stijl

  Klassieke stijl streeft naar een gezellige sfeer door een zachte en harmonieuze combinatie van de hele situatie in de slaapkamer. Meubilair wordt vaak gekozen in lichte of bruine tinten. Gebruik voor het afwerken een neutrale kleur - niet wit, maar niet te verzadigd. Ook kunnen de wanden worden versierd met decoratieve plinten, stucwerk.

  In de klassiekers worden altijd de beste materialen gebruikt. Meubels zijn meestal houten. Textiel wordt standaard geselecteerd voor klassieke stoffen: jacquard, boucle, pluche. Als een decor kijken leuke kroonluchters en nachtlampen, schilderijen aan de muren en spiegels in prachtige frames.

  Slaapkamer ontwerp 9 m². in ecostijl

  Eco-stijl impliceert het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur. Dit geldt voor decoratie, meubels, textiel en decoratie. Om het gewenste effect te bereiken, kunt u hout en steen gebruiken bij de decoratie van muren of vloeren, meubels met een behouden textuur kiezen, voorkeur geven aan natuurlijke stoffen.

  Bijvoorbeeld de originele oplossing voor een slaapkamer van 9 m². het hoofdeinde van het bed is gemaakt van hout of bamboe. Het wordt meteen het centrale element van de kamer en geeft de kamer de nodige sfeer.

  Slaapkamer ontwerp 9 m². in Scandinavische stijl

  De slaapkamer in Scandinavische stijl is een van de meest optimale oplossingen voor het regelen van een ruimte van 9 meter. Alle meubels zijn meestal erg functioneel. Stijl legt geen strak raamwerk op, dus het bed en de ruimte eromheen kunnen worden ingericht met een verscheidenheid aan objecten. U kunt bijvoorbeeld een kaptafel kiezen, of u kunt een houten kist of een kruk nemen voor hetzelfde doel.

  De afwerking is meestal licht. Gebruik ook in deze stijl vaak een gecombineerde versie: één muur is bedekt met gekleurd behang en de rest is monofonisch. Kies voor het plakken een muur met een raam of waarop het hoofdeinde van het bed rust.

  In grote hoeveelheden kunt u trekjes, kussens en dekens gebruiken. Kortom, alle textiel dat de kamer warmer en gezelliger maakt.

  Kleurenpalet voor slaapkamer 9 m².

  Het kleurenschema in de kleine slaapkamer is 9 m². speelt een van de hoofdrollen. Let op aan welke kant de ramen van de kamer gaan. Als ze naar het zuiden gaan, hecht dan aan een neutrale witte kleur of koude tinten (blauw, lichtgroen). Als in het noorden warme tinten en pastelkleuren beter zijn. Gebruik in dit geval niet meer dan 2 primaire kleuren in het ontwerp.

  Wit is de beste kleur voor het afwerken van een kleine slaapkamer, omdat het de ruimte perfect vergroot. Het extra voordeel is dat u meubels van elke gewenste kleur kunt kiezen.

  Sommige mensen houden van bijna witte kamers. Iemand verdunt de witheid met houttinten en maakt de ruimte warmer. En iemand geeft er de voorkeur aan om felle kleuren toe te voegen en er een echte zomerse sfeer in te creëren.

  De donkere muren vergroten de ruimte niet, maar ze hebben nog een groot voordeel: ze stelen de hoeken van de kamer, zodat je geen grenzen meer voelt. Je bevindt je in een kamer, die kalmeert en ontspant niet slechter dan de gebruikelijke pasteltinten.

  Voor slaapkamerontwerp 9 m². bruine, blauwe en donkergrijze tonen zullen goed werken. Gebruik een licht beddengoed en decor om de balans van de verzadiging te behouden.

  Slaapkamer 9 m² in contrasterende tonen

  Creëer contrastwanden in je slaapkamer! Deze techniek ziet er stijlvol uit en helpt de ruimte visueel te veranderen. Een uitstekende oplossing voor langwerpige kamers zal bijvoorbeeld de verre muur in een donkere kleur schilderen. Dankzij dit lijkt het, op een algemene neutrale achtergrond, dichterbij.

  Ook kan een interessant effect worden bereikt met behulp van foto-achtergronden. Ze worden het contrastcentrum van de 9-meter slaapkamer en geven haar de juiste sfeer. Als u het beeld van een stad, de natuur of een ander met een perspectief in de verte kiest, zal dit de grenzen van de ruimte in deze richting visueel wissen.

  Neutrale grijze kleur is geweldig voor een slaapkamer van 9 m², omdat het een zeer kalme en nobele toon is. In het interieur kun je een van de tinten gebruiken en spelen vanwege het verschil in verzadiging of andere technieken gebruiken.

  Vaak wordt de grijze decoratie tegenwoordig verdund met de populaire gele of turkooise kleuren. Meestal worden lichte kussens, foto's en andere elementen gemaakt, die desgewenst gemakkelijk in andere kleuren kunnen worden veranderd, in een ander kleurenschema.

  Slaapkamer 9 m² in pastelkleuren

  Pastelkleuren - dit is de meest populaire kleurenschaal voor slaapkamers met een interieurontwerp van 9 m². Deze tinten zijn veel gemakkelijker met elkaar te combineren dan helder en verzadigd. Bovendien kalmeren ze heel goed, wat erg belangrijk is voor een rustplaats. Meestal worden ze gebruikt in het ontwerp van de klassieke stijl.

  Pastelkleuren kunnen zowel warm als koud zijn. Dit is het waard om in gedachten te houden als u de kleur van het ontwerp kiest naargelang de ramen zuid of noord gaan.

  Afhankelijk van de stijl is het beter om een ​​laminaat, een parket of een houten plank te kiezen. Dekking kan diagonaal worden uitgezet - dit zal de ruimte vergroten. Deze methode is vooral relevant in de uitgebreide kamers. Voor een kleine slaapkamer van 9 m². het is ook belangrijk om er rekening mee te houden dat de vloer een paar tonen donkerder moet zijn dan het plafond, anders wordt de kamer als een gesloten doos.

  Als alternatieve coating kunt u de vloer van de kurk kiezen. De populariteit van dit materiaal hangt samen met de neiging om natuurlijke materialen in huis te gebruiken. Door de structuur verwijdert de kurk de belasting van vermoeide benen, laat de kou niet passeren en is zelf warm genoeg om aan te raken. Een bijkomend voordeel is geluidsisolatie. Als iemand door de kamer loopt, hoor je niets en slaap je veilig. Met andere woorden, het is het perfecte materiaal voor de vloer, wat echt helpt om te ontspannen.

  De meest gebruikte methode om de wanden in de slaapkamer af te werken is 9 m². Is een schilderij. Meestal zijn ze gemaakt in een kleurenschema, en het plafond is bedekt met witte verf. Het komt ook voor dat de wanden met het plafond in één kleur zijn geverfd. Dankzij deze techniek zijn de grenzen tussen deze oppervlakken vervaagd.

  Ook in slaapkamers van 9 meter vaak behang gebruiken. Voor velen lijkt dit oppervlak vooral gezellig. Houd bij het kiezen van een foto rekening met de stijl van de kamer! Dus voor een minimalistisch ontwerp zijn geometrische afdrukken beter, en voor klassiekers - bloemen. Bovendien, voor een kleine slaapkamer, zou je niet moeten kiezen voor een coating met een groot patroon, omdat het opvallend de ruimte opeet.

  De beste optie voor een slaapkamer van 9 meter is een klassiek wit plafond. In sommige gevallen kunt u niet kiezen voor een witte coating, maar bijvoorbeeld ivoor of andere schaduw, die beter geschikt is voor het ontwerp.

  Wat betreft de constructies, in kleine kamers is het absoluut niet de moeite waard om complexe meerlaagse plafonds te gebruiken - ze zien er te laag en zwaar uit. De enige oplossing waarvoor u een kleine inspringing kunt maken, is de plaatsing van de markering in de nis. Integendeel, dit zal een ruimte van lichtheid geven.

  Decor en textiel voor een slaapkamer van 9 m².

  De slaapkamer heeft een oppervlakte van 9 m². het is beter om alleen de voorkeur te geven aan die onderwerpen die zowel een functionele als een decoratieve rol zullen hebben. Het kan een stijlvolle bedspread zijn voor een bed of een kussen in een toon van algehele vormgeving. De meest modieuze stoffen van de laatste tijd zijn fluweel, velours en pluche.

  Textiel kan worden gebruikt als een element dat de ruimte de standaard stilistische richting geeft. Dus een interessante oplossing is een bed met een luifel. In de slaapkamer van 9 meter is dit het belangrijkste element voor stijlopbouw.

  Gordijnen moeten alleen worden opgehangen als het wordt bepaald door stijl. In een ander geval is het beter om ze te weigeren of te vervangen met rolluiken of ingesloten gordijnen.

  In Scandinavische stijl blijven ramen vaak volledig zonder textieldecor. In plaats daarvan zijn ze versierd en op de vensterbank staan ​​prachtige bloemen. Ook is de receptie populair wanneer de muur waarin het raam zich bevindt is versierd met behang.

  Op een oppervlakte van 9 m². Foto's of foto's worden een uitstekend decor. Ze bezetten geen vrije ruimte en stellen tegelijkertijd de ruimte in voor de nodige stemming. Als u wilt dat de foto het middelpunt van de aandacht wordt, selecteert u een heldere afbeelding en hang deze over het hoofdeinde.

  Hoe het meubilair correct te rangschikken?

  Bij het regelen van meubels in een slaapkamer van 9 m². voortbouwen op de architectuur van de kamer. Als het een rechthoekige vorm heeft, is het wenselijk om het dichter bij een meer vierkante vorm te brengen. Naast de visuele manieren die we in het afwerkingsthema hebben besproken, kan dit met meubels.

  Voor een bekwame indeling van de slaapkamer is het erg belangrijk om over opslagruimtes na te denken. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de ingebouwde kasten. Binnenin is het mogelijk om secties te distribueren voor opslag van de meest verschillende dingen: kleding, schoeisel of nog iets. Welke kast u ook kiest, het is wenselijk dat deze deuren met spiegels heeft.

  Als u een aparte spiegel in de slaapkamer van 9 meter wilt plaatsen, moet deze goed zijn geplaatst. De beste optie is dat het het licht weerkaatst dat erop valt. Bijvoorbeeld tegenover het venster. Richt hem niet op het bed, omdat niet iedereen ervan houdt om voortdurend zijn spiegelbeeld te zien.

  Het midden van elke slaapkamer is een bed. Om te voorkomen dat een kleine kamer wordt geladen, vermijdt u grote meubels. Dus een hoog bed ziet er onnodig omvangrijk uit en een breder bed dat meer dan 2 meter is, zal teveel van het gebied "eten".

  Het is wenselijk om het bed niet tegen de muur te duwen. Het is beter om er van beide kanten naar te kijken. Als er niet genoeg ruimte is om de nachtkastjes daar te plaatsen, maak ze dan op bestelling.

  Soms is het mogelijk om het bed op te stellen met een hoek. Deze oplossing kost veel ruimte, vooral in rechthoekige kamers, maar het interieur van de slaapkamer ziet er nogal ongewoon uit.

  De verlichting in de slaapkamer is 9 m². Het moet zacht zijn, maar het moet genoeg zijn voor alle taken. Dit effect wordt gegeven door lampen met schakeringen of speciale lampen. In een kleine ruimte kunt u zowel punt- als centrale lichtverdeling gebruiken. De schoonheid van de laatste is dat het door de ongewone kroonluchter ook een interessante stijlbeweging kan worden.

  Omdat er maar weinig plaatsen in de slaapkamer zijn en ik de lampen van het nachtkastje of de vloer niet wil bezetten, is het beter om extra lampen op te hangen.

  Verlichting op verschillende niveaus maakt de 9-meter slaapkamer ruimer. Als de vorm van de kamer wordt verlengd, moet u de lichtstralen richten op kortere muren. Ze zullen worden onderscheiden van de langere. In dit geval zal de laatste verder lijken dan ze in werkelijkheid zijn en zal de ruimte de vorm van het vierkant aannemen.

  Reparatie in een kleine slaapkamer van 9 m². vereist echt een meer voorzichtige aanpak. De hele situatie moet zo worden gepland dat deze geen onnodige ruimte in beslag neemt en maximaal functioneel is. We hebben deze fotogalerij voor u verzameld, zodat u zoveel mogelijk originele technieken kunt zien en deze in uw ontwerp kunt toepassen. We hopen dat deze collectie van pas zal komen!

  ABC van reparatie

  We zullen het huis onafhankelijk van de fundering op het dak bouwen

  Nieuwe design slaapkamer 9 vierkant. m. Foto van drie projecten

  Slaapkamer ontwerp 9 m². Moderne stijl met elementen van klassieke stijl is een goede oplossing voor kleine ruimtes.

  In de inrichting van de kamer gebruikte lichte kleuren, natuurlijke materialen, maximale lucht en licht. De slaapkamer dankzij deze ontvangst ziet er visueel ruim uit.

  Fotoslaapkamer 9 vierkant. m

  Een minimum aan meubilair belast de ruimte niet. Meubels zijn ingericht in dezelfde kleuren als de decoratie van de kamer: crème, lichtbeige.

  TV aan de muur in de slaapkamer. foto

  Nieuwigheden in het ontwerp van de slaapkamer 9 m². foto

  Elementen van het decor zijn afgestemd op het ontwerp van de slaapkamer: een minimum aan textiel in de kamer met de nadruk op de kussens van het bed. Het originele interieurpatroon in de vorm van vleugels past goed in het concept van de slaapkamer. De nadruk ligt op de bloem in de vloerpot en de zwarte monitor op de vrije muur.

  Idee voor een moderne slaapkamer van 9 m² M. m. Foto

  Een kleine witte slaapkamer - een oplossing voor een kleine kamer

  Dankzij het slimme ontwerp van de slaapkamer ziet de kamer er nogal ruim en niet overladen met details.

  Witte kleur in de afwerking is gekozen om de ruimte visueel te vergroten. Nieuw ontwerp slaapkamer slaapkamer 9 sq. Km. m. is het ontbreken van een kroonluchter en een gedurfde oplossing voor het probleem met verlichting.

  Foto van een witte slaapkamer

  De plafondkroonluchter in zo'n smalle kamer zou alleen het gebrek aan ruimte benadrukken, dus werd deze vervangen door LED-verlichting aan de randen van het verlaagde plafond. Spotlicht van de lampen boven het bed verlicht individuele delen van de kamer, waardoor de slaapkamer 9 m² groot is. m. Heel gezellig.

  Foto van een kleine witte slaapkamer zonder een kroonluchter

  Het meubilair in de kamer is heel eenvoudig. Om je niet op jezelf te concentreren, is de kast in de muur ingebouwd en afgewerkt met witte panelen. Laden onder het bed besparen ruimte en voldoen aan het principe van functionaliteit. Slaapkamer ontwerp 9 m² M. meters zien er in dit geval niet overbelast uit.

  Het idee van een moderne slaapkamer. foto

  Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m. in een moderne stijl is ontworpen als gevolg van wit in de decoratie en het interieur van de kamer, evenals een minimum aan details en accenten.

  Stijlvolle kleine slaapkamer in witte en gele kleuren

  Als je een beetje fantasie, slaapkamer ontwerp 9 vierkante. Km. m. kan heel interessant zijn.

  Nieuw ontwerp slaapkamer slaapkamer 9 sq. Km. meters - een mix van stijlen. In ons geval gebruikt het interieur elementen van de stijl uit de jaren 60 tegen de achtergrond van een algemeen minimalisme in het interieur van de slaapkamer.

  Foto's van de slaapkamer met lichte accenten

  De decoratie maakt gebruik van lichte kleuren volgens de regel: hoe kleiner de ruimte, hoe lichter de afwerking. Het ruwe witwassen van de muur is zeer succesvol gecombineerd met de omhulde tegenoverliggende muur, waarin de kast en het scherm zijn gebouwd. De gebruikelijke deur wordt vervangen door een doorschijnende schuifdeur, die ook de slaapkamer visueel vergroot.

  Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m ziet er stijlvol en fris uit door ongebruikelijke accenten. De gele kleur op de muur, in de elementen van de lamp en hangende retrolichten boven het bed bezielt de kamer en geeft het een gemoedstoestand.

  Zachte fauteuils in de stijl van de jaren 60 en zwart en wit tapijt passen goed in het algehele ontwerp van de slaapkamer van 9 m². m.

  De originele kroonluchter in de vorm van Ilyich-lampen bevindt zich boven de stoelen, waardoor de slaapkamer in twee zones kan worden verdeeld met minimale ruimte. Een stijlvolle plank boven het bed vervangt het gebrek aan muurdecor in de kamer. Met dank aan deze designkamer 9 vierkant. m. in de moderne stijl is perfect onderhouden en niet verzadigd met details.

  Eclectisch in het ontwerp van een kleine slaapkamer van 9 m². Slaapkamer grijs

  Dankzij een doordacht ontwerp en een combinatie van grijs, beige en gedempt geel, bleek het ontwerp van een kleine slaapkamer van 9 m² kalm en gezellig. Het bevatte alles wat je nodig hebt: een bed, nachtkastjes, een poef en zelfs een kleedkamer.

  Het ontwerp van een kleine slaapkamer is grijs en geel. foto

  Volgens het idee van de ontwerper in de afwerking van de slaapkamer zijn er klassiekers en moderniteit. Alle elementen in het interieur zijn harmonieus gecombineerd en vullen elkaar aan.

  Op het eerste gezicht kan worden betoogd dat het ontwerp van de slaapkamer 9 m² is in een moderne stijl, maar als je goed kijkt, kun je duidelijk de klassieke motieven zien.

  Een stijlvol, modern bed met een hoofdeinde met klassieke elementen die inherent zijn aan de stijl van rococo. Op het tapijt zie je precies hetzelfde patroon als op het hoofdeinde van het bed. Het klassieke portaal en de nachtkastjes zijn in vergelijkbare stijlen gemaakt. De poef is gemaakt volgens de tekeningen van de ontwerper en komt volledig overeen met de hele stijl van de slaapkamer.

  Op verzoek van de gastvrouw in de kamer was het nodig om een ​​voldoende grote kast te huisvesten. Maar zoals te zien is op de foto, heeft de slaapkamer een ontwerp van 9 m². m., kon de installatie van de kast verstoren, dus besloten ze om een ​​garderobe kamer in de hoek te maken. Dankzij pastelkleuren in de decoratie van de muren valt deze kamer niet op en visueel steelt deze niet.

  Verlichting onderstreept de ambiguïteit van de gekozen stijl. Kroonluchter en bedlampjes zijn gemaakt in een klassiek ontwerp. Dankzij de stoffen tinten komt er zacht, verspreid licht uit. Vlekken die zich op het eerste gezicht aan de zijkanten van het bed bevinden lijken helemaal niet op hun plaats, maar als je je herinnert over de poef, bed en andere moderne decorelementen, wordt alles duidelijk. Dit is eclecticisme - de unie van stijlen. Daarnaast hebben lampen en spots verschillende functies: spots bieden richtingslicht, wat handig is om te lezen, en van de lampen komt een zacht, gedempt licht dat met succes een romantische sfeer creëert.

  Falshkin in een kleine slaapkamer. foto

  De gastheren hebben de ontwerper een moeilijke taak gegeven - zich te concentreren op hun spiritualiteit en liefde voor kunst. Daarom waren de belangrijkste elementen van het decor van de slaapkamer planken met schilderijen en iconen. Kussenslopen en bedspreien zijn op maat gemaakt in toon met stokbroden en symboliseren de eenheid van alle elementen van het slaapkamerontwerp.

  Ontwerpers slaagden erin om het ontwerp van een slaapkamer van 9 vierkante meter te realiseren. m., foto dit bewijs.

  Modern ontwerp van een kleine slaapkamer van 9 m² in Moskou

  De slaapkamer besloot om te versieren in grijze en beige tinten met elementen van goud. Over het bed werden in plaats van behang, horizontaal gerekte banden van beige doek gebruikt, waartussen LED-strips werden geplaatst. Deze oplossing in het ontwerp van de slaapkamer 9 plein. m. creëerde het effect van het vergroten van de ruimte en visueel de kamer uit te breiden, het is duidelijk zichtbaar op de foto.

  In de slaapkamer was het naast het bed nodig om nachtkastjes en nachtkastjes te plaatsen om dingen op te bergen, zonder de ruimte te verkleinen. Omdat er geen geschikte modellen waren voor massale verkoop, bestelden de ontwerpers de productie van meubels volgens de ontwikkelde tekeningen. Alle trottoirbanden zijn niet meer dan 30 cm diep, zodat ze de noodzakelijke dingen kunnen bevatten, maar ze nemen niet te veel ruimte in beslag.

  Bruine slaapkamer. foto

  Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m., de foto laat zien dat verfijning en compactheid - de belangrijkste componenten van succes zijn geworden.

  Verlichting neemt een leidende plaats in bij het ontwerp van de slaapkamer. Aan de zijkanten van het bed staan ​​wandlampen met gedrapeerde bruine tinten.

  TV aan de muur van een kleine slaapkamer. foto

  Op de tegenoverliggende muur staan ​​drie lampen uit één collectie met een kroonluchter, ze zijn gemaakt van gouden bladeren met elkaar verweven, en het licht lijkt te proberen door deze plexus heen te breken.

  Aan de rand van het plafond aan beide zijden gemonteerde ledstrip. Dankzij een dergelijke achtergrondverlichting lijkt het plafond hoger te zijn. Hetzelfde type extra verlichting wordt boven het bed gebruikt.

  Ondanks het grote aantal lichtbronnen behoudt de slaapkamer een intieme sfeer en kan deze alleen worden verbroken door het licht van het raam dat bijna de hele muur beslaat en de vloer bereikt.

  Het belangrijkste decor in de slaapkamer is verlichting, met name de massieve gouden kroonluchter en wandlampen uit dezelfde collectie. Maar als je goed kijkt, zie je kunstmatige lotusbloemen bij de tv en op een van de nachtkastjes. Nog steeds, op het eerste gezicht, schijnbaar gewoon ogende ronde zilveren elementen, gelegen boven de nachtkastjes. Ze lijken de rol van houders van lampenkappen te spelen, maar zijn in feite accenten die het hele slaapkamerontwerp van 9 m² verenigen. in een moderne stijl.

  Heldere slaapkamer van 9 meter in een moderne stijl. Het moderne idee

  Het slaapkamerontwerp maakt gebruik van vier primaire kleuren: wit, zwart, paars en geel. Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m., de foto laat het begrijpen dat hoewel het lijkt dat deze kleuren totaal verschillend zijn en niet harmonieus gecombineerd kunnen worden, ontwerpers een manier hebben gevonden om ze toe te passen, zodat ze het juiste effect creëren.

  Witte muren symboliseren vrijheid, gele en lila tinten - vreugde en vitaliteit, en zwart - dit zijn de verantwoordelijkheden die aan elke persoon zijn toegewezen.

  Paarse tekeningen op het behang in een kleine slaapkamer. foto

  Omdat de slaapkamer in een jeugdstijl is gemaakt, zijn er praktisch geen meubels. Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m., De foto maakt duidelijk dat de belangrijkste eis van de gastvrouw was de plaatsing van een groot, comfortabel bed en een kaptafel. Aan de zijkanten van het bed bevinden zich nachtkastjes met contrasterende witte en zwarte kleuren.

  De spiegel bevindt zich op een zwarte hangende console en eronder bevinden zich twee koffers die dienen als nachtkastjes met de nodige accessoires. Een helder accent in het meubilair is een gele stoel op zwarte poten.

  Op het eerste gezicht is het onmerkbaar dat er op de muur waarop de deur zich bevindt een ingebouwde kledingkast is. Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m. met een garderobe in een moderne stijl wordt gekenmerkt door goed doordachte systemen in de installatie. Het is dus niet nodig om zware draaideuren te gebruiken, in plaats daarvan is het mogelijk om schuifdeuren te installeren en deze worden absoluut onzichtbaar.

  De gele leunstoel in de slaapkamer is 9 m². foto

  Voor verlichting in de slaapkamer worden twee soorten lampen gebruikt. Drie zwarte lampen met verschillende geometrische vormen bevinden zich in de buurt van het bed op verschillende hoogtes en verschillende puntlichten zijn gemonteerd in het plafond boven de kaptafel en bij de deur.

  Het ontwerp van de slaapkamer van 9 m² in een moderne stijl omvat ook decoratieve plafondverlichting langs het bed en verticale verlichting tegenover de deur.

  Paarse gordijnen in de slaapkamer. foto

  De helderste elementen van het decor in de slaapkamer zijn de grote paarse paardebloemen op een witte achtergrond. Je ziet ook een abstract beeld en een figuur op de nachtkastjes. En op de kaptafel staat een vaas met groene twijgjes.

  Een groot raam, paardebloemen en twijgen benadrukken het verlangen van de meesteres om zoveel mogelijk in de natuur te zijn en te genieten van haar heldere kleuren.

  Kleine slaapkamer 9 m² M. m. in een moderne stijl. Blauwe en gele kleuren

  De slaapkamer is ingericht in heldere, natuurlijke kleuren. Slaapkamer ontwerp 9 m². in een moderne stijl combineert goed gekozen kleuren. De hoofdkleur is wit, het speelt de rol van een soort polonaise waarop de andere kleuren worden onthuld. In de decoratie van de muren zijn plantornamenten zichtbaar - dit zijn takken van bomen met vogels erop.

  Het belangrijkste element van het meubilair is een groot bed. Aan de zijkanten zijn opgeschorte nachtkastjes. Op de tegenoverliggende muur bij het raam is een spiegel bevestigd aan de hangende console van zwarte kleur. Onder de spiegel op elkaar zijn zwart-witte gevallen, die fungeren als nachtkastjes met toiletartikelen. Bij de spiegel is een felgele stoel, op bestelling gemaakt in één kleur met kussenslopen.

  Een blauwe deken in de slaapkamer. foto

  In de muur, die de deuren huisvest, is er een ruime kast. Een slaapkamerontwerp ontwikkelen van 9 vierkante meter M. m. met een garderobe in een moderne stijl, ontwerpers konden niet kiezen voor de kleur van de muren voor een lange tijd, omdat de belangrijkste eis van de klant was een kast die niet zichtbaar zou zijn. En inderdaad, in een andere kleur zou zo'n ontwerp zeker merkbaar zijn, maar in het wit zijn alle details verborgen, zelfs een enorme kast.

  Natuurlijk is de belangrijkste bron van daglicht een groot raam, maar 's avonds, wanneer het nodig is om de lampen aan te doen, hebben de eigenaars een keuze.

  Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m., de foto illustreert dat de slaapkamer verschillende lichtbronnen gebruikt. Verlichting boven de kaptafel levert puntlichten die op het plafond zijn gemonteerd. Aan de zijkanten van het bed zijn drie zwarte lampen met een ongewone geometrische vorm. Op het plafond langs de muur boven het hoofdeinde van het bed is LED-strip gemonteerd. Dezelfde verlichting bevindt zich tegenover de toegangsdeur, het enige verschil is dat deze verticaal is geïnstalleerd.

  De combinatie van felle kleuren en onverwachte tinten neemt een leidende plaats in in het ontwerp van de slaapkamer. Beddengoed en gordijnen worden op bestelling gemaakt. Ongebruikelijke stoel en zwarte lampen werden ook gemaakt op basis van speciaal ontworpen tekeningen van ontwerpers.

  Slaapkamer ontwerp 9 m² M. m., de foto laat zien dat alle meubels, en elk element van het interieur spreekt over de individualiteit van de mensen die erin wonen.

  Mooi ontwerp van een kleine slaapkamer 9 m² M. m: foto en 5 hoogtepunten

  Een kleine slaapkamer met een goed gekozen kleurenschema, meubels en decorelementen kan heel gezellig en origineel worden. In veel appartementen wordt een kleine kamer toegewezen aan een slaapkamer, maar met de juiste kleuren en decorelementen kan deze mooi, origineel en comfortabel worden. Bij het plannen van een interieur voor een kleine slaapkamer, moet je veel moeite doen, want je hebt een bekwame meubelindeling en een keuze aan afwerkingsmaterialen nodig om de ingerichte kamer visueel ruimer en lichter te maken. Om een ​​kleine slaapkamer stijlvol en mooi uit te rusten, moet je alle onnodige en massieve meubels vervangen door lichtere en meer functionele opties. Bovendien moet u de indeling van het meubilair plannen, zodat u het bed aan beide zijden kunt naderen.

  Originele slaapkamer ontwerp 9 m² M. m

  Het kamerontwerp van 9 vierkante meter moet zo comfortabel en functioneel mogelijk zijn en u kunt visueel de ruimte van de ruimte uitbreiden.

  Om een ​​mooi en origineel slaapkamerontwerp te maken, moet je, voordat je reparaties uitvoert, rekening houden met factoren zoals:

  • De vorm van de kamer;
  • Afmetingen van deur- en raamopeningen;
  • Locatie van de kamer;
  • Aantal bedden;
  • Stilistische voorkeuren.

  Naar het interieur van de slaapkamer 9 m² M zag origineel, houden vast aan het feit dat de kamer een minimum aan meubels moet zijn, en het bed is niet alleen handig, maar ook functioneel gekozen

  Slaapkamer 9 m 2 vereist de aanwezigheid van een klassiek minimalisme, omdat het kleine afmetingen heeft en het simpelweg niet mogelijk is om veel meubels in de kamer te plaatsen. Bij het inrichten van een kleine slaapkamer, zou je de voorkeur moeten geven aan smalle en hoge kasten, in de deur waarvan een spiegel moet worden ingebouwd, die zal helpen om het interieur visueel te vergroten.

  Bij het kiezen van een bed, zou u comfortabele en functionele modellen met laden moeten verkiezen die worden ontworpen om het vereiste beddegoed op te slaan. In plaats van grote nachtkastjes, is het het beste om de planken te gebruiken, die aan beide kanten van het hoofdeinde van het bed kunnen worden geplaatst. Het ontwerp van de slaapkamer moet worden ontwikkeld op basis van de configuratie, dus als deze rechthoekig is, kunt u de ruimte een beetje vergroten door spiegels te gebruiken of in een lichte kleur af te werken. Bovendien kunt u bij het uitvoeren van de decoratie behang op één muur plakken met de afbeelding van een straat of een stadslandschap. Dit zal een zeker gevoel van voortzetting van de kamer geven.

  Hoe een kleine slaapkamer uit te rusten 9 m² M. m: functieontwerp

  Het moderne interieur van mooie en stijlvolle kamers impliceert een keuze uit de meest functionele items en hoogwaardige afwerking. Alle interieuronderdelen moeten zodanig worden geselecteerd dat de rest in de slaapkamer zo vol mogelijk is.

  Bij het afwerken is het het beste om natuurlijke elementen te gebruiken, in het bijzonder zoals:

  De eigenaardigheid van het ontwerp van een kleine slaapkamer is dat het bij de afwerking het beste is om natuurlijke materialen te gebruiken

  Het inrichten van een slaapkamer is het best ingericht met meubels gemaakt van natuurlijk hout, wat een gunstige invloed heeft op de algemene toestand van een persoon, wat erg belangrijk is voor een goede nachtrust. Zeer interessant is de klassieke stijl die wordt gebruikt in het interieur van een kleine slaapkamer, omdat het meubilair van natuurlijk hout niet alleen het interieur van de slaapkamer visueel vergroot, maar ook de indruk wekt van speciale luxe en verfijning.

  Er moet speciale aandacht worden besteed aan accessoires, dus in de slaapkamer kun je mooie planten neerzetten, waardoor de kamer heel gezellig wordt. Heel voorzichtig moet u rekening houden met de keuze van textiel, omdat het in één gekozen kleurenschema moet zijn ontworpen. Het beste is dat de tinten redelijk licht zijn, omdat donkere kleuren de ruimte in de kamer kunnen verkleinen en lichtheid kunnen beroven.

  Stijlvol slaapkamerontwerp 9 m² M. m in Chroesjtsjov

  Velen weten dat de appartementen in Chroesjtsjov geen groot formaat hebben, dus de keuze van het interieur en de indeling van de kamer moet heel zorgvuldig worden benaderd, omdat anders de ruimte van de kamer nog kleiner lijkt en het niet gezellig zal zijn.

  De slaapkamer in Chroesjtsjov is anders omdat het:

  • Klein formaat;
  • Onhandige rechthoekige vorm;
  • Lage plafonds.

  De nogal ongemakkelijke indeling van de slaapkamer, gelegen in Chroesjtsjov, vereist een speciale, geletterde aanpak. Als de kamer is ingericht in lichte kleuren, kunt u de vrije ruimte visueel vergroten. U kunt het beste verf of behang met beige, witte en gele tinten gebruiken. Als behang met een afbeelding, dan zou het niet groot moeten zijn.

  Gezien het feit dat de slaapkamer in het Chroesjtsjov gebied klein is en met lage plafonds, is het noodzakelijk om de kamer in lichte kleuren te versieren om de ruimte visueel te vergroten

  Om ruimte toe te voegen aan een kleine kamer, is het het beste om schuifdeuren te installeren die er erg stijlvol uitzien.

  Heel vaak kan de slaapkamer in een Chroesjtsjov behoorlijk donker zijn, omdat de ramen in deze kamer klein zijn en er niet genoeg natuurlijk licht is. Daarom is het noodzakelijk om kunstmatig licht zeer competent uit te voeren. Om een ​​kleine slaapkamer uit te rusten als verlichtingsarmaturen, is het het beste om een ​​klein plafonds te selecteren dat gemaakt is van matglas, een diodetape en schijnwerpers.

  Omdat in het Chroesjtsjov plafond niet hoog is, zijn de spanning en verlaagde plafonds absoluut niet geschikt voor de indeling van de kamer. Het beste is om ze gewoon te witten of te beschilderen met lichte verf.

  Belangrijk! Bij het regelen van een kleine slaapkamer, is het het beste om een ​​voorlopige indeling van de kamer te maken.

  Modern slaapkamerinterieur 9 m² M. m: foto

  Een slaapkamer is niet alleen een kamer om te slapen, maar ook om uit te rusten. In deze kamer brengt iemand veel vrije tijd door, dus zorg ervoor dat het erg comfortabel en ontspannend is.

  Bij het regelen van een slaapkamer van 9 meter is het de moeite waard om stijlen als:

  Al deze stijlen van het ontwerp van de ruimte zijn nogal laconiek, maar ze verschillen met speciaal gemak, functionaliteit en zijn in staat om het interieur een gevoel van gezelligheid, vrede en harmonie te geven. Heel interessant is de slaapkamer, gemaakt in de stijl van minimalisme, omdat er absoluut geen onnodige details in zitten en je in deze kamer volledig kunt ontspannen en goed kunt rusten.

  Door een kleine slaapkamer in te richten, moet je letten op de stijlen van modern, hightech, ethno, minimalisme en Japanse stijl

  Voor een kleine slaapkamer is de landelijke stijl perfect, omdat deze zich onderscheidt door zijn speciale romantiek, comfort en comfort. Als decoratie kun je het beste een natuurlijke boom of materialen kiezen die de kleur en textuur van een boom nabootsen. Gordijnen en textiel moeten licht zijn en gemaakt van natuurlijke stoffen. Kleur toevoegen in het versierde interieur helpt bij rieten meubels.

  Een kleine slaapkamer moet worden uitgerust met een podium, ingebouwde kledingkast. In plaats van een kaptafel is het het beste om een ​​plank te maken, in de buurt waar een voetenbank staat. Het is dus mogelijk om vrije ruimte te besparen.

  Hoe een kleine slaapkamer van 9 meter uit te rusten: interieur, foto

  Een kleine slaapkamer kan behoorlijk stijlvol en mooi zijn, het belangrijkste is om het ontwerp van deze kamer correct te benaderen. Met de inrichting van een kleine slaapkamer is het zeer belangrijk om op competente wijze de selectie van kleurencombinaties te benaderen die harmonieus in de ontwerpruimte zullen kijken.

  Wanneer u een slaapkamer decoreert, kunt u kleuren kiezen zoals:

  Een slaapkamer van een klein formaat kan behoorlijk stijlvol zijn, als u het juiste kleurenschema kiest

  Aangezien de slaapkamer in bed en rust moet worden geplaatst, is het het beste om deze kamer in lichte kleuren in te richten. Bij het kiezen van de kleur voor het ontwerp van de slaapkamer, moet u overwegen aan welke kant de kamer gaat. Als de slaapkamer naar de noordkant gaat, is het het beste om warme en lichte tinten te kiezen. Als de slaapkamer zich aan de zuidkant bevindt, kunt u koude kleuren gebruiken bij het afwerken van de slaapkamer.

  Gezellig ontwerp van een kleine slaapkamer van 9 m² M. m (video)

  Om de slaapkamer er stijlvol uit te laten zien, kun je donker behang combineren met lichte kleuren, omdat dit het interieur een speciale luxe geeft. Nadat u naar de foto hebt gekeken van hoe echte kleine slaapkamers zijn uitgerust, kunt u er zeker van zijn dat het met een deskundige aanpak mogelijk is om het interieur uniek te maken. Een kleine slaapkamer kan heel stijlvol en gezellig zijn, het belangrijkste is om de indeling van deze kamer competent te benaderen.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 1 = 3